Nevíte alespoň o nějakém linku na evropskou COTY? Já bych si to našel sám.
Jsem sice laik ale podle mne to dopadne takhle😒br />
1. Yaris
2. Fabia
3. 75
4. Zafira
5. Multipla
Jinak bych pral titul Fabii. Jedine co mi vadi je trochu maly kufr, ale to bude proto aby mohl byt i kombik a na ten se taky tesim.
Jo, taky bych nepohrdnul nejakym websitem.
1. Yaris
2. Fabia
3. 75
4. Zafira
5. Multipla
Jinak bych pral titul Fabii. Jedine co mi vadi je trochu maly kufr, ale to bude proto aby mohl byt i kombik a na ten se taky tesim.
Jo, taky bych nepohrdnul nejakym websitem.
Tak je to dneska v MF Dnes : 1. Yaris, 2. Multipla, 3. Zafira, 4. Fabia, 5. Rover. Je to podle informací jednoho z hlasujících. Bejt nejlepąí prostě nestačí...
Si děláš srandu, ne? YARIS AUTEM ROKU? pačemů, why, prečo, proč, warum, por que? A multila, říkáš ,jo? AHA.
Já sem si to nevymyslel, já s tim taky nesouhlasim, ale je to dneska v novinách a asi to bude pravda. (a proč tomu tak je - do toho my asi nevidíme).
Bohuzel si "Fik" srandu nedela, je to tak. Ted stejne poradi komentovali v radiu.
Jojo, je *. Nechápu, čím je taková hégéš jako Yaris tak nadchla. Až se někomu z poroty zabije stará v Yarisu, tak se bude divit !
zepte jse Andreho, je to čerstvý majitel a teď to do nás hustí v Totoal *. Jak povídal vševědoucí wolf : lobby, lobby, lobby, lobby a lobby. Ale stejně to smrdí. Jsem zvědav, jak to odůvodní oficiálně.
Řikali něco jako že má Yaris dobrej motor nebo co... S tím lobby jsem myslel tak, že jejich starý se zabijou v Yarisech, který nemuseli platit...
Ten motor je asi to jediný, co tahle plechovka má dobrý, pomineme-li ty okoukaný věcičky z Twinga!
to jo, proti litrovému motoru s variabilním časováním a výkonem 50kW žádná námitka. Ale tím to asi tak hasne. Jo přítelkyně s tou pikslou už jela a prý by s tím jezdila jedině, kdyby to dostala zadarmo. A to mi řekla sama od sebe, já jí předtím o něm nic neříkal. Prý úzké sedačky s nic moc vedením (ale ona je zase štíhlá), krátký sedák (to je), pocit hračky (žádný plech, kam oko dohléhne a ruka dosáhne - jen sklo a sklo, chudá palubka levně vyhlížející, nepraktická kaplička uprostřed. Nezávislý pozorovatel. No, asi nedělala porotce na COTY.
Zacina me otravovat tahle korupce co nam
vsevedouci novinari predvadej!Bud jsou to hovada,
nebo smejd kterej si necha za svuj hlasek v tehle
ankete pekne zacalovat nemale prasule!Jedine potom
muze vyhrat takovej hrb z priblblyho plastu,hned
pred nemene osklive a nechutne zhlizejici multiplou.Je to banda pisalku co o tom vedi uplny
* a kazdej rok si takhle vydelavaj na jeziska
pro svoje osklivy deti!Prestavam tuhle anketu brat
za objektivni a neberu ji na zretel.CAu!!!
vsevedouci novinari predvadej!Bud jsou to hovada,
nebo smejd kterej si necha za svuj hlasek v tehle
ankete pekne zacalovat nemale prasule!Jedine potom
muze vyhrat takovej hrb z priblblyho plastu,hned
pred nemene osklive a nechutne zhlizejici multiplou.Je to banda pisalku co o tom vedi uplny
* a kazdej rok si takhle vydelavaj na jeziska
pro svoje osklivy deti!Prestavam tuhle anketu brat
za objektivni a neberu ji na zretel.CAu!!!
No divně nevypadá, alespoň mezi rozumnejma lidma, kteří nechápou o co v této soutěži jde. Rover nemohl vyhrát, protože nemůže být porovnáván s Yarisem. On je porovnáván s BMW 3, S,166,607 atd. V porovnáni s těmito auty není určitě ničím vyjímečným. Multipla byla i před Zafirou, protože vyjímečná je. Stejně tak jako Yaris ve své kategorii,
P.S. Nemá zde konkurenci - Je lepší než Twingo, Seicento i Lupo.
Takže se úplně zbytečně rozčilujete a děláte ze sebe....
P.S. Nemá zde konkurenci - Je lepší než Twingo, Seicento i Lupo.
Takže se úplně zbytečně rozčilujete a děláte ze sebe....
to Wolf - Podle tebe by teda měly vyhrávat auta, který jsou "vyjímečný". Já sem si spíš myslim, že by spíš měly vyhrávat ty který jsou nejlepší - s přihlédnutím k cenový kategorii. To, že je někdo vyjímečnej ještě neznamená, že je dobrej... (Yaris)
Vyjímečnost nevylučuje být nejlepší(dobrý). Nezručuje kvalitu, ale mohla by k ní jistým způsobem přispět. Abych se přiznal v Yarisu jsem nejel. Nemyslím si, že by byl špatnej. Možná není vynikájící, ale ve své třídě je asi nejlepší, jak už jsem uvedl dříve. Je asi víc lepší než ostatní konkurenti ve své třídě než třeba Rover. Já už to psal dří. Vyjímečností jsem taky myslel - být o tolik lepší.
Prostě jde o to, že multipla může mít jakejkoliv tvar(mě osobně se taky moc nelíbí), ale je prostě účlnej. Díky svý šířce má lepší jízdní vlastnosti než třeba Zafira(aspoň mě se zdálo). Díky velké zasklené ploše ideální výhled a tak bych mohl pokračovat. Mimo jiné se vyrábí seriově na plyn.
Konkurence to nemá a přesto nevyhrála.
Tohle jsou všechno kriteria, která se berou v úvahu. Já nevím nestli jsem to ze SVÝHO pohledu aspoń trošičku vysvětlil. Když tak se o to ještě pokusím.
Prostě jde o to, že multipla může mít jakejkoliv tvar(mě osobně se taky moc nelíbí), ale je prostě účlnej. Díky svý šířce má lepší jízdní vlastnosti než třeba Zafira(aspoň mě se zdálo). Díky velké zasklené ploše ideální výhled a tak bych mohl pokračovat. Mimo jiné se vyrábí seriově na plyn.
Konkurence to nemá a přesto nevyhrála.
Tohle jsou všechno kriteria, která se berou v úvahu. Já nevím nestli jsem to ze SVÝHO pohledu aspoń trošičku vysvětlil. Když tak se o to ještě pokusím.
Co je vlastně Yarisova třída? - Vzhledem k ceně ho musíme srovnávat s konkurenty ve třídě malých aut (o 20-30cm deląích) a ľe by tam byl nejlepąí??? Já sem v něm taky nejel, ale statický posození mi docela stačilo - malá (a asi i málo účinná) deformační zóna vpředu, málo místa na sedalech vzadu (to, ľe se dá sedadlo veją místo na nohy neudělá) a malej kufr (objem sice má, ale jen díky tomu, ľe je vysokej - takľe vyuľití nevim nevim). O kvalitě interiéru (např. ve srovnání s Fábií) ani nemluvim - ale to je spíą sujektivní dojem - někomu se to třeba můľe líbit.
Hmm tak to je videt ze si s tim nejel v zadu v Yarisu je vic mista nez v Oktavce vzadu - potazmo Golf/Bora/Toledo a myslim ze Fabie na tom nebude o moc lip
Andre - vejška sedadel - už tu padlo kolikrát. Čím vejš sedadlo, tím horší bezpečnost...
Ale ja nic nerikam o vejsce - ja se jen vyjadruju k mistu vzadu - sem tu nekde cetl ze v Yarisu nejni vzadu misto.
Ono kdyz nabouras auto za tolik penez tak je otazka esli se ti jeste chce zit.... popr. rok lezet v nemocnici v nejakym zavesenym hadru a nechavat se oplakavat v pondeli a ve stredu...
A kdyz to ve stovce lupnes do zdi tak ti nepomuze ani Yaris ani zadny jiny malinky auto na to potrebujes poradnou skatuli pred prednim sklem aby se ti "nic" nestalo. Videl jsem Mondeo zmuchlany ze nebylo poznat a chlapik se zahranil jen proto ze vylit prednim sklem do pole (nemel pasy) a nez ho probrali rok lezel se sroubama vsude a nebyl k poznani. V tomhle pripade je ti fuk esli jedes Felicii/Fabii ci necim podobnym...
Ono kdyz nabouras auto za tolik penez tak je otazka esli se ti jeste chce zit.... popr. rok lezet v nemocnici v nejakym zavesenym hadru a nechavat se oplakavat v pondeli a ve stredu...
A kdyz to ve stovce lupnes do zdi tak ti nepomuze ani Yaris ani zadny jiny malinky auto na to potrebujes poradnou skatuli pred prednim sklem aby se ti "nic" nestalo. Videl jsem Mondeo zmuchlany ze nebylo poznat a chlapik se zahranil jen proto ze vylit prednim sklem do pole (nemel pasy) a nez ho probrali rok lezel se sroubama vsude a nebyl k poznani. V tomhle pripade je ti fuk esli jedes Felicii/Fabii ci necim podobnym...
No tak to bych netvrdil. Řekl bych, že je to postatný rozdíl, jestli to vemeš v Yarisu, nebo BMW 7xx. Hodně moc záleží na pásech a na tuhosti karoserie. Ač se to možná někomu nebude líbit, tak zrovna Ford není typický příklad bezpečnýho auta. Kamarád na Rallye Šumava trefil čelně strom asi ve 100km/h a měl jenom hnutou krční páteř, jak šla helma dopředu. Měl obyčejný čtyřbodový pásy a auto bylo vystužený rámem. Říkal, že kdyby měl pětibodový pásy, tak už si nikdy nezapíchá...
Mám padla, takže si jedu ztrestat játra do Českýho Ráje. Takže jak říkáme u nás u Škodů - Bis Montag !
Mám padla, takže si jedu ztrestat játra do Českýho Ráje. Takže jak říkáme u nás u Škodů - Bis Montag !
A kolik místa máš vzadu v Octavii a o kolik je tá Octavka delší?? Uvědom si hochu, že tohle je kategorie mini!!
v crash testu nem. Auto bildu opravdu skoncil Yaris s Twingem na 4 miste. (naraz ze 40 pr. zepredu v 64 km/h). Pokud jde o naraz ve 100 km/h, jak tady nekdo hlasil, tak si myslim, ze v aute pod 500,000 je to asi death bez ohledu na znacku.
vyhralo to Lupo, jeste tam byla nize zminovana Honda.. dal uz si to nepamatuju.. ale podle fotek byla stejne fsechna tahle "mini" auta na sracku..
abych predesel rozezlenym prispevkum, to oznaceni mini teto tridy je z toho autobildu
abych predesel rozezlenym prispevkum, to oznaceni mini teto tridy je z toho autobildu
To už mě taky napadlo. Nechtěl bych, aby to bylo kvůli tomu, že se se Škodovkou vůbec ve světě nepočítá a nebo, že by neprošla. U Octavie to je podezřelé. Možná proto, že by se to taky ekon. nemuselo rentovat
Ale někde jsem četl, že u každého nového modelu se musí udělat několik crash testů. Možná by to mohl vědět Bestias.
To je blbost. Schválení k provozu nového vozidla je vždy podmíněno serií crash testů. Bez toho nesmí ani na silnici, natož se prodávat. Škoda je samozřejmě musela absolvovat taky a nemýlím li se pak první testy se uskutečníly už i na modelové řadě 105-120.
Jo jo, crash testy jsou povinne podle EHK. U nas se s nimi zacinalo drive, jak u S 120. Nemam moc dlouhou pamet, ale pamatuju rozbijeni S 100/110 - tehda se to auto "vystrelovalo" raketou proti skutecne betonove zdi.
Jinak co se tyka zastoupeni znacek - to dost zavisi na tom, kdo tyhle veci organizuje. Nikdy jsem v tehle novinarskych srovnanich nevidel auta vyssich trid (Jaguar, Bentley, BMW 7xx ... ale treba i Tatra ci ZIL). Pritom tyhle auta maji pasivni bezpecnost na velmi vysoke urovni a v pohode predci nizsi tridy i bez Airbagu, predpinacu pasu apod.
Jinak co se tyka zastoupeni znacek - to dost zavisi na tom, kdo tyhle veci organizuje. Nikdy jsem v tehle novinarskych srovnanich nevidel auta vyssich trid (Jaguar, Bentley, BMW 7xx ... ale treba i Tatra ci ZIL). Pritom tyhle auta maji pasivni bezpecnost na velmi vysoke urovni a v pohode predci nizsi tridy i bez Airbagu, predpinacu pasu apod.
Fabia
Opel Zafira (nechápu proč)
Toyota Yaris (list papíru zmuchláte hůř, než yarise při crashi
Rover 75 (vážná konkurence pro fabii)
a prapodivná Multipla (ta snad nehrozí, my godness).
Tak to vypadá, že je Fabia dost velkým favoritem. Rover hrozí ze stejného důvodu, z jakého zvítězila Alfa 156 (podpora nového vývoje upadající značky). Yaris je zase nejlepší (asi) auto v kategorii mini (nebo subkompakt, chcete-li). Ale v současnosti se hraje dost na bezpečnost a to yaris moc neexceluje. Nevíte o ostatních nominacích. A proč tam není Punto? Kvůli Fabii?