0
byl jsem ortodoxním zastáncem pohonu s klasicky řazeným převodovým ústrojím. Nyní se můj názor, po několika zkušebních jízdách při hledání vozidla pro manželku, začal tříštit. Zajímají mě Vaše názory a zkušenosti z provozu vozidel s automatickou převodovkou. Já sám budu při koupi dalšího vozidla preferovat automobil s kombinovanou sekvenční převodovkou. Jsem zvědav, jestli škoda ve svém smělám rozmachu ve výbavě modelu FABIA, bude myslet i na tento druh pohonu.
0
Mam dva kamose, kteri okusili Automat - a oba si ho po nejake dobe koupili... To ze je to pro manzelku je jen vymluva.
ja uz mam svy treti auto s automatem a manual odmitam, a mimojine 99% toho co najedu je pres den po praze (mesicne pres 3tis km)
cetl nekdo informace o novy automaticky prevodovce, kterou vyvinula Audi? Prej auto s touto prevodovkou ma namereny lepsi hodnoty jak v akceleraci tak i ve spotrebe....
Jenom stručný názor. Jsem zastáncem automatů, snad jen s vyjímkou sportovních aut i když s těma dnešníma automatama bych už váhal. Bohužel jsem se jednoho musel zbavit a nahradit dieselovým manuálem. Kdybych měl peníze na pořádný nový auto tak jedině automat.
Co jsem cetl, tak nevyhoda aut s automatickou prevodovkou je vyssi spotreba a horsi vyuziti vykonu motoru.
Jenze automat ti setri motor. Nikdy nepodtaci ani nepretaci...
ten sporadicky 1/4litr kterej stejne u toho 200konovyho 3litru straci vyznam si rad zaplatim, ostatne malokdo to s manualem uradi, jak rika Andre, ridic s manualem pretaci a podtaci a pak se ta spotreba temer srovna.
Mam v tomhle celkem jisto, protoze jsem v jednom aute prohodil automatickou za manual (motor V6 2.8i) a spotreba sla o litr nahoru.
Mam v tomhle celkem jisto, protoze jsem v jednom aute prohodil automatickou za manual (motor V6 2.8i) a spotreba sla o litr nahoru.
Nazdarek,spotreba kazdeho automatu zavisi predevsim na tíze tve nohy a typu automatu.Napriklad fuzzy logiky se ukazaly žiznivejsi,motronic,gradelogic,tip a step tronic,
naopak jako srovnatelne a mimo mesto dokonce lepsi zhruba o 0,1-0,3 litru.-potvrzeno autobildem v dlouhodobe studii bmw540,mb430,passat 2.8.Krom toho automat zvysuje zivotnost motoru.
naopak jako srovnatelne a mimo mesto dokonce lepsi zhruba o 0,1-0,3 litru.-potvrzeno autobildem v dlouhodobe studii bmw540,mb430,passat 2.8.Krom toho automat zvysuje zivotnost motoru.
Co se tyce informaci o novem automatu u Audi, tak jsem o tom nasel dost informaci na jejich strankach.
Teď jezdím s tiptronicem a jsem s ním nadmíru spokojenej. Po Praze "pohoda - 142 kW (vždy dostatek síly)" na D, po dálnici a okreskách na sekvenční - co víc si přát.Jestli budou montovat Multitronic taky do A6 4.2 Q tak do toho asi půjdu. Mimochodem, nemá někdo zkušenosti s řazením volantem tiptronic? CVT v Primeře Sport M6 CVT je taky dobrý.
Nedavno jsem koupil taky svuj prvni automat a uz bych nemenil. Mam konkretne Renault Safrane 3,0V6 automat s kterym jezdim za mene (o trochu ale prece)nez se stejnym autem s motorem 2,2 a manual prevodovkou, ktere jsem mel predtim. Myslim si, ze razeni neni nijak zabavne a kdyz to umi auto delat samo, tak proc to delat manualne. A motor se pri tom rozhodne vice setri. To co si veme automat navic, urcite sezere manual nevhodnym razenim. Hlavni je ale to pohodli pri jizde. Tempomat hodit na 130, v jedne ruce hamburger, v duhe colu, volant jen sem tam seridit.......to je pohoda 😄
Když jsem před dvěma roky měl možnost výhodně koupit auto s automatem, chvíli jsem váhal. Ale dnes bych se jen těžko s ním loučil. Není pravda, že je to jen pro ženský, jak se všeobecně míní v našich končinách. Je to vrchol pohodlí a řekl bych i bezpečnosti! Při předjíždění nebo ve městě - člověk se může maximálně soustředit na situaci před sebou. Hlavně v zimě jsem ocenil plynulé rozjezdy. Ani brzdění motorem není problém. Jediný problém nastává, když se vybije baterka. Pomůžou jen startovací kabely a ochotný kolega. Jinak ale vřele doporučuji. Oni v té Americe asi vědí své...
Když sme si kupovali auto, tak sem považoval za naprosto nemožný si pořídit automat...vůbec sem ho nechtěl.
Pak sme si shodou okolností automat pořídili 😄
a už bych vůbec neměnil....je přece rok 2000,tak si nebudu kupovat něco tak zastaralýho, jako je manuál, že?
Pak sme si shodou okolností automat pořídili 😄
a už bych vůbec neměnil....je přece rok 2000,tak si nebudu kupovat něco tak zastaralýho, jako je manuál, že?
no panove, nevim nevim, je pravda ze automaty od svych pocatku udelaly velky kus cesty dopredu, na druhou stranu netouzim po aute, ktere bude myslet za me, radit kdy to uzna ono za vhodne apod.
jsi typickej pripad nekoho kdo v aute s automatem poradne nejel. Mimochodem u radia ti nevadi ze nemusis rucne sladovat oscilacni krystal a ze hraje samo bez sebe ?
jsem rad, ze jsem ti v hlave neudelal zmatek a dokazal sis me tak rychle zaradit 😄 argumentem o krystalu si me skutecne dokazil hbite obratit na svou viru...
Posledni dobou zacinam litovat, ze automat nemam. Vetsinou ted dobou jezdim s jednou holkou, a verte ze vim o lepsich mistech pro pravou ruku nez sajtrpaka. Jedine stesti ze ma Favorit tak pruzny motor a da se jezdit porad na trojku vcetne rozjezdu! 😉)))))
Ovsem kovbojuv argument, ten uz nejakou silu ma, to je neco jinyho nez krystalka 😄
hele a prace na pocitaci ti nevadi ? kdyz pocitac mysli za tebe ? 😊
na druhou stranu netouzim po aute, ktere bude myslet za me, radit kdy to uzna ono za vhodne apod
dufam ze aj vstrekovanie ovladas manualne, lebo to si tiez mysli samo za seba a robi co chce...
dufam ze aj vstrekovanie ovladas manualne, lebo to si tiez mysli samo za seba a robi co chce...
I když se motorismu věnuju temeř profesionálně, v automatech jsem naprostej amater.Ale pořád mám pocit , že s automatem to musí být jak na babetě.Není nad to si před nějakou pěknou zatáčkou podřadit za 3,krásně tak aby motor zazpíval a pak ho rafnout alespoň do červenýho.
Možná kdybych měl možnost tak svůj názor změním, ale zatím tento trvá.
Možná kdybych měl možnost tak svůj názor změním, ale zatím tento trvá.
jenze neco takovyho s automatem jde 😊
představ si , že stojíš na místě, motor si jen tak potichu brumlá.........najednou sešlápneš plyn až na podlahu.......a pak už jenom cítíš, jak tě setrvačná síla tlačí do sedačky až do maximálky.....slyšíš, jak se jen občas změní zvuk motoru při řazení.......tak nějak to funguje
Ja vam panove vase pocity neberu, ale nestojim o ne. Rad si budu radit manualne, protoze mi to vyhovuje. Jen se trochu divim vasim podrazdenym reakcim a srovnanim ktera jsou leckdy skutecne mimo misu. Bohate mi staci, kdyz me s touto "uchylkou nechate v klidu zit", nebojte, rozhodne nemam v umyslu vas nijak presvedcovat, abyste jezdili s manualem. Uzivejte zivota. Cau.
Ale Ale panove,co o tech automatikach nevite,uz jsem v americe od roku 1969 a automaticu si nekoupim jenom kdybych mnel jednu nohu...jo je pravda ze kazda domovnice s tim dovede jezdit ale v zimne na snehu a lede s tim neni zadna kotrola jizdy...verte nebot delam u Nissan dealer jako vedouci dilny a mam take papiry jako mistr opravar,dalsi nevyhoda je cena oprav...takova peti rychlostni ktera je skoro neznicitelna stoji 750.00 dolasu(asi tyden platu prumerneho automechanika) automatica podle toho jaky autak americky od 1700.00 do 3600.00,cizi jako mercedes nebo BMW dozivotni splatky...moje pani je rozena americanka (uci na skole)a nekupuje nic nez peti rychlostni...no ale kdyz chces jist ridit a milovat se pri jizde tak automatica je dobra popripade muzes pri tom pouzivat "lep top" a nebo telefon...tak si vyberte...sex nebo vasniva jizda...ahoj v cechach...
na snehu a ledu neni zadna kontrola jizdy nikde, zalezi na tom jakej si ridic. A pride mi lepsi mit automat a na zadni naprave samosvornej diferak coz je stejne od 90let takovej standart, kola sou pak porad "v zaberu" a kontrola je dobra.
A hlavne poradny zimni gumy
A hlavne poradny zimni gumy
Tak verim vsemu, ale tomu, ze je jedno jestli je na ledu/snehu manual nebo automat ne...
muzez mne verit...pac jsem to testoval pro tovarny co delaj pneumatiky...kazdej testovac ti rekne ze s automaticem kdyz to zcne klouzat tak muzez kroutit volantem kam chces kola furt zabiraji pak to musis hodit do neatralu abys to chytil a pak zase do "D" nebo 2 a ve 70km si muzes to auto odkoupit od pojistovny jako vrak...taky ve snehu kdyz nemas limitovanej dif tak ti jedno kolo klouze a to druhy ti stoji ze spojkou to muzes vykuplovat a z lehkym citem z toho vyjet. co se tyce spotreby benzinu moje Altima automatic sezere 112l na 160km a moje petirychlostni veme 76l pri prumnerne rychlosti 120km/hod.no ale kazdy si zvykne na jizdu s kteroukoliv...musis se holt naucit ridit kazdou jinak...na suche vozovce to vubec je jedno ...
Panove, abych take prispel. Mame doma uz ctvrtou Hondu, z toho jedna byla s automatem. Jedna vec je jista, u maleho motoru a navic vysokootackoveho je automat za trest. Koupili jsme ho kvuli manzelce, ale myslim, ze stejne problem je jinde nez v razeni 😉 (doufam, ze to necte). Navic, ten pocit podradit ze ctyri na tri ve 120 s meziplynem je fakt zazitek. Tak, ted trochu z jine strany. Minuly tyden jsem mel moznost vyzkouset BMW 740d (steptronic), 530d (manual) a 523 (automat). Ten manual v te 530 vyzadoval vice pozornosti nez by se mi libilo, tuha spojka, navic pri razantnejsi jizde nebyt ASC-T (elektronicka stabilizace), tak nevim, nevim. Zjednodusene, clovek se na to musi fakt dost soustredit. Na druhou stranu steptronic umoznuje plnou kontrolu nad autem a hlida i veci jako pretoceni motoru. Myslim, ze jsem zatim nic lepsiho neridil. Nez ten manual mi pripadl o dost lepsi i automat v 523, ktery fakticky diky svemu adaptacnimu programu radil tak, jak bych to delal ja. Takze vysledek: nema vyznam uvazovat o automatu u aut s mene nez 2.5 litry objemu, prevodovka musi byt inteligentni a pokud mozno se sekvencni alternativou, a nakonec, system elektronicke stability je velka pomoc, nebot muze eliminovat ono uklouznuti na kluzke ceste. Pak si myslim, ze nema vyznam zvazovat jestli automat nebo manual. To by pak byl "manualni fundamentalismus". 😉
To istasa: Co je to ta "Altima"? Docela rad bych videt motor! 112 litru na 160 km?!? To se blizi tanku T-72! Asi je to preklep, ze 😃)
fitti,to mas tak tady u nas v americe Altima je nissan kde jsem uz take 25 let...motor je 2.4 litru a ma to 150 bhp.30let v americe 5 let v US Army tak vim ze muj tank bral 4 galony nafty na 100 km ty tecka jsem taky videl ale jenom dalekohledem...pac jsem "branil mir" pro ty kapitalisty...ale spatky ktem prevodovkam dnes mam uplne novou plno automatickou pocitacem ovladanou 6 ti stupnovou atomaticu v dilne 16000km zavarena na nissan maxima 2000 model zrovne jsem volal hlavniho inzenyra od nissanu a cena je 3600 dolasu v garancii...kluk co to privez mne tvrdi ze s tim nic neudelal ale predni pneu maji jen malo vzorku no Sherlock Holmes nejsem ale vul taky ne...no ale zde je 90% aut automatickejch takze volove jako ja jsme v mensine...
hele americane jednou jsi v americe 25let o radek niz uz najednou 30 let.Tak jak teda ? Ale co je hlavni tady neresime kdo kde je, ja sem zase x let v praze a nezalezi na tom
Nicmene radsi nez chlubenim se amerikou se nauc pocitat.
7.5l na 160km by vychazelo na 4.75l na sto a to se snad vsem zda na 2.4l auto trosku malo.
😊)))))
ne ted vazne ja tu chybku nasel, jestli sedi tvy cisla v milich na galon tak 19 mil na gallon = 12,3 litru na 100 a 25 mil na galon = 9,4litru na sto
Nicmene radsi nez chlubenim se amerikou se nauc pocitat.
7.5l na 160km by vychazelo na 4.75l na sto a to se snad vsem zda na 2.4l auto trosku malo.
😊)))))
ne ted vazne ja tu chybku nasel, jestli sedi tvy cisla v milich na galon tak 19 mil na gallon = 12,3 litru na 100 a 25 mil na galon = 9,4litru na sto
dobry ja to beru od tebe mas pravdu.ja jsem s tech galonu na vetvi...ale vy se v tom vyznate v litrech ...no ja se snad nevytahuju...to nikdy nedelam rad tak mi muzes ric kdyz ti to tak prijde.Jinak se s vami dobre bavim tak mi nenadavejte...uz jsem pres tricet let nepsal cesky tak se polepsim...
jo,to de mas pravdu. zde je to presne z tabulky na kterou jsem se dival u nas v obchode dnes odpoledne 25 mil na 1 gal petirychlostni a 19 mil na 1 galon automatica...tak jsem byl z toho vcera rozcilenej jinak mate vsichni dobry prizpevky...tak kdyz kecam tak mi to rekni...ja to snesu...
jo je to preklep ma to byt 12l na 160km respektive 7.6l na 160km neboli ...25 mil na 1 gal resp.19 mil na 1 gal...tak se nezlob delil jsem to trojici bozi...nebo tak nejak...
To:td...necham tě žít 😄 to:istasa...jestli to nebude tím, že automat je náročnější na výrobu....pokud se jedná o tu nezničitelnou převodovku...nic není věčné....můžu ti jí zrušit během dne, nebo během pár hodin...ono totiž záleží na tom jak s tím jezdím....všeobecně si totiž lidi myslí:automat se s tím nějak vyrovná....a pak se diví, že je oprava stojí tolik kolik stojí.......nemusíš bejt na ledu, abys ztratil kontrolu...fyzikální zákony platí za každý rychlosti, počasí a nezávisle na převodovce.....jestli děláš takovýhle psí kusy s řazením, pak chápu, že ta převodovka prd vydrží 😲)sice nejsem odborník, ale vím, že například když máš auto rozbitý, a ty nemáš možnost ho naložit, že se doporučuje ho táhnout na neutrál max 50 km/h cca do 50 km, takže si myslím, že jak píšeš v 70-ti tam šoupnout neutrál, že si akorát zaděláváš na pěknej průvan v peněžence, pokud si vůbec nerozbiješ kokos, takže ahoj v Americe 😲)
to:korzičan: a myslíš si, že mám pořád pedál na podlaze? naivko...já sem taky jen obyčejnej člověk 😄 to bylo jenom o tom, co to auto dokáže a co při tom cítím, rozhodně nejsem ten co ukazuje jaký mám báječný auto a že všichni ostatní jezďej ve sračkách a maj se držet radši vzadu, takovejch lidí je na silnici až dost.......
to: afo..cucáku!! 😄........
SMRT MANUALNIMU FUNDAMENTALISMU
to:korzičan: a myslíš si, že mám pořád pedál na podlaze? naivko...já sem taky jen obyčejnej člověk 😄 to bylo jenom o tom, co to auto dokáže a co při tom cítím, rozhodně nejsem ten co ukazuje jaký mám báječný auto a že všichni ostatní jezďej ve sračkách a maj se držet radši vzadu, takovejch lidí je na silnici až dost.......
to: afo..cucáku!! 😄........
SMRT MANUALNIMU FUNDAMENTALISMU
tam kvuli tomu odtahu, kdyz nebezi motor nebezi ani cerpadlo kapaliny v automatu, ta tudiz nekoluje po prevodovce a pres vymenik a nechladi se. Zahreje se v menici na vic nez snese (asi 90C, bezna provozni teplota kapaliny je 65) spali se kapalina ktera pak spece prevodnik momentu a nekdy i vic.
Vymena kapaliny v automatu bez kompletni rozborky (teardown) se nedoporucuje kvuli smichani ty puvodni s tou novou. Takze to je celkem napytel.
Kazdopadne v kriticky situaci staci sundat nohu z plynu uplne a auto se zachova jako manual kdyz se vyslapne spojka, prerazovani na N je blbost nad blbosti.
Nevim kde k tomuto pan kterej delal testy pro tovarny na pneumatiky, vedouciho dilny, mistra opravare a ruzne broukoviny pytlikoviny 😊
Kazdopadne souhlasim ze automat nema co delat v aute s motorem pod 2.5l, pokud se s tim teda nejezdi pouze ve meste.
Vymena kapaliny v automatu bez kompletni rozborky (teardown) se nedoporucuje kvuli smichani ty puvodni s tou novou. Takze to je celkem napytel.
Kazdopadne v kriticky situaci staci sundat nohu z plynu uplne a auto se zachova jako manual kdyz se vyslapne spojka, prerazovani na N je blbost nad blbosti.
Nevim kde k tomuto pan kterej delal testy pro tovarny na pneumatiky, vedouciho dilny, mistra opravare a ruzne broukoviny pytlikoviny 😊
Kazdopadne souhlasim ze automat nema co delat v aute s motorem pod 2.5l, pokud se s tim teda nejezdi pouze ve meste.
Znama by si do Prahy chtela koupit auto s automatem + obcas vylet do Nemecka! Co byste doporucili Octavii Laurin a Klement 1,8T 110Kw aut. nebo Renault Scenic 2,0 100Kw aut.!??????? Potreboval bych rychle vedet vas nazor, do konce brezna musi byt objednano!!!!
mam takofy dojem, ze 1,8T neni mozno kombinovat s automatem, (pokud se neco nezmenilo)jinak bych tento motor vubec nedoporucoval jelikoz je sitezniii a vuuubec nepofedeny
a uchlastany, coz rozhodne automat nefilepsiii
difim se, ze tam nedali rofnou 7 ventiluuu
jinak L&K je docela dobraaa ferze, ale za tu cenu
je poraaad malo miiista
z cehoz plyne: at si koupiii scenikaaa
Merlinus....Chaliiifova armaaada statecnyyych trpasliiikuuu
a uchlastany, coz rozhodne automat nefilepsiii
difim se, ze tam nedali rofnou 7 ventiluuu
jinak L&K je docela dobraaa ferze, ale za tu cenu
je poraaad malo miiista
z cehoz plyne: at si koupiii scenikaaa
Merlinus....Chaliiifova armaaada statecnyyych trpasliiikuuu
1,8T určitě s automatem kombinovat jde a řeknu Vám na automat a pouze 1,8 to lítá jako letadlo!!! Fakt super! Ale ten Scenic je taky dobrej tak radte a piste duvody proc vybrat ten nebo ten!!!! Dekuji
tak sem se kouk...a fakt uz dodávaj automatiku i k turbu....
ale asi bych volil ten renault octavka je uz dost nudna
ale asi bych volil ten renault octavka je uz dost nudna
Má drahá polovička si objednala Scénika 1.6 Proactive (2.0 s automatem se začne vyrábět snad v 18. týdnu). Doufám že ta 1.6 bude stačit i mimo město.
1.8T motor je motor co prd vydrzi
Z čeho soudíš, že motor 1,8T prd vydrží??? Máš nějaké zkušenosti??? Sem s nimi!!! Moc mě to zajímá!!! Já s ním mám jen dobré zkušenosti-Passat 1,8T Tiptronic! Prosím i Vy ostatní se připojte do diskuse!!!!!
Hodne se na MotorCafe (v ruznych skupinach)propirala problematika zadirani turba u techto motoru. Ja mam sam znameho, kteremu se po roce turbo zadrelo u Passata. Stalo ho to 75 tis. Rika se, ze je dulezite nechat motor po zatezi chvili bezet na volnobeh (cca 1-2 min.) aby se olej, ktery turbinu maze, "nespekl".
neco takovyho, kamarad co sem s nim delal v my bejvaly praci dela ted u skody logistiku a rikal mi ze ten motor je predimenzovanej a spichlehj horkou jehlou. Ostatne kdyz vidim nekde odstavenou oktavku a u ni auto z UAMK nebo ABA tak to je z 80% 1.8T, tohodle si vsimam. Znam dva ldii co jim u toho cosi odelso, diky bohu to meli v zaruce ale i tak to stalo kolekm 5-7 dnu na dilne. Jestli to bylo turbo to nemuzu optvrdit.
A kdyz na to prijde tak na muj vkkus to zas tolik nejede
A kdyz na to prijde tak na muj vkkus to zas tolik nejede
co se tyce turbinovych vuzu mam dodnes jeste tri...jsou to sice NISSANy ale dodnes jeste jezdi.Nejlepsi z nich je 1.8 turbo 200sxje z roku 1988 a jel jsem s nim dva 24 hodinove zavody v kateg neupravenych cestovnich vozu...pricina zadrenych turbin je prave v tom ze nikdo ji nechladi volnym behem po jizde. Garret turbo a KKK doporucuje namontovat casovac ktery automaticky vypne motor po zvolenem casu od 1 do 5 ti minut.Dalsi veci je vymena oleje nejmene kazde 3 mesice /5000km.Vetsina novejsis turbin ma vodni chlazeni lozisek.Volba oleje je take kriticka .osobne pozivam jenom CASTROL 10w30 .Vetsina zavad motoru u turbin (zadreni ojnicnich lozisek a pod.) je zpusobena loziskem turbiny ktere vysaje olej pres tesneni ktere je ztvrdle od staleho prehrivani...je take dobre zvlaste u starsich vozu kontrolovat olej zda se "neztraci"pred kazdou delsi jizdou.
Tak jsem teď po 5000km s automatem jel asi 100km s manuálem. Ze začátku jsem měl docela strach a pekelně jsem se soustředil, ale nebylo to tak zlé. Jen jsem pořád zapomínal při startování sešlápnout spojku, takže se nic nedělo (Hyundai - bez spojky nejde startér). Bylo docela fajn zase cítit v ruce vibrace převodů, jak se zasouvají a vysouvají a protáhnout motor při prokluzující spojce 😊). Jenže pak přišel odjezd z parkoviště, trochu stresu a když jsem chtěl couvnout, rval jsem tam zpátečku bez spojky. No lidi se dívali, co za blba s čerstvým řidičákem, až mi bylo stydno. Ještě jsem se několikrát přistihl, že už už řadím bez spojky. Bylo to fajn, ale rád zase nechám řazení na stroji a levou (nohu) nechám odpočinout. (Sorry za délku příspěvku, ale potřeboval jsem se vykecat a políbila mě můza 😊)
Automatika je dobra predevsim pro mestsky popojizdeni. Chce to ale vetsi motor, nejlip sestivalec. Mam ted Vectru 2.5V6 AT a je to celkem pohoda. Na parkovisti si to jen postrkujes brzdou, cestou do prace si vyridis spoustu telefonu atp. Tuhle jsem musel par dni jezdit s manualem v prazskejch zacpach a bolela me z toho kvedlani leva noha a prava ruka.
Asi uplne idealne je MTAcko. Po meste si to strcis do automatickyho modu a kdyz vyjedes na dalnici, prehodis si to na manual a hazis to tam jak chces ty.
Asi uplne idealne je MTAcko. Po meste si to strcis do automatickyho modu a kdyz vyjedes na dalnici, prehodis si to na manual a hazis to tam jak chces ty.
k tomu, co pise 0042 neni co dodat. Ja osobne bych si nechal automat i na dalnici, nebo jeste radsi tempomat a manual na okresky.
Ahoj lidicky,koukam,jak tady pekne debatujete o tech automatech /mimochodem za boha bych nic jinyho nechtel/,mam taky jeden a to neuveritelne uspornej.Je totiz napojenej na takovou malou chcíplou V8 (6754ccm,298kW)
jednoho jeste mensiho šestimetroveho,stareho Chevroletu.Jemu uz asi 20 let,ale plnokrevné octavie osmnáctistovky,třeba i z trojitým turbem,co lítaj jak letadla jsou celkem dost pozadu.Nic proti Octavii,vubec neni spatna,ale bývala by zaslouzila mnohem lepsi automat,alespoň s dělenými volbami.Zkratka nejede to spatně,ale perfektne taky ne.Dle myho mají z novejch aut výborné automaty Hondy/accord coupé 3.0/ a BMW,jichž jsem fandou.Tak to jsem asi já,nové
pako na této adrese.
Páček neshledáček!!!
Tak cau ksichti. At to hrabe!!!
jednoho jeste mensiho šestimetroveho,stareho Chevroletu.Jemu uz asi 20 let,ale plnokrevné octavie osmnáctistovky,třeba i z trojitým turbem,co lítaj jak letadla jsou celkem dost pozadu.Nic proti Octavii,vubec neni spatna,ale bývala by zaslouzila mnohem lepsi automat,alespoň s dělenými volbami.Zkratka nejede to spatně,ale perfektne taky ne.Dle myho mají z novejch aut výborné automaty Hondy/accord coupé 3.0/ a BMW,jichž jsem fandou.Tak to jsem asi já,nové
pako na této adrese.
Páček neshledáček!!!
Tak cau ksichti. At to hrabe!!!