17 komentářů
Ten kdo si chce natisknout trojuhelnik tak je na:
[odkaz]
Musite tam jeste natisknout nejake peti nebo sestimistne cislo a mate ho taky. (nejlepsi je si ho opsat od originalu)
[odkaz]
Musite tam jeste natisknout nejake peti nebo sestimistne cislo a mate ho taky. (nejlepsi je si ho opsat od originalu)
Já mám totiž dojem, že je to většinou svinstvo, korupce, napsané na babičku, která sedí doma a ani nemá řidičák atd...
Stat invalidum dava mj. tusim 3000,- na benal a plati povinne ruceni. Tj., kdyz napises svuj off-road na babicku, tak mas i tuhle vyhodu. Dale pak pokuty chodi babicce a az zkrachujes, tak Ti ho neseberou.
Od pristiho roku bude prispevek na auto 9.000 Kc(povinne ruceni se tim rusi),pro svou potrebu,nebo tam,kde se vozidlem tato osoba prepravuje.Verte mi,ze sanitka by za rok stala mnohem vic.
Ale ve svoji podstate je ten invalida opravdu jenom proto, aby se clovek nezdrzoval botickama a dohadovanim s odtahovkou). Pokutu (predvolani) clovek stejne dostane, obcas se ale policajti na invalidu vybodnou. Treba ja mam tech listku s predvolanim celou sbirku (stojim tak obden na chodniku pred barakem a na zakazu stani pred zamestnanim), na cca 50 listku (trpelivost ruze prinasi) mi prislo asi deset predvolani, na postu pro ne nechodim.