Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

právě proto, že "je ich vela" nebo tak nějak řečeno - si myslím, že téma nemá smysl...
V archivu to leží už bezmála 2 roky. Vytáhl jsem to na zkoušku, jestli si třeba od tý doby někdo neuvědomil, jaký auto má pro něj opravdu hodnotu názvu tohoto téma. Nemusíte mě hned bít, ale pro mě je to po všech těch plechovkách jednoznačně Granada od Fordu. Vím, že je to v době Superbů, A8, Lagun a co já vím ještě čeho spíš úchylárna, ale nemůžu si pomoct, auto všech aut je takový, ke kterýmu se člověk vždycky rád vrátí. Pro někoho to může bejt Warťas, Trábek, nebo cokoliv, v čem třeba poprvé dostal svou holku. Ty měřítka hodnot jsou neskutečně široký. Ten název mě zaujal, tak jsem to sem šoupnul. O jednu víc, nebo míň... 😄
Naprostý souhlas - Granada je auto mých snů. Mám možnost se v ní občas svézt a kdyby nebylo toho zého povinného ručení, stála by mi před domem. Fakt je, že momentálně dávám přednost něčemu naprosto jinému (Honda Prelude, 1991, jeden z posledních kusů s mrkačkama), ale Granada má něco do sebe...
bitovo😜 Musím ti na oplátku potvrdit že tenhle model prelude byl skutečně něčím vyjímečným. Žádný auto nemělo v tý době tak nízkou příď (výška boku blatníku nad předním kolem), jako právě Honda.
matuS
napriek tomu, ze o rozsirenie tohoto auta sa postaral hitler, myslim si ze toto auto bolo a stale je milnikom. viete o ktorom hovorim...

ale milnikom je aj lizinka, stare Tcko...take nieco by som chcel mat v garazi a raz mesacne v lete sa stym prehnat po meste 😊