Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

16 komentářů

No ja mám 1,6 16v v Stile.ujde motor.
se bravu chystam perstavet na soutezak a cekam az mi kamos priveze ram atd stoji to moc many ae ja sem takova hracicka vite , ale prece jen jeden problem mam obcas pri stabilizaci mi bbne eva predni brzda by me nejradsi vyhodia ze zatacky ae jinak sem vse vychytal snad se s ni nikde nerozsekam. jak auta skadujete na zimu kdyz nechcete aby ste je nasolili
no nemam digitani fotak ae zkusim tam neak dostat fotky z brzdy
wolff
Nahoď fotky... Odkud si? Že bych to omrkl...
ae panove i puvodni 1.6 16 103 ps nebya k zahození byla sinější než golfa rychejší , kdybych ji nezadrel tak by jezdila do ted po mych upravach mela udaj z motorovy brzdy asi 160 ps a to byla sila to sem ukazoval pitomcum s precipovanejma bavama co proto . a jeste kdyby ste postavili moji bravu s seriovku tak vas trkne akorat snizeni a naraznik hgt ten sem shanel snad rok ae vysledek stoji za to
A musí byť fakt super ked je v Brave motor s 220 hp.Aj 1,2 16 s 80 koníkmi s tím celkom slušne cvičila.Fakt super.
ani ne ale mam zesileny poloosy to vis to je zatah a stejne sou z coupé
Pekné.A neotrhne sa náprava keď pridáš plyn? 😊
já mám motor 2.0 20v v5 v turbu 220 ps zabudovanej ve fiatu brava ale to je síla pánové mo bych vám přál svezení :roll:
Vyhledej si jejich český web....dají se tam občas i koupit auta od skutečných fandů - v dobrém stavu (žádný bazar).
u tohoto auta plati jeste vice nez u jakehokoliv jineho cistokrevneho itala ze je to sazka do loterie...ale jinak co sem mluvil s lidma co v nem jeli(vetsinou s turbem) tak prej uplne super svezeni...preju hodne stesti pri vyberu 😄
Ja som mal Coupe 2.0 16V '96. Vcelku kvalitne auto, len mensi problem bol s elektrickymi oknami. Zatvarali sa az na 3 pokus (asi tvrda guma tesnenia). Vyfuk som menil po 6 rokoch. Spotreba 9 - 10 L, na tom sa pomaly jazdit neda ! (Turbo vraj berie 15 L). Olej netreba velmi dolievat, ale zalezalo na kvalite oleja. Odporucam kupovat kvalitne platnicky. Teraz uz len pozitiva: Velmi mrstne auto,super podvozok (tvrdy), dobry zvuk, super zazitok. V zakrutach to natrie kadejakemu tazsiemu BMW, aj ked je to predokolka. Dost miesta aj pre 4 osoby (kufor 300L). Relativne lacna udrzba. Prve Turbo verzie mali problem s Turbom a dost rychlo odchadzali parozky (neviem presny vyraz pre vyfukova potrubie priamo z motora).

Za malu cenu vela muziky. Hrdza okrem vyfuku nebol problem. Skor si daj bacha na elektriku. 😄
My měli na firmě 1.8 16V ve stříbrné metle a taky bylo nádherné.
zkušenost jen teoretická, ale to auto mě vždycky zajímalo. podle různých pramenů byla turbína svého času nejvýkonnější předokolka na trhu, ale co se charakteru, zvuku a výkonu týče, tak by měl stačit i 2.0-20v bez turba. Překvapivě schopné je prý i chassis z Tipa, každopádně nádherné auto. Obligátní je červená, ale tmavě šedá nebo champagne metalíza tomu dají ještě větší punc exklusivity.

Přeju dobrý úlovek >😁 !
Když Coupé, tak pětiválec Turbo...

Motor 2.0 16V je starý motor, měl jsem ho i v Tipu z roku 92, celkem slušný zátah, v Tipu byl dost žíznivý.
Vážně uvažuji o koupi Fiatu Coupe (2.0 16 V r.v. kolem roku 1998, najeto do 100K). Máte s tímto autem někdo zkušenosti? Prosím, poraďte.