0
takže blbá náhoda?jezdim ještě v jinejch autech a ty jsou v pohodě..
Přejít do diskuze
hovori sa, ze pokial sa ti mercedes nezacne kazit pocas prvych 10.000km, tak potom vydrzi viac menej bez poruchy
Jo ještě ke kvalitě nových éček a ostaTNÍCH tříd. Musím podotknout, že záleží kus od kusu a taky na majitelích.... Jsou lidi, kteří s novým éčkem najezdí 60000 běhěm roku a půl bez problémů a jsou lidi, kterým po deseti tisících začne všechno blbnout.
Já mám zkušenosti dobrý...Už přes rok jedím s A-classe...Nejdřív se 160 a teď 170cdi...Dynamicky byla 160 lepší a co se vyváženosti při ostřejší jízdě týče byla taky lepší než 170...Ta má totiž o dost více kil na předku takže se ze zatáčky začne hrnout mnohem dřív....Ale jinak spokojenost kromě tří prasklejch žárovek výměny gumiček stěračů a těch provozních náplní jsem s ničím neměl problém.Rychlost drží bez problémů i na dálnici do kopce.Fakt si nemůžu stěžovat.Obě auta jsem používal denně a najezdím tak kolem 1500km za měsíc.
Jinak jsme měli starý éčka starý céčko, nový céčko a ML...A u žádného z nich se elektronika nekazila a nějaký závažný problém taky nebyl.
Kamarád má 200D má najeto přes 220000km a to auto jezdí bez problému celoročně-v interiéru nic neskřípe místa dostatek, ikdyž ten motor je línej ale zase jezdí za hubičku.
Jinak jsme měli starý éčka starý céčko, nový céčko a ML...A u žádného z nich se elektronika nekazila a nějaký závažný problém taky nebyl.
Kamarád má 200D má najeto přes 220000km a to auto jezdí bez problému celoročně-v interiéru nic neskřípe místa dostatek, ikdyž ten motor je línej ale zase jezdí za hubičku.
Mám pár známých co vlastní starší Mercedes a....spokojenost,jenže já jsem nucenej jezdit v práci MB C 270cdi a musím konstatovat,s autem s tak tragickou spolehlivostí jsem ještě nejezdil........,takový auto je uplně k ničemu,když teda náhodou všechno funguje,nejezdí se v tom špatně ale to nebejvá tak často!Tohle bych do takový značky nikdy neřekl.
Ja si myslim, ze za 99% vsech problemu muze ta hnusna elektronika, ktera se dneska tak s oblibou sere do vsech aut...!!!!!!!!!!!!! 😢
zkusenosti zatial tiez len najlepsie, fakt je ale ten, ze na nove mercedesy je dost staznosti.
co sa tyka servisu - velmi drahy (napr prezutie letne/zimne gumy 3500skk), na druhu stranu ustretovi, nieje problem dostat nahradne auto (Aklasse) a otvoreni su kazdy den do desiatej vecer, co je velka vyhoda.
co sa tyka servisu - velmi drahy (napr prezutie letne/zimne gumy 3500skk), na druhu stranu ustretovi, nieje problem dostat nahradne auto (Aklasse) a otvoreni su kazdy den do desiatej vecer, co je velka vyhoda.
Zkusenosti mam ty nejlepsi, je ale fakt, ze se drzim u starsich rocniku, takovy ty poctivy kary jeste...😊