Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

363 komentářů

V návaznosti na předchozí diskuse otvírám toto nové téma. Všichni ti, kteří by měli zájem zúčastnit se srazu fandů automobilových motorů pište na e-mail: berkovco@econ.muni.cz nebo anete@post.czPředpokládaný termín srazu je přelom dubna a května.
ANETKO , poslal jsem Ti spojení nas sebe na obě Tvé E-Mailové adresy. Snad Ti pohlednice došly a jsou k přečtení ! Měj se prima, ahoj ! G.
Vše došlo O.K. Díky.
Ta první adresa je spolehlivější, navíc mi chodí i na mobil.
Ahoj,lidičky!Tedy,naše firma "jde do kopru" a v rámci úspor se tam zrušil internet... Takže jsem v kavárně... Je to v pytli se spojením, takže ANETKO , máš na mně telefon a prosím, až to vše bude definitivní, zavolej mi . Předem děkuji !!! Nápadem udělat ten sraz na Sázavě "U Haška" jsem nadšen, tam je moc hezky ! A prosím, znáte tam nějaký pensionek na víkend s 1-lůžkovým pokojem ? To datum 29.4. je O.K.- současně tam s vámi oslavím svátek ... Jinak-našel jsem pěkný info-server na campy : WWW.CAMP.CZ . Volffe, jestli chceš, zavolám Ti ve čtvrtek a dám Ti na sebe telefon - jestli chceš. ějte se všichni prima a na viděnou . Ještě se budu snažit na I-net dostat ...
Ještě upozornění - nejde o komerční záležitost, jedná se pouze o setkání party lidí u čtyř kol!!!
NA PŘELOMU DUBNA A KVĚTNA 2000. Pište na sebe Anetě kontakty po telefonu - na její E-maily ! ( Viz první zpráva této rubriky )
Už tam sháním nějaký vhodný camp s chatkami i "občerstvovacími službami", kde by se dalo přes víkend být . A aby to nebylo daleko od vlak. nádraží - ne každému se vyplatí tam v 1 člověku jet autem . Např. sám pojedu vlakem taky... Mějte se , ahoj !
Nazdar Anet! Si pis, jedu tam! 😃)
Tak mi na sebe napiš kontakt, abychom se mohli domluvit (viz moje e-mail adresa v prvním příspěvku).
wolff
Sem absolutně pro, su taky z Brna, ale ten Havl. Brod není špatnej. Nebo ta dobroučká hospůdka b Bíteši....
wolff
tak nazdarek...po malinke odmlce zdravim Wolffa, Gregoryho a samozrejme Anetku, jako prezidentku 😄

to je bomba 😄 vsichni zaslouzite jednicku za takovej dobrej napad, to umisteni ! no super mam to tak 35km 😄 do Brodu, ten termin je taky dobrej, ten se snad jeste upresni.

tady je nejakej kontakt:joe.stepan@iol.cz

tel: 0603-506651

tak zatim Pepa
wolff
Pošlete mi prosím SMS, nebo brnkněte na 0604 704 683. Už se těším....
Brnkám, brnkám, ale nikdo mi to nebere... 😄))
wolff
Ale nekecé, Já byl zrovna zaneprázdněn
Jó, zaneprázdněn - ale že bys byl zrovna ukecanej, se říct teda nedá 😄)
Stejne si myslim ze to bude ek. odd. na MUNI 😃)
Modlete se, aby bylo počasí, jako je dnes!!! 😄
Anetce jsem to jiz psal, pro ostatni

co takhle Haskova Lipnice ? - paradni hrad s vyhledem na vysocinu a mnoho hospudek k obcerstveni a popripade camp u reky Sazavy - Stvoridla je to kousek od Svetle nad Sazavou a vlak tam jede cca 40 metru od campu.

co vy na to ?
Já bych s tím souhlasila - Joe je téměř místní a vyzná se tam - co vy na to?
Pokud nebude mít nikdo nic proti, stanovila bych oficiálním termínem srazusobotu 29. dubna 2000.předpokládaná hodina 11.00
předpokládané místo Lipnice - Haškova hospůdka
Anete, jak individualni? 😄 Cili stany sebou nebo tam bude nejakej motel?
Ubytování se bude zařizovat asi až na místě. Záleží na každém zvlášť, jestli dá přednost autokempu, motelu, hotelu či pensionu. Joe zatím zjišťuje situaci. Ubytovacích zařízení je tam docela dost, takže nemám strach, že bychom k večeru neměli kam hlavu složit. Samozřejmě není problém si ubytování objednat. Ceny ubytování v okolí se pohybují od cca 100,- Kč v kempech (i s parkováním apod.) do cca 800,- Kč. Za pár dnů budu mít telefonní čísla na místní zařízení a dám vám je k dispozici. Je zbytečné, abychom zamlouvali ubytování hromadně, protože ne každý tam bude chtít nebo moci zůstat až do neděle 😄.
Ještě vás chci poprosit, aby jste mi v příštích dnech kladli dotazy zásadně na e-mail nebo na mobil, protože budu zbytek týdne mimo a na netu se vyskytnu až v pondělí.
Zatím se tu mějte krásně 😄 jdu stonat 😲(
abych nezapomněla - !!!ubytování individuální!!!
Tak panove co vy na to ?
wolff
Teda Anete, když já nejsem ukecanej tak pak nevím kdo...?Sme pokecali,ne?
wolff
Jo gregu, číslo znáš, email taky a s tím netem to snad nebude tak zlý - to je zajímavý, že všechny firmy co znám dou do háje, nebo mají problémy - je to v .....
VOLFFE , ...V KOUDELI ! Ozvu se Ti , ahoj .
wolff
Jo mám malinkej problém - *** se jim server na email.cz, takže kdo mi posla mail žtak nemám jeho adresu, protože se jim ztratily všechny zprávy...

Takže mi když tak něco pošlete, ať mám zase vaše mailový adresy. Jinak zdarec a 29.
a prosím, zavolej mi , až budeš vědět zcela definitivní informace o srazu. A taky,s tím Brnem to potřebuji vědět-podle toho E-Mailu...! Měj se prima, ahoj . G.
wolff
Ty jsi byla nemocinkovaná. Tak ať seš zdravá a čirá a pracovně nasazená....Haha
Už aby byl duben 😄 dooslavim s Váma na srazu narozky 😃) Jinak jedete taky někdo na Bervid teď v březnu?
Jsem zpět 😄) Bože můj, tady to ale vypadá (myslím jako u mě v kanceláři)!!!
Jinak vidím, že jste se beze mě docela dobře bavili... 😲( jsem vám vůbec nechyběla, co???
Jak to víš? hahaha 😃)))))))) si dělám srandu tož sa nelekej 😃))) Jsme všici rádi, že jsi tu, že? 😄
Nikdo mě nemá rád... 😲(((( bídáci...
a ty dobre vis, ze to neni pravda 😄
wolff
No ono na každým šprochu - je pravdy trochu....
Jak to myslíš?V pondělí tu budu mít pro vás čísla na ubytovací zařízení v okolí Lipnice. Každý si potom může ubytování objednat sám nebo mi dá informaci kolik lidí s ním přijede, kolik pokojů chce zamluvit a já už ho potom objednám sama.
wolff
fajn
Anete, ANI MI NEMLUV! 😒 Ještě to neni dlouho, co se mi včera na dálnici při 160 zadřelo benzínový čerpadlo a musela mě máti táhnout na laně domu a urvala mi přitom spoilééér 😒 Dneska sem na vrakovišti našel jediný čerpadlo a do večera laminaloval a kitoval spoiler...zejtra hupky šupky do laku...TO AUTO MĚ NEMÁ RÁDO? Se furt o něj starám...Tak sem si otevřel lahvinku...ale chtělo by to lidi, takže co to znamená? Už aby byl duben! 😃)
To víš, že tě má tvoje auto rádo - jenom s tebou občas laškuje. Já byla s fiestou taky v servisu - vysypané zadní ložisko - a nenadávám jí 😄)
to Pavel: aby jsi se měl na co těšit, byla jsem o víkendu v Lipnici s Joem, našli jsme tam super restauraci, dokonce nám paní vedoucí dala i pár tipů na ubytování. V Lipnici je učilištní internát, který má jednu budovu nevyužitou, takže ji pronajímá na ubytování. Cena za lůžko je asi 80,- Kč (budu tam dneska ještě volat, pak se tu ještě ukážu). Vypadá to tam docela dobře.
Sraz bude na místním ústředním náměstí - to nemůžete minout. Když přijedete do Lipnice, vyjedete po kostkách na kopeček pod hrad, je tam na rohu bílá hospoda u Haška, parkoviště a zastávka ČSAD.
Tahle průzkumnická mise mě stála málem život, takže doufám, že se vám to tam bude líbit 😄)
[odkaz]
Právě jsem dohovořila s Lipnicí. Cena ubytování je 100,- Kč, pokoje jsou čtyřlůžkové a šestilůžkové. Platí se pouze obsazené lůžko, takže i když budete na pokoji sami, bude vás to stát jenom stovku. Sociální zařízení je společné pro každé patro, ale to myslím na dva dny přežijete.
Zároveň s námi tam budou ubytovaní filmaři, takže možná budeme i v televizi 😄))))
Ahááá...takže můžu jet sám a objednat si 6lůžkovej pokoj sám pro sebe? 😃) Člověk nikdy neví 😃))))
Hele chlape, ty máš zamluvený dvě lůžka - o šesti nikdo nic neříkal (navíc ten šestilůžkový pokoj je můj 😄))).Navíc tam bude s námi asi 20 dalších lidí ubytovaných, takže se musíme nějak poskládat 😄A potřebuju od vás do konce tohoto týdne vědět, kdo tam bude chtít zůstat až do pondělí - jinak to zamluvím jenom do neděle.
wolff
Anete, tak zatím jedno lůžko, čert vem stovku a pak se uvidí. Já se ti ještě ozvu phonem.
Ubytování je zamluveno - pokud u někoho dojde k nějaké změně, tak mi zavolejte na mobil 😄.
právě sem se vrátil z diskošky...pěkná nuda...ale změna zatím žádná 😃)))))))))))))
Dneska se nám krásně vyjasnilo - sluníčko svítí, větřík mírně pofukuje, po nebi plují mráčky... ASI SI UMYJU AUTO 😄)) Těšila jsem se na to celý víkend a teprve dneska je vhodné počasí.to Pavel: to je fajn, že se nic nemění, doufám, že to tak zůstane 😄))) Po víkendu musím přiznat, že začínám mít stejnou averzi vůči spolujezdcům... Celou sobotu jsem uklízela interiér - vysávala koberečky, leštila palubovku... pak jsem vezla kamarádku na večeři a ona přes mé důrazné varování nedbala na své špinavé boty a normálně mi na ty vypulírovaný koberečky pleskla blato z nedaleké kalužiny a na mé konstatování, že jsem před tím vysávala mi prostě jenom řekla "no a?". Číše mé trpělivosti přetekla - ona si akorát vozí zadara svůj zadek v mým autě, já blbec jí dělám taxi a ještě bude mít blbý xichty... >:👋 mám já tohle zapotřebí?
Tak, teď jsem se vymluvila a můžeme pokračovat dál 😄))))
Hele vy ste na tu Anetku nadrzeny jako prehrada!

Kolik si myslite,ze vas chudak muze obstasnit

najednou!!!
to steroi😜 Neměl by jsi se přejmenovat na deviant nebo něco v tom smyslu?
wolff
Anete, dik za pozvani, ale mel sem vyplej telefon a zjistil sem to pozde.
To je v pohodě, někdy příště... 😄
Diky za urazku jsem vzrusenej,muzu taky prijet

smocit kotvu Anete!Jinak vem naky kamosky,mam to

rad ve 4!Tady ty internetaci,maj maly fifaky takze

tezko te budou uspokojovat!Uz se tesim!!!Mnoho

inpousu by mne urcite rado poznalo,jsem totiz do

dneska jejich cerna nocni mura!Budu tam,ale vy

o mne nebudete vedet!!!
wolff
jo
Jestli chceš můžeš se k nám přidat možná ve středu nebo ve čtvrtek večer.
wolff
hmmm
Dneska jsi nějaký ukecaný. Co je s vámi se všemi?
Netankujte 30. dubna 2000 ! ! !

Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!

Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!

Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.

Je nejvyšší čas na reakci postižených.

Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.

Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.

Rozhodující den je 30. dubna 2000.

Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.

Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.

Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale😒br />
NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!

Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.

Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!

Děkuji

----------------------------------------… />
Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)

---

Příchozí zpráva neobsahuje viry.

Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]

Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000

----------------------------------------… />
wolff
No nemáš vždycky náladu být až příliš ukecaný, nebo snad jo? Ne pohoda, všechno je domluvený...No vylívat si srdíčko jako Steroid nemusím...Ale jinak promiň - nahoď téma a budem kecat.
wolff
Já už tady s některýma fakt nevím, to je někdy diskuze. Něco si přečte v novinách a pak to mele a mele furt do kola jako dogma a přitom nic neví o světě. Sem tady z toho unevenej. Ty bludy některý se nedají ani číst, natož se nad nima zamýšlet.
wolff
Nedej bože když napíšeš, že se někomu podělalo Polo, to oni by tě málem ukamenovali... škoda mluvit
Mě bylo z vás včera úplně ouzko, ale večer jsem se uklidnila u mytí auta. Akorát bych potřebovala ještě umýt podvozek, ale nevím, jestli je někde myčka, která má takovýhle speciální mycí program.
Některé lidi musíš ignorovat a nebrat si jejich výroky až tak k srdci, protože by ses z toho jinak zbláznil. Já v práci přicházím do styku s docela hodně lidma a i když je někdy těžké řídit se touhle radou, člověk musí sám sebe vycvičit.
Abych nezapomněla, nechce se ke mně někdo přidat v květnu na trucktrial do Mohelnice?
wolff
nevim
už zase - zkus to rozvést 😄) Dneska se jednoslovné odpovědi nepočítají 😄
nazdarek Anetko 😄 to je prekvapko co ?....to nam ale dneska hezky svitilo "slunicko" 😄

z Prahy jsem se vratil az ted ale vse ok 😄 jak ses mela ty ? *budu to cist az vecer tak kdyztak brnkni*

J.
Jsem absolutně v šoku - co ty tu??? 😄) S tím "sluníčkem" máš pravdu - dneska, resp. včera nám svítilo moc hezky, až na to, že mám šílenou rýmu, teplotu, už mě bolí i nos a z toho jak je mi horko mám červený i obroučky od brýlí (i když já mám brýle bez obrouček, ale co naděláš 😄). Jo a ještě mě bolí hlava ;o)
Včera jsme měli sejšn s Wolffem - s tím by jste si rozuměli - má klapací 323F 😄
A abych nezapomněla - když mi budeš volat - dobij si, prosím, baterii 😄)
nazdarek kasparek 😄 slunce sviti, Brno se blizi...co vic si muzem prat 😄 Dlouho sem tu nebyl, jelikoz nam spravovali Inet v praci. Takze uz jsem "funkcni" 😄

Jo a psat prosim na novej mail do Mediacomu: pavel.sladek@mcpraha.cz! Dik! 😄
To je fajn, že jsi z5 😄 Jak dlouho se v Brně zdržíš?
Kde te najdu,abych te mohl telesne kontaktovat,

Anete!!!!!!!!
wolff
Jo se steroidem je sranda
Anet, myslíš teď v sobotu? Asi jenom jeden den. Chtel jsem do neděle, ale asi toho budu mít plný kecky (a prázdnou kapsu 😃)))) ), ba ne. Nezapomeňte se lidi v Brne nějak seskupit 😄
Anetko napis jestli mas vepredu pekne tvrde a velke polstarky,to ma steroid rad!At tam nejedu

zbytecne,tam to musi vodsejpat!!
Jak dorazíte do Brna, tak mi zavolej, když tak se nějak domluvíme.
wolff
Jo ani se ti Anete nedivím, že tě už se... - maslím tím Steroid.
wolff
myslím - já už neumím psat
nazdarek mazdaku, jak se dari ? to je teda dobry, ze se ani nepriznas ze jezdis mazdou....tak uz vim ze mas BG efko... co za motor ?
1.8 benzín - vím vše 😄))))
to joe: wolff je totiž hrozný tajnůstkář 😄) Nechce se ti na sobotu přijet do Brna? Budu tu JÁ a moje rýma, wolff, Pavel a dalších 10 tis. lidí 😄)). Gregory se nám ztratil z dosahu, ale musíme doufat, že už si ten mobil konečně koupil a občas se tu aspoň taky ukáže.
Já se dneska ráno schválně dívala, jestli nestojíš na zastávce MHD, málem jsem skončila v tom pomníku naproti a ty nikde. Možná je na tebe čtvrt na osm příliš brzy 😄))
wolff
V Pátek sem doma, nejsem nasazen v pracovním procesu. A na ten pomník bacha. Říkám, že toho zase až tak moc nenajezdím tou MHD. To je tragédie. Jo 1,8 BGF. Vcelku fajn auto. Ale já to netajím.
Jooo tak v Brne moji upravenou 205 neuvidite 😒(( po... se mi cidlo na sytici, jako naschval vcera, takze v pondeli bude probihat vymena... Kazdopadne dorazim s nekym v aute, takze zatim!
to Pavel: Mrzí mě, že jsme se dneska nemohli sejít na okruhu - jednak jsem byla bez auta a navíc zdraví nedovolí vyjet někam ven. Takže snad až v dubnu 😄) Jinak doufám, že se ti v Brně líbilo 😄
Anete: Mi povídej, bylo to super, jenom sem tam trochu nastydl 😒(( Tak snad příště...Jinak holky tam byly hezký, jenom bych musel mít upravenou M3, aby si mě všímaly 😃) ale za to zase nestojíte haha 😃)
tak zdar ! to Pavel: jo za to fakt nestojej 😄 co tam jinak jezdilo za uzasne stroje ? povidej..prehanej 😄
Hele chlapci, se mi zdá, že jste se proti opačnému pohlaví - tedy i mně - spikli 😄 To znamená válku 😄)
Nazdarek.Jak jsem četl moc vas "odtud" v Brně nebylo?Byl jsem tam sice jenom asi tři hodiny , ale myslím si že jsem asi to nejzajímavější viděl.

Před "boxama" byly k vidění pěkný bavory - vetšina jich byly na 17" BBS-kách,byl tam taky jeden pěkně udělane Passat komresor,New Beatel taky na pěkných "papučích" ... to bylo u boxů.Na parkovišti bylo hodně golfů a pak nějake ten bavor,audi,felicia,octavia - jeden slovák tam měl moc pěknou : stříbrná,velký křídlo,myslím , že byla taky na sedmnáctkách.Z oktávek byla dobrá ještě jedna z Prahy , ta byla a lá tovární WRC.

Jinak to bylo celkem povedený,lidí se tam moc nemačkalo,parkovat bylo kam , takže celkem pohodička.Jsem zvědav , jestli bude i druhý ročník.Ahoj.
Necheš se k nám v dubnu přidat?
Dík za pozvání,ale nevim jestli by tam Žigul vůbec dojel...Ale stejně dík.
No co Ti mám povidat...byla to mlsárna, ale 205GTI tam zrona moc nebylo...kdyybch tam jel, tak bych mel tipuju 2. nejlepsi 😃) Na prvnim miste by byl kamos, co jel i na okruhu...No uz aby byl dalsi sraz, tentokrat mi to snad pojede 😃)
wolff
Dojel
Kamos si ted koupl skoro novyho Zigula 1,7 s americkym vstrikem - prej to jede jako dabel 😄 co mas ty?
Mám Žigula po otcovi.Není to žádné mladík je ročník 1972.Před třema rokama nově vyvařená kastla a při 150 000 generálku motoru , teď má najetý něco kolem 250 000.Mám ho napůl ještě s brachem,ale pořádně nás vypekl zatím jenom jednou a doufám,že to bylo z jeho strany taky naposled 😄 ).Nevím ale jak tady s nama ještě dlouho bude , protože mám dojem že se u něho začínjí objevovat stařecký vrtochy i když to není zatím nic vážnýho.
Včera mi volal Gregory - je mu hrozně líto, že teď nemá moc šancí se dostat na net a všechny vás pozdravuje a těší se na konec dubna 😄
Ahoj Anette.Nějak se to tady zaseklo nebo co.Nikomu se nechce moc psát.
To záleží na období - jednu chvíli jsou děsně ukecaní a potom jsou v útlumu, ale neboj, to zase přijde 😄) Většina z nás už je totiž zaměstnaná, takže někdy prostě není čas.
to Anete😜ravda,pravda...😄
No jo, my těžce pracující 😄
moc se nevytahujte 😄)) já taky pracuju a to už i v tuto nelidskou hodinu - i když teď to s prací není moc horký.Tak já se zase navrátím do prac. proc.Tak zatím.
to Pavel: že to říkáš zrovna ty, líná kůže 😄)
to Žigulista: kde pracuješ? v tuhle hříšnou hodinu... 😄
Anette:v jedné firmě kousek u Brna.Co dělá Fordík?Nezlobí,neodmítá poslušnost?To já jak jsem jel z Brna tak na mě Žigul rozsvítil jednu ze svých tří kontrolek (dobíjení)😄, ale ignoroval jsem to a tak to po dvou křižovatkách vzdal a zase ji zhasl.

Ahoj a hezke víkend
Řady brňáků posilněny - těšte se v dubnu, čehůni 😄) Forďas jede jak o život 😄
Ale to musíš do něj natankovat leteckej benzín nebo vystoupit a pomáhat mu?! 😃)))))))))))) hihi
To máš u mě, chlapče...
Anet: 😃))))))))))) jakej byl víkend?
Nestál ani za řeč 😲(
někdo nám vyfouk 1. místo 😲(((( To jsou dneska lidi...
wolff
Ten f=or bzl dobrej
wolff
Zase sem neměl přeplou klávesnici - no jinak, že ten fór byl dobrej
Co děláš s tou klávesnicí??? 😄
Takže jsme překročili duben a za 26 dnů se uvidíme všichni pohromadě 😄) Doufám, že se těšíte 😄 Připomínám zde přítomným, že ubytování je zajištěno, aby jste na to nezapomněli. A taktéž připomínám zde přítomným, že 30. dubna je akce proti zvyšujícím se cenám pohonných hmot, takže natankujte v pátek do plné 😄) I když v Lipnici je taky óóóóóbrovská čerpací stanice 😄))). Pomalu bych od vás taky ráda slyšela, jak chcete kýžený víkend strávit. Vemte s sebou fota svých miláčků - od plínek až po dnešek, fota z různých dalších akcí a další zajímavosti, co zajímají nejen vás, ale mohly by zajímat i ostatní 😄to Pavel: jak to jde? buchto s kakajem 😄
Anete, to 1: místo opravdu zamrzí, co? 😄 Taky sem naštvanej. Buchty dobrý...zrovna teď mám jednu...ale bez kakaja...místo něj mám Vitamin C forte, protoze je mi moc zle 😒((
Neříkej, že tě taky zachvátila vlna žluté zimnice... a co teda děláš v práci? Joe je taky nemocinkaný a taky pracuje 😄
A co brm brm?to wolff: ty máš v poslední době zase nějakou ukecanou náladu 😄
Jako první znak je mezera - to není fér 😲((
Anete, ty b....! 😃)))) Takhle se vzdávat! 😄 Už jsem na tom zapracoval a jsme opět na 1. místě 😃))))
Tys na tom zapracoval a někdo další se k tobě přidal 😄)
Jede někdo z Prahy a okolí? Mám asi spolujezdcovo místo volné a kasičku prázdnou 😃)))) Zadní místa nepočítám, tam je moc kraválu 😄
Myslím, že by se s tebou svezl Gregory - po rozvodu je bez auta 😲( Pošlu ti na něj mobil, uričtě to uvítá 😄
Rozumnej člověk ten Gregory 😄
hi sunny 😄 I'll call you on Friday....i was too busy, sorry.
omluva přijata 😄
To jsem zvědavá, jestli ten Pája dorazí....
Ty vole tady so aji naky baby! Kdyma byt ten sraz? Prijede kazde s tim svim farem a pak se bude chlastat fernet? Nebo si tady tedy delate jen prcu?
Prču si tu nikdo nedělá - přesně za 18 dní máme scuka v Lipnici. Jestli se bude chlastat fernet to nevím, ale každý přijede svým autem. Další otázky?
Tak to su rad kocenko ale ja budu v tu tobu v Anglii takze te asi nepoznam. To asi az u pristiho scuku, uz se na tebe tesim.
Smůla, tak příště 😄
Jakej Pája? 😄
Ten příspěvek byl doooost dobrej 😄) Ale neříkal jsi náhodou něco o ***ch?
wolff
Anete, nevím, na mě je ještě moc brzo - to až tak kolem 24.
Ale ty přijedeš doufám určitě! 😄 To by jsi mě zklamal a Joe by možná i brečel, že neuvidí tvou 323 😄
wolff
hmmm, jo!
jojo, už se to blíží 😃) enom by to chtělo Anete nějaké kamarádky ne? 😃) 185cm a výše 😃))))
Grrrrr >:👋
wolff
hmmm, to bude zajimavý, celá ta slezina..
V jakém smyslu?
Ahoj, co budete dělat na tom srazu?

Mohl bych se taky zůčastnit i se svojí řehtavou multikárou? Mám to kousek - jsem zpoza Pardubic (Chrudimi).
Další účastníci jsou jen vítáni 😄
Bude se hlavně diskutit o těch našich miláčcích (fota z různých akcí vítána), vyjede se někam do okolí a zbytek se vyvine tak nějak v průběhu dne 😄)
Jo a kontakt na mě je uvedený v prvním příspěvku této diskuse, takže pokud máš další dotazy, klidně zavolej nebo zamejluj 😄 Termín je 29.4 a podle odolnosti 30.4 - 1.5. Sraz je v sobotu v 11.00 na náměstí v Lipnici pod hradem.
A ještě jedna věc, je to Lipnice nad Sázavou u Humpolce, ne že někdo z Vás dojede do jiné Lipnice 😄)
OK, teda já se pokusím, když tam ten můj traktor dojede...
Co máš za poklad?
Pohlad haha... no, leje se do toho nafta a techničáku to má napsáno BMW 325 tds, ale jinak je to správná multikára... (na škádlení řidičů s benzínovými motory) 😉
Nafťáci musí držet spolu, abychom takovým benzíňákům natrhli... pozadí 😄))
To bylo mířený na koho s tou Lipnicí? 😃))))
Tak se toho nechytej 😄))
Grrrrrrrrrrrrrrrrrr 😒 hmm a měl sem perník heč
A já zase kafučíno, heč 😄))
No hlavně abys ho nepila v autě, aby sis ho v tom hrkotu nevylila 😃)
Mně to možná hrčí, ale tobě se to rozpadá pod nohama 😄))
Naopak! Je vidět, jakou mám páru, když utrhnu ruční páku 😃)
Ty se svojí rachitickou postavou a že máš "páru"?? Nenech se vysmát... Možná jsi dostal křeč... To se ti asi něco zdálo. 😄))
Závidíš? hahaha 😃))))))
No, ty tvoje chlupatý nohy a propadlou hruď bych zrovna nemusela mít 😄)))))
nevim jak si k tomu přišla...ale zůstaňme u tématu 😄 Jaké že je objednané počasí koncem dubna? 😄
nebudete nejak mluvis s Gregorym? jeste sem mu nevolal...kdyz by prispel rajskym plynem do me nadrze, vzal bych ho asi 😃)
Pavliku , když si dám po ránu čočkovou polívku a fazole, přispěju Ti do nádrže i jiným plynem, než "Rajským"... Čau na Sázavě, Pavle Sl. a ostatní !!!
sorry preklepy 😒 nestiham
Tak já mu zavolám, aby ti zavolal 😄)
wolff
Dneska sem se ráno probudil a něco jako chřipka - ale bude to dobrý.
Wolffino, to neříkej ani ze srandy. Jedeš, i kdyby jsi měl 40 horečky. 😄)))
A určitě vem ještě někoho s sebou 😄
nazdarek...

tak jsem se docela narechtal, jak jsem to tu cetl, Anetko...zitra ti brnknu, mam toho nejak moc a nestiham...a do toho ta moje segra....umis si asi predstavit jak to u nas vypada.....

Pavle: neco mi Anete rikala jak ti ten pazout drzi silou vule....ale ma tu vuli dost chabrus....ne neber to osobne a uz vubec ne proti Peugeotu, tata ho ma taky
Já jsem nic takového nikdy neřekla... 😄)) Popírám všechno... 😄))
Diky za podporu! 😄 Co ma otecko? My vime o Fordech svy, takze radsi pomlcime 😃)
To by mě zajímalo, co víme o Fordech... grrrrr >:👋
Ty to máš taky u mě... 😄))
sitovyberu 😄
Není co >:👋 GRRRRRRRR
Navíc to bylo na Joa 😄
Navíc nechápu, čemu jsi se tu nařechtal - tady je všechno míněno zcela vážně... 😄))
zaškrtiiiiiiiit 😃)
Postříííííííílet 😄)
caues...309 GRD '91 ale jak novej....vzhledem k otcove veku bych mu ani silnejsi auto nesveril 😄...no to si delam srandu ale na to jeho jezdeni je to kralovskej kocar !

TO ANETE

dneska ti urcite zavolam ! *S*

v sobotu to bylo ok....more via phone
no mila Anete o Fordech toho vime moc.....tak napriklad, ze Ford typ T byl vyroben asi v 16 milionech kusu a ve sve dobe stal asi 800 dolaru....a Henry Ford byl moc sikovnej 😄

a ze Fiesta je nejcasteji bila...a ma malej naftovej motor.....a nekterejm mazdam se cuka vyfuk...nekdy...a ted uz ne....a mas to !

howg.

😄
😃) to miluju, když mě předjede diesel 😃))))
A počkej, až tě přejede... grrrrr >😲|
Víte, co o víkendu řekli kamarádovi na výměnu rozvodového řeemenu? "No tak kolem 80000-90000km, u Forda v 50000km,když se přetrhne a potká" 😃)
Rozvoďák jsem měnila ve 120 tis. po ujetí 60 tis.
Já nekecám! 😄
Tvůj tichýýýýýýý motor mě fascinuje...
Je na Tebe nějaké spojení (mobil, e-mail, pager apod.)?
martin@gplus.cz - 0603/514422
Senkjú
Je zač. 😉... Dělám si legraci.

Heleď, dokonce jsem uspíšil opravu mé multikáry (jarní prohlídka, mytí motoru a tak, výměna několika sočástek), abych to stihl 😄..., tak to už jako je něco, ne? To se docela snažím, ne? 😄

Je smůla, že mi nevyjde nějaká spolujezdkyně (zrovinka je náhodou z HB) - ale má právě v sobotu službu v práci... 😒((
Nehoň ty chlapy furt 😃) Mě včera málem honili...když na mě ve 155km/h mávali plackou ať zastavim,měl sem co dělat,abych to ubrzdil 😃) Pak šli za mnou asi 100m 😃)
Ty sprostě žárlíš... 😄) blonďáčku 😄))
wolff
No furt sem nemocnej, ach jo
To máš z toho, že pořád někde lítáš 😄) Tak se hezky vyleč, protože příští týden je odjezd směr Lipnice...
Kdo vymyslel BVV a řešení dopravní situace v Brně - Pisárkách?!?! Teď jsem jela po Hlinkách skoro půl hodiny. Každý se tam motá jak... grrr. A to mě čeká ještě cesta domů!!! 😲(((
Tak sedím na Capuccinu v jedné Boleslavské Internetové kavárničce a už se nemůžu dočkat 29.4.2000 = 11. hodiny v Lipnici ! Pavle Sl. - dík za nabídku na svezení, moc jsi mi tím pomohl - a 28.4. po 19,3o hod. večer Ti zavolám na mobil . ANETKO , paní ředitelko srazu , děkuji Ti za péči a ochotu kolem organizace a těším se s Vámi všemi na viděnou na Sázavě !!! Beru si foťáky i turistické botky, ale vezmu i nějaké fotečky ze závodů (rally MČR 99 a R.Šumava 2000) a prostě se na sraz moc těším !!! A v kavárně jsem proto, že jsem si otevřel soukromou autoškolu a na mém počítači nemám Internet ... MĚJTE SE KRÁSNĚ A BRZIČKO NA VIDĚNOU !!! AHOJ , Váš GREGORY ! PS.: Anetko, Pavle Sl., Joe Pepo Št. - volejte mi jen na mobil - na Internetu se ty vzkazy nedočtu !!! Ahoj , mějte se prima , přeji všem hezký den .
Tak se nam to krati !!

Anete: tak s tou segrou to fakt vypada na 22. takze je to DOBRY !

NAZDAREK GREGORY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!waves to ya!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pavle: Prosim Te nesmis jezdit tak rychle.....at se dozijes toho srazu.....

JO PANOVE ukol pro tento TYDEN ! pokud nekdo budete mluvit to vim, ze budete, tak ji to porad pripominejte s Anete, musi sebou vzit nejake PASAZERKY z BRNA a okoli ! 😄
jeste pokud to budes cist. rosim te o co nejvice fotek z tech rally.....prosim, prosim....diky a uz se taky tesim.
Jak se tu tak dívám, tak se to začíná obracet proti mně!!! Zrada!!! 😄))to Cokes: snaha se cení, ať těm benzíňákům ukážeme, zač je toho loket!!! 😄
A nechápu, na co si Gregory bere turistický botky - mě nikdo nikam bez auta nedostane!!! 😄)
Včera leštím auto jak blázen a ono přes noc pršelo!!! 😲(((
Díky za nabídku plynu, raději nic prosím nejez, až Tě povezu 😃))))
Naprosto s Tebou souhlasím, přece tam nebudeme samí klucí 😄 O to by se měla organizátorka postarat...nebo se pak postaráme my 😃))))
Ale Joe říkal, že s ním přijede jeho přítelkyně 😄)
To je fajn, já si nechal mýt spodek min. týden a bál se, aby se mi auto pod tím tlakem nerozpadlo 😃)))) Jinak já měním furt něco 😃), ale včera sem si na cestu umyl sport. filtr 😃))))
MY CHCEME SPOLUJEZDKYNĚ

MY CHCEME SPOLUJEZDKYNĚ

MY CHCEME SPOLUJEZDKYNĚ

MY CHCEME SPOLUJEZDKYNĚ

😃)))) JINAK NIKAM NEJEDEM! 😃))))))

Cokes: takhle na ní 😄
TAK SI NĚJAKOU DOVEZ!!!! TAK SI NĚJAKOU DOVEZ!!!!
TAK SI NĚJAKOU DOVEZ!!!! TAK SI NĚJAKOU DOVEZ!!!!JÁ CHCI TAKY SPOLUJEZDCE, JINAK NIKAM NEJEDU!!! Takhle s váma... 😄
TAK SI NAKO NAJDU TAK SI NAKO NAJDU TAK SI NAKO NAJDU, HNED DNESKA NA DISKOSCE NAKO BLONDYNU, TA BUDE CHYTREJSI NEZ JA 😃))))))))
skoda ze nejedu sam.....mohl by si vzit dve 😄

jo a na blondyny bacha...to tam spadnes ani nevis jak...
to Anete: je nas tu vic....na to nezapomen.
Ty se začínáš hééézky vybarvovat, chlapče 😄))
A co jako, že vás je tu víc...
A vem s sebou nějakého toho svého kamaráda... Kamarádky nech doma 😄
Změna plánu - 1. interfernetový sraz pod vedením mužů - pánskká jízda bez žen a Anet 😃)
Dobře... 😲(
A toho angličáka 205ky, co jsem koupila včera v Olympii si taky nechám... 😲(
Cožééé??? Kde? jakýho? počkéééééj 😃)) já ho sháním půl roku..pak narazím na nějakou šunku za 19,-Kč a ty takhle 😃)
Ty sis začal, já si ho nechám... 😲| A nemluvím s Tebou 😲(
ja si ho odkoupim!
Když říkám, že si ho nechám - tzn., že ho neprodám ani Tobě 😄
dam 2x tolik
Marná snaha 😄
wolff
No tak jo. Zatracená cřipka...Ale už nesmrkám..!
Důležitý je, že ještě vůbec dýcháš 😄))
wolff
Jo, ale myslel sem si v NOCI, že už to dlouho nevydržíM!!!!!!
Já Ti to říkám pořád, aby jsi nelítal po venku a radši se potil v posteli - tady to máš 😄)
Dám Ti!!! 3x tolik 😄
S Tebou já nebudu diskutovat... 😄
Anete > Tak ja te bohuzel zklamu, ale nedorazim. Za 1. mam turnaj a za 2. nemam auto. 😃)
PeFeL: to je pro nás VELKÉ zklamání 😲( Tedy hlavně pro mě, protože tím pádem tam budu jediný zástupce FMC 😄)
Jinak doufám, že opravy na autě postupují dobře. A aspoň vyhraj 😄
Anete > Fakt me to mrzi, ale... Nevim, nevim, uz sem sipky nehral poradne pekne dlouho. 😄
Dívám se, že jsi raní ptáče 😄)
To je jednoduché - prostě se napřáhneš a hodíš šipku na tu kulatou věc před tebou 😄
no a zkusíš se strefit 😃)
to Pája: že ty už jsi to někdy hrál... 😄
wolff
No, ale budeš dobrej zástupce FMC. Sem teď na geometrii kol...
Ó, děkuji 😄) Nechceš jít na oběd?

to Sláďulín a Joe: poučte se hoši od správného gentlemana...
wolff
No tak vymysli neco a jo. Taky umiram, no nevim jestli tam vubec dojdu!!!!!!!!!
Jakejpak gentleman, to si radši natankuju 😊)))))))
Co to má společného s tankováním?!? 😄)
wolff
Tak sem zase tady
Já jsem tu též 😄
Kdyby jsi vážně potřeboval odvést, klidně zavolej, stejně dneska nikam nespěchám 😄 A Carena není zas tak dáááleko - vzpomeň si na okružní jízdu MHD 😄
To se zase někdo vyřádil... ale proč zrovna tady... 😲(((
[odkaz]
Anetka včera udělala ťuk 😄 Ale jsem na živu a auto je taky v pohodě, takže se v sobotu těšte 😄
Dneska a zítra mám dofču a na Autu se už tento týden nebudu vyskytovat. Pokud by se vyskytl ještě nějaký problém, tak mi pošlete mailíka nebo zavolejte 😄)
přátelé je mi po včerejšku tak zle jak nikdy...snad do soboty vystřízlivím 😒(((
To je škoda, že poslední příspěvky tu nejsou 😲((
Jinak doufám, že všem zúčastněným se sraz líbil a co nejdříve ho zopakujeme. Výběr místa je na vás, takže uvítám návrhy.
Po včerejší léčebné terapii Fiesta šlape jako hodinky, ale musíme to omezovat, protože Brno je plné švestek...
no aaaaano, bylo to vic nez uzasneee 😃)
...
wolff
Jo policajti sou všude, potvůrky zelený...
Včera v noci jsem jezdila několik hodin po městě a potkala jsem tak dvě pruhovaná auta, zato dneska ráno celou cestu do práce jelo jedno přede mnou. Policajt na místě spolujezdce se pořád otáčel, tak jsem čekala, kdy mě stopnou, ale naštěstí je to po pár kilometrech přestalo bavit 😄 V pátek večer odjíždím do Mladé Boleslavi, což znamená něco přes 250 km, tak doufám, že se jim zdaleka vyhnu 😄to wolff: jaký byl dojezd?
wolff
v pohodě. Změřil sem si spotřebu a vyšla mi na 6,2 l což je bomba. A to sem jel chvilama i 150.
Styď se - o 60 km/h překračovat nejvyšší povolenou rychlost 😄))) Kdes' to viděl?! 😄))
wolff
A jéje - moralistka. No jo já poslouchal impuls tak sem si dával bacha na microwele
No, tak to ti chválím 😄
wolff
Tak vidíš
Nevidím - šilhám hlady, ještě jsem nesnídala 😲(
wolff
Já taky ne
Šla bych na oběd, ale mám tu kopu práce a ve čtyři hodiny chci vyrazit ku Mladé Boleslavi, abych tam dorazila ještě v rozumnou dobu a zároveň se ještě vyhnula víkendové zácpě.
nazdarek karamadi 😄

mam taky hlad 😲

a vubec......mam radost ze ma Anete radost, protoze jeji radost je radost pro nas vsechny .....ze 😃)

jo jeste musim podekovat vsem ucastnikum srazu ....bylo to sup sup sup super.

tak premyslejte o 13.5. Wolkswagen Rally Cesky Krumlov !!!!!!
To mám tedy radost, že máš radost z toho, že já mám radost 😄))
A o té rallye ještě budu uvažovat... no nevím... 😲DD
Jo, a jak Tomovi šlape EFO? 😄
super jako kazda majda 😄
Právě jsem poobědvala - banán a pomerančový tikťak. Abych se nepřejedla...
Ráno jsem se vrátila z Mladé Boleslavi a když jsem o půl osmé vyjížděla na dálnici směr Praha, tak v protisměru jsem potkala jistého pražského, plně naloženého pažoutka (tedy aspoň myslím, že to byl on 😄)
mel ten pazoutek SPZtku ?
to all: efino je asi prodano, ve Ct. byla slozena zaloha.....a muzeme se tesit na novou karu... 😄
Joe... jak jsi to EFU mohl udělat...? Dát ho úplně cizím lidem 😄))
Fiestě po tom pátečně-sobotním výletu začalo hučet pravé přední kolo. Vůbec nevím, čím by to mohlo být 😲(
wolff
Tak na jakou, teda?
Anete: je to ložisko, cca 1000,-Kč originál, ale ne od Forda

Joe: od čtvrtka sem autem nikde nebyl, takže sem to určitě nebyl já 😄
Ložisko jsem před dvěma měsíci měnila na zadním kole cca 4.000,- (originál Ford). Fiesta je pár let po bouračce na předek, s předním kolem jsou pořád nějaké problémy.
Jsem si vážně myslela, že jsi to ty - měl podobnou SPZku, i když mě zarazilo, že ji měl i vpředu 😄) Přiznávám, že jsem ještě napůl spala 😄
Ložisko zadní nemá co do činění s předním! Ale na 99% to bude to přední ložisko, které jak sem psal, je levnější, čili kolem 1000,- u Štangla,Elitu apod. . To samé samozřejmě dostaneš u Forda za dvojnásobek 😄
Je mi jasné, že zadní a přední ložiska spolu nemají co do činění. Uvedla jsem to pouze kvůli kalkulaci...
Ani tu kalkulaci nechápu, když zadní stojí úplně jinak než přední...
No, tak úplně rozdílné ty ceny nejsou. Přední ložisko na FF = 3.500,-
Ale u mé fiesty problém není v ložisku, to auto je po bouračce. Ložiska byla kontrolovaná - není to tak dávno - hučelo to už dřív a podle mechanika to je jenom nějaká banalitka. Prostě mě to jenom štve, protože půl roku to jezdilo sqle.
wolff
Nehádej se
Kdo se hádá?! Navíc mi od tebe ten majlík ještě nedošel... tak s tím něco udělej 😄
Anete: nedělej ze mě blbce, to, že kupuješ ložisko u forda za 4tis. je Tvá věc, ale stejné ložisko, akorát s tím rozdílem, že nebude strčené do krabice Ford, koupíš třeba u Štangla za 1057,- s DPH (Ruville) nebo spíše Corteco, to bude o něco málo dražší.
Myšleno včetně práce...
Ložisko ti za 500,- vymění všude a nepoznáš, jestli ti to měnil člověk s nápisem Ford na zádech nebo ne. U takového servisu, když Ti nedělají GO motoru, by neměli nic pokazit. A 2000,- v kapse. Ale asi máš na rozhazování... 😄
Jsem spokojená v tom servisu, kam jezdím a do auta jsem ochotna investovat docela dost peněz a času... Asi mám... >😲|
To sou teda sumy! Kdyby jste měli Feldu, tak za a)nemáte nic rozbitýho a za b)vás to bude stát pakatel! 😄
Jo, ale ona každému Felicie nevyhovuje, protože za a) je na mě moc tvrdá; za b) se mi moc nelíbí; za c) moc žere. Ale nic proti ní - je to české autíčko pro české lidi 😄
Zlatá Felda...😄
To bylo řečí...bezproblémový Ford...a teď to vidíme: bouraná na předek, vzadu ložiska v háji, vpředu to hučí, spojka v čudu...inu není nad Feldu asi 😄
A ty nejsi čech že nás čechy házíš na jinou hromadu?!
Nikoho na jinou hromadu neházím...
Fiesta má teď najeto už 140 000 km. Myslím, že má právo na nějakou tu opravu - a výměna zadního ložiska, spojkového válečku a hučení kola (které má beztak na svědomí špatný disk - jako obvykle) - není zase tak moc.
Tak si nech ty komentáře český autíčko pro český lidi...zní to fakt blbě!
Nevím, proč by to mělo znít blbě...
dik za zastani, uz jsem se bala ze Fifinka, ackoliv napul Nemka, tady neobstoji. A na svoji obhajobu musim rict, ze neni ani tvrda, (oproti GTi je to neco jako vodni postel 😃, NEZERE a kdybych nemusela obcas dolit vodu do odstrikovacu, tak o ni nevim 😃)) No jasne...prehanim...jeste dolejvam vodu do chladice a jezdim do mycky 😊))))))))))) tuky tuk na drevo!
to Perla: omlouvám se, že jsem neodpověděla na Tvůj e-mail (tedy pokud byl od Tebe 😄), který mě jinak dost překvapil 😄)
My jsme měli 1.6 - spotřeba 12 litrů, takže po dvou letech šla o dům dál.
ano, byl ode mne. No chtela jsem vedet jake to bylo, tak jsem se na tebe obratila jakozto na organizatorku 😄
Škodovka je přece jenom zatím nejpočetněji zastoupenou automobilkou na našich silnicích a už z tohoto pohledu je jasné že je to auto a značka Čechům nejbližší.
Jediný, co bych Feldě (ne Perle) vyčetl, tak je spotřeba...od 1,3, 1,6 až po 1,9D žerou všechny... to je jediný neduch, který bohužel ke spolehlivosti vozu odradí hodně potenc. kupců...
Sladek: no uz jsem se lekla ze mi chces vycist ze moc zeru 😃

Jinak oproti tomu tvemu kr... milackovi je moje Felcka uplna anorekticka, tak ji nic nevycitej, jo? 😄
Aby v tom bylo jasno...Perla je pritelkyne, ktera bohuzel se mnou nejela, ale pak ji to samozrejme mrzelo...tak snad priste! 😄

ALL: Nebyl tu Gregory?
AHOJ,LIDIČKY !!! Tak jsem zase chvilinku v Internet. kavárničce . Joe-St : Budu až na Rally Bohemia v MB . Zavolejte mi, prosím, na mobil a navrhněte čas, den a místo setkání ! A hlavní dotaz, Pepo - nebyl jsi v Sázavě za Zuzankou ??? Prosím, prosím, dej mi hned vědět, jestli se ti povedlo něco vymyslet ... Díky !!! Pavle-Sl.-nechej plavat to šilhání po BMW 330 D ("Ropáka") a oprašuj zlatým štětečkem toho svého jedovatého super závoďáka !!! Ještě teď se mi o tom svezení zdá ... To bylo lepší, než sex - s tím Tvým autem vymetat zatáčky 140 km/h !!! Těším se s Vámi zas na viděnou, sraz byl fajn ! A fotky bohužel ještě nemám - jak budou, dám Vám všem tady v téhle rubrice I-netu vědět ! AHOJ , MĚJTE SE VŠICHNI FAJN A JEZDĚTE SVIŽNĚ , ALE OBEZŘETNĚ ... VÁŠ GREGORY .
Perla: mas pravdu, zeres cim dal min 😃), za chvili Te na ulici prehlidnu 😃)))), Felda je zlata, to jo...a kolik mas uz najeto no? 😃)
clovek tu jeden den neni a vy tu udelate takovej crubes... 😄

o tech feldach by radsi pomlcel.....skodivku jsem mel jednu 125L z TUZEXU !!!!! no super kara, ale skodivka no....

TO ANETOUCH >Gregoryho nahmatame na Krumlove...mozna

to WOLFFIK > no asi 626 Wagon .... mam chut na 2.0 DiTD a nebo 2.0 GLE....ale koupim to co prijde...znas to, kdyz chces nejaky specialni auto vzdycky zrovna to neni ale tech ostatnich jsou spousty.....

to PAVEL😄 hele ten ford bude asi opravdu p****vka .... aby to po 140.000 melo tolik zavad...no to se mi ani nechce verit....ale prosim te pred Anetou pssssst ! 😄 **zdravime FORDAKY a kolektiv
to Joe: zrádče... to máš u mě, počkej v sobotu 😄
kdo me trumfne v lepsim case ulozeni zpravy ma u me CDcko -- ZDARMA WORLD ON LINE Freedom of movement....mam jich tu kupu.
Co tohle? 😃))
PeFeL jasně vede. Já osobně soutěžit nebudu, protože kvůli vám nebudu trčet do noci v práci 😄)
to Pavel: nechtěl jsi náhodou pražskou SPZku?
to PeFeL: já osobně ti asi neporadím, ale pokud mi napíšeš v čem je problém, zajela bych za kamošem na prodej nebo na servis.
Problem je v tom, ze tu opravu zku&*%*. Praskla manzeta (jsem zvedavej na cep nebo ojnici) a podle rozhovoru s bazarem o tom vedeli, ale mysleli, ze vydrzi (heh). Nejede klima (coz me az tak netrapi, ale princip...), protoze tam nedali klima kapalinu, o cemz se taky vedelo, nejedou kontrolka dveri + hauptny + kufru a airbagu (uz neverim tomu, ze tam nakej je), 2 mesice (!) nejsou schopny dodat pasy (lituju, ze mam SRS system), vrtule se misto na 90 pousti az na 110 stupnich (termostat?, cidlo?), takze zacpy mam tip top na ovarek, spatne nastavena prevodovka (zpatecku mam tak na 3.-4. pokus, 3 jde ztuha), motor se najednou klepe (coz nedelal), vyskovy nastaveni svetel a klicka u vyskovyho nastaveni volantu taky najednou nejsou, proste prima... takze zbytek za opravu panackove neuvidi (a je to pekna suma - 76 000 celkem) a jdu do autorizovanyho servisu za znamejma. Co me ale opravdu dost rozesmalo byl rozhovor 2 automechaniku na pracoviti. Jeden nese pixlu a pta se druhyho: "Hele, kam davame ten olej", nacez dostane opdpoved "to je brzdovka, vole". Ani nemluvim o tom, ze RS ma v zakl. vybave mlhoky, kery se jaxi vytratili (visi tam jenom draty). Je to skoda, protoze to auto potrebuje akorat ruce, co tomu rozumi a jezdi naprosto skvele. Hlavne, ze jsem zdravej... 😄
Zdraví je důležité 😄)
tako konečně budu jezdit s SPZ...pamatujte na trhače silnic... 03-77 😃) Za tato šťastná čísla jsem vděčen Perle 😄
😃) teď si na to káp 😄
Zdravim osazenstvo a ihned bombarduju dotazem. Nevite nekdo o strankach nebo nemate nekdo jakekoliv info o Ford Escort RS 1.8i 16V ZETEC, r.v. 98? Zajima me hlavne standardni tovarni vybava. Me trable s jistym servisem pokracuji a me nervy uz zacinaji volat o pomoc... 😃)
wolff
jo ta 626 Wagon je dobrá, tam toho hodně nastěhuješ.

Anete - už ti to přišlo?
to Wolff: ne, nic mi nedošlo. Posíláš mi to na ten správný e-mail?
PeFel: Radši si tam zajeď sám 😄

Anete a ALL: AKO 03 77 - a to je jako co? Značka Kocourkova?
to Pavel: no, telepatické schopnosti zatím ještě nemám, takže místo těch tří teček jsem si doplnila tvou původní značku...
Tak sem mlsal v novem SM...BMW 330D uááá 😄
To Anete: Jo, kvůli ztracený SPZ pojedu do Domažlic...navíc když sem chtěl pražskou...
Jeď si kam chceš...
no no no..byvala tu nesrovnatelne pratelstejsi atmosfera.... 😄 ... Cauky
Jak dopadlo dneska Efíno? Zavolej mi, prosím, během dneška nebo zítřka, v kolik předpokládáš sraz v Pelhřimově - mám ještě nějaké povinnosti jinde a potřebuju všechno naplánovat. Mně osobně by nevadil ani ten dřívější sraz - dálnice nebude aspoň tak nacpaná, i když na poledne bych se mohla víc vyspat... 😄
wolff
Ale to seposílá ne telefon - máš 5110? No já jak bude čas tak to zkusim znovu - Nabit.cz.
5110 - to by souhlasilo. To jsi měl říct rovnou, že mi posíláš logo operátora. Na nabit.cz doporučuji odesílat brzo ráno, jinak nemáš šanci, navíc tam byl teď výpadek.
wolff
No nebylo to zrovna logo operátora a já to posílal tuším v pondělí ve svátek, kdy nikdo na síti nebyl, tak to mělo fungovat. No tak snad někdy. Posílal sem to ještě pár lidem tak se zeptám. Teda jinej obrázek než tobě...
"Logo operátora" - tím myslím označení jako v globálu. Jestli je to obrázek nebo značka, to už je jedno. Dneska jsem si poslala logo Forda 😄
wolff
Tak to pak jo. No uvidíš co ti dojde!!!!?!!!!
Už se bojím.... 😄
hoj hoj....Anete> brnknu ti v prubehu dne....uz jsem to naplanoval....bude to ok 😄...a nezapomen si opalovaci krem 😄
A můžu mít i opalovací sprej? Nebude to doufám velká překážka.
A já myslela, že jedeme na rally... to jsou mi věci... 😄)
Druhý závod se jede 27. 5. - 28. 5. 2000 v Mohelnici - takže chce se někdo přidat? Sama nepojedu... 😄 (Joe: na některých úsecích tratě to občas dokonce vypadá, že to auto má snahu i jet 😄)
fakt ???? tomu nevěřím.....
ha ha ha...
Dle mého zjištění jsme o týden prošvihli Náměšť nad Oslavou, ale v následujícím měsíci se jedou😒br /> 02. - 04. 06. - Ústí nad Orlicí - MM ČR, FIA Challange + ZSE, M ZSE
10. - 11. 06. - Ecce homo Šternberk - MM ČR, ME
A ještě nějaký závod v Banské Bystrici, ale ten myslím nepřipadá v úvahu... 😄
Co to Ústí? Nechce se vám?
Chce, chce... MNĚ 😄
Jsem se nechala unést tou reklamou na Focus 😄
Podle mých informací se Trajboldovi obrátili na střechu ve 12. RZetě. Víc jsem nezjistila.
Jestli jsi Ta Aneta a máš dnes svátek, tak ti přeju,aby sis ho užila (třeba jak chceš).
Ladao - díky, bohužel svátek mám už pár měsíců za sebou 😄 - ale je to milé 😄
Je mozny, aby se jen tak sam od sebe uthrnul silent block? Jasne, je to kus gumy, ale stejne...
Jasne, mozny je vsechno...taky sem ten gumovej silentblok menil - taky byl prdlej.
Ahoj Gregory, musime se domluvit a sejit se! 😄 Jinak diky, ale obezřetnost by měla být u někoho jiného...dnes ráno mi u pumpy nějakej * nacouval na auto a zničil mojí masku mezi světly, na které sem pracoval skoro 2 měsíce 😒(( GRRRRRRRRR takže mám o práci postaráno...
wolff
Že by to tady umřelo?
wolff
Toho parchanta bych nechal pověsit za kulky do průvanu - toho co ti najel do auta!!!!
to wolff: jenom trošičku 😄
to Joe and Cokes: 17. - 19. června jsem v Pardubicích na chatičce - sraz či jiná akce nutná, ale to se ještě určitě domluvíme v Ústí 😄))
To si piš... 😄... BTW Kde na chatičce?
Si píšu 😄))
Mám sice po ránu trochu okno, ale myslím, že naše kroky vedou do Choltic (já jenom řídím - navigovat bude kamarádka - jsem zvědavá, kam dojedeme 😄.
Možná radši vytáhnu automapu z kufru...
Pořád se nevzdávám naděje, že se ke mně někdo přidá (já jedu na 100 😖, takže tu je program závodů 😄
EUROPA Truck Trial 2000 v České republice
Kde: Mohelnice na Moravě
Kdy: 27. a 28. května 2000V letošní sezóně si nejlepší evropští truck trialoví jezdci poprvé změří své síly v Čechách. Autodrom "Mohelnické Lomy" u Mohelnice na Moravě je přivítá o víkendu 27.- 28.května 2000. Předběžné informace o přihlášených posádkách naznačují, že tento závod pojme rekordní počet účastníků. Ukázat své umění do Mohelnických lomů přijede více než 70 posádek, a to nejen ze sousedních států, ale také z Ukrajiny, Holandska, Švédska, Ruska, Maďarska, Litvy, atd. Díky tomuto faktu bude v prostoru závodiště umístěno cca 10 sekcí, ve kterých budou vozy soutěžit podle tříd současně. Divák bude moci najednou sledovat jízdu několika trucků.
Záměrem organizátorů tohoto velkolepého podniku je uvítat mezi diváky napínavých automobilových "kotrmelců" nejen zaryté fanoušky velkých vozů, ale celé jejich rodiny. Z tohoto důvodu připravují oraganizátoři bohatý doprovodný program.Doprovodný program
V areálu závodiště "Mohelnické Lomy" na vás čeká výstava historických unikátů nákladních automobilů.
Jeden z našich největších výrobců pneumatik MITAS a.s.se představí velkou motorkářskou show, jejímiž aktéry budou motokrosoví reprezentanti ČR na ME v motokrosu.
Vítěz třídy Quad - čtyřkolých motocyklů na Rallye Paříž - Dakar - Káhira Josef Macháček přijede ukázat, co dovede jeho Yamaha na truck-trialových kopcích. Odvážnější návštěvníky i sveze.
Výtvarník a designer Detlef Pötsch předvede svá umělecká díla na sportovních vozech a motocyklech vytvořená metodou airbrush. Jak se takové malby tvoří? - Ukáže přímo na místě.
Připravuje se módní přehlídka riflového, country, koženého a motorkářského oblečení.
V Mohelnických Lomech budou děti soutěžit o sladké ceny. Ochutnávka těchto výrobků však nemine ani dospělé. Speciálně pro truck trial jsou připraveny výrobky značek Dr. EBI, FIGARO a SEDITA.
Připravena je bohatá tombola a v ní dárky nejen pro motoristy.
Takže asi nikdo 😲( Každopádně - kdyby přece jen někdo - odjíždím za každého počasí z Brna v 10.00 a místo v autě ještě mám ;o)
Budete litovat...
...v sobotu...
tady chcip pes
Je tady fakt nějak mrtvo..., bezděky mne napadá😒br />

...všichni jsou už na MAGEU, buenos diaz já taky du....

Joe, pojď taky do COOL CARS, je tam živějc.

Navrhuji to tady nechat zemřít, stejně už je dávno po srazu...
...to bylo svezeníčko,ani Francouzi nemají tak pěkný tuning,jak ses té své "205" věnoval Ty!!!

...Uvidíme se ?
to ses docela rychlik, protoze pavlik se vecne serouci 205ky davno zbavil, stihnul uz mit dve clia a ted ma megana 😉

Cili od * k jatrum 😊
To víš, Keysere, Pavle, Pepo, BB.,Wolffe a ostatní - dva roky "absence" tady mezi vámi všemi je znát...

Proto úplné novinky (i 24 měsíců = od mojí poslední návštěvy tady...) nevím.

Tak se ozvěte, napište a kdyžtak se zas někde sejdeme. Mějte se všichni fajn a hezký víkend !
pes....?????

to musel byt KUN !
Snad to Quadra prezije dej buh 😄
Tobě přece může být úplně jedno, jestli to Quadra přežije, nebo ne...
no....emhhhh.....diky Anete za ATLANTIC...byl moc dobrej 😄
Šak zas dojeď, dáme další 😄)) Ale příště si natankuj včas 😄)) i když benzínky jsou na dálnici každých 25 kilometrů... člověk nikdy neví...
tankoval jsem u 9 krizu...a v pohode, prave jsem smontoval motor na wagonu....od 7 hodin do pulnoci, docela makacka...kdyby ten olej z toho dieselu tak nemazal...mam ruce jak z cerny barvy.
Tak co, jak se máte všichni? Scházíte se ještě ? Byl jsem dlouho pryč. D,F,A...

Joe-st : byl jsi v té Sázavě? A dozvěděl ses něco ?

Prosím - mrkněte se tady na témata "ŠKODA-TUNING" a "ÚPRAVCI ŠKODOVEK-kde jste?"

Poradíte mi? Neznáte někoho ? Na viděnou !
Já se scházím, ale s jinou partičkou... viz www.e36.cz 😄
wolff
A kde nechcíp?
No, už to docela potřeboval... 😄
Já mám nádrž naštěstí plnou a mizím odpoledne pryč. Včera mě kamarádka taktně upozornila, že ještě nemá nastudovánu cestu, takže se možná ta plná docela bude hodit. 😄 Nafta šla v Brně dneska ráno na 24.00 - ještě včera byla 24.20; u Čepra je za 23.50 (myslím)...
Tak tenhle víkend jsem si nádherně protáhnul rychlostními zkouškami Rally: Bohemia i Varnsdorf + ZAV: Beneckem a Vyskeří své nové autíčko - "16-ventilového = 150-koňového" "Myšáka"!!!

To bylo pošušňáníčko...Ty 195-pneu jenom pískaly a i brzdové kotouče se stihly rozsvítit do ruda...

A navíc mi to spolujezdkyně = moje 12-letá dcera- stihla natáčet na videokameru z kabiny...Pěkné zážitky a i záběry! Zvláště ten ZAV Benecko je nádherný ! A na trénování bylo i parádní počasíčko...Mlask,Mlask-to byl požiteček!
Tak si myslím, že by se tam mohl docela solidně umístit každý tatík na výletě. Rozdíl mezi nejrychlejším a nejpomalejším je totiž více než dvojnásovbý. A to raději nezveřejňuji průměrnou rychlost, abych nevyprovokoval k soutěživosti cyklisty!
S odpuštěním - "a" : ty jseš trouba, člověče!!! V životě jsi neseděl v závoďáku za volantem (ani v "relině", ani na "kopci" nebo i okruhu... Vůbec nevíš, o čem to je! Tak nepiš tyhle kraviny. Závody nejsou jen vozit si * a točit volantem, hošane! třeba zrovna Ty patříš mezi ty obávané diváky-amatéry = neznalé ničeho a nerespektující nic...To je debata o ničem,když umíš tohle napsat.Přemýšlej nad sebou.ČAU.

P.S.:A místo "relíček" choď radši na šachy!!!
Jak jsi na takové věci přišel?ty jsi seděl v "závoďáku"? Víš co to je rozdíl dojnásobek času?

To je rozdíl v průměrné rychlosti 60 km/h a 120 km/h! Ty jsi asi vůbec nedovedeš představit co auto umí a co se s ním dá dělat! Prostě kdo nezajede, alespoň nějakých 70% času nejlepšího ve své třídě měl by jít do nějaké nižší kategorie, a´t si jezdí pro zábavu ale specielní auto na to není třeba!
Jo gregory seděl v závoďáku a závodil už v tý době, kdy tobě teklo ještě mlíko po bradě.
PROMIŇ , "a" a "Cokesi" také - nechtěl jsem Tě urazit . Omlouvám se .

Je mi 37 let a nějakejch pár let (přesně 9 let-od roku 1983) jsem Mistrovství ČSR v rallye (AS) a závodech aut do vrchu (ZAV) jezdil : ve třídě A-1300 a B-1600 ccm.

Ježdění je pro mně něco , jako náboženství...

Jestli mé finanční schopnosti dají, chci se po letech vrátit do Rally+ZAV (a snad občas i na ZAO do Brna a Mostu)"Historiků" se Škodovkou...Tak držte palce, ať to finančně utáhnu.

Ahoj , Gregory (...to je moje stará přezdívka ze závodů, které jsem jezdil od svých 18 let...)
Na "a" nereaguj -- je to blb, ktery se schovava

za anonymni prezdivku "a" s heslem (tusim) take

"a". Muze to byt kdokoliv... A Cokesovi se neomlouvej,

protoze nic nerekl, utocil na "a" a tebe obhajoval

jakozto starou zavodnickou paku 😄