Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Chevrolet Lacetti: sportovní provedení pro britský trh

Chevrolet si pro Velkou Británii připravil nové provedení pětidveřového modelu Lacetti, které se úpravami karoserie podobá verzi WTCC nabízené na českém trhu, ale pod kapotou má výkonnější pohonnou jednotku.
Zpět na článek
13. 5. 2008 15:14
neregistrovaný "AJO"
13. 5. 2008 16:21
13. 5. 2008 21:27
Avatar - Pierro
12. 5. 2008 09:50
nedoceněný hatch
Lacetti - když se objevilo na našem trhu, patřilo jednoznačně mezi nejpohlednější korejce, o si člověk u nás mohl pořídit. Rozumná cena, příjemné motory a líbivý, evropský design. Jenže roky ubíhaly a tohle auto tak nějak zamrzlo na půl cesty a zůstalo jaksi nedoceněné. Je možná trochu škoda, že i u nás se importér nesnaží nějak osvěžit nabídku akčními verzemi... :-|
Rozbalit vlákno
2
12. 5. 2008 10:30
Re: nedoceněný hatch
Skôr by bolo treba nové auto pre všetky trhy. Lacetti po zmene značky neskutočne rýchle morálne zastaral, a ako píšeš, ani importér pre uržanie predaja vlastne nič nerobil. Odkedy má na zadku nápis Chevrolet, ide to s ním tak trochen dolu vodou, ostatná kórejská konkurencia ho predbehla o konskú hlavu. Tam je príčina. Známemu vandali rozbili zadné sklo na Chevrolete Aveo. Na nvé čakal s odstaveným autom takmer 5 týždňov, sklo aj s výmenou stálo 38.000,- Sk.....bolo totiž vyhrevané, so zabudovanou anténou autorádia a zakompovaný vraj bol nejakým spôsobom tiež Bluetooth. Vzhľadom na cenu auta (okolo 350 tis.) to je pálka jak prasa.

Nevýhodou Lacetti je malý a plytký kufor, ktorý s objemom 275 litrov rozhodne nikoho neohúri. V kombíku je to lepšie, ale ani tam výška batožinového priestoru veľký optimizmus nevzbudzuje. Plus sú tu ešte dve tváre Lacetti - predná časť-maska a svetlá pre krátku verziu sú úplne iné ako v kombíku prípadne limuzíne. Nie každému sa "umiernený" ale nudný výraz kombi a sedanu zapáči. Mne osobne v predajni udrel do nosa ostrý zápach lepidla a plastov v interiéroch týchto áut, s výnimkou najdrahších modelov. To odradí dosť.
12. 5. 2008 11:26
Re: nedoceněný hatch
Tak ti nevím. Byl jsem na předváděcí jízdě, hnedka když se začal dovážet a nic moc. Jízdní vlastnosti nedosahovaly kvalit ani tehdejších ostatních korejských konkurentů (viz. Hyundai Elantra). Auto se sice příliš nenaklánělo, ale za cenu velkých rázů, až jsem myslel, že tomu upadne podvozek. Interiér má sice lehce měkčené plasty, ale povrzávaly. Takže :no: Ale jinak design celkem ujde a cena dobrá. Jenže oproti Cee´du a i30 nemá vůbec šanci, maximálně tou cenou.
neregistrovaný "AJO"
13. 5. 2008 15:14
???
Nejmenovalo se tohle driv Lanos??? A nebylo to nahodou az na par plechu a plastu vesmes to samy??? A nebyl Lanos ciste hypoteticky peknej sunt??? (teda za ty prachy asi skoro odpovidajici...ale jinak me jedna zkusenost stacila)
Rozbalit vlákno
2
13. 5. 2008 16:21
Re: ???
Nie, Lanos bolo iné auto. Lacetti je nástupca Lanosu , aj sa dizajnom možno podobá, ale bol navrhnutý ako nové auto.
13. 5. 2008 21:27
Re: ???
nene Lacetti je nástupce Nubiry( než se u nás daewoo přejmenovalo na Chevrolet prodávalo se to jako Nubira II/III)
jediný zvláštní je to že s novou generací se propadlo o třídu níž(původní nubiru moto novináři zařazovali do střední třídy zatímco nástupce Lacetti/NubiraII do nižší střední...)