0
Stránky MO jsou fakt velice solidní - doporučuji! Sime, pokud děláš str. MO Webm., tak se mi na nich ozvi. Diskuse tam je přece jen častější...
Přejít do diskuze
Koukám, že tu není až takový nával, copak, SRC už umřelo? To by byla škoda, obětoval jsem mu půl života. Přežilo někde na moravě? (kromě Zlína?), možná bych se po 15 letech na nějakou dráhu podíval.
Dal sjem na internet novou verzi stránek Moravy Open, ale ještě dodělávám nějaké věci.(tabulky,fotky,....)
/…eb.cz/moravaopen
/…eb.cz/moravaopen
Sime, jak si daleko s těma www. stránkama? A co jinak na MO nového? Nemáte někdo v šuplíku odloženou kastli 1😁2 Nissan 300 ZX (s nalepovacím křídlem) asi od Parmy?(cenu respektuji-platím hotově!😄 ). A taky sháním nějaký solidní trafo - nabídněte!
Zdravím, jak tak koukám nikde nikdo... ehm, dali jste se na RC??? K těm www s src tématikou - našel jsem jich až překvapivě mnoho, ale až na Hájka a Ilgnera vše v zahraničí - žádné klubové stránky v ČR. Kdo by měl zájem, tak uvádím 3 velmi zajímavé www adresy, zajímavé také proto, že je na nich velké množství odkazů na další www. Tady jsou: www.imca-slotracing.com,www.slotworx.com,www.british-slot-car.com Zatím čau a už se proberte!!!
Ono jako takřka všechno je to o penězích, ale na absolutní špici "jen" peníze nestačí. Co se týče selekce materiálu pred "uvedením na trh" přímo u oficiálního prodejce-dovozce-výrobce, tak to je skandální! Lze to ale nejak dokázat? Pokud ano, tak s tím rychle sem!!! Jinak já běžně praktikuji, že KOUPÍM např. 10 motoru, kotev, kastlí,atp. (asi teda už z těch přebraných), vyberu si a zbytek prodám... Ovšem stejně nejlepší je tento nákup udělat mimo ČR, např. přes internet u některáho z velkoobchodů. Ale slyšel jsem, že už u některých výrobců zejména v USA dochází k tomu, že zvlášt podařená výrobní serie prakticky čehokoliv nejde do běžné obchodní sítě, ale vybraným "automodelářům" a to i na různá místa na této planetě... Takže?
Jen tak mimochodem. Vzdycky po case mne prestane SRC bavit, protoze narazim na to samy. Jde jen o to kdo je ochotny investovat vic penez a zaroven ma vetsi znamosti s dodavatelema meterialu aby si mohl ze 100 motoru vybrat ten nejlepsi ....
Problem na tom je, ze timhle spusobem si dodavatele jako Ilgner, Hajek, Okali a dalsi jim podobni kazi vlastni business, protoze sice kratkodobe vydelaj, dlouhodobe ale lidi odradi.
Problem na tom je, ze timhle spusobem si dodavatele jako Ilgner, Hajek, Okali a dalsi jim podobni kazi vlastni business, protoze sice kratkodobe vydelaj, dlouhodobe ale lidi odradi.
Zdravím! Koukám, že už jsme byli v "archívu" - 3 měs. tady nikdo nebyl. No není se co divit, přes léto má většina znás jiné starosti. Ale znám i takové co i přes léto tvrdě pracují! Ti se teď chystají do Itálie. Sime, jakákoliv popularizace SRC je velmi záslužný čin, máš moji podporu! Teď mě napadá, neviš zda mají některé kluby nebo seriály svoje www?
Jak Vám to jezdilo ve Znětíku? Já jsem celkem spokojený. Zkoušíme dát dohromady www stránky k Morava open. Nepracujete náhodou někdo na podobném projektu?
ŽG 12 st.-3.Pavel Kulovaný
4.Ondřej Soviš
5.Jiří Peslar
Vložený závod-1.Josef Honsa
2.Jakub Musil
3.Jiří Peslar
4.Ondřej Soviš
5.Jiří Peslar
Vložený závod-1.Josef Honsa
2.Jakub Musil
3.Jiří Peslar
Výsledky:ŽPR/32 ml.-1.Jan Rieger
2.David Peslar
3.Dan Moses
4.Jan Mertlík
5.Martin Číhalík
ŽPR/24 ml.-1.David peslar
2.Jan Rieger
3.Dan Moses
4.Jan Mertlík
5.Otakar Líbal
ŽG 12 ml.-1.Jan Rieger
2.Dan Moses
3.David Peslar
4.Jan Mertlík
5.Otakar Líbal
ŽPR/32 st.-1.Miroslav Vadlejch
2.Jiří Peslar
3.Jakub Mužík
4.Jakub Musil
5.Ivo Tirol
ŽPF/24 st.-1.Jakub Mužík
2.Pavel Kulovaný
3.Miroslav Vadlejch
4.Jiří Peslar
5.Ivo Tirol
ŽPR/24 st.-1.Miroslav Vadlejch
2.Pavel Kulovaný
3.Ivo Tirol
4.Jakub Musil
5.Josef Honsa
ŽG 12 st.-1.Jakub Musil
2.Miroslav Vadlejch
2.David Peslar
3.Dan Moses
4.Jan Mertlík
5.Martin Číhalík
ŽPR/24 ml.-1.David peslar
2.Jan Rieger
3.Dan Moses
4.Jan Mertlík
5.Otakar Líbal
ŽG 12 ml.-1.Jan Rieger
2.Dan Moses
3.David Peslar
4.Jan Mertlík
5.Otakar Líbal
ŽPR/32 st.-1.Miroslav Vadlejch
2.Jiří Peslar
3.Jakub Mužík
4.Jakub Musil
5.Ivo Tirol
ŽPF/24 st.-1.Jakub Mužík
2.Pavel Kulovaný
3.Miroslav Vadlejch
4.Jiří Peslar
5.Ivo Tirol
ŽPR/24 st.-1.Miroslav Vadlejch
2.Pavel Kulovaný
3.Ivo Tirol
4.Jakub Musil
5.Josef Honsa
ŽG 12 st.-1.Jakub Musil
2.Miroslav Vadlejch
Zdar, funguje vlastne este naky SRC ? Sem s tim prastil pred asi 7 lety. Trochu mi vadilo, ze skoro neslo o umeni, ale o prachy. Navic tatikove, co se znali si nedelali problemy viz prejimky. Videl sem A3/24 F40 bez cehokoli ( sani, svetla... este mela tu kostku pod kridlem, co ji tam cpe Parma dyz to leje). Chlapci se ale znali, a tak nebyl problem a me tam dusili za drobnosti. Myslim MČR žáků ve Strakonicich !!!
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. To sem musim psát bláboly to sem nemůžete napsat něco vy??
Už to tu začíná smrdět, tak sem něco napište já jsem docela spokojenej je ŽP mohlo bejt lepší, ale měl jsem nepříjemnej incident a nebyl jsem sám kdo byl takto postižen.
Barevný kola?!?-!!!*!!! Já se jim ani nedivím!! já sem taky proti těm barevnejm kolům.Žádný auto na nich nefunguje!!
Tak koukám, že jste nedopadli nějak extra... A co tentokrát, nebyly nějaké problémy jako ve Znojmě? Zaslechl jsem, že moravské kluby budou prý bojkotovat MČR žáků kvůli barevným gumám ??? Co je na tom pravdy? Nevite někdo něco bližšího?
Tak co jak jste dopadli, já se raději nebudu chlubit PR32 nic moc,PR24 jak tak onak,G12 díky MUŽÍKOVI hrůza!!!V G12 nastupuje mladá generace nebo to tak alejspoň vypadá.ŽP byl pro mě velkej šok a to nejen vítězem Kubu bych v pátek netipoval ani za nic jeho jízda ... no raději nic já jsem tipoval na vítěze Jirku Peslara.No Mariánský ja za náma už se těšim do Brna doufam, že tam budu mít míň smůly než tento víkend.Zdarec
Jaká Jordanova F1 a ještě ke všemu pro tři lidi??Tu má Arrows nebo jak se to píše.Čti F1 Racing trochu pořádně!Nebo jsi už taky tak zblblej od příprav?!?Zdarec musim ještě dát do hromady velkýho plecha!
Makám?!?!?! To se ví, ze makám! Za tejden je Morava a já musím vyklepat Plechy, postavit 12, z koše vyhrabat motor do Renolta a to nejhnusnější KOLA, KOLA, KOLA!!! Jordanovu F1?? Ahááá, ta normální je pěkná, ale ta 3 sedadlová je hnus! I když fur lepší než ta od Mc Larenu!
Nespím, makám, až se ze mě kouří... Je fakt, že jsem tady přes měsíc nebyl, ale ono je potřeba se taky trochu odreagovat a načerpat nové síly! Před chvílí jsem v návalu pracovní euforie rozdělal starej ovladač a teď absolutně nechápu jak mohl fungovat - rozpadá se mi pod rukama - asi bude nejrozumnější s tím mrsknout do koše... Mimochodem, už jste viděli F1 Jordan model 2001??? Je naprosto skvělý! Úžasný design! K vidění na www.formule1.cz ...
Zdravím Sima i ostatní. Jak vidím zimním spánkem spím pouze já. Pro mne začíná sezona 27.1. v Brně na GP. Zbrojím až teď - složím motory a nabrousím kola... a snad spíchnu i novou kastli... Sime, k Tvému příspěvku - o Moravě jsem slyšel, že je to "uzavřená společnost" s vlastními pravidly... pokud došlo ve Znojmě k nějakým nesrovnalostem, tak proč nikdo neprotestoval?!! Jinak - dostaly se k vám už nová pravidla na r. 2001? Je tam pár významných změn. Hlavně u motorů a PR24. Jedete někdo do Brna na GP?
Hm, to by meli davat bacha!!!!!!!! 16/12 12 je o neco živejsi a musi se cokovat, ale 16 jede uplne stejne rychle!
A rozhodčí by měl davat bacha co na něj letí!Nasazovači taky, Kdybys nasazoval líp tak mě netrefí auto do hlavy!!!!Je lepší do toho dát 16C nebo X12???
Žihadla to sice jsou, ale chce si to na to zvyknout!!! Nesmí se clovek honit a davat bacha kde co lita!!!Jinak si myslim že ES-G12 je docela povedena kategorie.
Nebude nadržovat spíš se bude snažit některý lidi vyrazit za každou prkotinu což teda taky naní pěkný! Potom co jsem od něj slyšel nevim co si mam myslet!
Co si o této kategorii myslíte?Budete ji pravidelně jezdit?Byli jste teď v Brně?
P.S.Jsou to pěkný žihadla!
P.S.Jsou to pěkný žihadla!
Co se tice novyho rozhodciho, myslim ze to bude jeste horsi nez minule!!!Toho Jonyho znam moc dobre a myslim ze bude mirne nadrzovat. Chcu tim proste rict to ze bych tam raci vydel nekoho jinyho, ale kazdej si o panu X muze myslet neco jinyho! A motory me tuninguje R&P.
To je sice možné, ale ve Znojmě by si mohli zařídit fungující počítadlo kol tak jako ve všech klubech kde se Morava jezdí.
P.S.Nedoplatil na to jen Jakub, ale i jiní!!Jakubova chvíle ještě přijde!
P.S.Nedoplatil na to jen Jakub, ale i jiní!!Jakubova chvíle ještě přijde!
Jak jste spokojeni s rozhodčím v seriálu MORAVA OPEN. Já tento post považuji za nejslabší článek seriálu. To co se odehrálo ve Znojmě v ŽP byla katastrofa. Je docela možné, že by celkovým vítězem ŽP 2000 byl Jakub Mužík z Vítkova.
Jak zbrojíte na novou sezónu? Kdo vám ladí pánové motory?
Jak zbrojíte na novou sezónu? Kdo vám ladí pánové motory?
Máš pravdu v PR-32 hrůza, ŽP děs.Ta dráha je hnusná hlavně to esíčko to jedu pokaždé jinak a stejně letim ven.Na červený by se mělo zakázat jezdit.
P.S. Spíš ty někdy Koksíku???
P.S. Spíš ty někdy Koksíku???
Máš pravdu, ve Znojmně jsem dopadl špatně!!! A navíc se jednomu známýmu povedl žp, ale z poslední jízdy mu udělali průměr a 10 kol před koncem mu upadl drátek, jinak by byl druhej!!!(fakt chudák).
Hello Boys! Tak jak jste dopadli v tom Znojmě? Jelikož zde nikdo z vás ani nepíp, tak to asi moc slavný nebude, co??? **! A jaká je tam dráha? (4 nebo 8, kolik m?)
Tip pro žákovské kategorie omezené motory 16C - od 1.7.2000 skupina rozšířena o motory Mura 16C a Parma 16C... Testoval je už někdo z vás?
To je sice možný, ale očekával jsem něco víc.Za hodinu možná pojedu za Mr.Tuning. Bohužel jsme tu jen my dva.
A co bys chtěl je to lepší a najdeš tam mnohem víc informací než na www.ferrari.cz!! Jo děkuji Koksíkovi za jeho tipy.
Je tu někdo? Zrovna jsem se byl podívat na www.parmapse.com-hezký, ale mohli by tam mít víc obrázků. A ještě se pujdu podívat na tifosi.
Altavista ? Tak jo.Parma!!!!!!! Parma is shid, and shid, and shid.Proslot??? "to už je lepší.
Ale já bych chtěl něco univerzálního.?!?
Ale já bych chtěl něco univerzálního.?!?
Olovo obalené dvousl. epox. lepidlem je tvrdé, ale jsou i jiné alternativy. Jinak k adresám na internetu - běž na nějaký vyhledávač - např. Altavista (je ale lepší zkusit několik různých vyhledávačů) a tam zadat k hledání SRC a budeš mit hned plno adres. Např.: www.cahoza.cz,www.proslot.com,www.parmapse.com, atd.. Přeji pěkný den! Sime nespi!
To jsem si také přečetl.Olovo je tak měkký, že by se stejně hned vychodilo takže by po deseti kolech jen ničilo vyvážení.
Omlouvám se za dezinformaci - závaží lepené shora na šasí musí být dle pravidel olověné. Jinak koukám, že vás tato tématika moc nechytla - to mě překvapuje - zřejmě jste s "tuningem" dál než já ...
Pokud někdo zná webový stránky týkající se SRC tak je sem napište já jsem nic nenašel.Předem děkuji!Dobré ránko.
Docela jo jen doufam, že mi nekdo do tý doby nezboří auto. Našel jsi ty stránky, pokud jo tak mi napiš jejich adresu. Byl jsi už na www.tifosi.cz?… ne tak tam někdy fakt jdi.Koks bude vtipálek v 21:5x přeje hezkej den!
Som tu. Je tu někdo další?... ------ ----""""" A když jsme u tuho, moje nejoblíbenější drahou je Plzeň.
Už přemýšlim!Proslote ty jsi se snad vypařil už jsi tu dost dlouho nebyl.Co takhle se bavit o nenáviděných drahách?
Oblíbené dráhy? Rychlé a jednoduché - Plzeň, Praha 7, Pardubice... K těm drátkům - nevím sice o co přesně jde, ale pokud je to nepovolené, či dokonce přímo zakázané, pak si myslím, že není o čem diskutovat. Pravidla (a to všeobecně) jsou od toho, aby se dodržovala, né?
Nicméně poskytnu vám malý námět k zamyšlení: ve specifikaci pravidel pro PR/32 je povoleno - nalepit shora na šasí závaží - a není definován materiál, tvar ani umístění "závaží"... Co Ty na to Proslote? Nepájet, ale n a l e p i t !
Sime - jak se ve Znojmě poznáme???
Přeji přijemný den vám všem!
Nicméně poskytnu vám malý námět k zamyšlení: ve specifikaci pravidel pro PR/32 je povoleno - nalepit shora na šasí závaží - a není definován materiál, tvar ani umístění "závaží"... Co Ty na to Proslote? Nepájet, ale n a l e p i t !
Sime - jak se ve Znojmě poznáme???
Přeji přijemný den vám všem!
Zdravím. Bohužel jsem časově zaneprázdněn.
Oblíbená dráha je ta, kde se vyhrává a to Brno rozhodně není. Abych se ale přiznal já nejezdím. Na to mám svého "Schumiho". Já jsem v pozici sponzora a mechanika. Myslel jsem, že se o drátkách na šasi vice rozepíšete. Jinak se určitě se uvidíme ve Znojmě 18.11. Spěchám, zdarec.
Oblíbená dráha je ta, kde se vyhrává a to Brno rozhodně není. Abych se ale přiznal já nejezdím. Na to mám svého "Schumiho". Já jsem v pozici sponzora a mechanika. Myslel jsem, že se o drátkách na šasi vice rozepíšete. Jinak se určitě se uvidíme ve Znojmě 18.11. Spěchám, zdarec.
Hesky se tu to rozrůstá jen tak dál. Ty Koksybys mu mohl jít příkladem já ti něco napíšu. Oblíbená dráha Brno.
Sime, na mý gusto moc čteš a málo píšeš... Co takhle pustit pár inf., např. oblíbená dráha, kat. co jezdíš, popř. seriál...
Proslote - Ty seš snad úúúplně blbej!!!
Proslote - Ty seš snad úúúplně blbej!!!
Zdravim SIMa, motory jsou myšleny Parna Rotor(nastavitelné čelo na Moravě zakázanej).Drátky na šásku(líp chodí bočnice-taky zakázaný všude). Od kuď jsi ?
V sobotu a v neděli kdy tady není Proslot je tu tak šílená nuda, že bych tu chcipl. Kde seš SIMe čím víc nás tu bude tím větší zábava tu bude.Musim končit jinak tu chcípnu nudou.
Víc točí takže tam můžeš mít sedmičku pastorek a na rovince tolik nestrácíš a v zatáčkách seš plynulej já musim mít osmičku pastorek na rovincee to jede stejně jako tobě, ale v zatáčkách ztrácim.
Klubovky jsme se rozhodli jezdit sami stejně jako Moravu.Ale motory na PR-32 nechápu stejně ti byl ve Vítkově k ničemu.A Parma cup tam je to na dohodě účastníků mně ten motor docela štve hlavně na tvym autě.
Tak soRRy já se splet. Hele de máma .co? ---- ---- .... ,,,,,SUPER-Můžu tady bejt do půl deváté!
A co si myslíš ty o pravidlech Morav a klubovek?
A co si myslíš ty o pravidlech Morav a klubovek?
Mám vše!!! A ty pravidla mě EEE no víž co. Ale co se dá dělat, odhlasovali si to tak aď. Ale doufám, že se změní aspoň Pravidla Parmakapu!!!!!!!
Mislím motory a... .
Mislím motory a... .
Jáse učim ty dvě krátký myslim ,že jsou to Měsíc ve vodě a Zimní květy.Máš už ty slova do literatury. A pojď diskutovat na téma SRC.
Sim tu není a kde jsi byl tak dlouho?!?Já musím v20:00 končit!!! Jakou se učíš básničku?Já se učím "Skočila pana z věže".
Som tu taky.Sorrrrrrrrry sdržel jsem se na seznamce.A Sim pokud byl na Moravě a zná Lucinu, tak to musí bejt nějakej Jarda!?!
Sakra de táta, au !!!škrt!!! Musím končit!!!
Tak zítra!!!ááá Zdar a dobrou noc!!!
-------------------
--------------
Tak zítra!!!ááá Zdar a dobrou noc!!!
-------------------
--------------
Už tady na tebe pět minut čekám a ty nikde a děláš tady monstrózní akci, že seš tady tak diskutuj a neštvi mě!!!
Si piš že jo, Kde je ten Sim?(Zajímalo by mě jestli je Znojemák, nebo ne).Už jsi mi napsal tu chemii???Doufám že jo!!!
Před půl hodinou jsem ti volal a tys byl ve vaně a pořád tady nejseš takže se okamžitě objev jinak zdar.
Proslote jak dopadla LŠ v žákovskym poháru. Jak to bude s těma Toyotama na G12? Za co tě vyhodí příště?