Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Já jsem platil za nástřik osobáku o velikosti dvou Fabií 3500 Kč, včetně odstrojení a projetí silnou wapkou, která sundala starý nástřik. Mám to včetně takových věcí, jako jsou vnitřky dveří. Dělali mi to u Hranic na Moravě.
Kolik to tak stojí?
Ona je to spíš prevence než cokoliv jiného. No a já mám 12 let staré auto, takže do dutin a podvozku preventvně půjdu.
fakt si myslite ze je to na nieco dobre u takeho moderneho auta? alebo zeby VW nevedel ako spravit auto? ... proste mi nejaku unika zmysel ... ???
Tam, kde se napojuje Strojnická.
Hmm, kde že přesně ve Veletržní ?
A ako je to so striekanim dutin v Bratislave?
Nejlepší zkušenosti mám s bývalým Autodružstvem ve Veletržní ulici, kde pro stříkání dutin používají Lobakon. Mohu jen vřele doporučit, byl jsem vždy nadmíru spokojen, jejich nástřik není obarvením podvozku, ale až centimetr silnou vrstvou resistýnu. Když jsem jednou upozorňoval tamní mistry na zákoutí svého vozidla, tak po převzetí jsem se divil, protože oni znali i ta zákoutí o kterých jsem já nevěděl do té doby, dokud jsem nespatřil přebytek vytékajícího prostředku na dutiny. Čaj Doc.
Ahoj všichni. Chci si nechat ošetřit dutiny u VW Golf III. Jsem z Prahy. Poraďte kde a jaké máte zkušenosti a kolik to stojí.