Nemáte někdo tento skútr či nějaké zkušenosti s ním??? Jedná se konkrétně o model Zoom, ta cena je docela zajíamvá, otázka je jak to jezdí.
Zdravim, koupil jsem Piaggio Free 50. Nikdy jsem skůtra neměl (když nepočítám pionýra) a je to prča. Měl jsem jenom problém s atypickou pneu. Nejdřív jsem narazil na pneuservis (značkový - Michelin) kde za ni chtěli 1600,-Kč. Nakonec je tam funglovka Pirelli za 470,-. Nad Kentoyou jsem uvažoval, ale je to očesanec. Vepředu je bubnovka, nic moc. Sice bych si nekoupil italský auto (kromě Ferrari a Bugatti), ale Piaggio dělá skůtry od minulýho století. A dobře. Ten můj má najeto 14.000km, r.v. 1998 a byl za 25.000. Jede jako drak.
Piaggio je fajn, jenže nový jsou moc drahý.... a ojetina - to ení ono...v tomhle případě(motorky a kor skútry, je lepší něco novýho). Co se týče těch bubnovek u Kentoy - to by mi nevadilo, spíše spolehlivost apod. to by mě zajímalo....
Tak jo. Kentoya je česká firma a skůtry montujou tady. Do ZOOMu dávají licenční motor Yamaha, z toho bych neměl strach. Rám je asi domácí, tam by mohly být problémy. O moc víc jsem nezjistil a na vlastní oči jsem dílenský zpracování neviděl. Zkus se na tom projet. P.S. ojetina mi nevadí. Rozebral jsem ji na šroubek, přestříkal, poladil a jsem spokojenej.
sith> neviem preco by mal byt problem s ramom. v ramoch na bicykle su cesi dobri (morati) tak by som nepredpokladal problemy...
to si dobre rozmyslite tu bubnovu brzdu...kamarat mal skutra s bubnovkov a hovoril, ze to vobec nebrzdilo. to ja ked jazdim 6 hodin a brzdim naplno, tak ma potom vecer bolia ramena 😊
to si dobre rozmyslite tu bubnovu brzdu...kamarat mal skutra s bubnovkov a hovoril, ze to vobec nebrzdilo. to ja ked jazdim 6 hodin a brzdim naplno, tak ma potom vecer bolia ramena 😊
Ono to brzdit bude. hele měli jsem Simsona, ten má taky bubnovky a brzdí super....já zas 100 kilo nemám, takže myslím , že to mojí váhu bohatě ubrzdí, navíc přední brzudou se moc nebrzdí, a na zadních kolech má bubnovku i řady dražších strojů (Siamoto apod.)
Zase musis brat v uvahu, ze vetsinou se brzdi jen predni, alespon ja tak cinim, ikdyz brzdim vlasne obema...
Podla mna sa najviac oplati doviezt si individualku z Ciny. Ja mam 4-taktnu 125, motor Honda, kotuc vpredu, super vzhlad... a stalo to cca 50 tis. bez dane (slovenskych). Keby som kupoval novy skuter, tak jedine Yamahu Maxster 125, pripadne Teo 125. Minuly rok som rozmyslal nad 600kou Honda Silverwing, jednu mierne jazdenu (800 km) mi ponukali v Nemecku. No, uvidim, mozno predam motorku... Inac od Hondy tie novy 125ky - myslim ze sa volaju Dylan - su na pohlad strasne. Chromovane brzdove packy mi pripominaju Jawu kyvacku, a cely ten dizajn je akysi hranaty, neforemny..
Jo, neni to spatny... Ten muj vyrabi Korejci, je to 4-takt se 4-ventily, nema to spatny zvuk, proste to neni ten bzucak...
mracek, kolko ta vysiel ten tvoj Daelim? Ten moj skuter je na [odkaz] local/cpi/cpi_arn125/arn_01.htm?
Stoji myslim 73500 i s DPH, ted jak koukam, je o neco drazsi... [odkaz] ten NS 125 III. Jo, ten tvuj vypada pekne, je sportovni, co tenhle jsi spis luxusni, ale taky pouta pozornost... 😄
Predevsim si musite kazdy rozmyslet, na co skutr potrebujete. Jestli ho chcete do velkeho mesta, abyste nestali v kolonach apod., ROZHODNE doporucuju predni kotoucovou brzdu. Vetsina ridicu neni moc zvykla na nas "letce" a nekouka do zrcatek a tak je obcas hodne dobra. Jak tady psal nekdo prede mnou, zadni brzdou se neda ubrzdit vubec nic. Take si uvedomte, jak chcete po meste jezdit - byt prvni na svetlech vyzaduje dostatecny vykon motoru. Napr. Derbi Atlantis 50 ma 7 HP, Kentoya Zoom 3,5. Zda se to jako maly rozdil, ale je asi takovy, jako u auta se 100 a 200 HP. Kdo chce jezdit z vesnice do vesnice do hospody, klidne si Zooma muze koupit, ale na rychlejsi (a dynamickou) jizdu do mesta je naprosto nevhodny. Ti, kteri chteji jezdit na vylety, tem 50ka urcite stacit nemuze a doporucuju minimalne 125ku. Tady je ale uz ke zvazeni, jestli nejet autem, nebo si nekoupit "opravdickou" motorku.
No, já to právě chci na venokov, do města ne, těch 3,5 HP mi stačí.....Na výlety - otázka je co je myšlenou, resp,. jaká vzdálenost je myšlena tím výletem - pokud je to 20-30 km daleko, tak je to v pohodě....125 nechi, to už je lepší to auto, jak tu bylo řečeno...
podpisujem sa pod to, co napisal kejml, akurat ja povazujem aj 125 za malo. ten "moj" skuter je 125 4-takt, vazi original 100kg a s tym cervenym boxom vzadu okolo 140 (ano, tvrdia mi, ze ten box vazi 40kg) a nemyslim si, ze by to bolo moc vykonne. ked 125, tak dvojtakt. inac odporucam tak 250 ak stvortakt. ak 125 stvortakt, tak je to vyslovene len na take prevazanie sem-tam a bez spolujazdca.
ad kotucovka - barichello, uvedom si jednu vec, simspon chodil max 60km/h, tieto motorky idu 100km/h a viac. bubon vpredu je * a ako mozes brzdit len so zadnou brzdou, to mi nejde do hlavy. ved zadne koleso sa hned blokuje. praveze sa brzdi tak, ze najprv jemne stlacis obidve brzdy, aby sa vaha preklopila na predok a potom tu prednu zamacknes a brzdi to paradne. pozor na smyk prednym kolesom 😊
ad kotucovka - barichello, uvedom si jednu vec, simspon chodil max 60km/h, tieto motorky idu 100km/h a viac. bubon vpredu je * a ako mozes brzdit len so zadnou brzdou, to mi nejde do hlavy. ved zadne koleso sa hned blokuje. praveze sa brzdi tak, ze najprv jemne stlacis obidve brzdy, aby sa vaha preklopila na predok a potom tu prednu zamacknes a brzdi to paradne. pozor na smyk prednym kolesom 😊
Já se bavím o 50 kách, ukaž mi skútr o obsahu 50 ccm, kterje jezdí 100 Km/h....a když, jak říkáš ubrzdí bunbnovky simson, kterj jezdí těch 60 Km tak musí ubrzdit skútr,kterj jezdí 50....to je snad logická dedukce...O 125 se nebavím, důvody už jsem tu zmiňoval.
R.Barrichello- i 50 dokazou byt rychle, treba Polini nabizi kit na 50, ktere maji vykon 22PS a v max je 150km/h a o zrychleni pod 5 sekund ani nemluve! Cena 50 a 125 je uz temer stejna! Ale tohle berte jen tak pod carou...
Hm, jasně, ale to jsou už různé další úpravy a vylepšení, sériovej model, kterej jezdí 100 jsem tedy neviděl...
Ja myslim, ze nejaky Ital teto rychlosti dosahuje, ale ted nevim presne ktery...
Cau skutrari, mam Yamahu Neos 50 s upgrade kitem (pist,karburator,vyfuk,variator) co tak ze 4Hp udelal 8HP. Da se nastavit bud maximalni akcelerace a mensi max rychlost - coz mam do mesta nebo lenost ale lepsi maximalka. Jinak max v zalehu jede 95km/h, ale nez skodovkari v cepici najdou pri zeleny na krizovatce radici paku jsem uz na dalsich svetlech. btw: kupodivu se kitem nezvedla moc spotreba, po Praze jezdim za 3litry/100km. btw2: u skutra se da odecist DPH 😊
Derbi Atlantis 50 7koni v zakladu, jede to se 100kg ridicem 105 z kopce, mereno radarem, po rovine 95. Po kitu Polini 68ccm, 9k, to jede 95, ale zato porad, i ve dvou a do kopce. Tady je dukaz: [odkaz]
Pri jizde naplno spotreba max. 3l/100km
Nakup 49.000 - DPH kit (valec, variator, prevodovka, nic jineho Polini nedela) 10.000,-
Asi neni v soucasne dobe na ceskem trhu lepsi skutr na pomer cena/vykon/spolehlivost.
Pri jizde naplno spotreba max. 3l/100km
Nakup 49.000 - DPH kit (valec, variator, prevodovka, nic jineho Polini nedela) 10.000,-
Asi neni v soucasne dobe na ceskem trhu lepsi skutr na pomer cena/vykon/spolehlivost.
to kejml: Dobrej vozik. Yamahu jsem vybral jen uplne nahodou, tak pro priste dobry tip. Doufam ale, ze priste nebude jen tak hned 😊, tj. ze nejaky cas bude Neosek slouzit.
Na Derbi jsem se koukal.... jinak v pátek jsem viděl Kenotyu na Václávaku na vlastní oči, a vypadá vcelku dobře....
A kolik stojí ten NEOSek?
Kluci, poradte, mlada si kupuje skutr. Jezdi hlavne po meste, vozi velky nakupy (o: , obcas jede i nekam dal, tak do 20-30km.
Nějaký odkazy na weby?
Doporučení?
Na co koukat při výběru? Už jsme tady vyčetl, že na brzdy. Asi tak yna úložnej prostor, na spotřebu a výkon, to je jako s autem.. ale na co ještě? Na kvalitní stojánek (o: ? Jsou i dvoumístný skútři?
Jak je to s tím DPH?
Díky moc, KaZaN Vyzvědač (O:
Nějaký odkazy na weby?
Doporučení?
Na co koukat při výběru? Už jsme tady vyčetl, že na brzdy. Asi tak yna úložnej prostor, na spotřebu a výkon, to je jako s autem.. ale na co ještě? Na kvalitní stojánek (o: ? Jsou i dvoumístný skútři?
Jak je to s tím DPH?
Díky moc, KaZaN Vyzvědač (O:
chcel by som sa len spytat, ako dlho ma dievcina vodicak. vyslovene neodporucam ist na motorku (akukolvek) ak jazdi menej ako 2 roky.
vsetky skuttre su dvojmiestne, nie?
vsetky skuttre su dvojmiestne, nie?
Hlavni si spíš ujasni kolik do toho chceš dát, pak si můžeš vybírat. Protože jestli do toho chceš dát 40, tak výběr není moc velkej, jestli 80, tk si můžeš vymešlejt do álelůja...
Ridicak ma od asi tech 16 nebo17ti..->cca 6let. Mela i nejakyho Simsona ..Ted ma nejakou libovou babetu...tusim Manet nebo Corado nebo jak se ten drakouš menuje (o: ...
A kolik do toho dat? No prave ani to nevim, nemam prehled v cenach techhle breber. Proda babetu a skutr se asi veme na leasing. Takze prave asi sonduju co se da za kolik poridit, na cem nesetrit a co zase bejt nemusi.. a hlavne kvalitni zpracovani bych rad, aby to neco vydrzelo. ..no a hlavne aby na tom vypadala prinejmensim tak sexy jako na ty babete (o: ...
A kolik do toho dat? No prave ani to nevim, nemam prehled v cenach techhle breber. Proda babetu a skutr se asi veme na leasing. Takze prave asi sonduju co se da za kolik poridit, na cem nesetrit a co zase bejt nemusi.. a hlavne kvalitni zpracovani bych rad, aby to neco vydrzelo. ..no a hlavne aby na tom vypadala prinejmensim tak sexy jako na ty babete (o: ...
To KaZaN: Yamaha Neos 50 cenik cena 49.000Kc bez DPH. Muzes samozrejme u dealera vyhadat lepsi cenu. DPH u skutru a motorek je no problem, na rozdil od auta. Jo, nedoporucuju skutr kupovat jako jety - to se vetsinou prodavaji vyklepane a rozmlacene masiny, ale muze mit i clovek stesti a narazit na nejakou vyhodnou koupi. btw: Prej jsou docela dobry na pomer vykon/cena Peugeoti jsem zaslechl.
Jinak nevyhoda skutra na jezdeni po Praze jsou nerovnosti. Skutr ma kolecka jak od rudla a tak snadno zapadnes do jamy. Enduro by bylo asi lepsi, jak rika muj znamy a ma pravdu.
Jinak nevyhoda skutra na jezdeni po Praze jsou nerovnosti. Skutr ma kolecka jak od rudla a tak snadno zapadnes do jamy. Enduro by bylo asi lepsi, jak rika muj znamy a ma pravdu.
No na normalni auto ridicak asi muze jen do 50ti nebo ne? Se f tom nevyznam... jednostopy krumpáče.. (o: Ale tak jako tak myslim, ze padesatka by ji mela docela stacit ne? Ikdyz zase aby to uvezlo dva?
Jinak bavime se samozrejme o novym skutroshi...je mi jasny proc by asi nekdo prodaval jetej (o:
Jinak bavime se samozrejme o novym skutroshi...je mi jasny proc by asi nekdo prodaval jetej (o:
Jo a po Praze litat nebude (o: za to ručím.. teda leda bych změnil zaměstnání..
kazan, hlavne kup nieco co ma vpredu kotucovu brzdu, vpredu teleskopicku vidlicu (nie vselijake "pakostroje"), oddelene mazanie - aby nemusela tankovat mix benzinu a oleja. A kolesa minimalne 12", alebo este lepsie 13". Predavaju sa aj skutre s 10", ale to je asi riadna otrava jazdit na tom a cvakat zubami. Inak myslim, ze dobra volba je Yamaha Neos, alebo Honda 50 s tym odkrytym hlinikovym ramom, tusim ze sa to vola Honda X8R-X alebo tak nejako.
To kazan: 50tka staci, udajne ve vyfuku byva nejaky bazmek, co po "upaleni" zvysi vykon. Na Neosu jsem ve 2lidech jezdil uplne v poho. Jinak i ta 50tka se da natunit ze pojede 90, ale to neco stoji - osobne jsem trosku investoval, ale je to parada. 😄 Jestli jses z okoli Olomouce - dam kontakt na skutro-prodejce, treba se dohodnete,poradi lepe. Jinak ojetinu nebo ze suprace no-name krap bych nedoporucil kupovat.
Kde je na webu ta Honda skutroš?
Jsme z Karlových Varů.. (o:
Jsme z Karlových Varů.. (o:
Furt nerozumim ty DPH, muzes mi to lip osvetlit? Má ten NEO's zvlast olej? Co znamená mazani Autolube? Jsou i dvourychlostni skutry nebo tak neco? Co se do toho leje vubec? A jsou fakt vsechny skutři pro dva?
A nejaky jiny jeste znacky? A jakou adresu ma web Piaggio?
Díky KaZaN
A nejaky jiny jeste znacky? A jakou adresu ma web Piaggio?
Díky KaZaN
To Kazan: Tak moje stredne-odborna~~skutr-moto, danova poradna odpovida😒br />
DPH. Podnikas na zivnostak ci na sro,as, zspo atd a jses platce DPH. Tudiz i pro "rady,porady" na co mas zivnostak si odectes DPH ze skutru a taky palivo,oleje a opravy a ND mas o 22%levneji.
Neos ma zvlast olej, Tj. nalejes 1l oleje mechanicky tam behaj 2 retizky na kuzelu, jestli si z autoskoly dobre pamatuju....Tj. se neradi, podobne jako v automatu u auta ci u vysokozdvidnyho voziku.
Normalni znacka skutr jsou pro 2. "Parezy" a obskurni vozitka ze supracu ala no-name ujedou tak 10km, pak chcipnou a mas jen starosti a jsou tak pro jednoho a vubec obecne->NANIC, muj nazor.
Vic nevim.
Kartus.
DPH. Podnikas na zivnostak ci na sro,as, zspo atd a jses platce DPH. Tudiz i pro "rady,porady" na co mas zivnostak si odectes DPH ze skutru a taky palivo,oleje a opravy a ND mas o 22%levneji.
Neos ma zvlast olej, Tj. nalejes 1l oleje mechanicky tam behaj 2 retizky na kuzelu, jestli si z autoskoly dobre pamatuju....Tj. se neradi, podobne jako v automatu u auta ci u vysokozdvidnyho voziku.
Normalni znacka skutr jsou pro 2. "Parezy" a obskurni vozitka ze supracu ala no-name ujedou tak 10km, pak chcipnou a mas jen starosti a jsou tak pro jednoho a vubec obecne->NANIC, muj nazor.
Vic nevim.
Kartus.
Ty jo tak diky za vyklad.
A jeste by mne zajimalo, znate nekdo Kymco skutry? Jsou celkem hezky, ale nenasel jsme distribuci v Cechach a ani ceny. Nasel jsem je na www.itest.cz/…er/cl_kymco1.htm ..jsou to klumpy? A co Piaggio Vespa?
A co uloznej prostor u techhle potfor? ..
A jeste by mne zajimalo, znate nekdo Kymco skutry? Jsou celkem hezky, ale nenasel jsme distribuci v Cechach a ani ceny. Nasel jsem je na www.itest.cz/…er/cl_kymco1.htm ..jsou to klumpy? A co Piaggio Vespa?
A co uloznej prostor u techhle potfor? ..
A pak jeste jeden z levny .. ZIP 50 od Piaggia.. co tomu říkáte?
Ještě jsem zahlídl i Hyosung - Prima .. (o: taky z palety Piaggio
Derbi Atlantis..?
Peugeot Vivacity?
a CPI? Hussar a Popcorn? Levný a celkem hezký,..ale jsou dobrý?
Uz jsem z toho nejakej zblblej..
Ještě jsem zahlídl i Hyosung - Prima .. (o: taky z palety Piaggio
Derbi Atlantis..?
Peugeot Vivacity?
a CPI? Hussar a Popcorn? Levný a celkem hezký,..ale jsou dobrý?
Uz jsem z toho nejakej zblblej..
Autolube = oddělené mazání (leješ zvlášt benzín azvlášt olej). Oleje se doproučují Mobil, texaco, shell, Castrol atd. M2T určitě ne. Většina skútrů má variátro. Jak je to s dPH nevím, neb nejsem podnikatel. Kymco jsem taky neviděl rpdávat, ostatní (Hyosung, peugeot, Vespa, Piaggio, Siamoto,Derbi atd. se běžne prodává) Peugeoty jsou sice moc hezký, zato taky moc drahý....To je tak vše.
Se mi ty Pažouti nezdaj nějak dražší než ty ostatní, stojej všechny kolem 50-60litru.
Jak je to s tim uloznym prostorem? Maj vubec nejakej ty skutry? Na babete Manet Korado je super kosik, ten by asi pak schazel. Muselo by se koupit nejaky to pridavny divny, kolik to cca stoji?
A co ty stojanky, jsou u skutru dost bytelny? Na babete se ji uz jednou ulomil hajzlik.
BTW babetku prodava, ma nalitano malo, jezdi super i super vypada, ona jezdi v klidku, takze baba neni vylitana, jedina zavada byl ten stojanek, ale ten bude zase OK. Chce za ni deset..kdyby mel nekdo zajem. Barva je cerna, ma to pekny bily plastokola...kdyz najdu obrazek, tak muzu poslat nebo bych i vyfotil.
Jak je to s tim uloznym prostorem? Maj vubec nejakej ty skutry? Na babete Manet Korado je super kosik, ten by asi pak schazel. Muselo by se koupit nejaky to pridavny divny, kolik to cca stoji?
A co ty stojanky, jsou u skutru dost bytelny? Na babete se ji uz jednou ulomil hajzlik.
BTW babetku prodava, ma nalitano malo, jezdi super i super vypada, ona jezdi v klidku, takze baba neni vylitana, jedina zavada byl ten stojanek, ale ten bude zase OK. Chce za ni deset..kdyby mel nekdo zajem. Barva je cerna, ma to pekny bily plastokola...kdyz najdu obrazek, tak muzu poslat nebo bych i vyfotil.
Tak o babetu zájem nemám, díky...Pokud fo toho chceš vrazit 60,70. tak bych šel do derbi Atlantis 50...to je asi nejlepší...bohužel já osobně tolik nemám, takže mě zbývá na výběr jen Hero nebo Kentoya...a z těch dvou je lepší Kentoya...Stojánky - nevím jak to maj ostatní, lae třeba Kentoya má dva - centrální a pohotovostní - ten pohotovostní se vyklápí na stanu, ten centrální je klasikej jako třeba u simsonu, akorát že jiný typ a ne hliníkovej. Co se týče úložného prosotru, tak u skútrů bývá vždy nějaký pd sedadly, u těch větších a dražších jsou i boxy za sedadly, určitě jdou nějaký i přikoupit... další úložný prosotry bejvaj popd řídítkama(ale to je tak na svačinu) a taky tam bejvaj háčky, na který si můžeš pověsit igelitku, když s tím jedeš nakupovat.
Jeste neco, Hyosung nebrat, slysel jsem, ze s nim jsou hrozne problemy...
Áá, Hyosung je ze hry....tak to nám toho moc nezbývá, Derbi, Piaggio, Honda....to je asi vše....
R.Barrichello- to budes mit tezky, protoze vsechny zbyvajici jsou dobry... 😄
A co ma MRACEK za skutra neskutra?
Moc rad bych se vesel do 50litru, protoze za sede uz zase muze bejt uz nejaky obstojny maly auticko, ze jo.
Na tu Hondu jsem koukal, navic jako ex-majitel peti Hond (postupne, ne najednou), jsem trosku zahaklej... ale nevim, zda se, ze ma trochu vetsi vykon, ale jinak? Treba nejaky zase minusy? A za kolik se da sehnat? Cenu jsem nenasel.Aha pisete 75 litru no tak to je dost rana,ne?
Neo's nevypada zle, ale i jeden Peugeot vypada obstojne a za podobnou cenu. Dyztak kdo vite k tem o kterych pisete i cenu, tak se neostychejte a napiste ji (o: .
Takze myslite, ze zadni kotoucovka je plus, ale da se bez toho zit? Kupoval nekdo pridavnej ulozak pro nejakej skutros? Je to drahy?
Co je to Siamoto a kdo to vyrábí a kde to najdu?
Stojánky: No tak kombinace obou je super nápad, na delší uložení to flákneš na ten velkej houpací a jinak jen přiopřeš o tu nožičku, to bude happy oproti házení báby na houpačku...
Hera a Kentoya je od koho? A ceny? Rozdíl mezi nima?
Všem moc dík za názory, přecejen není to málo peněz, řekl bych, že za takový prdítka je to sakra moc peněz (aspoň z mýho pohledu VR6kový zmlsanosti), tak bych nerad udělal chybu a něco podcenil. Díky.. KaZaN
Moc rad bych se vesel do 50litru, protoze za sede uz zase muze bejt uz nejaky obstojny maly auticko, ze jo.
Na tu Hondu jsem koukal, navic jako ex-majitel peti Hond (postupne, ne najednou), jsem trosku zahaklej... ale nevim, zda se, ze ma trochu vetsi vykon, ale jinak? Treba nejaky zase minusy? A za kolik se da sehnat? Cenu jsem nenasel.Aha pisete 75 litru no tak to je dost rana,ne?
Neo's nevypada zle, ale i jeden Peugeot vypada obstojne a za podobnou cenu. Dyztak kdo vite k tem o kterych pisete i cenu, tak se neostychejte a napiste ji (o: .
Takze myslite, ze zadni kotoucovka je plus, ale da se bez toho zit? Kupoval nekdo pridavnej ulozak pro nejakej skutros? Je to drahy?
Co je to Siamoto a kdo to vyrábí a kde to najdu?
Stojánky: No tak kombinace obou je super nápad, na delší uložení to flákneš na ten velkej houpací a jinak jen přiopřeš o tu nožičku, to bude happy oproti házení báby na houpačku...
Hera a Kentoya je od koho? A ceny? Rozdíl mezi nima?
Všem moc dík za názory, přecejen není to málo peněz, řekl bych, že za takový prdítka je to sakra moc peněz (aspoň z mýho pohledu VR6kový zmlsanosti), tak bych nerad udělal chybu a něco podcenil. Díky.. KaZaN
Brzda je dulezita predni, zadni je na motu temer k nicemu(nebrat doslova), jen se s ni pribrzduje... Mam Dealim NS 125 III, je to 4 ventilovy 4-takt, na 13" kolech o sirce 130mm, takze dost siroky a hlavne relativne mohutny. Sice to neni tak svizny jako 2-tak, na druhou stranu je tam vetsi vydrz!Kotouc staci jeden a to ten predni! Kufry se daji bezne dokoupit a to i s brzdovym svetlem, nevim presne, ale myslim, ze zacinaji od 3t Kc...
Kazan😡kůtra bych koupil určitě Japonce, (tj. Yamaha, nebo Honda) a to ze 2 důvodů. První je přeci jen lepší spolehlivost a kvalita zpracování ( i když se jich většina stejně vyrábí v Evropě). Druhý důvod je mnohem důležitější a je to dostupnost ND. Různý korejský, italský a jiný pekáče tu mají pochybný importéry a velmi špatný dodávky ND. Samozřejmě ti při prodeji budou tvrdit, že nic není problém ale zkus si objednat třeba něco třeba na Hyosung,
Jinak výkon u skůtru nenní to nejdůležitější. Radši se ptej po maximálce, hodně to závisí na variátoru. Taky moc nezáleží na zadní kotoučový nebo bubnový brzdě. Jednak u motorky zadní stejně moc neubrzdíš a navíc se bavíme o vozidlech , který mají maximálku 60-80km/h .
No a když jsme u těch Japonců, nedoporučuju kupovat tzv. sportovní modely (Yamaha Aerox, Honda X….) na obou jsem jezdil a jsou zbytečně tvrdý, nepohodlný a drncavý. Na rozbitý silnice totálně nevhodný. A jakej je můj tip? Yamaha Neos 100. Jen o málo dražší než 50, mnohem líp jede, není třeba instalovat žádný kity Polini (neztratíš záruku a dýl ten motor vydrží) a je opravdu pohodlnej a spolehlivej.
Dokoupit kufr není problém, je to cca 2.5t a výš.
Jinak výkon u skůtru nenní to nejdůležitější. Radši se ptej po maximálce, hodně to závisí na variátoru. Taky moc nezáleží na zadní kotoučový nebo bubnový brzdě. Jednak u motorky zadní stejně moc neubrzdíš a navíc se bavíme o vozidlech , který mají maximálku 60-80km/h .
No a když jsme u těch Japonců, nedoporučuju kupovat tzv. sportovní modely (Yamaha Aerox, Honda X….) na obou jsem jezdil a jsou zbytečně tvrdý, nepohodlný a drncavý. Na rozbitý silnice totálně nevhodný. A jakej je můj tip? Yamaha Neos 100. Jen o málo dražší než 50, mnohem líp jede, není třeba instalovat žádný kity Polini (neztratíš záruku a dýl ten motor vydrží) a je opravdu pohodlnej a spolehlivej.
Dokoupit kufr není problém, je to cca 2.5t a výš.
Maxima: Hm hm.. a cena? Ale je to stofka a na tu by si musela udělat řidičák.. nestačila by ta padesátka? Je to velký rozdíl? A Tvůj názor na Pežoty? A kterou Hondu bys teda doporučil?
Díky KaZaN
Díky KaZaN
Mrakouš: No jo no, ale ten řidičák...že jo. A hlavně za ty prachy fakt už radši autíčko, opravdu bych nechtěl moct přelýzt padesát litrů... to radši pořídíme nějaký FiestoCivicoPažoutkoCliouš prdítko...asi, víš. Samozřejmě věřím, že je to super věc, to co máš, ale zase tolik peněz )o: Stačí, že mne ždíme moje VeRuna Golfiště...
KaZaN-vsak ja to obcas ctu, ja se s ni peres... Na druhou stranu 50- staci a daji se vybrat pekny...
Siamoto je italská firma seženeš to v každým Globusu, Tescu apod. ale prodávaj to i normální prodejci. Stejně tak Hero, s tím rozdílem, že to je indický....ale to nemá, narozdíl od Siamota Birdie vepředu kotoučovku, má obě bubnovky, jako Kentoya, která je ale o 6 táců levnější než Hero. Stojí 30 000,-. Info o ní na [odkaz] A je to česká firma, která to montuje z čínskejhch dílů, ale motor prý je licenční Yamaha...
KaZaN: Ceníková cena je myslím 69t. Ale je fakt že na 100 nestačí ten autovej řidičák. Pažouty nevím, na žádnym jsem nejel, ale platí to o těch ND, myslím že to dováží jiná firma než auta (snad se nepletu) Honda SFX50, zajímavej je taky Yamaha slider, má takový chrániče, takže když s tím flákneš o zem, nerozlámeš plasty za tisíce, jen vyměníš chrániče za stovky a někdy to ani není potřeba.
Tohle by ti mohlo taky pomoci: dle SDA je prodalo ze 5 měsíců tohotot roku (Leden až Květen) toliko motorke do obsahu 50 ccm: Daelim - 6 Ks;CPI - 30 Ks, AEON - 106 Ks, Derbi - 141 Ks, Hero - 889 Ks, Honda - 80 Ks, Hyosong - 60 Ks, Kentoya - 252 Ks, Siamatot - 255 Ks, Peugeot - 660 Ks, Piaggio - 78 Ks, Yamaha - 46 Ks. Takže lehkýmzkouknutím zjistítme, že se neprodávají dobře: Daelim, CPI, Honda, Hyosung, Piaggio a Yamaha, zatímco dobže se prodává Peugeot, Hero, Kentoya, Derbi a AEON.....a pročpak se asi ostatní neprodávjí - nu, protže dát 80 litrů za skútr může dát asi jen málokdo nebo spíše dá jen málokterej blázen ( za ty prachy je suprovej Cadillac z 86...) a zbytek pak jsou nesplehlivý značky, ještě k tomu drahý...(CPI, Hyosung)
Ale je, náhradní díly třeba na HERO jdou sehnat naprosto dobře, dováží to sem Impexta 3000 (www.impexta.cz). Toho bych se nebál, zrovna tak Kentoya, dealer je v každým větším městě, navíc se v ČR montují, není problém něco sehnat...spíše bychse bál takovej jako cPI, Hyosung atd. on i Daelim - když se prodá 6 kusů to toho asi budou mít na skladě..pch..oni ti to dovezou, o tom nepochybuji, otázka je ale kdy..čekat na blatník dva měsíce..to asi není ono..
Je smutný, že u nás v Čechách hraje cena vždycky hlavní roli, protože zrovna Kentoya, Aeon, Hero a Derbi považuju za mizerný. Pažout by asi šel, nevím, určitě hezky vypadají.
Zapoměl si na Siamoto, to je na čtvrtým místě, pátá je Kentoya,Hero je třetí, Peugeot druhej, první je Manet/Korado(ovšem ty nedělaj skútry) Ano, cena je velmi důležitý faktor, hlavně u malejch motorek. Ještě k tý Kentoye - ta je trochuv Handicapu oproti ostatním, protože se narodíl od ostatních prodává až od března, takže jinak by byla asi čtvrtá...hned za pažoutem
Ještě ke stojánkům, boční se dá dokoupit za cca 800kč, ale u malýho skůtra není potřeba, na ten hlavní se staví snadno. No a ty větší už ho mívají v základu.
maxima-ja jsem nemel jediny problem a to je to korejec, sice nevim, kde se vyrabi, ale na zapadne patri k nejprodavanejsim. K nam ho dovazi Cagiva. Mozna je to ale vyjimka, protoze jak jsi psal, tak s Hyosungem jsou hrozne potize, bavil jsem se o tom primo s importerem. Italu bych se vsak nebal, takovy Piaggio patri k nejlepsim vyrobcum skutru na svete, mozna i jim je... Vlastne jedina vyjimka je Piaggio X9 5OOccm, ktera ma vstrikovani a nikdo jiny nez italove ji neumi seridit...😄
Stojany: Ale třeba narvat babetu na stojan bylo docela drsný a navíc při tý váze jsme se děsil, že se ulomí a nakonec se to stalo )o:, ten boční je přijemnej...
Hm, jsem prostě zatíženej na Japonce a mám s nima ty nejlepší zkušenosti. Stojánek bývá většinou v základu ten velký, aspoň u těch japonců. Hlavně nekupujte ty sr..ky ze supermarketů za 30-40t. Je to fakt šmejd, věřte mi a díly na to fakt nejdou sehnat. (ND jsou potřeba nejen když se něco vysype, ale taky když se s tím třískne o zem - když se jezdí, stává se to😃
Tak mě se to jako zázrak teda moc nezdá, za 60 táců - jenom 4 koně a v zádu bubnovka...hm, to si můžu koupit Siamoto za 40, ušetřím 20 táců a mám to samý, akorát neplatím nálepku Yamaha....platí se za značku...to je vše...
Na druhou stranu kotouc clovek stejne nepotrebuje... Jinak ja mam na svem skutru hafo uloznych prostoru... Ale je to velky skutr a kdyz na tak velkem skutru jede segra, tak to vypada paradne... Do maleho skutru bych nesel, ikdyz na popojizdeji je dobry a dokazou byt pekne rychly, ale velky skutr je velky skutr uz jen kvuli mohutnosti budi nejaky respekt... 😃) Ale mam v planu si koupit Suzuki SV 650, to bude neco pro mne a ten tvar... 😃)
To raději tu Hondu, za těch 75 máš aspon 2 kotoučovky, výkon 5,6HP...to je daleko lepší než ta Yamaha...
ted jsem tak pátral po google a zjistil jsem, že siamto se prodává i ve španělsku, Finsku, Holandsku, Rakousku,Slovensku,itálii....takže to nebude tak neznámá firma...
sleduju to tady a mam strach, abyste nekdo neudelal nejakou blbost, ktere budete litovat -treba si koupil Daelim nebo Hyosung (Hero ...). Jednoznacne doporucuju v 50kach Atlantise, ktery ma dobry vykon. Neni nic horsiho, nez kdyz po dvou mesicich sedis na skutru za 40 tisic, ktery nejede a rikas si: "Kdybych ja * priplatil 10, mohl jsem litat". Japonci jsou OK, ale jsou drazsi ....
kto ma pozna vie, ze nemam rad taliansku kvalitu (=nekvalitu) ale posledneho vyse polroka som sa presvedcil, ze u piaggo je to inac.
za toho polroka som presiel vyse 20.000km, kazdy tyzden startujem priblizne 300x. od krizovatky ku krizovatke sa ide na plny plyn (az kym nedosiahnem 60km/h) ta motorka nikdy nemala zavadu. jo, zlomil sa stojan, akurat pred tym ako som odisiel sem domov na prazdniny. par krat mi v hustom dazdi preblikava samo svetlo normal/dialkove. inac ziadna porucha. a to sa tyka aj ostatnych 4 motoriek, ktore poznam.
troska z ineho sudka je kvalita spracovania - kazda ta motorka je trocha ina. jedna taha lepsie, druha horsie. jedna sa dava na stojan lahsie, druha tazsie. jednej skorej zaberaju brzdy druhej neskor. presne toto s tymi brzdami ma stvalo, lebo ja rad brzdim len 2 prstami a na mojej to jednoducho nejde. vysvetlili mi, ze valcek v brzde ma inu volu a preto to nevedia nastavit. takze tak. okrem tychto malych veci ta motorka co do prakticnosti nema chybu. jo a spotreba mi vychadza cca 3.5l/100km
za toho polroka som presiel vyse 20.000km, kazdy tyzden startujem priblizne 300x. od krizovatky ku krizovatke sa ide na plny plyn (az kym nedosiahnem 60km/h) ta motorka nikdy nemala zavadu. jo, zlomil sa stojan, akurat pred tym ako som odisiel sem domov na prazdniny. par krat mi v hustom dazdi preblikava samo svetlo normal/dialkove. inac ziadna porucha. a to sa tyka aj ostatnych 4 motoriek, ktore poznam.
troska z ineho sudka je kvalita spracovania - kazda ta motorka je trocha ina. jedna taha lepsie, druha horsie. jedna sa dava na stojan lahsie, druha tazsie. jednej skorej zaberaju brzdy druhej neskor. presne toto s tymi brzdami ma stvalo, lebo ja rad brzdim len 2 prstami a na mojej to jednoducho nejde. vysvetlili mi, ze valcek v brzde ma inu volu a preto to nevedia nastavit. takze tak. okrem tychto malych veci ta motorka co do prakticnosti nema chybu. jo a spotreba mi vychadza cca 3.5l/100km
Tak to ja mam Daelim 2 roky a nikdy jsem na nem zadnou zavadu nemel a to s nim jezdim i v zime... 😄 No alespon se clovek vyblbne... 😃)
Hm, jezdit v zimě na motorce, to se člověk vyblbne fakt skvěle, zvláště doma v posteli s angínou 😃)
barichello: 😄 zalezi od oblecenia. z mojej skusenosti viem, ze do 5 stupnov a 60km/h sa to da vydrzat. chladnejsie, resp rychlejsie si to ale neviem celkom predstavit 😊
To jo, ale teprve pri -10 to bylo to prave orechove... 😃) Ale nejlepsi je to ve snehu, to se clovek klepe strachy jeste 2 hodiny po tom... Ja jsem na tom jezdil do prace... 😄
Jo, zimu fakt doporučuju ja jsem jednou vezl bandita 200km do Prahy, bylo -10 a docela sucho, rekl jsem si budu to palit pres 150 at to mam za sebou. Nejdriv mi byla trochu zima, pak to bylo v pohode, ale kdyz jsem z toho slez tak jsem se rozmrazoval jeste dva dny a kolena me bolela jeste mesic. Fakt moc dobry 😒(((.
Dyt to říkám a úplně nejlepší je, když za zatáčkou následuje led....😃))
Máš s tím nějaké konkrétní zkušenosti ? Poděl se o ně 😃
Ono se staci brodit V 10 cm vrstve snehu na tech sportovnich pneu co skutr ma! Na druhou stranu je s tim zase legrace, protoze Skutr ma polozene teziste hodne nizko, takze staci dat nohy dolu a tim je zajistana rovnovaha! Takhle jsem parkrat delal hodiny... Nastesti jsme s nim ale nikdy nelehnul... 😄
Skušenosti s tím nemám, dělám si srandu, proto jsem tam dal smajlíka ne, v zimě bych na to nesed ani náhodou, nejsem blázen....jezdil jsem tak maximálně do září/října...
mracek, bud rad, ze si nelahol...nizke tazisko....isiel som na mokre okolo 40 do zatacky, zadok ma predbehol, tak som jebol o zem....na helme skrabanec obrovsky, keby som nemal helmu, tak mam minimalne zlomenu sanku a otras mozgu. Odletel mi "visor" (ako sa to vola slovensky? to plexi pred ocami) rozbil som si koleno (aj ked som mal motorkarske nohavice) a odrel strasne vela koze z dlane a malicka (nenosil som rukavice, uz nosim) ruka sa mi hojila vyse mesiaca...inak zvysok v pohode, troska ma este bolel trup a rameno, ale stastie ze som mal aj tu motorkarsku bundu, ta ma zachranila.
to som mal stastie, ze motorka ma predbehla a ze neslo za mnou ziadne auto. btw motorke sa vobec nic nestalo.
to som mal stastie, ze motorka ma predbehla a ze neslo za mnou ziadne auto. btw motorke sa vobec nic nestalo.
No, to jsi mě teda kliku.....právě proto bych v zimě na motrku nevlezl, jedině na čtyřkolku, s tou to musí být na sněhu srnda....takovej Polaris bych si nechal líbit...
Baryk: Ale správnej motorkář musí zkusit, jak se v zimě jezdí. Já mám rekord 18 km při -21 kdysi na pincku, ovšem žádná legrace. Je ale fakt, že když je takhle umrznuto, tak se to míň klouže a taky že nepomáhají ani troje rukavice. Jinak do mrazu jedině palčáky. Dneska ani náhodou! Vykašlal bych se na to. Podmínkou skůtru je pro mně dostatečně chránící štítek a kapotáž.
Myslíš takový to zpředu před nohama? To furt pravě vona chce, až teď mi došlo, že krom toho, že se jí nto líbí, je to i chytrý proti zimě na nožičky (o:
kazan: No skůtr musí být již svým tvarem udělaný tak, aby chránil před nepohodou nohy jezdce. No a když už má i dostatečně velký štítek na řidítkách, tak se na něm dá jet i v dešti, aniž bys nějak zvlášť profouknul a zmoknul. Na pravej opak je motokategorie naked-bike, kde to je výhradně o zápasu člověka s větrem a potažmo poletujícím hmyzem 😄
prof> ja na tom "mojom" skutri mam presne pocity ako na naked. tie kapotaze na nohy ma chrania po kolena. ak prsi, po stehna som cely mokry. a fuka vsade, chodidla nevnimajuc.
jo na chodidla Ti fouka a prsi jo? (o:
na chodidla len fuka 😄 pripadne na ne steka voda zo stehien, ked sa postavim 😊
Za 30??? Dyt ted maj v TESCu Manet Korado Super Maxi za 24..... prej to jezdí 40 Km/h, dle paírů.... za 30 bych do toho nešel ani omylem....
No ja nevim za kolik ji maj V Tescu or what, jen jsem ji našel někde na webu a stála tuším 29900... jestli se pletu tak sorry. Jinak jak jsme řekl, v super stavu (jen s opravovanym stojankem) ji prodavame za 10tis. (o:
No, jenže to máš jak s rohlíkem - někde jde koupit za 0,90 Kč a někde za 1,70.....Pokud chceš něco kupovat, je dobrý si to omrknout, tedy ty ceny u vícero prodejců...což mě štve na CPI, protože jiného prodejce kromě Cagiva Praha jsem teda nenašel...
dyt taky motorky nejsou určený na jízdu v dešt apod....takže jaski musíte zmoknout no, u skútru je to o chlup lepší, ale stejně je se lepší někam skovat (teda pokud je samozřejmě kam, že 😄 )
Jak jsme tak začal sondovat známý, zjistil jsem, že mám známýho co má repasovaný skutry. Nabízí mi Suzuku 1993, padinu, pro dva, maximálka 60km/h (možno doupravit na 90km/k), úložnej prostor na helmu, dvoumístná. Nevím model. Cena 25tisíc.
Pak má Yamaha Zest 1994, osmdesatku, za 37tis.
Nabizi pulrocni zaruku a je to prijemnej solidni pan. Tak o tom uvazuju, co vy na to skutraci? Zeptam se ted jinak. CO vsecko zkontrolovat na jety (ikdyz zrepasovany-btw co se vsecko repasuje na skutru?) skutropotfore?
Pak má Yamaha Zest 1994, osmdesatku, za 37tis.
Nabizi pulrocni zaruku a je to prijemnej solidni pan. Tak o tom uvazuju, co vy na to skutraci? Zeptam se ted jinak. CO vsecko zkontrolovat na jety (ikdyz zrepasovany-btw co se vsecko repasuje na skutru?) skutropotfore?
Jen nevím, kde na webu najít takhle starý modely.. že by ta Suzuka byla UF 50 Estilete? Dělala se už v roce 1993? Asi těžko, co.. (o: Hm, asi je to dost let, co? 1993..hmm no, zajdu se tam mrknout a uvidím, nechám mladou na něm projet, ať si udělá obrázek sama...
Kazan, to za to chce teda dost. Takto stare skutre sa predavaju na Slovensku za 15 az 25 tisic, slovenskych, teda pri kurze 1,5 SKK/1 CZK. Repasovane je na nich co? Motor, alebo aj podvozok (tlmice, loziska atd - to nie su lacne veci). Co ked budes potrebovat nejake ND?
kazan, nechcem rypat, ale ty sam asi najlepsie vies, kolko stoji snaha o prevadzkyschost ojetiny... a ze niekedy sa "vyhodny kup" ukaze po case ako same zbytocne investicie.
...mnoooo.. už se z toho začínám probírat... 93, to je fakt drsný, že jo... kdyby 99 a po repasi, za tyhle prachy, tak možná... JInak ja doufám, že repasí myslel právě obojí...půl roku záruka, že dodá nový díly mne trošku obměkčila.. ale... asi máš recht.. asi na to kašlu, stačilo mi připomenout mý zkušenosti s ojetinama...ikdyž zase .. japonci tedy mých pět Hond.. byly absolut bez potíží..max nějakej ten čep a ložisko, ale das war alles....
ved prave, naco sa vozit na skutri po repasi, ktory je po 10 rokoch MORALNE zastaraly, ked mozes dolozit nejakych 10 (napriklad toho Hussara ti urcite niekto z mimoprazskych dealerov Cagivy da aj pod cennikovu cenu) a vozit sa na novuckom, vylestenom... Skutre pred 10 rokmi neboli zdlaeka tak premakane ako dnes (dizajn, pruzenie, variator).
...jo, asi zkusim nějakou Cagivu, zda by nešli s cenou toho Housera od CPI dolu... ale to by s ní museli zatraceně dost pohnout )o😒br />
Jsme prolezl co se dalo a nikde žádnej dealouš, co by nabízel taky CPI....
na [odkaz] mas dealerov az az. Treba len vybrat nejakeho z oblasti z nizsou kupnou silou, zavolat a potom sa prilezitostne previezt.
Jasne to vim, ze Cagiva delošů je hafo, já hledal nejdřív ty ne-cagiva (o: .. zítra na to skočím..
a která oblast má nižší kupní sílu (o: ?
No, to bych taky rád věděl, navíc se obávám, že jich moc pod katalogovou cenu nepůjde - proč by, když stojej všude stejně?? Je to jak se siamotem - Impexta taky určí cenu u všech se prodává za stejný prachy...Jo a těch dealerů taky zrovna není hafo...navíc kolik by ti slevili 2-3 tisíce??? víc určitě ne...
barri, vsetci automobilovi aj motocyklovi dealeri maju predsa predpisane cenniky. Okrem toho vsak maju vacsinou aj predajne plany, ktore musia plnit - tym chcem povedat, ze niekedy je pre predajcu dolezite aj cislo, kolko coho preda, resp. ze niekedy je pre obchodnika vyhodny aj predaj tzv. za ciarku.
To samozřejmě, že mají doporučené ceníky, ovšem u některých značek to u Pepy stojí 150 u Franty 148 a u karla 154...to jsem chtěl říi, kdežto taková Kentoya či Simato či CPI stojej u všech stejně, at to koupíš v Praze nebo v Aši...
kazan, len tak pre zaujimavost som zavolal do Usti (047/560 33 93), ze ci by vedeli urobit nejaku cenu na Hussara. Po minute hovoru sme dosli k tomu, ze vlastne v tej cene by si mohol dostat aj prilbu. Tak to uz mas 2 tisicky dole. Nebol tam pritomny majitel, rozpraval som len so zamestnancom - takze ostatne je na tebe.
kazan, a podla mna cim zapadlejsi predajca, tym lepsia bude s nim debata. Oni ti velki dealeri vedia, ze ked nekupis ty, kupi niekto iny. Do Usti som volal len preto, ze to mas asi najblizsie.
..no helmet už holčička má, to bych moc neušetřil, ale principielně máte recht, díky za motivaci, zkusím to tak... ... a možná ji tam pošlu ať si to sama vyřídí smutnejma vočima (o:
No, helemt oni rádi dávaj, to vím, jenže ty jeich helmety - známe to, to neí žádnej zázrak, něco litr... dávaj to i k babetě....
kazane mas recht, smutne holcici oci, to niekedy ucinkuje!! Ale keby bola cena zrazu podozrivo nizka, tak sa pozri ci mladej nejak podozrivo nesvietia a nelesknu sa oci !😃)))))
Kdyz by moc svitila, skutr zabavim, prodam a koupim si novy kola na VeRunu (o:
Kazan, uz si kupil?
KaZaN teďka maká od rána do večera a o víkendech většinou taky, takže není moc času něco zkoumat. Vlastně i proto jsem poprosil o radu tady. V jednom mám jasno, starej kupovat nebudem. Teďka takticky vyčkáváme na to zlevnění od 1.8. . Jde i o to, že bsme raději nejdřív prodali to Manet Korado a pak kupovali novýho koně do stáje. Každopádně díky VÁM tady už vím, na co koukat a na co nekoukat, takže DÍKY. Rozhodně dám vědět jak to dopadlo, to se nebojte.
Cože, ono se bude něco od 1.8. levniti??? A copak, že by cPI??? Je fakt, že toho za těch půl roku dle statistiky SDA moc neprodali, takže by mohli sleviti...
Co psal někdo, tuším MAXIMA někde níže, tak to spíš vypadá na slevu japonců a ne korejců (o: Tedy Yamahy atd... Tak jsem zvědav. Ten NEOs je hezkej, že jo, ale ta cena, to je raketa.
kazane, ved uz su 2/3 leta za nami... ja len ze ci chystas vianocny darcek 😄
To je taky pravda, ale nespecham na to. Ale mas recht, mozna se vyplati pockat do jara (o:
kazane a mozno sa ani neoplati cakat, ked vidim ako u vas rastie kurz eura .
Tak ted mi zase kamarad nabizi Peugeot StreetFight za 40tisic, najeto 3tis, rv 1997..tak nevim...jak poznam, ze ma zkutr najeto jen 3 litry?
StreetFight? Sám jsem pouličník (o: SPEEDFIGHT samozřejmě.
..jak tak koukám do inzerátů, tak u takovýhleho "stařečka" to není nijak super cena, takže už jsem zase v klidu (o: Dík za vaše kliknutí..
Já bych taky moc nečekal, cena určitě nepude dolů jestli se někam hejbne, tak jedině nahoru...kdybych měl púrachy, kupuji hned, takhle si budu muset kapku počkat...viděl bych to na září...
Jak jsem se docetl, Hyosung je zde totalne odvaren. Nicmene koncem leta 2000 jsem si novy
v I-KONTu poridil. Misto urceni Spindleruv Mlyn.
Chtel jsem ho pro manzelku. Nic vic. Zajimala me tenkrat cena a vzhled. Sedelo mi oboji.
Byl omezen na 45km/h. Projevilo se to ztratou vykonu v cca.52km/h. U I-Kontu mi rekli, ze omezeni nema a ja pry jsem tezky. No nic. V Liberecke pobocce mi to bez problemu otevreli.
Omezeni je na variatoru a v elektrice. Tenkrat mi slibili, ze jim ma prijit kit trysek. Letos jsem se tam stavil a dovozce (CAGIVA) nic neposlal.
Fakta: Hyosung jezdi se mnou 100kg po rovine 65km/h a z kopce cca. 80km/h. Spotreba 2.4l/100.
Startuje bez problemu. Karburator je Mikuni-Japan s automatickym syticem. Ve zpracovani jsem nenasel jediny nedostatek. Technologicky je Hyosung Suzuki. vyvezl me a brachu (celkem 190kg) na Medvedin po asfaltce co tam vede. Kdo to zna, vi, ze se nejedna o kopec ale krpal. Zpet dolu mela vse pod kontrolou predni kotoucovka. Misto pod sedlem je jedno z nejvetsich co jsem videl a to nejen u 50tek. Dlohe trasy co jsem na nem absolvoval: Praha-Spindl a Spindll-Liberec. Sedlo ridice je totalne komfortni. Ma to dva stojany, central i bocni. Podvozek je naladen komfortne.
Nedostatky: Na velkych nerovnostech odskakuje zadni kolo do stravy (kola 13"), sedlo spolujezdce je tvrde, nema prepinac dalkovych svetel. Svetla jsou dve cocky co vypadaji skoro jako xenon, ale v noci jsou spise nouzove. Nemaji vyskove nastaveni.
Zavady zadne! 5600km
Vlatnil jsem 15let Simsona,1rok JAWU 350 639,
mam 6rokem Suzuki Bandit 1200, a ted do mesta nove JAWU 125 Dandy. Takze trochu o dvou kolech neco vim. Kdo ma ale zajem koupit jenom skutra a nic vic a chce litat, at si koupi Derbi Predatora.
v I-KONTu poridil. Misto urceni Spindleruv Mlyn.
Chtel jsem ho pro manzelku. Nic vic. Zajimala me tenkrat cena a vzhled. Sedelo mi oboji.
Byl omezen na 45km/h. Projevilo se to ztratou vykonu v cca.52km/h. U I-Kontu mi rekli, ze omezeni nema a ja pry jsem tezky. No nic. V Liberecke pobocce mi to bez problemu otevreli.
Omezeni je na variatoru a v elektrice. Tenkrat mi slibili, ze jim ma prijit kit trysek. Letos jsem se tam stavil a dovozce (CAGIVA) nic neposlal.
Fakta: Hyosung jezdi se mnou 100kg po rovine 65km/h a z kopce cca. 80km/h. Spotreba 2.4l/100.
Startuje bez problemu. Karburator je Mikuni-Japan s automatickym syticem. Ve zpracovani jsem nenasel jediny nedostatek. Technologicky je Hyosung Suzuki. vyvezl me a brachu (celkem 190kg) na Medvedin po asfaltce co tam vede. Kdo to zna, vi, ze se nejedna o kopec ale krpal. Zpet dolu mela vse pod kontrolou predni kotoucovka. Misto pod sedlem je jedno z nejvetsich co jsem videl a to nejen u 50tek. Dlohe trasy co jsem na nem absolvoval: Praha-Spindl a Spindll-Liberec. Sedlo ridice je totalne komfortni. Ma to dva stojany, central i bocni. Podvozek je naladen komfortne.
Nedostatky: Na velkych nerovnostech odskakuje zadni kolo do stravy (kola 13"), sedlo spolujezdce je tvrde, nema prepinac dalkovych svetel. Svetla jsou dve cocky co vypadaji skoro jako xenon, ale v noci jsou spise nouzove. Nemaji vyskove nastaveni.
Zavady zadne! 5600km
Vlatnil jsem 15let Simsona,1rok JAWU 350 639,
mam 6rokem Suzuki Bandit 1200, a ted do mesta nove JAWU 125 Dandy. Takze trochu o dvou kolech neco vim. Kdo ma ale zajem koupit jenom skutra a nic vic a chce litat, at si koupi Derbi Predatora.
Oprava: Kola ma zajiste 12" ne 13", kolo odskakuje do strany a ne do stravy. Ostatni uz necham bejt.
Tak, já jsem dneska bádal, a zjistil jsem, že Derbi zlevnilo Atlatis na 49 litrů, tím pádem jsem plně zavrhl CPI, nebot dle mého názoru je o 5 litrů dražší Atlantis daleko lepší...jednak větší výkon, dobře vypadá...no ale 49 je pro mě furt hodně....Kdyba dali slevu řekněme tak na 46-47, to už by se blížilo tomu CPI....a asi bych se tím pádem vybodl i na Simoto...protže rozdíl cca 7-8 tisíc se v tomhle tompřípadě vyplatí....no uvidíme, neustále se to zamotává...
Já nevím. Myslím, že nakupovat po sezóně bude levnější. Jestli chcete kupovat skůtr na jaře, je to podle mě nejhorší čas na cenu. A Peugeot SpeedFighter je designově naprosto dokonalý vozítko. Sám bzučívám na Hondě Sfx 50, ale Na Pažoutka mám spadeno na příští rok.
Hm hm... páni, vy mi dáváte, pak se má jeden rozhodnout. Hoysung, hm. Ten Pažout vypadá fakt super, ale starýho za 40 nevim nevim. A novej je drahota. Ještě to promyslim. Jinak s tím protiúčtem to taky není marná myšlenka.
Kazan: Protiúčet bych neřešil, vždycky dostaneš víc, když si to prodáš sám. Navíc u velký motorky za 300t. má prodejce přeci jen nějakou rezervu v marži, aby mohl krýt případnou ztrátu z protiúčtu. Na novým skůtru má prodejce veliký prd, takže podle toho bude protiúčtová cena vypadat. To je taky důvod, proč bych neočekával nějaký velký slevy oproti oficiálním ceníkům. Jasně že každej něco sleví nebo něco přidá zdarma, ale určitě ne 10t., protože by se dostal asi tak 5 tisíc pod nákup😄(uvažuju cenu skůtra 50t). BTW nový Neos za 49t. je fakt super nabídka.
Jo, a kdepak že ho mají, ten NEOS za 49???
Barrichello: Neos za 49t. bude u všech dealerů Yamahy od 1.8., tj. od čtvrtka. A taky Slider za 47t. a Cygnus(125 4T) za 79t. To se vyplatí 2 dny počkat ne?
Jako ten Neos to je fakt super šídlo... je jistě lepší dát 49 za new Neo's než 40 za 1997 Pažout SpeedFighter s 3000km.... No, vudidime jak se to bude vyvijet dal..
To kazan: Nejsem dealer Yamahy, ale mam 1/2 roku tuning kit Neosa 50 a je to na pomer vykon/cena IMHO asi to nejlepsi. Pri ty cene 49kKc....fakt dobry. Plesnivky z Baumaxu a supracu nemuzes srovnavat.
Upalenim bazmeku ve vyfuku zvednes hned vykon a docela to i pojede.
Upalenim bazmeku ve vyfuku zvednes hned vykon a docela to i pojede.
HM, jenže za 49 je i Derbi, a to jezdí ještě lépe...hihi...a nálepku Yamaha mít nemusím, Neos zas tak zázračně nevypadá....takže do toho bych nešel...(a není to jen kbůli tomu, že nemám rád japonce). A samozřejmě že to nemůžeš srovnávat se skútry ze supermarketů, které jsou zhruba o 10-15 lacinější...
No a vo tom to je. Já bych si zase nikdy nekoupil Derbi ani kdyby byl levnější, o křápech ze supermarketů bych neuvažoval ani půl vteřiny. A teď je levnější Yamaha (Slider za 47, jede líp než kultivovaný a konzervativní Neos.). Koupil bych Hondu nebo Yamahu, každýmu se prostě líbí něco jinýho😄.
ja by som tiez asi prilis neuvazoval o spanielskom Derbi.
A může mi někdo říct rozumný důvod, co je na tom špatného??? J8 vidím samá pozitiva 1) dělá se to ve španělsku, žádnej taiwan apod. 2) perfetkní design, opravdu se povedl 3) dobrá cenu (vzhledm k tomu co to umí) 4) vysoký výkon (6,5 HP je 6,5 HP , a to konkurence nemá) 5)na tenehl skptr se skutečně bez problémů vejdou dva 6) leze dokoupit řada doplňků (např. přední stít). A ted bych chtěl slyšet ty nevýhody (ale já žádný nevidím)
No ja uz atlantise mam a byl na nem jeden problem. Ve jednom miste ve svaru na tlumici vyfuku to bylo trochu porezni a trochu prolinal spaleny olej. Nedalo se to poznat hned, ale tak po 100km.Je to v zaruce takze zadny problem. Jinak se zatim nic neobjevilo, ale mam ho teprv od cervna. Co se tyce vykonu tak to vsem 50ccm napraskvam a je to fakt prca sledovat kdyz predjizdite v 90km/h maniky na 350. Fakt koukaj jak puci 😃)))
To je detail....pokud nic víc nebude...kolik jsi toho na ní už najel???
No jenom asi 1200km. Docela jsem zvedavej jak dlouho muze vydrzet ten nikasilovej povrch na valci. Mate nekdo zkusenost ? Chtel bych koupit Malossi kit (neco jako Polini ale je levnejsi), ale nechci vyhazovat penize dokud je tenhle OK.
Vždyť si to Derbi kup (nebo už ho máš?) nikdo ti to nerozmlouvá, já bych si prostě koupil toho Neose, ideálně v obsahu 100 (jede líp než 4T 125), protože: 1) dělá se to ve Španělsku, žádnej Taiwan apod. (navíc je Japonsky vysoký nárok na kvalitu výroby), 2) nádherný decentně – konzervativní design ozvlášť ve stříbrné barvě, 3) vzhledem ke kvalitě víc než dobrá cena, 4) cca 6HP není ani u Neose 50 problém, ale 100 je lepší a jen o málo dražší, 5) vejdou se na to 2 bez problémů (i když i velká motorka je spíš pro jednoho, natož pak skůtr), 6) doplňků je víc než dost: přední štít, chromovaný „padací“ rám, chromovaný rámeček př. blatníku, kapsa na přední panel (před nohama), 2 typy nosiče, originál kufr černý i v barvě skůtru…..😃))
Nemám, pouze jeden ze 3 kandidátů....všechno závisí na pěnězích.....Tak on se Neosek mobntuje taky ve španělsku - hm, asi to není pro japonce moc aktraktivní nebo spíš chtějí ušetřit, montáž ve španělsku je vyjde na půlku než doma, to je fakt...
Většina Japonskejch skůtrů pro Evropu se montuje v Evropě (Španělsko, Itálie, Francie), jednak je to levnější a pak takovej skůtr zabere v kontejneru stejně místa jako motorka ale cena skůtru je cca 5* nižší takže je drahá doprava, a pak ještě odpadá clo (made in EU). BTW mě se nejvíc líbi Yamaha Why - takovej ten retro design a hlavně velký kola. Ale je drahej😒
Jo ta stojí k 70, tusím, jestli zlevní taky o 10, tak bude za 60...ale já na retro moc nejsem...
maxim, lenze tie velke kola maju okrem dizajnu na nase cesty same vyhody
MATUS: Vim o tom, velký kola považuju za přednost, ne za zápor. A Why se mi nejen líbí, taky se na něm skvěle jezdí - hlavně kvůli těm velkejm kolům.
maxima, sorry, som cital nepozorne a som vyrozumel, ze nemas rad velke kola...
Kola ke skútru maximálně 14, pak už se mi to silně začíná nelíbit....Jinak ledy se hnuly, myslím, že se skútřík začíná blížit...
Slider - hihi, dobrej vtip, se nedivím, že zlevňujou - ten design vypadá, jako by se ten skútr vyráběl tak v roce 1994 - a ne o 8 let později, to už je lepší ten NEos, když jsme u té Yamahy...jenež na Neos mě berou 3 věci - přední světla, zadní světla a přístrojovka - jenže to je bohužel všechno...
Slider se nemusí každýmu líbit, je dělanej pro maximální obratnost a odolnost proti pádům. Když už to zahodíš na zem, je fajn vyměnit jen "slidery" za pár stovek místo rozlámanejch plastů za tisíce😃)
Kde, resp. u koho jsi kupoval ten Atlantis???
No já ho mám od Motoráje v Praze 3, byl za 49.000,- a zdarma jsem dostal helmu. Pokud vím tak za tuhle cenu ho mají všude, ale je to loňský model. Nový stojí 52 a má trochu jiný motor. Nevím zda lepší či horší. Zřejmě je to Piaggio, ale nejsem si jistý.
Ja ho mam z Inno Motor, nikomu, kdo tam nema znamy to nedoporucuju, je to jako AAA v autech. Nastesti tam mam protekci, jinak bych je asi vsechny pozabijel. Zrovna predevcirem jsem to zadrel 😊
Je tam kit Polini, ale ja s tim jezdil opravdu jako prase. Urcite mazejte minimalne Agip City 2T a po kitu nejakou plnou syntetikou. Odvaril jsem kliku ... Jinak maximalni rychlost zalezi na nastaveni variatoru, pred kitem mi to jelo po rovine 95, z kopce 105, ted to jede (jelo) porad 100. I ve dvou to do kopce nekleslo pod 70. Ale zrychleni na krizovatce je uzasne. Auto nema sanci.
Je tam kit Polini, ale ja s tim jezdil opravdu jako prase. Urcite mazejte minimalne Agip City 2T a po kitu nejakou plnou syntetikou. Odvaril jsem kliku ... Jinak maximalni rychlost zalezi na nastaveni variatoru, pred kitem mi to jelo po rovine 95, z kopce 105, ted to jede (jelo) porad 100. I ve dvou to do kopce nekleslo pod 70. Ale zrychleni na krizovatce je uzasne. Auto nema sanci.
Sem včera volal do Cagivy a tam mi řekli, že ten novej model, tedy rok 2002 se jmenuje Atlantis Wave, je skutečně vybaven motrem Piaggio a stojí těch 52 000,- Kč. Ten starej se už jen doprodává a maj už ho málokde...U toho novýho jsou na výběr prý jen 2 barvy - to se teda nepřetrhli s nabídkou...
Když už se tady nakousl olej... Jakým olejem mazat skůtr? Někde (na benzince) mě poslali pro obyčejný Mogul, jinde (u prodejce) mi doporučili spešl Honďácký za 400 litr. Obě dvě varianty považuju za extrém, ale kde je ta rozumná hranice? Jaký olej kupovat do normální nekitované 50ky?
Drž se hlavně specifikace API,nebo viskozity kterou doporučuje výrobce. Na značce nezáleží, i když M2T bych tam nelil. Taky je zbytečně drahý používat "lepší" olej, než doporučuje výrobce, pokud ovšem nemáš nějaký výkonový úpravy.
M2T nedopručuji ani do Pionýra apod.... Chce to lepší olej, ale ne předraženej, doporučejí se značky Husquarna, Mobil, shell, Texaco či Valvoline...ještě možná Castrol...výběr je proistě široký a bohatý...záleží na tom, jakou značku kdo preferuje (já jsem na Texaco)
M2T jsem za posledni dva roky lil do Simsona 1:50 a najel pritom 8000km. No problem. Ceske svicky Brisk asi za 30Kc jsem menil zhruba po 2000km.
Do Hyosungu a snezneho skutru Skidoo 600 vodou chlazeneho liju Mogul TSF. Kdyz vidim ty ceny za Castrol a spol a Castrol se staci v Polsku......
Do Hyosungu a snezneho skutru Skidoo 600 vodou chlazeneho liju Mogul TSF. Kdyz vidim ty ceny za Castrol a spol a Castrol se staci v Polsku......
Ještě k těm olejům. U nás jsou pekelně předražený. Byl jsem nedávno v Chorvatsku a koukal jsem jak trubka. Nakoupil jsem si domů několik lahvi plné syntetiky od Valvoline a litr mne vysel asi na 150korun, Castrol byl asi o 5Kč dražší. Tam to holt používaj víc tak maj menší marže. U nás je to na benzínkách asi obtěžuje prodávat.
Cau, jaky mate zkusenosti s jizdou skutrem ala 1m v zlutem pruhu pro busy ted v Praze. Nechava to PCR zit?
Jezdim teď po Praze na motorce, pruhy pro bus používám a zatím mě nestavěli, i když plechovky jo. Fakt je že jedu po tý žlutý čáře a tvářim se, že tam vůbec nejsem.
Me taky _zatim_ PCR dala pokoj. Ale videl jsem jak na MH klasika u tramvaje Sparta na Letne, PCR kosti messangera na babete.
Mne ted pripada, ze se tu skutry vyrojily.
Jedna stopa je teď v Praze fakt výhoda, táta vezl včera auto do servisu 2,5 hod. a zpátky jsme na motorce byli za 25 min. Musím to zaklepat, se mi zdá že Pčr moto- a skůtrocyklysty nebuzeruje, i když ta letná je klasika. Záleží asi nejvíc na tom, jak se dotyčnej orgán vyspal, jestli ho náhodou nesvědí koule a jestli už má ten den dost úplatků v kapse.
Kde jste všichni. Po povodni to tu nějak umřelo, to Vám všem uplavaly skůtry ?
Potřebuju radu: vzhledem k tomu, že v dnešní dopravní situaci jedu do Dejvic do školy dopravou místo 40min 1h45min, rozhodl jsem se zakoupit nějakého jetého skútra (max. však 50tku, jelikož na motorku jsem si řidičák nedělal, protože jsem nemyslel, že jí někdy budu potřebovat). A tak jsem si prošel různé weby, ovšem většina jich má už samé novinky a ke starším se člověk nic nedozví. Tedy bych chtěl vědět, co bych si tak měl pořídit? Chci, aby to aspoň trochu jelo, tedy jestli se s nějakým dá jet třeba i 60 😄 a abych nemusel na těch necelých 20km dvakrát tankovat 😄 a aby se mi vešla pod sedlo helma a místo ní malý baťoh (nebo A4 blok). V tom procházení webů se mi zalíbil z těch nových např. Derbi GP1, Honda X8R nebo Yamaha BW's, jenže do toho nechci dát moc přes 30tis...
Nekupuj si ojetej skůtr! Když je z dovozu (většinou Itálie), je ulítanej. Když je z Čech, je ulítanej po messengerovi. Dej 20tis navic a mas pokoj. Podivej se na začátek diskuse, tam je spousta rad, podle čeho vybrat. Doporučuju nákup Derbi Atlantis s motorem Cagiva/Derbi, ten jsem viděl už za 48.000,- Sežeň si někoho, kdo je plátce DPH a máš to ještě o 22% levnější. Přetrpíš prvních 500 km, pak Ti to otevřou a jede to přes 100 km/h.
No, pročet jsem si všechny příspěvky (asi jsem se zbláznil 😄 ), ale závěr jsem přesto neudělal. Tak jsem z brouzdání po netu našel všechny možné skůtry a jelikož se mým zásadním parametrem po přečtení těch příspěvků stala kotoučová brzda a měrný výkon, srovnal jsem je (i starší) podle měrných výkonů, načež výsledek je následující:
- jakékoliv Derbi je nejsilnější (ať už je jakékoliv) - 0,032-0,027 kW/kg pro 80kg jezdce
- v těsném závěsu je Honda X8R s 0,024 kW/kg
- dále Yamaha BW's NG a Gilera Runner50 s 0,022 kW/kg
- pak jsou zbylé mnou uvažované Yamahy (Slider, Neos) spolu s Hyosungem a Piaggiem ZIP50 s 0,019 kW/kg
- následují ostatní Piaggia (NRG, Typhoon) a Kentoya ZOOM s 0,017kW/kg
- ke konci jsou stroje CPI a Aprilia Rally50 s měrným výkonem 0,015kW/kg
- celý můj výběr uzavírají Aprilia SR50 a zatraceně pěkné Peugeoty s 0,014kW/k
Tudíž výběrem jsem koukal po těch prvních místech, jenže prostě maximu, co za něj můžu dát je 40tis. a víc nic, takže stejně budu koukat po ojetinách, přičemž jsem narazil na Derbi Predator50 z roku 1999, najetýma 8917 km za 39tis. což mi nepřijde jako špatná koupě ovšem z fotky se toho moc nepozná... a teď jsem zjistil, že ten bazar, kde ho mají, je v Č. Budějicích, což by taky mohlo znamenat, že by se ta motorka mohla válet někde na Kampě 😄
Ale ještě mi z toho místního povídání nebylo jasné, jak je to s neplacením toho DPH? Jak to že to nemusím platit?
- jakékoliv Derbi je nejsilnější (ať už je jakékoliv) - 0,032-0,027 kW/kg pro 80kg jezdce
- v těsném závěsu je Honda X8R s 0,024 kW/kg
- dále Yamaha BW's NG a Gilera Runner50 s 0,022 kW/kg
- pak jsou zbylé mnou uvažované Yamahy (Slider, Neos) spolu s Hyosungem a Piaggiem ZIP50 s 0,019 kW/kg
- následují ostatní Piaggia (NRG, Typhoon) a Kentoya ZOOM s 0,017kW/kg
- ke konci jsou stroje CPI a Aprilia Rally50 s měrným výkonem 0,015kW/kg
- celý můj výběr uzavírají Aprilia SR50 a zatraceně pěkné Peugeoty s 0,014kW/k
Tudíž výběrem jsem koukal po těch prvních místech, jenže prostě maximu, co za něj můžu dát je 40tis. a víc nic, takže stejně budu koukat po ojetinách, přičemž jsem narazil na Derbi Predator50 z roku 1999, najetýma 8917 km za 39tis. což mi nepřijde jako špatná koupě ovšem z fotky se toho moc nepozná... a teď jsem zjistil, že ten bazar, kde ho mají, je v Č. Budějicích, což by taky mohlo znamenat, že by se ta motorka mohla válet někde na Kampě 😄
Ale ještě mi z toho místního povídání nebylo jasné, jak je to s neplacením toho DPH? Jak to že to nemusím platit?
Jezis. Jestli jses platce DPH tak u skutra a obecne motorky dan odectes, na rozdil od standard auto osobaka, pokud-li to neni special montaz vozidlo ci N1......
karta> takze to ani nemusis dokladovat, ze motorku pouzivas na pracu? celkom ma to zaujima, pretoze tiez si chcem masinu kupit (ale velku) a odpocet dph by som rozhodne uvital. samozrejme, na slovensku to moze byt inac, ale toto by ma zaujimalo, pretoze na SR ani nemusis dokazovat, ze naco budes auto vyuzivat, pokial viem. staci kupit auto N1 a dph si mozes odratat. v CR je to tak, ak mam spravne informacie, ze okrem kupy auta N1 este aj musis dokazat ze ho naozaj potrebujes. preto by ma zaujimalo ako je to u vas s motorkou? ved v ktorej praci vyuzijes motorku sluzobne? jedine rozvoz niecoho maleho, a to pokial viem nikto tu z vas nerobi. dikes za odpoved
To matuS: Ale jiste ze musis obhajit, ze motorku pouzivas na praci a k podnikani napr. musis se nejak pohybovat 😄 napr. k zakaznikovi s fakturou. K tomu samozrejme nejake obecne prijmy. Moterek je v porovnani s auty mnohem mene, tak proto to asi nechaji FU zit. Kupodivu jen tak lehce nejde odecist horske kolo.
To All: Viz dnesni www.radary.cz Pha. PCR kosi skutry v bus Pruhu, moc tomu neverim, me zatim nechaji zit......jo a kdyz maji dobrou naladu tak pusti i pres zavrene mosty bez povoleni
To All: Viz dnesni www.radary.cz Pha. PCR kosi skutry v bus Pruhu, moc tomu neverim, me zatim nechaji zit......jo a kdyz maji dobrou naladu tak pusti i pres zavrene mosty bez povoleni
Tak jste mě nakonec ukecali - půjdu do toho Atlantise (má asi vážně nejrozumnější poměr cena/výkon+užitnost, akorát mi na něm chybí ta schránka, co má třeba Predator pod řídítkama). Teď už jen zbývá nějakými rozumnými argumenty přesvědčit tatíka, že je to nutnost a že by jaksi mohl použít svůj živnosťák na to, abych si na něj mohl koupit skůtr...
Tak jsem byl vybírat dealera... v Břevnově by byl do druhého dne (asi proto, že to tam řídí ženská jak generál), ale dají mi k němu jen malou helmu (a já si už s panenkama nehraju 😄 ), na Spořilově je fajn maník, co je do skůtru zažranej (tak aspoň působí, ale má Hyosunga, jelikož prý byl pro něj za pakatel), má na prodejně posledního loňského Atlantise, ale zase mi k němu nic nedá; a pak už jsem zvládl jen Opatov, kde by byl do týdne s helmou jakou chci, jenže ten podavač mi přišel, že do skůtrů moc nevidí a všechno dělají stylem pokus-omyl... Takže ještě zkusím Motoráj a nějaké JP moto v Újezdě nad lesy a uvidím.. Mimochodem, na garanční prohlídky můžu jet ke komu chci nebo k tomu, kde jsem to koupil (to abych věděl, jestli se jim bude chtít ho "urychlit")?
..a ještě: zajížděj se skůtry nějak nebo se jim může rovnou od začátku topit na plný kotel?
Takže na všechny mé otázky zapomeňte, úplně jsem otočil a budu chodit pěšky, maximálně si pořídim koloběžku... jelikož jsem totiž na skůtru ještě nejel, půjčil jsem si od kámoše jeho Yamahu Aerox 100, abych to zkusil... no, a po asi 2km jsem se vysekal, takže na skůtr kašlu (ačkoliv pak jsem najel ještě asi 5 v pohodě) - ty prťavá kolečka mají strašně malý gyroskopický moment, takže v pomalých zatáčkách (a ještě na písečku) je to poněkud o hubu. Navíc mám strašně zakódované pro motorku naprosto nevhodné reflexy z kola. Možná si to časem rozmyslím a uvidím, ale pro nejbližší dobu si asi nechám zajít chuť.
to našrot: Závada bude zřejmě někde mezi sedačkou a řídítky, když ostatní jezdí 😄))
Asi tak, bude to o zvyk....ale samozřejmě - pokud si nikdy neměl motorku, měl bys začít asi na něčem jiném než na skútru...
R.Barrichello: a na čem jiném bych měl třeba začít? Normální motorky mi přijdou trochu nebezpečné a babetta je spíš kolo ne?
barichello: Asi tak, bude to o zvyk....ale samozřejmě - pokud si nikdy neměl motorku, měl bys začít asi na něčem jiném než na skútru...
a to uz preco? za seba poviem (svoj pribeh) - prvy krat som sedel na motorke ked som mal asi 15r, klasika pionier (na dedine), potom mal kamarat tatrana 125. ale to boli vsetko len take akoze, vozil som sa na tom velmi velmi obcas (4x do roka) a kratko. potom som si urobil vodicak na 350tke ako asi vsetci co sme tu. na jazdy som nechodil lebo som nemal cas, tak som tam len raz isiel, ukazal instruktorovi ze viem prejst cez kuzele, zastavit a postavit to na stojan, no a to stacilo neskor aj policajtovi (potom sa cudujme, ze sa chalani na velkych masinach zabijaju). prvy krat v zivote som isiel na cestu aj s vodicakom pred rokom a par mesiacmi, s kamaratovou 600 endurom. s tou som sa vozil asi 3 hodiny a to bolo vsetko.(ked som zacal, tak to bol otras, ale aj kamarat aj ja som bol prekvapeny, ako mi to po tych 3 hodinach islo)
no a potom som sa dostal sem do sydney a zacal som robit rozvoz na skutri. dalo by sa povedat, ze az tu som sa zacal naozaj ucit jazdit, a rovno v dost velkej premavke, za hociakeho pocasia (vobec prvy krat som na tej motorke sedel a prsalo) zatial som odjazdil cca 25.000km (za 9 mesiacov), takze uz si dovolim povedat ze viem na skutri jazdit. ale napr stale nepoznam hranice. poznam svoju hranicu a po tu jazdim, ale nepoznam hranicu motorky a ani neviem ako ju mam zistit.
tymto celym som chcel povedat to, ze ja som sa naucil jazdit na skutri. a potom mi kamarat pozical cbr900 rr, tak ako som to uz davnejsie pisal a ja som s tou motorkou nemal problem.
takze z mojho pohladu sa na skutri urcite zacat da.
nasrot - ja som zacinal cyklotrialom (1 rok) potom asi 3 roky som jazdil bikros, aj zavodne (ale dieru do sveta som nespravil) takze podla mna sa uvolni, zamysli sa nad tym, pozicaj si to este raz, v klude sa niekde povoz a uvidis, ze to je pohoda. nemusi vsetko vyjst na prvy krat.
a to uz preco? za seba poviem (svoj pribeh) - prvy krat som sedel na motorke ked som mal asi 15r, klasika pionier (na dedine), potom mal kamarat tatrana 125. ale to boli vsetko len take akoze, vozil som sa na tom velmi velmi obcas (4x do roka) a kratko. potom som si urobil vodicak na 350tke ako asi vsetci co sme tu. na jazdy som nechodil lebo som nemal cas, tak som tam len raz isiel, ukazal instruktorovi ze viem prejst cez kuzele, zastavit a postavit to na stojan, no a to stacilo neskor aj policajtovi (potom sa cudujme, ze sa chalani na velkych masinach zabijaju). prvy krat v zivote som isiel na cestu aj s vodicakom pred rokom a par mesiacmi, s kamaratovou 600 endurom. s tou som sa vozil asi 3 hodiny a to bolo vsetko.(ked som zacal, tak to bol otras, ale aj kamarat aj ja som bol prekvapeny, ako mi to po tych 3 hodinach islo)
no a potom som sa dostal sem do sydney a zacal som robit rozvoz na skutri. dalo by sa povedat, ze az tu som sa zacal naozaj ucit jazdit, a rovno v dost velkej premavke, za hociakeho pocasia (vobec prvy krat som na tej motorke sedel a prsalo) zatial som odjazdil cca 25.000km (za 9 mesiacov), takze uz si dovolim povedat ze viem na skutri jazdit. ale napr stale nepoznam hranice. poznam svoju hranicu a po tu jazdim, ale nepoznam hranicu motorky a ani neviem ako ju mam zistit.
tymto celym som chcel povedat to, ze ja som sa naucil jazdit na skutri. a potom mi kamarat pozical cbr900 rr, tak ako som to uz davnejsie pisal a ja som s tou motorkou nemal problem.
takze z mojho pohladu sa na skutri urcite zacat da.
nasrot - ja som zacinal cyklotrialom (1 rok) potom asi 3 roky som jazdil bikros, aj zavodne (ale dieru do sveta som nespravil) takze podla mna sa uvolni, zamysli sa nad tym, pozicaj si to este raz, v klude sa niekde povoz a uvidis, ze to je pohoda. nemusi vsetko vyjst na prvy krat.
rbaron: je závada mezi sedačkou a říditky - docela bych ten zmetkový element reklamoval 😄) Problém je u mě totiž v tom, že v době, kdy se dítěti všechno nejvíc vrývá do hlavy jsem jezdil závodně bikros a ty zvyky mám tak zakořeněné, že se jich těžko po první jízdě zbavím 😄 Jde například o "vyšlápnutí ze zatáčky" - tedy když jedu nějakou zatáčku ostřeji s vnitřní nohou ze šlapky, tak jí před výjezdem vrátím na tu vnitřní šlapku, šlápnu a využiju té setrvačnosti ke zrychlení výjezdu.. a u toho skůtru jsou ty nohy tak nějak zbytečné. Logicky bych tam měl přidat plyn (což mi šlo do pravé zatáčky), jenže do levé jsem vždycky ty řídítka moc brzo narovnal a lek se 😄)
Kecy nemají cenu - vyzývám všechny diskutující k LIVE porovnání našich strojů. Protože jsem z Prahy, navrhuju čtvrtek 19.9. v 18:00 sraz na Letenský pláni u parkoviště před Spartou. Mám modrýho Atlantise. Účast potvrďte na kejml@bigfoot.com
To je nápad, snad bude hezky, Já bych do toho šel, ale mám taky Atlantise, tek počkám jestli si troufne taky někdo s něčím jiným 😃))
Sraz skutru, resp. diskuteru na www.auto.cz. Proc ne! Jen aby pralo pocasi. Potvrdim,prijedu - Zluty Neos s kitem. Kartus.
Kejml: Taky bych prijel...dáme sprintík? Já ale žádnej kit nemám a tak asi prohraju...Ale aspoň přivezu ukázat novou Yamahu Jog R. Kolik se ozvalo lidí?
Sprintik nebo nejaky maly mikro tajny zavod napr. z Letny na Cerveny vrch muzem dat, co? Mam to akorat ted trosku rozstelovany, takze mi to jede neco mezi standard a pravym vyladenym kitem.
Proc daleko? Letna je skorocentrum, pravda bydlim kousek....😊. btw: a z Letny se jezdi ten tajny zavod mopedu Stadion, jestli to nekdo znate.
Na veku preci nezalezi ne 😊, lehce pres 30.
Proc daleko? Letna je skorocentrum, pravda bydlim kousek....😊. btw: a z Letny se jezdi ten tajny zavod mopedu Stadion, jestli to nekdo znate.
Na veku preci nezalezi ne 😊, lehce pres 30.
Ja tam mam taky kit!! 😃
uz ked som sa tak rozpisal, tak co vy? ako ste sa vy dostali k tejto nebezpecnej vasni a na com jazdite?
Protože skútr není vlastně až tak motorka, a jestli nikdy na ničem, co aspon trochu jak motrka vypadá neseděl, tak bych mu doporučil nějaký ten Pionýr, Simson apod. Na tom se nejlíp naučí jezdit...začínat na 600 mi příjde trochu o hubu...u člověka co na tom nikdy neseděl....to je jako když dáš žákovi po autočkole Ferrari a aby se na tom učil jezdit....Nic divnýho mi natom nepřijde...Ovšem je to můj osobní názor, nikoho k ničemu nenabádám, at si dělá každej co chce....
barichello> ono zalezi aj aka 600vka. urcite by som ani ja nedoporucoval nejaku cestnu motorku ako napr cbr600, to je naozaj moc silne. ale to, s cim som jazdil ja - enduro 600, to je naozaj v pohode. ten motor je o krutiacom momente, nemusi to byt vytocene a tym padom sa natom da jazdit aj pomaly.
vcera si moj kolega pozical motorku z pozicovne na jeden den, nejaku 250tku yamahu cestno-turisticku. cervene policko zacinalo na 14.500 otackach 😄 a hovoril ze pod 5.000 to vobec nejde.
vcera si moj kolega pozical motorku z pozicovne na jeden den, nejaku 250tku yamahu cestno-turisticku. cervene policko zacinalo na 14.500 otackach 😄 a hovoril ze pod 5.000 to vobec nejde.
Nebojte se obsahu ani výkonu, i na stokoňový šestistovce se dá jezdit pomalu, i když na začátek to nejvhodnější není. Silný motorky nejsou nebezpečný, nebezpečný jsme někdy my, jejich řidiči, je to vždycky v hlavě a v rukách ne v motorce😃
maxima> ja som s vyhonenou 600vkou este nesiel, ale co som pocul, tak na tej motorke sa neda ist pomaly. preco? no lebo v spodnych otackach ta motorka netaha, cize aby to malo tah, tak musis ist aspon 80tkou... ale ked mas tisicovku, tak tam to ide pekne odspoda 😉
Matus: Tak se svez a uvidíš. Kromě toho je 80km/h podle mě pomalu😃. Ne vážně: to co píšeš platí tak pro čtyřválcovou 250, tam to vážně ve spodu vůbec nejede a v 11000 ot. se začnou dít věci. Šestistovky jsou pohodový motory, který normálně táhnou od nízkých otáček. Rozdíl mezi nadupanou a nenadupanou je v tom, že kde nenadupaná ztrácí dech, tam nadupaná jede ještě víc. Rozhodně se nedá říct, že by třeba Yam XJ600 (60k) jela ve spodu líp, než třeba R6(120k). Samozřejmě litr je zas úplně někde jinde jak s krouťákem v nízkých tak s výkonem ve vysokých otáčkách.
maxima> ja som isiel s tou cbr900 fireblade, a to mi celkom vyhovovalo. tahalo to zhora zdola 😄
akurat ja nemam rad cestne supersporty. mam rad nahace
schvalne, kto mate prehlad, ktoru z tychto motoriek by ste si vybrali? hornet900,suzuki gsx1400, yamaha fz1 900, bandit 1200s?
moje poznatky:
hornet - drahy, skvely motor (upraveny z 2001 fireblade), mala hmotnost=moznost sportovejsej jazdy, je to honda (=kvalita) vadi mi ze ma malo chromu (napr budiky by mohli byt chromovane)
suzuki gsx1400 - naozajstny muscle bike, dobra cena, skvely motor, vysoka hmotnost (ale v casaku pisali ze akonahle ides, tak to nieje citit) nemoznost sportovejsej jazdy (tam uz je tu hmotnost citit) vela chromu
yamaha fz1 - najlepsi motor (upraveny z 2002 R1), najlepsie brzdy, najvyssia cena 😒 (z tychto styroch) bikinkova kapotaz (dobre na cestu von z mesta) dvojite svetlo+najlepsie zrkadla (to je dost dolezite na bezpecnost)
bandit - najslabsi motor, ale aj najnizsia cena, celkovo je ta motorka taky priemer (tym nehovorim ze je zla, praveze vsetky su vynikajuce, az na drobne rozdiely)
keby som mal kupovat bez ohladu na ceny, tak by to bolo yamaha, honda, suzuki gsx, bandit
keby podla penazi tak suzuki gsx, bandit, yamaha
naozaj som rad ze nekupujem motorku, lebo by to bol problem kvoli ktoremu by som mal tazky spanok. vsetky 4 motorky su skvele, kvalitne, s dostatkom vykonu aj krutiaceho momentu, s dobrou manevrovatelnostou v meste aj vonku....
akurat ja nemam rad cestne supersporty. mam rad nahace
schvalne, kto mate prehlad, ktoru z tychto motoriek by ste si vybrali? hornet900,suzuki gsx1400, yamaha fz1 900, bandit 1200s?
moje poznatky:
hornet - drahy, skvely motor (upraveny z 2001 fireblade), mala hmotnost=moznost sportovejsej jazdy, je to honda (=kvalita) vadi mi ze ma malo chromu (napr budiky by mohli byt chromovane)
suzuki gsx1400 - naozajstny muscle bike, dobra cena, skvely motor, vysoka hmotnost (ale v casaku pisali ze akonahle ides, tak to nieje citit) nemoznost sportovejsej jazdy (tam uz je tu hmotnost citit) vela chromu
yamaha fz1 - najlepsi motor (upraveny z 2002 R1), najlepsie brzdy, najvyssia cena 😒 (z tychto styroch) bikinkova kapotaz (dobre na cestu von z mesta) dvojite svetlo+najlepsie zrkadla (to je dost dolezite na bezpecnost)
bandit - najslabsi motor, ale aj najnizsia cena, celkovo je ta motorka taky priemer (tym nehovorim ze je zla, praveze vsetky su vynikajuce, az na drobne rozdiely)
keby som mal kupovat bez ohladu na ceny, tak by to bolo yamaha, honda, suzuki gsx, bandit
keby podla penazi tak suzuki gsx, bandit, yamaha
naozaj som rad ze nekupujem motorku, lebo by to bol problem kvoli ktoremu by som mal tazky spanok. vsetky 4 motorky su skvele, kvalitne, s dostatkom vykonu aj krutiaceho momentu, s dobrou manevrovatelnostou v meste aj vonku....
Matus: Z těch typů který jsi jmenoval bych určitě koupil Yamahu Fazer 1000, Hornet taky nebude k zahození (nejel jsem na něm ale určitě špatnej nebude). GSX 1400 je bomba stroj, ale trochu jiná kategorie, ovladatelností se s Fazerem srovnat nedá, je to spíš jako XJR1300. Bandit je mi nesympatickej, špatně se mi na něm sedí a nelíbí se mi. Opravdu zatím nejlepší svezení jsem zažil na litrovym Fazeru, jen to plexi by mohlo byt trochu vyšší (dá se dokoupit), nad 160km/h už hodně fouká. Každopádně když srovnám R1 (CBR900RR) s Fazerem (Hornetem) není o čem diskutovat. R1 a CBR900 jsou možná dobrý na okruh, ale normálně se s tím jezdí strašně nepohodlně. Fazer a asi i Hornet nabízí skoro stejné výkony, jen o maličko horší podvozek a o 1000% příjemnější posaz. Jo a na testy v časopisech zapomeň, když jich pár přečteš, zjistíš, že jsou všechny stejný, jen se mění název motorky😃
maxima> yamaha ma o 20kw a asi 15nm viacej 😄 ale ono je to asi jedno ci ma 200kg motorka 120 alebo 140 koni 😄
presne kvoli tomu posedu supersport nechcem, lebo po 10min jazde na 900RR som dostal krc do nohy a bolelo ma to asi 2 dni.
skoda ze si neskusil hornet, zaujimalo by ma priame porovnanie horneta a yamahy.
btw to ze ta yamaha fz1 sa vola fazer som nevedel.
co sa tyka testov - ano mas pravdu, ale podla mna je to tym, ze tie motorky su naozaj vsetky takmer dokonale. tuto v aud tie testy robia dost dobre, vzdy sa berie motorka aj na okruh, pritom sa ale test robi asi tak ako v speede (necital som speed, ale hovoria tam zevraj viacej o pocitoch). takze jedine co sa motorkam vytyka su napr podmienky pre spolujazdca atd....
presne kvoli tomu posedu supersport nechcem, lebo po 10min jazde na 900RR som dostal krc do nohy a bolelo ma to asi 2 dni.
skoda ze si neskusil hornet, zaujimalo by ma priame porovnanie horneta a yamahy.
btw to ze ta yamaha fz1 sa vola fazer som nevedel.
co sa tyka testov - ano mas pravdu, ale podla mna je to tym, ze tie motorky su naozaj vsetky takmer dokonale. tuto v aud tie testy robia dost dobre, vzdy sa berie motorka aj na okruh, pritom sa ale test robi asi tak ako v speede (necital som speed, ale hovoria tam zevraj viacej o pocitoch). takze jedine co sa motorkam vytyka su napr podmienky pre spolujazdca atd....
Matus: Maximální výkon fakt roli nehraje, záleží spíš na průběhu. Když se svezeš třeba na BMW 1150 GS (můj favorit), budeš mít pocit velmi silného motoru a to má jen asi 90k. Jinak Fazer se v některých zemích musí jmenovat jinak (třeba fz1), protože už je toto jméno registrované pro jiný výrobek, bonbóny třeba. Fakt nedělám si srandu. a další fakt je, že všchny níře jmenovaný motorky jsou fajn, lepší nebo horší je otázka osobních sympatií. No a na Horneta samozřejmě vlezu při nejbližší možný příležitosti, ale stejně moje sympatie patří Fazeru, ipřes tu cenu.
maxima, kto ti takto pozicia motorku? aj ja chcem 😊
No, motorky jsou moje práce....tak se občas k něčemu dostanu.
MAXIMA: hele, tak mě napadlo, když děláš "do" motorek, nemáš náhodou možnost někde sehnat rozebrané přední zavěšení z motorky Bimota Tesi 1D? Potřeboval bych se na to podívat... Nebo aspoň kde by byla taková motorka k vidění, víš?
Našrot: Tak s tímhle exotem Ti nepomůžu, za tu dobu co v tom dělám (6let) jsem viděl v čechách Bimoty jen 2 a ani jedna nebyla Tesi. Zkus lidi, co vozí věci z Itálie, třeba firma Paolo-Pavel Jakeš....
MatuS: dělám pro importéra jedný japonský značky
MatuS: dělám pro importéra jedný japonský značky
MAXIMA: dik, ale moc jsi mě nepotěšil 😄)
MAXIMA: ještě mě napadlo, když děláš pro japonce, náhodou přední kolo od Yamahy GTS bys neměl?
našrot: Podívám se u nás v servisu a dám vědět v pondělí, něco takovýho by tam mohlo bejt....co vytváříš že tě zajímají tyhle exoticky zavěšený přední kola?
MAXIMA: dělám přední zavěšení kola na dálník a podmínkou je řízení rejdovým čepem a zavěšení letmo... a pak na to bude navazovat jeho pohánění.
MAXIMA: bude fajn, když se podíváš, jelikož by mi to velmi pomohlo, protože sehnat výkres toho kola je asi dost nemožné 😄 Kdyžtak dej vědět radši na nasrot@post.cz. Dík
Tak sem se o víkendu vozil na Atlantisu, musím uznat, že jezdí dobře, jeli jsme na tom i dva, a výkon to rozhodně nepostrádá...
čau všichni, měl jsem dovolenou, taxem to tady nestíhal. 18😁0 klidně můžeme dát, ale jestli to neni moc pozdě to měnit. Ja tam budu od 18, a stejně budeme asi nejdřív žvanit 😊) Je mi 31.
Namátkou odpovím na něco z předchozí diskuse. Hranice motorky se najdou tak, že si s ní lehneš. To poznáš, že jsi hranici překročil. Jinak to nejde. Kdo nepadá, nejezdí na hranici možností 😊
Skůtr se MUSÍ zajíždět. Doporučuje se prvních 500 km to moc nehonit a přimazávat ještě 1:100 olej rovnou do benzínu. Kity přimazávat pořád a taky je zajíždět. Na nemazání dojel můj první kit. Lepší měnit častěji svíčku a hulit, než to utavit. Věřte mi.
Tak zdarec na Letný. Snad nebude lejt ...
Namátkou odpovím na něco z předchozí diskuse. Hranice motorky se najdou tak, že si s ní lehneš. To poznáš, že jsi hranici překročil. Jinak to nejde. Kdo nepadá, nejezdí na hranici možností 😊
Skůtr se MUSÍ zajíždět. Doporučuje se prvních 500 km to moc nehonit a přimazávat ještě 1:100 olej rovnou do benzínu. Kity přimazávat pořád a taky je zajíždět. Na nemazání dojel můj první kit. Lepší měnit častěji svíčku a hulit, než to utavit. Věřte mi.
Tak zdarec na Letný. Snad nebude lejt ...
kejml> k tej hranici moznosti - ja uz som sa so zemou zoznamil a nemam chut opat. bolelo to dlho, este teraz mam kozu na ruke taku precitlivelu na jednom mieste.
zabehavanie skutra - ono je to tak, ze skuter nieje moj a nemozem sa o neho starat. nemam ziadne pripravky, ani olej nemam, o vsetko sa staraju technici. moc mu nehulit 500km znamena pre mna ist pomaly takmer tyzden, a to sa mi neoplati (som plateny od donasky)
max co mozem pre neho spravit je nehulit mu moc 100km a vzdy ho nechat zohriat. uvidime ako to prezije.
s touto co mam teraz sa tiez od zaciatku jazdilo na plne gule a nic jej nieje. olej to nezere, resp nikdy som nedolieval a kontrolka este ani neblikla a to im menia olej az kazdych 13.000km!!! mne sa to zda hrozne vela! ved ta motorka pracuje v najhorsich podmienkach, len za posledny tyzden mam vyse 300 startovani. urcite by to bolo treba robit cca kazdych 5000km.
zabehavanie skutra - ono je to tak, ze skuter nieje moj a nemozem sa o neho starat. nemam ziadne pripravky, ani olej nemam, o vsetko sa staraju technici. moc mu nehulit 500km znamena pre mna ist pomaly takmer tyzden, a to sa mi neoplati (som plateny od donasky)
max co mozem pre neho spravit je nehulit mu moc 100km a vzdy ho nechat zohriat. uvidime ako to prezije.
s touto co mam teraz sa tiez od zaciatku jazdilo na plne gule a nic jej nieje. olej to nezere, resp nikdy som nedolieval a kontrolka este ani neblikla a to im menia olej az kazdych 13.000km!!! mne sa to zda hrozne vela! ved ta motorka pracuje v najhorsich podmienkach, len za posledny tyzden mam vyse 300 startovani. urcite by to bolo treba robit cca kazdych 5000km.
kejml> ono ide aj o to, ze mne tu motorku po 25.000km zasa zoberu a dostane ju nejaky * co ju znici.
totiz v nasej pizzerii su len dve motorky a dvaja soferi a kazdy mame svoju motorku, cize sa o ne starame, lebo mne zalezi na tom aby som mal zrkadla, isli mi svetla a mal som gumy so vzorkom.
v inych pobockach maju motoriek aj 15, kazdy vodic ma kazdy den inu a nechci ich vidiet. rozbite, bez zrkadiel, krive...proste otras.
totiz v nasej pizzerii su len dve motorky a dvaja soferi a kazdy mame svoju motorku, cize sa o ne starame, lebo mne zalezi na tom aby som mal zrkadla, isli mi svetla a mal som gumy so vzorkom.
v inych pobockach maju motoriek aj 15, kazdy vodic ma kazdy den inu a nechci ich vidiet. rozbite, bez zrkadiel, krive...proste otras.
maxima> ale ten fazer je STRASNE drahy! teraz som to kukal na webe. v KC je to este celkom v pohode, ale prerataj to do SK....
Tak se udělalo zima a je čas se trochu pošťourat ve stroji. Měl jste někdo rozdělanej variátor? Na co si má dát člověk pozor? Jde tady upravit max speed? (podložky atd.)
Zkusíme opět rozjet diskuzi ? Co si myslíte o kitech ? Máte někdo zkušenosti s kity Malossi ? Uvažuji o kitu na Atlantise, ale bojim se aby nešla životnost motoru extrémě dolů. V motoráji mi řekli, že motor s kitem odejde do 5000km ? Co vy na to ?
No pokud je to nejaky hodne brutalni cca 20PS, tak bych tomu veril a mozna bych tipnul i min. Na druhou stranu excelenti vykony jsou zaruceny! 😄
No já měl namysli spíš běžný kity na +-70ccm s výkonem max.do 10PS
Tak to by nemel byt problem, protoze i nektere seriove 50 dosahuji toho vykonu. Ale snad se najde nekdo, kdo ho ma, od toho to bude odbornejsi vyjadreni... Ja mam 125 s 12,3PS.
skusim pozistovat u naseho technika, jeho sef ma gilleru 125ccm dvojtakt s kitom a 0-100 mu to zevraj robi za cca 6s a max okolo 160km/h tachometrovych
No další věc je, že např. ten Atlantis se dělá taky 100 resp. 85ccm a docela by mě zajímalo jestli je tam úplně jiný motor nebo jen válec,píst atd. Bohužel se k nám nedováží, takže to není kde skouknout 😒
No, vím, že se dělá 100, a že se sem nedováží....u Cagivy na břevnově by ale mohli něco vědět, ne???
No nic proti Cagivě, ale před dvěma roky jsem tam koupil nového Canyona. Až doma jsem si všiml, že byl lehce bouchlý ráfek zadního kola (navíc tam bylo na drátech vyvažovací závaží). Když jsem to reklamoval tak mě s tím vyhodili. Od té doby jsem se zařekl, že tam nevlezu.
Hm, aha, no, ale je to centrála. Motoráj je fajn,maj tam velmi příjemný jednání....
No jo, jenže v motoráji mi právě řekli to o životnosti těch kitovaných motorů a tak jsem to tam nechtěl moc rozebírat. Co kdyby mi to po okitování umřelo ještě v záruce 😃.
som sa vam zabudol pochvalit, ze mi teda po 30.000km vymenili masinu a dostal som to iste akurat 150ccm (predtym 125) a poviem vam ze je to setsakra citit!!!
vykon je pravdepodobne rovnaky (maximalnka 95 vs 98km/h) ale narast krutiaceho momentu je markantny - jednoducho kazdy kopec to taha ako diabol...parada
vykon je pravdepodobne rovnaky (maximalnka 95 vs 98km/h) ale narast krutiaceho momentu je markantny - jednoducho kazdy kopec to taha ako diabol...parada
Máš tam taky bezdušový kola, u toho Atlantise??? U těch novejch bezdušový sou. Jak to foukáš? Kompresorem??
No jo, myslím, že na nich je TUBELESS, ale nevím jistě - foukal jsem to jen jednou spíš pro kontrolu, mám takovej ten malej kompresůrek co prodávaj všude asi za 500,-. Já ho mám ale spíš na auto.
Piaggio Liberty a u nás neprodávaná verze Free (kterou proháním) mají 14 palcový kola a na ježdění je to paráda. Právě jsem se vrátil z Holandska a i v tomhle hnusným počasí tam mlaďáci i starý páprdové ještě na skůtrech jezděj (v helmách i bez). Co mě ale překvapilo: cyklistický stezky jsou všude v super kvalitě. Všechny jsou široký přes 1,5 metru a malý skůtry a mopedy (asi do 50ccm) je musí používat! Cyklista a skůtrista se v pohodě vejdou i pro předjetí. Že jsou na křižovatkách pro stezky extra semafory a že jsou po obou stranách silnic ani nebudu rozebírat.
tak som konecne zistil nejake podrobnosti o kite, co ma veduci technik na motorke.
motorka je gilera 125ccm dvojtakt, neviem presne aky model. kit zvacsuje kompresny pomer (objem sa nemenil), ma lahsi prevod vo variatore, variator je posilneny, je tam kevlarovy remen, zosilnena spojka. asi menena vstrekovacka. cele ho to vyslo pod 5.000aud. povedal mi, ze vdaka tymto zmenam pomocou kvalitnych materialov nieje problem v zivotnosti.
vysledok, podla jeho slov, dost dobry, max rychlost nad 170km/h, 0-100 okolo 4s, stale to chce ist na zadne.
akoze urcite je to sranda, ale zober si, ze novy skuter stoji tak 4-5000aud + 5000aud ta zmena. sme na okolo 10.000aud a za to uz kupim normalnu masinu...
motorka je gilera 125ccm dvojtakt, neviem presne aky model. kit zvacsuje kompresny pomer (objem sa nemenil), ma lahsi prevod vo variatore, variator je posilneny, je tam kevlarovy remen, zosilnena spojka. asi menena vstrekovacka. cele ho to vyslo pod 5.000aud. povedal mi, ze vdaka tymto zmenam pomocou kvalitnych materialov nieje problem v zivotnosti.
vysledok, podla jeho slov, dost dobry, max rychlost nad 170km/h, 0-100 okolo 4s, stale to chce ist na zadne.
akoze urcite je to sranda, ale zober si, ze novy skuter stoji tak 4-5000aud + 5000aud ta zmena. sme na okolo 10.000aud a za to uz kupim normalnu masinu...
Byl jsem tudle v Globusu a docela jsem čuměl: zlevnili Hero-Puch Winner na 28 000,- Kč, Siamoto Birdie na 30 000,- a maj tam uz i Kentoyi - Zoom a slide....
nemate niekto skusenosti? Co si mam vybrat?
Hm, tak to už jsou slušný mašiny....s tím asi moc lidí nejelo...
hmm barri, ja som skusal aj Silverwinga 600, a hned by som ju zobral.. le to uz je prilis tazka masina na prepletanie sa po meste, a naviac si pyta takych 6 litrov na stovku. ja by som chcel nieco rychlejsie nez mam teraz tu 125ku, ale aby to nebolo prilis nemotorne.
Hm, i 125 umí jezdit 150...ovšem chce to nějakú tu úpravku, že...Když může jedzit 50ccm cca 100....musí jezdit 125 ještě víc.....
barrichello ved urcite ano, ale dvojtakta ja nechcem. Uz len kvoli tomu zvuku.
Ono záleží jak který dvojtakt, některý má zvuk dobrý. A i 125 jsou 4 takty...
no ved ta moja 125 je stvortakt.
Tak vidíš, tak proč píšeš, že bys nechtěl dvoutakt, když máš 4....
KOupil bych T-Max 500, loni v létě jsem na tom jel a je to supeeeeeeeer, v zatáčkách jsem stačil i kamarádům na dospělejch motorkách. Kromě rychhle reagujícího variátoru a relativně výkonýho motoru má podvozek MOTOCYKLOVÉ konstrukce, takže se s tím krásně zatáčí. A navíc je velmi, VELMI elegantní. Na burgmanovi jsem nejel, tak nevím....
pokazil sa mi variator. nechcel radit na lahsie prevody, takze som mal volnobezne otacky na 30km/h. bolo to dost blbe, musel som s tym, jeden den tak jazdit. hore kopcom na krizovatke pomahat nohou aby sa to rozbehlo. no ako * 😄
uz je to spravene. oprava asi 15min, vybehali sa tie gulicky ktore odstredivou silou menia prevod.
uz je to spravene. oprava asi 15min, vybehali sa tie gulicky ktore odstredivou silou menia prevod.
matus, no a co by si chcel od taliana? 😄
pallas> no, by si sa divil, ale ja sa stale cudujem co ta motorka vydrzi. tiez uz talianom moc neverim, ale - toto co sa mne pokazilo je vina technika, pretoze to pri 10.000km prehliadke nevymenil. (podla neho to vyzeralo dobre, teraz mam 14.000, v podstate to vydrzalo o 40% viac)
na motorke prejdem kazdy tyzden 650km, a priblizne 250x startujem. tak si to vyrataj. jazdi sa stylom brzda-plyn (spotreba 3 - 3.5l/100km) ci je horuco alebo zima, pekne alebo prsi.
a talian drzi a drzi. je to neznicitelna motorka.
na motorke prejdem kazdy tyzden 650km, a priblizne 250x startujem. tak si to vyrataj. jazdi sa stylom brzda-plyn (spotreba 3 - 3.5l/100km) ci je horuco alebo zima, pekne alebo prsi.
a talian drzi a drzi. je to neznicitelna motorka.
Matus aha, ved ok, nevedel som ze to az pri 14 tkm. Ja len ze v testoch stale poukazuju na nekvalitne spracovanie hlavne u Piaggia, naopak Malaguti a Apriliu chvalia, aj ked su to tiez taliani.
ked ja si na motorke neviem predstavit, co myslia pod pojmom nekvalitne spracovanie. u auta je to palubka, ake to ma medzery medzi plechmi, ci to vrzga atd...u motorky take nic nieje 😄
matus, ja som mal kedysi motorku Cagiva Canyon. To talianske spracovanie som si vazne vychutnaval 😒 Vsetky plasty kapotaze drncali o seba navzajom (musel som to rozhodit a vypodlozit silikonom), sedadlo som presedel za mesiac az na ram (precalunit nanovo) ... vrchol vsetkeho bol, ked sa na tej motorke roztopili draty elektroinstalacie a vyskratovali mi baterku a CDI box. Boli proste vedene prilis blizko valca, takze pri dlhsej jazde jednoducho z nich zisla instalacia. Poviem ti, bol som rad, ked som to po roku predal.
chlapik z Ganserndorfu (40km od Blavy) mi ho ponuka za 1900 Eur. Tak neviem, ci to zobrat, alebo radsej pockat na nejakeho Burgmana 400...
Statistiky nehod v ČR za rok 2002: podíl motorek a motorkářů na počtu nehod 1%, podíl motorkářů na počtu obětí nehod 10%! To abychom na to radši ani nesedali, co?!
To není zas tak strašné - 90% jsou lidi v autech nebo chodci 😄 ... takhle se to musí říkat ;o)
Ja som sa takmer zapisal do tej statistiky v roku 2001... obiehla som kolonu aut v dobrych 130 km/h (na motorke, nie na skutri), ked tan prvy z kolony bez smerovky!! odbocil dolava - resp. sa chcel otocit. Najprv isiel uplne na pravu krajnicu a potom to strihol dolava - nastastie ho zramovala tatrovka co isla za nim (nikomu v aute sa nic nestalo). Neviem kolko je rekord v jazde po prednom kolese, ale ja som isiel takych 25 metrov ... lenze na zablokovanom, krasnu rovnu ciaru som do asfaltu vygumoval.
pallas> pri jazde na motorke ide prave o to, ze s tym musis ratat.
ked niekto predbieha napr kolonu aut s 50km/h rozdielom, je jasne ze ked niekto vybehne, nestihne uz nic urobit. je to s casti aj chyba motorkara.
jednoducho si to mal predpokladat, keby si sa vyjebal, tak si mozes sam sypat popol na hlavu (nechcem zlahcovat chybu toho druheho ale je to tak)
ja tu chodim po meste, t.j. nad 70 idem len zriedka. aj tak ked vidim ist auto z bocnej cesty, vidim stat taxik na kraji cesty, vidim protiiduce auto odbocujuce cez moj pruh, vzdy idem na brzdy. skresem to na tu 50tku a stale drzim packy, takze keby daco, tak sa stretneme v takej 30tke a mam sancu prezit pomerne s lahkymi zraneniami. nevies si predstavit kolkokrat sa mi to uz osvedcilo, pretoze motorkarov objektivne NIEJE vidiet. a vela motorkarov jazdia ako *.
zober si situaciu ze ides v aute, na 4 prudovej ceste a pred tebou niekto stoji, pretoze odbaca dolava, vyhodis smerovku doprava, pozres do praveho zrkadla, nic tam nieje - zatocis. predstav si ze ide za tebou motorkar, ten vidi situaciu este z vacsej dialky, pretoze sedi vyssie. v momente ked sa pozeras do zrkadla tam on este nieje (je za tebou) ale v momente ked zatocis je on uz vedla teba (pretoze motorka je sakra rychla) a ramujete sa. koho je to teraz vina? z mojho podladu jednoznacne motorkarova. a toto sa mi stalo, ze ja som isiel na motorke, nie v aute (smerovku som mal zapnutu!) !!! som bol rad ze sa nic nestalo!!!
to iste je subezna jazda. nemozes sa vyhovarat na mrtve uhly zrkadiel, jedoducho ty musis vediet, ze auto nejaky mrtvy uhol ma, a pre motorku je to 4x vacsi, pretoze je 4x uzsia ako auto. preto nikdy nesmies jazdit vedla zadnych dveri auta. vzdy za autom, alebo vedla predneho blatnika.
problem s motorkarmi je ten, ze za malo penazi kupis STRASNE vykonny stroj a ludia to nevedia ovladat, jazdia ako blbci a potom je tolko mrtvych.
na motorke si zodpovedny sam za seba a musis predpokladat so vsetkym, napr aj s tym ze ti do helmy narazi holub. kazda nehoda je s casti chybou aj motorkara. vzdy, ked som mal namale (nastastie zatial som mal vzdy iba namale) hladal som kde som JA urobil chybu a co mozem urobit, aby sa to uz neopakovalo. raz mi nedala zenska prednost, protiiduca odbacala cez moj pruh. bolo to tesne asi o meter, dost som si vydychol. potom som si uvedomil, ze ked idem tesne za autom ktore ide predomnou, tak protiiduci nevidi moje svetlo, t.j. ma vobec nevidi, aj ked ja ho vidim ze tam je. oteraz teda nielen ze idem na brzdy, ale vzdy sa vysuniem az k stredovej ciare, aby ten protiiduci jasne videl, ze som tam ja. a treba dodrzovat odstup od auta pred tebou, minimalne tie 2 sekundy.
vsimni si, ked sa niekomu stane na motorke nehoda (a prezije) tak hovori - no ten * v aute mi nedal prednost, brzdil som co sa da, ale z tej 100vky to uz viacej neslo...
nemozes obvinit vodica, ze ti neda prednost, ked ides po meste 100vkou. on s tym jednoducho nerata.
takto by som mohol pisat este 20x tolko. na masine sa nemoze jazdit bezhlavo, lebo potom to skonci zle.
ja aj tu niekedy vidim chalanov jazdit jak hovada, a to vies ze skor alebo neskor ho niekto sejme, ked on 80tkou kluckuje pomedzi auta iduce 60....
ked niekto predbieha napr kolonu aut s 50km/h rozdielom, je jasne ze ked niekto vybehne, nestihne uz nic urobit. je to s casti aj chyba motorkara.
jednoducho si to mal predpokladat, keby si sa vyjebal, tak si mozes sam sypat popol na hlavu (nechcem zlahcovat chybu toho druheho ale je to tak)
ja tu chodim po meste, t.j. nad 70 idem len zriedka. aj tak ked vidim ist auto z bocnej cesty, vidim stat taxik na kraji cesty, vidim protiiduce auto odbocujuce cez moj pruh, vzdy idem na brzdy. skresem to na tu 50tku a stale drzim packy, takze keby daco, tak sa stretneme v takej 30tke a mam sancu prezit pomerne s lahkymi zraneniami. nevies si predstavit kolkokrat sa mi to uz osvedcilo, pretoze motorkarov objektivne NIEJE vidiet. a vela motorkarov jazdia ako *.
zober si situaciu ze ides v aute, na 4 prudovej ceste a pred tebou niekto stoji, pretoze odbaca dolava, vyhodis smerovku doprava, pozres do praveho zrkadla, nic tam nieje - zatocis. predstav si ze ide za tebou motorkar, ten vidi situaciu este z vacsej dialky, pretoze sedi vyssie. v momente ked sa pozeras do zrkadla tam on este nieje (je za tebou) ale v momente ked zatocis je on uz vedla teba (pretoze motorka je sakra rychla) a ramujete sa. koho je to teraz vina? z mojho podladu jednoznacne motorkarova. a toto sa mi stalo, ze ja som isiel na motorke, nie v aute (smerovku som mal zapnutu!) !!! som bol rad ze sa nic nestalo!!!
to iste je subezna jazda. nemozes sa vyhovarat na mrtve uhly zrkadiel, jedoducho ty musis vediet, ze auto nejaky mrtvy uhol ma, a pre motorku je to 4x vacsi, pretoze je 4x uzsia ako auto. preto nikdy nesmies jazdit vedla zadnych dveri auta. vzdy za autom, alebo vedla predneho blatnika.
problem s motorkarmi je ten, ze za malo penazi kupis STRASNE vykonny stroj a ludia to nevedia ovladat, jazdia ako blbci a potom je tolko mrtvych.
na motorke si zodpovedny sam za seba a musis predpokladat so vsetkym, napr aj s tym ze ti do helmy narazi holub. kazda nehoda je s casti chybou aj motorkara. vzdy, ked som mal namale (nastastie zatial som mal vzdy iba namale) hladal som kde som JA urobil chybu a co mozem urobit, aby sa to uz neopakovalo. raz mi nedala zenska prednost, protiiduca odbacala cez moj pruh. bolo to tesne asi o meter, dost som si vydychol. potom som si uvedomil, ze ked idem tesne za autom ktore ide predomnou, tak protiiduci nevidi moje svetlo, t.j. ma vobec nevidi, aj ked ja ho vidim ze tam je. oteraz teda nielen ze idem na brzdy, ale vzdy sa vysuniem az k stredovej ciare, aby ten protiiduci jasne videl, ze som tam ja. a treba dodrzovat odstup od auta pred tebou, minimalne tie 2 sekundy.
vsimni si, ked sa niekomu stane na motorke nehoda (a prezije) tak hovori - no ten * v aute mi nedal prednost, brzdil som co sa da, ale z tej 100vky to uz viacej neslo...
nemozes obvinit vodica, ze ti neda prednost, ked ides po meste 100vkou. on s tym jednoducho nerata.
takto by som mohol pisat este 20x tolko. na masine sa nemoze jazdit bezhlavo, lebo potom to skonci zle.
ja aj tu niekedy vidim chalanov jazdit jak hovada, a to vies ze skor alebo neskor ho niekto sejme, ked on 80tkou kluckuje pomedzi auta iduce 60....
V té statistice ještě bylo, že asi třetina obětí ze strany motorkářů měla řidičák kratší dobu než 2 roky! To potvrzuje i vaše slova z předchozích příspěvků. Jinak plně souhlasím s tím, že na motorce prostě člověk musí odpovídat nejen sám za sebe, ale i za všechny ostatní. Je to jednoduché, jde totiž o život! Taky se to tak snažím dělat a snad se mi to i daří, když už mám řidičák (skoro se to stydím napsat) skoro 30 let...
matus, no ale si ma zvozil 😄 Garantujem ti, ze keby som jazdil bezhlavo, tak uz tu nie som (nemyslim len kvoli tej opisanej situacii, take situacie ked vodic auta nezaregistruje alebo proste ignoruje motorku, su na ndennom poriadku). Jasne ze davam na motorke 100x vacsi pozor. Neda sa vsak povedat, ze je niekto absolutne opatrny - to by napriklad v zivote nemohol obehnut kolonu, a motorka by mu bola v podstate nanic.
pallas> ked si obiehal tu kolonu, blikal si s "passing light" (dialkovymi) alebo trubil si?
MatuS: Teda tohle pojednání o opatrnosti bys měl někde zveřejnit v tisku😃. Teorie je to krásná, taky si o sobě myslím, že jsem opatrnej. Jezdím už dlouho(naposled minulý týden jsem byl na srazu v Německu😃, pár bouraček bylo, ale vím, že jsou chvíle, kdy si motorka sama řekne o přidání plynu. A to je ta radost z jízdy, kdybych chtěl jezdit s 99% jistotou že se nic nestane, tak radši pujdu pěšky. Bylo by to zábavnější. Myslím, že každej kdo jezdí na motorce pro zábavu, ví o čem mluvím...
To MAXIMA: To jsi byl na Elefantentreffen?
Motorkar: Přesně tam. Byl jsem tam poprvé a moc se mi tam líbilo. V létě na srazy nejezdím, jedu se radši projet sám nebo s jedním, max. s dvěma kamarády, ale tohle vypadalo úplně jinak. Ohně, svařák, Jameson, v noci -20, překvapivě pohodový lidi a navíc jízda zasněženou mrazivou krajinou je něco úžasnýho. Úplně jiná dimenze než v létě. Jo a v životě jsem neviděl tolik Uralů a Dněprů najednou😃
To MAXIMA: Já na srazy taky nejezdím, přesně jak píšeš, vyjedu si spíš sám či v malé skupině. Trochu to ale sleduju na webu, podívám na nějakou reportáž z toho letošního srazu, o kterým píšeš... Odkud a na čem jsi tam jel (a není ti líto vytáhnout motorku do té soli a břečky)? Já jsem naposled vyjel 9.12., to bylo sice -6, ale byl to takový hezký slunečný víkend.
Motorkar: Jo jo, letní srazy jsou o ničem, teda vlastně pořád o tom samým. Spousta chlastu, tvrdá muzika a mraky chopperistů, ani jedno nemusím😃 Jel jsem z Prahy, je to asi 220km a ta opravdová zábava začala až za Vimperkem. Teď mám XT 600 což je na tyhle legrácky celkem dobrý. Kámoš jel na XT350 což je ještě vhodnější volba do sněhu. Trochu mi tý motorky líto bylo, když jsem viděl všude zalezlou sůl, ale nedá se nic dělat, je to stroj pro zábavu a hlavně na ježdění a ne na leštění. Když jsem míval velký krásný silný cesťáky, do sněhu bych se s nima nevydal. Tohle je bahňák, takže pohoda.
maxima, viem co myslis.
ja len nechcem aby sa pridaval plyn v uzkych ulickach, preplnenych uliciach atd...
ja len nechcem aby sa pridaval plyn v uzkych ulickach, preplnenych uliciach atd...
matus, a ved vlastne mna si videl jazdit, ked sme isli na jazero do Dun. Luznej. Snad som isiel ako zmyslov zbaveny? 😄
MatuS: Jasně, máš samozřejmě pravdu, jen jsem chtěl říct, že je to někdy těžký😄 Třeba: ideální teplota cca 20 stupňů, neděle kolem oběda tzn. žádný provoz, nerozbitá silnice se spoustou zatáček(Mělník - Dubá, Příbram - Zdice, Kamýk - Příbram atd.). Jsem docela pohodář, ale v takovýhle situaci se prostě podle předpisů jet nedá😃.
...a v zatáčce je píseček, a za zatáčkou olejová skvrna, a za další zatáčkou vyfrézovanej asfalt, co? Mluví ze mě tvoje druhé já, co řeší občasné dilema za řidítky? Pokud bych si pod "předpisy" představil 90 km/h, tak se podle předpisů jezdit nedá, na druhou stranu právě "schopnost zastavit na vzdálenost, na kterou mám rozhled" může být zrovna u motorky užitečná...
motorkar: Hmm, taky obdivuju, když to někdo položí s kolenem po zemi i přes to, že prostě za roh vidět není. Připadám si v těchhle úsecích jak strejda z práce na kejvačce, ale myslím, že právě proto jsem možná ještě naživu 😄.
Většinou tohle rozumnější já vítězí, ale někdy to první dosáhne na plyn dřív😃. No a když už vidíš ten píseček nebo rozlitou naftu(velmi častý jev na naších silnicích) tak je potřeba vybrat tu správnou cestu ze silnice😃). Stává se to. Proto teď trochu koketuju s endurem, i když jezdit sám po lesích taky není nic moc, leckde v Brdech ani není signál. Motorkar: psal jsem ti na mail...
maxima: V lese je zase moc stromů 😄
Prof: No to jo, držím se spíš na lesních cestách, vyloženě do lesa moc nezajíždím, páč to zas tak neumím😃...Ale stejně, strom ti do cesty neskočí.
matus, to mas dvojtakt to tvoje piaggio?
4takt.
inac perlicka, spomenul som si na maly pribeh: stratil sa z jednej motorky ten stupel, co zakryva hrdlo nadrzky oleja. manik nastartoval, a odisiel, striekajuc olej. nevsimol si to.
nez sa vratil z delivery, motor uz bol zadrety.
opravili to.
motorka jazdila, potom sa mne pokazil ten variator, tak som si tu motorku pozical. nejako strasne to klepotalo, ale islo to. skontroloval som olej, bolo tam dost. okej, isiel som na delivery, pri ceste spat to zacalo strasne slabo tahat, pozriem na palubovku - kontrolka oleja svietila, sral som na to, isiel som stale a udrzoval rychlost (uz vtedy bola max 50km/h), ledva ledva som sa vratil do predajne. samozrejme zasa to bolo zadrene.
chlapi to spravili, zevraj vymenili komplet motor. motorka ale mala opat problemy, a to ze prestala ist! proste ides ides, prestalo to zrazu ist. a po hodine zasa isla v pohode. nakoniec dosli na to, ze sa nezavzdusnuje nadrz 😄, tak urobili sikmu dierku do veka nadrze. masina odvtedy jazdi v pohode...
inac perlicka, spomenul som si na maly pribeh: stratil sa z jednej motorky ten stupel, co zakryva hrdlo nadrzky oleja. manik nastartoval, a odisiel, striekajuc olej. nevsimol si to.
nez sa vratil z delivery, motor uz bol zadrety.
opravili to.
motorka jazdila, potom sa mne pokazil ten variator, tak som si tu motorku pozical. nejako strasne to klepotalo, ale islo to. skontroloval som olej, bolo tam dost. okej, isiel som na delivery, pri ceste spat to zacalo strasne slabo tahat, pozriem na palubovku - kontrolka oleja svietila, sral som na to, isiel som stale a udrzoval rychlost (uz vtedy bola max 50km/h), ledva ledva som sa vratil do predajne. samozrejme zasa to bolo zadrene.
chlapi to spravili, zevraj vymenili komplet motor. motorka ale mala opat problemy, a to ze prestala ist! proste ides ides, prestalo to zrazu ist. a po hodine zasa isla v pohode. nakoniec dosli na to, ze sa nezavzdusnuje nadrz 😄, tak urobili sikmu dierku do veka nadrze. masina odvtedy jazdi v pohode...
zodrali sa mi brzdove dosticky, az skripali. vcera to vymenili. vydrzali mi presne 7000km. to je myslim, celkom dobre 😊
Máte někdo nějakou zkušenost s tímto strojem. Je nějaký výrazný rozdíl ve výbavě proti 250 a 500 ? Není ten motor na 160kg moc slabý ? Předem díky za každý názor.
nas technik to ma, 250ccm. pochvaluje si to, ale sniva o 500vke.
mne sa natiska otazka. naco takyto maxiskuter? podla mna je to mrhanie penazi...
mne sa natiska otazka. naco takyto maxiskuter? podla mna je to mrhanie penazi...
matus ale nie.. ja som lietal 170 km/h na Honde Silverwing (skuter 600 ccm) v Nemecku po dialnici, a to som si vravel ze mohli tomu este par konikov pridat.
pallas, poslal som ti mail, dufam ze dorazil
matus, nic som od teba na copy@post.sk nedostal.
matus, vidis, uz to padlo do archivu.
Novy prirastok v mojej garazi... Suzi Burgman 400, r. 2002, strieborny, zatial 1500 km. A jazdim denne, a budem az kym nenapadne sneh alebo nebude pod nulou 😄
matus, a zabudol som sa "pochvalit", ze uz som ho stihol aj pokrstit... teda jedna starsia tetuska v skode 105 mi s tym pomohla, nedobrzdila na vajnorskej 😒 Nastastie ma len zlozila nabok, nic vaznejsie sa nestalo.
jojo, som doma 😄
ako zijes cece, uz som ta tu nevidel snad pol roka 😄
burgmann, to je ten s variatorom, kde si mozes nastavit aj sportovy mod?
ako zijes cece, uz som ta tu nevidel snad pol roka 😄
burgmann, to je ten s variatorom, kde si mozes nastavit aj sportovy mod?
nee to je 650ka ta so sekvencnym, toto ma klasicky variator. Sak ked uvidis strebornu burgynu pomedzi auta v BA kluckovat, tak to som asi ja. V tejto kose urcite.
sa nebojis namrazy? 😄
na jar idem aj ja do jednej stopy, tak potom sa pojdeme niekam povozit 😊
na jar idem aj ja do jednej stopy, tak potom sa pojdeme niekam povozit 😊
Matus aka namraza, ved este nebolo pod +5 stupnov cez den. Co chces kupit na jar? Nejakeho jogurta s brutalnym vykonom?
fazer 1000
matus, nestacila by ti sestovka na prvu sezonu? Neviem ci uz si zazil pretacavy smyk v naklone na motorke... radim radsej tu sestovku, aspon zatial.
pretacavy smyk som zazil, ustal som to 😄
600vku nechcem, zbytocne vyhodene peniaze...moc rozdiel to ajtak nieje. uz sme sa o tom bavili v rubrike MOTOCYKLY.
600vku nechcem, zbytocne vyhodene peniaze...moc rozdiel to ajtak nieje. uz sme sa o tom bavili v rubrike MOTOCYKLY.
matus, ze nie je rozdiel medzi 600kou a 1000kou fazerom? ani nie, len ta 1000ka ma asi tak dvojnasobny tocak... a 600ku nemusis predsa kupovat novu (ked chces, doveziem nieco za solidnu cenu).
na ojazdene motorky mam asi taky nazor ako huf na auta, navyse vdaka odpoctu z dani ma vyjde nova lacnejsie ako ojazdena a mozem ju leasovat.
tocak ma dvojnasobny a v polovicnych otackach, a presne to je dovod preco idem do 1000 a nie 600
nepresviedcaj ma prosimta....
tocak ma dvojnasobny a v polovicnych otackach, a presne to je dovod preco idem do 1000 a nie 600
nepresviedcaj ma prosimta....
matus😒br />
a, mozes kupit predvadzacku s par kilometrami alebo tzv. tageszulassung s O km
b, MWSt. ti vratia
c, nevidim dovod preco by sa dovezena nemohla odpocitat z dani
d, leasing - oki, ale jazdena sa tiez da
na ostatne dojdes ked budes mat ten fazer liter doma.
a, mozes kupit predvadzacku s par kilometrami alebo tzv. tageszulassung s O km
b, MWSt. ti vratia
c, nevidim dovod preco by sa dovezena nemohla odpocitat z dani
d, leasing - oki, ale jazdena sa tiez da
na ostatne dojdes ked budes mat ten fazer liter doma.
za nejaky 5% rozdiel v cene mi to nestoji. takto si dohodnem termin dovozu, farbu, leasing...
matus za 5% ani mne 😄 Ale vazne, napr. ten moj čierny Transalp 2001 som predal teraz v septembri po 2 sezónach s 8tkm lepšie, než som ho kúpil.
lenze ak si dobre pamatam, tak ten transalp si dostal ked mal okolo 2000km najazdene
matus, najazdene mal 730 km, ked som ho kupoval.
matus, a este BTW: aby nahodou nemal ten tvoj novucicky Fazer s 0 km na tachometri najazdene viac, nez ten moj Transalp vtedy... nechcem byt provokater, ale sem tam stretavam na zrazoch motorky na prevoznych znackach, a personal z motoshopov na nich 😄
kupujem to koncom zimy, tak dufam ze sa v takej zime nikto nevozi.
inac nepochopim, ze ked taketo nieco vidis, tak nic neurobis, este sa na tom usmejes. ja keby som taketo nieco zistil, tak by som im cez importera zrusil dealerstvo.
inac nepochopim, ze ked taketo nieco vidis, tak nic neurobis, este sa na tom usmejes. ja keby som taketo nieco zistil, tak by som im cez importera zrusil dealerstvo.
matus, ako to myslis ze nic proti tomu nerobim? Ved robim... uz kupujem motorky iba vonku... a kamarati tiez.
vsetci ale takuto moznost nemame
Pallas: Kolik takovejch jsi viděl? Tohle nikdo rozumnej neudělá, na motorce je pokaždý poznat, že už jezdila, třeba jen 20km… Nenapadlo tě, že si dealeři kupujou předváděčky a na převozkách je mají proto, aby příští majitel byl první v techničáku a nemuseli platit povinný ručení? Nikdo rozumnej ti nebude prodávat motorku, na který se jezdilo, jako novou...
maxima, v pochopitelne mas pravdu, s jednym problemom - je tam podmienka "rozumni ludia" a ta nemusi byt splnena.
ale ono je to fakt blbost toto robit, lebo verim tomu ze ak by sa takyto pripad dokazal, je to dovod na zrusenie dealerstva.
ale ono je to fakt blbost toto robit, lebo verim tomu ze ak by sa takyto pripad dokazal, je to dovod na zrusenie dealerstva.
matus, si idealista. Ja som mal motorku na garancke v znackovom servise, a pritom som ju zbadal na ulici... ale nestihal som za chlapikom dobehnut, a bola nedela. V pondelok rano sa vsetci zaprisahavali, ze take neexistuje, a ze urcite sa mi to len zdalo. A potom ked som isiel na motorke zo servisu, poskakovala rucicka tachometra (zle nasadeny nahon).
pallas: Mě nevadí, že mi můj servisák jezdí s autem, aspoň vím, že na něm všechno vychytá a důkladně projede. Jenom by bylo blbý, kdyby mi kecal, že v něm nejezdil, když mě potkaj lidi a řeknou mi, že mě někde viděli a druhý stejný auto ve městě nejni.
all: Nejhorší jsou usmrkanci ze servisů, který musí po výměně gumiček stěračů provést důkladnou zkušební jízdu, při který nezapomenou povozit svoji kurvičku a doufají, že tím zvýší její přítulnost. Obvykle toho moc neumí a tak naraženej disk bývá ta lepší varianta. Stejný je to i se socialně slabýma bazaristama, který si hrajou na velkoobchodníky za vodou, takže předvedení se s co nejnovějším autem, který je u nich omylem v komisi, považují za svoji povinnost. To člověk někdy žasne nad takovýma ubožákama.
preto budem trvat na tom, aby som pri kazdom servisovani bol osobne.
Matúš, ak kúpiš Hondu v BA, tak ani v CMC ani v Omnii nielenže ťa nepustia do servisu (vraj z bezpečnostných dôvodov), ale bude zázrak ak ti niečo urobia na počkanie (teda ze im nebudeš musieť nechať motorku cez noc, prípadne na viacej dní). Preto som ja začal chodiť na garančky do Břeclavi, a ešte ma to vyšlo finančne minimálne o 1/3 az 1/2 lacnejšie.
vcera som sa na tejto masine vozil asi 10minut. isiel som po tej istej trase ako pred viac ako polrokom na fireblade.
hoci motorka je o poznanie slabsia (90 koni vs 140) a tazsia (250kg vs 200kg) islo sa mi na nej lepsie, hlavne kvoli posedu a najme to bolo o dost mekksie. fireblade bol strasne roztraseny.
bola to naozaj super jazda.
co ma prekvapilo, ze hoci som maly (175>ja>170cm) a predne bikinky maju dost velky stit, vietor mi fukal priamo do xichtu.
inak sa podla takej kratkej cesty neda nic zistit. ale vazne paradna motorka. uplna pohoda.
hoci motorka je o poznanie slabsia (90 koni vs 140) a tazsia (250kg vs 200kg) islo sa mi na nej lepsie, hlavne kvoli posedu a najme to bolo o dost mekksie. fireblade bol strasne roztraseny.
bola to naozaj super jazda.
co ma prekvapilo, ze hoci som maly (175>ja>170cm) a predne bikinky maju dost velky stit, vietor mi fukal priamo do xichtu.
inak sa podla takej kratkej cesty neda nic zistit. ale vazne paradna motorka. uplna pohoda.
Tak X9 jsem zavrhl, prodal jsem Atlantise neco malo doplatil a koupil jsem jetej runner 180, je to dvoutakt a fakt to lita 😄.
pokazil sa starter (ma to tazke, 300 startov tyzdenne 😄 ) alebo nieco take, proste nechcelo to startovat, po stlaceni gombika ani neprdol. uz to ide. neviem co opravovali.
Nemate nekdo z vas garancku ve 12000km za sebou? At uz s Dylanem nebo ze @. Zajimala by mne predevsim cena.
FYI: Se mnou ten skutr na garancce jeste nebyl, koupil sem ho nedavno, ale je jeste nejakou dobu v zaruce, jinak bych si tu garancku provedl sam.
PS: Zatim mi bylo v autorizovanem Hondim servisu receno, ze asi 2000 😞( - za vymenu oleje, svicky + nejaka zevrubna kontrola veci co se maji kontrolovat je to trochu dost.
FYI: Se mnou ten skutr na garancce jeste nebyl, koupil sem ho nedavno, ale je jeste nejakou dobu v zaruce, jinak bych si tu garancku provedl sam.
PS: Zatim mi bylo v autorizovanem Hondim servisu receno, ze asi 2000 😞( - za vymenu oleje, svicky + nejaka zevrubna kontrola veci co se maji kontrolovat je to trochu dost.
a remen variatora sa nemeni?
na piaggiu sa robil servis kazdych 10-11tisic km tusim, menilo sa predne brzdove oblozenie, obe gumy, mechanizmus variatora (tam kde su tie gulicky co sa odstredivou silou odlacaju) remen variatora, vymenil sa olej a filter, sviecka.
na piaggiu sa robil servis kazdych 10-11tisic km tusim, menilo sa predne brzdove oblozenie, obe gumy, mechanizmus variatora (tam kde su tie gulicky co sa odstredivou silou odlacaju) remen variatora, vymenil sa olej a filter, sviecka.
Nemam pred sebou servisni rozpis, ale co si tak z hlavy pamatuju, tak remen se meni nejpozdeji ve 24000km, co 8000km je predpsana jeho kontrola - pripadna vymena.
To opotrebeni remenu variatoru predevsim zavisi na zpusobu jizdy, takze je dost dobre mozne, ze maloktery variator se dozije "repase" (remen, pruziny ap.) na tech predepsanych 24ech tisicich - tezko nekdo bude setrit skutra pri rozjezdech ze svetel. Ja osobne (po me vzebrubne kontrole) mam k vymene tak maximalne ten olej a svicku. Maximalka i akcelerace je stale stejna (tzn. remen potazmo variator je OK), gumy toho jeste neco vydrzi, jen zadni brzdove oblozeni je v prvni tretine ukazatele opotrebeni.
To opotrebeni remenu variatoru predevsim zavisi na zpusobu jizdy, takze je dost dobre mozne, ze maloktery variator se dozije "repase" (remen, pruziny ap.) na tech predepsanych 24ech tisicich - tezko nekdo bude setrit skutra pri rozjezdech ze svetel. Ja osobne (po me vzebrubne kontrole) mam k vymene tak maximalne ten olej a svicku. Maximalka i akcelerace je stale stejna (tzn. remen potazmo variator je OK), gumy toho jeste neco vydrzi, jen zadni brzdove oblozeni je v prvni tretine ukazatele opotrebeni.
tady Kevinmark,majitel skutru Suzuki Address.
Je tu někdo?.?.?