Novinky
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
507
Nehul tolik, 507... >😁
507
Ty si uplne mimo? Pocuj,ty musis ist na nejakych pilulkach,hm?Tolko blbosti napisat to nie je len tak😄
Ked Fabka 1.gen. je to najkrajsie co si videl,tak si videl len tu Fabku.
Chvilu som si myslel,ze naschval haluzis,lebo to nemozes mysliet vazne😄
Ked Fabka 1.gen. je to najkrajsie co si videl,tak si videl len tu Fabku.
Chvilu som si myslel,ze naschval haluzis,lebo to nemozes mysliet vazne😄
Ach jaj 😢 chlapča nešťastné!!!
Je mi ťa úprimne ľúto. Už si konečne tú Škodu kúp a buď "happy", lebo vidím, že len snívaš a snívaš a to ťa privádza do totálnej frustrácie ;-\
Je mi ťa úprimne ľúto. Už si konečne tú Škodu kúp a buď "happy", lebo vidím, že len snívaš a snívaš a to ťa privádza do totálnej frustrácie ;-\
Osobně je mi jedno kolik čeho kdo kde prodal.Ale😜akliže někomu na SK Škoda vadí, je třeba být důsledný a Škody na SK nevyrábět a nekupovat.Jenže o tom rozhodují z vedení koncernu VW(výroba),o zakoupení majitelé vozů,takže něčí názory na netu jsou hodnotově nic víc, než 10 let staré noviny,pardon 76 let staré noviny, tj. leda k vyhození do sběru, u nás ve městě do modrých pytlů.Nebo k zapálení v krbu a přiloření polénka :-!
ale co ta rozohnilo??? 😲
Ved som nepisal k produkcii Skody, len som vyslovil nazor na "primitivne" nazory 507-ky.
Vsak ked tu Skodu chce, nech si ju kupi. Aj ostatni. Ja im v tom nebranim. Sam jazdim na sluzobnom SuperB, privatne mam Mazdu 6 a manzelka Accorda.
Som velmi rad, ze pracujem v nadnarodnom koncerne, ktory mi kupil SuperBa, pretoze mám auto zadarmo, naftu zadarmo, servis zadarmo a celkom dobre to jazdi >😁
Ved som nepisal k produkcii Skody, len som vyslovil nazor na "primitivne" nazory 507-ky.
Vsak ked tu Skodu chce, nech si ju kupi. Aj ostatni. Ja im v tom nebranim. Sam jazdim na sluzobnom SuperB, privatne mam Mazdu 6 a manzelka Accorda.
Som velmi rad, ze pracujem v nadnarodnom koncerne, ktory mi kupil SuperBa, pretoze mám auto zadarmo, naftu zadarmo, servis zadarmo a celkom dobre to jazdi >😁
No s tím poměrem cena k hodnotě u Skodovky to jsi trochu prehnal ne? Vis byl jsem si ted vyzkouset novou Fabii kombi 1.4. Je pravda ze co se tyka interieru, hlavne pracoviste ridice musim pred skodou smeknout uz to neni ten hnus co byla Octavie. Bohuzel pri predvadeci jizde se ozyvaly od predni napravy kovove zvuky a nesel radit 5 rychlostni stupen, musel jsem radit minimalne na dvakrat. To si myslim ze u noveho auta je dost pruser!!! U druheho kusu se pri usednuti na zadni sedacky ozyval divny zvuk, zjistili jsme, ze dochazelo k propruzeni plechu pod sedackou pri dosednuti. Takze pro mne se u Skody nic moc nezmenilo nahore huj uvnitr opet fuj!!!
507
Myslim to uplne vazne, bylo to tento tyden, sam prodejce priznal ze v soucasne dobe ma kvalita u Skody sestupny charakter. To nic nemeni na tom, ze v interieru jsou pouzity vyborne materialy, bohuzel dalsi slabina spatne siti sedacek. Grande Punto nema v interieru pouzite tak kvalitni materialy ale 1.4 motor je o tridu minimalne lepsi nez ve Fabii, ale nejdulezitejsi vec daleko vice ucinejsi brzdy u GP! Jinak Fabie na mne udelala velmi dobry dojem a dokonce se dalo uz bavit i o lepsi cene coz pred rokem bylo jeste nemyslitelne. 😢
507
Vis ono zalezi z jakeho uhlu pohledu to beres, ono kdyz predjizdis kamion a v protismeru se ti vyriti auto tak perfektne zpracovany interier ti moc nepomuze a v tu chvili jses rad za kazdeho konika pod kapotou ci milisekundu ve zrychleni. Ovsem uznavam ze kdyby se zkrizilo GP s Fabii tak vznikne bezkonkurencni auto. 😉
507
Co je nepochopitelneho na predjizdeni? Myslim ze tu situaci jsem popsal dost jasne, jinak pro zajimavost znama v Barcelone si kupovala nove auto ( to nejlepsi) do mesta no a kdyz mi to rikala tak se ptam: " No Vy jste si koupila Fabii? a ona No ty ses zblaznil ja jsem rikala to nejlepsi auto a myslela Grande Punto"! No a vidis ruzne pohledy z ruznych zemi kazdy preferuje neco jineho.
507
Hlavna vec ze ho mas ty >😁
Ja Ti to neberiem, ked sa Ti paci,ok. Ale je to pre mna NEPOCHOPITELNE.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Ja Ti to neberiem, ked sa Ti paci,ok. Ale je to pre mna NEPOCHOPITELNE.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
507
Pridavam sa k tym ostatnym (normalnym >😒] ), ktori nemaju vkus, lebo ak niekto porovnava Fabiu s Grande Puntom, tak to neni normalne, skus si uvedomit, ze to je neporovnatelne... 😉 Octaviu si s Bravom dufam neporovnaval, co sa designu tyka, to fakt dufam, ze ne... 8-s A Fabia prvej generacie je najkrajsie auto, ake si kedy videl vo svojej triede? 8-s 507, si robis haluz... >😁
507
Vymeň si oči alebo daj preprogramovať mozog. Lebo o chvíľu si budeš mýliť čierne a biele.
Inak je fajn, že máš vlastný názor, ale nepredkladaj ho okoliu ako jedinú pravdu - vkus má kažý iný a ak nie si blbý, musíš uznať, že vňäčšina tu prítomných má iný vkus ako ty. Prednedávnom si mi tvrdi, že vieš akceptovať názory iných. Ale stále a zase ukazuješ len to, ako nedokážeš okrem svojej pravdy akceptovať nič.
Mimochodom, Škody sú krásne autá. Ale len tie, čo boli vyrobené tak do roku 68 - potom to už šlo dolu vodou, a najmä s dizajnom to ide dolu vodou dodnes.
Malá výnimka - štúdie Yeti. Ale mám obavy, čo uvidíme v sérii, voči štúdii má byť hodne zmenený.
Ak to bude rozdiel asi ako medzi štúdiou Roomstera a tým sériovým, potom môžem zodpovedne prehlásiť, že väčšina produkcie Škody sú možno nie zlé autá, ale na pohľad hnusné.
Inak je fajn, že máš vlastný názor, ale nepredkladaj ho okoliu ako jedinú pravdu - vkus má kažý iný a ak nie si blbý, musíš uznať, že vňäčšina tu prítomných má iný vkus ako ty. Prednedávnom si mi tvrdi, že vieš akceptovať názory iných. Ale stále a zase ukazuješ len to, ako nedokážeš okrem svojej pravdy akceptovať nič.
Mimochodom, Škody sú krásne autá. Ale len tie, čo boli vyrobené tak do roku 68 - potom to už šlo dolu vodou, a najmä s dizajnom to ide dolu vodou dodnes.
Malá výnimka - štúdie Yeti. Ale mám obavy, čo uvidíme v sérii, voči štúdii má byť hodne zmenený.
Ak to bude rozdiel asi ako medzi štúdiou Roomstera a tým sériovým, potom môžem zodpovedne prehlásiť, že väčšina produkcie Škody sú možno nie zlé autá, ale na pohľad hnusné.
Klaudius, teraz si skoncil, tymto si urazil posvatnu ikonu menom Skoda Fabia 1. generacie s farbou Corrida Uni a to si teda nemal robit... >😁
507
To ťažko, ona je totiž ikonou iba chvíľu. Od začiatku sa písalo iba o Fabii, takže automaticky som bral aktuálny model (o starej Fábke by sa muselo písať v čase minulom, nie?). Že je ikonou prvá generácia Fabie, vypustil 507 až vtedy, keď už mu došli aj tie chabé argumenty čo mal. Keď som písal o úzkej a vysokej karosérii, o sedadlách natlačených na dvere, o širokom stredovom paneli, ktorý dizajnéri zakomponovali do auta opäť, napriek kritike v prvej generácii - päťstosedmička neoponovala ani slovom. Až keď nebolo o čom písať, obrátil kartu a začal všetkých presviedčať, že hovorí o Fabii I. 😄
507
Neee, toto mi uz nerob, prosim ta, toto uz ne!!! >😁 >😁 >😁 Bud uprimny Klaudius, uznaj, no neni Skoda jedno z najkrajsich aut na svete? >😁 >😁 >😁 Kde sa hrabe napriklad to moje oblubene Maserati GranTurismo S na Skodu? >😒] 8-s :no:
507
Vidíš, je slabý v kolenách. Už to nie je najkrajšie auto, iba jedno z najkrajších. O dva dni bude už len v prvej stovke a o týždeň celý zblbnutý vyhlási, že najkrajšie auto na svete ešte len vymyslí abude to Peugeot 507.... >😁 >😁
507
Ako moze zo seba niekto vobec vypotit takuto debilinu? 8-s Akym sposobom vlastne porovnavas design aut, ked dokazes povazovat v tomto pripade priblbly design Octavie za jeden z najkrajsich (nastastie ne najkrajsi) v oblasti aut? Mohol by si si uz konecne uvedomit, ze v nizsej strednej sa na design az taky doraz nekladie a ked si porovnas Octaviu s nejakym Maserati, Ferrari, Mercedesom a tisicami dalsich aut, tak normalny clovek proste nemoze zadret, ze Octavia je jedno z najkrajsich aut, to urcite ne... :no: O takychto debilinach mozes presviedcat tie tebou tolkokrat spominane 12 rocne deticky, aj tie su dost inteligentne a vidiace na to, aby rozoznali prave designove umenie od Skody, ze? 😉 Tvoja jedina sanca su asi deti do 3 rokov, vyssia kategoria uz ma moc vyvinuty zrak a ako taky vlastny nazor, takze chod tlacit taketo blbosti do palic nejakym retardom, ale tu na Auto.cz asi, vlastne ne, sorry, urcite neuspejes a budes povazovany za zaslepeneho blba, lebo aj priemerne inteligenty, vidiaci a hlavne nezaslepeny clovek dokaze rozoznat designovy skvost od ehm, designu Octavie z nizsej strednej... 😉
objekt21
sice jazdim na japonskych autach ale ak by sme mali hodnotit design aut, tak potom to vidim takto😒br />
taliani, francuzi, nemci, japonci, .....a az na konci Skoda!
Garantujem Ti,ze 12 nemam.Dokonca uz soferujem (Nissan), ale ty zatial len pozeras prospekty Skoda, slintas, honis pero a tak😄
Este raz: si uplne mimo, ked novu fabiu (po dizajnovej!) stranke stavias na vrchol. >😁
Este raz: si uplne mimo, ked novu fabiu (po dizajnovej!) stranke stavias na vrchol. >😁
507
8-s 8-s 8-s Octavia je krajsia ako Bravo? 8-s Fabia je krajsia ako Grande Punto? 8-s Mam oci, o to sa neboj, ale myslim, ze ty si bud slepy alebo k tomu nemas moc daleko, lebo rozhodne nejsom zbytocne nadrzany z designu Skody, ktora nevyraba auta kvoli tomu, aby boli pekne, vyraba ich v prvom rade na prakticke vyuzitie, ale spominane Fiaty su zamerane na design a tak mi nepride moc v pohode pisat, ze Skoda ma krajsi design, to rozhodne ne... 😉 Este napis, ze Superb je krajsi ako Maserati GranTurismo S (tiez taliansky design), nech sa zasmejem... 😉
507
To je pravda, Bravo ma design na ovela vyssej urovni... >😒] A netvrdim, ze kazde talianske auto je automaticky krajsie ako nejake ine, to rozhodne ne, ale tie, co porovnavas ty, su neporovnatelne a oci mam dobre, dokonca to mam potvrdene aj od doktorky, ale ty si nejak moc zaslepeny ,,designom" Skody... 😄 Ja ti tu netvrdim, ze sa ti nemozu tie Skody pacit, ale pisat tu napriklad o Fabii prvej generacie, ze je najkrajsie male auto, ake bolo kedy vyrobene, je proste nenormalne... :no:
507
Vieš čo sa mi páči?...to čo si napísal. Každému píšeš že nemá vkus. Zaujímavé... Nikto ho nemá len TY ho máš. Zamysli sa nad tým!
Design je relatívny. Niekomu sa páči to a niekomu ono. Sú ľudia ktorým sa páči napr. Multipla. Ale ak chceš hodnotiť, že ktoré auto sa páčia viac ľuďom...tak potom sa s tou Škodoukou skry! Talianské autá sa páčia omnoho viac ľuďom
Design je relatívny. Niekomu sa páči to a niekomu ono. Sú ľudia ktorým sa páči napr. Multipla. Ale ak chceš hodnotiť, že ktoré auto sa páčia viac ľuďom...tak potom sa s tou Škodoukou skry! Talianské autá sa páčia omnoho viac ľuďom
507
Ne, tak som to nemyslel, ty si si nieco fetol dneska, ze? 8-s Ked pisem 3x, ze si uplne mimo minimalne s tou Fabiou a ty zadres, ze ci som to myslel tak, ze je nenormalne krasna, tak to si bud myslis, ze si uzasne vtipny a pritom si maximalne trapny alebo si proste mimo... :no: Kludne, povazuj si Fabiu prvej generacie za najkrajsie auto v celom vesmire, ok, respektujem to, ale si uuuplne mimo a mohol by si si to uvedomit, proste Fabia (a uz urcite ne prvej generacie) nebola robena so zameranim na design a je nenormalne to, co tu ty pises, aby si aj pochopil, co som tym nenormalnym myslel... >😒] 8-s :no: A keby sa aj niekomu Multipla pacila, tak nech, kludne, ale nepovazoval by ju za najkrajsie auto v celom vesmire jak ty Fabiu 1. generacie, natolko mimo by asi nebol... :-!
507
Ani ja som to nevedel, teda mozno aj vedel, ale davno som na to zabudol, lebo som to urcite bral ako straaasne smerodajnu informaciu... :no: Toto uz je moc, ak teraz napises, ze beres Octaviu ako najkrajsie auto na svete, tak si sa sam odpisal, lebo ani jej sefdesigner si to o nej na 1000 % nemysli a o to menej si to bude mysliet este niekto iny okrem teba... >😒]
507
A nemyslel som si, ze si prave pisem s asi najdebilnejsim a najtrapnejsim clovekom na svete... :-! A co teraz, ked tu cenu dostala? Ja nepisem, ze som to nevedel, urcite som o tom niekde cital, ale nebral som to asi zrovna vazne, ked ani ty sam (The best of Skodadesign fun) ju neberies ako najkrajsiu... 😉 Ja to ocenenie vobec neberiem vazne a pochybujem, ze ho niekto vobec vazne berie, lebo Octavia sa proste neda povazovat za najkrajsie auto a to iste plati aj o Fabii prvej generacie... :no:
507
Presne tak, to si uhadol... 8-s :no: A napis mi len tak z haluze, nech si spravim obraz, ktore auto teda beries ako najkrajsie na celom svete a skus nejake sucasne, ne 100 rocny veteran, to som celkom zvedavy... 😉
507
Hmmm, to Audi este dajme tomu, Land Rover sa tiez zrovna nemoze radit do skupiny Designove Superauta a s nejakym Maserati GranTurismo S a inymi sa nemoze porovnavat, ale ok, dajme tomu, aspon to neni Skoda a to je u teba uspech... 😄
507
Tak teraz si ma uz ale nasral!!! >😒] >😒] >😒] Taki dementni magori jak si ty, by mali mat zakazany pristup na prispievanie do diskusii, lebo toto uz je moc... 8-s Sorry, ked nepovazujem Discovery 3 za majstrovske dielo designu, ak sa nemylim, tak je to auto v prvom rade do terenu a tam sa asi na design az tak moc nehladi, ze? Maserati GranTurismo S (moje najoblubenejsie auto) vyzera oproti Discovery 3 ako majstrovske dielo (to aj podla mna je)... :-! A chlapec, auta su moja najvacsia zaluba od uuuplneho detstva a myslim si, ze uz toho viem o nich dost, narozdiel od teba, co povazujes design Fabie za posvatny... :no: Dement, uz radsej ani nepis, lebo ma dorazis uz brutalne a nechcem tu sirit flame, narozdiel od teba, tebe sa to tu uz dneska niekolkokrat podarilo... :no:
Vyser sa na Multiplu. Môj príspevok nebol o tom. Moj príspevok bol o tom že krása auta je relatívna. Každému sa páči niečo iné. Ale viac ľuďom sa páči GP ako Fábia...toto je holý fakt. A môžeš si urobiť aj prieskum. Ale pravdaže oni nemajú vkus(podľa teba) Všetci sú blázni....len ty si lietadlo!
507
A ja len hovorím fakt, že škoda sa páči menšiemu percentu ľudí ako napr Fiat...toť vsjo
Uz ho neries, nech si pise chlapec sam pre seba, jemu to asi robi dobre na dusi a asi aj inde... >😒] :no:
Mne sa len páči ako odbočuje od témy a vyťahuje len tie veci, ktoré sú mu vhodné. Napr. som písal a relativite designu...ale on sa chytil tej Multiply
Nechajte 507, on bude furt tvrdit to iste. Len sa divim, ze tie nadherne skodovky nikdy nevyhraju nejaku cenu za dizajn.Asi preto,lebo su seredne.
Ta Octavka II ok, moze byt,ale Fabia >😁
507, si trapny😄
Ta Octavka II ok, moze byt,ale Fabia >😁
507, si trapny😄
507
Ty si fakt taky sprosty alebo sa len robis?Ved ty si uplne vygumovany co tu pises."Najkrajsie auto na svete".Kto za to hlasoval?Urcite aj amici,ktori o skodovke ani netusia.
Cista pravda,ze Octavia je krajsia ako nejake Bugatti,ked je "najkrajsia na svete".
Co ta v nejakej skodovke pretiahol do analu tvoj priatel ze si z nej tak mimo???
Ty si normalne choromyselny, bez srandy sa zacni liecit.
Boze,preco taki ***i ako ty vobec existuju.
Cista pravda,ze Octavia je krajsia ako nejake Bugatti,ked je "najkrajsia na svete".
Co ta v nejakej skodovke pretiahol do analu tvoj priatel ze si z nej tak mimo???
Ty si normalne choromyselny, bez srandy sa zacni liecit.
Boze,preco taki ***i ako ty vobec existuju.
507
To se budeš jako každeho ptat kolik mu je let a uražet když ty sam si už možna dospěly ale mozek maš oproti brontosaurusovi jen jeden a to ještě ten řitni takže se ani nedivime že pišeš takove totalky o vykopavkach.
507
boberko
507
Uz som ti pisal, ze si trapny? Myslim, ze hej a len to opakujem, si trapko na patstosiedmu... :no:
507
No neviem...asi mám fakt chabé vedomosti čo sa týka aut...ale o žiadnej takej cene neviem. A nevie o nej ani Google. Som dal do vyhľadávača najkrajšie auto sveta, potom octávia cena za design a nič. Možno som len nehľadal poriadne, ale mohol by si tu hodiť nejaký odkaz na to. Ja som len zistil že jeden titul sa podarilo získať roomsteru...ale octávke nič. Jááj a ešte sa mi podarilo najsť články kde ceny za design dostalo Bravo
507
507
A to ktorý bulvárny plátok udeľuje také "prestížne" tituly? >😁
Octavia sa možno páči južanom, ktorí majú možno po krk zmyselných, rafinovaných vymakaných kriviek talianskych dizajnérov. Ale u nás Octavia za najkrajšie auto rozhodne neplatí. Na jeseň odlietajú vtáky na juh, môžeš sa k nim pridať.
Octavia sa možno páči južanom, ktorí majú možno po krk zmyselných, rafinovaných vymakaných kriviek talianskych dizajnérov. Ale u nás Octavia za najkrajšie auto rozhodne neplatí. Na jeseň odlietajú vtáky na juh, môžeš sa k nim pridať.
507
No Octavia II sice vyhrala v italii cenu za desing ale pouze na urovni regionalniho motoristickeho casopisu, kdyz uz neco tvrdis tak si to prosim te chlape jeden ověř!
507
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
architekti !?! ty si fakt nafetovany >😁
architekti !?! ty si fakt nafetovany >😁
507
no to mas jedinu pravdu. Som dobry v tom co robim, no niektore oblasti su pre mna fakt tabu. Ale ver tomu, ze som vlastnil viac aut, ako si ty cital 😉 a prakticke skusenosti su najlepsie!
A jednu vec viem na 100% - ze v tej porote neboli architekti >😁
A jednu vec viem na 100% - ze v tej porote neboli architekti >😁
507
Jak mi čehuni tak i vy slovaci už jsme konečně přišli na to že škodovky jsou předražene nehezke plečky a proto jejich prodej u nas klesa.
507
Toto si nemal napisat, 507 si ta teraz najde a koncis... >😒]
S tim jeho řitnim mozkem pochybuji a i kdyby tak na cestě se mu poroucha jeho nej plečka.
507
Nikto ti nepisal, ze Octavia neziskala cenu za design, ale ako si ty pisal, ked je auto z Talianska, tak to este neznamena, ze je najkrajsie a to iste plati aj pri tejto ,,uznavanej" cene... Sice ju Octavia ziskala, ale ma to asi taku neuveritelnu hodnotu pre ostatnych, ze ju teraz budeme vsetci brat ako najkrajsie auto na svete, lebo ma cenu a hotovo... :no: Dement si kvoli inym veciam, ale na to by si mal dojst aj sam, ty Pam Dospely, ktory ma svatu a neotrasitelnu pravdu o neskutocnej krase, ktorou oplyva Fabia 1. generacie, hmmm, to je trochu dost chudacke, mysliet si o sebe, ze ked mas mozno nad 18, tak si Pan Dospely, ktory vie vsetko najlepsie... :no:
507
Nevolaj ma Jurajko a pises, ze Fabia 1. generacie je najkrajsie auto vo svojej kategorii zo vsetkych cias, to hovori za vsetko a je mi jedno, ako si ty tu ,,krasu" Fabie 1. generacie nazves, ci neskutocnou, vynimocnou, skutocnou alebo inac, podstata je vyjadrena uz v tom privlastku ,,najkrajsie"... :no:
507
Ty si fakt myslis, ze ked mam 17, tak moj nazor ma mensiu hodnotu ako tvoj, aj ked neviem, kolko mas rokov? A ked ti tu 100 inych ludi, ktori maju rovnaky nazor ako ja a su dospeli, pise, ze Fabia 1. generacie neni po designovej stranke najkrajsie male auto vsetkych cias, tak tiez maju pockat, kym dospeju na tvoju uroven? 8-s Ja chapem, ze zivot neni len o Ferrari a Maserati, len mi pride dost blbe, povazovat design Fabie 1. generacie za nejak extra a uz urcite ne za najkrajsi... :no:
507
Boze ty si magooooooor >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Normalne mi je Ta luto😄
Musis velmi trpiet v zivote,vsak?
Ved sa spamataj clovece, si na smiech vsetkym.Uz si si aj zvykol,co?
Je to tvoj zivotny udel,ty saso.
Normalne mi je Ta luto😄
Musis velmi trpiet v zivote,vsak?
Ved sa spamataj clovece, si na smiech vsetkym.Uz si si aj zvykol,co?
Je to tvoj zivotny udel,ty saso.
507
Presne tak, "ty ze trpis v zivote".
Si absolutne nedozrety magor, nanucujes ludom svoje priblbe nazory.Myslim,ze nejake psychicke defekty by Ti nasli,normalny teda byt nemozes urcite.
Si absolutne nedozrety magor, nanucujes ludom svoje priblbe nazory.Myslim,ze nejake psychicke defekty by Ti nasli,normalny teda byt nemozes urcite.
507
Nestretavas tych blbov hlavne ked sa pozeras do zrkadla?Tam najdes takeho ukazkoveho😄
Neviem kto je GTI,asi tvoja krvna skupina,rovnaky magor ako ty?Aj kedy ty si trieda,Teba len tak niekto neprekona.
No,nemam uz na Teba naladu,chod sa urobit nad obrazkom fabie a dum co zo sebou😄
Blbec
Neviem kto je GTI,asi tvoja krvna skupina,rovnaky magor ako ty?Aj kedy ty si trieda,Teba len tak niekto neprekona.
No,nemam uz na Teba naladu,chod sa urobit nad obrazkom fabie a dum co zo sebou😄
Blbec
ľudia kurňa veď vy všetci ste amatéri bez vkusu čo nevidia na oči!! to len daniel 507 jediný blahoslavený konzorciom patetických bláznov vidí že dizajnový skvost posledného desaťročia je jednotková fábia v červenej nemetalíze..oktávia je ďááááleko krajšia ako fiat bravo, chápete? To je snáď jasné..
p.s.-daniel, už to nehul
p.s.-daniel, už to nehul
507
507
Pro Boha jeho, už toho nechte! Hádáte se jak staré báby na trhu o kravinách! Zkuste si toho prostě nevšímat a ukončete to!
507
chápem že náš päťstosedmovitý priateľ robí na diskusiách celkom vietor a presne to redakcia serveru chce ale nebolo by možné požiadať ich o zablokovanie jeho nicku? Uznaj sám že odkedy tu začal hlodiť tak sú diskusie jeden veľký spam 😐
Oba si o myslíte, že ten druhý je ***. Množstvím příspěvků na toto téma se nic nezmění, jen to ostatní znechucuje, a admina svědí prst jak zase zkorigovat diskuze.
507
týmto by som chcel požiadať admina aby mňa a daniela zablokoval pre výstrahu na nejaký ten týždeň..ďakujem
Tak z tohto nemozem, preco by mali admini bloknut teba? 8-s Myslim, ze by stacilo, keby blokli len 507, ten sa tu pohadal v podstate s kazdym (vratane mna), kto neuznal jeho ,,pravdu", ktorou je, ze Fabia 1. generacie je proste najkrajsie male auto na svete, ake bolo kedy vyrobene, takze nova Mazda 2, Fiat Grande Punto a ostatne su len obycajne auta, pri ktorych Fabia 1. generacie vynika svojou krasou, lebo je to posvatna ikona... :no: A to pozor, ked dojde na scenu bozska Octavia, ktora vyhrala svetovo uznavanu cenu ,,Najkrajsie auto na svete" v Taliansku, takze tomu sa hovori designovy skvost, proste Pininfarina sa moze schovat, Octavia udava styl, akym sa bude uberat cely vyvoj designovej buducnosti, presne tak to je, ak niekto napise, ze ne, tak proste nema pravdu, lebo tu pravdu ma 507 a tym to jednoducho konci, tym to musi koncit, lebo zas zacne 507... >😒]
507
Hmmm, tolko smajlov pokope, keby si mal take IQ, koko ich tu je, tak by to vyzeralo inac, lenze tvoje IQ sa rovna asi jedine tomu poslednemu smajlovi... 😉
EDIT: Aaa, skoda, ze si ten prispevok editoval, takto sa ukazalo len to tvoje IQ vyjadrene v tomto jedinom smajlovi a dufam, ze ta admini bloknu, lebo si ukazkovi flamer... 😄
EDIT: Aaa, skoda, ze si ten prispevok editoval, takto sa ukazalo len to tvoje IQ vyjadrene v tomto jedinom smajlovi a dufam, ze ta admini bloknu, lebo si ukazkovi flamer... 😄
ty saso,fabia 1 je pre mna designove Hov no😄 vyvrat mi moj nazor, kedže je podla teba zlý, musí to íst 😉
507
Uprimne 507, este ta to stale bavi, pisat uz asi stemu cloveku, ze o vkuse este ani nechyruje? :no: Skus sa nad tym uz trosku zamysliet a uvedom sa... 😉
robim prave diplomovku na architekture a do vizualizacie teraz idem dat fabie, nech to ma smrnc >😁 taky design si nenecham predsa ujst >😁
507
no idem sa venovat dievčatam, a ty si zatial nastuduj obchodne nazvy farieb modrej a zelenej.. zajtra ta vyskusam >😁
predaje všeobecne dokazujú krásu auta, správne daniel, takú blbosť si vymyslel sám alebo ti niekto pomáhal?
507
A nie? Veď fábia mala celkom dobré predaje >😒]
507
Octavia sa sice hrabe do strednej triedy, ale v skutocnosti patri do nizsej strednej a chces teda krajsie auta ako Octavia z nizsej strednej? Ok, neni problem, len zopar, ktore ma momentalne napadnu, takze naprikla😜 Audi A3, Seat Leon, Honda Civic... 😉
My všetci???? Kto??? Sa obzri, si tu sám kto má taký názor. Ináč díky za odkaz na oktávku. Som naozaj netušil o tom titule. Ale nemôžeš zhadzovať ani Bravo, lebo minulý rok práve Bravo získalo titul za najkrajšie auto segmentu...ale to asi museli byť porotcovia ožratí...však?
Kvoli clveku s prezyvkou 507 som sa normalne musel registrovat. >😁
Musim pouzit frazu z Dedictvi aneb ***hosigutentag😒br />
"CO JE TO ZA CLOVEKA?!"
Chlapce, normalne sa pri citani Tvojich prispevkov hanbim, ze som Slovak. 😄
A teraz k teme😒br />
Mame Fabiu 1, HTP, pouzivaju ju rodicia a po 5 rokoch nelutujem dna, ked sme ho s bratom rodicom vybrali. Prezial cestu do chorvatska, mestske jazdy aj caste medzimesto i Bratislavu. Najazdenych len asi 60 000 km, mozno i menej, ale auticko je to vydarene.
Octavia 1 facelift a Octavia 2 su velmi vydarene auta, najma vdaka konstrukcii liftback, menu Skoda, poctu servisov a snad aj cene.
Ale to, co porobila skodovka s Fabiou 2 a Roomsterom sa muselo odrazit na predajoch. Nemam nic proti interieru, je celkom vydareny. Ale cenova politika a dizajn...nepoznam cloveka, ktory by si ju kupil a tesil sa z jej dizajnu. Ludia si kupuju Roomster kvoli priestoru vnutri (naozaj carovny) a Fabiu snad len kvoli znacke a zdanlivo priaznivej cene. Ale ked som si vyberal auto a za 450 000 Sk dostal vo februari ledva Roomster 1.2 a mozno lepsie vybavenu skaredu Fabiu Combi 1.4, a oproti tomu za rovnake prachy Bravo 1.4 s dvojzonovou klimou, hadajte, co som si vybral. 😉
Skodu by som si nemohol ani kupit kvoli jej kradeziam, kedze casto parkujem v hlavnom meste.
Musim pouzit frazu z Dedictvi aneb ***hosigutentag😒br />
"CO JE TO ZA CLOVEKA?!"
Chlapce, normalne sa pri citani Tvojich prispevkov hanbim, ze som Slovak. 😄
A teraz k teme😒br />
Mame Fabiu 1, HTP, pouzivaju ju rodicia a po 5 rokoch nelutujem dna, ked sme ho s bratom rodicom vybrali. Prezial cestu do chorvatska, mestske jazdy aj caste medzimesto i Bratislavu. Najazdenych len asi 60 000 km, mozno i menej, ale auticko je to vydarene.
Octavia 1 facelift a Octavia 2 su velmi vydarene auta, najma vdaka konstrukcii liftback, menu Skoda, poctu servisov a snad aj cene.
Ale to, co porobila skodovka s Fabiou 2 a Roomsterom sa muselo odrazit na predajoch. Nemam nic proti interieru, je celkom vydareny. Ale cenova politika a dizajn...nepoznam cloveka, ktory by si ju kupil a tesil sa z jej dizajnu. Ludia si kupuju Roomster kvoli priestoru vnutri (naozaj carovny) a Fabiu snad len kvoli znacke a zdanlivo priaznivej cene. Ale ked som si vyberal auto a za 450 000 Sk dostal vo februari ledva Roomster 1.2 a mozno lepsie vybavenu skaredu Fabiu Combi 1.4, a oproti tomu za rovnake prachy Bravo 1.4 s dvojzonovou klimou, hadajte, co som si vybral. 😉
Skodu by som si nemohol ani kupit kvoli jej kradeziam, kedze casto parkujem v hlavnom meste.
507
Ty si tou jednickovou Fabiou tusim fakt posadnuty, teraz som so sebazaprenim docital diskusiu k Suzuki Splash a vidim, ze aj tam mas nejeden konflikt so vsetkymi, ktori ti nedali za pravdu, proste nevies akceptovat, ze niekto berie Fabiu 1. generacie ako obycajne auto, po designovej stranke uplne priemerne az podpriemerne a to hovorim o dobe, v ktorej vznikla, dneska sa normalnym clovekom ako najkrajsie male auto, ake bolo kedy vyrobene, proste neda povazovat... :no: A preco teraz zrazu pises, ze Bravo je krasne auto? Mal si doplnit, ale Octavia je krajsia a jednickova Fabia je najkrajsia... >😁 Skus to pochopit, ze existuje aj iny nazor ako ten tvoj a musis sa s tym naucit zit, lebo ak sa budes hadat s kazdym, kto neuzna tvoju ,,pravdu", tak si blb, musis akceptovat aj iny ako len svoj nazor, aj ked sa ti to nepaci, ale vnucovat niekomu taketo dristy do palice, ze Fabia 1. generacie v nejakej cervenej je najkrajsie male auto vsetkych cias, je minimalne megapriblble... :no: Vsak si porovnaj ten zaostaly nemoderny design s dnesnymi modernymi autami, naprikald nova Mazda 2, Mini Cooper, Fiat Grande Punto a kopec dalsich modernych aut, s ktorymi sa nejaka cervena Fabia 1. generacie proste nemoze ani zdaleka rovnat... 😉
Alebo pripravovana Fiesta 😉
Inac som strasne rad, ze nemam vo svojom okoli cloveka ako je 507! Moji znami, kolegovia, pribuzni - jednoducho vsetci maju obcas iny nazor, no vzdy sa najde prehodnotenie, pochopenie, tolerancia. Ovsem Daniel postrada zakladne ludske vlastnosti, ktore su potrebne pre zivot v spolocnosti 😒
Inac som strasne rad, ze nemam vo svojom okoli cloveka ako je 507! Moji znami, kolegovia, pribuzni - jednoducho vsetci maju obcas iny nazor, no vzdy sa najde prehodnotenie, pochopenie, tolerancia. Ovsem Daniel postrada zakladne ludske vlastnosti, ktore su potrebne pre zivot v spolocnosti 😒
radsej sa rozlezme po importeroch inych znaciek a presvedcme ich, ze nech si zbalia svestky a tiahnu prec z trhu, pretoze je tu mudrc Daniel a ten si mysli, ze len Skoda je to prave auto pre ludi >😁
Mitsubishi Lancer Evolution sa pri strete s Ochcávkou urcite zacne cervenat, hoci ma ciernu metalizu 😉
Mitsubishi Lancer Evolution sa pri strete s Ochcávkou urcite zacne cervenat, hoci ma ciernu metalizu 😉
Tak teda, ano Octavka tu cenu vyhrala. A co? Teraz je najkrajsim autom sveta?
1. tu cenu davaju autam v roznych kategoriach a kazdy rok.
2. aj ked niekto tu cenu dostane, neznamena, ze je najkrajsim autom sveta v danej kategorii. Plus, v danom case mozno este nebolo na trhu auto o mnoho krajsie, ktore trebars po mesiaci sa objavilo na trhu.
[odkaz]
[odkaz]
Tu mas odkazy, tak teda podla tvojho postupu, je najkrajsim autom Bravo v tej tried, lebo tu cenu ziskalo v roku 2007, a octavia ju ziskala uz davno... mimochodom, Bravo je krajsie auto, i bez oceneni nez octavia, ale toto to este ma potvrdit, nie? Aspon podla toho co pises.
1. tu cenu davaju autam v roznych kategoriach a kazdy rok.
2. aj ked niekto tu cenu dostane, neznamena, ze je najkrajsim autom sveta v danej kategorii. Plus, v danom case mozno este nebolo na trhu auto o mnoho krajsie, ktore trebars po mesiaci sa objavilo na trhu.
[odkaz]
[odkaz]
Tu mas odkazy, tak teda podla tvojho postupu, je najkrajsim autom Bravo v tej tried, lebo tu cenu ziskalo v roku 2007, a octavia ju ziskala uz davno... mimochodom, Bravo je krajsie auto, i bez oceneni nez octavia, ale toto to este ma potvrdit, nie? Aspon podla toho co pises.
507
"Bravo určite nemá dizajn na úrovni Octavie"
Tvoj prispevok z 10.05. 13:57
"Octavia je tiež krajšia než Bravo"
prispevok z 10.05. 13:28
Si trapny, schizofrenny ***, s prepacenim, ale podla toho co tu pises a potom melies do okola, no a pritom uz ani sam nevies so si pisal a tvrdil...
Preco sa nevenujes inym veciam. Podla mna by bola vacsina prispievatelov na auto.cz "more than happy", keby si tie tvoje blbosti nechal pre seba, alebo aspon by si sa nesnazil presvedcovat kazdeho.
Tvoj prispevok z 10.05. 13:57
"Octavia je tiež krajšia než Bravo"
prispevok z 10.05. 13:28
Si trapny, schizofrenny ***, s prepacenim, ale podla toho co tu pises a potom melies do okola, no a pritom uz ani sam nevies so si pisal a tvrdil...
Preco sa nevenujes inym veciam. Podla mna by bola vacsina prispievatelov na auto.cz "more than happy", keby si tie tvoje blbosti nechal pre seba, alebo aspon by si sa nesnazil presvedcovat kazdeho.
507
Jezisi Kriste, ty si sa z toho este nevyspal? 8-s Tebe nestaci, ze je proti tebe cele Auto.cz 8-s Uz sa prosim ta uvedom a uz nic ale fakt nic nepis, lebo je to uz straaasne trapne, ked tu pises furt to iste, aj tak nikoho na take dristy nenamotas, tak to uz nechaj tak... :no:
507
Ty si si to nevšimol???? Však mi ukáž jedného človeka čo s tebou súhlasí. Teda okrem GTIho, ktorý tu teraz nieje. Ale on je rovnaká diagnóza ako ty. Ibaže on aspoň občas má nejaké rozumné argumenty. Lenže ty nemáš v sebe ani kúsok slušnosti a tolerancie....o IQ ani nehovorím
507
Tak skus napisat nejaky argument na to, ako si tvrdil, ze Octavia je najkrajsie auto vo svojom segmente (nizsia stredna) a o par prispevkov neskor pises, ze v tomto segmente (nizsia stredna) kraluje Audi A3 a BMW 1, to je celkom zaujimave sranie si do huby, nemyslis? >😒]
507
Ale prosim ta, nezahovaraj, ake argumenty na krasu? Ty co davas? Normalne si obhaj tie tvrdenia, kde si ukazkovo seres do huby, v akom celkovom segmente? Ty rozdelujes nizsiu strednu este na nizsiu a najnizsiu, ci jak to myslis celkovo v segmente? >😁 Normalne delenie nizsej strednej, tam patri tak isto Octavia ako aj A3 a jednickove BMW, tak kde mas problem? Najprv pises, ze jednoznacne najkrajsie auto vo svojom segmente (nizsia stredna) je Octavia a o par prispevkov pises, ze v segmente (stale ta ista nizsia stredna) kraluje Audi A3 a BMW 1, staci, ked toto vysvetlis a nemusis pisat ziadne dristy ako argumenty na krasu a nic podobne... 😉
507-ke dochadzaju slova. Podla mna caka na kamosa GTI-ho, ktory sem vecer pride, na koniec diskusie napise, ze vsetci diskuteri su sprosti internatni ucni, ktori cely tyzden visia na tyci v MHD a tym nam to vsetkym nanda! Na jeho prispevok potom 507-ka zaklincuje par zdvihnutych palcov a keby existoval "virtualny anal" tak mu do neho vlezie >😁
507
Ale ale, tymto si to nejak neobhajil, ziadny segment sa dalej nedeli podla typu karoserie, aj keby si to tak rovno bral, lenze ty si pisal o nizsej strednej, pisal si o segmente a neni segment liftbackov, kombiciek, hatchbackov... 😉 Ale ok, ak to beries ako kategoriu liftback, neni problem, tak krajsie su dajme tomu: Ford Mondeo, Renault Laguna, Mazda 6... >😁 Ale ty si pisal o nizsej strednej a je to vlastne aj tak jedno, Octavia neni pre mna a ani pre x dalsich ludi najkrajsia v ziadnom segmente, kategorii a ani v nicom inom a to nehovorim o tej tvojej ikonickej Fabii 1. generacie s neuveritelnou farbou Corrida Uni... :no:
boberko
Ešte prastaré prapôvodné Toledo, ale to už sa nejaký ten rok nevyrába. A možno ho už v značkových servisoch ani neopravujú, jak minule mňa poslali dokelu so Škodou Forman, že také staré haraburdy už nerobia, ani nedržia náhradné diely. Hanba im! V Renaulte to bola česť a prišlo sa pozrieť pol dielne, keď si známy šiel dať vymeniť tlmiče na svojej R8. Objednali a promptne vymenili.
... Škoda Favorit 135 LX ve světle zelené, přesně takový, jako si koupil minulý týden můj 82 letý děda.
A nemůžete říct, že se mýlím, to byste neměli oči. Favorit je ikona ikon našich silnic, výtvor italského studia Bertone upraveného českými dodavateli a faceliftovaný německým smyslem do decentnost od VW.
A ten motor. Když zafouká vítr, tak jedete 162 km/h a vydrží i 400 000 km. S kotoučovými brzdami s posilovačem brzdíte i očima.
A argument na závěr: Seženete za 15 000 Kč krásnější auto bez koroze?
P.S.: Vím, že jsem napsal totální kravinu, ale koukám, že kravinama od 507 je tady zaplněná celá diskuze, tak proč bych se nepřidal, že jo >😒] >😁
A nemůžete říct, že se mýlím, to byste neměli oči. Favorit je ikona ikon našich silnic, výtvor italského studia Bertone upraveného českými dodavateli a faceliftovaný německým smyslem do decentnost od VW.
A ten motor. Když zafouká vítr, tak jedete 162 km/h a vydrží i 400 000 km. S kotoučovými brzdami s posilovačem brzdíte i očima.
A argument na závěr: Seženete za 15 000 Kč krásnější auto bez koroze?
P.S.: Vím, že jsem napsal totální kravinu, ale koukám, že kravinama od 507 je tady zaplněná celá diskuze, tak proč bych se nepřidal, že jo >😒] >😁
boberko
2 Ronault: Teraz mozes ocakavat dalsi originalny prispevok od 507, je ti 12 a nemas oci, si este moc mlady na to, aby si vedel, co je vkus, na to je dost stary len nas 507... 😄 Ak chces pochopit krasu, ktorou oplyva Fabia 1. generacie v spickovej farbe Corrida Uni, musis este hodne studovat, co je to spravny design, zatial si len jeden z tych studakov a ucnov, ktori nepochopili ten spickovy design... 😉
507
aka je to vlastne farba? v skodovkach sa nevyznam 😒
boberko
507
boberko
507
boberko
Sierra?
boberko
WOW :yes: Kola kazdopadne zamrzej. To byly wolfacky? Pokud bys shanel originaly na Kosaka, zkus [odkaz] , sezenes tam na starsi Fordy skoro vsechno 😉
Co máš proti Trabantovi. Trabant ve své době dokázal mnohokrát více jako ta Tvoje modla průměrnosti a šedi silnic Fabie. Trabant byl ikona, styl, názor, pokrok v plastu a hlavně měl duši a to Fobie mít nikdy nebude.
No tak doufám, že mi ho jednou podaruje k narozeninám... Favorit je moje srdcovka a najezdil jsem se na tomhle hranatém přelomu Škodovky opravdu hodně a i nyní v něm jezdívám, když třeba připojit přívěs 😄 Už jsem začal s úpravou interiéru - na popelník pod rádiem přilepil znak Škodovky :-! A v létě příjde na řadu odstranění drobných stop koroze. To si s tím zase pohraju😄
Zapomněl jsem dodat, že krom toho již v roce 1993 po faceliftu nabízel všemi VWisty milované měkčené plasty :-! >😁
Faťan FOREVER
P.S.: Pro vybrané zájemce pošlu do osobky odkaz na foto : >😒]
Zapomněl jsem dodat, že krom toho již v roce 1993 po faceliftu nabízel všemi VWisty milované měkčené plasty :-! >😁
Faťan FOREVER
P.S.: Pro vybrané zájemce pošlu do osobky odkaz na foto : >😒]
ocuj 507-ka, na com jazdis?
Odpovedz prosim 😒
Odpovedz prosim 😒
mily 507, neda mi nereagovat. Kedze si taky odbornik na skodovky a fabiofil, tak by si mohol vediet, ze u fabii neexistuje ziadny facelift, ako spominas na zaciatku, ale len 1. a 2. generacia. Suhlasim s nazorom, ze momentalne su skodovky robene pre prakticnost, nie pre krasu. V praci som jeden cas jazdil na fabii I., 1.4, 16v, 100 koni, a jazdila dobre (ked som bol sam), ale ze by bola ultra krasna, hehe, tak to urcite nie!!....a co sa tyka uz spominaneho talianskeho dizajnu, tak ak porovnam alfu 156 s octaviou I., tak to je fakt "nebe a dudy", za 156 sa este aj teraz po 10tich rokoch ludia otocia......
No ono tam u té Fabie 1 skutečně byl facelift, ale velice decentní. Je to myslím od roku 2005, pozná se to hlavně podle okrouhlých mlhovek (předtím byly hranaté), mírně upraven byl i přední nárazník a ještě nějaké drobnosti.
Hej, hmlovky sa zmenili na okrúhle, čierny gumený pásik na prednom nárazníku šiel trochu vyššie, zmenila sa, myslím, tiež architektúra optiky prednýchj svetiel. Vzadu sa zmenila grafika zadných svetiel, ale tiež iba veľmi decentne. O interiéri neviem, myslím len, že v niektoré verzie dostali lepšie volanty, predtým iba v drahších verziách, ale nie som si istý.
To byla parádní víkendová diskuse! A já blbec pomáhal známým rekonstruovat byt, koukal ne televizi, byl na procházce, byl na pivo.... 😒 >😁