jo je to naprosto super film - videl jsem ho uz asi 20x . Vsimli jste si jak ma Eleanor [ mustang shelby 500gt - ci tak nejak ] vedeny nejaky hadicky [ nebo dratky ] z pod kapoty na kapotu ???
Koukal jsem na to x krat - zastavoval jsem si film, ale nic rozumneho me nenapada k cemu to je . Ostrikovace -to je blbost, drzak kapoty se mi taky nezda - proste nevim
Pomoste mi prosim - jestli vite co to je a nebo si jen neco myslite tak mi napiste. dik
Koukal jsem na to x krat - zastavoval jsem si film, ale nic rozumneho me nenapada k cemu to je . Ostrikovace -to je blbost, drzak kapoty se mi taky nezda - proste nevim
Pomoste mi prosim - jestli vite co to je a nebo si jen neco myslite tak mi napiste. dik
Čeče toho sem si tak vsimnul a vrtalo mi to hlavou. Ale napad nemam zadnej.. Film je to krasnej.... asi neco jako Titanic pro pipiny je 60 Sec pro nas (: Taky bych z tech auticek nejradsi brecel..
to su pretekarske poistky na kapotu. Kapota nema ziaden zamok (tak ako u normalnych aut taky mechanizmus v strede) ale na karoserii je prichiteny kolik. na kapote je v tom mieste diera. Po zavreti sa cez kolik pretiahne poistka, ktora je chytena na to lanko. Takto sa da velmi rychlo otvorit kapota, ale co je hlavne da sa to urobit zvonka. vyhoda pre motorsport je zrejma.
Jo jinak 60 sekund je film HNUSNÝ JAK NOC TO SI MŮŽETE RADĚJI ZAJÍT NA DÁLNICI A MÁTE MNOHEM LEPŠÍ HONIČKY VÍM OČEM MLUVÍM.
Jedinej duvod, proc jsem si pujcoval 60 sekund byl ten Mustang, kterej jsem uz predtim videl na
na fotkach. Shelby GT 500 je naprosto nejuzasnejsi auto, ktery jsem kdy videl (a ani by nemusleo bejt az tak upraveny jako tohle)
P.S
Nevite nekdo, co jsou nitrous packy? Vim ze se neco leje do motoru, ale nevim co.
na fotkach. Shelby GT 500 je naprosto nejuzasnejsi auto, ktery jsem kdy videl (a ani by nemusleo bejt az tak upraveny jako tohle)
P.S
Nevite nekdo, co jsou nitrous packy? Vim ze se neco leje do motoru, ale nevim co.
GT 500 vypada takhle bez uprav, hezci je GT350, sice starsi ale elegantnejsi, dobre honicky jsou i ve filmu TAXI, super honicka je ve filmu THE BULLIT - u nas to bezelo na nove jako Bullituv pripad, hlavni akteri honicky Ford Mustang Cobra a Dodge Charger R/T, vyborny auta.
GT 500 takhle bez uprav nevypada. Eleanor ma skoro celej cumak z plastu, zmenenej je tvar chladice, naraznik je celej novej (puvodni byl chromovej) a je integrovanej se spojlerem, ve kterym je navic dalsi mrizka chladice a dve svetla. krome toho jsou novy prahy s bocnima vejfukama uvnitr. S Bullitem mas asi pravdu, o ty honicce jsem cet na nekolika webwch, a vsude tvrdej ze je nejlepsi ... Bohuzel sem se to dozvedel az po tom, cö to davali na Nove a v pujcovne to nemaj 😒
Kámo, k těm "nitro packám". Jsem v USA a postřehl jsem, že některý automobilky k některým výkonným typům nabízejí úpravu na "nitro". To je: Dají ti k motoru ocelovou lahev se stlačeným nitrogen plynem, přívod do vstřikování a samostaný tlačítko nebo to funguje v nejdolnější poloze plynového pedálu a užitím tlačítka nebo sešlápnutím "nadoraz" aktivuješ vstřik plynu, což ti momentálně zvýší výkon o několik desítek procent. Vhodné užití: Utěk před policií, nelegální uliční závod atd. Například běžně to nabízí Chevrolet do svých Corvete, které začínají kolem $40 000,-. Takže u dřívějších Mustangů bych se tomu nedivil. Čágo, sloužím lidu.
Ještě jednou jsem si to přečetl. Pořád, co myslíš těma "packama". A už to já, hlava děravá mám. Anglicky nitrous pack´= něco jako "nitrová sada, celistvé nitrové příslušenství". Užívá se, když ti dodávají něco , co potřebuješ a má to víc částí, tak všechny kompletní části. Máš to "zapackováno" komplet a všechno k užití. Ruku k čelu, sloužím lidu.
Ten plyn je oxid dusny (rajsky plyn), vypustanim z flase do sania motoru dochadza k velkemu ochladeniu vzduchu, funguje to vlastne ako medzichladic vzduchu. Efekt asi poznate, neda sa to pouzit nastalo, pretoze narast vykonu motoru je velky a motor by to trvale nezniesol. Co sa tyka filmu 60 sekund, bolo to o autach a paradoxne tam auta moc vidiet nebolo. Nahanacka v Bullitovom pripade je uplna klasika a parada.
Jeste jsem ve vyctu odlisnosti zapomel na zaslepene pruduchy na kapote a lita nizkoprofilova kola ....
Také jsem viděl oba filmy a přikláním se k názoru, že Ronin je lepší. I když i na 60 sekund se klidně znovu podívám. Škoda jen, že takovlých filmů není více.
pokusim se tu honicku nagrabovat a hodit nekam na web, ma to asi 12minut, v nejake rozumne velikosti
Bullit byl vybornej, zejmena ta honicka, jinak pro soucasnika trochu vycpely, 60 sekund byl hroznej. To jak to v plne jizde policisti vzdycky ubrzdili, prestoze mu viseli na kufru, bylo bajecne, ze? Ronin, to je ukazka soucasneho zpracovani tohoto tematu. Nema to chybu - super deda reziser, delal mimo jine i legendu Gran Prix. Nema to nekdo na VHS? Popripade LeMans ci dokument Formule 1?
Polux
Polux
Dovolim si rict ze 60 sekund je prumerna automobilova taskarice oproti puvodni verzi z let sedmdesatych. Nemene skvela GT 350, hromada klasickych bouraku, neschopni policajti a ctyricetiminutova honicka pri ktere je likvidovano cele mesto. Jedinou moznosti jak se tomu filmu dostat je ale bud US VHS nebo US DVD (to je lepsi, ale neni na nem originalni hudba). Tomu se rika klasika panove (kdo nevidel, neuveri). Mimochodem podobne klasicky film co se tyce aut je Tajny zavod (Gumball rally), kdysi to davali na HBO (kamos mi to smazal, takze jestli to ma nekdo na VHS, jsem ochoten nabidnout solidni penize 😄.
Nevidel jste nekdo film ze sedmdesatych az osmdesatych let, ktery se v ceskych kinech promital pod nazvem UNOS AUT ? Ukradli tam tenkrat 40ks Porsche a jeli s tim pres cele mesto (asi Pariz) a policajti jim salutovali....
Nemuzu to nikde sehnat.
Znate to aspon nekdo ?
Nemuzu to nikde sehnat.
Znate to aspon nekdo ?
Ten Unos aut to byl nejaky nemecky film, kdysi jsem to videl. Jak ten konstrukter ukrad vlastni prototyp a pak s nim projizdel N/F hranici + spoustu dalsich aut? Kdysi to davali v kine i v televizi, ale byla to tak pulka 80. let.
Já to taky viděl, to auto bylo Mercedes C 111 s Wankelovým motorem, ale mě více zajímaly ty Poršáci.
Jo ten film taky docela šel. Pokud si pamatuju tak ty poldové na hranicích měli hlášku, že někdo ten prototyp ukradl. Tak chtěli vidět motor. Ale ten chlápek jim ho v pohodě ukázal, protože byl konstruktér toho prototypu. Nakonec na nějakej zámek "svolal sjezd smetánky" a auta jim rozkrad..
PeeKaa
PeeKaa
prodává to někdo u nás DVD, na netu jsem našel "trapnou" VHS verzi.
To je fajn, ze si se nam pochlubil, ze mas DVD..... Nevim co na 60ti sekundach tak obdivujete, Bullituv pripad, to je SKUTECNA honicka se skutecnym hercem za volantem! Tajny zavod byl taky fajn, tenkrat jsem na to sel do kina snad 5x za sebou. Jako Sobota v Jachyme hod ho do stroje. Ted jsem napriklad ale videl film Terc: president USA, a tam, dovolim si tvrdit, je lepsi honicka nez celych 60 sekund!!! Videl to nekdo z vas? Co tomu rikate? Hral to Charlie Cheeen, jako utikajici vezen....
takze uz to konecne je na webu, adresa je www.mujweb.cz/zabava/bullit jeden file ma 6 mega, mizerna kvalita ale lepsi nez nic, no a jeste pokud se to podari uploudnout tak i 28MB macek 320x200, na coz se uz da divat, pouzit divx kodek, ten je bude take, pokud stihnu ten 28MB file, zatim je ke stazeni 6MB file..
tak uz to konecne obnovili, takze tam taham ten druhej file driv, nez prijdu o skolni 2MB linku😞, nejspis tam pridam jeste fotky ze srazu amerik v chrudimi 2001
mám to stažený do DivX 700 MB máte zájem o hození na WEB (+cz titulky)
Tak to je jasný...zrovna včera jsme si dávali reprízu (o: můžeš to někam zavěsit? (o:
Vynikajici film, vrele doporucuju. Moc jsem se pobavil.
Viděl jsem jak 60 sekund, Ronina, Bullit. případ, ale jestli jste neviděli Rychle zběsile, tak se na to určitě mrkněte.Příběh samozřejmě téměř žádnej, ale je to prostě super film o autech.
Docela mě pobavili v Cinemě, kde tomu nějakej uchyl dal 60% protože jemu prý auta nic neříkají a vlastně ani nemá řidičák.Tak proč píše recenzi na film o autech proboha?
Docela mě pobavili v Cinemě, kde tomu nějakej uchyl dal 60% protože jemu prý auta nic neříkají a vlastně ani nemá řidičák.Tak proč píše recenzi na film o autech proboha?
nevite, kde by se dal stahnout, pujcit nebo jinak sehnat Bullituv priad? Mam doma stazenou tu honicku, ale chtel bych to videt cely ... Nemate treba nekdo Bullita na videu a dve videa, ze by se to zkopirovalo a poslalo na dobirku? Predem dik za jakoukoliv informaci / pomoc ..
Čau, Bullitt - mám to stažený z NOVY do MPEG1. Dá se koupit taky rovnou DVD na filmcity.cz za 500,- Kč, to je asi nejlepší. Koloval v Česku i DVD-RiP, ale k tomu jsem se nedostal a přitom filmy s kárama sbírám.
Jinak po filmu ÚNOS AUT pořád bez výsledku pátrám, nevíte někdo, jak se to jmenovalo v originále? Nehral tam náhodou Schimanski? Fakt si vzpomínám mlhavě, ale byl to takovej týpek s knírkem, jak otvíral Ferrari pilníkem 😄
Sháním tyto videoklipy😒br />
Sugar Ray "Answer the phone"
Jamiroquai "Cosmic Girl"
Mick Jagger "God gave me everything"
nSync "Bye Bye Bye"
Jinak budu objednávat buď v Česku nebo z Amazon.com DVD-čka filmů, co se u nás vůbec nedají sehnat. Jedná se vždy o film, který má nějaký zvláštní vztah k autům. Budu dělat DVD-RiPy na jedno CD, tzn. DivX kodek, procesor to potřebuje aspoň pětistovku a od DVD je to k nerozeznání. Jinak samozřejmě pro toho, kdo to přehrává na domácím kině, je DVD nutnost. Pokud možno udělám originál a titulky a chtěl bych si taky zaplatit náklady a vynaložený čas, takže cenu odhaduju tak na kilo za 1CD s tím DVD-RiPem. Pakliže se sejde vícero zájemců, klidně to udělám i za pade, jak říkám, chci si jenom vrátit investici. Na kšeft to rozhodně nedělám a kdo si myslí, že na tom nějak nehorázně vydělám, ať se na mě vykašle rovnou a nerejpe. Každopádně to, co bude DVD, budu objednávat, už kvůli své lásce k americkým autům, primárně mě zajímá 1968 Dodge Charger (k vidění např. ve filmu Blade). Na kazety štochám, nikdy jsem neměl VHS Video a začínat nebudu. Nebude to však dříve, než v létě. Budou to tedy tyto filmy😒br />
1974 Gone In 60 Seconds
1968 Bullitt
1973 American Graffiti
1974 Dirty Mary Crazy Larry
1971 Duel
1971 French Connection
1981 King Of The Mountain
1971 LeMans
1986 Blue Velvet
1989 Driving Miss Daisy
1976 Gumball Rally
1971 Two-Lane Blacktop
1971 Vanishing Point
1979 Mad Max
1981 The Road Warrior (Mad Max 2)
---
Kdo neví, o čem to je, ať hledá přímo na Amazonu, na imdb.com nebo přímo google.com
Dejte mi vědět, co z toho byste brali, na rbaron@volny.cz
Jinak po filmu ÚNOS AUT pořád bez výsledku pátrám, nevíte někdo, jak se to jmenovalo v originále? Nehral tam náhodou Schimanski? Fakt si vzpomínám mlhavě, ale byl to takovej týpek s knírkem, jak otvíral Ferrari pilníkem 😄
Sháním tyto videoklipy😒br />
Sugar Ray "Answer the phone"
Jamiroquai "Cosmic Girl"
Mick Jagger "God gave me everything"
nSync "Bye Bye Bye"
Jinak budu objednávat buď v Česku nebo z Amazon.com DVD-čka filmů, co se u nás vůbec nedají sehnat. Jedná se vždy o film, který má nějaký zvláštní vztah k autům. Budu dělat DVD-RiPy na jedno CD, tzn. DivX kodek, procesor to potřebuje aspoň pětistovku a od DVD je to k nerozeznání. Jinak samozřejmě pro toho, kdo to přehrává na domácím kině, je DVD nutnost. Pokud možno udělám originál a titulky a chtěl bych si taky zaplatit náklady a vynaložený čas, takže cenu odhaduju tak na kilo za 1CD s tím DVD-RiPem. Pakliže se sejde vícero zájemců, klidně to udělám i za pade, jak říkám, chci si jenom vrátit investici. Na kšeft to rozhodně nedělám a kdo si myslí, že na tom nějak nehorázně vydělám, ať se na mě vykašle rovnou a nerejpe. Každopádně to, co bude DVD, budu objednávat, už kvůli své lásce k americkým autům, primárně mě zajímá 1968 Dodge Charger (k vidění např. ve filmu Blade). Na kazety štochám, nikdy jsem neměl VHS Video a začínat nebudu. Nebude to však dříve, než v létě. Budou to tedy tyto filmy😒br />
1974 Gone In 60 Seconds
1968 Bullitt
1973 American Graffiti
1974 Dirty Mary Crazy Larry
1971 Duel
1971 French Connection
1981 King Of The Mountain
1971 LeMans
1986 Blue Velvet
1989 Driving Miss Daisy
1976 Gumball Rally
1971 Two-Lane Blacktop
1971 Vanishing Point
1979 Mad Max
1981 The Road Warrior (Mad Max 2)
---
Kdo neví, o čem to je, ať hledá přímo na Amazonu, na imdb.com nebo přímo google.com
Dejte mi vědět, co z toho byste brali, na rbaron@volny.cz
Wow !!!! To je husty, ty filmy bych bral skoro vsechny (Bullitt, American Graffiti, Gone In 60 seconds, Duel, Le Mans, Blue Velvet, Gumball Rally, Two Lane BLacktop, Vanishing Point, Mad Max) Abych zacal setrit😊) Jinak '68 Charger nic moc .. '67 Shelby GT 500 rules !!! (nebo jakejkoliv jinej Stang '67 - '68 ..
Hele, kdybys na ty auta jenom nečučel, tak bys věděl, že Mustangu scházely celý léta koně a když už je dostal, byly motory Boss 427 apod. strašně těžký a auto bylo skoro neovladatelný. Bill Hickman, kterej točil Bullitta a tehdy byl asi nejuznávanějším "panem šoférem" na tyhle honičky, se pánům od Fordu naprosto vysmál, když mu (jako prchajícímu padouchovi) chtěli půjčit na akci Ford Fairlane. Řekl tenkrát, že nic jinýho než Dodge Charger si na ty "silniční skály" v San Franciscu prostě nevezme. Pak se zkoušel hustě vytuněnej Mustang proti sériovýmu Chargerovi. Ačkoliv Charger vypadal větší, Mustang mu stačil až ve chvíli, kdy na Chargera obuli skoro motocyklový pneumatiky. Ovladatelnost, sériový výkon 375 HP a hlavně krouťák o 150 Nm vyšší než u Mustanga hovořily jasně. Pak byl ještě Charger Hemi, ale ten už dělal v sérii 430 HP a navíc byla tahle série dražší a s Mustangem vzadu (ještě aby ho dohonil) by ten film už nešel natočit vůbec. Tolik fakta. Jinak Mustang byl nádherná karosérie, to uznávám, ale je to i dneska stejný, když ho postavíš proti Dodge Viperovi.
Me se Mustang proste libi. Je takovej trochu jinej nez ostatni muscle cars. Na 100m bach nejspis nepoznal 'Cudu a Chellengera, ale Mustanga jo. O vykony tady nejde, stejne i ten Mustang je na to aby s nim clovek jezdil rychlej az dost. Pokud s tim chces zavodit, tak si kup Camaro Road Runnera nebo treba toho Bosse, stejne jedinej druh zavodu co se s tim da provozovat je drag, a na to je nejaka ovladatelnost vcelku ukradena (muzes rovnou vzit '34 Ford Coupe, vrazit do toho Chevy 454 a je to .. ).Jeste je taky dobrej Buick GSX, auto o rozmerech mensiho nakladaku a vykonech sportaku je fakt neco. Podivej se na www.musclecarclub.com do sekce racing humor, cast 'You might race Buick if ...' Ale tam to zase neni o designu, to auto je proste uchylny .. Jinak uznavam ze Mustang nebyl rychlej, ale me o to zas tolik nejde.
ve filmu bullit ten charger mel modifikovanej podvozek, jinak souhlasim ze mustangu nejakej ten konik schazel, ale me by stacil s 4,7V8, coz davalo asi 280 HP? Tuning motoru nebyl problem. Taky se me libi charger RT, ale pouze model 68, pak dostal takovy velky podle me hnusny zadni naraznik a bylo po kouzlu. Jsem ted v Sydney a videl jsem tu asi 6 ruznych mustangu cca 68`, je to fakt nadhera.. Jinak tady jsou schopny na vse narvat obrovske +17 litaky, skoro vsichni maji ladene vyfuky, ale taky to tu na ulici pekne "bubla" 😊, holt V8 je V8..
Nevim, jestli je tvoje činnost legální. 😃 BSA si tě najde podle IP adresy počítače. Ale filmy jsou to super. Jinak jestli scháníš videoklipy, tak se mrkni na www.kazaa.com Máš tam vyhledavač. něco jako byl Napster. A tím najdeš všechno. Asi ti neřikám nic novýho, ale kdby náhodou....
Ahoj, měl bych nějaké dotazy, sice nepatřící do této diskuze, ale snad mi někdo odpoví. Nedávno jsem koupil starší automobil s elektronovými disky, ale předchozí majitel s nimi jezdil asi i v zimě nebo je neudržoval, zkrátka jsou špinavé, tato černá špína nejde ničím umýt (zkoušel jsem různé saponáty a nic). Mohl by mi někdo poradit, jak vrátit diskům původní vzhled? Existuje na to vůbec nějaký přípravek? Co takhle nějaká brusná pasta a hadr + hodiny práce? Nebo je zkusit nechat opískovat (nevím jestli to se to vůbec dá dělat na hliníku, na plechových discích ano)? Kolik stojí renovace hliníkových kol? A ještě bych měl jeden malý dotaz, zajímalo by mě, zda je možné přepsat automobil na osobu mladší 18-ti let? Předem Vám děkuji za odpověd(i)!
Tak me napadlo, kdyz se ti tak libi Charger, sledovals serial Pomsta s.r.n. (Vengeance Unlimited) ?? To by se ti mohlo libit, hlavni hrdina tam jezdil cernym '68 nebo '69 Chargerem ..
Vsichni se divejte v Nedeli 3.3 v 16:05 (hned po formulich) na Novu. A pripravte si videa 😊))
... ale uz jen ten zvuk ty eSvosmy,, paneboze.. kam se hrabe moje VR6ka