Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "m_s"
18. 7. 2001 00:00
Re: Driven
No uvidime, od 11.7. to zacali davat v zemich Eu, tak na to pujdu. Pak se ozvu. ZdařBuš.
neregistrovaný "m_s"
18. 7. 2001 00:00
Re: Driven
Tak dlouho to snad ani neni v distribuci, ne? Gde jsi to videl???
neregistrovaný "blasty"
15. 7. 2001 19:36
Re: Driven
Jo uz sem to videl a reknu ti, nema ani cenu an to chodit. Nevim jestli je to uz v Cechach, ja sem to videl uz pred 2 mesici(mozna je to vic). Film je fakt "realistickej", ale na to si pockej, uvidis sam....
neregistrovaný "m_s"
15. 7. 2001 12:36
Re: Driven
Ty jsi to viděl????
neregistrovaný "Luce"
12. 7. 2001 12:18
Dekuju
Díky všem za dosavadní odpovědi a hodnocení ale stále se mi nepodařilo získat zdroj VHS s filmem Grand Prix. Prosím zkoušejte to dál u svých známých.

Zmíněný film Le Mans byl fakt na svou dobu 100% a bylo by dobré jej získat na VHS.

Luce
neregistrovaný "h_ST"
18. 6. 2001 08:29
Grand Prix, Le Mans, F1 atd ...
Už několik let marně doufám, že se na některém z našich televizních kanálů objeví i filmy s tématikou automobilových závodů (bohužel, pořád tám dávají hlavně stále stejné akční kraviny ...)

Film Grand Prix jsem viděl naposledy někdy v '70 tých letech v kině a byl skvělý. Matně si vzpomínám, že hlavní roli hrál, tuším, Kirk Douglas ...

Film "Le Mans" se Steve McQueenem je rovněž skvělý, a ten dokonce šel i v televizi, bohužel v době, kdy jsem ještě neměl video.

A pak je ještě jeden zajímavý film jménem "F1" - je pojatý jako reportáž o závodech a problematice F1 vůbec. Hraje tam mimochodem i Niki Lauda, ale na filmu jsou nejlepší autentické dokumentární záběry ze závodů, jsou tam např. záběry z havárií Francoise Ceverta ve Watkins Glen, nebo Rogera Wiliamsona v Zandvoortu ... I tenhle film byl (asi v 2 x) v televizi. Doufejte, třeba až bude mít ČT nového ředitele, tak se něco změní :-)
neregistrovaný "blasty"
13. 6. 2001 06:46
Re: Videl, ale nemam
Grand prix jsem ted videl na Speedvision. Nebylo to spatny, nejaky sceny byly fakt povedeny(formule do vody). Dva tydny pote davali Le Mans - bavil jsem se u toho mnohem lip nez u GP. Ukazavali taky jak se to natacelo a docela me zarazilo, ze Steve odjezdil cely zavod s kamerou na sedadle. Jo a jeste k Driven - totalni hovadina
neregistrovaný "ForzaFerrari"
2. 6. 2001 20:14
Re: Bez nadpisu
Tak ten film bych chtěl opravdu vidět, ale nemám tušení kde je k sehnání. Jestli ho dávali v kině, tak se zkus zeptat tam.

Jednou, myslím že minulý rok před GP Belgie dávolo RTL film Indy 500, viděl jsem ho jen tak s pauzama, ale mohl být dobrej, hrál tam Paul Newmann a byly tam pěkný záběry
neregistrovaný "Luce"
1. 6. 2001 23:25
Doporučuji ale nemám
Koncem 60 nebo počátkem 70 let byl v našich kinech uváděn skvělý hraný film (asi z USA) s názvem "Grand Prix" (nevím to přesně) přibližující průběh sezony závodů F1 s perfektnímy záběry a výkony herců, mj.zde byla k vidění ještě klopená Monza s havárií J.Rindta, stará trať v Monaku s pády do moře a mnoho dalšího - fakt krásná podívaná. Bohužel mám tento film již jen v paměti, marně se snažím sehnat informaci, kde by jej bylo možno vidět, půjčovny ho na VHS nemají. Pokud někdo víte, o čem píšu, můžete se ozvat? Třeba tento film někdo na VHS vlastní a mohl by ho poskytnout. Věřím, že by se líbil i dnešním mladým příznivcům F1, kteří v době jeho promítání ještě nežili. Luce.
neregistrovaný "blasty"
31. 5. 2001 05:01
Driven
Driven se Stallonem je pekna hovadina.