Můj taťka když měl diesela, tak taky přidával M2T olej, ale ne pravidelně, prostě sem tam jak mu to vyšlo. A auto jezdilo a jezdilo, motor měl najeto při prodeji asi 550tis km a byl pořád supr 😄. Já se osobně od přidávání oleje M2T do nafty nedistancuji a zkusím to někdy také. Ale ještě se zeptám fachmana na diesely a lodní motory, čímž se on zabývá celý život... Dám potom vědět, co mi řekl. Ahoj, Ondra
Vidím, že jsem vás chlapci zaujal. Já si pro piliny chodím ke stolářovi. Ale aby to nevyznělo tak, že všechny provozní vůle řeším sypáním pilin.......někdy si taky sypu popel na hlavu, ale to sem asi moc nepatří.
Duby rostou zpravidla v lese. Tam najdeš polínko a řežeš a řežeš a těch pár pilin si prostě vyrobíš...
Divil by ses, ale dubové piliny používám dodnes. Až se utiší smích , budu pokračovat - Co jiného mám dělat s autem stáří t+15 let, kterému hučí diferák a majitel se s ním pohybuje v akčním radiusu cca20km, dálkové trasy nad 30km podniká zřídka? Oprava je mnohdy dražší, než celé auto venku, takže přijdou ke slovu i piliny, na žiguly to byla jediná metoda.
LK: A co potom teprve skopčácká nafta, která se ti z ruky vypaří téměř jako benzín? Znám taky pár takových pánů. Jeden mi poradil, abych udělal dutiny směsí nafty a vyjetýho oleje a druhej, abych do hlučnýho diferáku nasypal dubový piliny. Škoda, že tyhle lidi zapoměli, že se spousta věcí mění...
Tak,že pánové proč vlastné M2T používám.Jsem zaměstnán u Francouské automobilky která vyrábí dobré D motory.Jeden náš zákazník ublížil čerpadlu a nové stojí od 45000 - 70000,-.Tak ho dal spravi k boschovi a takoví asi 55-letý pán co to opravoval mu doporučil naftu přimazávat v ČR je dost suchá to je vše
Míchat M2T do nafty je volovina, souhlas s ATXem. Osobně používám akorát zimní aditiva, když je velký mráz , tak -20 a víc tak trošku lihu, stačí i benzín. S bionaftou jsem byl spokojený ( v Ducatu ) až na jeden drobný problém - rozpouští se všechno gumové, resp. usazuje se v systému takový fujtajblový sliz. No ale když o tom člověk ví, tak se to dá vydržet při pohledu na náklady za ujetý kilometr. Nicméně osvědčený způsob, jak dojet co nejdál bez potíží je tankovat u osvědčených petrolejářů typu Aral, Shell, zdá se mi že obzvlášť po Agip naftě mondeo ožívá a kouří nejmíň. A pokud člověk netankuje u rádobypump někde z beček, není podle mně potřeba kupovat zázračné flašky.
Teď jsem teprve nahlédl do tohoto témátka... M2T do dieselu? Proboha proč? Aditiva použiju málokdy, spíš v zimě, když si nejsem příliš jistej, jestli jsem natankoval zimní naftu. Pokud beru u značkový pumpy, tak nic nepoužívám.
1. Ano bio je mastnější než normální nafta. Na druhou stranu je také bio smísitelná s vodou, což obyčejná nafta není.
2. M2T do diesela je blbost na druhou, tak akorát zapékající pístní kroužky.
3. Ano, průmyslová nafta do těžkých strojů má dle normy větší procento obsahu vody, síry a nečistot.
2. M2T do diesela je blbost na druhou, tak akorát zapékající pístní kroužky.
3. Ano, průmyslová nafta do těžkých strojů má dle normy větší procento obsahu vody, síry a nečistot.
Ještě perlička. Před léty jsem koupil v Kovošrotu 2 sudy na chatu na vodu a v každým bylo asi 8 litrů nějakýho neznámýho čirýho oleje. Kam s ním? Tak jsem ho po 2 dávkách zvrhnul do nádrže do Audiny, schroupla to bez keců a dobrý. I lehký topný olej schroupla, ale to bylo taky jenom asi 20 litrů a jednorázově a řádně naředěný naftou. Taky jsem brával hodně naftu z lokomotivy, nevíte jestli má stejnou kvalitu jako ta od pump, možná, že pro ty lokomotivy nebo lodní motory je trochu jalovější, netušíte?
Co jsem přesně použil za přípravek nevím, u každý pumpy prodávaj něco jinýho. Ve složení sajrajtíku jsem se dočetl, že podstatnou částí přípravku je petrolej. To používání M2T je řekl bych zbytečností, i když asi to nic nezkazí, pokud auto nemá katalyzátor. Můžete se někdo k tomu M2T odborně vyjádřit? Kdysi když jsem kupoval starou dieselovou Audinu, tak frajer co mi to prodával jezdil na bio, kterou zušlechťoval tímhle olejem. Má to smysl nebo ne? Co jsem četl různě o bionaftě, chluběj se, že má větší mazací schopnost, tak jestli je to pravda, na co M2T???
1. Ta spotřeba klesne, protože se motor důkladně vyčistí.
2. Mám úplně stejné zkušenosti, jezdím pravidelně 2000km v tahu, prvních cca 300-500 je spotřeba při stejném stylu jízdy až o 1,5l/100 km vyšší.
2. Mám úplně stejné zkušenosti, jezdím pravidelně 2000km v tahu, prvních cca 300-500 je spotřeba při stejném stylu jízdy až o 1,5l/100 km vyšší.
pred dlouhou cestou do ciziny. Byl jsem prekvapen nizkou spotrebou
Já bych to spíše přikládal té dlouhé cestě. Pravidelně si měřím spotřebu při takové cestě a z Prahy do Rozvadova je vždy vyšší než potom dále. A přitom do Rozvadova je to , s výjimkou Plzně taky po dálnici, a spotřebu v cizině měřím ještě s českou naftou, takže vliv kvality je vyloučen. Jestli je to tím, že je motor správně zahřátý, nebo jiným povrchem silnic nevím, ale rozhodně bych nevyvozoval závěr, že za to může lahvička.
Já bych to spíše přikládal té dlouhé cestě. Pravidelně si měřím spotřebu při takové cestě a z Prahy do Rozvadova je vždy vyšší než potom dále. A přitom do Rozvadova je to , s výjimkou Plzně taky po dálnici, a spotřebu v cizině měřím ještě s českou naftou, takže vliv kvality je vyloučen. Jestli je to tím, že je motor správně zahřátý, nebo jiným povrchem silnic nevím, ale rozhodně bych nevyvozoval závěr, že za to může lahvička.
Já například kupuji aditiva a M2T půl litru půl litru smíchám a přidávám na 10L 10ml
No nevím. Já byl mechanikama, ( kamarádama, kteří nemají potřebu na mně vydělat) kteří opravují lodní motory a skútry, tedy převážně dvoutakty důrazně varován pře používáním M2T. Zapékají se kroužky, a dělá to další nešvary. Údajně je filosofie, že se to stejně spálí, tak proč to dělat kvalitní. Doporučují výrazně kvalitnější oleje. Z toho důvodu mi přijde ne úplně šťastné lít M2T někam, kde vlastně ani být nemusí.
No nevím. Já byl mechanikama, ( kamarádama, kteří nemají potřebu na mně vydělat) kteří opravují lodní motory a skútry, tedy převážně dvoutakty důrazně varován pře používáním M2T. Zapékají se kroužky, a dělá to další nešvary. Údajně je filosofie, že se to stejně spálí, tak proč to dělat kvalitní. Doporučují výrazně kvalitnější oleje. Z toho důvodu mi přijde ne úplně šťastné lít M2T někam, kde vlastně ani být nemusí.
Taky jsem pouzil lahvicku pred dlouhou cestou do ciziny. Byl jsem prekvapen nizkou spotrebou, ackoliv sem autak dost honil, ale o tom uz jsem nekde psal. Dost mozna, ze slo i o efekt one tekutiny. Jmenovalo se to Diesel Power3. Jeste tu mam jednu mensi lahvicku - Leunasol Diesel aditiv od Motoron s.r.o. (200 ml). Nevim, co to udela, dam to az na zimu.... Jinak o BISHOP's original se pise v jinem tematu.
A co to bylo za výrobek Zadek524 ??? Taky bych něco takového zkusil nalít do 220D. Co mi poradíš za olej do toho piána ? Chci tam dát obyč. české Paramo (mám ho i v 560SEC) a je to v pohodě (tedy zatím 😃). Předem dík, Ondra
Před emisema mi kamarád doporučil nalejt tam jakousi srágoru co prodávaj u pumpy asi za 150,- Tak jsem to tam zvrhnul, pořádně protáhnul a výsledek? Emise perfekt, povolená kouřivost 3,5xx, moje kouřivost 1,8xx Ale ten můj motůrek nikdy stejně nečoudil a je super. Je to něco na pročištění vstřiků, čerpadla... Myslím, že uškodit to snad nemůže a možná, že to třeba i trochu pomohlo - zas tolik to nestálo.
Zdravi Mirek