0
přístrojovku ze scorpa??
Přejít do diskuze
Mám to stejný akorát jen přední okna v el. a POUZE decentní zadní křídlo..taky jsem viděl pár mračítek na sirkách, ale nic moč 😞( ... ale decentní přední+zadní spoiler + pěkný elektrony..to určitě..tojo. Ale jak už tady bylo řečeno SIRKA má moc pěknej přední kukuč... NEKAZIT !!!! 😊
S tim mracenim bych to jeste byt Tebou promyslel, na malokrterym aute jsou mracitka pekny, respektive mi pripadaji hnusny skoro na kazdym - a Sirka ma predni svetla naramne sympaticky, podle meho bys tomu akorat ublizil 😄 Ale jestli citis ze nemuzes jinak, jak libo 😊
Mel jsem nissan 100NX,to je dobra kara,potom Nissan 200SX,ale to je des!Napred odejde turbo a po 140 000KM se vam zarucene zadre klika a protoci ojnice.Potom nasledovala Sierra a jsem spokojen.Mam druhou,posledni model hatchback a jsem velmi spokojen!
Mam sirku 92´Ghia V plne vybave,kotouc,abs,servo,sibr,okna 4x v el.,zrc.v el.,klima,stav.sedacku,pristrojovku ze Scorpia.,del.sedacku a nema to chybu!Motor 2,0 DOHC 85 KW-120 ps.Mam v planu ji zamracit,prerdni,zadni spoiler,prahy,alu,kridlo,lak a hura na sraz!!!
Je to fakt k smichu, co si nekdo predstavuje pod pojemem tunning, zvlaste pak majitele ne-aut typu Felicie a podobnych pekacu. Clovek nevi jestli ma brecet, kdyz vedle nej takovadle slatanina uhani 115 kmh a v prvnim vetsim kopci mizi s 80tkou za krkem kdesi ve zpetnym zrdcatku 😊
Když vidím ty bradavice nalepené na kapotě (falešné odvětrání motorového prostoru), tak se fakt směju. Zejména, když si to někdo nalepí na Š 120 a ještě obráceně. Nechápu ..... Doufám, že jsem nikoho neurazil ..... Decentní a funkční tuning beru, ale šest antén nebo křídlo suplující aerodynamickou brzdu .... 😃 A k modrým LE😱 Jedu v noci, najednou vidím za sebou modré světlo. Klidím se tady ke straně v domnění, že jede sanita, a on to "natuněný" GOLF (či co to bylo za plečku) No, asi se mi smál.....
Fidofor😜 Ceny si určitě zjistím (asi hned zítra), a uvidím. Láká mě to, láká, ale jsme zase u těch peněz. No, zase by to jelo..... Ach jo!
Všem: Jsme tady fakt všichni dobře postižení! 😄 Kéž by nám to vydrželo!
Fidofor😜 Ceny si určitě zjistím (asi hned zítra), a uvidím. Láká mě to, láká, ale jsme zase u těch peněz. No, zase by to jelo..... Ach jo!
Všem: Jsme tady fakt všichni dobře postižení! 😄 Kéž by nám to vydrželo!
Koukám, že jste to tady pěkně zamořili příspěvky o ničem hlavně když jste se dočkali již v pátek - ale s tím naším webem budete mít smůlu - přes týden jsem na to ani nehráb, dneska jsme za pomoci Fida opravili moje nemocné levé přední kolo (výměna celého ramena + ložisko) a když jsme to všechno dali dohromady a jeli se projet, tak ani mě ani fida nenapadlo "dotáhnout kolo" - výsledek: štefty jsou takový sjetý - půjdou pryč. Ještě že mi neupadlo kolo 😄 .... třeba na NovoŘeporyjské .... to bych už asi nepřežil ....
sakra, nějak se mi to rozesralo. ten širokej sloupec s příspěvkama se rozšířil, takže se tam nevleze a je tam lišta na posouvání, takže když si chci přečíst příspěvek, tak s tím musím šibovat jak osel. nevíte někdo, jestli se s tím dá něco udělat????
tak mám vzadu nový gumy, vepředu zánovní, všechno vyvážený, nadusíkovaný.... a chová se to dobře. ještě zejtra geoška.........no pak bych měl něco udělat s ventilovým víkem, předníma poloosama, Z tlumičema, Z nárazníkem, Z stěračem, spínačema na okna, řidičovou sedačkou................................…
rbr: přesně tak taky si to z autoškoly pamatuji. Jenže vysvětluj to tunerům. Vždy mě pobaví, když některý vytuněnec se snaží to osolit a nějak se mu to začne hádat, akorát to řve a nic víc.
kostey - to děláš v kostele s takovýma stěnama? A do pytle, končím s psaním a budu jen koukat......
Mě zase fascinuje tuning typu: urvat výfuk (nebo alespon vyvrtat, případně do tlumiče naházet matky) aby to víc řvalo, hůř jelo a spolykalo víc benzínu..... A pak s tím do půlnoci jezdit po sídlišti....
Možná se pletu, ale když jsem já kdysi dělal autoškolu, tak jsem se učil, že jak na stav výfuku, tak na "bezdůvodné pojíždění v obci" (tak nějak to psali) byly předpisy.
Možná se pletu, ale když jsem já kdysi dělal autoškolu, tak jsem se učil, že jak na stav výfuku, tak na "bezdůvodné pojíždění v obci" (tak nějak to psali) byly předpisy.
Pod zemí ne ale jsou tam 0,5 - 1,5m široký stěny, okno do dvora a na oknu mříže. Do toho dvora se nedostanu ani abych tam dal větší anténu. Lidi i přes mojí neschopenku jdu na hokej (pozval mě šéf) tak zatim zdar. + asi taky neuvidim překlenutí desetitisícovky... Zdar
rbr: možná tomu příjde kostey časem na chuť. Ještě tady chybí nějaká jehovistická stanice nebo něco speciálního multilevlového, to by pak byl teprve výplach😒((
rbr: já pro blbosti jiný lepší a výstižnější výraz neznám. Stejně tak neuznávám nejrůznější mračítka, nálepkový tuning modré světýlka (za to bych bral hned papíry).
residents - já žil do teď v domnění, že jo. Podobně jako na příliš dlouhá slova. A když se podíváš zpět, každé vulgárnější slovo autor příspěvku vždy "poonačil", např. prd*l. Ale asi jsem se spletl, do *!
Já netušil, že to masírují i v Praze. No občas tam i pustí nějakou hudbu. O pane, o pane, o pane atd. Texty jsou fakt dokonalé.
Pracuju v Rytířský ulici v centru Prahy a tam je takový podloubý, a skrz to projde signál jen Proglasu... Asi se dám na víru.
kostey: raději nepoužívej, ať nás pak ostatní nekamenují. Už tak si vyslechnem, že tady tak kecáme offtopic.
Kostey: nekecej to děláš v kostele nebo arcibiskupství, kde mají rušičku na vše ostatní. Nebo jsi někde poblíž jejich silného vysílače (mimochodem podle mě značně překračují povolený výkon).
filtr žádnej snad neni (nebo používam ještě pořád málo neslušná slova? Mám nějaká zkusit? 😊
jen pro zajímavost: já v práci chytnu jen rádio Proglas. (Křsťanské rádio kde se furt někdo modlí, nebo tam je nějaká mše, nebo nějaké rozhovory...)
rbr: to vám v Praze závidím, že máte tematické stanice, že si může skoro (schválně píši) vybrat. Já bych si přímo podle svého gusta nevybral, ale pořád je to lepší než tady. Samý střední proud nebo vykopávky.
...sed ivím, že ti to propustilo to slovo: pi...y. Jak tu dnes někdo poznamenal, koukám jak Yelen (dobrá hláška 😃
residents - taky si rád mezitím poslechnu, co se kde děje. A ten výběr stanic tady(Pha) asi bude větší a tím kvalitnější. A taky mám období: jednou několik měsíců preferuji jedno, pak zas jiné...proč si dělat násilí. Hlavně když je co poslouchat cestou.
Taky chci logo. Nebyla by špatná fólie - sluneční clona na sklo do předu a průhledná dozadu. Na tu značku to je tak o pokutu. Rádi dávají za takové pičovinky (značky EU, okrasu, kraje) flastry.
rbr: takže znáš. To mě těší a zároveň překvapuje. Já poslední dobou taky spíš valím rádio a vystačím si s Radiožurnálem - kvůli zprávám. Hudbu tu z rádia nemusím. Jedině, když jedu směrem k Praze a to je málokdy, tak hned ladím Rádio 1, ale už to není co to bylo dřív a je to samý house atd. Rock a alternativa úplně u nich vymizela. Pak ještě nejsou špatná rádia na jihu Čech, to jsou správní hecaři. Jinak je to všechno nudná komerce.
residents - jo tááááák, jasně. I když to nejsou zrovna moji top, ale proč ne 😄
Já raději co nejvíc střídám, takže nakonec raději zapni vc autě rádio než konkrétní skupinu. Ale pak těch stupidních reklam...zvláště teď před vánocemi.
Já raději co nejvíc střídám, takže nakonec raději zapni vc autě rádio než konkrétní skupinu. Ale pak těch stupidních reklam...zvláště teď před vánocemi.
Lidi, máte to někdo už udělaný? myslim že už někdo psal že jo. Jsem hodně pozadu když to ještě nemám? + Kdo to ještě nemá plánujete to?
rbr: pokud posloucháš masovou produkci v radiu a TV, tak Ti asi unikly The Residents (www.residents.com/ ). Nic ve zlém. Moc lidí je nezná, ale už byli 2x v Praze v Arše. Vlastně jednou hráli alá Residents Už jsme doma a teď na podzim to nevím jistě, jestli to byli oni. Nikdo totiž neví, kdo vlastně jsou. Pod tu jejich masku s jedním okem nikdo nevidí. Podle toho, že už produkují hudbu, performace atd. skoro třicet let, tak to budou už pamětníci. Když jsem začal na motorcafe, tak to byla moje nejoblíbenější skupina a žádný jiný nick mě tehdy nenapadl.
kostey: blbě co? 😃))
Já sám nevím, RBR je přibližně zkratka, monogram. Je to krátký a rychle se to píše.
Ale že to seš ty, tak můžeš: Romane 😄
Já sám nevím, RBR je přibližně zkratka, monogram. Je to krátký a rychle se to píše.
Ale že to seš ty, tak můžeš: Romane 😄
rbr: mě by zajímalo jak tě oslovovat. Třeba na srazu ti mám řikat např. "rbr pojď sem" nebo jak se to čte?
Zdá se mi že v Praze pomaloučku mizí střední objemová třída. Buď kupujou lidi plečky do 1000ccm nebo pak >2000ccm.
1,6 jezdí taky hodně. 2,4 je sesterskej motor 2,9, stejně jako 2,3 a 2,8. ale mám dojem, že byly jen ve škopkách. jednoho znám, má ho známej balonář z Chrudimi, na šestnáctkách
Kostey: to je fakt, že 2.3D bude víc jak 1.6. Skoro vůbec jsem neviděl 2.8+2.9. Jen pár XR a pak posledních Saphire.
prochy: myslím, že těch 2,3D jezdí pořád dost. Aspoň u nás na Moravě. Ostatně myslím, že jich bylo vyrobeno mnohem víc jak 1,8TD. A jsou to držáky na Forda k neuvěření.
Myslim za a.). Jeste tam mozna nekde chybi 2.0V6 z Taunuse. U tech 2.3D se mi zda, ze od urcite doby nejsou skoro vubec videt. Asi se vsechny vysypaly.
Prochy: Já viděl jen jednoho v provozu a taky si tim nejsem jistej jestli to byl Cosworth. Viděl jsem ho v Praze a myslim že měl SPZ z Deutschlandu...
Prochy: myslíš pořadí a)podle výskytu na našich silnicích nebo b) množství vyrobených. Pokud je o a) 2.0, 2.0DOHC, 2.3D, 1.8 TD, 1.6, 1,8, 2.8+2.9, 2.4 (tu jsem ještě nikdy neviděl) b) 2.0, 2.0 DOHC, 2.3D, 1.6, 1.8, 1.8TD, 2.8+2.9, 2.4
Kostey - tak pro nás hlídej ty "magický" čísla příspěvků, kdyby do toho někdo vlez 😒
Koukám, že si s tím celkem vyhraješ.
A varuj Michalidese, že těch 12345 je jeho poslední šance 😄
Koukám, že si s tím celkem vyhraješ.
A varuj Michalidese, že těch 12345 je jeho poslední šance 😄
Sakra zapomel jsem na Coswortha. Krome Fidova jsem videl asi jenom 2 a kdovi, jestli tam nemeli jen ten napis. (Jednoho jsem predjizdel na dalnici do Plzne, do kopce nejel vic nez 110. Ale treba jel na vylet 😄.)
residents: Já sem zvědavej kdo to pokoří. Podle mě se nikomu nebude chtít... a diskuzi si přesuneme do jinýho tématu... a pak nějaký zbloudilec tam omylem něco plácne... No uvidíme, necháme se překvapit.
residents: já myslím, že by ta kuchařka stále za to. Od možnosti stahovat dokumenty jako takové až po "rady a návody od místních". A k tomu bych vždy přidal info od koho ta rada pochází a jak pevně si za svým tvrzením stojí - tedy oddělit naše domněnky od postupů, kterou jsou spolehlivě ověřeny.
kdyby nevyšlo č11111 tak pak máme na výběr třeba ještě 12345 nebo třeba do toho roku 2222 ale ty siky to fakt asi nevydržej. (Možná jako zkameněliny)
+ teď mě napadá že ty sirky by to vydržet mohli ale co MY?
+ teď mě napadá že ty sirky by to vydržet mohli ale co MY?
Residents: Jestli je to nekde zverejneno nevim, ale poradi bych tipoval (podle toho, co na silnicich vidim) asi takto 2.0, 2.0 DOHC, 1.8TD, 2.8+2.9, 1.6, 2.3D, 1.8, 2.4. Mate nekdo jine mineni?
prochy: taky DOHC je podstatně víc než TD. TD se dělalo kratší dobu. Je vůbec někde zveřejněno kolik a jakých provedení, motorů se vyrobilo?
Zajímalo by mě, jestli se na novém webu počítá s nějakou "kuchařkou" problémů? Tj. třeba řízení a vše o tom, jak na to. Prostě takový dokonalejší, obsáhlejší Kopp. Přičemž by se využili rady odsud.
rbr: dík
Jen oprava: chtěl jsem napsat že to nikam nebudeme honit, pak jsem chtěl napsat že to nebudem hrotit a nakonec jsem to nějak nesmyslně zkombinoval.
Jen oprava: chtěl jsem napsat že to nikam nebudeme honit, pak jsem chtěl napsat že to nebudem hrotit a nakonec jsem to nějak nesmyslně zkombinoval.
Cislo 11.111 je rozhodne magictejsi. Skoda jen, ze nezazijeme ten magicky okamzik 11.11. roku 1111 v 11:11 a 11s 😄.
tak koukám že ta diskuze pořád jede. Možná bysme to mohli rozjet ještě víc a pohřební řeč napsat v příspěvku číslo 11111. Michalides by měl víc času, nikam to přece nebudem hrotit, né?
At dnes ci zitra, 10.000 urcite pokorime. Ale o to myslim nejde. Kdo v tom vidi nejakou magickou hranici, kterou prece nelze pokorit, bude mit asi smulu. Nez staci napsat ten posledni pohrebni prispevek, 10.000 bude to tam. A jinak Michalides stale tvrdi, ze dela co muze (a ja mu verim), ale nic neslibuje. Uvedomme si, ze chodi pres tejden jeste do prace (a taky ma "nove" auto).
Tak si to tady užijte, odcházím z práce domů, 10.000 příspěvek si přečtu asi až v pondělí.
residents: já myslim že to bude určitě pozdějc. Tipuju to na dnešní večer nebo zejtřek ráno. Podle toho jakej tu bude provoz. Co takhle se zeptat michalidese jak na tom je? Asi mu napíšu SMS aby věděl kolik má času. 😄
Prochy: zase na druhé straně tady je dosti vysoká pravděpodobnost, že Ti někdo poradí. U DOHC 100%
Tyto "prispevky" alespon dotvareji jinak mozna trochu nudnou atmosferu u prispevku typu: Mam problem XXX a odpovedi typu: Udelej YYY a pridej ZZZ a dostanes...
oleowr1: Jo to máš asi pravdu, ale asi jen tak odpočítat nepujdou. Nemužem si "hrát" že příspěvek č. 10003 je ten desetitisícátej. ty 9912,9913,9914,... je asi plejtvání místem stejně tak jako tenhle příspěvek.
10.000 příspěvků sice ano, ale měly by se odpočítávat příspěvky jako 9912, 9913, 9914 ....
Ani nevim proč to sem píšu, asi se těšim na nové stránky a myslim si že to timhle urychlim...
Ceny (kdyz se secte vse dohromady) spis nez jak na vrakaci jako za nove neznackove. Pouzitelne max na nejaky nesehnatelny ci astronomicky drahy svetla.
kostey : taky jsem řešil problém se svítivostí a přišel jsem na to, že už jsou poněkud opotřebovaný zrcadla a poškrábaný skla od odletujících kamínků, tak jsem to vyřešil jinými halogeny H4 80/100W s takovým modrobílým světlem(nejsou schváleny pro provoz), teď když bliknu dálkový, tak je to docela slušná palba, 2x100W + dálkový(mám světlomety se dvěma dírami) H3 2x60W = 320W
Kdysi tady byl link na firmu co dělá repase světlometů [odkaz] , ale ceny nic moc. Výjde to jak na vrakáči. Spíš vhodné pro nedostatkové (veteráni atd.)
Jeden par navic mam, ale v slusnym stavu nejsou, to rikam predem. Na Tvojeho krasavce bych je nedaval. Max kdyby nekdo boural a potreboval svitit.
Já jsem dřív měl neštelovací H3H4 a teď mám štelovací a dvoj je to taky jen vpravo. ale vypadá to, že je to tak origo schválně
Taky mám tu verzi s přídavným dálkovým, ale bohužel jen na pravé straně. Před pár měsící jsem tam dal žárovku a fakt to svítí velice dobře. Na technickou to raději odpojím... Zatím si toho nikdo nevšiml, že je každé světlo jiné.
vite co, zeptam se takhle😊 nema nekdo nahodou tyhle svetla v slusnem stavu za slusnou cenu na prodej??😊
ja jezdim 99% v noci a kdyz sjedu dalnici za Bratislavou tak mam jeste 200 km na okreskach, a v noci mezi 2.a 4. hodinou tam nikdo nejezdi, t.j. dalkace vypinam az v obcich. Docela by se mi libili ty svetla s pridavnyma dalkacema...
prochy a J77 - verzi s 2 + 2 dálkovými žárovkami mám já. Je to docela síla si posvítit. Ale kdy to využiješ? Tento podzim jsem si zatím "posvítil" snad 2x.
prochy: Mlhovky taky nemam. Pridavny dalkace, tim jsem minil, ze nektere Sirky maji pridavne dalkove zarovky v lampe svetla, v tech castech bliz stredu, ktere jsou u slabsich verzi empty.
Mam takovej dojem, ze jeden drat (s dutinkovym konektorem jako u centralu) nebyl nikam zapojenej, ale definitivne dam vedet, az to doma dam do kupy. Ted fakt nevim.
J77: Tak uplne to samy ne. Ja mam uplnej zaklad, krome DOHC tam nebylo vubec nic (ale uz je 😄! ). Tedy ne sibr, ne koberec na zadni strane zadnich operadel, ne servo, ne orig. sibr, ne mlhovky,... Vubec nic, socialka.
prochy - když 7 tak 7 😄
Já mám 6 a je to originál s vyjímkou mých kabeků místo harmoniky. A vše funguje. Musí to být odlišné typy.
Já mám 6 a je to originál s vyjímkou mých kabeků místo harmoniky. A vše funguje. Musí to být odlišné typy.
tak jo vzdávám se....ale stejně mám pocit, že 4x4 má taky weber marelli, nebo ne? to víš, podíval bych se pod kapotu, ale tam bych teď viděl akorát silnici 😃
prochy: To se nevi, jestli mas to samy 😄 Je to Saphhire ? 😄 Tzn. +pridavny dalkace +poloplysovy sedacky +koberec na zadni strane zadnich operadel +loketni operka +priprava na 6 repro +standardne 4x repro predek/zadek +servo +elektricka okna vepredu +sibr +tenky cerny prouzek po stranach kastle ? 😊
Presne to rozdvojeni myslim. Porad trvam na cisle 7. Vcera jsem to prepocital u toho noveho svazku. Byl z 1.8TD ABS combi.
kdo to vlastně vymyslel tu Mohelnici? ten by moh vědět kdy...ta sirrka bude trošku mezigenerační hybrid, ale když bude mít Viktor elán, tak časem třeba seženem shnilýho nebo rozstřelenýho kosíka a bude....pokud to do té doby nerozstřelí on....snad neee
Willy: Musim se pripojit k Daytonovi. Nevim odkud cerpal on, ale v jistem manualu ke Coswothu z roku 1985 pro motor N5A (150kW), 2WD (puvodne od Fida) pisou😒br />
The 16 valve Cosworth engine presents the key element of the Sierra RS Cosworth. It uses the engine block from the proven Ford OHC engine but is completed with a host of new components and systems such as
*The new cylinder head with its two camshafts to actuate the 4 valves of each cylinder
*A water cooled Garret turbo charger
*A Weber electronic fuel injection system and
* an Ignition system made by Marelli
...
The 16 valve Cosworth engine presents the key element of the Sierra RS Cosworth. It uses the engine block from the proven Ford OHC engine but is completed with a host of new components and systems such as
*The new cylinder head with its two camshafts to actuate the 4 valves of each cylinder
*A water cooled Garret turbo charger
*A Weber electronic fuel injection system and
* an Ignition system made by Marelli
...
Taky by do sbírky nebyla špatná 3dv. 2,8 xr4x4 s děleným zadním oknem...nevíte někdo o nějaké za slušnej prajs? ...fakt už nevím kam vrážet prachy 😃) než naškudlím na motor, tak si stejně asi koupím kulový
Jo mimochodem... ta jeho sirka, to bude vymazlenec, až teda bude. klempíř to dělal 2 měsíce, ocas, a teď je už připravená našpricovaná...a možná dnes půjde do boxu....takže jestli to klapne,tak už ji o víkendu odvezem k nám a začnem skládat. je to I. 3dv, komplet navej černej lak(vč. nárazníků a zrc.), půjde do toho 2,0 OHC weber 2V ISC, většina věcí včetně interiéru z 3dv. 87, tzn. II. generace. Takže by měla rozhodně dorazit do Mohelnice 😃)
Willy: to je škoda. Dneska bych si našel čas, ale zítra jedu do Stínavy na zabíjačku, takže až v neděli.
prochy - takže jsi konečně sehnal harmoniku 😄
Jaké rozdvojení před osvětlením nákl. prostroru myslíš? Mě prochází levý svazek po levé staně střechy, pravý svazek po pravé straně. Jen z levého je odbočen snad jeden nabo dva kablíky do světla. Toto myslíš?
A jak jsi dopadl s tím počtem kabelů? Pořád 7?Čtu, že máš verzi bez ABS. Třeba se tam něco liší i v té elektrice vzadu, ale vrtá mi hlavou, co tam máš oproti mě navíc.
Jaké rozdvojení před osvětlením nákl. prostroru myslíš? Mě prochází levý svazek po levé staně střechy, pravý svazek po pravé straně. Jen z levého je odbočen snad jeden nabo dva kablíky do světla. Toto myslíš?
A jak jsi dopadl s tím počtem kabelů? Pořád 7?Čtu, že máš verzi bez ABS. Třeba se tam něco liší i v té elektrice vzadu, ale vrtá mi hlavou, co tam máš oproti mě navíc.
J77: chuťově jsou balený rozhodně chutnější (Samson, Drum, VanNeil atd.), ale už to nestojí jak za studentských let, kdy bylo balení za 35 (postupně 40, 50). Mimochodem zajímavé bylo, když jsem tak v roce 1991 byl v Turecku, že na hranicích s Bulharsk👋Jugoška stáli ve freeshopu kolem 100 (měli i Marlboro na balení), kdežto klasické ameriky od 12-18 Kč. Asi ta cena zohledňovala už tenkrát kvalitu a menší odbyt proti baleným. Ještě jsem viděl v Německu v 1993 za doby brigády na stavbě, jak si Rumuni dělali cigarety do dutinek. V obchodech tam měli v krabicích Marlboro tabák zabalený v tenkých papírcích (jak pauzák) a to se pak ládovalo do originálních dutinek Marlboro. Krabička tehdy přišla na 3,5 DM, což bylo pro Rumuny úspora proti 5 DM za hotovky. Nikde jinde jsem něco takového neviděl. Výsledek byl až na více papíru k nerozeznání do hotovek.
Willy: balit za volantem. To je fakt machrovina, ale i hazard. Já znám zase týpka, co dokáže ubalit jednoručně...
Willy: balit za volantem. To je fakt machrovina, ale i hazard. Já znám zase týpka, co dokáže ubalit jednoručně...
no to už je celkem pozdě. je to trošku složitější 😃) musím, ještě do Seče k našim, kromě toho musím vyvekslovat sierru za patrola, a odpo- navečer odvízt nějaký dřevo kolegovi, co mu dělám sirrku(byl se mnou na srazu). to chci dělat dnes, páč zítra dopo jedu ke Gazdovi na geo, takže nebudu mít toho Patrola. takže bysme to teoreticky mohli spáchat zítra kolem oběda, nebo ráno...no to asi spíš ten oběd
Já na všech svejch DOHC - čili 4x4 bubny a 4x4 kotouče mám šroubovací a na všech OHC zasouvací 😄....dřív jsem dumal o rozdílech 4x4 2x4, ABS neABS, OHC DOHC, ale teď mám pocit, že si z nás Henry dělá pi*u
J77: Presne to samy mam ja: rok 6/89, dlouha kapota, puvodne soc. vybava, DOHC, bubny (bez ABS), kombi.
Prochy: vím, že tlaky jsou základ, ale byl jsem u vyhlášeného čerpadláře (Horák - Zlobice), co mi dělal go čerpadla a ten mi řekl, že dřív než se měří tlaky, tak to chce seřídit ventily. Stačí větší vůle a u vychrochtaného dízlu je to znát. Říkal, že nemá podložky a tím to skončilo. Zase tak každý tlaky neměří. Každý nemá tlakoměr. A z těch co ho mají se v mém okolí by se do měření pustili takoví, ke kterým nemám vůbec důvěru nebo s nimi špatné zkušenosti. Ti co umí zase mají spoustu kšeftů a stará auta odmítají (však Willi znáš Mouralovic).
Jirkaking: žhaviče byly ještě na jaře OK, to by však nemělo vliv na chod po nastartování. Oprav mě pokud se pletu, ale za chodu to přece chytne tlakem i bez žhaviče nebo ne? Trysky byly taky OK - je však možné, že se některá kousla. Každopádně po jarní go čerpadla to jezdilo až do srpna jak hodinky, tj. jak nikdy před tím. Palivový filtr byl taky měněn. A od jeho výměny, resp. go uběhlo 6 tis. km. Překroužkováno to bylo loni na podzim. Od toho se ujelo ani ne 10 tkm.
Willy: pokud by jsi dneska mohl, tak bych byl vděčný. Skončím dneska dřív a mohl bych kolem čtvrté. Když tak budu na mobilu (spíš ten T-mob., na druhém střídám karty).
Jirkaking: žhaviče byly ještě na jaře OK, to by však nemělo vliv na chod po nastartování. Oprav mě pokud se pletu, ale za chodu to přece chytne tlakem i bez žhaviče nebo ne? Trysky byly taky OK - je však možné, že se některá kousla. Každopádně po jarní go čerpadla to jezdilo až do srpna jak hodinky, tj. jak nikdy před tím. Palivový filtr byl taky měněn. A od jeho výměny, resp. go uběhlo 6 tis. km. Překroužkováno to bylo loni na podzim. Od toho se ujelo ani ne 10 tkm.
Willy: pokud by jsi dneska mohl, tak bych byl vděčný. Skončím dneska dřív a mohl bych kolem čtvrté. Když tak budu na mobilu (spíš ten T-mob., na druhém střídám karty).
Jinak zadni kotouce se dodavali pouze ve verzich s ABS, t.j. auta s bubny se vyrabeli az do konce vyroby, t.j. do 1993.
Jinak vcera jsem zase konecne posoupil o krucek dal k vyreseni problemu vyhrivani meho zadniho okna. Byl jsem na vrakaci. Vyndal jsem tam z kombiku tu celou gumovou harmoniku i s kabelazi 5.dveri. Je to ustrihly tesne pred rozdvojenim kabelaze pro osvetleni nakladoveho prostoru.Tam to pripajim, provliknu a je hotovo. Dnes se do toho doufam dam. Jinak ta harmonika je na strane karoserie auta dost pekelne pridelana, ma v sobe plastovy pacicky uvnitr karoserie. Neda se k tomu dostat. Po pulhodine zapoleni jsem urval jenom 1 ze 4. To jsem predtim ale u sve harmoniky urval vsechny 4. Proste tady plati pravidlo: to prvni zku..is, abys poznal, jak to funguje.
Chlapek vcera rikal, ze DOHCcka s bubnovkama (nevim, odkdy mely uz vsechny kotouce) maji nasazovaci, ty s kotoucema sroubovaci. Ja napr. nemam ani ABS, mam dlouhou haubnu, je to Sapphire - combi prechodovej typ, DOHC '89.
ja taky😊) a z tech poloos jeste vic😊)))) willy, nevis jak to je s tema poloosama?? J77 ma DOHC, a ma tam ty drazkovane poloosy. Ja i prochy mame take DOHC (sedan a kombajn) a mame tam sroubovaci. Tak jak to do pr..le je??😊
Mimochodem netusite nekdo, mam-li v ceniku napsano, ze jsou tlumice o😜 Sachs - Boge, jestli se jedna o plnokrevny Sachsy, nebo ne ?
prochy: Vcera jsem to videl na vlastni oko, je to proste jen nasouvaci. Druhy konec poloosy musi sedet pevne, aby necestovala jak, jako me ta leva. Nevim, cim se stava, ze se uvolni, asi se tam vymele ta "koule s loziskama" jak ji tu popisoval daytona.
to prochy: myslim ze to tu psal willy, ty druhe (tensi) se do diferaku pouze zasunou, t.j. diferak nema vlastni prirubu.
to willy😊 je to mozne😊 v manualu pisou tohle: "The Sierra Cosworth is fitted with a combined Electronic Engine Management System with fuel injection from Weber and ignition system from Marelli"
Daytona: A jak to melo Tvoje OHC? Ty mluvis porad o sroubovacich poloosach, mohou snad byt upevneny jinak nez pomoci sroubu dokola?
Jinak me docela kadi, ze je nemuzu povolit, ty torxy jsou jak blato. Kdyby tam byly srouby se 6-hrannou hlavou, to by byla parada. Je to ale ku..vsky zarezly.
Jinak me docela kadi, ze je nemuzu povolit, ty torxy jsou jak blato. Kdyby tam byly srouby se 6-hrannou hlavou, to by byla parada. Je to ale ku..vsky zarezly.
no občas kouřím balený cigára...příklad - jednu dobu jsem je hulil proto, abych nehulil za volantem, nebo aspoň ne furt...dopadlo to tak, že jsem je balil i za volantem....bylo bezpečnější kouřit zase startky 😃)
No, pokud nechces prechazet na baleny cigara, coz je vyhoda i chutove a zdravotne 😄 tak se jeste nabizi reseni pouzivat nejaky fortelny potahy, ale to je zase skoda davat na hezky sedacky, a takovy jsou v Sierrach vsechny - i ty nejobycenjsi latkovy 😊
no je to fakt hrůza...o propálenejch sedačkách bych se radši ani nezmiňoval 😃 Asi budu muset přestat kouřit, než budu jezdit s cosworthem. Kdybych propálil i ty recara, tak už bych si nakopal 😃
Ty vole, já měl fčera takovej fofr, že jsem na tebe úúplně zapomněl! Ale zjišťoval jsem to, v HZku by snad ty podložky šly koupit, ale musíme vědět přesnej průměr a tloušťky. tzn. napřed ty ventily změřit. jak jsi na tom s časem? Třeba bysme to stihli dnes během dne
jestli bude ta hlava dobra, tak to bude velike plus a muzem se pustit do skladani motoru. Co rikas Fido, stihnes to do srazu??😊
Jinak ty chlapici s vrakace v Radotine jsou vetsinou taxikari, ktery bud pres den delaji auta nebo pres noc jezdi tagem, ale musim rict, ze navzdory povestem o tom ze vsichni tagari jsou kur*y atd. k tomu fakt pristopili nesmirne pocitve, testovali to fakt dukladne abych nemusel kupovat dily ktery to urcite nevylepsi a celkove se proste hodne snazili. Kdyz jsem to jeli projet, byli stejne zvedavy jako ja, jestli to bude lepsi, zadny takovy ty plky "to jasny, to bude v pohode", atd. Opravdu mohu doporucit. A maj tam krasny vlcaky 😄 Telefon k nim je kdyztak 721512883.
já osobně taky kouřím. resp. jsem kouřil v autě. V létě jsem drhnul tapucíruk a nevěřili by jste kolik bordelu se v něm usadí a v sedačkách. Raději někde zastavím a dám si v klidu čouda. Ještě k tomu mám na sklech kouřové folie a nerad bych je propálil. A večer koukat přes mastný přední okno taky není ono. Byla docela fuška tu mastnotu z toho okna sundat. Fuj už nikdy v autě hulit nebudu. Jo když se nechá kouřit ekologicky je to jiná 😄)). Ale to sem asi nepatří. Ale je to paráda 😄)).
V aute kourim fest, muj krasnej rakouskeji interier jsem za pul roku od vajglu zdevastoval tak, ze je to hruza 😞(( Koberec asi 4x propalenej, sedacky jeste vickrat. Od ty doby, co jsem se vratil k balenymu tabaku (Drum, Van Nelle) je to naprosto bez problemu, z toho jahody nepadaj.
fidoford Doufám že rentgen nezjistí nějaké trhlinky na hlavě. Už se tešim až na srazu toho tvýho cosího uvydím 😄)).to all A co takle předběžně určit místo srazu ? Nebo jsem zaspal a už je určený ?
Diky. Dneska se mi o Sirce dokonce zdalo, ze jedu po dalnici do Lisabonu, nikde nic nevrni a tlumice nebouchaj... 😄 Prijemnej sen, asi mi na tom aute zalezi jeste vic, nez si myslim. A co se tyka praci na mem aute, nelam si tim hlavu. Kdykoliv jsi mohl, pomohl jsi, vazim si toho a dekuju. Samozrejme tim ale neodmitam budoucnost 😊
Jen ti přeji ať je to jen triskama resp. žhavičema. Ale nerad to řikám, blíží se zima a ta prověřuje diesly. A proč si ty žhavicí svíčky nezkontroluješ sám ? Je to přeci primitivní a nebudeš muset zbytečně platit navíc. A co palivový filtr . Myslím samozřejmě spojený s další věcí např. při startech svíčky a dále vstřiky. Jí např. měním palivový filtr po 15tis. km. Vím že by se ještě měl nechat. Ale zase 150 kč mě nevytrhne. A většinou ho měním před zimou. Dále bych zkontroloval vstřiky prostě nastartovat a průběžně povolovat a hned zjistíš kterej je špatnej. Ale to určitě víš. Fakt ti jen přeji aby jsi měl Tlaky OK. Přeci jen nás 1.8TD tady na motorcafé je málo. Takže ještě jednou držím palečky 😄))).
Tak to vidím, že asi místo slavnostní řeči bych pronesu smuteční (nad autem). Akutně potřebuji dát motor do pořádku. Potřeboval bych tip na schopného mechanika - díslaře na Moravě (zkontrolovat vůle ventilů, tlaky - pak se uvidí, pokud OK, tak trysky, žhaviče). Jede to jaksi divoce - špatné starty, vibrace, nepravidelný chod. Ještě by měla nějaký rok vydržet, dokud se vozí kočárek, pak až půjde do kytek.
Taky se mi už stalo, že jsem hledal vajgl po autě a jednou mi zase vypadlo žhavé na sedačku a udělalo tam dírku. Takže v autě to bez cigára raději vydržím. To si raději někde na štrece zastavím. Nehledě na ten smrad v tepecírungu.
Fido, včera jsem na Ebay objevil motor na třídveřáka ...momentální cena 351EUR!!!!!
....ale - nevím to jistě, ale teoreticky nejde na 2wd motor nasadit 4wd vana. A údajně má ten novější motor navíc olej. ostřiky pístů. A ještě k tomu má tady ten ještě Bosch vstřikování(204k) a hlava je taky jiná. Ale kdybych měl peněz na zbyt, tak bych o něj bojoval, stejně si jednou chci to 3dv. pořídit, no ale sám víš jak to je....$$$$$$$
....ale - nevím to jistě, ale teoreticky nejde na 2wd motor nasadit 4wd vana. A údajně má ten novější motor navíc olej. ostřiky pístů. A ještě k tomu má tady ten ještě Bosch vstřikování(204k) a hlava je taky jiná. Ale kdybych měl peněz na zbyt, tak bych o něj bojoval, stejně si jednou chci to 3dv. pořídit, no ale sám víš jak to je....$$$$$$$
Jak jsem tu psal o tom kopání do volantu, táhnutí na jednu stranu, plavání ve vyšších rychlostech, tak jsem přetá¨hnul tlumiče -ten imbus to je fakt debilní vynález - když pořádně zabereš - třeba při povolování - tak ten klíč se do toho tlačí jak do másla....už se mi jednou stalo, že jsem si zku*vil sachs, protože se ten imbus normálně rozletěl. Nicméně stav se trošku zlepšil. Tak jsem to přezul na zimáky, protože ty přední gumy jsem taam měl akorát na dojetí, a místo doprava to začalo táhnout doleva 😃). Následně jsem zjistil, že jedna guma je šrotová a druhá na tom není o moc líp, takže dnes ráno budem přezouvat dvě nový polarisky - radost až na kost - 1.850,- x2, a to je ještě dobrej prajs. Mimochodem jsem prostřík WDčkem kloubky hřídele řízení, protože když jsem byl v Emerice, tak to 2 měsíce stálo....už jsem to měl jednou zatuhlý, vůbec se to nevracelo...málem jsem tehdy vyměnil řízení, než jsem na to přišel. Ještě s tím pak zajedu na geometrii a zase vás poinformuju...
Tak ještě že tak 😃 .....co se týče nasazení kardanu - drážky - je to myšleno tak, když se sundává z difu - 4 šrouby
to kostey: 0,7mm. nejlíp vrazit do toho lístkovou měrku a sklepnout - jsou i měrky přímo na svíčky. No jo, já starej kuřák 😒 bych o cestujících vajglech moch vyprávět...
Málem bych zapoměl-pozdravuje Vás Rob.Byl jsem v úterý v místě jeho bydliště tak jsem ho pozval na čaj.Robe,jak jsme mluvili o tom scorpiu mrkni orientačně na cenu třeba hlavy a motoru-na mého cosíka stojí hlava kolem 5000 a motor 8500-v eurech.Je to sice hezký ale až se něco vykálí,tak to bude stát za to.
Ok je to sklepnuto, ale barvu asi moc nepoznám, vyndal jsem je, abych je vyčistil od oleje...
Tak je rozhodnuto-GO motoru se letos nekoná,spodek bude OK,hlavu budu konzultovat s nějakými odborníky ale kamarád automechanik říkal že bude OK.Každopádně bych jí chtěl nechat zrengenovat jestli nemá něco zlomeného(třeba hlavu(((😊
J77-konečně větší krok k uzdravení Tvé sirky se zdařil,gratuluji.Kdybych měl čas a místo(víc)tak bych ti mohl občas něco na autě udělat,to samý Kosteyemu(to zas bude řečí jak jsem mu zprznil jméno)poskytnout občas garáž.Holt cosík mě zaměstnává dost a dost(nejen on) a tento stav se asi ještě dlouho nezmění.
Má recht,2 mm je už dost-sklepni je tak na 1 mm.Dívej se spíš na barvu elektrod,ta hodně řekne o spalování.Má mít takovou cihlovou-hnědou barvu.A v sirce nekuř,nedělá jí to dobře...):..
vyndal jsem jen 2 a jedna tam může mít milimetr a ta druhá skoro 2mm Otec řikal že 2mm jsou moc, abych do toho trochu klepnul kladívkem. Tak sem se radši chtěl zeptat... (Ptám se proto, že Otec před 20ti lety pracoval jako mechanik v dopravnim podniku a spravoval autobusy ale Sierra neni žádnej Ikarus)
Udělej jeden pokus-nastartuj a nech palivoměr spadnout.Pak chcípni motor ale přes rychlost(třeba 5-kou) prostě vypnout motor bez spínací skříňky a sleduj ručičku co dělá.Jde o to,že přebytečné palivo jde při nastartovaném motoru zpět do nádrže blízko plováku.Pokud by trubyčka byla nasměřovaná na plovák,tlak paliva by jej mohl ovlivnovat.Pokud tohle nepomůže pak jedině měřit napětí vodiče od palivoměru do přístrojů a tím vyloučit plovák nebo přístroje příp jinou závadu.
prochy: Presne tak, konecne 😄 Povedlo se to az v patem servisu, a doufam, ze jsem to timto nezakriknul 😊
Tak jsem si řekl, že si trochu vyčistim svíčky... Docela mě zarazilo jaká byla mezera tam kde přeskakuje jistkra... Jaká by tam měla bejt mezera?
Dřív jsem si skoro nedokázal představit, že bych při jízdě autem nekouřil. Zvykl jsem si na to Hlavně v Evropě na dálnicích ale teď poslední dobou kouřim v autě jen pokud se dostanu do kolony nebo když jedu pozdě do školy a vim že bych to před vyučovánim nestih. Štve mě ale jakej to dělá po celym autě bordel. Navíc se mi již stalo že jsem vyhazoval oknem vajgl a on se vrátil dovnitř a ono to neni moc příjemný, když ve 110 na okresce před zatáčkou spadne hořící vajgl někam a vy nevíte kde je... 😄
Jen jsem si musel postěžovat.
Jen jsem si musel postěžovat.
Daytona&others: Tak jsem se konecne podival na ty poloosy na svem kombiku. Musim konstatovat, ze poloosa na kombiku 89 DOHC s bubnama vzadu a na sedanu 92 DOHC ABS jsou na pohled stejne, tedy sroubovaci se 6 torxy.
Huh. Jsem zpet z vrakace/servisu v Radotine, a musim rict, ze s dobrymi vysledky. Test se zvednutou zadni napravou a autem rozjizdenym postupne od 50 do 200 kmh odhalil hned zkraje krivej kardan. Nasledovalo odhaleni zkrivene leve poloosy, ktera navic pri vyssich rychlostech vydatne cestovala z diferaku ven a dovnitr (samozrejme ne uplne).
Po vymene karadnu za jiny (ma drazku - neda se otocit) a vymene poloosy jsme to jeli projet, stav tak o 70% lepsi, jeli jsme 160 a auto jen malicko vrnelo (kola + vule v diferaku + mozna naboje), ale bylo to opravdu o mnoho lepsi. Zkousel jsem v techto rychlostech prejizdet z pruhu do pruhu a vubec navodit situace, pri nichz se to vzdy rozvibrovalo, zda se to byt opravdu OK. Pote jsme jeste vymenili zadni tlumice a nainstalovali pod prevodovku kostku kterou jsem jako jediny dil dodal sam, dolili trictvrte litru oleje do diferaku a bylo hotovo.
S timto se zapolilo od 10😁0 do nejakych 18:00 a cele to tam i s praci vyslo na 4500.- coz mi pripada dobre. Snad to vydrzi, jsem hrozne rad, ze uz mi pri 140 nevyskakujou vajgly z popelniku 😊
Po vymene karadnu za jiny (ma drazku - neda se otocit) a vymene poloosy jsme to jeli projet, stav tak o 70% lepsi, jeli jsme 160 a auto jen malicko vrnelo (kola + vule v diferaku + mozna naboje), ale bylo to opravdu o mnoho lepsi. Zkousel jsem v techto rychlostech prejizdet z pruhu do pruhu a vubec navodit situace, pri nichz se to vzdy rozvibrovalo, zda se to byt opravdu OK. Pote jsme jeste vymenili zadni tlumice a nainstalovali pod prevodovku kostku kterou jsem jako jediny dil dodal sam, dolili trictvrte litru oleje do diferaku a bylo hotovo.
S timto se zapolilo od 10😁0 do nejakych 18:00 a cele to tam i s praci vyslo na 4500.- coz mi pripada dobre. Snad to vydrzi, jsem hrozne rad, ze uz mi pri 140 nevyskakujou vajgly z popelniku 😊
Ahoj, dokázali byste mi někdo prosím poradit s palivoměrem. Promblém je následující, v okamžiku kdy otočím klíčkem v zapalování mé Sierrky tak my vyjede palivoměr do přislušné polohy a ukazuje stav benzínu, nicméně po té co nastartuji, tak ručička okamžitě spadne a neukazuje nic. Setrvá na tomto místě i po vypnutí motoru.
No ja mam takovou predstavu a jsem zvedavy na to zda by to tak slo😒br />
Nasel bych si na Netu stejnou barvu, obsah co mam a pak trada do Reichu se znackama z meho.
Pak jen prohodit a vzheldem k tomu, ze tam casto jezdim, tak si myslim, ze by to musela byt velka klika, aby cokoliv kontrolovali.
To myslim by slo bez problemu, ale dalsi dil dobrodruzstvi s legalizaci toho auta si moc nedokazu predstavit. Prestavba + zmena cisla motoru a zmena VIN Codu. To je ciste moje teoreticka uvaha a jezdilo by to na papiry toho puvodniho. Tak co Ty na to? rano jsem si k tomu hledal neco na Netu a dovoz ofiko je docela papirova honicka. Kazdopadne budu moc vdecny za jakoukoliv radu. Prijemny vecer
Nasel bych si na Netu stejnou barvu, obsah co mam a pak trada do Reichu se znackama z meho.
Pak jen prohodit a vzheldem k tomu, ze tam casto jezdim, tak si myslim, ze by to musela byt velka klika, aby cokoliv kontrolovali.
To myslim by slo bez problemu, ale dalsi dil dobrodruzstvi s legalizaci toho auta si moc nedokazu predstavit. Prestavba + zmena cisla motoru a zmena VIN Codu. To je ciste moje teoreticka uvaha a jezdilo by to na papiry toho puvodniho. Tak co Ty na to? rano jsem si k tomu hledal neco na Netu a dovoz ofiko je docela papirova honicka. Kazdopadne budu moc vdecny za jakoukoliv radu. Prijemny vecer
to kostey: Mě mladý řidiči nevadí ostatně ně je 24 takže si taky nepřipadám jako staroch 😄)).
Ale ten * mě fakt vytočil.
Ale ten * mě fakt vytočil.
To Bajaja: jiste zkusenosti mam...Na co jsi primo zvedavej?? Na celnici, na vyrizovani celnich dokladu a prevoz pres hranice nebo uz na prestavbu kdyz uz je auto proclene a v Cechach??
Jo a v Amstru by mě zajímalo jestli mají tanky absolutní přednost. Protože u myslim že americký ambasady nebo velvyslanectví mi nějakej tank s pogumovanejma pásama nějak nedal přednost... a to jsem byl na hlavní a ještě jsem měl zelenou (aspoň myslim že tam ta zelená byla)
Paříž, to je zážitek 😄 projížděl jsem ji ve špičce se scoriem DOHC naprosto nedržícím volnoběh s tunovým přívěsem. Amsterdam naproti tomu je naprostá pohoda, byl jsem tam asi osmkrát, z toho tak pětkrát taky s přívěsem. Jednou jsme parkovali v centru v podz. parkovišti, bylo to tak 15 čísel nad střechou auta i vozejku....a ta automatická závora, když projelo auto, už nepočítala s tím, že pojede ještě něco za ním 😃)
Prochy: Policejní stát? to je ještě slabý slovo. Jednou jsme se s druhym autem nějak stratili a tak jsem si dali sraz na nějaké benzince na 36km směrem na Lyon. Čekali jsme tam na ně asi 4 hodiny a když přijeli tak nám překli, že je stavili francouzský policajti, že jim prohledali kompletně celý auto, osobní věci a zabavili jim pár blbostí jako třeba nůž co měl délu čepele o 3cm delší než povoluje EU... Mimochodem to s rozjížděnim na červenou je pravda, ale v Barceloně je tento jev ještě markantnější. + V Amsterdamu se nám podařilo zaparkovat auta tak, že když jsme od nich ráno odešli, tak jsme je našli až večer. (neměli jsme zaplacený parkování a tak už jsme byli skoro smířeni stím, že nám je někam odtáhli ale nakonec jsme je našli, takže vlastně pohoda...
Zdravím čtenáře a měl bych jeden dotaz zda máte někdo zkušenost z dovozem auta z Německa? Nějak se mi zalíbil jeden krasavec na mobile.de a k tomu se ještě naskýtá šance koupit tady v bazaru Sierrku DOHC 2.0 no, ale není zrovna v nejlepší formě, tak mi to připadá jako drahý špás. Navíc to je na žlutočerných značkách tj. papírově náklaďák, ale má sedačky i vzadu, sice bez pásů, ale jede jak kuna. Michalides si alespoň touto cestou zaslouží dík nejen za web na kterém usilovně pracuje, ale i za rady, kterými mi pomohl. Tady je ta věc co považuji za praktickou😒br />
Homologace Ford, Na Pankráci 30, Praha 4. Pan Martin Bílek telefon: 261 001 238 nebo 139 nebo 439. Otevírací doba Po-St-Pá 9-12 a Po+St 15-17.
Hodí se to při dotažení auta z venku a homologační poplatek je 7.000 pro dovoz. Jinak se to stanovuje individuálně. Doufám, že se to někomu bude hodit, docela jsem si užil než jsem to sehnal. Těším se na Vaše rady Honza snow.h@centrum.cz
Homologace Ford, Na Pankráci 30, Praha 4. Pan Martin Bílek telefon: 261 001 238 nebo 139 nebo 439. Otevírací doba Po-St-Pá 9-12 a Po+St 15-17.
Hodí se to při dotažení auta z venku a homologační poplatek je 7.000 pro dovoz. Jinak se to stanovuje individuálně. Doufám, že se to někomu bude hodit, docela jsem si užil než jsem to sehnal. Těším se na Vaše rady Honza snow.h@centrum.cz
Proti Parizi je Praha okresni mesto. My jsme v Parizi hledali nas hotel asi 3 hodiny. Nasli jsme ho ani nevim jak, snad intuice. Ale na druhou stranu jsem si pri tak prisernem provozu, pripadal, ze to bylo +/- plynuly a lidi jezdili dost predvidatelne, jestli se tam vubec o necem takovym da mluvit. Proste clovek vedel, ze vsichni jezdi jeste 3s po bliknuti cervene. Jeste na cervenou se rozjizdeji, pokud chodci presli... Zensky a duchodci tam jezdej taky s prehledem. Zadny zdrzovani, nebo ze by nekomu utekla zelena, ci se pri ni rozjizdel jak banda slimaku pri zavodech. Proste pohoda. A policajti? Tady mi to prijde jako policejni stat. Cihaj za kazdym bukem, na mereni rychlosti si vybiraj ty nejpriblbejsi 40-ky. Tam hlidali predevsim prechody, kudy rano chodi deti do skoly.
Prochy: Jízdních pruhů? to fakt nevim. Když jsem tam jel tak jsem jen čekl kdy to bouchne... Kdykoliv se někde udělá trochu místa tak se tam někdo snaží nacpat zleva z prava zepředu (zpátečkou) a fakt to bylo maso. Navíc jsme tam byli 2 auta přičemž jsme ani nevěděli kam chceme jel a baterky ve vysílačkách jsme měli skoro vybitý tak jsme se skoro neslyšeli, navíc se nám na naší frekvenci motali nějací frantíci a nebyli jsme chopný se domluvit na jakou frekvenci přeladíme a druhý auto bylo o šest aut víc vepředu navíc přikrytý nějakym autobusem tak jsme ho ani pořádně neviděli, navíc jsme měli ten den ujeto už nějakejch 800km takže únava už nějaká taky byla... + to jsem už psal, že se nám v Amsterdamu podařilo najezdit asi 150km po Ring Amsterdam než jsme pochopili, že jezdíme pořád do kola?...
Ten viteznej oblouk fakt vitezi. Kolik je tam jizdnich pruhu? Me to pripadlo jako zmet aut jedoucich ruznymi smery, mezi nimi maji naspech manazeri v kvadrech na skutrech a sem tam nejakej clovek snazici se mezi temi motoristy prodrat.
čistě k titulku příspěvku: Jak jsem projížděl Evropu, tak sem zjistil že češi nejsou tas tak špatný řidiči... Jako důkaz mi posloužilo hafo situací, kdy mě třeba málem přizdil ke zdi tunelu kamion, kterej mě předjížděl v pravotočivý zatáčce zprava a nějak ho to na mě vyneslo... Nebo třeba vyjíždim z odpočívadla, auto plně naložený (ještě 1.6) a předemnou obrovskej kopec (začátek pyrenejí) byla 2 proudá dálnice a všichni jeli v pravim pruhu, kam jsem potřeboval vjet. A nikoho nenapadno se zařadit do leva a udělat mi místo, navíc jsem měl jen asi 100m na to abych se tam do toho pruhu dostal protože pak nájezdovej pruh končil. No tak jsem se tam trochu vecpal, poslech sem si orchestr klaksonů a nahoře na kopci na mě zaútočila nějaká dodávka (předjela mě zařadila se předemě a dupnul na brzdy)... To jak sem se jim tam vecpal sice nebylo taky moc slušný ale nic by se jim nestalo kdyby uhli. Kdybych zastavil tak bych pak ten 2km dlouhej kopec jel na dvojku a eště bych riskoval že to zamnou kámoš nedobrzdí... Nebo Třeba Vítěznej oblouk v Paříži... Jel jste tam někdo? To se nedá popsat to se musí zažít. (musel jsem se vypovídat)
Zrejme maj rumuni jeste trochu jinou kulturu silnicni dopravy. Ja myslim, ze na tom nejsme tak zle.
Ja jsem takovej dalnicni jezdec😊 jezdim 90% na dalnici, takze jsem na ne zvyklej😊 Fotra, strejdu i kmotra mam ridice kamionu, tak vim ze to maji tezke. O dost tezsi nez my, kteri jezdime v osobnich autech. Ja je obcas pred sebe pustim do leveho pruhu kdyz vidim ze chteji predjizdet, vetsinou mi to i podekuje. Vemte si, mne to stoji pouze tolik, ze trochu pustim plyn, jemu rozhybat nebo ubrzdit 30-40 tun stoji o mnoho vic. Nastve mne ale kdyz jsem vuci nem ohleduplny a nedostanu to zpatky. Treba naposled pred Brnem na 172. km byla kolona, hodinu jsme stali, pak se to konecne rozhybalo, aut bylo tri pr.ele, a nakladaky se zacali predjizdet. Nastval mne jeden rumun, ktery chtel predject asi 10 jinejch kamionu, za nim uz kolona aut, on na to zvysoka $ral. Uz jsem na neho blikal, uz na neho blikali i ostatni nakladaky v pomalem pruhu at se zaradi, ale ne...Po deseti minutach jsem se nastval a predjel je v odbocovacim pruhu.
J77 -talky pneu. Tak jestli čtu dobře tabulku, co jsem tu před časem některým z vás posílal, tak to přesně odpovídá.
Fascinuje mě slušnost a vstřícnost těchto lidí nenačuchlých našemi národními zvyky. Když si to člověk porovná třeba s katastr.úřadem, dopravkou apod....
Fascinuje mě slušnost a vstřícnost těchto lidí nenačuchlých našemi národními zvyky. Když si to člověk porovná třeba s katastr.úřadem, dopravkou apod....
kratas - lambda - tak tak. Jak píše prochy. Tu vazelínu tam namázni, třeba lambdu ještě jednou budeš měnit ty 😄
Dotažení - taky vše dělám odhadem , já bych to snad připrovnal k dotažení svíčky (?). I když naopak, u svíčky máš ještě větší tlak a těsnost v případě svíčky má určitě ještě větší význam...
Dotažení - taky vše dělám odhadem , já bych to snad připrovnal k dotažení svíčky (?). I když naopak, u svíčky máš ještě větší tlak a těsnost v případě svíčky má určitě ještě větší význam...
Spíš než z Passatů mám "vítr" z náklaďáků na dálnici. Předjíždějí se i v pomalým pruhu, ignorujíc, že je předjíždí další dva proudy aut. Při jejich závodech mě už čtyřikrát namáčkly na středový svodidla 2x jsem to ubrzdil a 2x protroubil - uvidíme co se stane popátý. Napálil bych jim pojistku jak prase a hlavně spoluúčast. Pak by si to rozmyslely.
No tak to máš recht. Včera jsem vyjížděl z parkoviště a jen co jsem vyjel tak na moje místo v protisměru zaparkoval prassat a málem to do mě naboural.A nebylo mu vůbec divný že všecny auta mají čumáky na druhou stranu. Takovej mladej ču..k co si půjčil autíčko pravděpodobně od fotra a jel dělat machry ve městě. Měl jsem stochutí mu jí vypálit. Ale chce to klid a nohy v teple 😄.
Na to jsou opravdu e😜erti všichni v Prassatech. Eště jsem neviděl někoho v tomhle aute jezdit slušně...
To je mozne. Ale ani jsem ho nepostradal. Ta mrska se vzdycky nekam zatoula. Holt si zije svym vlastnim zivotem 😄.
prochy> Díky, takže je to tak jak jsem si myslel. BTW nechybí Ti šroubováček? Myslím, že jsem v autě zahlédl malý šroubovák, který mi nebyl dvakrát povědomý a mám takové nejasné tušení, že když jsme spolu proměřovali tu mou lambdu a dělali diagnostiku, viděl jsem ho v Tvém nářadí.
Od QH mam silentbloky predniho stabilizatoru a predni tlumice. Jsem spokojeny. Silentbloky po par tkm po obvodu popraskaly (toho jsem se zprvu zalekl), nicmene uvnitr je to fest stazeny a OK. Uz je mam mozna 30 tkm a nemaj zadnou vuli. Vibrace v rizeni nemam.
kratas: Jo, ten blivajz napatlej na zavit. A dotahni ji dost, ale s rozumem, treba ji jeste nekdo bude menit.
kratas: S puvodem tech dilu... Ty nejlevnejsi z druhovyroby, libovolne na jaky vuz, jsou vetsinou opravdu z Italie a stoji za *, at jde o kotouce, ramnena, cokoliv. Vyplati se pridat 200 - 300 per dil a koupit anglicky (treba QH) nebo nemecky (treba Multitek nebo jak se to jmenuje).
Tak jsem si byl včera vyzvednout novou lambdu (univerzál za 2744,- vč. DPH), jsem zvědavý jak bude fungovat a jestli konečně vyřeší ten můj problém s rozjezdy. Čekal jsem, že to už tradičně bude italský výrobek (jako většina neoriginálních dílů, se kterými jsem se zatím u Sirky potkal), docela mě překvapilo, když jsem na krabici našel nápis "Made in Nottingham, UK". Lambda nemá konektor, jen čtyři dráty se spojkami na konci, do kterých by se měly zacvaknout dráty, které vedou z původního konektoru (po odstřižení staré lambdy). O víkendu se asi pustím do výměny. Jen si nejsem úplně jistý u dvou věcí. V návodu k montáži se píše něco v tom smyslu, že se má lambda přitáhnout správným momentem. Jelikož momentový klíč nevlastním a správný moment stejně neznám, budu se asi muset spolehnout na odhad (jako vždy 😃. Tak jsem se jen chtěl zeptat, pokud jste někdo lambdu sami měnili, jak moc ji přitáhnout? S ohledem na to, že by měla perfektně těsnit, tak asi radši víc, ne? Jinak jsem ještě v krabičce našel maličký sáček nějakého mazlavého šedočerného sajrajtu bez dalšího označení (kromě "harmful/irritant"), tak přemýšlím co by to mohlo být a k čemu. že by se to patlalo na závit? Netušíte někdo?
sm: Jo, pamatuju se na to JV ... akorat ze je to jen ta guma bez plechu - to nechci. Jinak nevim, co mas v technicaku ty, ale ja tam teda rozhodne nemam to co mi napsali v tom mailu. Ale to nevadi, bylo to jen tak pro zajimavost.
Neřekl bych, že čeští řidiči neumí jezdit a zvláště pražáci. Chyba je spíš v absolutní bezohlednosti, neuznávání jakýchkoliv předpisů a zásad. Platí to bohužel nejen na silnicích....
J77 : JV servis Letňany, silentblok převodovky - 376,- Kč - v pondělí jsem ho namontoval, jinak ta odpověď od Forda o tlaku v pneumatikách je přesně podle jejich manuálu k vozidlu, mně osobně se zdají s touhle hodnotou podhuštěný, proto foukám předek 2-2.1 a zadek +/- 2.5(což jsou vlastně hodnoty pro full náklad anebo dálniční provoz - zkus tlak pravidelně měnit pro normální provoz a dálniční - nesmysl) - taky se méně sjíždějí pneu, při tom nižším tlaku bylo na pneu vidět(sjeté okraje), že tomu něco chybí
J77: Já to měl na BMW 635CSi, zadní jsou heavy-duty a vyšly mě na necelých 6700,- Kč. Když bych šel pro origo k bavorům, dám za jednu přední patronu 4600,- Kč za KONI víc, za Bilstein ještě víc a zbytek mě už nezajímá, natož Motorcraft nebo Sachs 😄
BTW jsem pekne nasranej, jedu si vecer domu, nevim jestli nekdo znate ulici V Korytech smer od Strasnic, no tak tam mi to hodil zleva z vedlejsi pred auto Passat, vsunul se tam na posledni chvili. Ubrzdit to nebyl cas, musel jsem vyskocit na chodnik a jeste se pritom z druhy strany vyhybat znacce, opravdu parada pred spanim. Rana to byla festovni, hlavne ze jsem v pondeli menil cepy a ramena - doufam, ze se tim nic neohnulo. Zase tak vysokej obrubnik to nebyl...
Po tomhle uz me nikdo nevyvrati tvrzeni, ze drtiva vetsina ceskych ridicu, zvlast v Praze, jsou lajdaci a neumi jezdit. FUJ.
Po tomhle uz me nikdo nevyvrati tvrzeni, ze drtiva vetsina ceskych ridicu, zvlast v Praze, jsou lajdaci a neumi jezdit. FUJ.
Kayaby mi doporucovalo uz vic lidi, kapalinace. Jsou za zajimavy penize, akorat ze 2x 1800.- predni + 2x 1950.- zadni, to si uz muzu za osmicku koupit Sachsy nebo orignaly Motorcraft.
J77: Lituju tě. Jedině plynovka Kayaba, jsou za špičkovou cenu a zároveň jedny z nejlepších tlumičů, jezdíme tu na nich všichni s bavorama, veeeeelká spokojenost 😄
Protoze jsme tu casem bez nejakeho hromadneho vysledku resili, jak tlakovat pneu, napsal jsem Fordum, jak to teda na tom kombajnu mame hustit, odpoved predkladam😒br />
Technical Information
Date: Wed, 03 Dec 03 17:16:20 +0000
From: Ford Information Service gb00isen@ford.com
To: jaromir at fordsierra cz
03/12/2003
Dear Mr Vich,
Thank you for your e-mail which arrived in this office on 03 December
2003, regarding information on tyre pressures for your 1989 Ford
Sierra Estate.
We recommend when the vehicle has a normal load of up to 3 people ,
the front and rear is both 1.8 bar. When the vehicle is fully loaded
with over three people, we recommend that the front tyres are 2.0 bar
and the rear tyres are 3.1 bar.
Thank you for contacting the Ford Information Service. Should you
require any further information, please do not hesitate to contact us
again either by email or on 08457 111 888.
Yours sincerely,
Joanne McCrohon
Ford Information Service
When replying please quote FCRC 1261763
Technical Information
Date: Wed, 03 Dec 03 17:16:20 +0000
From: Ford Information Service gb00isen@ford.com
To: jaromir at fordsierra cz
03/12/2003
Dear Mr Vich,
Thank you for your e-mail which arrived in this office on 03 December
2003, regarding information on tyre pressures for your 1989 Ford
Sierra Estate.
We recommend when the vehicle has a normal load of up to 3 people ,
the front and rear is both 1.8 bar. When the vehicle is fully loaded
with over three people, we recommend that the front tyres are 2.0 bar
and the rear tyres are 3.1 bar.
Thank you for contacting the Ford Information Service. Should you
require any further information, please do not hesitate to contact us
again either by email or on 08457 111 888.
Yours sincerely,
Joanne McCrohon
Ford Information Service
When replying please quote FCRC 1261763
To nejsou konstantni rany, jen kdyz vjedu na bouli, diru, vlnku... ale jsou strasne slyset a citit. Myslim ze uplne neumerne tomu, ze je to Sierra a ze jsou tlumice (skoro) novy. Mluvim o predku, zadek se neda hodnotit vzhledem k tomu, ze tam jsou Alka. A z toho co jsi jmenoval jsem nemenil akorat pruziny. Nehlede na to, ze na predku je to strasne jednoduchy na zkontrolovani, to zvladnu i ja, a nenachazim tam fakt nic spatnyho - naopak. A fakt me dere, kdyz pak jedu domu z hospody taxikem, kterej je uplne sametovej a kde se na tlumice nesahlo co ho ten chlap ma 😄 Ani podhusteny kola nemel, dobre jsem ho hlidal a schvalne jsem ho vedl silnicema po kterych jezdim, abych to mohl porovnat 😊
😊nezapomen, ten muj podvozek byl delanej na nemecke silnice, a i tam jenom pro ty lepsi😊) Jinak ses si jistej ze rany od podvozku pusobi jenom tlumice?? Tedy myslim ze kdyz mas nove tlumice, ikdyz sr@cky, nemeli by delat randal. Nemas spatne nejake to rameno, nebo lozisko, silentblok, pruziny...??
Ja vim, muzu mit Sachsy plynokapalinovy sadu na cely auto za 7800.- vc. DPH. Jenze na to nemam, a nemam ani jen na zadni. Jakoze predek bych potreboval taky. Tusim ze "rbaron" me tu pred Monroe varoval, ale uz bylo pozde (byly uz na ceste) a mel pravdu. Je na nich necelych 10 000 a jsou to takovy rany, ze se mi tomu ani nechce verit 😒 Nekdy si rikam, ze bych se jen tak pro srovnani svezl v te Tve a Ty v moji, abychom mohli porovnat dojmy 😊
to J77: nemusej to byt prave motorcrafty, Vynikajici jsou Sachsy (tusim Sensatrac), Koni, Bilstein, nebo do cosworthu dela tlumice Monroe.
Vim ze prave ty Sachsy nabizej v ELITu a je na ne docela dlouha zaruka.
Vim ze prave ty Sachsy nabizej v ELITu a je na ne docela dlouha zaruka.
Teda sehnat jety tlumice origo Motorcrafty je docela potiz. Nikdo je nema, to je fakt bida. Nicmene jsem zjistil, ze predni i zadni stoji u Charouze +/- 2000 za kus. A ten silentblok prevodovky 780 tamtez.
to faudy: tenkrat jsem se ptal u Forda Maier v Praze na Motoli a rikali ze stredni lozisko za 1500,- a cely kardan za 8000,-. Jsou to asi tak 6-7 mesice stare informace. Ja osobne bych sel do pouziteho ale dobreho kousku z vrakace.
rbr: Tak pokud by to potom jezdilo bez benzínu, tak bych ty prachy klidně obětoval 😄 Ale mám obavy, že si jen někdo chtěl namastit kapsu na můj účet 😒
jeste jedna vec: ta spirala by mela byt jednim koncem uchycena k te vzduchove privere, s druhym koncem k tomu zeleznemu pouzdru. Takze tu spiralu vlastne napinas otacenim samotneho pouzdra. To pouzdro by melo byt uchyceno na karb. tremi srouby, po jejichz povoleni by melo jit otacet pouzdrem (a napinat spiralu v ni), nasledne pak utahnout srouby a tim zajistit novou pozici pouzdra. Ale to je logicke, prides na to sam...
Musim se podivat jak je to na tvem karburatoru, ale asi to bude podobne... Kazdopadne na Weber 2V ISC automaticky sitic byl na predni strane karburatoru (z pohledu zepredu) pod vzduchovym filtrem v zeleznem pouzdru, a sla do ni stava. Takze vzduchovy filtr dolu, pod tim najdes karbec s dvema komurkama. Automaticky sitic je spojen prave s jednou z techto komurek, konkretne se vzduchovou priverou v nem. Samotny sitic je vlastne zelezna spirala, ktere jak se ohriva (vlivem proudu ktery se do ni pousti) postupne otevira vzuchovou priveru na komurce karburatoru a tim ochuzuje bohatou smes. Na studeny motor se to ma nastavit tak, aby ta privera prave (ale ne na fest) zavirala komurku. Zalezi to ale na stavu ( a opotrebovanosti materialu) sitice, na karburatoru...chce to proste s tim pohrat. Pro zajimavost- druha komurka karburatoru se pouziva jenom pri vysokych otackach. skus najit ten sitic a pohraj se s tim.
Tak silentblok uz mam, uz jen ty tlumice. A kdyby se nekomu valel doma i slusnej predek Motorcraft, asi bychom se domluvili 😊
Jinak mam trochu problem, potreboval bych dneska sehnat toho motyla s gumou pod prevodovku, pripadne slusne zadni tlumice na kombika. Nemate nekdo ?
daytona: Presne z tohoto duvodu jsem ho lamal aby si to projel, ale on rikal, ze mu to nepovi vic nez jsem mu rekl.
to J77: nemyslel jsem tohle, myslel jsem na to ze ten mechanik s tim autem jel a prave proto vi kde hledat pricinu te vibrace.
Projizdku jsem mu nabizel, nechtel. BTW daytono, vim co si myslis o mem vztahu k autum (hypochondr) ale i tak - kdyz rikam, ze mi ve 140 skace zadek a cely auto hodne, ale opravdu hodne, vibruje, tak to tak je. Jestli chces, nekam Ti ho dovezu a zkus si to sam 😄 Zrovna tahle zavada se projevuje vzdy, staci ujet po dalnici 30 - 40 km (nejvys).
Daytona: chcípání jen na studenym motoru, pak po ohřátí je vše OK. Nemužu po studenym nastartování sundat nohu z plynu. Jako kdyby nefungoval sytič... Myslim si že tenhle problem by čerpadlem, ani potrubim bejt nemuselo. To škubání ve 4tis. a větších otáčkách svádim na vinu buď tomu filtru nebo tomu potrubí, to jo...
Tak jsem tu. Uz jsem na tom vrakaci kdysi byl, akorat jsem si to nejak nespojil s tim clovekem s kterym jsem telefonoval.
Vysledek je typicky pro toto konkretni auto - vsechno se zda byt naprosto vporadku, nikde nechybi ani neni natrzena jedina guma, podlozka, nic. Takovy podvozek se pry moc nevidi. Kardan ma jen nepatrnou vuli, ktera se daleko vejde do tolerance a nemuze zpusobovat vibrace v takovem rozsahu, jako se mi deje. Hardyspojka bez skrabnuti, stredovy lozisko (+ ta guma) zcela OK, kriz taktez. Jedine jakysi vyvazovaci krouzek je volny, ale ne utrzeny. Dohromady z toho na kardanu vychazi jedina vec, a to ze by mohl byt krivej, neni na nem nic mechanicky poskozeneho. Co se dalsiho tyka, kontrolovali kostku pod prevodovkou - ochozena, ale ne kritcka. Rovnez ochozene jsou silentbloky ulozeni motoru, ale opet ne kriticky. Poloosy jsou pry naprosto luxusni, pruziny vypadaji zdrave, tlumice vyhodime v kazdem pripade, protoze proste na toto auto nedostacuji, at si druhovyrobce tvrdi co chce (Alko). Jedina vec, ktera opravdu nevypadala dobre, byl diferencial. Ulozeni sice OK, ale ma vuli, a ne malou. Naboje v zadnich kolech jsme nekontrolovali.
Prozatimni vysledek je ten, ze urcite vymenime diferencial, kostku pod prevodovkou a mozna ulozeni motoru - pro pripad, ze by se vibrace scitaly a davaly vysledkem cele rozvibrovane auto.
Nicmene jeste predtim, a to zitra, hodime auto na kozy, zvedneme zadek a "rozjedeme" jak to pujde, aby byl videt kardan v chodu. Jestli je krivej a lita na jednu stranu, nelze to jinak poznat. V kazdem pripade by se pri tomto testu melo objevit vse, co to vibrovani dela.
Muj soukromy nazor je ten, ze diferak v jakemkoliv stavu nemuze tolik vibrovat zadkem, tunelem a celym autem. Jsem tudiz zvedav na vysledek zitrejsiho testovani.
Vysledek je typicky pro toto konkretni auto - vsechno se zda byt naprosto vporadku, nikde nechybi ani neni natrzena jedina guma, podlozka, nic. Takovy podvozek se pry moc nevidi. Kardan ma jen nepatrnou vuli, ktera se daleko vejde do tolerance a nemuze zpusobovat vibrace v takovem rozsahu, jako se mi deje. Hardyspojka bez skrabnuti, stredovy lozisko (+ ta guma) zcela OK, kriz taktez. Jedine jakysi vyvazovaci krouzek je volny, ale ne utrzeny. Dohromady z toho na kardanu vychazi jedina vec, a to ze by mohl byt krivej, neni na nem nic mechanicky poskozeneho. Co se dalsiho tyka, kontrolovali kostku pod prevodovkou - ochozena, ale ne kritcka. Rovnez ochozene jsou silentbloky ulozeni motoru, ale opet ne kriticky. Poloosy jsou pry naprosto luxusni, pruziny vypadaji zdrave, tlumice vyhodime v kazdem pripade, protoze proste na toto auto nedostacuji, at si druhovyrobce tvrdi co chce (Alko). Jedina vec, ktera opravdu nevypadala dobre, byl diferencial. Ulozeni sice OK, ale ma vuli, a ne malou. Naboje v zadnich kolech jsme nekontrolovali.
Prozatimni vysledek je ten, ze urcite vymenime diferencial, kostku pod prevodovkou a mozna ulozeni motoru - pro pripad, ze by se vibrace scitaly a davaly vysledkem cele rozvibrovane auto.
Nicmene jeste predtim, a to zitra, hodime auto na kozy, zvedneme zadek a "rozjedeme" jak to pujde, aby byl videt kardan v chodu. Jestli je krivej a lita na jednu stranu, nelze to jinak poznat. V kazdem pripade by se pri tomto testu melo objevit vse, co to vibrovani dela.
Muj soukromy nazor je ten, ze diferak v jakemkoliv stavu nemuze tolik vibrovat zadkem, tunelem a celym autem. Jsem tudiz zvedav na vysledek zitrejsiho testovani.
to kostey: Ti jsi neco psal o tom, ze Ti to chcipalo...? Nejspis to bude tim cerpadlem nebo pal. filtrem, mozna je porusene take palivove potrubi pod autem.
To Ti jeste nejakou dobu vydrzi. Horsi je to s predokolkama, kde se to kolo navic i zataci, tak to meni smer a naklon kazdou chvili. Vim ze na Favoritu pote co zacala hazet za mesic uz byla total v pr..li. u Renaultu to same...
Daytona: Jo tak sikovkam bych rozumel. Ty tam asi narvu. Na ty poloosy u sveho kombiku se jeste kouknu. "Oprava" spocivala fakt jen ve vyzvednuti na hever a hned dolu. Ani jsem na to nekoukal. Prace na 2 minuty. To neni spatny, takhle opravovat 😄. Doufam, ze budu mit na par mesicu zase pokoj. Jen abych nezustal pak nekde viset s tou protacejici se poloosou 😒.
J77: Jeste bych chtel rict k tomu rele. Pokud po zapnuti spinace sviti kontrolka vyhrivani, tak je rele v pohode a hledej chybu po ceste kabelaze. Nejrychlejsi je postupovat metodou postupneho deleni na 1/2. Ja mel ted stejny problem a chybu doporucuji hledat pred tou harmonikou do 5. dveri. Tam jehlovym hrotem propichni izolaci modro-cerneho dratu a jestli tam pri zapnutem vyhrivani bude 12V zmer to same jeste tesne za tou harmonikou ve dverich atd. Takhle chybu lokalizujes. Ja sazim na preruseni v ty harmonice. Jinde se s kabelazi nema co stat.
rbr: On to není takový rozdíl, 3600,- plus 22% DPH dělá 4392,-. To už se od těch cca 4600,- (bylo to o nějakou korunku míň - 4580 nebo tak nějak) tak moc neliší. Ve Ford Atoma si řekli dokonce o 5500,- což je už IMHO naprostá nehoráznost.
ten můj "překlep" se nedá považovat za překlep ale za hrubou hrupku. Kdyby to viděl můj češtinář... + žádný měření jsem neprováděl a tak zatim vim to co jsem už napsal...
kosteji, vyskytli se nejen dvojníci, ale taky se vyskytly problémy 😄
K tomu vyhřívání to sleduj s J77. Pokud ti svítí kotrolka, může být chyba už jen v pojistce a relé, jak jsem psal před chvílí. Ale to za předpokladu, že jsi oddělal vzadu tapecírunk a víš, že po kabelu, který ti napájí vyhřívání skla, nepřichází šťáva. Pokud přichází, je to něco jiného, v anténním modulu nebo přímo v topení smaotném (konektro, přerušení apod).
K tomu vyhřívání to sleduj s J77. Pokud ti svítí kotrolka, může být chyba už jen v pojistce a relé, jak jsem psal před chvílí. Ale to za předpokladu, že jsi oddělal vzadu tapecírunk a víš, že po kabelu, který ti napájí vyhřívání skla, nepřichází šťáva. Pokud přichází, je to něco jiného, v anténním modulu nebo přímo v topení smaotném (konektro, přerušení apod).
oprava: "sicve" = sice + omluvám se za nick Udělal jsem si pár ekvivalentů, aby nebyli problémy (už se tu na motor cafe vyskytli něčí dvojníci)
tak mě tak napadá, že mě to taky nehřeje... Kontrolka u spínače mi sicve svítí, ale nic nehřeje...
prochy - když on se J77 tak trochu bojí té pojistkovky 😄 A říká, že má nějaký mezityp. Nevím.
Já ji viděl. Ale jen shora, od relátek a na první pohled nevypadala zle. Fakt je, že jsem nekoukl zespodu.
J77 - tak vidíš, koukni na relé i pojistku, až se vrátíš.
Já ji viděl. Ale jen shora, od relátek a na první pohled nevypadala zle. Fakt je, že jsem nekoukl zespodu.
J77 - tak vidíš, koukni na relé i pojistku, až se vrátíš.
Držím ti palce, aby ti unioverzální udělala to , co se od ní očekává. Chtělo by to pak někde poctivě vyhodnotit, zda reaguje opravdu 100%. Ale cena to je zajímavá.
Nespletl ses přeci jen s tou forďáckou cenou? Já ji u Fordu kujpoval zhruba před rokem (bohužel) a chtěli 3.600 bez DPH.
Nespletl ses přeci jen s tou forďáckou cenou? Já ji u Fordu kujpoval zhruba před rokem (bohužel) a chtěli 3.600 bez DPH.
J77: To rele vyhr. zadniho okna je v pojist. skr. Vysoky ted nevim jestli to cerveny ci sedy. Obe jsou vedle sebe.
Ja jsem mel nevyrazne vibrace kdyz jsem tam daval dvojku a slapnul na plyn. Byla praskla hardyspojka. Po vymene (kardan byl dolu) zadne vibrace. Musi se nejak ty krize na kardanu osetrovat?? Ja je mam docela solidne promazane, ale rekl bych ze jeste z vyroby.
Tak jsem se rozhoupal k výměně lambdy a doufám,že se tak vyřeší ty moje problémy se studenými rozjezdy. Michalidesovu lambdu jsem bohužel propásl, spoléhat na vrakoviště se mi u této součástky nechtělo, tak mi z toho vyšla koupě funglovky. Ford mě ale svými cenami trochu zaskočil (jako už několikrát), nejlevnější nabídka byla cca 4600,- vč. DPH. Objednání u Bosche by mnoho nevyřešilo (4294,-), tak jsem zkusil sáhnout po univerzální. Tam jsem se dostal k finální ceně 2744,- což sice pořád není málo, ale je to už snesitelnější. Dnes nebo zítra by mi ji měli dodat, jak budu mít čas a prostor, spáchám výměnu. Jsem zvědavý jestli to pomůže, tak mi držte pěsti.
Asi jdu s křížkem po funuse, ale co se kardanu a vibrací týká, mám s tím pár zkušeností. Fakt je, že problém na kardanu dokáže velice solidně rozvibrovat celé auto (takže je velmi reálné, že vibrace volantu u J77 pocházejí od kardanu). Mně osobně vibroval kardan vlivem roztržené hardyspojky, zatuhlého zadního křížku a posledně vlivem špatného vyvážení po výměně křížku (teda nejspíš, tenhle problém je momentálně v řešení). Což je snad téměř všechno, co může vibrace způsobit 😄 Ještě by se na nich mohlo podepsat vymačkané středové uložení (tj. ten gumový prstenec). Jinak ze zkušenosti můžu potvrdit, že se celá situace může rapidně zhoršit po demontáži a následném nasazení kardanu (u mě se to stalo při opravě převodovky). Vibrace mi začínaly někde kolem čtyřicítky, padesátky, byly doprovázeny výrazným hukotem. ale po devadesátce se ztrácely (nebo že by dosáhly takové frekvence, že se slily?). Celkově byly nejvíc patrné při nízkých otáčkách (třeba kolem té sedmdesátky na nejvyšší kvalt), podřazení a záběr motoru ve vyšších otáčkách je překrývalo.
Tak to jsem zvedav jak dopadnes, preji hodne stesti. Ja zase nedokazu vyjit z udivu, ze mam primo pod nosem vrakoviste FORD a porad premyslim kam pripadne pro dily. Zrovna ted po nedelnim opravovani praveho uchytu narazniku bud musim koupit novy naraznik (staci tu vyztuhu s penou), nebo to musim nejak zrekonstruovata a nebo to proste nechat az to definitivne upadne a pak hura na vrakac. Doopravdy Ford premyslel asi patou, kdyz na plech nalepi penu a cele to necha pri desti nasaknout vodou 😄
J77 - tak alespoň já to relé IV mám v poj.skříňce. Zkus se tam prvně taky kouknout, spolu s tou pojistkou. Na víku pojistkovky je "plánek" relátek...zkus se podle toho zorientovat a pak dej vědět.
Teepee: Dneska s nimi jedu udelat prvni zkusenost, podelim se o dojmy. Mam tam byt po destate, to uz abych jel, je to pro me pres celou Prahu. Ale na druhou stranu, kdo Ti necha kardan za litr... 😊
Pojistky jsou OK. Ty jsem kontroloval jako prvni uz pred minulou zimou 😄 Rele nebo pojistkovka, to je u me elektriky uz "standardni postup". Jestli budou mit v Radotine cas a voltmetr, zkusim je o reseni pozadat.
J77 diky, vim kde je tam areal vodaren, tak to tam musim nakouknout. Jojo, pod svicnem byva tma...
J77 - tak to je dobrý, to nasvědčuje, že chyba bude buď v relé nebo pojistka, nambo trasa mezi nimi. Možná bys moh prvně skouknout stav pojistky. A taky to možná souvisí se špatnými kontakty pojitsl.skříňky....
Teepee: Ted jsem s tim chlapkem mluvil. Areal vodaren, treti ohrada po leve strane, ulice Strazovska. Je to na nejakym kopci.
J77: prosimte, mohl bys mi popsat kde je v Radotine vrakoviste FORD, popr. mi dat jenom adresu. Myslim si, ze to tam znam, mam to za rohem, ale o nicem takovem nevim.
No prave... ja se obavam, ze IV u meho r.v. (89) neni v pojistkovy skrini. Sundavat palubku kvuli tomu nechci - a neneapada me, kde jinde by mohlo byt.
J77 - zatím jsem našel, ře + 12V dozadu přivádí relé vyhřívání zad.okna č. IV, poř.č. dílu - 95. Ještě zjistit jeho umístění.....
Pozdeji uz tu nebudu, ale jestli Te muzu poprosit, posli kdyztak SMS - staci strucna, treba "pod palubkou vlevo u topeni" nebo tak neco 😄 A diky Ti.
BTW je to stejne zvlastni - kdyz mi auto z RAK prijelo, udelal jsem si takovej seznam na co by se bylo vyhledove treba podivat. A ted se okliou pres jiny veci, ktery nebyly az tak nutny, vracim k polozkam, ktery tam byly na prvnich mistech 😊
BTW je to stejne zvlastni - kdyz mi auto z RAK prijelo, udelal jsem si takovej seznam na co by se bylo vyhledove treba podivat. A ted se okliou pres jiny veci, ktery nebyly az tak nutny, vracim k polozkam, ktery tam byly na prvnich mistech 😊
to prochy: mel jsem na mysli sikovky. A jake jsou ty poloosy na kombiku? Jsou ty same jak na cernem aute, tedy ty sroubovaci??
Heledal jsem hledal, ale nenasel 😄 Jsem nejak zmaten rozdelenim dle roku vyroby v "Ford Sierra - Jak na to" 😊
J77 .....si říkal, že to relé najdeš sám 😄
Tak já to pak nehledal. Ví to tady někdo z hlavy nebo musím do dokumenatce?
Skutečně jsme nenaměřily žádné napětí na kablíku(po jeho odpojení!) vstupujícím do vyhřívání/zesilovač antény. Naopak, kablík-napájení zesilovače ant. funguje, jak má.
Tak já to pak nehledal. Ví to tady někdo z hlavy nebo musím do dokumenatce?
Skutečně jsme nenaměřily žádné napětí na kablíku(po jeho odpojení!) vstupujícím do vyhřívání/zesilovač antény. Naopak, kablík-napájení zesilovače ant. funguje, jak má.
Tak ve Fordu Radotin (vrakac) jinej kardan + prace +- 1500, zkusim je dnes navstvivit. Kdyz uz tam budu, doceal bych zkusil rozdejchat rozehrivani zad. skla, ktery mam rovnez mimo provoz uz od koupe auta. RBR to promeroval a nic mi nejde ani do dratu v zad. dverich, odhadl to na rele. Rele k tomuto ale myslim neni v pojistkove skrini, poradite prosim, kde ho mam hledat ?
All: Diky za rady.
Daytona: 1.)-prevodovka To jsem presne potreboval vedet. Ta matka tedy je zalepena v zavitu (jako treba naboje zadniho kola). Povolit sekacem a pak uz to nejakejma klestema vysroubovat. Videl jsem prave v tom peknem manualu od SM, jak je tam ta matka utopena a neslo mi na rozum, jak to pak tim francouzakem urvu, jestli ho tam vubec nacpu. Mas francouzakem na mysli ten klasickej nastroj, kterej je namalovanej na modre dopravni znacce autoservisu. Nebo si mel na mysli sikovky.
12.)-poloosyvcera jsem se snazil oddelat ty poloosy z toho cernyho auta. Je tam 6 torxu, podarilo se mi na diferaku povolit 3, 1strhnout a ostatnim 2 moc nezbyva. Jinak jsem svoje auto postavil na hever a zadarilo se. Doufam, ze to pres zimu pripadne vydrzi 😄.
Daytona: 1.)-prevodovka To jsem presne potreboval vedet. Ta matka tedy je zalepena v zavitu (jako treba naboje zadniho kola). Povolit sekacem a pak uz to nejakejma klestema vysroubovat. Videl jsem prave v tom peknem manualu od SM, jak je tam ta matka utopena a neslo mi na rozum, jak to pak tim francouzakem urvu, jestli ho tam vubec nacpu. Mas francouzakem na mysli ten klasickej nastroj, kterej je namalovanej na modre dopravni znacce autoservisu. Nebo si mel na mysli sikovky.
12.)-poloosyvcera jsem se snazil oddelat ty poloosy z toho cernyho auta. Je tam 6 torxu, podarilo se mi na diferaku povolit 3, 1strhnout a ostatnim 2 moc nezbyva. Jinak jsem svoje auto postavil na hever a zadarilo se. Doufam, ze to pres zimu pripadne vydrzi 😄.
Tak jsem to dnes zkoumal cestou z Zatce, poucen napady z fora. Jedna zajimava vec, vibrace rizeni volantu temer presne kopirovaly to, co bylo citit na tunelu, loketni operce a podlaze. Muze treba spatnej kardan az takhle rozvibrovat auto ?
Soude ale z toho, co jsem tu uz nastinoval v prubehu poslednich mesicu (skakani zadku, dvojity zuchani pri jinym nez velmi jemnym pusteni plynu, bouchnuti zpod auta pri prudcim seslapnuti spojky, vzdy mensi pauza v zaberu pri rozjezdu) mi z toho spis nez prevodovka nebo diferencial + poloosy vychazi ta kardanka.
Jak to vlastne na Sirce vypada ? Jsou tam nejaka loziska, kolena, ci co vlastne ? Tusim jen kde hledat hardyspojku, jinak nevim nic 😊
Soude ale z toho, co jsem tu uz nastinoval v prubehu poslednich mesicu (skakani zadku, dvojity zuchani pri jinym nez velmi jemnym pusteni plynu, bouchnuti zpod auta pri prudcim seslapnuti spojky, vzdy mensi pauza v zaberu pri rozjezdu) mi z toho spis nez prevodovka nebo diferencial + poloosy vychazi ta kardanka.
Jak to vlastne na Sirce vypada ? Jsou tam nejaka loziska, kolena, ci co vlastne ? Tusim jen kde hledat hardyspojku, jinak nevim nic 😊
to juchuchu: jinak divil bys se kolik ruznych diferaku delal ford na sierru. vsude s jinym prevodovym pomerem, podle toho jestli je to 4x4, sestivalec, cosworth nebo social, TD...Prave kvuli tomu verim ze mohou se vyskytnout ruzne kombinace reseni zadni napravy (poloosy plus brzdy)
Když jsem měnil zadní pružiny, tak jsem vyndával poloosy ven. Do diferáku byly jen zasunuty a přišroubovány každá 4 šrouby k bubnu kola. Šrouby byly zalité barvou. Ani jsem nesundával pakny.Možná to ale máte trochu jinak, i když o tom pochybuju.
Mám dojem, že jich je 8, ale už jsem to pár měsíců nedělal 😄. a ten druhej typ se rovnou vytahuje z difecu, stejně jako na čtyřkole předky. a u bubnů se to celý protáhne štítem brzdy. ale jestli máš(daytona) bubny a ty šroubovací poloosy, tak nevím, jestli to proleze. Ale snad jo. Náprava dolů nemusí, i když jsem měnil rameno, tak jsem ji popustil jen na jedné straně, sdifem jsem nedělal nic.
Jedna úúúchylárna nakonec: 4x4: obě přední a pravá zadní poloosa pravej závit, levá zadní levej. když jsem kdysi poprvé sundával LZ s vědomostí, že ve předku je to normál, nasadil jsem 3/4 golu, 2 metrovou trubku, a povolil jsem to....a pak odflexoval...a koupil druhou 😃
Jedna úúúchylárna nakonec: 4x4: obě přední a pravá zadní poloosa pravej závit, levá zadní levej. když jsem kdysi poprvé sundával LZ s vědomostí, že ve předku je to normál, nasadil jsem 3/4 golu, 2 metrovou trubku, a povolil jsem to....a pak odflexoval...a koupil druhou 😃
nevim ale jestli pri vymene poloos nemusi dolu naprava...rekl bych ze jo, kazdopadne je pak ta vymena snadnejsi. Nebo mozna staci sesroubovat diferak ze spodku auta, nevim. Poloosy by meli byt prisroubovane k diferaku i k naboji kola inbusema (po 6-ti inbusech na kazdem spoji). Nejdriv skus porovnat jestli mas stejne ty poloosy (tim ostatne dokazeme jedno z dvou predchozich tvrzeni o poloosach), pak vyndej ty poloosy z cerneho auta, priprav je (vymen manzety, treba je nastrikej barvou, vymen vazelinu) a pak to namontuj do sveho auta. Doporucil bych sundat celou zadni napravu a pod nim nastrikat spodek tim sprejem na dutiny.
to prochy: tu matku jsme vysroubovali tak trochu sekacem a tak trochu francouzakem. Je docela na fest. Jinak menit spis celou poloosu, nejspis na te spatne budes mit vydrene i drazky na samotne konci poloosy, tak radeji menit celou poloosu. Nejlepsi je hned si koupit sadu novejch manzet, ten kloub umyt v benzinu (poradne) natrit tam novou vazelinu a dat tam ty nove manzety. Kazdopadne, skus vlezt pod auta a porovnej ty poloosy. Jestli budou mit stejnou sirku, jsou stejne.
Tak jsme se dostali zase k tematice kde nemame jasno😊 Jsou 2 druhy poloos u sierry. Alespon podle mne. Jedny jsou ty tensi, maji ho 1.6, 1.8, 1.8 TD, 2.3 D, 2.0 OHC a 2.0i OHC EFI (zapomel jsem na neco??) Druhy typ je ten silnejsi, sirsi a meli by ho mit vsechny DOHC a sestivalce. Fido ale rika, ze tyhle sirsi maji pouze auta s ABS, tedy s kotoucema vzadu. Tomu ale neodpovida fakt, ze ja mam obycejne DOHC social s bubnema vzadu a mam tam ty sirsi poloosy. Tak nevim...
prochy : ve starších příspěvcích daytona psal, že matku opatrně povolil francouzákem, protože normální klíč nenašel, když se mrkneš na schéma MT75 - visí na webu, tak to uvidíš pěkně rozkreslené, mám jednu prosbu - až vyndáš to gufero, napiš jeho přesné rozměry - vnitřní průměr, vnější průměr, výšku a počet a tvar vnitřních břitů - taky bych se do toho chtěl pustit - díky
Daytona: Nemohl bys mi jeste rict cim jsi vysrouboval tu matku pri vymene toho tesneni prevodovky? Az se do toho dam, rad bych mel naradi po ruce. Je ta matka fest dotazena? Nebo prilepena tim sajrajtem v zavitu?
Tak asi jo. Asi to budou poloosy. Poloosy mam nahradni, ale jsou z DOHC s kotoucema vzadu narozdil od mych. Pujde to? Neslo by v opacnem pripade vymenit pouze to sitko s kulickami z nich? Ja to nikdy nemel rozebrane. Nejhorsi je, ze stale 100% nevim ktera ta poloosa to je. Jednou se mi zda, ze je to zprava, hned na to zleva.
Kostey: ale ono to vážně vymazalo můj nick(zřejmě v rámci přechodu systému na rozlišování malá/velká, nebo se to částečně zhroutilo). A jen díky tomu vymazání se mi taky podařilo (jak radil SM) znovu zaregistrovat stejný nick. Když to zkouším teď, znovu zaregistrovat FUNKČNÍ nick, tak mi to samozřejmě nedovolí.
to daytona: u OHC je rozdělovač hnanej pomocným hřídelem - auxiliary shaft - a mám silnej dojem, že i olejová pumpa, což je celkem úlet
to vypada na tu poloosu - zvlast kdyz to mlati v kuse. Kardan vibruje, a rana se pri akceleraci a deceleraci ozve jednou - kdyz to zabere
to rbr: To je taky možné. Zkus se přihlásit jako Rbr a dej tam původní heslo, něco mi řiká že tě to přihlásí... (i když píšeš že jsi vždy používal malá písmena...)
Když slyším o lambdě, jestli to nesouvisí s tím že mám vysypanou cihlu z katalizátoru. Když by topo odpojení přestalo cukat, znmená to vyměnit lambda sondu, nebo je problém v MAP senzoru?
Od podlahy dolu skoro vsechno 😄 Nakonec to nejspis dopadne tak, ze budu mit GO podvozku hotovou tak ve 250 000, je to zbytecne brzo, ale kdyz je zhuntovana z mesta, proc ne.
Jeste k tem poloosam...konecni faze je, ze vsechny ty loziska se vy$erou a neprenese se pak zadny silovy ucinek na kolo, polosa se bude v tom lozisku protacet.
Ostatne, nejlepsi by bylo, kdybys mohl podivat na takovej kloub, jak vypada. Ve Fidovem cosworthu treba nekdo svaroval prave to zlomene sitko, ale stejne pak ty loziska a i drazky se vlivem toho znicili.
to prochy: rozebranej kloub na poloose vypada tak, ze na konci poloosa se rozsiri do ulozeni kulovych lozisek, v tom rozsireni jsou drazky pro loziska. Podobne drazky jsou na protikusu, t.j. na dilu, ktery se nasroubuje uz primo na osu kola. Mezi poloosou a tim protikusem jsou kulova loziska ulozena v takovem zeleznem "sitku", ktera nejspis vymezuje vuli pro loziska. Muze se stat, ze se tohle sitko zlomi na jednom miste, u jednoho loziska vznikne vule a tim ze s autem jezdis po hrbolech, atd. se jednou ta poloosa dostane do polohy, ze chce zatahnout prave za tohle lozisko. A jelikoz je tam vule....klepe. Kdyz auto zvednes na hever, zanika pusobeni vahy auta na polosu, meni se jeho naklon vuci ose kola, pustis auto dolu, a jaksi znovu je vse v pohode. Casem se ale zas najde to misto s vetsi vuli...takhle bych si to vysvetloval...
J77 - teda ty to bereš velkoryse. Co prosím tě nemáš měněnýho?
Já ti dnes napíšu ještě k tomu sání a volnob.ventilu. Fakt. Ať to nezůstane napůli cesty.
Já ti dnes napíšu ještě k tomu sání a volnob.ventilu. Fakt. Ať to nezůstane napůli cesty.
Diky vsem za tipy ohledne kardanu. Meli jsme ho dole pri vymene spojky, chlapek koukal akorat na hardy-spojku (zdala se mu dobra) a vymenil mi takovy to gumovy ucho nekde na prostredku za jiny, kdyz uz jsme to meli dole. Tezko rict, ale v teto souvislosti se mi vybavuje jeste duty zaduneni po sviznejsim zarazeni pri kterym houpne cela kara, taky to jde zezadu. Takze se nam to zuzuje - silentblok prevodovky, kardan, mozna diferak, mozna polosa. Asi vymenim i zadni pera az to bude dole, mam jednu stranu auta vys nez druhou.
Jak to, ze to ale mezi jednotlivymi zvednutimi vydrzi nekolik tisic km? Zda se mi, ze bud je to OK, nebo to mlati jako kr..a. Nic mezi tim neni. Jako kdyz se nekde neco hne. Poprve se mi to stalo po zaslapnuti ze 120km/h na 0.
Já si nechal udělat geometrii jen jednou, vloni. V Kladně. Měl jsem ji před tím špatnou + volant nakřivo. A teď super. Nechci se hádat, ale vyšlo mě to snad do 500 ! (musel bych se doma kouknout, mám ty papíry schovaný)
kostey, začalo to rozlišovat malá a velká ale naše problémy s přihlášením nespočívají právě v tomto. Já používal vždy jen malá písmena a najednou to nešlo.
To spíš věřím, že při přechodu na rozlišování písmen, došlo někde k chybičce a nějaké nicky to ztratilo.
To spíš věřím, že při přechodu na rozlišování písmen, došlo někde k chybičce a nějaké nicky to ztratilo.
Tesneni vypadalo dobre. Tak nevim. Jinak pro zajimavost, cosworth pochazi vlastne z OHC, tim ze ma podobny blok motoru, tvarove stejnou (5-krat ulozeny, 1 protizavazi) klikovou hridel, ale je na klicovych mistech upravena a zesilena. To same plati i pro loziska na klice, jsou taky tvarove stejne jako OHC, ale jsou povrchovou upravou zesileny. Ojnice jsou silnejsi a pisty hlinikove (!!!). Rozdelovac je pohanen pomocnim hridelem pres rozvodovy remen (u OHC rozdelovac je na vlastni hrideli a nahon primo od kliky)...
J77 : až do rychlosti 200km/h nevibruje, víc jsem nezkoušel, fantasticky mi to ale vibrovalo, když prdl silentblok převodovky, teď je klid jako dříve, ale to už jsem psal ráno
kostey : jak vidíš, tak jsem se právě přihlásil jako "SM" a funguje to - tzn., že teď mohu používat velké i malé sm a u obou mám jedno a to samé heslo
300,- souhlasi (kupoval jsem za 278...tusim). Klepani ze zadu, pomuze zvedani na hever a pak dolu---100% poloosa.
Uvědomil jsem si jednu věc: šíleně nám vibroval Patrol, nejvíc kolem 80kmh........vymlácenj kříž na kardanu!
Daytona: Prdla hlava se da zavarit. Ale nebylo to treba jen tesneni?
Jinak volal jsem do Charouze kvuli tesneni vystupniho hridele prevodovky. Cena 300,-Kc. Souhlasi? Jakym ze klicem si vysrouboval tu podivnou matici? Ta by mela byt pod hardynou, ze jo?
Jinak se mi opet zacalo ozyvat mlaceni v zadni naprave. Rekl bych, ze leva poloosa. Problemy s tim mam uz asi 2 roky. Staci auto vyzvednout na hever a vzdy to prestalo (poprve dokonce na cely rok!). Taky mi to prestalo kdyz jsem zadek poradne nalozil (5 lidi v aute a plnej kufr). Nikdy jsem nic neobjevil. Sakra. To neni samosebou. Nema nekdo napad? Ted to mlati teda fest. Nejvic pri brzdeni motorem, ci akceleraci (pri ni trochu min). Kdyz to solicham ustalenou rychlosti, tak skoro nic.
Jinak volal jsem do Charouze kvuli tesneni vystupniho hridele prevodovky. Cena 300,-Kc. Souhlasi? Jakym ze klicem si vysrouboval tu podivnou matici? Ta by mela byt pod hardynou, ze jo?
Jinak se mi opet zacalo ozyvat mlaceni v zadni naprave. Rekl bych, ze leva poloosa. Problemy s tim mam uz asi 2 roky. Staci auto vyzvednout na hever a vzdy to prestalo (poprve dokonce na cely rok!). Taky mi to prestalo kdyz jsem zadek poradne nalozil (5 lidi v aute a plnej kufr). Nikdy jsem nic neobjevil. Sakra. To neni samosebou. Nema nekdo napad? Ted to mlati teda fest. Nejvic pri brzdeni motorem, ci akceleraci (pri ni trochu min). Kdyz to solicham ustalenou rychlosti, tak skoro nic.
A vam normalne Sirky nevibrujou - podlaha a tak ? Moje prvni to nedelala, druha trochu, tahle hodne, ostatni v cem jsem jel - nepamatuju se.
Jinak zacinam se priklanet k tomu, ze problem bude v zadni naprave nebo kardanu, odkud to pobezi po kastli dopredu. Dneska to na vrakaci v Radotine hodime na diru a snad na neco prijdem. Skakava zadni naprava me provazi uz od zacatku co tuto Sirku mam, ale kdyz se to nezlepsilo vymenou tlumicu, prestal jsem se o to starat. Chyba 😊
A rikam si tak, ze me vlastne nema co mrzet, stejne bych ji casem generalkoval, tak budu mit holt podvozek hotovej trochu driv, no...
A rikam si tak, ze me vlastne nema co mrzet, stejne bych ji casem generalkoval, tak budu mit holt podvozek hotovej trochu driv, no...
No mel by bejt...ale co kdyz uz to nekdo sundaval, pred zpatecnou montazi treba neocistil dosedaci plochy, zustalo mu nekde nejake svinstvo, treba jenom nepatrne mnozstvi, a kardan se pak casem prizpusobil zmene...ja nevim, mozna to jsou jenom kecy...ostatne si taky myslim, ze kdyz je kardan v poho, tak by nemel byt problem dat ho zpatky v jakekoliv poloze. Kdyz je ale kardan spatnej, je to dost dobry duvod na vibrace...
S Fidem jsme se o motoru dost bavili, co s tim...Steny valcu jeste nejsou na tom spatne, ostatne rika se, ze motor cosworth je prakticky neznicitelny...Ja se bojim spis te hlavy a toho, jak byla ta voda ve ctvrtem valci, jestli nebude ta hlava prdla...Ostatne, uvidime co reknou odbornici na hlavu, a pak podle toho to asi Fido bude resit dal...
já kdykoliv jsem sundával kardan, tak jsem to neřešil a fpoho. nevím, ale myslím, že když je vyváženej sám o sobě, což by měl, tak je to jedno, ne?
Daytona: Presne tak to ale je. Do 50 km / h - jen nepatrny vrneni, 50 - 100 km / h - trosku patrnejsi vrneni, od takovych 120 vys skace cely auto fakt jako svine. Klidne to muzem nekdy projet, tohle to dela vzdycky i na hladky silnici.
Tak to jste v pohode. Chlapovi jsem predem rekl, ze chci taky aby byl volant rovne. Okomentoval to slovy "ty vole to bych zas budu delat na trikrat" a i kdyz se s tim bastlil asi pul hodiny, volant byl uplne stejne sejdrem jako pri prijezdu. Vymlouval se ze mi moc nejde rucni brzda a ze se mu to hnulo, to mu nezeru. 1. tam byla rychlost a za 2. kdyby to tak bylo, musi to za 620.- udelat znova. Lec neudalal, seru na ne, tam uz me neuvidi. Neznate nekdo nejakou rozumnou geo v Praze kde by prezili i dve-tri doladovaci navstevy ?
to J77: ja osobne nevim co na tom je, ale pry se na starsim aute pred sundanim se musi kardan oznacit, resp jeho polohu vuci prevodovce a diferaku. Tuhle info beru z druhe ruky... Jinak kdyby Ti vibroval kardan to bys citil, a to pod nohama, v sedackach, a tim vic, cim rychleji jedes.
myslim že to chápeš dobře, ale mohu se klidně s tou mou teorií plést. Zkus se přihlásit jako SM s původnim heslem. Co to udělá?
kostey : chceš mi tím naznačit, že teď jsem registrován jednou jako "sm" a jednou jako "SM"? pokud tomu tak je skutečně, mám vlastně kompletní patent na sm - nebo se pletu?
Docela vám závidím tu slušnou cenu. Byl jsem na geometrii - optika, za usazení a víceméně jemné doladění jsem platil 1070,- Kč. Zjistlili jen, že zadní náprava je sice v toleranci, ale jedno rameno je malinko mimo, ale nejde tím prý nic dělat. Předek OK.
Jo me taky ten volant aretovali, ale asi ne rovne. Takze podle jejich rady jsem tam jel znovu. A +/- OK.
všimli jste si že systém teď začal rozlišovat malá velká písmena? Předtim to nedělal, tak jestli Např. sm se registroval jako SM a celou dobu se přihlašoval jako sm ale teď mu to to sm nechtělo vzít protože byl registrovanej jako SM... Ňák sem se do toho zamotal, ale chápete, né?
Jezdím k jednomu maníkovi na digi geometrii a vždycky mi zaaretuje volant nějakým přípravkem a není problém....geo je taky supe , nikdy nebyl problém.....250,-
Posílám ti zatím slíbený postup při testech - česky. Koukni na to předem, pokud ti něco nebude sedět, dej mi vědět a rozebereme to.
SM - teda já čumím.....měl jsi pravdu. takže já jsem se vlastně včera takto vamazal? To je pěkný bor...l
SM . jo táááááák. To jdu zkusit.
Já včera psal příspěvek (jako rbr) a zamrzla mi stránka. Musel jsem to zavřít. A když jsem se znovu hlásil na MC, psalo, mi to že mám špatné přihlašovací údaje. jako kdybych zapomněl heslo ! Pak jsem pro jistotu resetoval PC ale vše stejné.
Já včera psal příspěvek (jako rbr) a zamrzla mi stránka. Musel jsem to zavřít. A když jsem se znovu hlásil na MC, psalo, mi to že mám špatné přihlašovací údaje. jako kdybych zapomněl heslo ! Pak jsem pro jistotu resetoval PC ale vše stejné.
rbr2 : asi třikrát mi to nevzalo sm, tak jsem se normálně zaregistroval znovu jako sm a bez problémů to prošlo, duplicitní nick nehlásil - zdá se, že to prostě někde upadlo na zem
J77 : asi nechápu, ale když jsem vyměňoval ramena na přední nápravě, tak jsem též jel na geometrii, nastavili seřídili a na cestu mi dali radu, že kdyby volant nebyl ve správné poloze při jízdě přímo, ať se vrátím, že mi to doladí - byl jsem dolaďovat tříkrát, až to bylo OK - cena za veškerou práci - 360,- Kč (prostě nastavení geometrie i s nejmodernějším zařízením chce trochu práce - servisáci se pořád usmívali, ikdyž nevím jestli napotřetí už to nebyla křeč)
Hlavu mi nabízel ten týpek, co chtěl za nastrojenej motor 3.300 za 1.500...tuším, že nastrojenou. Ale kdybych měl "nějakej motor", tak bych nesháněl, ale generálkoval.
PS: Teď nevím, jak se ta firma jmenuje, ale jak to najdu, pošlu ti odkaz na stránky(možná to znáš)......prostě holandskej dvorek, dílny jak prase a venku na ulici....komplet zaskládaný kosíkama 😃)...NÁŠUP...z toho plyne, že pár dílů(motorů) navíc, nebo rovnou aut by neškodilo....jde jen o prachy...
PS: Teď nevím, jak se ta firma jmenuje, ale jak to najdu, pošlu ti odkaz na stránky(možná to znáš)......prostě holandskej dvorek, dílny jak prase a venku na ulici....komplet zaskládaný kosíkama 😃)...NÁŠUP...z toho plyne, že pár dílů(motorů) navíc, nebo rovnou aut by neškodilo....jde jen o prachy...
Do příštího srazu máš skoro půl roku. Je to hodně nebo málo? Jak ale čtu Tvoje příspěvky, tak z garáže skoro nevylezeš (místo planého vysedávání na MC). Jen tak dál. Dávám hlas, že ANO.
Ta světýlka na středovém panelu znám, mám je v autě. Je jich celkem pět. Je tam jak správně říkáte "hladový oko", dál stav opotřebení brdových destiček, výše hladiny ostřikovače, chladící kapaliny a oleje. Nejlepší na tom je, že všechno se dá zjistit ještě před nastartováním, což např u hladiny oleje je chválihodné.
Tak ti fido přeju hodně zdaru s tím tvým motorem. No nechtěl bych to dělat. Ale zase schánět jinej se 100% nevyplatí. Až to doděláš zadej si přihlášku do Ford motors určitě tě vemou 😄).
J77 : shodou okolností jsem včera silentblok převodovky (2,0i DOHC)vyměňoval, nebyl prasklý, ale úplně užvejkaný, takže převodovka přistála na příčném nosníku a ty zvuky si nepřejte slyšet - příšerný rachot, když převodovka poskakuje po nosníku, a měl jsem pocit, že i kardan něco hobluje, včera mi konečně přišel poštou nový silentblok (pouze gumová kostka bez kovového nosníku, od fy JV Servis, Praha, Letňany, výrobek QH, berou to z Anglie - 376,- Kč)nýty na starém silblu jsem odbrousil a nový silbl jsem přišrouboval - příjemně strávené odpoledne, protože jsem na zvedání používal pouze hever na kola
Hodne zdaru fido, drzim Ti palce. Tvuj cossie na me onehdy mrkal z garaze, myslim, ze to spolu zvladnete dat dohromady 😊
Tak jsem prave absolvoval cca 100 km po meste / dalnici / okreskach a poznatky jsou nasledujici😒br />
Vibrace rizeni - v podstate beze zmeny, vibruje to min, ale jen trochu. Jizdni nestabilita - naprosto beze zmeny, porad to plave, vlaje a skace, pri 140 se citim jako v rakvi a jezdim radsi kolem 100 😒 Kvedlani pri rozjezdech - je pryc, zda se ze uplne. Takze ulomene "L" na samostavu + vytahane lanko zrejme byly pricinou.
Secteno a podtrzeno celkem fiasko, ale na predni naprave uz se nemenil akorat naboj v levym kole, stabilizator a rizeni (resp. to se menilo ale podle me za 😉.
Dotazy z toho vyplyvajici😒br /> 1. Poradte prosim zkuseni, jestli by napr. praskly silentblok prevodovky mohl zpusobovat ty vibrace skrz cele auto + jizdni kolisani.
2. Mam vyrazny pocit, ze to vibruje zezadu a beha to do predku. Co takhle diferak, poloosy ? * mi mezi 120 - 150 skace docela fest.
3. Mohl by se na tomto nejak podilet po sundani "obracene nasazeny kardan" jak to tu kdysi licil daytona ? Ja uz fakt nevim.
Secteno a podtrzeno celkem fiasko, ale na predni naprave uz se nemenil akorat naboj v levym kole, stabilizator a rizeni (resp. to se menilo ale podle me za 😉.
Dotazy z toho vyplyvajici😒br /> 1. Poradte prosim zkuseni, jestli by napr. praskly silentblok prevodovky mohl zpusobovat ty vibrace skrz cele auto + jizdni kolisani.
2. Mam vyrazny pocit, ze to vibruje zezadu a beha to do predku. Co takhle diferak, poloosy ? * mi mezi 120 - 150 skace docela fest.
3. Mohl by se na tomto nejak podilet po sundani "obracene nasazeny kardan" jak to tu kdysi licil daytona ? Ja uz fakt nevim.
Ad vynechavani - u me je to asi na 99% lambda, po jejim odpojeni jezdim uz 12 dni bez jedinyho skubnuti. Na pojistkovku to vypadalo puvodne. Zkus Karle odpojit lambdu a jezdit takto, jestli to zmizne.
Tak jsem si pobrečel a jdu rozebírat hlavu.Rob2-zítra jedu do Nového města na výlet.Kdybys potkal otřískanýho rendla s pražskou SPZ tak to nejsem já,to je můj duch puch.PS-je to traktor
Tak jsem s Daytonovou pomocí o víkendu rozhodil motor.Převodovka vařená víko z 92,diferáky originál(se divím).Hlava trochu sežraná,píšu trochu protože kdyby byla hodně tak by nešla použít(kolem 5000 euro!),musím to konzultovat u odborníků.Doufám že nikdy nenapíšu hodně!Hlava byla min jednou rovnaná.Sežraná dosedací plocha termostatu(byl vyndaný!).Ve 4.válci známky vody,na pístu jezírko ale moc vodu asi nebral.Svíčky vypadaly slušně,všechny stejnou barvu.Motor min jednou potkaný,jsou obtisklé ventily na pístech.Jsou to jen malé obtisky s porovnáním s klasika DOHC-bude to OK(musí).Dle opotřebení válců min 170tis km.Ty kret--i tam lili snad vodu z potoka-i se štěrkem a pískem.Závěr-čekal jsem že motor nic moc nebude.Odstrojím hlavu a někam s ní zajedu.Pokud s ní něco půjde udělat a opravit,OK,pokud ne,pak...
Něco podobnýho má J77-jemu vysazuje pojistková skříň-nastartuj a zahýbej relátkama a pojistkama jestli v tom není zakoplej pes
Uplne nejlepsi by se mi jevilo po vytreni do sucha nakonec nestrikat to WD, ale piny namazat vazelinou (ne silikonovou!). WD-cko ztece, ale vazelina zustane a chrani proti oxidaci.
Když přejedu větší nerovnost a auto se pořádně zhoupne párkrát zacuká motor. (Jako když dochází benzín) Pak už jede normálně. Neví někdo co s tím?
Nevím co se mi děje s loginem, už hodinu se nemůžu přihlásit, tak jsem založil svůj klon rbr = rbr2 😒
J77 - konektory osobně dělám: očisti hadrou to nejhorší, pak HD, pak několikrát otevřít/zavřít, pak znovu vytřít uvolněnou špínu, nakonec znovu lehce nastříknu. Možná někdo řekne, že to přeháním, ale když už to jednou dělám....
Pokud zrovna neutrhneš kabel z konektoru, tak není co zkazit. Hlavně ty dva dole, u olej.filtru. "Zamykání" by snad měly mít stejné jako ten nehoře, co jsi už dělal. Klidně udělej všechny konektroy, který se ti dostanou do ruky..
Mail okolo sání ti pošlu až příště..
J77 - konektory osobně dělám: očisti hadrou to nejhorší, pak HD, pak několikrát otevřít/zavřít, pak znovu vytřít uvolněnou špínu, nakonec znovu lehce nastříknu. Možná někdo řekne, že to přeháním, ale když už to jednou dělám....
Pokud zrovna neutrhneš kabel z konektoru, tak není co zkazit. Hlavně ty dva dole, u olej.filtru. "Zamykání" by snad měly mít stejné jako ten nehoře, co jsi už dělal. Klidně udělej všechny konektroy, který se ti dostanou do ruky..
Mail okolo sání ti pošlu až příště..
Tak jsem si po prezuti neuzival "rovneho volantu" dlouho. Pri vymene ramen + cepu se samozrejme geometrie hnula, nicmene ve dvou ruznych autoservisech nejsou schopni nastavit ji tak, aby zaroven odpovidala sbihavosti + polohou volantu. Lemry. Jsem tudiz o 920.- (300 + 620) lehci a porad nic.
Uz jsem se zacinal bat, ze probehne servis bez problemu 😄 Tohle me ale opravdu sere, musim ho mit natoceny o dobrych 7 - 8 cm doprava, abych jel rovne.
Uz jsem se zacinal bat, ze probehne servis bez problemu 😄 Tohle me ale opravdu sere, musim ho mit natoceny o dobrych 7 - 8 cm doprava, abych jel rovne.
Zdravím, poradíte mi někdo prosím s roztečí Sierry? Mám standarní 4 šrouby, ale na elektronu nikde nemůžu najít potřebné údaje 😒 Je to 4*100, nebo 4*108?? Fakt nevim.
Kez by 😄 Puvodne jsem zacal vylepsovat proto, abych to uvedl do tovarniho stavu (kastle mela jit nakonec jako tresen na dortu u toho "daytonova" klempire), nicmene vzhledem k uspesnosti oprav zatim prevazne resim nasledky oprav predchozich 😄 😞
Jinak k tomu filtru, jak ses ptal, tyhle veci si hlidam a kupuju originalni, na mym soucasnym je najeto 30 596 km 😄 A konektory tedy prostriknu sam, doufam ze nic neposeru. Mam je po prostriknuti WDckem nejak vytirat, nebo to jen oklepat a zacvaknout zpatky ?
Jinak k tomu filtru, jak ses ptal, tyhle veci si hlidam a kupuju originalni, na mym soucasnym je najeto 30 596 km 😄 A konektory tedy prostriknu sam, doufam ze nic neposeru. Mam je po prostriknuti WDckem nejak vytirat, nebo to jen oklepat a zacvaknout zpatky ?
Tak jsem se nedal odradit drivejsimi zkusenostmi a opet se po mnoha mesicich (presne po sedmi) vydal s par penezi do servisu, abych sve Sirce pomohl.
Vedly me k tomu predevsim ty zminovane vibrace rizeni, kvedlani pri rozjezdech atd. Vysledky navstevy + zkoumani jsou zajimave: naprosto vykvedlany levy cep rizeni + cep na pravem rameni, patrne ohnute prave rameno, na samostavu ulomena jedna z tech dvou "L" nozicek.
Cena tak v normalu, 2x rameno = 2x 1400, 2x cep = 2x 340, silentbloky QH = 290.- + prace 1800.-. Za chvili jedu na geometrii, po vymene ramen i cepu se nam to nejak rozbehlo 😄 O vysledcich budu samozrejme referovat, zda se to byt vyrazne lepsi.
Vedly me k tomu predevsim ty zminovane vibrace rizeni, kvedlani pri rozjezdech atd. Vysledky navstevy + zkoumani jsou zajimave: naprosto vykvedlany levy cep rizeni + cep na pravem rameni, patrne ohnute prave rameno, na samostavu ulomena jedna z tech dvou "L" nozicek.
Cena tak v normalu, 2x rameno = 2x 1400, 2x cep = 2x 340, silentbloky QH = 290.- + prace 1800.-. Za chvili jedu na geometrii, po vymene ramen i cepu se nam to nejak rozbehlo 😄 O vysledcich budu samozrejme referovat, zda se to byt vyrazne lepsi.
michalides: vyčerpávající odpověď, stačí díky. 😄 + jen co budeš potřebovat pomoc testovat tak se ozvi!
Přístrojovka - právě naopak - to repro v přístrojovce je u starších modelů (do roku 8😄 Ghia výbavu nepoznáš podle el. oken ale podle toho prostoru nad rádiem - ve starších modelech byly 2 varianty: buďto s "autíčkem" ale byl to digitron (více estetický než ty modernější) - ukazoval např 2 polohy dveří otevřeno-zavřeno a symbol námrazy žlut👋červený byl umístěn uprostřed auta, ne jako ty nové které to mají nad autíčkem.
2 varianta Ghia výbavy - bez autíčka ale v tom prostoru co ty máš kazety nebo hodiny nebo co tam máš byly asi 4 signalizační žárovky (fakticky už netuším na co všechno byly takže jenom odhaduji) - Hladové oko na benzín, málo vody v ostřikovačích, pak něco s olejem v motoru (hladina??? ale to mi připadá jako blbost) a ještě něco ale nemůžu si vzpomenout. Tyto kontrolky byly umístěny těsně pod prostřednímy výdechy topení po celé! šířce toho kastlíku (novější Ghia už to měla jen asi do 2/3 celé šíře toho kastlíku a ty žárovičky už měla jen 2) Stačí ???
2 varianta Ghia výbavy - bez autíčka ale v tom prostoru co ty máš kazety nebo hodiny nebo co tam máš byly asi 4 signalizační žárovky (fakticky už netuším na co všechno byly takže jenom odhaduji) - Hladové oko na benzín, málo vody v ostřikovačích, pak něco s olejem v motoru (hladina??? ale to mi připadá jako blbost) a ještě něco ale nemůžu si vzpomenout. Tyto kontrolky byly umístěny těsně pod prostřednímy výdechy topení po celé! šířce toho kastlíku (novější Ghia už to měla jen asi do 2/3 celé šíře toho kastlíku a ty žárovičky už měla jen 2) Stačí ???
No jo,ja omyly taky dost nerad,lezou nejak do penez,ale nekdy se tomu clovek nevyhne,zvlast,kdyz se nikdo nechce podelit o know how. Nemusis spechat,udelej,az bude chvilka,i tak mi to desne pomuze. Kdyz se to podari dat na web,pomuze to spouste lidi.Jinak pokud budu nahodou vedet neco,co by se zase hodilo vam,rad dam do placu.
zajímalo by mě to proto, že např. já mám chrom okolo 6ti postraních oken, mám okna vepředu v elektrice, ale díry ve dveřích na motory okem jsou na 2x převrtávané, na zadní mám spínače, ale elektrika nikde, mám nahoře na přístrojovce místo na repro, ale to se dělalo snad až od roku 89. Jak to teda je? co je to moje auto vlastně zač?
futura: tady bych se omylů raději vyvaroval
Dělám to jinak: odpoledne, jestli mi do toho něco nevleze, sednu k tomu a napíšu heslovitě, ale česky a přesně postup pro oba testy. Včetně zákl. nastavení volnoběhu (pak ti to mailnu).
Protože jsme to tady už x krát psali a je to stále dokola. Škoda, že už Michal nerozběhl web, myslím, že po "připomínkovém řízení" ostatních by to tam mohlo viset jako jednoznačný a mnohokrát ověřený postup.
Dělám to jinak: odpoledne, jestli mi do toho něco nevleze, sednu k tomu a napíšu heslovitě, ale česky a přesně postup pro oba testy. Včetně zákl. nastavení volnoběhu (pak ti to mailnu).
Protože jsme to tady už x krát psali a je to stále dokola. Škoda, že už Michal nerozběhl web, myslím, že po "připomínkovém řízení" ostatních by to tam mohlo viset jako jednoznačný a mnohokrát ověřený postup.
Nesmi vadit,sice to bude porod,ale snad na to nebudu sam.Budu zkouset. Ostatne jako se vsim,pokus,omyl.Nekdy to i vyjde.
prochy - jen poznámka: reset jsme zatím nedělali(pouze vymazání chybových kodu z paměti v závěru dynam.testu), J77 se resetu trochu bojí po dřívějších zkušenostech. Věřím ale, že po k tomu také dospějeme.
J77: Jsem rad, ze doslo ke zlepseni a i jsem v to doufal. Spravny reset a nastaveni tech zakladnich volnobeznych otacek nekdy dela divy. Kdyz se k tomu prida i vycisteni zanesenych konektoru, mohla by nastat kvalitativni zmena.
V praxi to potom vypadá tak, že je-li na autě toto základní nastavení rozladěné, jsou vysoké otáčky při zastavení na světlech apod, při jízdě na neutral atd. Nebo naopak (to měl J77), se volnoběh drží někde hluboko dole, motor pak jede na hranici zhasnutí, vče se třese, křeče apod 😒
Logicky, pokud idle speed ventil nepracuje jak má (to je zřejmě u J77, proto ještě není volnoběh jak má být), nestačí pouze toto nastavení, ale je tgřeba dát dopořádky i ventil.
Logicky, pokud idle speed ventil nepracuje jak má (to je zřejmě u J77, proto ještě není volnoběh jak má být), nestačí pouze toto nastavení, ale je tgřeba dát dopořádky i ventil.
Jen pro doplnění. Nastavení volnoběhu v tom smyslu jako, že místo 875 rpm bych chtěl mít třeba 700 rpm není možné. Nastavení základních volnoběžných otáček je podle mě k tomu, aby ISC (obtokový ventil v sání) pracoval ve správné pracovní oblasti a reg. volnoběhu na předepsaných 875 byla hladká a i možná za různých pracovních podmínek.
Jééé, já tvůj mail našel až teď. Ale už je to asi vyřešené, v Pá jsme se o tom ještě tady bavili.
S J77 jsme pěkně vymrzli 😒
Ale myslím, že jeho autu to jen prospělo, ještě to nemáme ukončené.
S J77 jsme pěkně vymrzli 😒
Ale myslím, že jeho autu to jen prospělo, ještě to nemáme ukončené.
futura - jasně, něco jsi snad pochopil z minulého příspěvku pro SM o nastavení volnoběhu, zbytek pošlu mailem. Je to pouze v AJ. Neva?
To je normální, volnoběh se u DOHC EFI nenastavuje(!) Tvrdí to i dokumentace!
JENŽE! Při dynamickém testu se po kodu 50 dostaneš na 10 min. dostaneš do servisního modu, s tím že zde můžeš (a nemusíš - pokud ti volnoběh nedělá opravdu nedělá problém) provést "základní nastavení volnoběhu" - viz materiál SierraPetrol, str. 150 vlevo. To děláš takovým šroubkem pod škrtící klapkou. To nastavíš, pak pokračuje servisné mód - otočení kol (je-li posilovač) na jeden doraz, na druhý, pak rovně. Končí servisní mod, ŘJ si tyto hodnoty uloží a máš 100% klid.
V servisu? Možná ano , možné ne. Mě při záruční výměně baterie v servisu (Ford) se ani nenamáhali říct něco o tom že byla odpojena ŘJ, a tedy dodržet předepsaný postup po resetu...
JENŽE! Při dynamickém testu se po kodu 50 dostaneš na 10 min. dostaneš do servisního modu, s tím že zde můžeš (a nemusíš - pokud ti volnoběh nedělá opravdu nedělá problém) provést "základní nastavení volnoběhu" - viz materiál SierraPetrol, str. 150 vlevo. To děláš takovým šroubkem pod škrtící klapkou. To nastavíš, pak pokračuje servisné mód - otočení kol (je-li posilovač) na jeden doraz, na druhý, pak rovně. Končí servisní mod, ŘJ si tyto hodnoty uloží a máš 100% klid.
V servisu? Možná ano , možné ne. Mě při záruční výměně baterie v servisu (Ford) se ani nenamáhali říct něco o tom že byla odpojena ŘJ, a tedy dodržet předepsaný postup po resetu...
Jestli budes od ty lasky,posli vsechno,co muzes,nejak se s tim popasuju. Nespecha to,pres tyden stejne kmitam a neni cas.Hlavne,aby to pochopil i clovek,kterej se sice v elektrice hrabe,ale moc tomu nehovi. Diky moc.
rbr : dokáže seřízení volnoběhu udělat i autorizovaný servis Ford Rašino? - matně si vzpomínám, že mi tvrdili - volnoběh se nenastavuje, nejsem natolik vzdělán v oboru el., abych toto dokázal nastavit sám a zasvěcovat do problému technicky zdatného el., ale bez zkušeností se sierrou asi nepřinese kýžený efekt(do Prahy mám příliš daleko)
Futura - jo můžu ti to poslat. Ale spíš tak odpoledne, teď musím docela dělat, jen občas sem mrknu. Máš na mysli test s vypnutým motorem (KOEO) nebo dynamický (KOER)? Já preferuji prvně projít KOEO, pak OOER včetně kontroly nastavení volnověhu. Dost často bývá rozladěn. Sám jsem ho měl nastaven na hov.., než jsem zjistil, že při dynam. testu se to nastavuje. Měl jsem přesně potíže, jak teď pospal SM.
Myslím, že Prochy by byl schopen potvrdit tato má tvrzení, má s tím obdobnou zkušenost(a tímto ho zdravím!)
Myslím, že Prochy by byl schopen potvrdit tato má tvrzení, má s tím obdobnou zkušenost(a tímto ho zdravím!)
J77 - no viodíš, jsme na správné cestě. Pak mě ještě napadlo, célé sání jsi měl dost zaprášené....kdy jsi naposled měnil vzduchový filtr?
Toho čištění konektorů se neboj - trošku svůj čas musím šetřit a toto bys zvládl i beze mě. Ukazoval jsem ti které konektory bys měl udělat, WDčko taky považuji za lepší. Spíš to bude chtít vyhrát si s jejich rozpojením, abys je vůbec otevřel. Taky si myslím, že bys měl komplet rozdělat sání - od filtru přes voln.ventil až po škrítcí klapku (napíšu v mailu). Taky se to dá zvládnout. A pak se můžeme zase sejít a znovu projít kódy, nastavení volnoběhu + reset.
Toho čištění konektorů se neboj - trošku svůj čas musím šetřit a toto bys zvládl i beze mě. Ukazoval jsem ti které konektory bys měl udělat, WDčko taky považuji za lepší. Spíš to bude chtít vyhrát si s jejich rozpojením, abys je vůbec otevřel. Taky si myslím, že bys měl komplet rozdělat sání - od filtru přes voln.ventil až po škrítcí klapku (napíšu v mailu). Taky se to dá zvládnout. A pak se můžeme zase sejít a znovu projít kódy, nastavení volnoběhu + reset.
SM- ty zvýšené otáčky určitě souvisí s 1/ pročištění idle speed ventil, 2/ s resetem ŘJ ale hlavně tomu chybí to poslední - ZÁKLADNÍ nastavení v rámci diagnostiky! Buď se ti to "náhodou" srovnalo do rozumného stavu(tomu moc nevěřím), ale spíš se ŘJ "přizpůsobila" takovému stavu. A když bys potom dělal základní nastavení, možná se budeš divit (jako J77)m jak je volnoběh rozladěný.
pokud jsi nedělal seřízení v rámci diagnostiky, vřele doporučuji!
pokud jsi nedělal seřízení v rámci diagnostiky, vřele doporučuji!
Panove,pod dojmem vasi debaty jsem o vikendu taky pokousel diagnostiku,kupodivu se mi povedlo sestrojit i zapojit blikatko bez problemu,narazil jsem ale pri samotnym mereni,nevim,jak presne postupovat,jednotlive kroky. Byl by nekdo z vas ochoten mi tu metodiku polopaticky popsat? Diky moc, mail alexandrn@seznam.cz.
J77 : asi před dvěma měsíci jsem důkladně pročistil idle speed control, od té doby mi volnoběžné otáčky při jízdě a vyřazení rychlosti visely na 1400 a až při úplném zastavení pohybu vozidla klesly na cca 900, asi po týdnu jsem dobíjel baterii a udělal restart ŘJ, otáčky zůstaly beze změny, až postupem času začaly klesat a dnes jsem v situaci, kdy po vyřazení za jízdy spadnou na cca +-950 a při zastavení na +-850 - teď nevím - způsobilo to znovu znečištění idle speed control(nekontroloval jsem ho) anebo to způsobila ŘJ tím, že si zvykla na vyčištěnou ISC(hm ... tohle vypadá jako blbost)
rbr: Jasne ze vydrzim, ono to ma v podstate prijemny efekt, protoze kdyz padne dostatecne rychle zelena, z tech 1200 ot. se to rozjizdi podstatne ziveji nez z nejakych 875 😊)
Proti cisteni konektoru nic nemam, koupim WDcko (Kontaktol se mi drive moc neosvedcoval), ale radsi bych to delal ve Tve pritomnosti - mas sikovnejsi ruce a vlastnis voltmetr 😄 Opravdu diky za pomoc. Jo a jeste jedna dulezita vec, zase se mi zacal spravne hrat motor - tzn. uz se neplazi mezi "M" a bilym pasmem, ale pekne kolem "R" 😊
Proti cisteni konektoru nic nemam, koupim WDcko (Kontaktol se mi drive moc neosvedcoval), ale radsi bych to delal ve Tve pritomnosti - mas sikovnejsi ruce a vlastnis voltmetr 😄 Opravdu diky za pomoc. Jo a jeste jedna dulezita vec, zase se mi zacal spravne hrat motor - tzn. uz se neplazi mezi "M" a bilym pasmem, ale pekne kolem "R" 😊
Jak asi vyplynulo z předešlého, udělali jsme dnes s J77 diagnostiku + základní nastavení volnoběhu v rámci dynam. testu + vymazání strých kódů z paměti. Bez resetu.
KOEO test: současné chyby – nic(11), v paměti jsme našli: potenciometr škrt.klapky (35) - nízké napětí, lambda - nízké napětí (3😄. Podotýkám, že napoprvé ŘJ ani „nechtěla“ zahájit KOEO test. Při dynam. testu pak ohlásila: opět lambda - nízké napětí, dále volnob.ventil beze změny během testu (46).
Kod 38 je logický – J77 má odpojenou lambdu a tak jsme ji také nechali (viz minulé příspěvky). Pak jsem proměřili voltmetrem hodnoty z volnob. ventilu i potenciometru(podle SeirraPetrol) – obojí OK! (zde bych podezíral náhodné nekvalitní doteky v konektorech). Během servisného módu – volnoběh zcela mimo, motor vysloveně trpěl. Volnoběh jsme nastavili, byla radost slyšet tu změnu. Moje doporučení jsou v druhém příspěvku + doporučuji zopakovat diagnostiku.
KOEO test: současné chyby – nic(11), v paměti jsme našli: potenciometr škrt.klapky (35) - nízké napětí, lambda - nízké napětí (3😄. Podotýkám, že napoprvé ŘJ ani „nechtěla“ zahájit KOEO test. Při dynam. testu pak ohlásila: opět lambda - nízké napětí, dále volnob.ventil beze změny během testu (46).
Kod 38 je logický – J77 má odpojenou lambdu a tak jsme ji také nechali (viz minulé příspěvky). Pak jsem proměřili voltmetrem hodnoty z volnob. ventilu i potenciometru(podle SeirraPetrol) – obojí OK! (zde bych podezíral náhodné nekvalitní doteky v konektorech). Během servisného módu – volnoběh zcela mimo, motor vysloveně trpěl. Volnoběh jsme nastavili, byla radost slyšet tu změnu. Moje doporučení jsou v druhém příspěvku + doporučuji zopakovat diagnostiku.
J77 - to je fajn, věřil jsem to mu, že pocítíš změnu k lepšímu.
S vyšším volnoběhem pár dnů vydrž. Jednak to může souviset s ostatními problémy (konektory, volnob.ventil), jednak tvrdím, že ŘJ se „učí“ téměř stále. Teď ma ŘJ nové podmínky a přizpůsobuje se. Pak ji nastavíme ještě jednou.
Ale měl bys vyčistit ty konektory, jak jsme se bavili. Přidal bych i rozmontování a vyčištění volnob. ventil. A ještě jedno: jak jsem ti seřizoval volnoběh, tím šroubkem, odmontovat koleno sání + ten šroubek(celý ven) a vše to pročistit. Myslím, že to bude dost zanesené. A pak bychom znovu udělali 1/ kontrola kódů, zda se znovu objeví, 2/ znovu nastavit volnoběh. 3/ a snad i reset. Bylo by to lepší.
Zatím sleduj změny, dokopeme to do konce. Co a jak s volnob. ventilem ti podrobněji mailnu přes týden.
S vyšším volnoběhem pár dnů vydrž. Jednak to může souviset s ostatními problémy (konektory, volnob.ventil), jednak tvrdím, že ŘJ se „učí“ téměř stále. Teď ma ŘJ nové podmínky a přizpůsobuje se. Pak ji nastavíme ještě jednou.
Ale měl bys vyčistit ty konektory, jak jsme se bavili. Přidal bych i rozmontování a vyčištění volnob. ventil. A ještě jedno: jak jsem ti seřizoval volnoběh, tím šroubkem, odmontovat koleno sání + ten šroubek(celý ven) a vše to pročistit. Myslím, že to bude dost zanesené. A pak bychom znovu udělali 1/ kontrola kódů, zda se znovu objeví, 2/ znovu nastavit volnoběh. 3/ a snad i reset. Bylo by to lepší.
Zatím sleduj změny, dokopeme to do konce. Co a jak s volnob. ventilem ti podrobněji mailnu přes týden.
to víš že to dotáhnu, ale teď bohužel mě zdržuje zase provider, když to není ségra....
mimochodem doména www.sierra.cz je registrovaná od 1.6.2003 a koukně te se čemu oni říkají "dohledná doba" - to jsme na tom celkem ještě slušně. Ale na druhou stranu: ten web jsem pojal trochu "velkoryse" a tak toho programování je trochu více než by se zdálo vemte si např takový kus kódu který je určený na úpravu registračních údajů a jejich kontrolu - to je 650 řádek textu typu:
q_runick="SELECT * FROM users WHERE web_id='$web_id' AND nick='$runick' AND id'$ruid'";
$r_runick=mysql_query($q_runick);
$n_runick=mysql_num_rows($r_runick);if ($n_runick>0)
{
$runick=$uzivatel['nick'];
echo "Nick je duplicitní s jiným uživatelem, použiji Váš původní!";
}
...a tak dále ... a to vypisování za vás nikdo neudělá
mimochodem doména www.sierra.cz je registrovaná od 1.6.2003 a koukně te se čemu oni říkají "dohledná doba" - to jsme na tom celkem ještě slušně. Ale na druhou stranu: ten web jsem pojal trochu "velkoryse" a tak toho programování je trochu více než by se zdálo vemte si např takový kus kódu který je určený na úpravu registračních údajů a jejich kontrolu - to je 650 řádek textu typu:
q_runick="SELECT * FROM users WHERE web_id='$web_id' AND nick='$runick' AND id'$ruid'";
$r_runick=mysql_query($q_runick);
$n_runick=mysql_num_rows($r_runick);if ($n_runick>0)
{
$runick=$uzivatel['nick'];
echo "Nick je duplicitní s jiným uživatelem, použiji Váš původní!";
}
...a tak dále ... a to vypisování za vás nikdo neudělá
Michalidesi, mas muj obdiv. Znam tasky tohoto typu, ktere clovek s nadsenim zahaji, ale pak se to na nej vali. Jestli to dotahnes do konce, jsi hvezda 😊
Tak 1.12 se odsouvá, neboť mi přátelé od webhostingu odstřihli FTP konektivitu(výpadek na jejich serveru), a stále nejde, takže byť mám zase kus udělaný, nemůžu ho odladit, neboť není jak ho propašovat na server.....Vypadá to že těch 10000 přetočíme ... dnes je neděle a v pondělí to tady zase ožije a v týdnu na to čas mít nebudu (práce... a na úterek je naplánována demontáž mého předního kola) tak zase budu muset termín poposunout na neurčito, ale nemůžu dát info na web, neboť není jak .... ACH JO, už bych to chtěl mít taky z krku.
Ahoj, je to super, nevim, cim to, ale i to o neco lip jede, mame radost 😄 Jen jedna malickost - od te nasi akce se mi stava, ze kdyz prijedu napr. na svetla, proste zastavim, drzi to volnobeh tak 1 - 3 minuty pomerne vysoko, podle zvuku tak 1100 - 1200, a az pak to sleze. Testoval jsem to a nekdy pomuze kdyz treba zatocim servem, proste nejak zmenim zatizeni. Muze to delat ten volnobeznej ventil, kde nam to ukazovalo nejak moc voltu ?
sestře se zase liběj asi 4 kluci a neví koho si vybrat. (nó ten Honza má krásný oči, ale Lukáš je zase strašně peknej, Petr má zase pěkný auto, ale má ho asi radši než mě...) je o 2 roky starší ale chová se na 14
OK, tak až budeš potřebovat píchnout tak se ozvi... P.S. Že sou ženský příšerně ukecaný! semnou si sestra včera taky chtěla povídat, ale úspěšně jsem se bránil...
O to, že to ještě není ... ještě tak 3-5 hodin mám skluz - včera přišla ségra a chtěla si povídat, tak jsem na to večer ani nešáhl. Už zase vidím ten 1.Prosinec za hnusně blízko na to, co vše ještě musím dodělat ...
TO J77:to lanko co jsem měnil bylo asi original(185tkm),jinak "Helmut" chvíli před prodejem měnil přední brzd.třmeny+desky+kotouče,samozřejmě Mottorcraft.Akorád nepochopím proč také nevyměnil tlumiče,kuláky,výfuk.......😊)) Co se tvého spoj.lanka týče,zdá se mi 1050,-hodně(zbytečně).
Zajdi na www.ebay.de,do vyhledávání zadej "Sierra" a tam je v dražbě moc pěkná.Tuším že je u ní označeno "tuning".
No pokud seš úplně zoufalej a nic nenajdeš, tak něco málo je na www.autodoplnky.cz (viděl jsem tam mračítka, zadní spoilery, rukojeti atp.)
pekne blbe - pokud je to blize ke dverim a nahore, zespoda jedine sundat plastovy podbeh a kam dosahnes
Protože budu potřebovat něco otestovat a chci někoho, kdo nemusí platit za telefon - jukněte sem zítra po 12:00 dám instrukce
Chci se zeptat... kamardova Sirka, kterou mu dojednavam, ma malickost. Trosku promacklou kastli, misto se nachazi za levym prednim blatnikem, sikmo nad nim (smerem ke kabine). Jak snadno se tam da dostat (za ucelem vyklepnuti) ?
Mne to ceka v pondeli, i se samostavem, a slibuju si od toho take mnoho 😄 Az na to ze jsem sel do original Fordu a jsem tudiz lehci ne o 350.- nybrz o 1050.-
Tak jsem namontoval nové lanko na spojku a hned se mi lépe řadí.Staré lanko je někde asi prodřené,takže mi občas špatně vypínala.... No jenom jsem se s tím chtěl někomu svěřit 😊)
Tak furt ty skodovky nehante 😄 Maminka ma octavku 1,9 a je to vyborna kara....jede to jak drak...skoro jak moje sierra, kdybych odpojil jeden valec. a i na zadni sedadlo bych si pohodlne sednul..........kdybych vymontoval predni sedacku 😃))
Jinak docela jsem se zasmal pri cteni recenze na Superb na iDnesu... Autor si i pres zjevnou snahu vychvalit to auto co nejvic netroufa vynechat odstavec o jizdnich vlastnostech na horsich silnicich - to uz tedy musi stat za to. Musel jsem se smat pri cteni o tom, ze Superbu moc nesvedci pricne nerovnosti, koleje a okresni silnice. Vazne nevim, na jakym jinym aute na tom hodlaji Skodovaci konecne zapracovat. Na kvalitnich silnich jezdi dobre skoro kazda kara 😊
Tak jsem pred chvili prijel z hospody, taxikar me vezl v sedanu '92 Sapphire - a mel to auto tak krasne mekky, to bych taky chtel !! 😄 Tlumice pry takove, s jakymi to koupil, nic nevylepsovano, kola 14", pouze menil ramena a kulaky jinak jezdi a jezdi. S predchozi pry osobne nalital 280 000 a max. spokojenost - byla to prijemna debata o sympatickych vozech 😊
A "do třetice": U mojí Sierry ustaly vibrace po výměně disků. Přitom jsem na těch, které mi vrněly do volantu, žádnou chybu nenašel. Mám na nich teď zimní obutí 😒 Aspoň v přes léto mám klid 😄
Když jsem "přesedlal" z BMW na Sierru, tak jsem byl chováním trochu (hodně!) zklamaný. Proti BMW je Sierra "žvejkavá". Kladu to za vinu nejen malé tuhosti karoserie (BMW mělo za zadními sedačkami plech), ale hlavně podvozku. Přední náprava se moc nepovedla - trojúhelníkové spodní rameno by bylo určitě lepší. Celkově je to prostě měkké auto. Ale zvykl jsem si, a měnit nehodlám.
Pánové nějak to tady rozjíždíte ve velkým - abych to do těch 10000 stihnul ....
Fido: to byla reakce na to, že si někdo neuměl představit sirku za 200 papírů ... (tedy ne že bych jí od Tebe nekoupil - ale nedělám si iluze že bys jí chtěl prodávat...)
Fido: to byla reakce na to, že si někdo neuměl představit sirku za 200 papírů ... (tedy ne že bych jí od Tebe nekoupil - ale nedělám si iluze že bys jí chtěl prodávat...)
Kotouce + desky jsem menil a gumy asi dva mesice pote. Krom toho je v prave tehlici komplet novy naboj. Na te strane je menene i vse gumove na brzdici. No uvidime, ono se to casem prozradi 😄 Mam takovy cukani ze to bude mit co delat bud s deformaci ramen, nebo stabilizatoru, jsem zvedav, zda to budoucnost potvrdi ci ne.
Tak jsem se převlík z pižama a šel do auta na cigárko 😄 Nastartoval jsem a nechtěl se mi udržet nějakej takovej přiměřenej volnoběh, pořád bylo "málo plynu" tak jsem to nechal a chvíli to běželo tak že spíš ten motor ani nastartovanej nebyl. po přidání plynu zase pohoda. dal jsem si kolečko kolem sídliště, zastavil pustil plyn a najednou chcíp... Sem to asi rozbil, co?
jo, taky uz jsem z hecu zjistoval...tusim, ze kolem 250000, a jeste si nebyl jistej, jestli nahodou nemusis donyst ten starej 😃
Willy-s tím motorem na tebe myslím,neboj.Akorát se lidem divím,že nechtěj prodávat motory do coswortů každý den...Koukal jsem se do katalogu na cenu novýho a docela sranda.
Michalides-slušnej pokus.Jestli se dožiju důchodu tak budu jezdit v cosíku.Už z něho bude veterán jako ze mě.
oleowr1: Ne to sem nevěděl, ve volnym čase jsem si hrál v pokojíčku s Legem a večer sem se šel koukat na večerníček
to je fakt, kdyz to umre, tak to stejne zapadne nekam do archivu, a kdyz tam nekdo neco napise, tak uz stejne zadnej posledni desetitisici neni...
PS: v tuto dobu jsem mel sirku asi mesic 😃
PS: v tuto dobu jsem mel sirku asi mesic 😃
Jak jsem zjistil, ze se hreje kotouc, hned jsem se do toho dal, ac jsem mel jine plany. Do kaluze jsem nevletel. Kotouc se zda OK.
prochy - pístek brzdy - to máš asi pravdu. A když si k tomu přidáš, že bys pístek nevyčistil a vše pokračovalo dál, tak časem ti to začne ničit kotouč. Každopádně já měl zpočátku kotouč dost zkřivený.
Ja bych to tu nerad uzaviral. Prece jenom auto.cz je docela proflakle. Osobne bych to asi udelal tak, ze problemy mezi sebou bych resil kazdopadne na nasem webu se vsemi vyhodami z toho plynoucimi, a sem bych obcas taky nakouknul, jestli tu nekdo neco nediskutuje; a v pripade nejakych problemu zde bych ho odkazal do nasi diskuze. Nerad bych tu fakt psal nejakou pohrebni rec v prispevku c. 10.000 ve smyslu, aby sem uz nikdo nelezl.
Ja se vibraci predni napravy zbavil po vycisteni pistku predni brzdy. Drive jsem bez vyrazneho zlepseni menil silentbloky, kotouce, tlumice i ty pistky byly oba vymeneny (nejdrive jeden, po roce i druhy), ale ten prvni mel zrejme od pocatku spatne nasazenou prachovku, takze postupne zacal zatuhavat. Takze nikdy behem te doby to nebylo OK. Az ted na konci leta to zatuhlo uplne. Podle me staci, aby byl zatuhly jen uplne zlehka. Pri jizde Ti to jeste nikam netahne, kotouc se nehreje, ale ty vibrace tam pri urcite rychlosti proste byly. Postupem casu mi to zatuhavalo cim dal vic, vibrace se zhorsovaly az pak to zacalo tahnout k jedne strane a hrat kotouc. Pak jsem teprve vedel, odkud vitr vane.
Poslední příspěvek: to tady chystáte nějakou pohřební řeč?
A co takto složit uvítací řeč - první příspěvek na novém webu?!
A co takto složit uvítací řeč - první příspěvek na novém webu?!
to daytona: 10.000 příspěvek by měl napsat někdo, kdo toto diskuzní fórum založil nebo byl aspoň u zrodu: 1. příspěvek měl "anonym" 15.11.1998 9:22:16, tedy oněco málo víc než pět let to tady funguje!!!! 2., 3. byl PTD, 4., 5. dalin, 6. PTD ... residents, faudy ...... Tihle lidi by si zasloužili napsat poslední TEČKU.
P.S. věděl např. kostey před 5-ti lety co je Sierra?!
P.S. věděl např. kostey před 5-ti lety co je Sierra?!
J77 - nevím, jedstli jsi dělal i toto: já měl vibrace v přední nápravě, souviselo se zátačením či naopak rovnou jízdou. Problém mi přestal po výměně kotoučů a destiček a současně nových pneu. A taky jednoho z kul.čepů. ale to byl asi následek.
Pneu jsem menil pred par dny, rafky take - stale beze zmeny. Tlumice maji najeto 7000 ale je to znacka na nic, to bych nechal v rezerve. Ramena jsem chtel cela vymenit uz davno (prave z tohoto duvodu), ale bylo to rozmlouvano ze to pry nepomuze. Pruzniny nevim, silentbloky na napravach - co to je ? 😄 Asi by to chtelo udelat najednou nekdy az bude tepleji. Ramena kazdopadne vymenim.
Jinak mensi indicie, ktera by mohla napovedet. Stava se mi, a to me hodne sere (stavalo se to i s novymi silentbloky ramen), ze kdyz vjizdim v rychlosti pres 90 km / h do zatacky, mirne, rozvibruje se mi cely rizeni. Casteji je-li zatacka pravotociva. A to i na na nehrbolatych silnicich 😊
Jinak mensi indicie, ktera by mohla napovedet. Stava se mi, a to me hodne sere (stavalo se to i s novymi silentbloky ramen), ze kdyz vjizdim v rychlosti pres 90 km / h do zatacky, mirne, rozvibruje se mi cely rizeni. Casteji je-li zatacka pravotociva. A to i na na nehrbolatych silnicich 😊
to J77; chyba muze byt kdekoliv, v pneumatikach, v tlumicich, v pruzinach, mohou to delat silentbloky na napravach, kriva ramena...
Proto bych navrhoval zvolit někoho, kdo napíše ten "závěrečný text" a nikdo se mu do toho cpát nebude ....
Z Felcek bleju, to neni auto. A nejvic me dokaze vytocit clovek, kterej se je schopen do krve hadat, ze je to skvely auto na ktery nejaka Sirka nemuze mit ani omylem (jen proto, ze je starsi). Fakt, ze Skoda dodnes neumi delat seriozni auta (nevim jak SuperB), jaksi opomiji 😊
A k tem kastlim. Mel jsem predtim dve Sirky, oba kombi, jedna shnila 88, jedna 89 s kastli podstatne horsi nez ma stavajici, a ani jedna se tak nechovala. Proto po tom jdu. Zborena tahle nebyla. Necekam, ze v tom pojedu 200 jak po masle, ale kdyz jsem s tou mou prvni jezdil 180 - 190, rozhodne se nechovala takhle. Ani omylem.
A k tem kastlim. Mel jsem predtim dve Sirky, oba kombi, jedna shnila 88, jedna 89 s kastli podstatne horsi nez ma stavajici, a ani jedna se tak nechovala. Proto po tom jdu. Zborena tahle nebyla. Necekam, ze v tom pojedu 200 jak po masle, ale kdyz jsem s tou mou prvni jezdil 180 - 190, rozhodne se nechovala takhle. Ani omylem.
Jen abys to stihnul do těch 9999 😄
Znáš to, jak se to tady opravdu rozjede.....
Jinak dobrý nápoad, ale stejně nám to pak někdo poruší...
Znáš to, jak se to tady opravdu rozjede.....
Jinak dobrý nápoad, ale stejně nám to pak někdo poruší...
Rbr: web stihnu a dám takový návrh - uzavřít zdejší diskuzi na krásném kulatém čísle 10000 co vy na to?
daytona - no vidíš, a to jsou felcky nejčastěji prodávané ojetiny......když jich je 10 u každé popelnice, tak se není co divit.
to je fakt😊 ale opravdu jenom coswortha. A to si vemte, co za 200 tis. sezenete: coswortha, mondeo, escorta RS, ale treba i Renaulta Lagunu, BMW3, Mercedes C, Focuse.....a jeste nespocet dalsich kvalitnich aut. Jo, a FELDU😊))
Daytona: mas recht. ze predu jsem v 80 vzal strom, a v podstate jsem odjel. rodice od jednoho znamyho si pred 14 lety koupili fungl sirrku, a kdyz si ji vezli domu z nemec, tak ve 130 potkali polaky, co jeli 140. polaci mrtvi, oni to prezili! i kdyz byli dost zmarasteni.
Jeden znamej, slovenskej kameraman, jeli s kosickejma balonarema z lesni chaty po lesni ceste v noci 140 a prerazili strom, kterej zhora proletel prednim sklem a projel podlahou spolujezdcovi mezi nohama. dobry historky, ne? 😃) AD hmotnosti: kombiky a sedany apod.: ty novy sirky maji tezsi kastlu nez stary jednicky. proto je novej sedan tezsi nez starej kombik.
Jeden znamej, slovenskej kameraman, jeli s kosickejma balonarema z lesni chaty po lesni ceste v noci 140 a prerazili strom, kterej zhora proletel prednim sklem a projel podlahou spolujezdcovi mezi nohama. dobry historky, ne? 😃) AD hmotnosti: kombiky a sedany apod.: ty novy sirky maji tezsi kastlu nez stary jednicky. proto je novej sedan tezsi nez starej kombik.
Felicie - souhlas. Dovedeš si představit sirku, která by měla být v takovém stavu, abys ji dnes za těch 180 až 200 koupil?
Jak jsem psal - asi to stihnu ale vše záleží na poloze hvězd, zda nebude Měsíc v konjunkci s Marsem a na Slunci nebudou skvrny velikosti mexického dolaru !
daytona - překlep ne. Překlep byl včera v mé paměti a teď jsem to tady paradoxně napsal vlastně správně: 24.
tos udelal spatne!!😊 ten clanek doporucuji vsem jako ukazku lidske blbosti. nekdo je tudiz schopen dat za Felicii 180 nebo az 200 tisic korun, a v tom clanku je presne a vystizne napsano co za to dostane. Proste *😊
michalides - to je pravda, na našem-tvém webu si takovou blbost o ventilech nepřečtu(zatím) 😄
Tal jak to vidíš s 1.12.? Pečlivě tě sleduji 😄
Tal jak to vidíš s 1.12.? Pečlivě tě sleduji 😄
daytona - tento motor byl u Lexusu (truším. abych to zas nepopletl😒). No, zahlédl jsem tam článek o motoru pro felicii, ale raději jsem šel spát 😄
daytona - no už to vidím, já blbec měl v paměti (nevím proč) 12 ! to by mi nesedělo. A teď když jsem to psal, tak jsem to napsal 24 a ta je zřejmě to co jsem opravdu viděl...
tak sorry, ber to jako zkoušku bdělosti 😄
tak sorry, ber to jako zkoušku bdělosti 😄
Jo, teď jsme to asi spletl já, teď si nejsem jistý jeslti tamn bylo 12 nebo 24V....hm, to mě zmátlo,to bude ono. Beru zpět (proč toi tu nejde vymazat😃
a tady se vracime vlastne k hmotnosti, protoze tyhle bezpecnostni prvky taky neco vazi, a kvuli tomu je treba Fabia tezsi nez sirka.
Poradíte mi někdo? Včera jsem v SM narazil na popis auta, kde mě zarazily následující údaje: na motoru bylo napsáno" V6 24V". To bych snad měl chápat jako 6ti válec(taky jsem se to dočetl v příslušném textu) a s celkem 24 ventily. OK? Ale v dalším textu jsem se dočetl, že motor má čtyři ventily na válec....Tak buď tu někdo neumí počítat nebo těm ventilům nějak nerozumím 😒
to kostey: to vis ze jo, ale maj taky trochu vychytanejsi karoserii, s vyssi torzni tuhosti a odolnosti proti narazu, pac vznikli v dobe, kdyz bezpecnost je velice dulezitym faktorem. Vsechny tyhle auta uz dnes uz maji v sobe integrovane deformacni zony, ktere maji za ukol jenom zachyceni silovych ucinku a jejichz stlumeni. Nejlip je na tom dnes Renault, maji nejlepsi karoserie s nejucinnejsimi deformacnimy zonami.
Daytona: Nebude to hmotností, výztuhama ve dveřích a podobnejma kravinkama? Přecijenom moje sierra má dveře uplně dutý. Clio nebo punto tam budou mít sadu lešení...
to Pocket: no jiste, ale veril bys treba tomu, ze novy Renault Clio nebo Fiat Punto (ikdyz hodne male auta) jsou na tom o dost lip pri bocnim narazu nez sirka???
Kostey a ty nevyhrožuj se svými bacili, nebo na nás budeš koukat pouze skrz zavřené okénko své sirky 😄
Co tady šílíte? kostey, teepee, pocket - kdyby ste se koukli na včerejší příspěvky, tak vše víte
Tak ještě jednou: J 77 a já jsme domluveni, že se tuto Ne dopoledne okolo 10 setkáme mezi Prahou a Kladnem. Na této cestě je nepřehlédnutelná odbočka na Lidice(případně vysvětlím podrobněji) a u právě u této odbočky je nepřehlédnutelné "parkoviště". Vetší vyasfaltovaný plácek, kde je docela klid. Tam spolu koukneme na jeho auto, zkusíme diagnostiku. Nic víc, nic míň
Tady jsme se o tom zmínili, kdyby náhodou někdo stál o to, se tam přijet kouknout.
Zatím se nikdo nepřipojil.
J77 - platí to?
Tak ještě jednou: J 77 a já jsme domluveni, že se tuto Ne dopoledne okolo 10 setkáme mezi Prahou a Kladnem. Na této cestě je nepřehlédnutelná odbočka na Lidice(případně vysvětlím podrobněji) a u právě u této odbočky je nepřehlédnutelné "parkoviště". Vetší vyasfaltovaný plácek, kde je docela klid. Tam spolu koukneme na jeho auto, zkusíme diagnostiku. Nic víc, nic míň
Tady jsme se o tom zmínili, kdyby náhodou někdo stál o to, se tam přijet kouknout.
Zatím se nikdo nepřipojil.
J77 - platí to?
jinak jeste co se tyce te strechy...delal jsem v klempirne, a obcas jsme tam delali auto ktere bylo pres strechu. V takovem pripade je nejlepsi vymena strechy, po vyklepani strechy auto uz nikdy nebude mit takove jizdni vlastnosti jako predtim. Strecha je tudiz dulezitou casti a dost ovlivnuje pevnost karoserie v skrutu, celkovou tuhost ikdyz tomu neveris. Strecha je v napnute poloze, ne ve volne, a jde prave o to, ze bourackou se porusi tohle napinani strechy, a tu tam zpatky nenaklepes. Ostatne nejvetsi problem kabrioletu spociva v tom, jak nahradit ucinek strechy, t.j. aby se auto nekroutilo.
nj .. me vzala zenska bokem v 80km/h i tak jsem byl rad ze jsem jel zrovna v Sirce a ne v nejaky filcce.
to J77: to by ses dost divil!! Co myslis, proc do sportovnich aut davaji vyztuhy?? No jo, taky kvuli bezpecnosti, ale je tam ten trubkovy ram, ktery upevnuje karoserii ve vsech smerech, a krouti se znatelne min. Nebo sportovni stabilizatory napric spodku u napravy...obcas take v motorovem prostoru jak je zachyceni tlumicu. Jinak bourat se sirkou...taky jsem boural, a vim ze sierra je hodne pevna ve smeru jizdy. Si vemte, silnej nosni ram motoru, podelne ulozeny motor, navic prevodovka, kardan, to se cele spojuje se zadkem...to vsechno znamena, ze kdyz trefite neco cumakem, tak to neco ma smulu. Ale nikdy bych nechtel vzit treba strom bokem...
daytona: No nevim, ohledne nosnych casti atd. jsem na Sierru slysel jen ody, spolu s dodatkem, ze kdo boura v Sierre, obvykle vyleze bez vaznejsich zraneni (pokud to nehodi nekam do rokle nebo si neda tykacku s vlakem 😊. A myslim ze podvozek rozhoduje o tom, jak Sirka povede stopu, ne strecha nebo spoje kolem dveri.
Teepee: Já to nevzdal!!! Já tam klidně přijedu, zatelefonuju na okresní hygienickou stanici a zavřou si vás taky na 50 dní... 😄
No prave zrovna zacinam mit pochybnosti, zda tam vubec jet. Daytona, Fido a Michalides maji domluvene jine krepceni nad Sierrami, Kostey to vzdal, a abych se cpal RBRemu a J77 do reseni problemu s elektrikou? A protoze za 5 minut pro dnesek opoustim inet a zitra bych jen mohl skocit do kavarny, budu to pripadne resit jen telefonicky.
Budme realisti a priznejme si, ze kastle sierry se dost krouti. Proste to tak je, ja nevim cim, asi ma na klicovych mistech tensi plechy nebo spoje, ramy oken jsou taky tensi. A plati ze kombik je na tom hur, je delsi, strecha je dlouha a spojuje se s kastli jen tenkymy ramy. Tohle je ovsem porovnavani s dnesnimi auty, v porovnani treba s Renault 25 nebo Mazda 626 (ze stejneho obdobi) sirka je na tom o dost lepe (mam to vyzkousene). A co se tyce podvozku: seriova sirka je sice trochu mekci, ale stejne dost nepohlcuje nerovnosti silnice, obcas jsou slyset rany, jestli jezdite po dlazebnich kostkach, tak se trese volant. V tomhle smeru byl ten Renault lepsi (byla z roku 1984). Ted mam sierru se sportovnim podvozkem, a verte mi, je to hodne tvrde, zkousel jsem to porovnat s Fidovym cosworthem a mam tvrdsi podvozek, predek skoro nezatlacite dolu. Na jednu stranu je to genialni uprava, drzi to zatacky, ani se nenakloni, kde jsem se starou sirkou jel 80, ted muzu 120. Tenhle podvozek do volantu posila naprosto vsechny informace o silnici, o aute, obcas se citim jako v motokare😊 Na druhou stranu skuste s nim D1 nebo dlazebky v Praze, tak na to nezapomenete, ani vase zada...
coze? parkoviste u odbocky na lidice? Z toho mam jako poznat kde? muzete mi to nejak vysvetlit dke to parkoviste vubec je a kde jsou Lidice? Hmmm.. a kdo tam bude?
Predni tlumice mam taky rok stary. Zadni bych chtel taky v budoucnu vymenit, ale jeste jsou jakztakz dobry. Tim co jsem napsal jsem mel na mysli krouceni cele kastle v podelne ose v pripade prudke zatacky a vyssi rychlosti. Ma kastle ale uz take neni z nejlepsich.
prochy: Jo, tak nejak. Ale nechce se mi verit, ze by to byla mekka kastle. Patnact let neni nic.
Tlumice mam novy pul roku, bohuzel plynaky Monroe * (Ti kdoz po koupi lomili rukama co jsem to jen zakoupil - meli jste pravdu). Akorat me tak napada, od vymeny silentbloku v ramenou jsem na nich ujel 30 000 km, to je tak akorat na dalsi vymenu, ne ?
Uskakujici zadek je normalni vzhledem ke koncepci vozu a jede-li clovek prazdnej, neni se cemu divit.
Tlumice mam novy pul roku, bohuzel plynaky Monroe * (Ti kdoz po koupi lomili rukama co jsem to jen zakoupil - meli jste pravdu). Akorat me tak napada, od vymeny silentbloku v ramenou jsem na nich ujel 30 000 km, to je tak akorat na dalsi vymenu, ne ?
Uskakujici zadek je normalni vzhledem ke koncepci vozu a jede-li clovek prazdnej, neni se cemu divit.
prochy - rámeček - hm, tak to mám smůlu, já mám na dva šroubky. I tak ti díky.
- držení stopy - taky mám kombi a v podstatě tento jev neznám. Znám jen, že se snaží "uskočit" zadek, když to trochu přeženu a jsou tam hrboly. Ale to je asi logický.
PS: Přední tlumiče mám rok nový.
- držení stopy - taky mám kombi a v podstatě tento jev neznám. Znám jen, že se snaží "uskočit" zadek, když to trochu přeženu a jsou tam hrboly. Ale to je asi logický.
PS: Přední tlumiče mám rok nový.
petom1 : a co ti na nízké hmotnosti vadí, rychlejc ji rozjedeš, dříve ubrzdíš, míň spotřebuješ benzínu, jinak např. pro sedan je pohotovostní hmotnost 1150kg, ale je to bez provozních náplní a různého příslušenstí, takže když všechno doplníš vč. plné nádrže benzínu, je to přes 12 q - to se mi nezdá zase tak málo a navíc jestli se nepletu, tak na slovensku se platí dálniční známky podle celkové hmotnosti - myslím do 1500kg a nad 1500kg - jednou jsem takhle s favoritem frčel do budapešti a kupoval SR dálnič. známku za 60,- SLK, další rok jsem jel znovu, ale už se sirkou a platil 100,- SLK, na můj dotaz proč - žeprej mám těžší auto, u nás ani v austrii se to takhle nedělá - ale to jsem trochu odbočil - k čemu vlastně potřebuješ těžší auto? ta cos uváděl(mondeo, fábie) mají oproti sirce další udělátka, která něco váží, hlavně jsou to myslím konstrukční součástky pro zvýšení bezpečnosti - ale jinak souhlasím s tím, že sirka je mimořádně dobře udělaná kára, už končím
Mam taky kombika a asi vim o cem mluvis. Napriklad jizni spojka smerem do centra z Hostivare. Zatacka pred sjezdem na brnenskou do centra. Je to tahla zatacka do kopce a ve 2/3 je pricna spara. Pri vyssi rychlosti (100-120) nastava tento jev. Rizeni a predni napravu mam ted perfektni. Podle me to dela kastle. Zvlast ta kombikovska je asi mene tuha. Krouti se to jako had 😒.
... jsem formuloval ... Ach jo, rano. Jinak koukam, ze o futraly na CD neni zajem, skoda, prekazi mi tu.
michalidesi, na to jde napsat jen "😊"... Jasne, celou otazku jde formuloval ***sky. Jde mi v podstate o to, jestli a/ muze Sierra diky vymeneni neceho z toho co jsem nejmenoval lepe drzet stopu, b/ jestli mi treba nereknete "to neres, to delaj' vsechny" 😊
Ano. Ten ramecek je sedy a je ze stredoveho tunelu z roku 92. Ten se ale lisi od roku 89 (90?), jak je na obrazku. Ten ramecek je take tvarove jiny. Vcera jsem se dival; drzi ho vzadu mezi radickou a stahovanim oken jeden sroub uprostred.
J77: v tom případě to bude to ostatní co jsi nevyjmenoval 😄
To ALLUž mi z toho html kódu hrabe ale asi to stihnu 😄
To ALLUž mi z toho html kódu hrabe ale asi to stihnu 😄
Upresnim to jeste prikladem: dnes jsem jel 130 kmh do tahle pravotocive zatacce, silnice smer na Louny, v rychlym pruhu. Zatimco bych cekal, ze proste dam volant do urcity polohy a pojedu a pojedu, realita je takova, ze jsou-li na silnici byt i nepatrne hrbolky, ruka drzi volant se mi komiha ze strany na stranu. Proste to nedrzi stopu tak, jak bych cekal. Jel jsem ve vic Sirkach, nikdy to nebylo tak patrne. Proto se ptam, cim by to mohlo byt. Gumy, tlumice, ramena, brzdy - to je mozno vyloucit.
fido: Diky za potesujici informaci ohledne volantove vule 😊
daytona: Jaktoze na tom Sierra neni nejlip s podvozkem ? Zda se mi v pohode, i kdyz pravda ze by clovek nemusel citit tolik, po cem jede. Co se tyka velikosti gum, to je znama vec. Ted mam 185/70/13 a vyjety koleje mi kupodivu skoro zadny problemy nedelaji. Na 195 / 65 / 14 to bylo predtim ukrutny. A to nejpodstatnejsi, co se drzeni zatacek tyka, nerozumeli jsme si. Jde mi o to, ze kdyz projizdim takovou jako jsem popisoval, a staci i 120 km / h, a je v ni treba vlnka, prasklina nebo proste nepravidelnost, pote, co ji auto projede, jako by se mi trikrat - ctyrikrat zhouplo kolem osy jizdy a vetsinou musim rovnat. Kdyz je takovych vlnek vic, je to dost boj. Pripada mi proste, ze mam strasne volny rizeni, pritom tam ale myslim vule neni, zkousel jsem to na parkovisti a reaguje i na sebemensi pootoceni volantem. Ale jakoby nasobene - za jizdy po tech "vlnkach"...
daytona: Jaktoze na tom Sierra neni nejlip s podvozkem ? Zda se mi v pohode, i kdyz pravda ze by clovek nemusel citit tolik, po cem jede. Co se tyka velikosti gum, to je znama vec. Ted mam 185/70/13 a vyjety koleje mi kupodivu skoro zadny problemy nedelaji. Na 195 / 65 / 14 to bylo predtim ukrutny. A to nejpodstatnejsi, co se drzeni zatacek tyka, nerozumeli jsme si. Jde mi o to, ze kdyz projizdim takovou jako jsem popisoval, a staci i 120 km / h, a je v ni treba vlnka, prasklina nebo proste nepravidelnost, pote, co ji auto projede, jako by se mi trikrat - ctyrikrat zhouplo kolem osy jizdy a vetsinou musim rovnat. Kdyz je takovych vlnek vic, je to dost boj. Pripada mi proste, ze mam strasne volny rizeni, pritom tam ale myslim vule neni, zkousel jsem to na parkovisti a reaguje i na sebemensi pootoceni volantem. Ale jakoby nasobene - za jizdy po tech "vlnkach"...
Měl jsem sedan, vážil 1190kg, teď mám taky sedan ale 4x4 a váží 1315kg obojí 2litr DOHC že by byl kombík lehčí byť jen o 40kg ????????
Zdravím. Minule som sa pozasavil, že Sierry sú pomerne ľahké autá. Mám 83 kombi 2.0 a váži len 1150kG. Je to pomerne málo na tak veľký voz. V porovnaní s novým Mondeom alebo fabkou a pod. je to dosť málo nemyslíte? Čím to je?
fido: 2 mm Tak to závidim... Mě se to hejbe tak o 3mm na každou stranu... Narozdíl od vás ale mám v motoru místa, že bych se tam mohl zbalit na dovolenou. Kde že se to dá sehnat? 200kč snad ještě v peněžence najdu 😊
S tim pouzdrem to nejni tak zly. staci sundat z tyce volantu hridel rizeni(v mot. prostoru) a pak se nasoukat k pedalum. ta tyc jde zasouvat k volantu i u nestelovacich typu. nez jsem odjel, tak jsem to daval na jednu prostejovskou sirku...tam to vubec nebylo 😄
JINAK: co jsem se vratil, sed jsem do kombicka, tak plave predek(obzvlast nad 160 to najednou meni smer) tahne to doprava a jde to trochu ztuha. Nasi tvrdi, ze v tom nikdo ani nesedel, tak nevim. co se mi ale ted opravdu nechce, z vystehovanou dilnou, rozdelavat to a diagnostikovat, opravovat...v te kaltne...brrrrrrrr, ale asi budu muset, pac chci obout zimaky a nechci je zkurvit, natoz pristat nekde na strome. sierrka to umi, ale uz jsem to zkousel 😃)
JINAK: co jsem se vratil, sed jsem do kombicka, tak plave predek(obzvlast nad 160 to najednou meni smer) tahne to doprava a jde to trochu ztuha. Nasi tvrdi, ze v tom nikdo ani nesedel, tak nevim. co se mi ale ted opravdu nechce, z vystehovanou dilnou, rozdelavat to a diagnostikovat, opravovat...v te kaltne...brrrrrrrr, ale asi budu muset, pac chci obout zimaky a nechci je zkurvit, natoz pristat nekde na strome. sierrka to umi, ale uz jsem to zkousel 😃)
No jasne, to by byl sraz super aut! jeste bych moh vzit modrou kastli z kombika, ta nema vubec nic, takze budu muset Aladinovi slohnout to kouzlo na ten koberec 😃 mimochodem, nevis o moturku ze 4x4?
Ty jseš registrovaný na autohifi,nebo to je shoda jmen?Jsem něco hledal,tak jsem na tvůj nick narazil...
No jedu 70% dalnice, tam neni problem, pak kdyz sjedu z ni za Bratislavou, nno, obcas mi blikaji😊))
se sobotnim vecerem si jeste nejsem jistej, ale v nedeli bych mohl mit cas a rad bych se zucastnil😊 Ozvu se Ti!
Daytona-ty jezdíš v pravém rychlém pruhu?Neblikají na tebe trochu auta že když jezdíš v protisměru?😊)....
Daytona-Posílat Ti to nebudu páč mám modem=neštestí,pomalý.Jestli máš čas o víkendu,dal bych ti to na CD-komplet fotky.A neslintej😊)...Budem dělat Michalidesovu limuzínu tak můžem pokecat,koupíme zase piwka.Tedy jestli přijdou ND-ložiska předního kola.Cosík čeká na brzy-plán na víkend jestli se ho budeš chtít zůčastnit...
Sierra neni na tom nejlip s podvozkem, a cim sirsi tam das gumy, tim vic to plave ve vyjetych kolejich. S myma 15-kama (195/50) docela bojuji, obcas trvalo jezdim pouze v pravem (rychlem) pruhu na dalnici, hlavne na slovenske casti, kde v kolejich v levem pruhu stoji voda. Volant ma vuli - to dela to lozisko jak psal Fido, je to pekna pruda vymenit ho...Co se tyce drzeni zatacek, to by sirka musela neco vydrzet, tady jde pak spis o kvalitni tlumice a o kvalitne gumy, a plati, ze v zime zimni a v lete letni pneu...
J77-volant by neměl mít vůli žádnou.Před cca 14dny jsem kupuval nové uložení volantu-futro.Je v místě,kde prochází volantová tyč motorovou přepážkou.Je to ze 3 kusů cena dohromady cca200,-kč.To staré mělo vůli tak 2mm,nové jde fest.Jinak bych to nechtěl měnit na pojízdném autě-není moc přístup.Byla to vůle slyšitelná-volant se dost hýbal.
willy-že bych toho svýho taky šlapacího cosíka taky vytáhl?Včera jsem zprovoznil zadní brzdy-zatím jen ruční tak už bych nemusel brzdit očima.Taky to nesmí být daleko,bez čelního okna je tam trochu průvan.
Mel bych dva dotazy pro zkusene. Prvni se tyka chovani auta na mirne zvlneny, trochu boulovaty nebo proste ne uplne hladky, rovny silnici. Je normalni, ze auto lehce poplava ? Stava se mi to nezavisle na kvalite dezenu gum i jejich rozmeru. Kdyz jedu treba 140 km / h v hodne mirny zatacce, spis rovine (delka treba 500 m), nezda se mi, ze by mi auto sedelo zrovna jiste. Muze to delat vule v rizeni, kulaky, stabilizator nebo jeho ulozeni, nebo tak neco ? (ramena jsou OK)
Druha otazka, volant musi byt uplne 100%tne pevne sedici, nebo je normalni, ze s nim jde o kousek hybat nahoru - dolu ? Stavitelny ho nemam.
Druha otazka, volant musi byt uplne 100%tne pevne sedici, nebo je normalni, ze s nim jde o kousek hybat nahoru - dolu ? Stavitelny ho nemam.
prochy - promiň, máš pravdu. Já koukal spíš po tvaru. Teprve potom ses ty ozval, že může být šedý i černý. Tady je černý, já mám šedý. Ale koukám, že ani ta černá nemusí vypadat zle. Ty máš prosím tě jaký? Šedý? A je OK? Na co si jej ceníš?
Nevim, jestli jsem slepej, nebo kazdej myslime neco jineho. Na obrazku, kt. jsem nasel na tom webu byl ramecek cerny. Napis mi presnou www adresu toho obrazku.
Rbr: Jakej rok vyroby mas? Na tom webu je obrazek modelu 89 bych rek'. Ten mam na aute i ja a je cerny. Ten co Ti nabizim je z roku 92 a je sedy, jak si ale na druhou stranu psal Ty. Je taky trochu jiny. Jsem z toho naprosto zmateny.
hmm.. ty se mash... ja je schanim uz dlouho, ale porad byli hrozne drahy. Tohle je supr cena. Ty ale nejsou novy vid? On ti je shanel, nebo je nahodou mel? Z jara se po nich poohlednu.
Aby s tebou nevy....li. Bonus nechají (na oko), a podle údajů na rok 2004 ti přičtou 120% 😄
Stejně to připojištění bonusy mi je divný, jaký to smysl? Na jednu starnu ti dávají slevu pomocí bonusu, na druhé straně z tebe vytáhnou nějakou tu kačku za připojištění. Musí ti nakonec na tom stejně nakonec někde odrbat(netuším jak), jinak by to nedělali.
Stejně to připojištění bonusy mi je divný, jaký to smysl? Na jednu starnu ti dávají slevu pomocí bonusu, na druhé straně z tebe vytáhnou nějakou tu kačku za připojištění. Musí ti nakonec na tom stejně nakonec někde odrbat(netuším jak), jinak by to nedělali.
dik😊 skoda ze jeste nefunguje sekce nase auta...jinak ja budu jeste jednou fotit az tam budu davat novou prevodovku a plastove RS prahy.
No u ty Koop si za 350 muzes bonus pripojistit a neseberou ti ho ani po bouracce, aspon mi to psali...
Mě ty malus dost vystaršili, když si to přtedstavím...stát se může cokoliv. A že bych potom měl platit 100, 150 nebo 200 % základní sazby !!!!!!
Z toho pohledu se mi jako přijatelné (a zasluhující si mou další pozornost při výběru) zdají pouze Česká a Čes.podnikatelská, protože to jsou jediné dvě, kde ti "pouze" seberou bonus.
Z toho pohledu se mi jako přijatelné (a zasluhující si mou další pozornost při výběru) zdají pouze Česká a Čes.podnikatelská, protože to jsou jediné dvě, kde ti "pouze" seberou bonus.
ČSOB - 5500,- ,zato dost blbý podmínky po bouračce. Allianz 6090, zase lepší malus. Rozmyslit se není jednoduché, zvlášť když nerad bourám....
ten ramecek tam dal nemec a vyrobil si ho sam spolu s hlavou radici paky...vse hlinik...dekuju mu za to! Gumy jsou TOYO PROXIES S1 195/50 R15 letni, lepsi gumy jsem nikdy nemel, spolu se sportovnim podvozkem s tlumicema Koni drzi perfekne. Kdyz jsem to auto kupoval, byli na ne tyhle gumy a byli naprosto nove.
Taky o tom uvazuji, mel bych platit s 4letym bonusem u Koop nejakych 6950, u Alianz je to pro Teplice ten nejnizsi tarif za 6090. 9kilo je 9kilo. A to me jeste stve Koop s tema jejich kecama: Kooperativa má nejvyšší bonus na trhu, který činí ročně 10 procent a ve čtvrtém a pátém roce pojištění dosahuje dokonce 15 % ročně. Za pět let "jízdy bez nehod" tak může sleva na pojistném dosáhnout až 60 procent. ale v realu mam po 4letech bonus 20 procent jako u kazdy jiny. Psal jsem jim mejl, jak mi to muzou vysvetlit, jsem zvedavej, co z nich vypadne.
Už mi taky přišly vypadá to opravdu moc pěkně.
To SM: Já sem vůl, taková prkotina a mě to nenapadlo . no jasně kopírovat do wordu 😄))
To SM: Já sem vůl, taková prkotina a mě to nenapadlo . no jasně kopírovat do wordu 😄))
daytona - ty fotky šli někjak dýl....
Pěkný, to si dělal sám? vypadá to dobře, taky to sedí přesně?
Jo a pěkný gumy. Myslím doslova "pěkný". Co to je zač? Já mám český Bravuris (na léto) a konečně jsem opravdu spokojen. Podle mě první, co se Barumu fakt povedly.
Povinný ručení - byl jsem si pro Svět motorů - budu studovat ty pojišťovny
Pěkný, to si dělal sám? vypadá to dobře, taky to sedí přesně?
Jo a pěkný gumy. Myslím doslova "pěkný". Co to je zač? Já mám český Bravuris (na léto) a konečně jsem opravdu spokojen. Podle mě první, co se Barumu fakt povedly.
Povinný ručení - byl jsem si pro Svět motorů - budu studovat ty pojišťovny
juchuchu - to je PŘESNĚ ono!!!!!!!!!!! Stejné zkušenosti. Aspoň že v závěru poradí, jak od nich.....
Byl jsem do letoška v Kooperatuvě a končím! 1. Zmršili mi číslo kastle (2x), obsah válců - napsali 1850 místo 2280, ale sazbu nesníšili 😊)),navíc mají úředníky jak fík, paní mi ještě radila, jak správně zrušit smlouvu, ochotně vše vypsala a poradila, která pojišťovna je nejlepší. Asi půjdu k Allianz nebo ČSOB.
Jakým způsobem je stažený ten manuál na MT75 chtěl bych si z těch stránek stáhnout manuál na 1.8TD. [odkaz] 18td-schulung/html/vorwort.htm bez mezery u 18td.
poraďte plís .
poraďte plís .
Pocket: Zkus se podívat na ten tvůj návrh když hodíš barvy do negativu... Příjde mi to zned zajímavější
Posket: Mohl by jsi mi taky poslat ty fotečky jsem sám zvědav jak to vypadá. Předem moc díky hlavacej@sce.cz.
Kazdopadne nebourejte na Slovensku. Pride mi ze jsou to skoti😊) Holka ktera me nabourala mela Allianz (slovenskej!!) ale trvalo to 5 mesicu nez mi dorazili prachy, pritom pripad byl uzvrenej po 10 dnech (nenahlasil jsem zraneni- moji zlomenou ruku). Kvuli tomu jsem prosvihnul Coswortha r.v.1989, sice jenom zadokolku a bez dokladu, ale
za 30 tis.
za 30 tis.
no jeste chci podotknout ze web bude mit nekolik skinu vcetne modre. Tento je zakladni, pak bude do modra, cervena, fialova a cernobile.
To je ale takhle se skoro kazdou pojistovnou. Me se na Koo libilo to, ze u pojistny udalosti ti prijde jmeno a kontakt na cloveka, ktery vse vyrizuje. Mluvis jenom snim a nemusi si te prehazovat. Ja mam sni zkusenot, ze kdyz do me kamos naboural tak jsem an ne tlacil ze potrebuju rychle rpachy na opravu. Kazdy den jsem tam volal a tak na ne tlacil ze mi zapomeli odecist amortizaci a zaplatili mi vice, nez byla skutecna skoda. Resp, odrel mi naraznik za 8k, amortizace byla 8 let, cena mela byt asi 4.5k no a prisla mi slozenka na 11k. Byl jsme fakt spokojen. No ale pokud tu nehod nezavinis (vetsinou) tak stejne vymahas tu pojistovnu kde je pojisten vinik. Takze stejne vetsninou koncim handrkovanim v Ceske pojistovne.
pocket - grafika - tak jo, mě se to líbí s tím přechodem. Ale třeba máš pravdu, nemám s tím tolik zkušeností. Nekoukl jsi na to logo, o němž jsem psal? Je laděné do modra. To k té žluté zrovna nejde, ale líbí se mi to (to logo).
pocket - to máš štěstí. já si s nimi přes rok dopisoval a telefonoval. Od dorbností, že nedokázali správně opsat, jaký vůz je vlastně pojištěn (sem se divil co z mé sierry papírově udělali) až po fakt, že rok mi nebyli schopni poslat složenkou se správnou výší platby (paradoxně posílali nižší, třeba i na 135 Kč). A nedokázali nikdy vysvětlit, proč tak nesmyslné částky píší. Připomíénám, že nešlo nikdy o žádné nedoplatky apod. Nakonec mi vždy dali za pravdu, ale těchj dpoisů a telefonátů. A k ničemu, je to jejich práce.
no prave , ten prechod se mi moc nelibi kdz je to pres cely web, navic je to hure citelny ... mam s webama desetiletou zkusenost a za tu dobu jsme se naucil poznavat vice, co ladi oku. Pokud budete chtit pout, budete ji mit. To neznamena, kdyz se to nelibi me ze to nebude. POsilejte navrhy. KOsteji, jsem zvedav co vymyslis.
kostey : "malus je když" .... způsobíš vozidlem někomu škodu a pojišťovna musí plnit, pak ti může vyměřit malus, některá pojišťovna ti třeba sebere dosavadní bonus, ale některé ti třeba vyměří dvojnásobek základní pojistné částky, takže pokud je zákl. sazba 9.000,-, může ti střelit cca 18.000,-, u povinného ručení je to vcelku novinka, ale u havarijního se to používá normálně
Ja osobne nedam na Kooperativu dopustit, mam sni jenom same dobre zkusenosti. JInak naopak ja letos platim zase o 3kila min. Platim pololetne a to 3508 coz je parada.
Kdo z vás má web www.ford-sierra.wz.cz MartinSierro nebo se pletu?
Jestli tu mohu použít tento web poro dva odkazy😒br />
prochy - plastový rámneček mám přesně ten co je na tomto webu, sekce Můj vůz, 2, obr.zleva.
pocket a michalides - mě osobně se velice líbí logo na tomto webu (www.ford-sierra.wz.cz), sekce Loga a obrázky, "Mírně předělaqné logo".
Jestli tu mohu použít tento web poro dva odkazy😒br />
prochy - plastový rámneček mám přesně ten co je na tomto webu, sekce Můj vůz, 2, obr.zleva.
pocket a michalides - mě osobně se velice líbí logo na tomto webu (www.ford-sierra.wz.cz), sekce Loga a obrázky, "Mírně předělaqné logo".
skusim neco najit...myslim ze neco mam, ale tam jeste nebudou namontovane elektricke stahovani oken a stredni loketni operka...ale to nevadi, tak moment😊
Před chvílí hlásili v rádiu "desítky aut" v sobě u Černého mostu, "Pha zažívá dopravní kolaps" ...kam to spěje, za chvíli budeme fakt chodit pěšky nebo kanály 😒
Jen ráno z Kla do Phy jsem se vyhýbal 3 úsekům s nehodami.
Jen ráno z Kla do Phy jsem se vyhýbal 3 úsekům s nehodami.