9 komentářů
Ještě jeden příspěvek třeba ložisko zadniho kola na VW prodávají za 1250kč v M.C.D ho mají od stejnýho výrobce za 380kč Ještě jsem zapomněl,že na jejich radu jsem na aute vymněnil udajně hučící převodovku,hučení nezmizelo a já mněl převodovku navíc za 4000kč svoji práci nepočítám
kamaradovi dělali geometrii a po ujetí 1000km zjistil jak se mu začali nepravidelne sjižděj pneu
z venkovní strany
z venkovní strany
Do APS se pouze občas zajedu podívat, a když se mi zde něco líbí, tak to jdu shánět jinam. A vždy to seženu výrazně levněji. Čili bral bych jen pro inspiraci, ale ne si tam něco koupit či nechat nedejbože udělat.
Tedy ja byt z APS, tak si na tohle forum necham
dat odkazy na vizitky a firemni materialy 😜
Asi to bude skvela firma 😃
dat odkazy na vizitky a firemni materialy 😜
Asi to bude skvela firma 😃
Já osobně si nemůžu stěžovat, ikdyž asi ne všechno u APS bude výhodnej kup.
Před nedávnem jsem v APS zakoupil elektrony na BMW E36 a můžu říct, že jsem spokojenej jak s kvalitou kol, tak hlavně s cenou.Tyhle kola byly totiž ve slevě za 2.499,-kus, což se tam občas stává.Proto se chodím průběžně dívat co je nového a je mi jasné, že si nemůžu dovolit všechno, alespoň ne hned.
Před nedávnem jsem v APS zakoupil elektrony na BMW E36 a můžu říct, že jsem spokojenej jak s kvalitou kol, tak hlavně s cenou.Tyhle kola byly totiž ve slevě za 2.499,-kus, což se tam občas stává.Proto se chodím průběžně dívat co je nového a je mi jasné, že si nemůžu dovolit všechno, alespoň ne hned.
Nechal jsem si u nich vyměnit ložisko předního kola u Scirocca.Po jejich zákroku a několikerém reklamováni začalo auto zepředu hučet.V jiném servisu zjistili špatně nastavenou geometrii a vadné ložisko to ktere mněnili,auto přestalo hučet
Díly,které prodávají jsou předražené tak o 60% o proti jiným prodejnám
Autopotahy,ktere jsem si u nich kupoval v ceně 2000kč a u kterých mě prodavač ujištoval,že pujdou i do Corrada jsem dopadl stejně.Jelikož jsem musel přední trochu upravit,reklamovat již nešly
Naposledy jsem si koupil manžetu poloosy,mněnil jsem ji na chalupě u Liberce.Když jsem to rozebral zjistil jsem,že i když prodavač hledal jenom necelou pul hodinu v počítači tak se zřejmně spletl a dostal jsem uplně jinou.
Proto vás před touto prodejnou varuju.
Máteli někdo zkušenosti s touto prodejnou budu rád když se o ně podělíte