Takže - sejdeme se na Strahově- (jak to kdysi měli "rudoši" v heslu na spartakiády...) - protože se tam tuhle sobotu zas jede Rallysprint .
----
Pro vás, kdo jste se k informacím nedostali- tak start je v 8,oo na Staroměstském náměstí , pak se jedou RZ Řeporyje,atp. a ta hlavní Show je okruhová pětikolová (!!!) RZ - Strahovský okruh. Jede se dvakrát.Bude to zřejmě dle počasí na suchu a tak přijdou na řadu "měkké pneu směsi na slicky". jo-a teple se oblečte-fouká to tam!
-----
Kdyžtak se podívejte na celý časový rozpis Rallysprintu a průjezdy na: " www.swrc.cz " (- jestli si nepletu tu adresu)... Na viděnou.
----
Pro vás, kdo jste se k informacím nedostali- tak start je v 8,oo na Staroměstském náměstí , pak se jedou RZ Řeporyje,atp. a ta hlavní Show je okruhová pětikolová (!!!) RZ - Strahovský okruh. Jede se dvakrát.Bude to zřejmě dle počasí na suchu a tak přijdou na řadu "měkké pneu směsi na slicky". jo-a teple se oblečte-fouká to tam!
-----
Kdyžtak se podívejte na celý časový rozpis Rallysprintu a průjezdy na: " www.swrc.cz " (- jestli si nepletu tu adresu)... Na viděnou.
Spletl jsem si tu adresu : Dívejte se na😒br />
----
"www.auto.impuls.cz" a nebo "www.ewrc.cz" .
----Zítra na viděnou.
----
"www.auto.impuls.cz" a nebo "www.ewrc.cz" .
----Zítra na viděnou.
Pro ty, kteří už nemají čas to na i-netu hledat, tak to nejdůležitější : --- Na Strahově auta budou parkovat s doprovodnými vozy v 7,30 hod.= mezi stadiony,vedle hotelu Coubertin.
--- Start je od 7,50 hod.na Staroměstském náměstí . --- RZ 1+2+4+5-Řeporyje,cementárna : 8,40 h. ,v 9,33 h., ve 12,01 h a ve 12,54 hodin --- RZ 3+6= okruh na 5 kol: Strahov NH-Car-autosalon : v 10,26 h. a v 13,42 hodin. --- Cíl na Staroměst.nám.je v 15,oo hodin. Hezký zážitek přeji všem !
--- Start je od 7,50 hod.na Staroměstském náměstí . --- RZ 1+2+4+5-Řeporyje,cementárna : 8,40 h. ,v 9,33 h., ve 12,01 h a ve 12,54 hodin --- RZ 3+6= okruh na 5 kol: Strahov NH-Car-autosalon : v 10,26 h. a v 13,42 hodin. --- Cíl na Staroměst.nám.je v 15,oo hodin. Hezký zážitek přeji všem !
...eRmane, Magicu, Oddie, Integrale a další...! - - - Pánové, zaměstnavatel má před koncem roku problém - a vzhledem k mé práci (technologie ve strojařině) mám (jako i jiní kolegové) PŘIKÁZÁNO být v sobotu i v neděli od 6,oo do 16,oo v práci...! - - - Tak jsem zamáčkl slzu, protože Rallysprint uvidím tak maximálně v úterý v sestřihu v televizi v 19,15 hod.na ČT2!!! Moc mne to "sere"...Těšil jsem se tam. Budete někdo na místě fotit? Tak hezký víkend. Gregory.
Tak - moje přestavbová horečka vrcholí : K vánocům dostanu od kamaráda (za symbolickou cenu...) "naJežíny" : ŠESTIBODOVÉ PÁSY "KLIPPAN" z formule 2...
Tak - a teď už jen zajet do stodoly a začít s úpravami...
Už se mi ten materiál schází...
Třeste se na jaře 2003 v dubnu na 1.ZAV !!!
Tak - a teď už jen zajet do stodoly a začít s úpravami...
Už se mi ten materiál schází...
Třeste se na jaře 2003 v dubnu na 1.ZAV !!!
Tak držím palec! Jak to máš nakonec s tou garáží, sehnal už jsi něco? Moje bohužel volná nebude...
NO, MĚL BYCH MÍT U KÁMOŠE NA STATKU V BÝVALÉM "JZD" (:jím a jeho rodinou po letech ZRESTITUOVANÉM...) ve stodole nevytápěný, ale snad nezatékající (😜ři dešti) vyhrazený plácek 5x5 metrů na mou bohulibou činnost...Tak snad mi toho mého "červeného dravce" neposerou slepice...
---
Jsem na ty podmínky zvědavý... Jirka.
---
Jsem na ty podmínky zvědavý... Jirka.
Je nás mnoho, kdo jsme rádi, že se MČR v soutěžích, rallysprintech, ZAO nebo ZAV starších A KLASICKÝCH aut jezdí.
Ať už je to Historic rally (Vltava,Bohemia,Šumava,"Valaška") nebo ZAO BRNO-Epilog 2001,atp. - nebo ZAV Záskalí-LB , Benecko, Ecce Homo, atd.
A to nejen pro ty, kdo jedou se ŠKODOVKAMI =cenově nejpřijatelnější, ale i třeba s BMW, LANCIEMI, AUDINAMI, OPELY, nebo PORSCHE 911 (jako Honza Trajbold- kterému tímto jako přítel přeji mnoho sportovního i rodinného štěstí !!!)
Začnu dotazem😒br />
Nemám už dílnu,ani vybavení...Kdo by mi vevařil do Š120 LS /=M.1986="širokou"-e😜ortní model z Německa:"TUZEX"/ skp.A/N 1300 ccm ochrannou klec (rám), "šusplechy pod motor a přední ramena a kufr až po sedačky (i starší MTX nebo RECARA) a hasičáky ? Pak bych tam i potřeboval novou 5-.kvalt.převodovku-event.i s novým motorem Š130L v celku.
Díky předem - na viděnou.
P.S.😜an P.U. Ti na mně řekne soukromý mobil...