Me osobne se nejvic libi interiery Volva (rada 60,70,80 ted snad ma stejny i 40), ale pouze ty nove modely, starsi se mi nelibily, BMW je taky pekny(vsechny modely), joo a novy SAAB 9-3, ve skutecnosti vypada daleko lip nez na fotce.
moj otec si myslel to iste co ty, ale skusil to, kozu si priplatil, a dalsie auto uz bude tiez v kozi...
Asi si prehliadol, ze uz takmer rok mam k dispozicii sluzobny Nissan Maxima v kozi a plnej palbe. A koza je to jedine, co mi na nom vadi - nie na jar ani v jeseni. Ale v parnom lete sa tam clovek dusi a je jedno, ci si da klimu na 15 stupnov. Chrbat proste nedycha a z cloveka leje ako zo somara. A podobne v zime - vyhrievane sedadla kym sa prehreju, trva to asi 5 minut, zavtedy clovek dostane zapal obliciek. A zadne vyhrievane niesu vobec (bohuzial). Mne proste koza vobec nesedi. BTW sedacku do obyvaku som si priplacal za to, ze nebude z koze ale z mikroplysu, tot moj nazor...
Mikroplyš rulez. Chrysler ho měl a bylo to super. Teď kůže v Cadillacu... ušil jsem si vlasnoručně potahy a jsem spokojenej 😄 Přirozeně v barvě interiéru a jsem opět téměř spokojenej 😄 Žel bohu auta v mém zajmu se dělají jen v kůži, tak co naplat.
luf, asi som to prehliadol, no ale ajtak - s c5 som v lete jazdil a pokial som mal dlhe nohavice (tak ako sa na spravneho gentlemana patri) tak som ziadne problemy nemal.
v zime som s nim nejazdil, ale zasa ma to nezavisle kurenie. vyhrievanie sedadiel som skusal aj v lete, je to citit po jednej minute...
v zime som s nim nejazdil, ale zasa ma to nezavisle kurenie. vyhrievanie sedadiel som skusal aj v lete, je to citit po jednej minute...
No ako iste vies, ja sa za "spravneho gentlemana" nepovazujem a ani sa tak neobliekam 😄 Takze kratasy nie su u mna nicim vynimocnym. Ale spat k tej zime a vyhrievaniu - ano, za minutu citis, ze je sedadlo teplejsie, ale vyhrievanie nie je napr. v bocnych vystuhach, na prednej hrane sedadla atd. A tieto miesta sa zohreju po asi 5 minutach. Mozno to ma C5 lepsie vyriesene, ale koza mi nesedi ziadna. BTW ked je koza taka super, preco Mercedes robi kozenne sedala odvetravane, chaldene a cojaviem co este (alebo to ma nove BMW?). S latkovymi sedadlami to vsetko nie je potrebne, teda okrem vyhrievania.
V základu nic moc- masivní palubka celá z jednoduchýho plastu. Ale v plný palbě, to je naprosto překrásný! A co teprve ty dvojité opěrky sedadel!
BTW, čistě náhodou, tata už skoro 3 roky má auto v kůži. Možná, že jsem v něm teda i seděl 😄))