Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

Poslední sraz v Blansku byl perfektní. Teď se chystá nějaký minisraz v Praze. Víc v rubrice.
Čau PTD, tady je Tvůj bývalej kolega fordař ze SMS. Koukám, že si brousíš zuby na stavbu repliky. Ten Super Seven je opravdu jednoduchá záležitost, známej si to postavil a pohání mu to 2-litrová Sierra. Co vím, tak ale zaplatil šílený peníze za vyšperkování auta, třeba Al víko ventilů s motivem Super 7 za 10 tisíc apod...

Já se před časem zaobíral myšlenkou postavit si repliku AC Cobra, ale musím se chovat prakticky (nemám 2-garáž) a už tak nemám moc času si užívat svého Capri s upraveným třílitrem 😒

Čau Kuba
Ubývá. Když vemeš, že poslední Sierra sjela z pásu 1992 a Cosw. 1993 tak už je to deset let. Furt je to ale pěkný auto, kufrák obzvlášť. Navíc ta cena - slušný dvoulitr 1992 cca 44.000,- vyvolávací cena. Kdybych na to měl čas, tak si nějakou pořídím jen tak. Tedy musel by to být nějaký speciální model. Cosw., 4x4 V6 a pod. ale nedá se stíhat všechno. Přeju hodně pohody s tímto vozem a málo závad. Pokud budete mít někde sraz, vyvezu rodinu a rád se zastavím. PTD
Čau PTD, taky rád vzpomínám na Tvoje příspěvky v rubrice Sierra. Poslední nás nafťáků v rubrice dost ubývá.
kostey
To sem rád že ses ozval. eště jednou díky! 😊

Na ten motor se zkus normálně poptat v tématu Ford Sierra. Já měl 1.6 a teď tam dávám dvoulitr... Už se těšim to bude Lítat!!!
Je tak, Sierru už nemám asi několik let - tedy skoro tři - čas letí. Mám Feldu Kombíka - potřeboval jsem hodně jezdit po republice a to tak, že někam dojedu na čas a spolehlivě. Sirka měla nalítáno cca 550 000km a tudíž svou historickou úlohu splnila a jednou mě nechala stát na silnici - banalita prasklá membrána podávacího čerpadla paliva, ale byl to její osud. Má ji nějaká slečna z Pardubic co vím. Prodal jsem ji prostřednictvím překupníka, aby s ní nebyly "problémy". Felda je jaká je, ale musím říct že za cca skoro tři roky mám více než 90k Km a nebyl jediný problém. Shodou okolností sháním dobrou (rozuměj kompletní hnací agregát) Sierru 2,0l co šla přez střechu. Chci si postavit repliku Lotusu Seven a užiju na ni půlku Sierry - Motor, převodovka, hnací hrídel, kardan, chladič, nádobky na kapaliny, výfuk, Kat, brzdy a pod...
kostey
To PT😱 Hele moc ti děkuju za to že si vytáhl FORD SIERRU ze záhrobí, podívej se jak "prosperuje?

+ Ty už asi Sirku nemáš, co? podle tématů, které navštěvuješ bych řek, že máš feldu a asi ne ledajakou... Zdraví Kostey (Kostey@fordsierra.cz)

-----------------

Jméno: PTD

Datum: 10-03-1999 v 17:16:16

Příspěvek číslo: 11

Předmět: Vytaženo ze záhrobí (Odpovědět)

Tak zkusím vytáhnout tuto rubriku o Ford Sierrách ze záhrobí. To opravdu nikdo z Vás nejezdí nebo nejezdil v Sierře? zraví PTD