kostey
0
Jsou tu v diskuzi nějaké holky? Pojďte sem a představte se nám! Nebo mám začít já?
Holky, chcete se projet v peknym aute s peknym chlapem? ozvete se! (chlapi, nepiste😊
hele nepleť se mi sem!!! já hledám spolujezkini, né ty!!! 😊
No kosteyi musíš se trochu snažit s autíčkem něco udělat - 1000 hlasů ti na porsche stačit nebude 😄
Já nejsem žádnej týpek co láká holky na Porsche. Já si chci s někym po cestách povídat, zažívat romantické noci, občas zajít na kafe, víno, nebo do kina... Sem opravdu tak moc staromódní? To se nenajde holka co by nekoukala hned pod kapotu a cenu auta?
Tak nehledej spolujezdkyni 😄 ale pritelkyni ! a pak ji nehledej na motorcafe 😄
To michalides: Ale gdyť to je to samý... A když ji budu hledat někde jinde, tak to nebude ono... Potřebuju DÍVKU která má ráda auta (aby sme měli aspoň něco společného) 😄
kostey: No jo, ale aby ses pak nedivil, co ti na
tve seznameni po Inetu prijde... Sice fanynka
do sirek, ale obluda 😉
tve seznameni po Inetu prijde... Sice fanynka
do sirek, ale obluda 😉
no a co? Hlavně když mi bude mejt přední sklo a měnit píchlou pneu... (to bych sem asi moc psát neměl,co?) 😊
Treba ne, jsou i hezky holky ktery se zajimaj o auta. Znam jednu co je zamilovana do pohrebnich Cadillaku z 50.let 😊)
A holky, co takhle Granada? Na kosteye se vykaslete, ten ma mrnavou Sierru a na Matouska s jeho rozplaclym broukem uz tuplem. Zajimejte se o poradny auto 😊)
Me navic ceka nadejna budoucnost pravnika (jestli dostuduju) takze jsem dobra partie 😊))
A holky, co takhle Granada? Na kosteye se vykaslete, ten ma mrnavou Sierru a na Matouska s jeho rozplaclym broukem uz tuplem. Zajimejte se o poradny auto 😊)
Me navic ceka nadejna budoucnost pravnika (jestli dostuduju) takze jsem dobra partie 😊))
Na něho si dejte pozor, vyzná se v zákonech a tak až ho přestanete bavit, tak vás odkopne jako svojí granadu (až se mu rozpadne) a zůstanete na ulici, a nic nevysoudíte!!! Bacha na Právníky!!! A navíc- Sierra neni mrňavá!!! Je 4394mm dlouhá, tak pomlč... 😊
Dovol abych ti lehce osporoval. Sierra je možná slouhá, ale když jsem s ní před pár lety jel, tak jsem nechápal, jak je to auto uvnitř mrňavé. Věl jsem v tu dobu Peugeota 405 a to bylo proti tomu uvnitř o třídu větší auto. Kamarád který tu Sierru vlastnil, tvrdil že je to uložením motoru. Neber si to oasobně, ale Ford tenkrát pěkně mrhal prostorem pro cestující.
Sorry za překlepy, ale blbne mi klávesnice. Co nevidět koupím jinou.
V pohodě, vyluštil jsem to... Ale s tou velikostí zas tak mac nesouhlasim... Jel jsi někdy v nějaký Škodovce? (Superb nepočítám) Tam je místa ještě míň. Např. Felda: Prostor na nohy je takovej, že se ani nenatáhnou vepředu nohy, Prostor mezi předníma sedačkama je takovej, že tam neprostrčim loket atd... Octávia? Co místo na nohy v zadu? Jel jsi tim někdy? Fabia? z těch přehnaně tvtdejch sedaček mě po pěti minutách začne bolet *. BMW 320? Tam se dá sedět jen vepředu... Laguna? Na zadních sedačkách je tak nízkej strop, že musim dát * dopředu, abych nemlátil hlavou o strop a pak tim pádem není místo na nohy. Mám pokračovat?
To máš možná pravdu že ve Škodovkách vyjma Superbu je tomu ještě hůř, ale taky jsou to auta nižších tříd. Dokonce i koktávka, která si hraje na střední třídu, tak je vzadu ukrutná, poněvadž nemá dostatečný rozvor a navíc se Škodováci ani moc nesnažili udělat cestujícím pohodlí. Na druhou stranu je ale známá věc, že se laťka tříd stále posunuje a auta jsou čím dál větší a prostornější. Osobně obdivuju prostorové řešení Yarise a Peugeota 307. To jsou auta s dokonale využitým prostorem.
nejlepsi je cervene, rucni razeni, interier v kuzi a drevene lestene oblozeni, a pod kapotou 300 koni
ja uz sem dostudoval, jsem tudiz jeste o stupen lepsi partie nez capriman, kterej bude nekde par let opisovat lejstra advokatum, nez z nej bude pravnik. Predstavte si, jak si posadite svuj malej pevnej opalenej zadecek vedle mne na cernou kozenou sedacku. Napiste mne. Na sieru se taky vykaslete, tu prenechte duchodcum.
houby, to rika kazda, a nakonec kdyby jsi si mohla vybrat, stejne skoncis v mym autaku.
já teda nevim, ale nepotřebuju si ušpinit silonky o nějaký divný auto. Mě se líbí kůže a latex. Kdože to má to porše?
To Holka2: Nelez mi na oči! takovou dámičku jako jsi ty jsme tu "potřebovali".
hele nesmíš být tak radikální, já bejt pěkná mladá holka tak to budu chtít taky nějak zhodnotit 😊
No dobře, asi sem to přehnal, ale ta holka2 stejně asi neni holka. A Holka asi taky holka nebude... Někdo si tu dělá *... Žejo "Holky"? Kdyžtak mi pošlete fotku na jakub.toms@seznam.cz, ať vidim co jste to za "holky" 😊
jo a copii bych na mě zdenek@cadillac.cz důkazy probereme a pak se vyjádříme 😄 klidně i jednotlitě.
Jinak co si pamatuju tak sice do MC par holek/žen zavítalo vesměs s nějakým stupidním dotazem, což by zase nějak nevadilo, já taky dodnes nevím jak vypadá "fuchsisová barva" nicméně a to bylo o poznání horší, tu žádná nevydržela více jak dva příspěvky 😞
To ace2: A nevíš, čim je odpuzujeme? Proč tu snámi nezůstanou dýl? No sem zvědavej, jestli nám příjdou fotky na Mail 😊
kostey (holka2): Docela "blbe" jsi se v rubrice Siera prokecl 😜
jo tak Kostey to tady rozehrává na více nicků ? 😄 no to je ale neslušný.. já jsem nikdy nepoužil jiný nick na Interneru než ten můj a to i tam kde bych se s tím zrovna 2x nevytahoval 😊
Přiznávám se, omlouvám se, jenže ta "Holka" taky holka určitě nebyla... 😊
no tak se přiznejte kdo byl ta "Holka" ?
já bych měl tip: IngMatousek... Jeho příspěvek je o chvilinku po příspěvku od holky a oba pisou bez hacku a carek... Inženýre obhaj se! 😊
je to jasny, vsechny holky co znam jdou po prachach. jak je uciti, hned se po nich sapou a jdou pres mrtvoly, ktere jim stoji v ceste.
Ne nemáš pravdu, důkazem je tento inzerát (ne to není sranda)
---------------
Nazdarek vsichni. Jsem holka, ktera stoji za povsimnuti. Dokonalost sama o sobe😄 Uprednostnuji nezavazna setkani, ktera urcite napovi, jak se bude odehravat Tva budoucnost. Ale pozor, jsem krasne narocna. Ovsem jak pro koho...? Jako darek k prvni schuzce chci Audi TT, kdo ho nema, at me nezna. Mejte se vsichni krasne, skladejte treba basne a hlavne nesedte doma, laska neceka uvnitr, ale je nekde...
---------------
Já chci být pěkná mladá ženská 😊
---------------
Nazdarek vsichni. Jsem holka, ktera stoji za povsimnuti. Dokonalost sama o sobe😄 Uprednostnuji nezavazna setkani, ktera urcite napovi, jak se bude odehravat Tva budoucnost. Ale pozor, jsem krasne narocna. Ovsem jak pro koho...? Jako darek k prvni schuzce chci Audi TT, kdo ho nema, at me nezna. Mejte se vsichni krasne, skladejte treba basne a hlavne nesedte doma, laska neceka uvnitr, ale je nekde...
---------------
Já chci být pěkná mladá ženská 😊
Vim že už otravuju😄, ale musim sem hodit tenhle odkaz na diskusi u nás na auto4ucz. Nějaká holka se tam shání po možnostech focení holek u pěknejch aut víc o tom bohužel nevim. Tady to je [odkaz]
jestli chtěj nějaký pěkný auto na focení... www.cadillac.cz máme tam moc fine červený cabriolet 😊
No tak jim to to tam zkus nadhodit😄 Třeba se chytěj koukal sem že doposud fotili jenom s motorkama a motorkářema tak myslim že by nebylo od věci ukázat, že pěkný auta taky stojej za to.
Vojtos - auto4u.cz
Vojtos - auto4u.cz
Holky pozor!!! Chcete se nechat zadara vyfotit? Praha 4 Modřany......... U mýho auta. Fotky si pak můžete stáhnout. To se přece vyplatí!!! Kdyť to je zadara!!!
Hochu , hochu. U takový rachotiny si nebudu špinit můj vysportovaný zadeček. Kvůli tomu na aerobik nechodím. Ja jdu po mužích,kteří dokáží ženu finančně zajistit!! Až budeš ředitelem nějaké velké akciové společnosti, tak se mi ozvi!
No, tady se člověk fakt pobaví! Jak to tak vypadá, rubrika by se už skoro mohla přejmenovat na "Kosteyi, proč tě holky nechteyi?" 😉))
Oddie: ty jeden básníku, takhle se posmívat kolegovi😒(((((
Residents: jak jako, kolegovi, já přeci nemám Sierru 😄 To jsem ukradl a upravil z názvu jedné pohádky, jmenovala se "Matěji, proč.... "
no tak se
ozvete
ozvete
Ještě pořád se hledá spolujezdkyně??? Já bych do toho šla... Možná...
už tu bylo pár vtipálků (včetně mě) který si hráli na "dámu" a pritom to byli pěkní řízkové... Myslíš to vážně?
jasně, myslí to vážně, copak nevidíš???, je to holka, pěknej kus. Jdi do ní, dokud je nažhavená!!! Kdyby to nemyslela vážně, tak sem za tebou přece nechodí, kostěji!! kup si pěkný hedvábný trenky, pořádnou kolínskou, třeba Armani night, a vyraž po ní!!! a nalešti si tu svou vejtřasku, hochu!!!
Jasně že to myslím vážně... Na ženskou si opravdu hrát nemusím, tou jsem... Autem jezdit umím, teda i rychle, ale místo vůně oleje se přiznám, že mám raději Cerutti 1881, nebo Mont Black... Možná, že uvěříš, to je na tobě... Ale mám otázku, proč by tady nemohla být i ženská? To jste všichni opravdu tak ješitní?
To je jasný, že je nás tu víc. Nemůžeš nás tak podceňovat. I když co se týče všech těch serepetiček pod kapotou... opravdu nemůžu zas tolik sloužit. Ale jistě se najdou mezi ženskýma i takový, co toho o autech ví víc než leckterej chlap. Gratuluju ke spolujezdkyni. Ať Vám to jezdí.
Třeba budeš mít to štěstí. Kdo hledá najde. Abych se trošku obhájila: rozhodně nejsem ten typ, co rozděluje auta podle barvy.
kostey: jakou ty mas vlastne tu Sierru? Od vcerejska jsme totiz aspon na nejakej cas kolegove - 1984 2.0 OHC 5dv., cervena, socialni vybava (az na ghia sedacky)... Proste takova levna mrcha.
capriman: Zdar kolego! Já mám 2.0 OHC 5dv. červená ročník 85 + dodělávané el. stahování oken, chom. lišty kolem oken. Vnitřek z ročníků 85 - 89. a tu "levnou mrchu" si odpusť! 😄
Tak to mame docela podobny vozidla, az na to ze jedina uprava vzhledu myho auta kterou chystam, je ze ho mozna umeju, aby vypadalo trosku min jako vrak. Jinak 'levnou mrchou jsem myslel svuj konkretni exemplar, to je fakt levna mrcha. Proti Sierram nic nemam, i kdyz bych radsi Taunuse nebo Cortinu.
doufám že ten "vrak" jsi myslel taky konkrétně na tu tvojí!? Máš tam sportovní volant? 😊
Jo, to jsem myslel tu svoji ... Ma totiz zaprasenej lak, takze vypada jeste desetkrat zaslejc nez je. Budu ji muset umejt 😊
A sportovni volant? To byl fakt dobrej for 😄 Mam tam takovej ten obycejnej divnej dvouramennej, navic asi o 60 stupnu otocenej. Jinak jak jsem koukal na to tvoje auto, tak myslim ze kdyby se to moje umylo, tak budou vypadat jako dvojcata, az na to stresni okno a chromovy listy.
A sportovni volant? To byl fakt dobrej for 😄 Mam tam takovej ten obycejnej divnej dvouramennej, navic asi o 60 stupnu otocenej. Jinak jak jsem koukal na to tvoje auto, tak myslim ze kdyby se to moje umylo, tak budou vypadat jako dvojcata, az na to stresni okno a chromovy listy.
a je to pěkný auto, co? (myslim všechny sierry) U tý fotky je napsaný že to je 1.6 ale to už samozřejmě neplatí - Trochu jsem upgradoval...
Jo, na pomery 80s urcite, i kdyz ja jsem spis na 60s/70s.
Ja vim to uz jses chlubil zes tam daval dvoulitr.
Ja jsem dneska upgradoval vzhled - naprselo na to, tak jsem z toho hadrem setrel vsechen humus, abych se o to nespinil 😄 hned to vypada o dost lip. Pokusim se to v dohledny dobe blejsknout a taky dat nekam na net.
Ja vim to uz jses chlubil zes tam daval dvoulitr.
Ja jsem dneska upgradoval vzhled - naprselo na to, tak jsem z toho hadrem setrel vsechen humus, abych se o to nespinil 😄 hned to vypada o dost lip. Pokusim se to v dohledny dobe blejsknout a taky dat nekam na net.
dej to taky na auto4u.cz a můžem soutěžit kdo bude mít víc hlasů... 😄
Ok, dam. Ale nevim kdy, az do vikendu se k foceni za svetla nedostanu ... Ale vona fotka za tmy bude mozna lepsi 😊
Hele mám dotaz, myslíš že na ty naše sierry někodo dostanem? (!!! Hledá se spolujezdkyně!!!)
No to nevim, ale kdyz jsem ji ukazoval kamaradce tak se ji docela libila 😄 Akorat jsem dostal vynadano za powerslide o 180 stupnu na sterku ... 😄
to jsem s tou svojí taky jednou zkusil a málem to byla pro náš vztah konečná... Nemá pro to pochopení. A když jsem na ní zkusil že to bylo omylem, že může být ráda že žijeme tak málem vystoupila za jízdy... 😊
Tak to na me byla ta kamoska nastvana jen chvilku, ja se vymlouval na novou hracku se silnam motorem. Je pravda ze i me to trosku prekvapilo. Otacel jsem se na sterkovym placku vedle silnice a abych zkusil co to udela, tak jsem to trosku prislap 😊) Cekal jsem smyk, ale ne 180 😊))) A to mam 1600 karbec ...
Zdravim vsechny! potreboval bych poradit a rekl jsem si, ze zde urcite nekdo bude mit zkusenosti s Audi 80. Chci si ji koupit, ale trochu vaham, nevite jak je to s poruchovosti tohoto typu? Jake jsou nejcastejsi zavady a pod....? Diky moc! scalawag