Co me zarazilo je rok uvedeni do provozu v BRD 12/1994 a prihlaseni v CR 5/2003... to je vic jak 8 let... tedy pokúd to nema ES znacku a nebo to neni nejaka nej serie co se muze dovizt, prestavba to neni...
Jasny je cislo je prebrouseny, viditelne, ted jde o to jestli ma kupujici narok na vraceni penez...
Ze zakona ma poze a tehdy je-li motor kradeny s prebrousenym cislem... pak je to nezakone obohacovani prodejce a musi vratit penize...
Druha otazka je, kdyz neni kradeny ale je z nejaky likvidace vozidla (vozidlo s motoroem s cieslem xxx bylo ekologicky zlikvidovano ... tak se to tusim pise na vrakovisti.... pak je to zakony a kupujici nema narok na vraceni penez...) ale otazka je, jestli tohle plati vzdy... zajimaj me zkusenosti
Predem diky
Ze zakona ma poze a tehdy je-li motor kradeny s prebrousenym cislem... pak je to nezakone obohacovani prodejce a musi vratit penize...
Druha otazka je, kdyz neni kradeny ale je z nejaky likvidace vozidla (vozidlo s motoroem s cieslem xxx bylo ekologicky zlikvidovano ... tak se to tusim pise na vrakovisti.... pak je to zakony a kupujici nema narok na vraceni penez...) ale otazka je, jestli tohle plati vzdy... zajimaj me zkusenosti
Predem diky
Slo mi o to jestli tomu kupujicimu mam vratit penize, neco jsem se dozvedel, jsem zvedavej jak se k tomu postavi. Proste mu zaridim evidencku a po pul roce nazdar, je mi jedno co s tim udela.
Vedel co kupuje, tak at si to necha...
Vedel co kupuje, tak at si to necha...
Jakékoliv teoretické dohady o reklamacích apod si strčte za klobouk, tomu se každý akorát tak vysměje. Buď to ten známý neměl kupovat, a když už to koupil, může zajet na evidenčku tam, kde mu ty problémy dělat nebudou, a nebo to znova přebrousit a vyrazit pořádně. Co je to vůbec za auto?