0
Poslední sraz v Blansku byl perfektní. Teď se chystá nějaký minisraz v Praze. Víc v rubrice.
Přejít do diskuze
Čau PTD, tady je Tvůj bývalej kolega fordař ze SMS. Koukám, že si brousíš zuby na stavbu repliky. Ten Super Seven je opravdu jednoduchá záležitost, známej si to postavil a pohání mu to 2-litrová Sierra. Co vím, tak ale zaplatil šílený peníze za vyšperkování auta, třeba Al víko ventilů s motivem Super 7 za 10 tisíc apod...
Já se před časem zaobíral myšlenkou postavit si repliku AC Cobra, ale musím se chovat prakticky (nemám 2-garáž) a už tak nemám moc času si užívat svého Capri s upraveným třílitrem 😒
Čau Kuba
Já se před časem zaobíral myšlenkou postavit si repliku AC Cobra, ale musím se chovat prakticky (nemám 2-garáž) a už tak nemám moc času si užívat svého Capri s upraveným třílitrem 😒
Čau Kuba
Ubývá. Když vemeš, že poslední Sierra sjela z pásu 1992 a Cosw. 1993 tak už je to deset let. Furt je to ale pěkný auto, kufrák obzvlášť. Navíc ta cena - slušný dvoulitr 1992 cca 44.000,- vyvolávací cena. Kdybych na to měl čas, tak si nějakou pořídím jen tak. Tedy musel by to být nějaký speciální model. Cosw., 4x4 V6 a pod. ale nedá se stíhat všechno. Přeju hodně pohody s tímto vozem a málo závad. Pokud budete mít někde sraz, vyvezu rodinu a rád se zastavím. PTD
Čau PTD, taky rád vzpomínám na Tvoje příspěvky v rubrice Sierra. Poslední nás nafťáků v rubrice dost ubývá.
To sem rád že ses ozval. eště jednou díky! 😊
Na ten motor se zkus normálně poptat v tématu Ford Sierra. Já měl 1.6 a teď tam dávám dvoulitr... Už se těšim to bude Lítat!!!
Na ten motor se zkus normálně poptat v tématu Ford Sierra. Já měl 1.6 a teď tam dávám dvoulitr... Už se těšim to bude Lítat!!!
Je tak, Sierru už nemám asi několik let - tedy skoro tři - čas letí. Mám Feldu Kombíka - potřeboval jsem hodně jezdit po republice a to tak, že někam dojedu na čas a spolehlivě. Sirka měla nalítáno cca 550 000km a tudíž svou historickou úlohu splnila a jednou mě nechala stát na silnici - banalita prasklá membrána podávacího čerpadla paliva, ale byl to její osud. Má ji nějaká slečna z Pardubic co vím. Prodal jsem ji prostřednictvím překupníka, aby s ní nebyly "problémy". Felda je jaká je, ale musím říct že za cca skoro tři roky mám více než 90k Km a nebyl jediný problém. Shodou okolností sháním dobrou (rozuměj kompletní hnací agregát) Sierru 2,0l co šla přez střechu. Chci si postavit repliku Lotusu Seven a užiju na ni půlku Sierry - Motor, převodovka, hnací hrídel, kardan, chladič, nádobky na kapaliny, výfuk, Kat, brzdy a pod...
To PT😱 Hele moc ti děkuju za to že si vytáhl FORD SIERRU ze záhrobí, podívej se jak "prosperuje?
+ Ty už asi Sirku nemáš, co? podle tématů, které navštěvuješ bych řek, že máš feldu a asi ne ledajakou... Zdraví Kostey (Kostey@fordsierra.cz)
-----------------
Jméno: PTD
Datum: 10-03-1999 v 17:16:16
Příspěvek číslo: 11
Předmět: Vytaženo ze záhrobí (Odpovědět)
Tak zkusím vytáhnout tuto rubriku o Ford Sierrách ze záhrobí. To opravdu nikdo z Vás nejezdí nebo nejezdil v Sierře? zraví PTD
+ Ty už asi Sirku nemáš, co? podle tématů, které navštěvuješ bych řek, že máš feldu a asi ne ledajakou... Zdraví Kostey (Kostey@fordsierra.cz)
-----------------
Jméno: PTD
Datum: 10-03-1999 v 17:16:16
Příspěvek číslo: 11
Předmět: Vytaženo ze záhrobí (Odpovědět)
Tak zkusím vytáhnout tuto rubriku o Ford Sierrách ze záhrobí. To opravdu nikdo z Vás nejezdí nebo nejezdil v Sierře? zraví PTD