Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

po case neuspesneho hladania slusneho Nissana Primery GT (pripadne P11-144 2,0l) alebo Hondy Accord 2,0 V-Tec (model od 9😄 do 180-200tis Sk zvazujem aj V40 2,0 kombi r.v 1999. Pokial niekto mate skusenost ako je na tom V40 oproti Primere a Accordu z hladiska jazdnych vlastnosti a spolahlivosti?
Nalistuj si archiv, tato Volva se tu už před nějakou dobou probírala.
blesk666: pet let jsem jezdil s V40 1.8 MY98 a je to pohodlny gauc. Nema to ale moc velky kufr pokud ti jde o prostor. Accord neznam, ale jezdil jsme i s brachovou Primerou a chovanim to bylo V40 podobne. Jedine co bych V40 2.0 vytknul je ze je to celkem ziznive auto na svou velikost a vykon (140k). Nevim jake jsou tve limity, ale kdyz V40, porozhlednul bych se po V40 2.0T. Dle meho nazoru nejlepsi motorizace v tomot aute.
Jen v reakci na Pucmelouda: Jezdil jsem s 2,0 (bez turba, tedy těch 140 PS) - žral olej, po každém přeřazení nahoru (třebaže jsem nižší kvalt vytočil) motor doslova umřel a trvalo mu dost dlouho, než se zase vzpamatoval, ale na druhou stranu jsem z něj vymáčknul 240 tacho a když se jelo s opravdu lehkou nohou, dostal jsem se i na 7,5 l/100 km.
Mitsi: podle mych zkusenosti je 2.0 nejhorsi motorizace tohodle auta. Pokud pominu "social edition" s motorem 1.6. S 2.0T se da jezdit za stejne jako s 2.0 a dynamika je vyrazne lepsi vcetne tvrdsiho nastaveni podvozku (alespon to byl muj subjektivni dojem)