Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
9. 8. 2004 21:59
neregistrovaný "Brázdič1"
9. 8. 2004 20:15
Britax
Prasklo mi střešní okno Britax r.v. 1997. Jsem jak sedlák Jíra, ve střeše zeje díra. A v noci přijdou mraky. Objel jsem a obtelefonoval některé servisy Autosklo v Praze a výsledná informace je, že sklo už se nevyrábí a chci-li, dodají mi od jiného výrobce, kompletně nové i s mechanikou. Pochopitelně, dražší.

Dokáže někdo pomoci. Sháním sklo někde zapomenuté ve skládku, někoho, kdo umí a zná. Odpovědi prosím na

newsa@volny.cz

Děkuju.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "Brázdič1"
9. 8. 2004 21:59
Re: Britax
Jó to dobře znám. V roce 1994 jsem si dal do Favorita střešní okno BRITAX a zorbil mi ho vystřelený gumicuk ze zahrádky. Sháněl jsem ho všude možně, ale zbytečně. Jednalo se o jedno z největších střešních oken na trhu (proto jsem si ho původně vybral) a tudíž byl problém najít jiné se stejným nebo větším rozměrem, poněvadž to byla jediná šance. Nakonce jsem sehnal ještě o kousíček větší. V každém případě jsem sklo nesehnal. Buď rád, jestli ti tam jde dát jiné normální okno.
12. 8. 2004 00:33
Bez nadpisu
Pokračování,

jak shánět sklo do střešního okna jen šest let starého. Aneb také o tom, co s dírou ve střeše auta. Budu-li mít nové auto, již nikdy do něj nedám střešní okno!

Znáte tu o kohoutkovi a slepičce?

To bylo tak...

V pondělí jsem objel několik servisů specializujících se na střešní okna. Na Harfě vypadali velmi šikovně, ale náhradní sklo také neměli. Za pět a půl tisíce nové. Vrhnul jsem se na internet. Našel dalčí čtyři servisy. Musím s povděkem konstatovat, že po telefonu byli všude milí. Poradili, že speciálka je na Kladně. Znovu jsem se vrhl na Net. Našel Kladno, místo skla dostal telefonní číslo firmy, která skla dovážela. Na čísle však už seděla jiná firma, hodná paní mi dala správné číslo na firmu www.webasto.cz , na hodného pána, který mi po chvíli zavolal objednací číslo a podmínky dodávky. Cena za dodané sklo je o málo nižší, než celé okno!!! a to v tom není montáž. Dodávka do 14 dnů, do té doby zajistit auto parkující na ulici igelitem. Tak jsem se vrátil do pondělí a rozhodl se, že si nechám udělat celé nové okno. Dal jsem auto do servisu, vratili mi ho zpět znovu s igelitem bez skla a nového okna - do tak velkého otvoru se nehodí ŽÁDNÝ jejich současný typ!!!

A tak jezdím s igelitem a čekám, kdy bude pršet. Zítra jedu na Harfu, snad tam... Na Harfě vypadali velmi šikovně, ale....

Newsa
Rozbalit vlákno
0