Ahoj.Mam Nové Polo,rok výroby 2003,motor 1,4 55kW a som s ním spokojný,jediné,čo ma hnevá,je vrzgot na strane spolujazdca na vrchu prístrojovky zhruba v mieste pravej strany výduchu ofukovača čelného skla.Podľa mňa to vrzga výduch ofukovača o vrch prístrojovky.Už 2x to opravovali v servise,vydržalo to zopár mesiacov a teraz to začalo tretíkrát znova.Čo s tým?Je nejaká možnosť auto vrátiť,prípadne získať nejakú zľavu,prípadne ako to opraviť?(auto má 2ročnú záruku).
Prosím,poraďte,čo s tým,alebo ako problém vyriešiť.Alebo ak máte nejaký manuál(prípadne servisný manuál),kde je nakreslené miesto spojenia výduchu ofukovača čelného skla s vetracou mriežkou na vrchu prístrojovky,tak mi ho prosím pošlite na moju adresu xcbiker@pobox.sk .Alebo tiež ak máte nejaké obrázky,ako to vyzerá pod prístrojovkou po jej odobratí(odkrytovaní).
Dík.
Lubos.1
0
Za vrzganie interieru este nikomu nevymenili auto 😊
Ja som vrzgoty vo svojom aute vyriesli nastriekanim silikonoveho oleja na miesto vrzgania, vadrzi to tak pol roka a potom treba znovu. Treba iba najst zdroj a trafit sa olejom.
Vrzhoty v servisoch vacsinou neodstrania, dokonca este rozladia nieco ine 😞
0
Vrže každé auto a v této cenové kategorii zvlášť. Tak to neřeš.
Prosím,poraďte,čo s tým,alebo ako problém vyriešiť.Alebo ak máte nejaký manuál(prípadne servisný manuál),kde je nakreslené miesto spojenia výduchu ofukovača čelného skla s vetracou mriežkou na vrchu prístrojovky,tak mi ho prosím pošlite na moju adresu xcbiker@pobox.sk .Alebo tiež ak máte nejaké obrázky,ako to vyzerá pod prístrojovkou po jej odobratí(odkrytovaní).
Dík.
Ja som vrzgoty vo svojom aute vyriesli nastriekanim silikonoveho oleja na miesto vrzgania, vadrzi to tak pol roka a potom treba znovu. Treba iba najst zdroj a trafit sa olejom.
Vrzhoty v servisoch vacsinou neodstrania, dokonca este rozladia nieco ine 😞