Co vybrat? Felicii o 3 roky mladší nebo raději staršího megana??
0
ani jedno....
0
aby jsi to pochopil, nedivej se na vek, ale na naprostou rozdilnost obou vozu....
...nebo mas snad konkretni nabidku??? pochlub se!
0
ja neviem, ale Megan je asi trosku ina kategoria. Plus tam mozes mat aspon slusnejsi motor, kufor. Len udajne boli velmi kazove.
0
hele, Miro, neopisuj....
0
tedka koukam na cas... 13:12 ja a 13:14 ty.... tak to sme stejne myslici...
0
prepac :😉
0
Ale kdyz se nad tim zamyslim, tak krap jako krap...
Muj sef ma megana clasik 4 roky stary, jezdi dlouhe streky, najel s nim uz 113 000km (to "uz" tvrdi on). Rikal ze kdyby ho prodaval, tak to bude hodne pod cenu jakou pro nej ma... JE nadherny.
Napis vo co go...
Mira> no problem >😁 >😁 >😁
0
dve,tri ........ pivecka to spravia :roll:
0
hele, nedelejme Miro z teho Chat....
>😁
0
Původně to byla obecná otázka, ale když jsem se rozhlédl po bazarech našel jsem 2 tipy. Megane Clasic r.96, motor 1,6 stav tachometru 113 tis. bohatá výbava, ale je to dovoz a cena 119 tis. no a proti tomu Felicie combi r. 99 po prvním majiteli koupená u nás stav tachometru 98 tis. motor 1,3 MPI a cena 129 tis. Není ten Megane až podezřele levný?? Toho se právě bojím, nemám zkušenosti, jak moc jsou tyto auta kazové, abych pak za opravy nadal více, než za 2 Felicie. Jaké máte zkušenosti??
0
Recnicka otazka: Nie su tie Felacie u nas podozrivo predrazene ?
0
Jsou predrazene, a to vsecky VW, audi, atd...
Bohuzel nektere znacky u nas maji povest spolehlivosti zakladajicich se na skusenostech 10 let starych, i vice. Je jasne ze skoda 125 M bylo hodne dobre auto na svou dobu ve vychodnim bloce, ale taky se malo jezdilo.
Prvni dovezene VW byli kupovane na inzerat v D, byli zachovale, ziskali si celkove dobrou povest. Pak se prislo na to, ze je levne koupit vrak, zpojizdnit a prodat. Tedka se to dela tak ze se koupi vrak navic po rane a zpojizdni opravi a proda v CR... smutne, ale nebijte me je to tak...
...samozrejme ze vyjimka potvrzuje pravidlo, takze pokd nekdo koupi malo jetou 5 let starou feldu a jeho kamos za stejne prachy 7 let stareho megana, muze se stat cokoliv, nikdo vam nikdy nerekne ze stocil tachal nebo vyplnoval servisni knizku bez datumu a v 80 000 prestal, auto je po rane, atd. Vetsinou to nicemu nevadi a uato nejaky ten casek poslouzi nez ho das zase dokupy ty stejnym zpusobem a pustis do sveta...
...nebo mas snad konkretni nabidku??? pochlub se!
Muj sef ma megana clasik 4 roky stary, jezdi dlouhe streky, najel s nim uz 113 000km (to "uz" tvrdi on). Rikal ze kdyby ho prodaval, tak to bude hodne pod cenu jakou pro nej ma... JE nadherny.
Napis vo co go...
Mira> no problem >😁 >😁 >😁
>😁
Bohuzel nektere znacky u nas maji povest spolehlivosti zakladajicich se na skusenostech 10 let starych, i vice. Je jasne ze skoda 125 M bylo hodne dobre auto na svou dobu ve vychodnim bloce, ale taky se malo jezdilo.
Prvni dovezene VW byli kupovane na inzerat v D, byli zachovale, ziskali si celkove dobrou povest. Pak se prislo na to, ze je levne koupit vrak, zpojizdnit a prodat. Tedka se to dela tak ze se koupi vrak navic po rane a zpojizdni opravi a proda v CR... smutne, ale nebijte me je to tak...
...samozrejme ze vyjimka potvrzuje pravidlo, takze pokd nekdo koupi malo jetou 5 let starou feldu a jeho kamos za stejne prachy 7 let stareho megana, muze se stat cokoliv, nikdo vam nikdy nerekne ze stocil tachal nebo vyplnoval servisni knizku bez datumu a v 80 000 prestal, auto je po rane, atd. Vetsinou to nicemu nevadi a uato nejaky ten casek poslouzi nez ho das zase dokupy ty stejnym zpusobem a pustis do sveta...