Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

10 komentářů

Jaké máte zkušenosti s leštěnkou na starý lak?

Můžete mi nějakou doporučit.

Děkuji.
Z několika různých přípravků se mi docela osvědčila kombinace Thurtle výrobků. Jeden (myslím ColorBack) slouží jako jemná brusná pasta a druhý se potom aplikuje jako ochranný vosk (během cca 14 dnů od broušení). Výhoda kombinace těchto přípravků je dlouhá trvanlivost znovu získaného lesku, většina ostatních kolem 1/2 roku jevila opět známky blednutí.
Pasta TEMPO. Stoji par korun a praci taky odvede...
Taky se pridam, TEMPO je dobry, jemnejsi skrabance to zakryje, hlubsi skrabance jsou videt jen z nektereho uhlu, zanecha to po vylesteni ochrannou vrstvu, ze ktere se snadno odstranuje treba ptaci trus nebo prilepene mouchy... Na jedno stredni auto je treba cca 1,5 tuby. Tuba stoji 50-70Kc podle obchodu.
matuS
lestite to rucne alebo vysokou rychlostou jemnym kotucom?
Tempo, super
Jednou jsem použil Color Polish od MOTIPu a jsem celkem spokojený. Sice to leštění bylo fakt hodně náročné, člověk si s tím musí vyhrát, ale zase to zakryje menší škrábance (pokud tedy koupíš stejný odstín, jaký máš na autě >😁 )
Co bude lepší na lak starý 10 let? Jemná brousící pasta (ale bojím se probroušení hran) a naleštění obyčejnou leštěnkou nebo leštění přímo leštěnkou na staré laky (ta má asi jemnější brusivo :?: )
Na strojní leštění starých laků používáme PERFECT od Porzelacku (zelená ) a po přebroušení touto emulzí pak používáme polituru s teflonem a UV filtrem (modrá) od stejné firmy. Perfektem odstraníte zoxydovanou vrtvu laku a jemné škrábance. Politura dá vysoký lesk a dlouhodobou konzervaci laku.
Toz ja zatim lestis vzdy ruco a to hlavne z toho duvodu, ze jsem zatim bohudik nemel moznost lestit vetsi plochu