Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

24 komentářů

Zdravím Vás všechny... jak na přepážku.-) mám Multivan N1, přepážka je už venku, 7 sedadel na svem místě a rád bych věděl co vsechno nám hrozí a jak se tomu bránit..

piste vse at kdo hledá najde vsechno co potřebuje😄 diky R
Tak to teda nevím, po přestavbě do N1 se přepážka stává nedílnou součástí vozu + zapsaná v TP.

Dá se spoléhat na neznalost kontrolních orgánů - tudíž při běžné silniční kontrole by se na to nemuselo přijít, ale na legální STK už opět s přepážkou se stanoveným maximálním počtem sedadel (předpokládám 5)

Pokud se nestane nějaký průser, mělo by to procházet.

Mj. opravdovým profesionálem se i v této problematice projevil nejmenovaný řetězec autobazarů (začínající třemi stejnými písmeny >😁 ) který prodal VW Sharan N1 s dvěma bočníma mřížkama, ale ta hlavní dělící tam "nějak" chyběla - slečna zákaznice byla prodejci onoho autobazaru XXX odeslána k dealerovi VW, u kterého si má doobjednat prostřední díl přepážky. >😁 >😁 >😁 co k tomu dodat - teoreticky by se nová dala sehnat od výrobce pouze jako celek z kterého by se vytáhl pouze požadovaný díl - ovšem za plnou cenu.

Samozřejmě by to šlo vytáhnout i odněkod z bouračky - přičemž by se zřejmě musel přerazit štítek přepážky - no ale hlavní je, že prakticky - legálně to vlastně nejde.(maximálně vyměnit poškozený díl - kus za kus, ale jen tak doobjednat... hmm, dost good.)

:idea: Každopádně přestavba N1 je nevratná! :idea:
colin251
Já myslím, že přepážka dodatečně domontovat jde. Nejlepší bude, když se zeptáte přímo u dealera
Ano, ale pouze u dealera - nebo spíše servisu kde byla namontována.

Já shodou okolností dealer (fuj, to je pěkně blbé slovo :x ) - říkejme raději prodejce 😉 jsem a s přepážkou nepomohu.

Přepážky montují a mohou montovat pouze specializované firmy, které na to zřejmě mají nějaký "papír" a jejich mechanici ví kam, jak a jaké přepážky mají montovat.

:idea: Já ani nikdo ze servisu s tím nemáme nic společného :idea:

No a problém, který zde byl nepřímo položen, pokud jsem jej správně pochopil - je v tom že dotyčný přepážku vymontoval a vrátil si tam sedadla, což je řekněme to na rovinu "trestné" :!: :?:
presne tak.. problem není prepazku dat ven.. jde o to co my hrozí..

Nekde jsem cetl, ze kdyz tam prepazka není a je tam 7 sedadel tak s tím neporusuju silnicní zákon.. je to stejne jako kdyz vyndam sedadlo..

kdyz pojedu na STK tak asi neni problem tam prepazku dat zpet..

Kdyz tedy budu mit problem z policií tak oni musí dat jen podnet k prosetrení a dnes kdy je celni a financni policie v jednom tak bude cas na pripadne prosetreni dat prepazku zase zpet....

je jasne ze to není vporadku, ale myslim ze u 80% aut je to aktuální😄

díky
zmulin
U 80% asi ne,ale je jich spousta i tak.

Pokud nemáš díky přepážce ani tolik míst v techničáku,tak je to pro snaživý policajty to samý,jako kdyby si dal do plechový dodávky gauč z obýváku a těch 5 lidí tam posadil.

Celej tenhle systém pevnejch přepážek mi tak nějak nedává smysl.Pro mý účely bohatě stačí moje AR 156SW,který se přitom odpočet netýkal nikdy a koupit si Pašíka jenom kuli přepážce mě nikdo nedonutí.
V "malém techničáku" který se předkládá kontrole je většinou, že jde o nákladní automobil, ale určitě tam není číslo přépažky ani její předepsané umístění, počet dílů apod - tudíž policie není přislušná posuzovat přepážku - zda tam má být, či nemá a jaká.

:idea: V případě nějaké havárie či jiného podobného průseru se na to pravděpodobně dojde, hlavně když se do toho začne montovat pojišťovna - která ve svém zájmu hledá jakékoliv výhrady, jen aby nemusela platit >😁

:arrow: No a pokud se udělá technická s přepážkou a 5ti sedadly - jedeme dál.
zmulin
Pokud je uvedeno vozidlo jako nákladní,tak tam přeci přepážka musí někde bejt a ne,že úplně chybí.
To už sem psal níže.😒br />
- :idea: přestavba je nevratná

- :idea: přepážka je nedílnou součástí vozu

- :idea: demontáž a jízda bez ní je "trestná" - resp. vozidlo N1 bez přepážky není způsobilé k provozu po pozemních komunikacích :!:

Otázka je co na to běžná policejní hlídka - mě přepážku v běžném odpočtovém autě nikdy nekotrolovali - pokud, tka pohledem přes sklo běžně, ale protože většinou mě odchytávají v noci - přes sklo se nedívají.

Takže demontovat přepážku a vrátit tam sedačky se nesmí (mimochodem v ORV stejně bude psáno 5míst k sezení - ne 7 :!: ) ale osobně bych si to na triko asi vzal (ale to je jen s pohledu mě - sebevraha >😒] ) a spoléhal na nezkušenost kontrolních orgánů.

Takže z toho vyplývá, nesmí se to - ale prakticky je to proveditelné 😉
zmulin
Multivan coby luxusnější verze Tranďáka má určitě verzi jak pro 5,6,tak i 7 pasažérů.

Osobně bych přepážku asi taky vyhodil(teda někam opřel až bude potřeba)

Policajti to v podstatě nekontrolujou,ale je otázka,kdy začnou.
Jo, jo.

Je až 7mi-místný, ale s odpočtem ve verzi N1 (označovaný jako special) maximálně 5ti-místný, proto sem nakousl těch 5 míst zapsaných v ORV - těžko říct, jak zareguje běžný příslušník, když si přečte, že "vůz má 5 míst k sezení" a přitom uvidí 7 sedadel >😁
Obvykle má být při přestavbě na N1 znemožněné používání kotevních úchytů na pásy nějakým nevratným krokem.

Pokud v tom autě ppjede víc lidí než je v TP, tak při kontrole je prostě policista nechá vystoupit, řidič zaplatí pokutu a odjede bez těch přespočetných. Už jsem to viděl u Espace, který byl otypován na 5 míst a bylo tam 7 sedadel. 😉

Policajti o tomhle velmi dobře vědí.
KOtevnich bodu pro pasy se s nima nic nedela... Mame Zafiru , tam je to vporadku a sedadla zapustena v podlaze(poslední 2). Mame jí cca 3 roky, mriz je venku asi tak 2 roky a mame nekolik kontrol a nikomu nic nevadilo.. dokonce i kdyz nas tam jelo 7.. Kontrola i v rakousku a taky OK.

Multivan ma pasy v sedadlech a 2 sedadla do 7 mistneho jsou samostatna a museji se doukupovat zvlast takze fungujou bezproblemove..
Já se kdysi dávno (okolo roku 92) dohadoval s policistou o tom, že v Espacu otypovaném na 7 míst byly jen 2 přední sedadla. Tehdy se z toho mohl zbláznit. Dnes už to samozřejmě nehrozí.
Ahoj,

pro pripadne zajemce o info. co je treba na prestavbu z N1 na M1 davam k dobru kontakt: 542 17 42 16 (p. Košťál) už nevim na kterem odboru ci kyho dasa sedi, ale kazdopadne mi poskytl vecne info co se prestavby tyce.

S pozdravem Honza
A co si myslíte o sundání fólií zvyšující pevnost bočních oken zavazadlového prostoru .... Takových 50 % aut v kategorii N1 je na autě nemá, já se je ale bojim kvůli chlupatejm sundat .... Máte někdo nějkaou zlušenost?
pokud je auto s přepážkou musí jí mít furt . v případě že je vyndaná neodpovídá schválenému typu - to by mohl být dost problém třeba při nehodě a nebo by to třeba mohlo zajímat finanční úřad z hlediska doplatku dph ... policajti vědí ( by běli vědět ) že auto n1 jí musí mít. jinak z n1 lze udělat m1 přestavbou
Radeck : Přinejhorším, když se na to policajti při kontrole zaměří, doplatíš DPH. Na elektrické křeslo to zase není.
oleowr1
Jsem z toho zmatený, já mám podle techničáku M1 montážní, v poznámce je napsáno, že má přepážku, kotevní úchyty a ochranu bočních oken, demontáž výbavy se považuje za přestavbu. Na co by mi to přestavěli???
Montážní je předchůdce N1. Při přestavbě by se škrtnulo to montážní.

Takže na normální osobní auto >😁
Omlouvám se, pokud už to tady někde je.

Ale je-li ta přepážka sklopitelná, tím způsobem, že ji prostě ve zpětném zrcátku nevidím, ale přesto ji mám(pod úrovní hlavových opěrek druhé sedadlové řady), tak dopouštím se nějakého závažnějšího prohřešku :?:

(jde o vůz Volvo XC90 sport, takže je zřejmé, že mřížka mu zrovna nesedí)

Děkuji za případnou odpověd.
Neznám moc v?tších pitomostí než p?epážky kv?li odpo?tu! >😒] Nikomu z vlivných nejde o n?jakou bezpe?nost provozu,ale jen o to,jak z živnostník? vytahat další prachy!S tím by se dalo žít,ale pro? k...a jim nesta?í p?íplatek za odpo?et dph,ale musí nám k tomu cpát do kufru n?jaké hnusné m?íže,které naprosto degradují variabilitu auta.Sám mám k podnikání šesté auto s m?íží a jejich životnost v aut? byla cca 2dny.Nejdéle to vydržel jeden ze zam?stnanc?,asi 2m?síce a potom let?la taky pry?.Mimo jiné,mám taky Multivana a absolvoval již x policejních kontrol a p?echod? hranic a m?íž rozhodn? nikoho nezajímala.Je to snad i proto,že i policajti jsou v?tšinou lidi a pokud se chováte slušn? nemá d?vod buzerovat.A na záv?r p?íb?h dokazující o co tady opravdu jde: S mým prvním odpo?tovým autem sem absolvoval totální(z hlediska pojiš?ovny)havárii,p?i šet?ení nehody v?bec nikoho(pojiš?ovna,policie)nezajímala nep?ítomnost m?íže.Událost se vy?ešila a já si šel objednat stejný typ vozu.Prodejci sem dal dotaz,zda musím absolvovat placení nové m?íže,když veškeré náležitosti mám z havarovaného auta a tudíž by sta?ilo vše jen p?emontovat.Vznesl dotaz kamsi do Prahy a výsledkem bylo asi milion d?vod?,pro? to nejde.Musí mít reg.?íslo shodné s vin auta bla,bla,bla,už si to nepamatuju!Jestli sem do té doby m?l n?jaký pocit provin?ní,že porušuji bezpe?nostní p?edpisy,tak tímto sem se ho zbavil a kašlu na všechny pos..né m?ížky.Zdar! :roll:
Zdravím

Mám dotaz zakoupil jsem Š.Felicia kombi která má t.p.normálně psaný jako osobní a je tam dána příloha kde je zapsaná montáž příčky a omezení počtu sedadel na 2 místa.Jde to zpět předělat na osobní auto? Jinak firma co dělala tu přestavbu my má poslat souhlas s demontáží.Jak mám teda začít? Děkuji.
Nedovedu pochopit, že si někdo koupí auto a pak teprve zjišťuje, jak ve 2místném autě vozit 5 lidí.

Byla aspoň ta cena tak superzajímavá?