Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
6. 11. 2004 11:25
neregistrovaný "tradaja"
7. 11. 2004 16:23
neregistrovaný "jandaxx"
8. 11. 2004 06:52
8. 11. 2004 21:29
neregistrovaný "tdi1"
9. 11. 2004 06:55
neregistrovaný "DZAMBO"
neregistrovaný "tradaja"
6. 11. 2004 11:25
AAAAUTO - zkusenosti, dobre-spatne-pristup-apod
- zkusenosti, dobre-spatne-pristup-apod. Kdo koupil, koupil by zase ????
Rozbalit vlákno
2
Avatar - ricz73
7. 11. 2004 15:56
Re: AAAAUTO - zkusenosti, dobre-spatne-pristup-apod
Mám zkušenost pouze opačnou - prodával jsem tam dvě auta. Postřehy: 1) nepočítat s tím, že cenu sdělenou do telefonu člověk opravdu dostane a 2) nekývnout na první cenu, kterou nabídnou, většinou se dá vyhnat ještě o nějakých 10% nahoru.

Jinak trošku na odlehčení, doporučuji tyhle 3 linky:

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Zábava i poučení na jednom místě :-)
neregistrovaný "jandaxx"
7. 11. 2004 16:23
Re: AAAAUTO - zkusenosti, dobre-spatne-pristup-apod
Svoji zkušenost s touto firmou jsem celkem sáhodlouze poopsal v diskuzi na www.autorevue. v sekci garáž. Najdi si to mezi staršími přízpěvky. Zde už to popisovat ani opakovat nebudu, bylo by to na několik stránek. Jestli máš zájem, najdi si to. Já osobně nemohu tuto firmu doporučit, i když uznávám, že i tam se dá jistě koupit kvalitní ojetina.
8. 11. 2004 06:52
AAA Auto
Moje zkušenost.

Kupoval jsem tam před rokem auto v pobočce Brno a po rezervaci po internetu mi několikrát volali, že auto je nachystáno pro mne a v kolik si přijedu atd. Po příjezdu mi bylo auto předvedeno a provedena zkušební jízda, vše OK. Jednání velice slušné, při podpisu smlouvy akorát moc stránek - to aby člověk nevěděl co pořádně podepisuje, ale jinak to vše šlo. Nabídli mi i Poviné ručení a dostal jsem i nějaké dárky navíc - radio, páku na volant. V tomto případě docela spokojenost.

Po nějakém čase jsme se rozhodli pořídit ječtě jedno auto pro manželku.

Opět rezervace po internetu. Opět několik telefonátů od AAA, že auto je nachystáno a že kdy přijedu. Tentokrát byl vůz v pobočce Olomouc. Domluvili jsme se na hodině příjezdu a já jsam toam ve stanovenou dobu přijel.

AUTO BYLO OVŠEM JIŽ PRODANÉ NĚKOMU JINÉMU !!!!!!!

Byl jsem šokován z totálního podvodu na mě, protože ještě hodinu před příjezdem do AAA mi volali , že je nachystáno pro mě, a už dávno věděli, že je prodané. Snažili se mi vnutit jiné auto, že prý kdo příjde dříve atd. Tak na co byla rezervace a na co ubezpečení po telefonu. Když jsem jim potom psal mail, tak ani neodpověděli, proč mě podvedli a ani se neomluvili.

Takže jednou OK a podruhé PODVOD !!!
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "tdi1"
8. 11. 2004 21:29
Bez nadpisu
Ma osobni skušenost je ze jsou to dobri obchodnici . Na kazdem aute maji dost penez, ale jsou zaslouzene . To jak jsem malem koupil totalni vrak si pamatuji do dnes.Vybral jsem si Nissan Micra a strasne se mne libil .Auto pry nebourane malo jete pet let stare prvni majitel - super . Mam rad cervenou barvu a v te tam stala a cekala na mne. Jdu za tatkou zda mne pujci to co mne schazi. Tata, ze ano ale ze to musi videt. Jeho prohlidka koncila u zadniho narazniku, ze je nejaky krivy. Pri pokuse ho narovnat upadl . Auto tada bourane bylo ,ale pry jen malinko. Dobra jestli muzema "to " videt i ze zdola "no samozrejme" .Cekal jsem , ze pojedeme na nejakou jamu ci zvedak, ale ne takove najezdky ,ze i v garazi ma kazdy doma lepsi a prohlidka byla u konce .Z auta jsem si donesl deku nasoukal se tam a videl krasny podvozek maleho Nissanu pricne stabilizatory a ostani prvky na zadni naprava .Krasa akorat to auto asi prejelo dost veliky balvan "to pry nic neni to je jen mala kosmetika" jo a jel jsem domu.Jsou to dobry obchodnici nic vice nic mene. ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "DZAMBO"
9. 11. 2004 06:55
Bez nadpisu
ja mam par postrehu z minulosti, kupoval jsem starsi jeep - ameriku, super cena,zadne zjevne zavady, az doma jsme zjistili, ze obcas vyhazuje zaber ze 4 jen na 2 kola, taky kde jsem to mel v lete v AAA poradne vyzkouset, muj mechanik co mi delal vsechna auta mi rekl, ze je to jen tak poskladane,aby to vydrzelo jen snad nekolik tkm, marne jsem se dovolaval na cloveka, ktery mel na starost reklamace ,nahanel jsem ho asi jeste tyden, auto se mi podarilo prodat mimo republiku bez vaznejsi fin. ujmy,

a jeste par postrehu, prodejci jsou perfektne trenovani ,jsem ted v americe tretim rokem a vim o cem mluvim, vsechno dokazou okecat , kdyz uz auto kupujete,nedejte na velky vystrih slecny,ktera s vama sepisuje smluvu , mimochodem jich tam maji hodne , podivejte se nekde na posledni stranky smlouvy,kde je obcas dosti schovano v jakem je auto vlastne stavu, naopak kdyz budete prodavat auto, opravdu nekyvnete na prvni cenu, kamarad potreboval rychle prodat auto,seriozne rekli cenu a my sli do kolen,odjeli jsme pryc a asi po 10 minutach telefon ,ze manager zvysil z pobocky cenu o 10 000 kc, ze to auto je opravdu slusne, tot jen par postrehu
Rozbalit vlákno
0