Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Zdravim vsehny, mam takovej dotaz. Je pravda, ze Citröen a Peugeot ke konci roku 2005 konci ve wrc? Kamos se mi to porad snazi vnutit, ukazoval mi to ve dvou magazinech. Ve Speedu a F1 neco... ale porad tomu neverim, zda se mi to jako hlod roku, protoze nemeli co napsat. Nevi teda nekdo jak to s nimi je?
je to pravda, tohle ma byt jejich posledni sezona, proste PSA neutahne dva tymy...... no, a jeste jedna perlicka, PSA se dokonce vyjadrila neco v tom slova smylsu, ze uz je stve jejich 5leta nadvlada a proto odstupuji, aby dostaly sanci i jine tymy
Mno do haje... no... tak to se z wrc stane celkem nuda... je fakt, ze to potahne Ford, Subaru, Mitshubishi, mozna skodarna tam da nejakej te bod... By me zajmalo, kam prestoupi vsichni ti jezdi jako je Loeb, Duval, Gronholm, Martin... tak to bude zajimavy...
asi se bude jezdit JWRC, podle me, to bude zajimavejsi 😉
to je taky fakt 😊
nemam rad francouzke auta, ale smekam pred tim kdyz je nasadi do zavodu, nekdy trva i roky nez se auto spravne vyladi , coz jim jde ale perfektne, na druhe strane se divim ,ze z toho moc netezi, subaru prodava sti, misivbusi modernizuji evo, ale krome maleho clia ,p206 toho spotovniho na prodej moc nemaji, samozrejme neco je , ale reklama nic moc a lidi to moc neoslovuje :roll: