Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

8 komentářů

Ghost007
Zdravim,

rad bych se zeptal co si myslite nebo jeste lepe jake mate zkusenosti s AuctionsBbroker: [odkaz]

diky

Me se to nejak nezda. Proc by to vozili z USA, kdyz by jim podle tech cen nejspis utrhli obe ruce sami amici..
No, vypada to zajimave, ale bojim se, ze moc lidi s nimi zkusenost mit nebude 😞

Dle obch. rejstriku byla firma zapsana teprve 4.10.2004.

Navic, jestli tomu rozumim dobre, ten nakup muze trvat dost dlouho, staci se "netrefit" do te spravne ceny, (ty uvadene ceny mohou byt treba vyvolavaci :?: ...).

Pisou sice, ze auto procli a nabizi "realizaci STK na zaklade plne moci", ale nic se tam nepise o pripadne homologaci, ci vyrizeni vyjimky (v tomhle se moc nevyznam, ale myslim, ze sposta americkych aut toto bude potrebovat, ne?) a to muzou byt dalsi penize a starosti navic.

Kazdopadne oni vyinkasuji 24k hned 😉

Ne, nechci to shazovat, mozna to fakt funguje, ale byl bych kazdopadne obezretny...
Ghost007
Svagruv sef si pry od nich ted objednal 5 aut.

Je to blazen, ale penez ma vic jak dost..

Uvidim jak to dopadne, pokud by byl zajem dam vedet
na to ze jsem v USA mi to pripada opravdu moc levne, lehky tukanec, treba u sti za polovicni cenu je divne
Pokud se ale podíváš třeba na eBay, jsou Imprezy zrovna v USA nechutně laciný. Nedávno tam byla hodinu před ukončením dražby stříbrná WRX s automatem za 5.500 USD, 2 roky stará, najeto 40.000 mil. No, nekup to!
Pozrite si rubriku Mazda thinking in new dimension tak cca. rok dozadu a hladajte prispevky uzivatela Weinyho - ten si cez nich nechal auto doviezt a nakoniec z toho bol taky maly porod...
luckyluck001
Jj, nasel jsem to tam

[odkaz]

Weiny Zaslal: 25. 4. 2004 17:10

Předmět: 323F alias Protegé5

----------------------------------------… />
Zdar Mazďáci!

Možná si pamatujete jak jsem...
no nevim ... asi bych při dovozu i ojetiny z usa radši dal na nomální šedé dovozce ... Impex ar, impexta, exclusive carsči denker .. dle místa no ... to je podle mě jistější no ...