Testy
Na tenhle zadek se dokonce docela dobře kouká; což se o tý zpotvořenině na sedanu říct nedá. Lehká "retuš" přední masce taky prospěla. (A tím nemyslím jen omlazení.)
:yes:
:yes:
Fakt podarené auto. Kľudne to mohla byť aj ďalšia generácia Passatu...V porovnaní s CC mi príde súčasný Passat dosť škaredý...
Zdravim!
takze auto vyzera dobre lepsie ako passat a mozno by som ho kupil skor ako passat, ale ako je zo spolahlivostou??
Mam passata a od spolahlivosti ma daleko... tak ako je na tom toto auto?
takze auto vyzera dobre lepsie ako passat a mozno by som ho kupil skor ako passat, ale ako je zo spolahlivostou??
Mam passata a od spolahlivosti ma daleko... tak ako je na tom toto auto?
To ti ted stejne nikdo nemuze rict, ale oznaceni Passat nema Passat CC v nazvu nadarmo, jak je ostatne psano i v clanku...
Spolehlivost u auta starého pár dní zatím nikdo neposoudí, zato jsem se nechal inspirovat reklamou na Sprite a při prvním kontaktu s jakýmkoliv vozem následuji svůj pravěký instinkt: Zatnu pěst a vystrčím pouze palec- takže to vypadá asi nějak takhe :yes: a pak s tímto „nástrojem“ zatlačím do blatníku nebo přibližně doprostřed dveří. A pak dám na ten dojem, který to během této procedury na mě dělá... Tento rituál by měl povinně absolvovat každý, kdo hledá ten zlomový bod pro rozhodnutí nebo nerozhodnutí se pro konkrétní auto. Auta jsou dnes pouze dobrá, proto rozhodují už jen detaily. Ale právě detaily korunují dílo, že? 😉 Že to nemá pranic společného s konečnou bezpečností je přece jasné, ale ten pocit pánové
😄 😄
Proč to píšu zrovna pod passatem? Nic proti němu, ale u předchozí verze B5 jsem měl velmi sugestivní pocit, že dloubu do pudinku, vřele doporučuji k vyzkoušení...
😄 😄
Proč to píšu zrovna pod passatem? Nic proti němu, ale u předchozí verze B5 jsem měl velmi sugestivní pocit, že dloubu do pudinku, vřele doporučuji k vyzkoušení...
:yes: >😁 Ja bych jeste jenom dodal: ze usedni za volant a zkus razantneji zavrit predni dvere. Pokud jsou tak nejak divne lehke a nedej booooze objevi se jeste pri dovreni dveri podivne rezonance ala "papirak", tak jdi od toho... >😁 :-!
Zkus Scenic, vynikající >😁 Opřel jsem se o auto a málem propadl do motoru 😄
to je pravda, frantíci majú mäkké plechy..zato ked som sa oprel o piáno 123-ku tak ako keby som narazil do steny
Mám nového 3C Passata (v nejvyšší výbavě 125kw diesel) - HROZNÉ !!! V kabině všechno vrže, praská, skřípe. Při přejezdu nerovností přední náprava vydává zvuky rozpadajícímu se mostu.Filtr pevných částic vyvádí takové sko***ny, že jakýkoliv korejec je na tom mnohem lépe (okolo 2000 otáček cukání auta atd..).Ve 20000 km odešla spojka se setrvačníkem, ve 30000 celá převodovka - dodnes řeším reklamaci až v Německu - zatím bezvýsledně.Do auta od 90km/hod.začne foukat a vydává to hrozné zvuky. ATD.ATD. Passata už NIKDY v životě.
Na první dojmy dost dobrej text. Většina diskuzních recenzentů by jen utírala sliny...
Passat CC vnesl do mainstreamu (vím, do supermainstreamu) něco dosud neobvyklého - výraznou estetickou nadstavbu. Jistě, má na čem stavět, vždyť Passat, Apoštol tvých snů je dodnes nejpřitažlivějším autem mainstreamu (vím...) Tedy čtyřdveřovým coupe se počíná nové éra vozů této třídy. Zvenku je vskutku fantastický, uvnitř známý kokpit s prémiovými finesami (bravo sedadla)... a to je přesně to, co to chtělo - vizuálně až snový vůz s výraznými přesahy do prémiového vyznění, přitom cenově zůstane na pozici přívětivého nákladu. Co je důležité - obrovský skok v image, vždyť kdy se ti naposledy stalo ve středním mainstreamu (vím...) aby kolem tebe jelo auto a tys zůstal očarován z dojmů, které v tobě zanechalo. Tohle se naplno samozřejmě projeví za rok za dva... do toho přijede Apoštol nový... no prostě, opět se potvrzuje, že rozhodující není mít pojmenovaný design, rozhodující je umět vyhmátnout očekávání doby a umět nabídnout to, na co tisíce lidí se vkusem čeká. A to se v případě CC zdařilo bez poskvrny.
Pasat CC je klenotem střednětřídních kár. Teď jde jenom o to, jestli nakupuješ v klenotnictví nebo máš slevovou kartu u rákosníka v kšeftu na rohu vaší ulice.
P.S. To zjištění o nejkvalitnějším utlumení nafty ve střední třídě tu vyvolalo u mnoha jedinců dávivý záchvat závisti... jo, takhle elegantně tě předsudků umí zbavit jenom evropská jednička. BRAVWO :yes:
Passat CC vnesl do mainstreamu (vím, do supermainstreamu) něco dosud neobvyklého - výraznou estetickou nadstavbu. Jistě, má na čem stavět, vždyť Passat, Apoštol tvých snů je dodnes nejpřitažlivějším autem mainstreamu (vím...) Tedy čtyřdveřovým coupe se počíná nové éra vozů této třídy. Zvenku je vskutku fantastický, uvnitř známý kokpit s prémiovými finesami (bravo sedadla)... a to je přesně to, co to chtělo - vizuálně až snový vůz s výraznými přesahy do prémiového vyznění, přitom cenově zůstane na pozici přívětivého nákladu. Co je důležité - obrovský skok v image, vždyť kdy se ti naposledy stalo ve středním mainstreamu (vím...) aby kolem tebe jelo auto a tys zůstal očarován z dojmů, které v tobě zanechalo. Tohle se naplno samozřejmě projeví za rok za dva... do toho přijede Apoštol nový... no prostě, opět se potvrzuje, že rozhodující není mít pojmenovaný design, rozhodující je umět vyhmátnout očekávání doby a umět nabídnout to, na co tisíce lidí se vkusem čeká. A to se v případě CC zdařilo bez poskvrny.
Pasat CC je klenotem střednětřídních kár. Teď jde jenom o to, jestli nakupuješ v klenotnictví nebo máš slevovou kartu u rákosníka v kšeftu na rohu vaší ulice.
P.S. To zjištění o nejkvalitnějším utlumení nafty ve střední třídě tu vyvolalo u mnoha jedinců dávivý záchvat závisti... jo, takhle elegantně tě předsudků umí zbavit jenom evropská jednička. BRAVWO :yes:
zaujala ma tvoja poznámka o utlmení motora..no čo už mali chudáci robiť keď majú najchrochtavejší diesel v európe, jedine ho utlmiť tak aby to dnuká bolo znesiteľné (iní výrobcovia na to majú trochu odlišný liek-spravia tichý motor >😁 )
V tomto ti musím dát za pravdu. 2.0 TDI je hlučný i v Audi A6, takže v Passatu to pravděpodobně bude ještě horší. Nicméně nový commonrailový dvoulitr už je na tom podle všeho podstatně lépe a přibližuje se kultivovanosti renaultích dCi, takže je snad problém s mizernými diesely v koncernu VW zažehnán. :yes:
mizerné diesely u VW ???? tak to jsi asi šlápnul trochu vedle ne? mimo té vyšší hlučnosti jsou asi bezkonkurenční . Kolega má na své octuši 1,9TDI 330000km a za tu dobu vyměnil akorát obvyklou váhu vzduchu. Tak chci vidět lagunu DCI po 300tis km
O tu už by neměli zájem ani na šroťáku.
Lagunu ani Passata po 300.000km bych rozhodně vidět nechtěl. Ovšem spolehlivost, to je jiná kapitola, tvoje reakce je vůči mému příspěvku zcela irelevantní.
No,tak úplně irelevantní není,jenom jsi radhra nepochopil.Pouze nadhodil otázku,jestli je opravdu lepší míti motor trošku více kultivovaný chodem,ale shitózní svou povahou?Odpověz si sám.Docela zarážející je ovšem hodnotit hlučnost ve voze,ve kterém jsi zaručeně neseděl.
O současných dCi bych si netroufl říci, že jsou "shitózní svou povahou". Motor 2.0 TDi hodnotím ze svých zkušeností z Audi A6 a Passatu, nepředpokládám, že by se projevoval v Passatu CC výrazně lépe.
To se tady jen tak píše....někteří jedinci to opakují, protože to napsali jiní jedinci a ti to zase někde slyšeli.
Na jedné straně je pravda že NEZAHŘÁTÝ diesel od VW je během několika prvních kilomterů hlučnější, nicméně zahřátý a při ustáleném chodu je stejně tichý jako CR. Ve firmě máme několik VW a škodovek s tímhle motorem (1,9 TD různých verzí a stáří) a je to přesně jak píšeš. A jeden malý detail - žádný výkonově srovnatelný common rail neměl takovou kombinaci výkonových parametrů (např. zrychlení) a přitom spotřeby. S kolegovým Superbem (najeto 150.000) jezdíme za Brno za 5,5 na 100, průměr včetně města 6,6 - 6,8/100. Sestra má novou služební Lagunu (necelého půl roku, najeto tak 20 tis. km) taky 1,9 CDi - spotřeba přes osm na sto (hodně jezdí po městě). A to je, alespoň podle mně ekologie. Pravda je, že prvních 5 slovy pět km ten Superb chrochtá víc, pak se o srovná, na běžné silnici je to stejné a rozdíl poznáš u pumpy. Navíc mně baví, jak všichni vykřikují o chrochtajícím dieselu od VW - byli by rádi, kdyby ho měli.....
Na jedné straně je pravda že NEZAHŘÁTÝ diesel od VW je během několika prvních kilomterů hlučnější, nicméně zahřátý a při ustáleném chodu je stejně tichý jako CR. Ve firmě máme několik VW a škodovek s tímhle motorem (1,9 TD různých verzí a stáří) a je to přesně jak píšeš. A jeden malý detail - žádný výkonově srovnatelný common rail neměl takovou kombinaci výkonových parametrů (např. zrychlení) a přitom spotřeby. S kolegovým Superbem (najeto 150.000) jezdíme za Brno za 5,5 na 100, průměr včetně města 6,6 - 6,8/100. Sestra má novou služební Lagunu (necelého půl roku, najeto tak 20 tis. km) taky 1,9 CDi - spotřeba přes osm na sto (hodně jezdí po městě). A to je, alespoň podle mně ekologie. Pravda je, že prvních 5 slovy pět km ten Superb chrochtá víc, pak se o srovná, na běžné silnici je to stejné a rozdíl poznáš u pumpy. Navíc mně baví, jak všichni vykřikují o chrochtajícím dieselu od VW - byli by rádi, kdyby ho měli.....
no tak to je nič nové, ty jazdíš s Tdi diaľky za 5,5 a tvoja sestra po meste s dCi za 8 litrov..o čom to vypovedá?
Berane,to nemá smysl,odpůrcům to nevysvětlíš.Je to svatá pravda a člověk se zkušenostmi ví...V tomto je TDI nedostižné.Zkrátka chuťově rozdíl nepatrný,cenově (pro řidiče) značný.Doba pětilitrových spotřeb u aut střední třídy definitivně padne s TDI.Ale neboj,oni ještě hodně dlouho vydrží.
Chvíli si ještě počkej až i do tvých obl. aut příjde comon rail CP4 a pak se hezky omluv. Celý dieselový svět to už pochopil, teď je řada na tobě.
Co se týká spotřeby,tak ta je zaručeně vyšší.Kultivovanost motoru je samozřejmě o něco lepší,což se projeví hlavně v zátahu.Nic víc,nic míň.Mimochodem stejně během jízdy slyším pouze muziku,ta se musí prožít nahlas,tudíž pro mě nepatrný rozdíl v kultivovanosti nehraje roli.
Je mi lito, ale ty jsi budto neridic, nebo jsi s jinym vozem nez Octavia nejel! Ctyrvalcove TDI je za kazdehp jizdniho rezimu hlucnejsi, nekultivovanejsi nez konkurence s CR! Ten kdo pise neco jineho je budto lhar, nebo muze parkovat bez problemu na verejnych parkovistich mezi invalidy, musi byt totiz hluchy. Co se tyce spolehlivosti...vyborny mezek byl puvodni TDI s primym vstrikovanim (rotacni cerpadlo?), u PD odchazeji nejen vahy vzduchu, ale i turba apod. Take trpi vyssi zravosti oleje, naopak neznam nikoho se znackem d, HDI, JTD, CDI, kdo by napr. olej doleval. Nech si prosim sve pohadky o TDI a tes se, az ho budes mit.
Apoštol (gr. apostolos = posol) je termín používaný v Novom Zákone. Môže znamenať😒br />
* Najbližších učeníkov Ježiša Krista, ktorých si sám osobitne povolal a neskôr vyslal do rôznych končín ohlasovať svoje učenie, aby mohli hlásať jeho účenie, robiť zázraky a zúcastiť sa na poslednom súde.
* Ježiš Kristus sa tiež sám nazýva Apoštolom, teda vyslancom Boha (List Hebrejom 3, 1).
* Pavol, apoštol pohanov, ktorého v rámci videnia povolal hlásať evanjelium sám Ježiš (nepatril k Dvanástim Apoštolom)
* všetkých tých, ktorých apoštoli vybrali, aby hlásali evanjelium.
* ľudí, ktorí hovoria o sebe, že sú apoštoli, a nie sú, to sú falošní apoštoli.
za 3 roky čo čítam diskusie som sa ešte nedozvedel, čo má WV Passat spoločné s apoštolom... je niekto ochotný obetovať sa a uviesť ma do problematiky? A hlavne, čo má robiť v mojich snoch?
* Najbližších učeníkov Ježiša Krista, ktorých si sám osobitne povolal a neskôr vyslal do rôznych končín ohlasovať svoje učenie, aby mohli hlásať jeho účenie, robiť zázraky a zúcastiť sa na poslednom súde.
* Ježiš Kristus sa tiež sám nazýva Apoštolom, teda vyslancom Boha (List Hebrejom 3, 1).
* Pavol, apoštol pohanov, ktorého v rámci videnia povolal hlásať evanjelium sám Ježiš (nepatril k Dvanástim Apoštolom)
* všetkých tých, ktorých apoštoli vybrali, aby hlásali evanjelium.
* ľudí, ktorí hovoria o sebe, že sú apoštoli, a nie sú, to sú falošní apoštoli.
za 3 roky čo čítam diskusie som sa ešte nedozvedel, čo má WV Passat spoločné s apoštolom... je niekto ochotný obetovať sa a uviesť ma do problematiky? A hlavne, čo má robiť v mojich snoch?
Coole, jak ti to jenom... podívej, tak především, na světě jsou od nepaměti ti co umí a ti co... no, to asi znáš. Tedy toto je středobod tvých tělesných i duševních muk. Nikoliv Apoštol, zde legendární až ikonozní významová symbolika v označení supermainstremové střednětřídní produkce od VW, ale tvé, jak to jen... stigma. Lépe řečeno auto-stigma. Hele, když ti zavážou voči, a postaví před tebe karafu s benzínem, co to s tebou udělá? Uděláš se, nebo se ti jenom zrychlí dech, či snad se ti zvedne žaludek? Tedy od tohoto zasvěcení do světa benzínových par, do tvého takříkajíc pomazání, mimochodem, jak dlouho vydržíš se zatajeným dechem v lavóru s castrolem GTX? Pět minut, dvě minuty, či snad jen dvě vteřiny... no, tak po absolvování tohoto rituálu se teprve můžeme bavit zasvěceně. Prozatím nechť cestu tvou alespoň jednať blikotavá háčtyřka osVWětluje, a vichrům světa nechť v reflexní vestě od besipu nastavuješ svou tvář. Jednou, a ten okamžik v tvé víře nastane, musíš si věřit, sestoupí zhůry k zrakům tvým Apoštol, věrozvěst krás, tvé světlo světa, tvůj... Passat. Teprve tehdy, osvětlen září věčnosti, osvobozen z temnot dní uzříš tu svátost. Prozatím na Tesco-parkovištích alespoň s výfukem pána svého do úmoru obcuj a rameno své logem log umělecem povolaným zvěčnt nech, neboť je cesta tvá ve směru vzhůru, a poušť tvá vůkol. Tak poklekni v prachu, zrak svůj sklop a oddej svou duši modlitbě za velkého Apoštola😒br />
Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, Apoštole z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš.
Ty, první Svatý ze svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, Passate, smaragde našich nocí a slunce našich dní.
My nezlomní a žádoucí, my nadějní a oddaní, my v záři tvé síly klopíme svůj zrak a v prachu cest tušíme mapy svých snů.
A tedy tobě, Passate, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev. Klademe tobě věčnost svou raději, vždyť jen tys ta... trefa tref.
Coole, kapiš?
Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, Apoštole z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš.
Ty, první Svatý ze svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, Passate, smaragde našich nocí a slunce našich dní.
My nezlomní a žádoucí, my nadějní a oddaní, my v záři tvé síly klopíme svůj zrak a v prachu cest tušíme mapy svých snů.
A tedy tobě, Passate, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev. Klademe tobě věčnost svou raději, vždyť jen tys ta... trefa tref.
Coole, kapiš?
to je v pohode gti, dnes sa to dá liečiť..p.s-tá pasáž s fetovaním benzínu ma dostala, ako často to skúšaš? súdiac podľa mentálnej kvality tvojich príspevkov asi tak 3-krát do dňa >😁
Neříkám, že dosahuji mentální úrovně tvé... tak hluboko bych se asi potopit nedokázal 8-s >😁 No, beru tě za slovo, napiš něco oslavně podobného třeba na Grande Punto, ať se pobavíme. Zatím jsi tu známý spíše holovětými pokřiky směrem ke kolegům, o autech si něco od tebe přečíst... nepamatuji. Tak do toho, golde, ale ne abys při tom znásilnil fáráře u vás na faře... 8-s >😒]
Myslím, že chápeme všichni. Domnívám se, že léčit by se to dalo, ale byla by to škoda, protože kde jinde se člověk takhle od plic zasměje? >😁 Takže už jen Ve jménu otce VW, syna Audi, ducha svatého Škody, jako bylo na počátku, nyní a až na věký věků Passat >😁
>😁 >😁 :yes: 😉 To se ti povedlo, bravwo. Narozdíl od golda jsi teď zapojil mozek. Co zapojuje při diskuzi gold, to se snad ani neodvažuji domýšlet...
No tak ne každý má zrovna náladu na Tvé pohnutky mysli... ono to chce často nahlížet s pořádným odstupem... Problém je v tom, že třeba příjmat i názory ostatních... a proto... Co bys řekl tomu, kdybych prohlásil, že tohle auto (pohodlný plavný zástupce střední třídy s sportovními rysy) by si zasloužil zadní řiditelnou nápravu. Co Ty na to? Představ si tu radost s jízdy tímto Apoštolem, když zatáčky vykrojuješ s elegancí, která tomu vozu přísluší :-!
Oba víme, že je to na nic, jen technologický majstrštik. Kdyby to bylo tak výhodné, jezdí na tom především komplet Laguna. Za sebe a velmi upřímně píši, že bych si to nekoupil. Ty také ne.
No tak já tedy ano, obzvlášť k tomuhle typu auta by mi to sedlo ještě více než k Laguně. Až čas potvrdí to, co o tomto technickém majstrštiku píší lidé, kteří to odzkoušeli. Naopak považuji za dobrý krok Renaultu v tom, že to zabudoval jen do verze GT, protože kdyby to hodil do všech, jako to udělal třeba s kartou u Laguny II, tak by to mohlo mít nedozírné následky. Tímto se Renault poučil a výsledek je takový, že se karta montuje všude a už je v pořádku, jen škoda těch prvních kopanců...
no to je fakt, ale kto vyprodukuje takýto príspevok už naozaj nemôže byť normálny, toto keby videl psychiater tak si mädlí ruky že má nového pacienta
jako pokud nikoho neuráží, tak proč ne 😉 😄 Já se u toho docela dost zasmál :-! Jen by mne zajímalo, kde by zapasoval takový běžný pojem ze života motoristy jako je koroze...
No, musím ti řící, že s korozí jsem se u auta setkal naposledy někdy kolem roku 1987 u své Škodovky. Jakmile přišel Favorit a pak s ním i revoluce tohle odpadlo. Jen jsem si všiml, že na Feliciích jeden čas rezavělo kolem spodního okraje zadního skla. Jinak vlastně rez člověk dnes nezná.
Taky pravda, ale spíš bych řekl, že příchodem Fabie. Felicie byla snad horší než Favorit... Ale jinak pravda. Dnes, kdy mám přední blatníky a víko kufru z plastu, kapotu z hliníku a zbytek zalitý voskem, tak tato noční můra se drží už jen veteranistů
v té ochraně plechů se za posledních cca 20 let udělal neskutečnej skok. Jo, ty plastové blatníky to je praktické.
s favoritom skončila éra hrdzavenia áut, tak toto je nový axióm ľudia, pamätajte :yes: BRAVWO
Dnes nejsi ve formě, měl bys jít spát. Čím více zde tu svou ostudu rozmazáváš, tím více smrdí.
Teď už to nezachráníš... chce to trochu uvažovat. Něco nepředstavitelného, co, golde? Zkus se trochu uvolnit, připadáš mi jaksi dost tupý, těžký v zadku, nechápavý až zamrzlý... Uznávám, že když píši takovéto (horní) příspěvky, tak trochu počítám s nadstavbou kolegů mezi ušima. Ty nemáš ani za, ani mezi, ale jinak seš tvrdej jak roura od klimačky 8-s >😒]
ty vole, nech si to básnické střevo vyoperovat, neboť tady uchcávám smíchy >😁 >😁 >😁 a pak se nech konečně zavřít na psychinu, protože takto vzhlížet k jednomu výrobku, navíc od VW, svědčí o tvém mentálním zdraví. Ale ne raději dál piš, aspoň je tu sranda >😁 >😁 >😁
Maňásku, že tys neklečel u té modlitby? Tak ji dej ještě jednou a poctivě 😉
Ale jo beru, sranda musí být.
Víš co? Líbíš se mi. Sice nechápu tvou bezmeznou náklonost k VW, ale je mi sympatické, tvé trvalé fanouškovství. Jako že neskáčeš ze značky na značku 😄
Já nemám VW moc v lásce z různých důvodů a jeden z nich se skrývá v cenové politice. Vydává se totiž za něco co není. Jistě jsou to dobrá auta, ale nic víc nic míň (mně by spíš ve snu strašilo to, že mi passat stojí v garáži než to, že bych ho tam chtěl mít). To že jsou to auta předražená mně přesvědčil článek na autowebu [odkaz]žen-pro-ameri… přečti si to a pochopíš proč bych si od VW nic nekoupil. Prodávají přidanou hodnotu která není :no:
Tak teď už půjdu spinkat, protože večerníček dávno skončil a já už měl dávno hajat, to víš maminka není doma, tak tu trochu oxiduju >😁
Dobrou noc všem.
Víš co? Líbíš se mi. Sice nechápu tvou bezmeznou náklonost k VW, ale je mi sympatické, tvé trvalé fanouškovství. Jako že neskáčeš ze značky na značku 😄
Já nemám VW moc v lásce z různých důvodů a jeden z nich se skrývá v cenové politice. Vydává se totiž za něco co není. Jistě jsou to dobrá auta, ale nic víc nic míň (mně by spíš ve snu strašilo to, že mi passat stojí v garáži než to, že bych ho tam chtěl mít). To že jsou to auta předražená mně přesvědčil článek na autowebu [odkaz]žen-pro-ameri… přečti si to a pochopíš proč bych si od VW nic nekoupil. Prodávají přidanou hodnotu která není :no:
Tak teď už půjdu spinkat, protože večerníček dávno skončil a já už měl dávno hajat, to víš maminka není doma, tak tu trochu oxiduju >😁
Dobrou noc všem.
nejhorší je, když si tohle přečte člověk bez kouska smyslu pro humor a nadsázky ;-\
No snad nečekáš, že tohle by šlo vzít vážně? To už nejde... >😁
Gold je celkove poměrně diskuzně zaostalý 😄
diskusná zaostalosť=nepchám sa ti do zadku? a já, ferštanden
hovoríte o mne? ešte vytiahnite axiómy a idem spať >😁
Nikoliv. Nejhorsi je, kdyz neco takoveho napise nekdo, kdo to mysli uplne vazne. >😁
Mluvíš o sobě? 😉
Napiš raději nejakou studii o vlivu Passata na vnímání krásy na dalekém severu při polární záři. Nějaký tvůj mistrovský opus. Dnes jsem se koukal na tvé věty roku, co střádám, a mlátil jsem se u toho jak malej Jarda 😄 Tak piš... takové ty perly, jako že navigace je módní výstřelek a tak. Na konci roku zaplatím ohňostroj >😁
tak z tohto som sa usulal, cisty rofl. ako for by to bolo trapne, ale kedze to GTI mysli vazne, tak to fakt nema chybu. len tak dalej! >😁 :yes:
Passat kľúč od môjho srdca nemá a vyzerá to tak, že v najbližšej dobe ho ani mať nebude, rešpektujem ho ako kus inžinierskej práce, ako výrobok, ale nie ako auto, tu sa nezhodneme ;-\ Keď mi dosvitlo s akou odľahčenosťou si napísal to, čo si napísal, uvedomil som si, že som robil chybu keď som od teba bral každé slovo vážne 😉 Bravo za úžasnú lyriku, ale ľudská spoločnosť je postavená na odlišnosti názorov, takže odo mňa "nekapiš" 😄
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak o tom že mondeo je kral třidy tě nemusi nikdo přesvědčovat protože jim je a nevim proč by měl dělat něco jako cc to jako vic karosařskych verzy znamena lepši auto tak nějak to mysliš?Jestly ano tak megan je super dělo.
507
Ve všem a hlavně v tom že nikdo s něho neděla nadauto jako ty a pračlověk gti z passata.
Tiez neviem, ci je ten zadok to prave, ale nieco do seba ma. Samotny zadok sa mi paci, je taky..."americky"? Neviem, ale Oldsmobile to pripomina. Pekne auto. :yes:
Tento kousek Phaetona definitivně zakopat do země,i když to není stejná třída...Na to,že je to VW,ještě ujde,ale CLS je CLS
když se řekne Coupe Cabrio je Prassat....no jo,zas další německý produkt na zalepení díry v trhu ;-\
Pride mi jen jako spatna kopie noveho designu Mondea. 😄 Ale jinak proti normalnimu nudne usedlemu Passatu je to luxus.
Takovej hezčejší Passat a o to asi jde. Ale na prostenal to u mě ještě neni. Tak ten Liverpool dal taky góla...
Volkswagen je jako skola za mych let. VRSR se podle jmena odehrala v rijnu a vedl ji pan Lenin. Po jeho boku, o trochu nize stal pan Stalin. Hmmm, po pravde slo o revoluci v listapadu, Lenin byl Uljanov a Stalin jeste horsi, Dzugasvili.
Passat C.C. Coupe Comfort. Ke coupe to ma tak daleko jako muj firemni vuz a komfortu si v obycejnem interieru Passatu take nikdo moc neuzije. Teda krome maleho ceskeho Jirky.
Nezajimavost exterieru necham byt. Zkratka nic prekvapiveho, vsechno tu jiz bylo. Interier, jeho okoukanost, jeho design se da rovnat nynejsi cinske produkci. Kvalitu nejsem schopen srovnavat, jeste jsem s cinskym sedanem stredni tridy nejel. Zavazadelnik je zbytecne objemny. V automobilu teto tridy na chatu nikdo rozumny nepojede a kdyz se mensi objekt zakutali az na druhy konec kufru, clovek zkratka nedosahne.
Volkswagen se az prilis nasilne snazi dostinout Toyotu v prodejich. Obsazuje vsechny mozne segmenty, i ty do kterych zkratka nepatri. Vzdyt je to jen Volkswagen!! Za prve Volkswagen nema image na to aby Toyotu dohnal v prodejich. Za druhe Volkswagen nema image na to, aby uspesne prodaval vuz teto specialni tridy, Zde je jiz CLS a tomu nejaky Volkswagen z kolace neukousne. Volkswagen je zastupcem obycejneho mainstreamu a toho by se mel drzet.
Passat C.C. Coupe Comfort. Ke coupe to ma tak daleko jako muj firemni vuz a komfortu si v obycejnem interieru Passatu take nikdo moc neuzije. Teda krome maleho ceskeho Jirky.
Nezajimavost exterieru necham byt. Zkratka nic prekvapiveho, vsechno tu jiz bylo. Interier, jeho okoukanost, jeho design se da rovnat nynejsi cinske produkci. Kvalitu nejsem schopen srovnavat, jeste jsem s cinskym sedanem stredni tridy nejel. Zavazadelnik je zbytecne objemny. V automobilu teto tridy na chatu nikdo rozumny nepojede a kdyz se mensi objekt zakutali az na druhy konec kufru, clovek zkratka nedosahne.
Volkswagen se az prilis nasilne snazi dostinout Toyotu v prodejich. Obsazuje vsechny mozne segmenty, i ty do kterych zkratka nepatri. Vzdyt je to jen Volkswagen!! Za prve Volkswagen nema image na to aby Toyotu dohnal v prodejich. Za druhe Volkswagen nema image na to, aby uspesne prodaval vuz teto specialni tridy, Zde je jiz CLS a tomu nejaky Volkswagen z kolace neukousne. Volkswagen je zastupcem obycejneho mainstreamu a toho by se mel drzet.
Pane jo! To když já chodil do školy, tak Lenin a Stalin byli ještě soudruzi. Teď se na základce říká čest práci pane Lenine?
Nebuď zlej
Jen jsem to napsal pro vas, deti, srozumitelneji. >😒]
Naopak, úplně si mě vykolejil, soudruhu! Teda pane... no vidíš, jak jsem zžigulíkovanej!
Navtechu, neni to poprve, kdy jsi se zde poradne zmylil. Ja ti to nevycitam, z toho vyrostes.
to chce brát život s úsměvem, ne jen někoho poučovat 😉
Kdyz deti nepoucis, co z nich vyroste? GTI? >😒] Ber to s usmevem.
Léépši GTI než suchar 😉
Osobne beru cestneho suchara pozitivneji, nez shnileho podvodnicka. 😉
příliš silná slova
Napsana s duvodem.
Tak se nečerti, to že ti není přes 14 jsem tu sice odhalil jako jeden z prvních, ale vídíš sám, že se ti zde ten tvůj imaginární věk čtyřicetiletého bonvivána hroutí jak domeček z karet 😄
507
spíš se mi zdá, že ti někdo leží hodně v žaludku
Projdi si jeste jednou cele vlakno. Psal jsem o automobile. Nasledovaly reakce proti me osobe, nikoliv proti memu "clanku". GTI si zde snazi nasilne protlacit svuj napad o mem veku. Hm. Je stejne vedle jako vetsinou, kdyz prorokoval neprodejnost Cee'du nebo absolutni neuspech F500. Spise se svymi reakcemi snazi zastrit svuj nizky vek. Naucil jsem se na jeho nesmysly nereagovat, do sveho blogu ho napr. vubec nepoustim. Neumi se chovat.
Mariánku,sjeď si to ještě jednou,dnes ti to nejde,jsi příliš nevycválaný.Pamatuj,že kdo při rozhovoru zatne pěst,ten již předem prohrál.Obávám se,že černého Petra držíš v ruce ty.
Ne, AG nemam dovod zatinat pesti. Napsal jsem pouze svuj nazor na CC. Malokdo zde ale napsal jakkykoliv argument proti. Vetsina pouze mlati tvoji imaginarni pesti do stolu. Nikoliv proti memu prispevku, ale proti me. Jediny Baracuda se zde pochlapil.
Neomalenost je zde vizitkou GTIho. Hrozne nasilne se zde snazi protlacit sve nesmysly.
Nekolikrat jsem ho zde nacapal, ze ani nevi o cem pise. Osobni zkusenosti nema. Jak by take mohl, svuj nizky vek schovava za urazenim ostatnich. Nazory mu ale nechavam, snad z toho vyroste.
Neomalenost je zde vizitkou GTIho. Hrozne nasilne se zde snazi protlacit sve nesmysly.
Nekolikrat jsem ho zde nacapal, ze ani nevi o cem pise. Osobni zkusenosti nema. Jak by take mohl, svuj nizky vek schovava za urazenim ostatnich. Nazory mu ale nechavam, snad z toho vyroste.
Musím ti oponovat,dnes jsi cíleně útočil a tady ztrácíš půdu pod nohama.Navíc většina neútočí proti tobě,ale proti tvému příspěvku.To už by jsi byl docela vztahovačný.Navíc tvůj původní příspěvek není až tak úplně o CC,to by jsi snad nenapsal úplně vážně?Nebo také ironie?U tebe to až tak nejde poznat,ovšem jako "čestný suchar" by jsi snad ani ironizovat neměl.
K tomuto ti musím napsat jediné.U GTIho ten nízký věk zaručeně nesedí.Na to má moc životních zkušeností a hodně široký rozhled.To jsou věci,které vevyčteš na internetu a v časákách,ale prostě se k nim musíš tím životem prokousat.Věř mi,že nízký věk není zrovna to,co by GTI měl,nebo musel schovávat.Tvůj věk neznám,1994 považuji za poněkud přemrštěné,ale jsem si jistý,že revoluci jsi prožil maximálně v dětském věku.Alespoň soudě dle rozpolcenosti tvých příspěvků.Jedinou omluvou by byla schizofrenie,že by mr. Hyde?
Tak o rozhledu GTIho to nemuzes myslet vazne. Rozhled ma asi takovy jako tazny kun s klapkama. O automobilech vi pramalo, fakta mu unikaji, tak si je domysli.
K tomu domysleni nepouziva mozek, ale spise pokrivenou pater.
Nevi nic o automobilismu za hranicemi CR.
Kdyz mu dojde jeniny argument (vic jich vetsinou nema), nasleduje ponizovani, urazeni vysmech.
Jedine, co mu musim uznat, je umeni strhnout dav a mnoha slovy napsat uplne nic.
K tomu domysleni nepouziva mozek, ale spise pokrivenou pater.
Nevi nic o automobilismu za hranicemi CR.
Kdyz mu dojde jeniny argument (vic jich vetsinou nema), nasleduje ponizovani, urazeni vysmech.
Jedine, co mu musim uznat, je umeni strhnout dav a mnoha slovy napsat uplne nic.
Já nepíšu jenom o autech,ale o celkovém životním rozhledu.Kdyby jsi ho měl,tak pochopíš.Detaily,třeba ty technické,nastuduješ a vyčteš,ale životní rozhled a moudro z prstu nevycucáš.Tvůj názor na věk GTIho je zcestný-to je můj názor.U tebe si tak jistý zdaleka nejsem.Nevím,zda se jedná o životní postoj,nebo o kopii nějakého filmového hrdiny (samozřejmě kladného a proklatě čestného).Upozorňuji,že takoví žijou pouze na stříbrném plátně a v psychiatrických ústavech.
507
hrať sa na internetových fórach na niečo čo nie si je ľahké, žádný né že ne
507
O zivote? GTI o nem vi pomalu. Aby take vedel. Jeste toho mnoho neprozil. Jedine co se za kratky pobyt na svete naucil je vymyslet si, podvadet a navadet k podvadeni. I ten jeho nesmysl "jsi tim, cim je auto tve" jen pouze prebrane "jsi tim, cim bydleni tve". AG, jsi tak naivni, nebo to jeen delas?
507
Vyjadřuj se přesně, junáku. Proti tvé osobě nemám nic, co také? Já tě opakovaně kritizuji než za tvou pubertální projekci do věku čtyřicetiletého prodejce vlastních Range Roverů... a tvrdím, že pokud jsem byl jedním z prvních, který tvůj skutečný věk odhalil, tak dnes jsi si jistě už všiml, že tenhle závěr tu nečiním o tvém věku jenom já. Ano, jsi čtrnáctiletý puberťák. A co je na tom špatného, maRRiánku? To mi (nám všem zde) prosím napiš.
Nojo, však jsem taky nikdy netvrdil, že mam vysokou na čínskou střední třídu. Nebo jo? Já jsem spíš na ten real, než na obrázky.
Vidíš, jak se to pozvolna obrací proti tobě, maRRiánku? Když jsem tu tvrdíval, že ti nemůže být více jak 14, to ses durdil jak čertík, dokonce ses mě pokusil na svém blogu vymazat. No, tak se podívej jak na tebe nazírají kolegové... přece ti muselo být hned zkraje jasné, že asi těžko přesvědčíš dospělé lidí, že to co plodíš (včetně tvého blogu) může tvořit dospělej mozek. Chceš-li tu požívat stutus dospělého člověka (proč vlastně?), musel bys požádat svého otce, aby to tu za tebe vypisoval. Nechápu tě... přitom každý z nás ti tvé chlapecké roky závidíme, tím si můžeš být jistý. To jsou paradoxy, co?
nerieš diskutérov ale autá, tak nejak si to vravel nie?
Clovek bez osobnich zkusenosti toho mnoho nerekne, i kdyz pouzije mnoho slov. Zakrivena pater ale svede k reseni diskutera, kdyz si zde s autama nevi rady.
Páteř je od přírody dvakrát esovitě zakřivena,tudíž rovná záda jsou jaksi nemocí.Ani psychicky se to dnes již nenosí.... 😉
Ted jiz rozumim, proc nepochopis moji ironii.
No vidíš, pro mě je interiér Passatu naopak velmi pohodlný. Ideální polohu naleznu velice snadno, ergonomie příkladná. Z přístrojovky je cítit fortel. Design je čistý, navíc hrana svrchní části desky opticky oddělená dřevem či hliníkem je perfektní. Přístroje jsou v tubuse, dobře čitelné. Přístrojová deska vypadá stále perfektně, prostě nadčasovost.
Sedačky skvělé, v případě těchto sportovních i velice efektní po stránce vzhledu. CC má jiné výplně dveří, madlo je mnohem masivnější…
V čínském autě už jsem seděl, byl to Brilliance BS4. A věř mi, že Ceed je proti tomu Mercedes. Plasty otřesné, spáry někde vůbec neseděly, středový panel a vůbec celé pojetí jak z 80.let . Ředící páka divně vyosená jak v žigulu, kluzká koženková sedadla. Ještě, že nevíš o čem mluvíš. Protože jinak by sis to vůbec nedovolil vypustit do světa.
Sedačky skvělé, v případě těchto sportovních i velice efektní po stránce vzhledu. CC má jiné výplně dveří, madlo je mnohem masivnější…
V čínském autě už jsem seděl, byl to Brilliance BS4. A věř mi, že Ceed je proti tomu Mercedes. Plasty otřesné, spáry někde vůbec neseděly, středový panel a vůbec celé pojetí jak z 80.let . Ředící páka divně vyosená jak v žigulu, kluzká koženková sedadla. Ještě, že nevíš o čem mluvíš. Protože jinak by sis to vůbec nedovolil vypustit do světa.
Jsi zde prvnim, kdo vlastne reaguje na muj prispevek. Vazim si toho.
Mozna je pro tebe Passat pohodlnym, dostatecnym automobilem. Pro me je na pohled na stejne urovni jako cinsky sedan stredni tridy. Az budu mit moznost, projedu se (s tim cinskym automobilem), abych dokazal srovnat jizdu samotnou.
O mych zkusenostech s Passatem jsem zde jiz nekolikrat psal. Jizda v Passatu je stejna jako pohled na nej. Takova nemastna neslana. Nic prekvapiveho, nic, co by me k jeho rizeni pritahlo znovu. Ta napodobenina dreva je doslova strasna. Zde to neber jako kritiku samotneho Passatu, osobne se mi tmave drevo v interieru automobilu jednoduse nelibi. Mel jsem stesti a pred tydnem jsem si sedl do noveho Jaguaru. Ten ma drevo svetle, vse v poradku.
Odbehl jsem ale. Nekolikrat jsem zde do nebe vynasel prevodovku DSG. To byl jediny moment, jedina vec na celem aute, na kterou bych si docela rad zvykl. Jinak Passat je podle me prilis prumerny, za svoji cenu prilis.....nedodelany.
Mozna je pro tebe Passat pohodlnym, dostatecnym automobilem. Pro me je na pohled na stejne urovni jako cinsky sedan stredni tridy. Az budu mit moznost, projedu se (s tim cinskym automobilem), abych dokazal srovnat jizdu samotnou.
O mych zkusenostech s Passatem jsem zde jiz nekolikrat psal. Jizda v Passatu je stejna jako pohled na nej. Takova nemastna neslana. Nic prekvapiveho, nic, co by me k jeho rizeni pritahlo znovu. Ta napodobenina dreva je doslova strasna. Zde to neber jako kritiku samotneho Passatu, osobne se mi tmave drevo v interieru automobilu jednoduse nelibi. Mel jsem stesti a pred tydnem jsem si sedl do noveho Jaguaru. Ten ma drevo svetle, vse v poradku.
Odbehl jsem ale. Nekolikrat jsem zde do nebe vynasel prevodovku DSG. To byl jediny moment, jedina vec na celem aute, na kterou bych si docela rad zvykl. Jinak Passat je podle me prilis prumerny, za svoji cenu prilis.....nedodelany.
maRRiánku, znamenám tvou úvahu o Passatu jakožto nejprodávnějšímu sedanu-polotovaru v Evropě do kategorie blábol roku ve Zlatém ventilku 2008. Na tebe (v této kategorii) zde nemá nikdo >😁 :yes:
Mariánku,zdá se,že ti chybí přehled o historii,který bych,tedy pokud ti není 14,předpokládal.Aurora vystřelila skutečně v říjnu,ovšem dle tehdejšího místně používaného pravoslavného kalendáře.Tento datum u nás vychází na 7.listopadu,s tím ovšem soudruzi tehdy trestuhodně nepočítali,proto tedy VOSR.Toliko na úvod.Tvé přirovnání tedy značně pokulhává a křečovitá snaha o ovlivnění malého českého Jirky bere za své.Jinak už jen díky tomuto vozu jsem velmi rád,že se management VW nepokusil angažovat vizionáře tvého typu a toto mistrovské dílo stvořil.Takže soudruhu Dušíne opatrně ve svých proroctvích..... 😉
AG, rika ti neco ironie?
Ale jistě,přesto se i při ironii dají použít adekvátní data.Takhle uvádíš ostatní uživatele v omyl,že soudruzi neměli jasno.Většina z nich tu dobu nepamatuje,tak ať se alespoň něco přiučí.Za nějaký čas zhodnotíme prodeje CC a uvidíš,že i na tomto poli VW prodá dost aut.
No predpokladam, ze i dnes se deti ve skolach uci o VRSR. Osobne to povazuji za zakladni znalost kazdeho.
CC se prodavat bude. Napresrok uvidime cisla. Cislo prodeju CC se ale bude blizit cislu poklesu prodeju Passatu. To si zde ale budeme vysvetlovat ocekavanim "noveho" modelu.
CC se prodavat bude. Napresrok uvidime cisla. Cislo prodeju CC se ale bude blizit cislu poklesu prodeju Passatu. To si zde ale budeme vysvetlovat ocekavanim "noveho" modelu.
Pokud máš děti,tak nepředpokládáš,ale víš.Základní znalosti historie pokládám stejně jako ty za základní znalost kultivovaného člověka,proto mě tvůj "ironický" omyl docela zarazil.K prodejům-když přečteš článek pozorně,dočteš se jednu zajímavou myšlenku.CC je stvořen,aby zákazníci,kteří vyrostli z konvenčního Passatu,nemuseli hledat logické vyústění u konkurence.Navíc není vždy med míti Meda.Servis se stane tvým kamarádem,žřejmě i proto se dá připlatit za bezplatné návštěvy.Hodně lidí je už opravdu nazlobených,když to napíšu slušně a třeba si koupí CC.Tak nevizionař,třeba ti to pomůže.
Neslo o zadny omyl. Pokud si tu dobu pamatujes, vis, ze oslovovat soudruhu nebylo nutnosti. Zde se "soudruh" GTI znovu zmylil. Svou nedospelost uz mnohokrat ukazal. Dnesni mladez si o dobe pred 20 lety predstavuje horor. Ani v urcitem uhlu to horor byl.
Tedy i tehdy bylo mozne oslovovat pani/pane. To ale nemeni nic na faktu, ze slo o uplnou ironii.
P.S. dnesni "soudruzi" se moc od tech pred 20 lety nelisi.
O prodejich CC, jejich vyvinu a dopadu na Passat si promluvime za rok.
Tedy i tehdy bylo mozne oslovovat pani/pane. To ale nemeni nic na faktu, ze slo o uplnou ironii.
P.S. dnesni "soudruzi" se moc od tech pred 20 lety nelisi.
O prodejich CC, jejich vyvinu a dopadu na Passat si promluvime za rok.
Mariánku,titul soudruh není urážka.Používal se již za Ludvíka 14. a ve skutečnosti znamená osobu z nějakých důvodů spřízněnou.Minimálně je slušností toto oslovení používat,pokud patří ke stranické příslušnosti,což u Lenina a Stalina tak nějak předpokládám.Nutností se toto oslovení stalo pro ty,kteří v té době žili.Alespoň já neznám nikoho,kdo by v té době oslovení soudruhu nepoužíval minimálně ve vztahu k učitelům,orgánům,vojákům,činovníkům atd.V zájmu vyvinutého pudu sebezáchovy se toto prostě stalo nutností.Kdo prožil pochopí.
Dnešní mládež si nepředstavuje horor,ta si bohužel nepředstavuje většinou nic,protože představit si něco,o čem nic nevím,lze jen stěží.
Dnešní mládež si nepředstavuje horor,ta si bohužel nepředstavuje většinou nic,protože představit si něco,o čem nic nevím,lze jen stěží.
Teoreticky mas pravdu. V praxi u nas oslovoval pouze soudruh soudruha. Clen strany tak oslovoval dalsiho clena. Ono to nakonec bylo tak, ze zatvrzely clen strany tak oslovoval kazdeho.
Pri revoluci jsem uz ridil. Rekneme, ze pred revoluci jsem byl asi tak stary jako je GTI dnes. Uz tehdy jsem ale o svete vedel vice, nez GTI dnes.
Pri revoluci jsem uz ridil. Rekneme, ze pred revoluci jsem byl asi tak stary jako je GTI dnes. Uz tehdy jsem ale o svete vedel vice, nez GTI dnes.
Vidíš,zase omyl.Všichni lidi,i ti,kteří ve straně nebyli,toto oslovení denně používali.Dokonce po revoluci nám přišlo podivné oslovovat určité lidi pane a nějakou tu chvilku to trvalo,než jsme se to odnaučili.
Co jsi řídil?Nebylo to šlapací?Jinak mi ještě nesedí dva fakty.Kdyby jsi před revolucí byl tak starý jako GTI dnes,pak jsi již jistě v penzi (snad GTI promine).Za druhé si myslím,že ani dnes nevíš o světě více,než GTI tehdy.To je pouze projev mladického sebevědomí.Teď již nepochybuji,přestože jsem o tom dlouho nebyl přesvědčen.
Co jsi řídil?Nebylo to šlapací?Jinak mi ještě nesedí dva fakty.Kdyby jsi před revolucí byl tak starý jako GTI dnes,pak jsi již jistě v penzi (snad GTI promine).Za druhé si myslím,že ani dnes nevíš o světě více,než GTI tehdy.To je pouze projev mladického sebevědomí.Teď již nepochybuji,přestože jsem o tom dlouho nebyl přesvědčen.
Přesně tak, sice jsem byl v 89 dítko školou povinné, ale trvalo mi sakra dlouho než jsem místo soudružko začal používat paní, a to nejen ve škole.
Tak to jsi asi byl v dobré komunistické rodině.My jsme ve škole sice museli říkat soudruhu učiteli/soudružko učitelko,ale mimo školu už to bylo jen pane/paní.Holt někdo byl více aktivní,někdo méně.Dá se to říci i jinak.
Mou rodinu prosím vynech,přečti si celé vlákno.Psal jsem o oslovení vzhledem k určítým skupinám.Doma jem otce "soudruhu tati" opravdu neoslovoval.Nebyl bych proti,kdyby jsi tu větší aktivitu projevoval spíš při přemýšlení,než u oslovování. ;-\
Vzhledem k tomu že naprostou většinu lidí jsem oslovoval pane a ten soudruh byl vynucený tak přechod na jen pane nebyl problém.U koho to bylo naopak tak to potom chápu.Mimo jiné na celé diskuzi je vidět jak je celý passat nudný,když se diskuze zvrtla úplněě mimo.
Vzhledem k tomu že naprostou většinu lidí jsem oslovoval pane a ten soudruh byl vynucený tak přechod na jen pane nebyl problém.U koho to bylo naopak tak to potom chápu.Mimo jiné na celé diskuzi je vidět jak je celý passat nudný,když se diskuze zvrtla úplně mimo.
Pokud jsi byl dítě,prosím,já jsem všechny bez rozdílu oslovoval strejdo.Pokud jsi už pracoval,nebo absolvoval VZS,tak masovějšímu používání tohoto titulu nikdo neunikl a nikomu to nepřišlo jako něco špatnýho.Pravda u lopaty to moc nefrčelo.Jinak Passat bych nenazval nudným,špíše notoricky známým (napsáno už bylo snad všechno),těžko něčím překvapit.
Na závěr otázka.Budeš jako podnikatelský subjekt vyrábět stylistické výstřelky,které se ovšem nebudou moc prodávat,nebo radši výrobět pro široké masy s dvojnásobným ziskem?Nahlížej na nudu jak chceš,ale je to omezený názor.Třeba Toyota je ještě daleko "nudnější" a je to jednička.Kup si Punto a zbytek nech na těch velkých,co tahají za provázky.
Na závěr otázka.Budeš jako podnikatelský subjekt vyrábět stylistické výstřelky,které se ovšem nebudou moc prodávat,nebo radši výrobět pro široké masy s dvojnásobným ziskem?Nahlížej na nudu jak chceš,ale je to omezený názor.Třeba Toyota je ještě daleko "nudnější" a je to jednička.Kup si Punto a zbytek nech na těch velkých,co tahají za provázky.
Byl jsem ve škole a 2roky po revoluci nastoupil do práce.Přechod byl naprosto bezproblémový,každý ví kde mohldělat největší problémy.Tady nejde o nudu desingovou,ale čekal bych u tak vychvalované značky více technických inovací.Toyota je v inovacích i spolehlivosti daleko před VW,to nebylo to pravé srovnání.
Tak napiš technické inovace a ne nuda.Co máš u Toyoty na mysli za technické inovace?Nějak si nemohu žádné vybavit.
Když pominu jejich výborné motory VVTI,tak nejvíce práce odvedli na hybrydech,nejsou sice ideální,ale při přechodu na čistě elektrický pohon který zřejmě stejně jednou přijde je to naprosto nezbytné.VW přebírá jen techniku která se už někde osvědčila-FSI inspirace GDI,malé přeplňované motory,inspirace u Fiatu.V dieslech se má cenu vůbec vyjadřovat?Čemu za posledních 20let proklestily cestu?
Jiste. On AG ma jeste pionyrsky satek. GTI je jeste dnes svazakem. U nas se ucitelum rikalo pane/pani. V malych mestech se na uvedomnele nehralo. Jiste vsude bylo a je nekolik takovych kriklounu.
Ja jsem z meleho mesta a muzu te ubezpecit ze u nas se ucitelce soudruzko rikalo- a pokud byl nekdo tak drsny ze to zapominal tak nosil domu poznamky o nevhodnem chovani
Vzhledem k tomu že většinu lidí jsem oslovoval pane a soudruh bylo vynucené,tak přechod na jen"pane" byl velmi snadný.Vždy se hůře odvyká na co je člověk více zvyklý.
Vzhledem k tomu, ze v normalnim zivote se soudruhu/soudruzko oznacovali pouze ti nej.... komunisti, mi zadny problem nedelalo zapomenou na cele oznaceni.
Od maRRiánka se samozřejmě o žádnou ironii nejedná, ani nemůže. Napsat k leninovi "pan" může jen mladý člověk, který nikdy nikomu nemusel říkat soudruhu. Nezažil to ani ve škole ani v zaměstnání.Tu dobu nezažil. Narodil se kolem roku 1994. Lape tady po dechu, protože se mu jeho nesmyslná a nepochopitelná vize, že tu přesvědčí o tom, že je to blazeovaný čtyřicátník, co má autosvět v malíčku rozpuští v (logických) neznalostech. A to nejen o leninovi. Mariánek je těžkej pubertální případ.
takhle mel passat vypadat od zacatku
a ne jen motoristy. Co dodat... snad jen shovívavý úsměv. Zkuste ho nechat na Vinohradech, ve Vršovicích či Strašnicích parkovat venku přes noc. 😉
Face-lift se docela povedl, nicméně...
Kdopak mi pomůže rozluštit hádanku, kde jsme už viděli tenhle volant, sedačky, páčky klik a další detaily?
Jaké auto nám připomíná silueta vozu? No nic, škoda dalších vět.
Kam s tím vápnem pane Werich ? 😒
Kdopak mi pomůže rozluštit hádanku, kde jsme už viděli tenhle volant, sedačky, páčky klik a další detaily?
Jaké auto nám připomíná silueta vozu? No nic, škoda dalších vět.
Kam s tím vápnem pane Werich ? 😒
Dobré... nic víc, nic míň... to dnes nestačí... ;-\
to dnes nestaci ;-\ , nato ze som cisty italofil, nechapem o com vravite, co na tom aute nestaci? a povedz mi teda kto ma ponuknut viac...a kto ma 1? vidim v tom trocha zavisti že "vase" koncerny dane auticko nemajú >😁 inak passat cc nieje moj typ,no že je určite pekne mu odopret nejde 😉
Aaach jo... klasika... když tu někomu dochází argumenty, tak se tu hned vytahuje "závist"... prostě jsem jen vyjádřil svůj názor... od toho tu fórum mimojiné je, že? prostě podle mého názoru dobré auto... jenže v této kategorii očekávám prostě něco, co mě donutí podívat se podruhé a uznale pokývat hlavou...
ale napisal si to jasne, nie? TO DNES NESTACI, a ja vravim že stači 😉pretože v tejto triede asi konkurenciu nema, že? inak neviem o akých argumentoch tu vraviš, ved sam žiadne nemas... ešte si to auto ani nevidel live, ale už sa za nim neotočiš. Prosim ta nebud smiešny. no a na zaver mi ukaž auto v "TEJTO KATEGORII" za ktorým sa otočiš...
(PS: alfa by mohla niečo taketo vytvorit)
(PS: alfa by mohla niečo taketo vytvorit)
Tak nový Volkswagen Passat CC se podle všeho velmi vydařil. Design je elegantní, sebevědomý a dotažený a benzínové motory špičkové. S diesely už je to horší, systém čerpadlo-tryska již dnes moderním common-railům konkurovat zejména v kultivovanosti nemůže. Na iteriéru už je také vidět, že má svoje léta a například s novým Renaultem Laguna se příliš srovnávat nedá, avšak pokud překousnete tento drobný nedostatek a vyhnete se dieselu, určitě s tímto skvostným designovým kouskem chybu neuděláte. Jestli mu něco nechybí, pak je to image. P.s.: Tajný tip jsou foukané zážehy 😉
Image je jednim z hlavnich argumentu pro prodej automobilu "CLS segmentu". CC bude diky svemu nedostatecnemu image konkurovat tak.... hmmm....Passatu.
Interier je zrcadlem prilis nizkeho rozpoctu. Jednou se tato levnost Volkswagenu vymsti.
Interier je zrcadlem prilis nizkeho rozpoctu. Jednou se tato levnost Volkswagenu vymsti.
Takto kriticky to rozhodně nevidím. Image Passatu bych nepodceňoval a jsem přesvědčen, že prodeje mi v tomto dají za pravdu. Mimochodem, toto rozhodně není "CLS segment".
CC jde zcela a otevrene ve stopach CLS. Proto v uvozovkach "CLS segment". Image Passatu, tak jak ho zname je pouze zde na vychode. Prodeje budou, o tom neni pochyb, pouze ale na ukor Passatu.
Napsal jsi to hezky, jen prosím dočti horní článek o tom, jaká je v CC nafta. A image? No přece právě tím CC se spoluvytváří image automobilky...
hm niekto tu nečíta články ,ale len keca na diskusii čo?prečitaj si članok oba TDička sú CRka nové...interier je na tom designovo horšie,ale myslim,že to je jedina vec,ktoru ma laguna na rovnakej úrovni ako Passat.A image nechýba to by som netvrdil...
Komentovat techniku ani jízdní vlastnosti nemá smysl, tady je to prostě starý známý Passat... ať už si o něm myslí kdo chce co chce. Zajímavý je tedy design. Přední maska je vcelku pohledná, boční profil je opsaný od Mercedesu, takže taky ok. Co mi ale úplně nesedlo je na některých fotkách zadní pohled... obzvlášť v té černé s chromem to na mě působí trošku přeplácaně, samé světélko, samý prolis nebo lišta... takové Made in China nebo tuning. Tak uvidíme naživo. Obecně zůstávám u svého... DAS AUTO? Ne, děkuji. Když už bych měl volit za tyto peníze v koncernu, asi bych sáhl po Superbu.
Vzhledem k tvaru karoserie by se mi líbil liftback... no ale tohle zřejmě není auto pro rodinu.
Vzhledem k tvaru karoserie by se mi líbil liftback... no ale tohle zřejmě není auto pro rodinu.
ze takeho auta vytlacia klasicke sedany (passaty), len preto ze su lubive a ludom sa pacia (marketingove mlynceky na mozog).. co tam po tom ze vzadu sa uz nebude dat ani sediet. Strecha sa uz moze rovno zvazovat od A stlpiku ..a zadne dvere mozu byt rovno zavarene len ako take imidzovky s kluckami. Mat 180 cm a suchat hlavu o strop .. ved to uz ma aj pekna vysoka baba.
507
Tak Fuko když se ti ten zadek tak líbí, tak víš, co máš dělat. Hop, honem.
Tak nevim, jestli tě pro výstrahu nahlásit jenom administrátorovi nebo rovnou na drogový; přečetl jsem jenom začátek a konec😒br />
> Úplne nový typ automobilu
WTF? A CLS je co?
> doslova PASSATNE UŠLACHTILÝ
8-s
A to se mi to auto HODNĚ líbí.
> Úplne nový typ automobilu
WTF? A CLS je co?
> doslova PASSATNE UŠLACHTILÝ
8-s
A to se mi to auto HODNĚ líbí.
507
hm tipujem si 9tak na zakladnej škole? >😁
507
je vidno že si tak trošku jednoduchší 😉 ale kludne si piš v štyle GTI >😁 , no jemu to narozdiel od teba ide ty "ina dimenzia"
507
snažiš sa o to a nejde to >😁 ,
Úplne nový typ automobilu >😁 >😁 >😁 možno tak nova kopírka alebo scaner. Ano je pekne,ale tvoje reči su dost divoké :no:
Úplne nový typ automobilu >😁 >😁 >😁 možno tak nova kopírka alebo scaner. Ano je pekne,ale tvoje reči su dost divoké :no:
507
>😁 chalan aký maš odbor? murar čašník alebo nedajbože automechanik? trocha ti unikaju suvislosti
507
odbor? na základnej škole pokiaľ dobre pamätám odbory nemajú >😒]
asi tak tiež mam ten dojem ,že ešte neskončil základnú školu...tiež mám silný dojem ,že táto osoba tu už bola a nie raz.Muž resp. chlapec mnohých tvárii DD >😒]
507
ja nikde nepíšem,že Passat CC je zlé auto,ale tiež nepíšem také nezmyslené ódy,ktoré sa nedaju čítať...text podobneho typu si kludne prečítam ako ho napíše GTI,ale ty nemáš nato vek ,kapiš?
507
no chce ti naznačiť že si plácalov učeň a my si tlachy o passate a apoštoloch radšej vypočujeme od majstra ako učňa, comprende?
chcel by ho kopírovať,ale na to nemá hlavu...je síce pravda,že GTI to niekedy prehaňa /každy kto už je tu isty čas vie,že nie všetko mysliš 100% važne 😁/,ale ma nesporný talent na písanie čo snáď musí uznať každý...507 ma texty tak na úrovni svojích spolužiakov na základnej škole
507
Zdar,nema tady nekdo odkaz,kde si proklepnout ojete VW LT 35 podle VIN kodu, kdyz auto nema servisku? Na Volkswagenu nemaji zajem zjistovat historii a znameho na VW nemam. Pripadne na co si dat pozor. Diky za pripadnou radu. Pavel
Neni to škarede ale myslim že takovy jaguarek xf je podstatně pohlednějši.
a tiež podstatne drahší 😉
Tak nějak jsem to nezjištoval ale myslim že podobne motory a vybava nebudou zas tak rozdilne.Nebo se mylim?A navic mě šlo hlavně o vzhled.
... takového malého detailu jako je výstup ventilace? Kdysi koncern VW přišel s moc oblíbeným prvkem, které měly vozy od Fabie, přes Golfa až po Superb, a to byly zavíratelné výstupy. Kolečkem člověk nastavil výšku, či zcela zavřel. Mělo to však jednu nectnost a to trvanlivost. Stačilo párkrát otevřít a postupně se jednotlivé části roletky vylámaly. Zde se koncern poučil a už ani Passat CC tuto "vymoženost" nemá. Spíš by mě zajímalo, zda ty roletky v opěrce vpředu i vzadu budou mít výdrž, nebo se časem začnou zadrhávat... v horším případě je někdo loktem neprolomí. Jestli to není opět pokus o něco, co bude jen designový nefunkční prvek...
Chvíli tu nejsem a maRRiánek nahoře rozjíždí gotické romány o době rudého temna. Ještě že se zasmál alespoň kolega AG... který na rozdíl od maRRiánka tu dobu evidentně zažil a prožil.
Takže, v éře komunismu existovala jedna etapa - od jara 1968 do cca září 1969 (jo, 69) kdy se takříkajíc oficiálně (na školách) opustilo oslovení "soudruh" a říkalo se - pane/paní učitelko. Tehdy (do jara 6😄 jsme jako děti říkali ve škole zkomoleně "soužko" a nemohli jsme si zvyknout na to pane (ve škole). Jinak, zejména v době po roce 1971 bylo absolutně vyloučené říci ve škole, a to jak základní, střední tak vysoké učiteli, profesorovi či asistentovi jinak než - soudruhu. Tohle samozřejmě platilo (jak správně píše kolega AG) na všech oficiálních místech - před orgány VB (policie), na národních výborech atd.
Existovalo však jedno místo, kde se oslovení soudruh používat nesmělo - při jednání před soudem. Tam se zásadně oslovovalo - pane navrhovateli, pane odpůrce, paní předsedkyně. Bylo to tak mimo jiné i proto, že komunisti prostě nemohli připustit, aby zejména v trestním řízení oslovoval soudce obžalovaného - soudruhu obžalovaný... Jo, toto byly tehdy dokonalé paradoxy dějin.
Představy pubeRRťáka maRRiánka mohou krátkodobě na diskuzi zaujmout leda tak jemu věkově blízké kolegy. Ve věci "soudruha" tedy do doby, než se večer na téma oslovování za komančů na to zeptají svých rodičů...
MaRRiánek se tu projektuje do přispěvatele třikrát staršího než je jeho biologický věk (já tvrdím, že je mu 14). My starší mu to zde připomínáme proto, že by si měl uvědomit, jak trapně působí jeho póza. Přitom by jistě všichni na diskuzi uvítali, kdyby psal očima mladého kluka a zásoboval nás informacemi třeba ze světa matchboxů. Osobně bych to považoval za přínosné. Rozhodně za přínosnější, než když mě tu kluk, co ani neví jak se jmenoval Lenin trénuje z historie, která byla kdysi mou tehdější děsivou současností. Ví o ní (bohužel) asi tolik, co ví o autech... tedy hodně málo.
Ale co je v této souvislosti důležité. Ne všichni si tu padneme do náručí, ale všichni (mimo maRRiánka) tu píšeme, jak nám zobák narost´, někdo třeba vzletněji, někdo třeba razantnějí, úsporněji, vždy ovšem upřímně a vnitřně pravdivě. A všichni (mimo maRRiánka) svá slova držíme. Je to proto, že píšemem svým způsobem otevřeně, bojujeme, smějeme se a dráždíme se jako správní chlapi.
Základní maRRiánkův problém na diskuzi i na jeho blogu je, že vlastně namá co napsat a když už upoceně vymyslí nějaké vážné téma, plave v tom jak krtek v polívce. To je právě ta jeho "zasloužená" odměna za faleš věku, kterou tu na nás hraje.
Odhoď plášť falše maRRiánku, nebudeš tu k smíchu dospělým lidem a možná, že všichni oceníme, že i přes svůj nízký věk se už snažíš formulovat myšlénky. Formuluj ovšem způsobem vlastním čtrnáctiletým dětem, věř že roubovaný slovník dospělých ti nejen nesluší, nýbrž tě tu dokonale degraduje do jistě nechtěné pozice klauna.
Takže, v éře komunismu existovala jedna etapa - od jara 1968 do cca září 1969 (jo, 69) kdy se takříkajíc oficiálně (na školách) opustilo oslovení "soudruh" a říkalo se - pane/paní učitelko. Tehdy (do jara 6😄 jsme jako děti říkali ve škole zkomoleně "soužko" a nemohli jsme si zvyknout na to pane (ve škole). Jinak, zejména v době po roce 1971 bylo absolutně vyloučené říci ve škole, a to jak základní, střední tak vysoké učiteli, profesorovi či asistentovi jinak než - soudruhu. Tohle samozřejmě platilo (jak správně píše kolega AG) na všech oficiálních místech - před orgány VB (policie), na národních výborech atd.
Existovalo však jedno místo, kde se oslovení soudruh používat nesmělo - při jednání před soudem. Tam se zásadně oslovovalo - pane navrhovateli, pane odpůrce, paní předsedkyně. Bylo to tak mimo jiné i proto, že komunisti prostě nemohli připustit, aby zejména v trestním řízení oslovoval soudce obžalovaného - soudruhu obžalovaný... Jo, toto byly tehdy dokonalé paradoxy dějin.
Představy pubeRRťáka maRRiánka mohou krátkodobě na diskuzi zaujmout leda tak jemu věkově blízké kolegy. Ve věci "soudruha" tedy do doby, než se večer na téma oslovování za komančů na to zeptají svých rodičů...
MaRRiánek se tu projektuje do přispěvatele třikrát staršího než je jeho biologický věk (já tvrdím, že je mu 14). My starší mu to zde připomínáme proto, že by si měl uvědomit, jak trapně působí jeho póza. Přitom by jistě všichni na diskuzi uvítali, kdyby psal očima mladého kluka a zásoboval nás informacemi třeba ze světa matchboxů. Osobně bych to považoval za přínosné. Rozhodně za přínosnější, než když mě tu kluk, co ani neví jak se jmenoval Lenin trénuje z historie, která byla kdysi mou tehdější děsivou současností. Ví o ní (bohužel) asi tolik, co ví o autech... tedy hodně málo.
Ale co je v této souvislosti důležité. Ne všichni si tu padneme do náručí, ale všichni (mimo maRRiánka) tu píšeme, jak nám zobák narost´, někdo třeba vzletněji, někdo třeba razantnějí, úsporněji, vždy ovšem upřímně a vnitřně pravdivě. A všichni (mimo maRRiánka) svá slova držíme. Je to proto, že píšemem svým způsobem otevřeně, bojujeme, smějeme se a dráždíme se jako správní chlapi.
Základní maRRiánkův problém na diskuzi i na jeho blogu je, že vlastně namá co napsat a když už upoceně vymyslí nějaké vážné téma, plave v tom jak krtek v polívce. To je právě ta jeho "zasloužená" odměna za faleš věku, kterou tu na nás hraje.
Odhoď plášť falše maRRiánku, nebudeš tu k smíchu dospělým lidem a možná, že všichni oceníme, že i přes svůj nízký věk se už snažíš formulovat myšlénky. Formuluj ovšem způsobem vlastním čtrnáctiletým dětem, věř že roubovaný slovník dospělých ti nejen nesluší, nýbrž tě tu dokonale degraduje do jistě nechtěné pozice klauna.
507
Dnes to se soudruhama maRRiánek přepísk. Hodně přepísk. Ovšem jenom tím dokresluje svůj věk a (pochopitelný) rozhled, resp. nerozhled. Nahoře jsem to napsal... "všichni zde (mimo maRRiánka)..." To myslím vyjadřuje vše. Je to dítě, neurážejme se, mějme s ním trpělivost, já tipuji, že časem to své věkové trauma vyřeší. Bude muset.
Nepoužívej slovo VŠICHNI. Pokud by dle Tvé definice měli být VŠICHNI i já, tak raději nebudu nikdo, protože abych souhlasil či jen trochu repsektoval Tvá slova, tak bych musel hluboko klesnout.
Z počátku diskuze si se zdál relativně normální, což je bylo pro mne dosti překvapivé. Ačkoliv Tvé napadání gld bylo ubohé a naprosto nehodné věku, který tady uvádíš.
To, co jsi ukázal později, už o jakékoliv úctě nemůže být řeč. Předvedl jsi v celém svěm světle typ zakomplexovaného egoistického ušlápnutého nejspíš inženýrka, který si své nesplněné sny léčí v internetových diskuzích a tím, že již za totáče odebíral SM.
Jestli jsi tedy dospělý muž, člověk, který svým věkem má o životě přehled, tak by ses podle toho měl také chovat. Zatím tady předvádíš senilitou a životními neúspěchy ušlapnutého plešaticího všeználka, který svou vlastní egocentrismem všechny kolem rozeštval. Máš světlé chvilky, ale ty dokážeš během několika vteřin přebít.
Omlouvám se všem Tvým rektalním alpinistům, ale s jakýmkoliv nickem si neberu servítky.
Z počátku diskuze si se zdál relativně normální, což je bylo pro mne dosti překvapivé. Ačkoliv Tvé napadání gld bylo ubohé a naprosto nehodné věku, který tady uvádíš.
To, co jsi ukázal později, už o jakékoliv úctě nemůže být řeč. Předvedl jsi v celém svěm světle typ zakomplexovaného egoistického ušlápnutého nejspíš inženýrka, který si své nesplněné sny léčí v internetových diskuzích a tím, že již za totáče odebíral SM.
Jestli jsi tedy dospělý muž, člověk, který svým věkem má o životě přehled, tak by ses podle toho měl také chovat. Zatím tady předvádíš senilitou a životními neúspěchy ušlapnutého plešaticího všeználka, který svou vlastní egocentrismem všechny kolem rozeštval. Máš světlé chvilky, ale ty dokážeš během několika vteřin přebít.
Omlouvám se všem Tvým rektalním alpinistům, ale s jakýmkoliv nickem si neberu servítky.
Ty, jako zde ten hlavní rektální alpinista, bys sis měl hlavně udělat pořádek v sobě. Je tam toho na tři valníky. Myslím bahna. Nechci být přisprostlý.
Můžeš mi říct komu tady lezu do zadku? Ono plácání je jednoduché, ale podložit to fakty, to už Ti nejde, bobišu.
A nemluv o pořádku ve mě, já tady při každé diskuzi nerozpoutám flame a nenapadám ostatní.
A nemluv o pořádku ve mě, já tady při každé diskuzi nerozpoutám flame a nenapadám ostatní.
To víme všichni. Koneckonců ten odpornej slogan tu myslím vznikl až po zkušenostech s tebou. Ani nevím, kdo to začal psát. Pravda je, že ho zde užívá ta jaksi intelektuálně skromnější část diskutérů - gld (toho znáš ne, ty apod). Velmi upřímně ti píši, že se pohybuji v jiné vztahové rovině. Vlastně jsem se za celý život nesetkal s rovinou předmětné úvahy, kterou zde prezentuješ aktuálně ty. Jsem zvyklý ze svého života chválit, vyjadřovat podporu a tak. Ale tomu ty zatím nemůžeš rozumět.
Zrejme by celej diskusii pomohlo, keby jednoducho začneš niektoré príspevky ignorovať. Napádanie je veľmi jednoduché a urážky ťa dosť zhadzujú v očiach ostatných, tak prosím nechaj mariánka dýchať... Fakt si sa včera ukázal v dobrých farbách pri popise toho "obradu", ale toto je pod úroveň vzdelaného človeka, tak to prosím nerob. Nemyslím to urážlivo, len ako prosbu...
Myslet, je ho*no vědět. A to Ty právě předvádíš. Osočuješ tady lidi z nějakých Tvých výmyslů a výplodů Tvé fantazie, když už neví kudy kam.
Buď máš dlouhé vedení (což doufám ne) nebo se snažíš marně kličkovat. Prosím tedy znovu, snad se dostane odpovědi. Komu já tady lezu do zadku?
Jestli Tvé urážky, které tady dnes opět předvádíš, je vjadřením cituji: "
Buď máš dlouhé vedení (což doufám ne) nebo se snažíš marně kličkovat. Prosím tedy znovu, snad se dostane odpovědi. Komu já tady lezu do zadku?
Jestli Tvé urážky, které tady dnes opět předvádíš, je vjadřením cituji: "
Myslet, je ho*no vědět. A to Ty právě předvádíš. Osočuješ tady lidi z nějakých Tvých výmyslů a výplodů Tvé fantazie, když už nevíš kudy kam.
Buď máš dlouhé vedení (což doufám ne) nebo se snažíš marně kličkovat. Prosím tedy znovu o odpověď, snad se dostane odpovědi. Komu já tady lezu do zadku?
Jestli Tvé urážky, které tady dnes opět předvádíš, je vyjadřením cituji: " Jsem zvyklý ze svého života chválit, vyjadřovat podporu a tak.", tak tomu asi pak nerozumím, protože to již je mimo rozsah smysluplnosti. Popíráš své vlastní výroky v dalším příspěvku.
Včera jsi zde jednal dosti vyrovnaným a klidným dojmem, ale dnes? Někdo Ti rozdupal hračky?
Buď máš dlouhé vedení (což doufám ne) nebo se snažíš marně kličkovat. Prosím tedy znovu o odpověď, snad se dostane odpovědi. Komu já tady lezu do zadku?
Jestli Tvé urážky, které tady dnes opět předvádíš, je vyjadřením cituji: " Jsem zvyklý ze svého života chválit, vyjadřovat podporu a tak.", tak tomu asi pak nerozumím, protože to již je mimo rozsah smysluplnosti. Popíráš své vlastní výroky v dalším příspěvku.
Včera jsi zde jednal dosti vyrovnaným a klidným dojmem, ale dnes? Někdo Ti rozdupal hračky?
Ty nactiutrhaci! Sam jsi pisatelem tak hloupych prispevku, ze se jim malokdo vyrovna. Napsat hloupost ve smyslu "kratky pobyt na svete" svedci o tom, jak je tvuj nazor omezen. pokud nekdo bude na svete 200let, neznamena to nic o jeho vedomostech, inteligenci...vubec nic.
Tobe doporucuji, stoupni si pred zrcadlo, precti na hlas jakykoliv ze svych prispevku, omluv se vsem...a zitra zacni psat o autech!
Tobe doporucuji, stoupni si pred zrcadlo, precti na hlas jakykoliv ze svych prispevku, omluv se vsem...a zitra zacni psat o autech!
Mě se náhodou "pan Lenin" alias mariánek líbí. Dokonce si myslím, že mu nebude 14, protože normální člověk by se zajímal, co má jeho spolužačka pod kalhotkama se srdíčkama a nepouštěl se do polemiky kolem VŘSR a čínské střední. Ovšem pokud mu model Aurory právě sestavený s jeho soudruhem otcem, nebo soudruhem dědečkem nenastřílel uhry do jeho životem ošlehané tváře.
507
Jo, o tom také píši nahoře - jeho texty jsou křečovité, neboť nejsou z něho. protože on CHCE aby jsme si mysleli, že z něho jsou, to je ten jeho problém. Přitom, jak píši, všichnu (mimo něho) tu píšeme jak nám tan zobák narost´. A nejde vůbec o to, zda někdo umí dlouhé věty, nebo druhý jen napíše - je to pěkná kára. Právě ta krátká věta vyjádří upřímní názor toho kolegy, a to se zde cení. MaRRiánkova stylizace do kmeta před penzí... směšné.
A to nechci vstupovat do úvah o jeho obecných intelektuálních schopnostech. V tomhle je na to podle mně ještě čas.
A to nechci vstupovat do úvah o jeho obecných intelektuálních schopnostech. V tomhle je na to podle mně ještě čas.
Jo, to jsou. Mě napadlo, že není ani čech. Ja v jeho slovosletu vidím přeloženou angličtinu, DiGTInáre. Tohle tě ale napadlo taky. Buď jde o cizince, kterej mluví parádně česky, nebo o čecha, kterej už svůj jazyk zapomněl. To by taky vysvětlilo, jeho světaznalost.
Aha... 😄 Neříkám, že tě mám za extra náročného, ale žes takhle naivní, to bych býval ani netušil. Fakt.
Nazapomeň na můj tip - 14 let, s rodiči na práci ve Švédsku či Finsku.
Nazapomeň na můj tip - 14 let, s rodiči na práci ve Švédsku či Finsku.
V tomhle ma Mariánek pravdu. Tipuješ vždy špatně. I já si pamatuju F500. Trapas frajere.
O láhev koňaku, že mu je 14 a je s rodiči za prací ve Švédsku či Finsku.
To bych ho tam mohl někdy potkat. Zrovna jsem ze Štokhlmu přijel. :-!
Tuhle tady byl frajer, který mě dokonale vystopoval podle IP. Podle něl Mariánek psal z Číny. Co na to řekneš, že by ses tady hádal s číňánkem?
Tuhle tady byl frajer, který mě dokonale vystopoval podle IP. Podle něl Mariánek psal z Číny. Co na to řekneš, že by ses tady hádal s číňánkem?
Panove uz mne to nebavi - jsem demokrat a kazdemu uznavam pravo na jeho nazor, ale co nemuzu ani citit je zkreslovani historie- a obavam se ze tu Maraianek bud vedome ci nevedomky uvadi nepravdive informace a zkresluje fakta. Bylo mi 10 kdyz rudi sli od valu ale rozhodne muzu rict ze si pamatuji tehdy bezne osloveni soudruhu/ soudruzko. Ve skole byly nejen soudruzky ucitelky ale i soudruzky kucharky a soudruzka druzinarka. Doted si pamatuji ten sviravy tlak v zaludku kdyz nas honil soudruh VB a s nim soudruh pomocnik VB. Soudruh byl kazdy mimo rodinu a nejuzsi okruh rodinnych pratel ( nekdy se po revoluci ukazala ze soudruzi byli bohuzel i mezi nimi :no: ) . Pochazim z maleho mesta z Orlickych hor kde mela silne postaveni katolicka cirkev a i presto to u nas tak fungovalo.
Soudruhu jsem říkal jen ve škole a našli se i učitelé co si nechali říkat "pane". Že se někdo potřeboval bavit s policajtama a říkat mu soudruhu je jen jeho problém. Vždycky, a to v jakékoliv době,je to jen o vlastních morálních a hodnotových prioritách. Bavíme se o 80. letech a tam to moc odvahy nepotřebovalo.
A jak jsi mel rikal VB kdyz te chytil jak jedes v na kole znacky BMX a zbuzeroval te ze nemas odrazky a zvonek? BTW: Tak to mi vysvetli kdyz nebyla potreba odvaha proc jen tak malo lidi podepsalo Chartu ?
A ja si pamatuji soudruha milicionare, jak nas nechal strilet z jeho sluzebni zbrane. Ano byli soudruzi a soudruzky. Podstatne vice bylo ale panu, pani, sratka normalnich lidi. O to zde vsak neslo. Bylo to napsane s nadsazkou a jen GTI to svym talentem obratil ve flame.
Ono to oslovování není jednoduché.Většinou ale platí své k svému.Když je někdo třeba dobrovolný hasič,zahrádkář tak se mezi sebou oslovují"bratře".Ovšem někdo cizí je osloví"pane".To samé je i u soudruha.Jelikož jsem zvyklý na oslovení pane,tak si nejsem zcela jist že bych psal u Lenina oslovení soudruh.Nevím proč se vracet k oslovení které nám bylo vnucováno(s tím mnozí souhlasí).
Tak pan (tedy soudruh) placal se zase predvadi. Nahore jsem napsal prispevek, plne se venujici tematu. Nepsal jesem nez svuj nazor na tento model. Srovnal jsem CC k rijnove revolci. Nakonec vse vyslo ve flame, kdyz jsem pany Lenina a Stalina nenazval soudruhy, ale pany. Jakoby soudruh nebyl panem.
Chytil se toho mistni placal a svym stylem pokrivenym se vsechny snazi postvat proti me osobe. Zkousi to zde jiz dva roky. Svym hlucnym, nasilnym stylem plnym lzi, pretvarky a manipulace.
GTI ma mnoho co tajit. Neni nicim zajimavy, svuj blog plny nesmyslu a radoby humornych prispevku.
Jednoduchou psychologii muzeme odhalit mnohe. Napr. jeho nejpouzivanejsi slova. Masturbace, Play Station, dlouhy tahly, cowboy. Kazdeho, kdo mu nehraje do noty nazyva ctrnactiletym. Neni na snade, ze jeho nejvetsim klonem je mistni deb...Daniel. Podle meho GTI je liternarne nadany. Sice mu napsani prispevku trva velice dlouho, ale hledi aby byl bez hrubek a slohove bezchybny. Ano vazeni, GTI je nadanym.....teenagerem.
To je ale mnoho jedincu. Problemem je jeho stinna stranka. Navadi ke korupci, podvadeni. Urazi, ponizuje.
Zde na automobilovem webu je jen pramalo lidi, kdo vi o automobilech vice, nez ostatni. Napr. Premda nekolikrat dokazal, ze vi, zna a hlavne ma pristup k automobilum. Osobne zde prezentuji pouze sve nazory a osobni zkusenosti. GTI patri do skupiny prispevovatelu, kteri za pouziti mnoha vzletnych vet reknou velike NIC. Jeho vedomosti o automobilech jsou velice omezene. Za svuj kratky zivot toho ani mnoho zazit nemohl. Nekolikrat jsem ho pratelsky nepomenul, ze rozsiruje diky svym nevedomostem famy a velike nepresnosti. Nejznamejsi jsou jeho prognozy prodeju vozu KIA Cee'd a Fiat 500. Neprodejne a jasny propadak. Vsichni se obcas mylime, ale nekteri z nas to dokozeme priznat. Jedinec GTI, s pateri zakrivenou, vsak nikoliv. Na to je moc mlady, arogantni fracek, ktery by si zaslouzil poradnych par facek.
Chytil se toho mistni placal a svym stylem pokrivenym se vsechny snazi postvat proti me osobe. Zkousi to zde jiz dva roky. Svym hlucnym, nasilnym stylem plnym lzi, pretvarky a manipulace.
GTI ma mnoho co tajit. Neni nicim zajimavy, svuj blog plny nesmyslu a radoby humornych prispevku.
Jednoduchou psychologii muzeme odhalit mnohe. Napr. jeho nejpouzivanejsi slova. Masturbace, Play Station, dlouhy tahly, cowboy. Kazdeho, kdo mu nehraje do noty nazyva ctrnactiletym. Neni na snade, ze jeho nejvetsim klonem je mistni deb...Daniel. Podle meho GTI je liternarne nadany. Sice mu napsani prispevku trva velice dlouho, ale hledi aby byl bez hrubek a slohove bezchybny. Ano vazeni, GTI je nadanym.....teenagerem.
To je ale mnoho jedincu. Problemem je jeho stinna stranka. Navadi ke korupci, podvadeni. Urazi, ponizuje.
Zde na automobilovem webu je jen pramalo lidi, kdo vi o automobilech vice, nez ostatni. Napr. Premda nekolikrat dokazal, ze vi, zna a hlavne ma pristup k automobilum. Osobne zde prezentuji pouze sve nazory a osobni zkusenosti. GTI patri do skupiny prispevovatelu, kteri za pouziti mnoha vzletnych vet reknou velike NIC. Jeho vedomosti o automobilech jsou velice omezene. Za svuj kratky zivot toho ani mnoho zazit nemohl. Nekolikrat jsem ho pratelsky nepomenul, ze rozsiruje diky svym nevedomostem famy a velike nepresnosti. Nejznamejsi jsou jeho prognozy prodeju vozu KIA Cee'd a Fiat 500. Neprodejne a jasny propadak. Vsichni se obcas mylime, ale nekteri z nas to dokozeme priznat. Jedinec GTI, s pateri zakrivenou, vsak nikoliv. Na to je moc mlady, arogantni fracek, ktery by si zaslouzil poradnych par facek.
vůbec GTIho neřeš. Stejně mu ničím nepomůžeš, na svůj problém buďto přijde sám nebo dál bude hledat obdiv a uznání na auto.cz. Vím z vlastní zkušenosti k poznání musí člověk dojít sám, někdy i za pomocí psychiatra. Mimochodem vřele doporučuji.
Čoveče, ty jsi vážně zneuznanej nezmar! Ale piš dál, já se tě budu zastávat, soudruhu psychologu! Od tý doby, co se vytratil Petr Novotný z hlavních vysílacích časů, tak se neni čemu smát. 😉
GTI rozhodne neni mlady fracek- nesouhlasim s nim ve spouste veci ale rozhodne bych ho neoznacil za mladika - pro nej bohuzel. Nadhled ktery ma on se ziskava vekem a vzdelanim- to nevyctes ve 20 z ucebnice psychologie
Ten nahled (podhled) je pouhou pozou posazenou za dobre napsanymi vetami. To o cem pise a motivace ho prozrazuji. Je jen talentovanym klukem, ktereho mama nenaucila se chovat a ctit se druheho.
Talentovany bezesporu je ale minimalne ctyricatnik
Nesouhlasim. Snazi se nas o tom presvedcit. V kazdem druhem prispevku o tom pise. Kdyz tu samou lez reknes dostatecne casto, bude se jevit jako pravda. Toho se krivak GTI drzi.
Nikdy jsem si nemyslel ze se GTI buzu zastavat- ale krivak neni, mistrne ovlada ironii a ac jeho prispevky jsou velmi kontroverzni maji uroven.
To jak se snazi za pomoci lzi vsechny presvedcit o mem veku? Nejde pouze o mou osobu, dela to kazdemu, kdo s nim nesouhlasi. Dle me je GTI fracek.
GTI vi ze s nim ve spouste veci nesouhlasim ale pokud se s nim bavim a pouzivam pritom kvalitnim argumenty a fakta tak neni nikdy nase spory nezasly do osobni roviny a nikdy jsme necitili potrebu se navzajem zesmesnovat.
Zacalo to mou poznamkou o nespolehlivosti Range Roveru a jeho neslednym prodejem. Vim, Range Rover je pro GTiho modla, na kterou nikdy nevydela. Jen jsem mu napsal, ze to neni zadny zazrak na kolech. Byla to chyba, uznavam. Zborceny sen se spatne prechazi. Navic jsem ho prirovnal k stejne "spatnemu" Touaregovi V10. Od te doby se mne snazi ve vsech diskuzich zesmesnit.
zato do mňa sa obúva pravidelne..prečo? lebo s ním dosť často nesúhlasím..najprv sa ma snažil ešte odkopnúť svojimi vzletnými frázami a demagogickými zastieracími manévrami ale keď mu rupli nervy tak sme to všetci videli 😐 ...a aby nevyzeral ako hulvát, čo nemôže povedať priamo on, povie daniel
Hele psychologu, nevíš, kde vycucává ty dobře napsaný věty, jak říkáš? Myslíš, že je pouhým desetiletým synem soudruha Googla, nebo má jen tak dar od přírody?
Ma talent, uz jsem to napsal. Take si ale povsimni jak dlouho mu takove napsani prispevku trva.
Tvůj první chlup ve slipech a touha po dospělosti ti úplně zatemnil mozek. Věř, že až se probudíš, tak budeš každej den vzpomínat na tvůj současný věk. Snad jsem to napsal dostatečně rychle.
Za toto ti da GTI palec. Navtechu mylis se prilis casto. Kdyz se bavime o automobilech, nekolikrat jsem te upozornil a presel bez urazek. Zde se vsak mylis zcela schvalne. Omyl zde jiz neni omylem, ale lzi.
Palec je přesně to, po čem toužíš ty. Pokud v obsáhlejším textu nejsi schopen poznat alespoň přibližnou generaci pisatele, tak je to pouze proto, že jsi nevyzrálý jinoch, nebo naprostej hlupák.
Mě jsi označil za osobu tobě věkem rovného a věř, že můj syn je daleko starší, než ty. Pokud jsem v tvých myšlenkách u 1:24, pak ty jsi na začátku sběratelské kariéry, ovšem někde u prvního kindrvajíčka.
Mě jsi označil za osobu tobě věkem rovného a věř, že můj syn je daleko starší, než ty. Pokud jsem v tvých myšlenkách u 1:24, pak ty jsi na začátku sběratelské kariéry, ovšem někde u prvního kindrvajíčka.
Navtechu, svymi nazory a hlavne chovanim se blizis GTImu. Dole nekdo napsal navod jak pouzivat indulonu. Zkus to, ulevi se ti.
507
heh, tyhle slovní obraty by měli být vlastní každému, kdo udělal maturitní písemku. Máš-li aspoň trochu literární střevo, který dokážeš dostat do neskutečných extrémů, tak Ti klidně může být i 12. Znám pubertální pisatele, kteří mají daleko lepší styl, formu a vyjadřování, než tady prý téměř senilní GTI
Třeba je to tím, že jsi věkem příliš blízko těm 12-letým mariánkům a více slohu nepotřebuješ.
Je to tím, že jsem kdysi na střední dělával redaktora školního časopisu a dostal jsem do ruky tedy daleko lepší slohové útvary od mladších lidí.
Jenže slohová úprava je jedna věc a přehled o věcech, který nevyčteš, ale získáš "životem" je druhá. Většinou jí pozná člověk v přibližně stejný dekádě života, ale mariánek to rozhodně neni.
Přehled? Neříkám, že občas se člověk něco zajímavého dočte v příspěvcích od GTI, ale že by to bylo vždy o autech, tak to opravdu ne. Okřídlené prázdné fráze, ty ano, ale ty získáš i jinak, navíc jimi si na diskuzním foru o autech můžeš vybudovat leda tak postavení kvalitního plácala.
Souhlas. Taky si nemyslim, ze by GTI byl teenager. To je dost prestrelena idea - par prikladu za vsechny: Hodinky a vyber hudby (oboji viz. blog). Uz jen z toho se da usuzovat o jeho stari, predevsim ta hudba je dost zrejma - tohle neposloucha 15yo hejsek. Spis me obcas pri procitani diskuzi napada pojem "krize stredniho veku" 😉 Nic ve zlym panove
Ano hodinky a muzika jsou pouhou soucasti pretvarky. Vyuceny hodinar, nic vic. Vyber muziky ma vyborny. Znam lide meho veku, kteri poslouchaji Oldricha Noveho. Jde o zajimavy jev, nerika ale nic o veku.
BTW: Dle jeho zminky vyse bych rekl ze pan Diskuter GTI je pravnik a k soudu chodil uz pred rokem 89
Eh.. tak já poslouchám Pink Floyd, Roda Stewarda, Yanna Tiersena, The Doors atd.... a když naladím radio, tak na Oldies radio Olympic... a to jsem ani nezapočal třetí dekádu...
Bohužel musím uznat, že GTI má asi v otázce svého věku nejspíš pravdu. Věř mi, že s ním souhlasím tak v jednom názoru ze sta (nemám rád neschopnost přiznat druhému právo na názor a uznat, že se i on sám může mýlit), ale v několika diskuzích mi odpověděl argumenty, které docela naznačovaly jeho stáří. Bohužel... Naposledy (kdy jsem do diskuze napsal svůj názor, že dle mého názoru nemá pravdu a doložil to několika fakty) mi, jsa zaskočen, odpověděl, že tady nikoho můj názor nezajímá. Teda, on má zdejší diskutéry opravdu zmáklé... 😉 Tak jsem s ním přestal diskutovat.
507
Na některé činnosti je indulona hodně dobrá. Když se jí řádně namažeš od hlavy až k patě a zároveň otvor do kterého se snažíš tak vehementně dostat, tak si ušetříš mnoho energie a dotyčnému bolesti.
Odborně se tomu říká rektální alpinismus
😉
Odborně se tomu říká rektální alpinismus
😉
som zastánca názoru, že VEK NIE JE PATENT NA ROZUM. Ty ale šokuješ každým jedným príspevkom, studňa tvojej úbohosti nepozná dno. Prečítaj si to po sebe ešte raz a potom sa nad tým celým zamysli. Ak sa nerozplačeš tak niečo nieje v poriadku :no:
Nejak se nedokazu vnitrne srovnat s tim, ze se tu prezentuje, promenuje hlupak, ktery krome papouskovani a urazek nic nenapise. Nevazeny 507, JSI OSTUDOU TOHOTO FORA!!! Za celou dobu, co na forum chodim se tu nevyskytl vetsi MOZKOVY SALAT nez jsi prave ty. ZADAM TE, ABYS ZMENIL STYL SVEHO PSANI A PRISPIVAL POUZE CLANKY O AUTECH, NEBO NATRVALO ZMIZ!!!
Mariánku, říká se tomu kouzlo nechtěného... Totiž býti tak skvélým komikem bys nikdy nedokázal, pokud bys o to začal jen trochu usilovat... Ale při své snaze býti světákem jsi právě tím dokonalým komikem 😄 - tedy dokud píšeš o autech... Když jsi se dnes pustil do vážnějšího tématu, o kterém zjevně nevíš zhola nic, začíná to už postrádat i tu komiku - už je to jen nekonečně zesměšňující... Co mě však udivuje snad ještě víc než Ty sám je fakt, že někteří čtenáři jsou schopni Tvým větám snad i uvěřit...
Tvuj nick vysvetluje vse. Me zase bavis, kdyz se snazis "kritizovat" vse nevyrobene v nemecku.
Co vysvetluje? 😲
2.7 RS (Richard Simmons).
Veliky obdivovatel znacky a neunavny obhajce, ktery neuzna zadnou konstruktivni kritiku.
Veliky obdivovatel znacky a neunavny obhajce, ktery neuzna zadnou konstruktivni kritiku.
Tak co - má ještě smysl psát něco k tomu autu (Passat CC), když tu za chvilku máme 400 příspěvků a konec diskuse? 😄 No, prubnu to... To auto si rozhodně kupce najde, o tom není pochyb, neb pro to má všechny předpoklady - a) zdařilý exteriér (osobně mám výhrady k zádi, ale celkový dojem je velmi dobrý (oslovuje mě zejména přední část)), b) klasický VW interiér, který zákazníci oceňují (jak prokazuje čas a dlouhodobé prodeje (nad Mariánkovým srovnáváním s čínskou produkcí se nelze než lehce pousmát), c) dobré, plně konkurenceschopné jízdní vlastnosti (jo jo, není to sporťák, takže jistá sorta internetových „kupců“ již předem hází CC přes palubu, ale v reálném světě reálných kupců bude vše ok), d) vynikající nabídka motorizací (zde musím před VW smeknout - to, co byla jeho největší slabina před cca 4 lety, je v současnosti jeho snad nejsilnější stránkou), e) odpovídající image (ať chceš či ne, tak skutečnost, že VW prodává za o něco vyšší ceny než konkurence, je více než vypovídající - ukazuje, jak auto hodnotí ta ve skutečnosti nejkritičnější sorta lidí - totiž právě kupci a reální uživatelé). To vše spolu se skutečností, že se jedná o jakousi třešinku na dortu v produkci VW, by mělo Passatu CC zajistit úspěch. Toť můj názor - do bitvy jde Passat velmi dobře vyzbrojen...
To je mela, pubeRRta v amoku 😉 Pánové, děkuju za pochvalu a za podporu. Velmi mě rmoutí, že řada z vás odtušuje kolik mi asi je... co nadělám, život je rychlej, setsakra rychlej... Ovšem, čeho si považuju je to, že mě maRRiánkovci považují za sobě věkově rovného. To je balzám na mou okoranou duši. My, starší hoši si vzájemně umíme napsat a postačí nám jedna dvě věty abychom odtušili kvalitu kolegy a jeho životní zkušenost. Jenže zaujmout pubertu, to já osobně (a jsem na to pyšný) považuju za svůj velkej diskuzní úspěch 😄
Fantastický například je, že má story o Billie H. je tu pubertou označená za pózu >😁 Jo, pubeRRto, jednou si nějakou takovouhle pózu střihni na blogu, na svém blogu... Těším se na ní.
Tedy ale co mě vzalo je má udajná pomalost při psaní... sakra, vždyť já píši rychlejc´ než... jezdím 😄 No... skoro.
No, ale jestli maRRiánku chceš mermomocí odhadovat poměrně přesně můj věk, přečti jednak ofiko článek "GTI o GTI" - [odkaz]
a pak "50 nejlepších od GTI" - [odkaz]
tam máš šanci i při svém mladické rozdýchanosti mnohé pochopit... 😄 V jednom tě ovšem zklamu předem. Věkem mě můžeš dohonit jedině až budu v rakvi. Tohle by ti ale mělo spíše dělat radost...
Takže, abych to srnul😒br /> Ne všichni si tu padneme do náručí, ale všichni (mimo maRRiánka) tu píšeme, jak nám zobák narost´, někdo třeba vzletněji, někdo třeba razantnějí, úsporněji, vždy ovšem upřímně a vnitřně pravdivě. A všichni (mimo maRRiánka) svá slova držíme. Je to proto, že píšemem svým způsobem otevřeně, bojujeme, smějeme se a dráždíme se jako správní chlapi.
Základní maRRiánkův problém na diskuzi i na jeho blogu je, že vlastně namá co napsat a když už upoceně vymyslí nějaké vážné téma, plave v něm jak krtek v polívce. To je právě ta jeho "zasloužená" odměna za faleš věku, kterou tu na nás hraje.
Odhoď plášť falše maRRiánku, nebudeš tu k smíchu dospělým lidem a možná, že všichni oceníme, že i přes svůj nízký věk se už snažíš formulovat myšlénky. Formuluj ovšem způsobem vlastním čtrnáctiletým dětem, věř že roubovaný slovník dospělých ti nejen nesluší, nýbrž tě tu dokonale degraduje do jistě nechtěné pozice pubertálního klauna.
Fantastický například je, že má story o Billie H. je tu pubertou označená za pózu >😁 Jo, pubeRRto, jednou si nějakou takovouhle pózu střihni na blogu, na svém blogu... Těším se na ní.
Tedy ale co mě vzalo je má udajná pomalost při psaní... sakra, vždyť já píši rychlejc´ než... jezdím 😄 No... skoro.
No, ale jestli maRRiánku chceš mermomocí odhadovat poměrně přesně můj věk, přečti jednak ofiko článek "GTI o GTI" - [odkaz]
a pak "50 nejlepších od GTI" - [odkaz]
tam máš šanci i při svém mladické rozdýchanosti mnohé pochopit... 😄 V jednom tě ovšem zklamu předem. Věkem mě můžeš dohonit jedině až budu v rakvi. Tohle by ti ale mělo spíše dělat radost...
Takže, abych to srnul😒br /> Ne všichni si tu padneme do náručí, ale všichni (mimo maRRiánka) tu píšeme, jak nám zobák narost´, někdo třeba vzletněji, někdo třeba razantnějí, úsporněji, vždy ovšem upřímně a vnitřně pravdivě. A všichni (mimo maRRiánka) svá slova držíme. Je to proto, že píšemem svým způsobem otevřeně, bojujeme, smějeme se a dráždíme se jako správní chlapi.
Základní maRRiánkův problém na diskuzi i na jeho blogu je, že vlastně namá co napsat a když už upoceně vymyslí nějaké vážné téma, plave v něm jak krtek v polívce. To je právě ta jeho "zasloužená" odměna za faleš věku, kterou tu na nás hraje.
Odhoď plášť falše maRRiánku, nebudeš tu k smíchu dospělým lidem a možná, že všichni oceníme, že i přes svůj nízký věk se už snažíš formulovat myšlénky. Formuluj ovšem způsobem vlastním čtrnáctiletým dětem, věř že roubovaný slovník dospělých ti nejen nesluší, nýbrž tě tu dokonale degraduje do jistě nechtěné pozice pubertálního klauna.
To chce klid a nohy v teple, chlape. Jinak Tě odvezou do Bohnic a to může být docela brzy, jak tak koukám 😉
Psal jsi fakt úžasné příspěvky, chlape! :yes: . To bylo ještě za starých dobrých dob, kdy to na diskuzích vypadalo o trošku jinak než dneska...parta je fuč, zato například tenhle tvůj textík bude platit pořád. Musím ti za něj dát ještě jeden palec 😉 :yes: GTI: "Jo, kup auto. Kup káru, kup to pořádný vysněný dělo. Je úplně jedno, jestli ti ho naservíruje číšník bez tiku a bez naděje, na podnosu se slonovinovou lžičkou, nebo z něj budeš muset napřed sejmout umaštěnej film z loňský zimy, tedy z toho auta. Je to fakt jedno. Pocit, pocit neskonalé radosti je úplně stejnej, ať sedíš v Astonu nebo v Loganu. V tom je svět spravedlivej. Je jen na tobě, jestli se umíš radovat... Hlavně ho kup. A nenech si do toho mluvit. Celej život ti bodou všichni do všeho mluvit. Napřed ti budou říkat, abys pořádně zdravil, potom zas, že zrovna tohodle souseda už zdravit nemusíš... Pak ti budou rozmlouvat svatbu, a zanedlouho tě budou odrazovat od rozvodu. Na dovolenou budeš jezdit vždycky na ty blbý místa, protože ti kolem tebe vždycky ví o těch lepších... prostě nenech si do toho mluvit. Řekni si - do roka a do dne, a pak do toho řachni. A bude-li jetý, dolaď formu - kup speciál čistič na disky, na potahy a na lak pořádnej vosk a sprej na gumy, aby byly ausgerechnet černý (je to pak frčák). Kup houbičky na čištění nádobí, kup hadry, houbu na kastli a prachovky v OBI. A někam zalez a makej. Na pátek vem volno, a makej celej víkend. Pak to někam postav, poodejdi a mrkni na to nejkrásnější auto pod sluncem. Jo, bude stát kousek od tebe a doveze tě fakt až na Měsíc. Jenom si do toho nenech od nikoho nikdy kecat. Buď silnej. A vydrž. Auto tvejch snů je už za rohem..."
Děkuju, Alessio... :yes😒br />
Jo, to byly doby kdy tu čtrnáctiletí pubeRRťáci ještě necitovali starej zákon z hlavy... 😄
Ale hele, já nevím, zda jsem psal dobře či ne, ale těší mě, že se ti to líbí, já ovšem píšu takhle pořád... jenže ty máš málo času (vím...) a holt mě nečteš.
Jo, to byly doby kdy tu čtrnáctiletí pubeRRťáci ještě necitovali starej zákon z hlavy... 😄
Ale hele, já nevím, zda jsem psal dobře či ne, ale těší mě, že se ti to líbí, já ovšem píšu takhle pořád... jenže ty máš málo času (vím...) a holt mě nečteš.
to je fakt, stíhám jen diskuze pod některými články 😉. Stejně ale píšeš jinak...víc se opíráme do muziky (mimochodem, tu slečnu Billie právě poslouchám), což je dobré, ale taky víc kopeme do kotníků a to dobré není. I když...někdo ten kopanec asi potřebuje, ale mariánek k nim myslím si nepatří. tam je to váš osobní problém, já jsem s ním už řešil pár věcí, svoje postoje jsme si v klidu řekli (v klidu jsem položil Britu na zem... >😒] )a bylo. 😉
😄 Dobré je, že registrací nicků zmizeli ti holovětí pokřikovatelé. Zůstali veteráni, přišli noví solidní kolegové, co ví a ovšem jsou tu i maRRiánci. Dospějí.
P.S. maRRiánek neumí napsat tři věty. Já mám před vočima tu jeho větu z blogu, cituji "je o mně známo, že se zajímám o automobilové trhy"... já si to přečet´a řehtal jsem se snad deset minut. Rozumíš ta neschopnost napsat, ta je u něho až zoufalá. Pro mne je maRRiánek nehorší přispěvatel. Dole to píši - daleko víc si cením krátké, uderné, ale pravdivé, protože ževnitř, věty od kolegy, který mě sejme proto, že se mu CC nelíbí. To je totiž věta od osobnosti. MaRRiánek je pro mne tragikomická postava diskuze. O jeho blogu raději nepíši nic. 😄
P.S. maRRiánek neumí napsat tři věty. Já mám před vočima tu jeho větu z blogu, cituji "je o mně známo, že se zajímám o automobilové trhy"... já si to přečet´a řehtal jsem se snad deset minut. Rozumíš ta neschopnost napsat, ta je u něho až zoufalá. Pro mne je maRRiánek nehorší přispěvatel. Dole to píši - daleko víc si cením krátké, uderné, ale pravdivé, protože ževnitř, věty od kolegy, který mě sejme proto, že se mu CC nelíbí. To je totiž věta od osobnosti. MaRRiánek je pro mne tragikomická postava diskuze. O jeho blogu raději nepíši nic. 😄
hm. mimochodem, rychle mi pomoz - (odpovedaj okamžitě!!!!ALE HONEM!!! ČO?! TAK!? >😒]). nějaký tip na frajera s kytarou, co zpívá melodické písničky na lehčí poslouchání a umí to ku*evsky rozpálit jen třeba s kytarou basou nebo třeba klavírem. 😉 dík. PS: dneska jsem se zaposlouchal při "práci" do claptona unplugged u jednoho kolegy...docela zajímavé 😉
Myslíš jazz nebo blues-rock? v softblues-rocku je obrovským melodikem Tony Joe White. A ten to umí i rozpálit 😄
Ten clapton je krásnej...
Ten clapton je krásnej...
myslím spíš blues rock...něco jako The Man Comes Around od Cashe, však jsem už agitku dělal 😄. Tonyho stahuju, dík. další návrhy? Měnič v autě je nenasyta :-! 😉
Stáhni si za mě WHITESNAKE feat.VANDENBERGH - Live at Tokio. Je to lehký, nenáročný, melodie plná pr... a já to mam rád😊)) Třeba..
to jsem bohužel nenašel, tak jsem tam prdnul Good to be bad a uvidíme. Ale budu hledat dál. děkuji :yes:
CD se jmenuje Starkes in Tokyo, je to z 1997 a je to skvostný. Cením vkus. Já teď někde zahlédl ve výloze upoutávku na (asi) nové Whitesnake, ani nevím co to je.
Má to několik názvů, zprvu to snad vyšlo jen v Japonsku... Jo to nový je Good to be bad.
Aha, já mám ten živák z roku 97. Coverdale... ještě si pamatuji, když přišel k Párplům a já byl u kamaráda co přivezl Burn z jugošky... Dodnes fantastickej drajv. A pak ještě Stormbringer... No a z Burnu ten předposlední flák - Mistreated... to se bortí horizonty a slunce krvavě planou.
Nevim přesně z kterýho je to roku, ale bude to stejný s tim Wandenberghem. To nový jsem ještě neslyšel, má tam kolem sebe mladší jinochy, ale co je na "tůbě" vypadá dobře. No vůbec všechny lidi a kapely, co se motaly kolem Deep můžu každej den i s Morsem, přes Halen, Steve Vai a podobný "klišé kytaristy" až k Ozzymu. Je z toho takovej velkej rodokmenovej letitej dub.
Tak ještě něco, co se ti bude určitě líbit - Bruce Hornsby: Scenes from the Southside, je to z 1988... ale jako včera... Jinak na Bruceho pozor, osciluje mezi jižanským softrockem a jazzem, tak tohle je ten jemnej fantnastickej rock... a je to klavírista.
Tak DiGTInáre, na to jsem se musel jít podívat. A hleďme, ono to tak není. Když něco napíšeš do závorek a ještě napíšeš cituji, měl bys citovat. Takhle to vypadá, že má Mariánek s tou páteří pravdu.
Cituji: 'Neni zadnym tajemstvim, ze se aktivne zajimam o automobilove trhy Evropy.'
Hned to vyznělo jinak.
Cituji: 'Neni zadnym tajemstvim, ze se aktivne zajimam o automobilove trhy Evropy.'
Hned to vyznělo jinak.
Jo, tohle byl, je a bude dokonalej text a já přidávám GTI-mu taky jeden palec... :yes: 😄
Stará parta tady kur.. chybí ;-\
neuraž se, jen se ptám - jak dlouho sem chodíš? já nick T613 regstruju tak...rok. tys psal i dřív?
Nepsal, ale chodím jsem tady asi tři roky? Možná dýl. Takže krtky, plyšové ocasy, Micinčininy fotomontáže si pamatuji. Nebo jak dCi tady psal své "románky". Švihákovi záchvaty.. joo to byly časy.
Jsem sem začal psát, protože mě GTI nasral >😒]
Jinak sem píšu zhruba od Vánoc
Jsem sem začal psát, protože mě GTI nasral >😒]
Jinak sem píšu zhruba od Vánoc
a pamatuješ si i nějakou hovadinu odemě? 😄
Ty jsi inteligentní člověk, takže ne 😉 >😁
Čoveče, vím že tvoje máti měla Forestra, možná Legacy (paměť je strašná věc), ale víc asi ne. Možná bych potřeboval nakopnout :-!
Čoveče, vím že tvoje máti měla Forestra, možná Legacy (paměť je strašná věc), ale víc asi ne. Možná bych potřeboval nakopnout :-!
ano, legacy, sedánek, stále slouží výborně. Má sice už pár šrámů od závistivců (pětikoruna,klíče,pěst...), ale stále se to mechanikům daří docela dobře maskovat. Už se do něj moc často nedostanu, mám svoje + občas ještě nějaké jiné, ale stejně mě vždycky na prázdné silnici potěší...klucí subarácký fakt umí sladit podvozek s autem, to se musí nechat.
To byla doba. Chybí mates, ZZ,... ;-\
Parta se dá udělat kdykoliv nová. 😉 Když pak nikdo nebude v zápalu hádky na veřejným webu vyvěšovat, kdo čím přijel, v jaký ulici bydlí, kde pracuje, jak vypadá atd, možná i vydrží dýl. Druhej sraz byl už jenom pro prověřený udavače 😒 Holt netiketa prověří charakter. Osobně nemám potřebu partičkovat se za každou cenu. ps: Věřil by si, že i já se několik prvních dní s GTIm hádal? >😁 >😒] Samozřejmě jsem mu vysvětloval, že VW jsou šunky.
507
Tak podle zdejši diskuze je DVOJHAJZL tak nějak nezajimavy.A toť i muj nazor.V teto třidě je totiž cokoliv zajimavějšiho i když toho neni moc snad ten meďour a jaguar.
GTI a marianku,puberťáci jste asi oba. Vždy si vaše příspěvky rád přečtu,máte 100krát lepší slohové nadání než já a o autech taky dost víte,ale vaše spory si vyřešte prosím někde jinde...
Řekl jsi to opravdu trefně. Od aut jsme se dostali přes klasické osočování z puberty, malých rozhledů a mozků k soudruhům a co kde který byl, ale k autům jsme se téměř nedostali. 8-s
Já tohle napsal v březnu 2005... žasnu jak je to aktuální, jak to stále platí. Co naplat, ještě jsou pravdy pravd😒br />
Ty, ten náš největší z největších. Ty, ten neokázalý z neokázalých. Ty, ten hrdý z hrdých. Ty, ten nezlomný král nezlomných.
Ty, náš GURU, náše ikona, naše spása. Ty ses vrátil. Jistě, šamane her a kejklí. Tvé stopy v prachu cest nezavane ani uragan.
Tys PASSAT. Tys věčný, tys nekonečný jako vesmír kolem nás, tys hluboký, jako vesmír v nás. Tvé tělo velebíme, tvou duši vynášíme. Ty jsi náš chrám, ty jsi náš GRÁL. Tobě oběť, tobě dar. Své tělo, svou víru, svuj zmar.
Vidíš vidíš diskutére... jsou pravdy světů jsou sloky dní. Tak pluj na vlně světla, tvůj Apoštol u kormidla bdí...
Dobrou noc fanatici :yes:
Ty, ten náš největší z největších. Ty, ten neokázalý z neokázalých. Ty, ten hrdý z hrdých. Ty, ten nezlomný král nezlomných.
Ty, náš GURU, náše ikona, naše spása. Ty ses vrátil. Jistě, šamane her a kejklí. Tvé stopy v prachu cest nezavane ani uragan.
Tys PASSAT. Tys věčný, tys nekonečný jako vesmír kolem nás, tys hluboký, jako vesmír v nás. Tvé tělo velebíme, tvou duši vynášíme. Ty jsi náš chrám, ty jsi náš GRÁL. Tobě oběť, tobě dar. Své tělo, svou víru, svuj zmar.
Vidíš vidíš diskutére... jsou pravdy světů jsou sloky dní. Tak pluj na vlně světla, tvůj Apoštol u kormidla bdí...
Dobrou noc fanatici :yes:
Ještě než usneš. Mohu si tam dosadit jiné auto? Mé srdce vždy nesmyslně patřilo Favoritům, ačkoliv se tomu všichni divili, jako se diví i Tobě.
nemal zniet tvoj prispevok nejak takto? lebo co tu zakazdym pri passate vyprdis... 8-s
btw, rozbor poezie pisanej volnym versom som nikdy nemal extra v laske, tak nemohol by si mi laskavo vysvetlit tak po lopate, jazykom pochopitelnym neskusenym pubescentom (naozaj sa rad necham poucit od niekoho svetaznaleho), aky je vyznam a v com vidis zmysel tej svojej onanie? sorry, som chcel povedat ody... fak som povedal onanie? to som si len nemyslel???
btw, rozbor poezie pisanej volnym versom som nikdy nemal extra v laske, tak nemohol by si mi laskavo vysvetlit tak po lopate, jazykom pochopitelnym neskusenym pubescentom (naozaj sa rad necham poucit od niekoho svetaznaleho), aky je vyznam a v com vidis zmysel tej svojej onanie? sorry, som chcel povedat ody... fak som povedal onanie? to som si len nemyslel???
Vynikající design + super kvalita + přijatelní cena = velká šance na úspěch. Jednoznačně nejkrásnější Vw. 😄
boberko
Velke auto, male okna - to sa clovek citi jak v tanku, ked ma z toho na*** vyhlad. Moze byt luxusny, moze mat super motory, perfis podvozok a suprovu kvalitu - aj tak stoji za prd, lebo v tom sedim jak utopenec vo vreci a musim natahovat krk na vsetky strany aby som nieco videl a do nikoho nenabural. To je blbe, ked su mrtve uhly pomaly vacsie ako vyhlady....
snad se panove (a 507) nebudou zlobit 😉
[odkaz]
[odkaz]
>😁 >😁 :yes: Hele, ten Range měl bejt vyvedenej v barvě maRRiánkovejch ruměnců na tváři 😄
P.S. Špičkové dílo, Andřej Varhola vytrčuje palec :yes:
P.S. Špičkové dílo, Andřej Varhola vytrčuje palec :yes:
Jsem rad, ze jsi pochopil smysl meho umeleckeho dila 😄 Mela to byt pouze kulturni vlozka do jiz tak velice kulturne bohate diskuze. Nechtel jsem nikoho urazit...Pouze jsem vybral nekolik perel...Moje platno bylo omezeno velikosti. Tady na tech diskuzich se najde takova spousta bezva frků, ze bych mohl zacit psat Rychle sipy revival
507
Tak jsem se dostal po delším čase sem auto cz,já původně myslel,že se tu diskutuje o autech 😄.A o no zatím většina příspěvků je o osobních útocích :no:.Takže shrnutí😜asat CC je docela hezké auto,které já osobně mít nemusím(přiznám jsem přízemní typ,který chce praktičnost).Před rokem 89 jsem chodil na střední a soudruh bylo běžné,vyžadované oslovení všech státních činitelů(ředitelé byli také státní >😒] ).Velká část příspěvků Mariánka a GTI nemá hlavu ani patu,jsou to jen osobní útoky,zkuste se pánové nad sebou zamyslet,aspoň 10 minut,než něco napíšete.
Normalny Passat aj ked to nie je ziadna designova bomba ujde,neurazi,nenadchne,proste typicky VW.Ale toto,na tych fotkach ta * vyzera teda velmi zvlastne a aj celok je divny,predok sa bije so zadkom(ako u Tiguanu,takze to bude asi novy trend u VW).Cele to vyzera ako tucna korytnacka,na ktoru padne panel a vylezu jej pritom ocicka.
Cituji: "Průzkum exteriéru omezím na konstatování, že jde o velmi elegantní auto, které v lázeňských letoviscích jižně od Mnichova budilo mezi rekreujícími se důchodci skutečně velkou pozornost."
...
...
Co dodat >😁 >😁 >😁 Interier plus minus jako normalni passat, exterier pro duchodce. Hm.. :-!
...
...
Co dodat >😁 >😁 >😁 Interier plus minus jako normalni passat, exterier pro duchodce. Hm.. :-!
Dizajn karosérie je celkom prijatelný, no ako celko to posobi skor ako nieco narychlo upecene a uvarene, CC malo ist svojou dizajnerskou cestou a neupinat sa na popularitu passatu, myslim ze tento model caka podobny osud ako model phaeton, ktory spociatku zaujal ale neohuril a potyka sa a umelo preziva s par predanymi kusmi rocne. Na zaver si myslim ze VW chyba vlastne oddelenie sportoveho dizajnerstva, alebo spolupraca s vlastnimi koncernovimi oddeleniami audi alebo seatom, myslim si ze ak by sa dali tieto divizie do prace na sportovom modeli mohlo by vzniknut nieco velmi zaujimave. 😉
Dobrý den,
seženu Vám naprosto nový VW Passat CC (ale i jiné značky) za SUPER CENU (již od 719 tis.vč DPH) z Německa. Doba dodání cca tři měsíce. Bližší info na: baggio-cars@email.cz.
Děkuji, hezký den
seženu Vám naprosto nový VW Passat CC (ale i jiné značky) za SUPER CENU (již od 719 tis.vč DPH) z Německa. Doba dodání cca tři měsíce. Bližší info na: baggio-cars@email.cz.
Děkuji, hezký den
Bral bych 125kW TDI, nebo snad 1.8 TSI.......