Novinky
Blue Sun
0
Peugeot TT.
T613
0
"kopie" hezčí než originál 😉
miromen
0
Taky to tak vidim i když pažouty nemusim
Blue Sun
0
Kopie stejná jako originál, nezaujme ani jedno 😒
Johnnn
0
:yes: taky se mi nelíbí ani jeden, ale 308 RC je dravější a není tak moc holčičí (což ale nepovažuju za chybu). Zajímala by mě cenovka...
Klaudius
0
Presne, ale Frantíci tomu dodali kus elegancie navyše. Ten dlhý vystrčený zadok mi pripadá príťažlivejší, ako nenápadná ***ka TT. 😄
T613
0
mám shodný názor 😄
Blue Sun
0
Já nějak nemusím vystrčený zadky >😁 Dávám přednost jemné nenápadnosti. Bohužel v případě Z i TT to nějak není pro mě.
Pjenkava
0
Audi je daleko hezčí, přeci!
...no přimlouval bych se za klasické kabrio s plátěnou střechou.... jenže Peugeot je průkopníkem CCček.... no zase ale tohle je v podstatě sporťák... tak se necháme překvapit... Jsem rád, že vyvíjejí sériovku, byla by obrovská škoda, kdyby RC Z skončil jen jako studie...
Škoda, že nejsou uvedené také fotografie interiéru, protože ten je prostě omračující. Dokonalý, vkusný a sexy.. Především ale charakterní - obsahem odpovídá formě, která je vyhraněná a přes viditelnou podobu s TT je svá a origiální. Chronograf uprostřed mezi výdechy klimatizace je tak dokonalý, že když jsem to viděl poprvé, na chvíli jsem přestal dýchat 😄 :yes:
Je evidentní, že oproti konceptu tehnle provokatér trochu přibere, ale 160 kW si s ním poradí lehce. Peugeot vždycky uměl podvozky - když se mu chtělo, tady jsem velmi zvědav, do jaké míry využije dostatek hmoty na zadní nápravě k neutrálnímu chování. No prostě se moc těším! :yes:
Je evidentní, že oproti konceptu tehnle provokatér trochu přibere, ale 160 kW si s ním poradí lehce. Peugeot vždycky uměl podvozky - když se mu chtělo, tady jsem velmi zvědav, do jaké míry využije dostatek hmoty na zadní nápravě k neutrálnímu chování. No prostě se moc těším! :yes:
No až tak mne ten interiér nepřekvapil... Je pravdou, že příjemný na pohled je, ale tenhle volant se najde v každé 306 😉 Trochu funkcí mohl na něj Peugeot naservírovat, když má v tomto přeborníka Citroena v koncernu...
Kdyby měla 306 takový volant, jdu do ní! >😁 :yes: Peugeot jde narozdíl od Citroënu cestou umístění ovladačů pod volantem - na "páčkách". Myslím si, že to má dobře zvládnuté a RC-Z nebude výjimkou. Před pár dny jsem najel něco přes tisíc km v C-Crosserovi s multifunkčním volantem tak, jak ho dělají Japonci a vlastně i mnozí jiní a vůbec mi to nevyhovovalo. Když vynechám pochybnou logiku ovládání, tak natočení volantu kdekoliv ve městě znamenalo jasné STOP mým pokusům o tišení rádia na volantu. Citroën s pevným středem volantu je uživatelskou přívětivostí úplně jinde a Peugeot to pochopil také, jen to provedl jinak 😉
No tak, hned z mého překlepu nemusíš dělat komedii, samozřejmě byla myšlena P307 😉 Docela se mi to plete, 306 má jeden známý a druhý 307 a kdo se z těch čísel má vyznat.
Co se týče umístění na volantu, tak jsem pro kompromis. Osobně mám rádio pod volantem a tempomat na volantu, což považuji za ideální... 😉
Co se týče umístění na volantu, tak jsem pro kompromis. Osobně mám rádio pod volantem a tempomat na volantu, což považuji za ideální... 😉
nemožem si pomoct, ale toto auto je strašneee... ako nejaka skomolenina VW brouk+nisanZ+ešte nejake auta. Ten dizajn mi príde strašne prečačkaný a prehnaný (audi TT je daleko daleko lepšie,ak už to niekto porovnáva):no: :no: :no:
No proti vkusu žádný dišputát.. Ale vidím to stejně jako většina lidí výše, tohle se Peugeotu hodně povedlo a i ve srovnání s TT (čistě z hlediska designu) bych se přiklonil k Frantíkovi.. A to většinu současných Audi z hlediska designu hodnotím hodně vysoko..
Škoda, že pánové z peugeotu neuměj vymyslet originální design... Jestli je tu někdo, kdo nevidí jasnou inspiraci a kopii audi TT, tak prosím k očnímu. A 30 Kč s sebou!!!! :no:
Aký si ty múdry...
Jasne, týmto modelom Peugeot mieri presne na TT, ale kópia? K očnému by si mal ísť najprv sám. Alebo do jazykovedného ústavu, aby ti vysvetlili význam slova "kópia".
Keď už sme pri tej podobe, inšpirácia TT je jasná, ale na druhý pohľad je skôr tento voz podobnejší starším bratom CC. Kopírovanie alebo plagiátorstvo možno vyčítať niektorým číňanom, ale Peugeotu v tomto prípade určite nie.
Jasne, týmto modelom Peugeot mieri presne na TT, ale kópia? K očnému by si mal ísť najprv sám. Alebo do jazykovedného ústavu, aby ti vysvetlili význam slova "kópia".
Keď už sme pri tej podobe, inšpirácia TT je jasná, ale na druhý pohľad je skôr tento voz podobnejší starším bratom CC. Kopírovanie alebo plagiátorstvo možno vyčítať niektorým číňanom, ale Peugeotu v tomto prípade určite nie.
Novinář napíše, že je inspirován Audi TT a všichni přikyvují. Přitom se ani jeden nezamyslí nad tvarem přední masky a kapoty TT a Peugeota... nesrovnají záď, kde jsou zcela jiní a nepřímou linii skel byychom u TT hledali taky marně. Podobnost velikostí a těmi základními oblouky je, ovšem konečný výsledek je podstatně rozdílný.
A říkat, že design Audi je originální, tak to je snad vtip. Audi dělá tak uhlazené tvary, že kdokoliv, kdo by použil obyčejný oblouk či přímku by mohl být napaden z plagiátorství společností Audi.
A říkat, že design Audi je originální, tak to je snad vtip. Audi dělá tak uhlazené tvary, že kdokoliv, kdo by použil obyčejný oblouk či přímku by mohl být napaden z plagiátorství společností Audi.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tak ja ti tych 30 KC dam, aby si sa dal vysetrit.😊) Ukaz mi JEDINY model automobilky PEUGEOT ktory sa podoba na nejakeho konkurenta.. nebodoba sa ani svojim koncertovym kolegom z citrojenu max tak 4007, co sa neda povedat o passatoch a oktavkach a podobne. Peugeoti sa podobaju tak maximalne na iny peugeot. Peugeota spoznas v tme v kolone desiatok aut asi ako jednu z mala znaciek, a to sa moze jednat o 206ku az po 607ku. 308 RC Z je nadherny voz, Audi TT v nom nevidim ani v najmensom. To ze to ma podobne riesenu siluetu, podciarkujem siluetu karoserie este z toho nerobi kopiu TT.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jeho designer je 30lety nemec Boris Reinmöller.
Zadni cast vypada jak z porsche cayman, cele pusobi jak TT, ktereho je i konkurent. Mam ale tuseni, ze nazivo bude vypadat levne a dost velkym sklamanim. Podobne kdysi sklamala dopredu vychvalovana Toyota Mr2 kdy se pokousela z kopirovat porsche boxter 1:1 - nakonec to byl smesny debakl
Zadni cast vypada jak z porsche cayman, cele pusobi jak TT, ktereho je i konkurent. Mam ale tuseni, ze nazivo bude vypadat levne a dost velkym sklamanim. Podobne kdysi sklamala dopredu vychvalovana Toyota Mr2 kdy se pokousela z kopirovat porsche boxter 1:1 - nakonec to byl smesny debakl