0
zdravim vsechny motoristy, ma nekdo zkusenost se super veci, s kterou se bohuzel setkavame 1 z rok? mluvio otevirani kufru - na zmacknuti dalkoveho ovladace se vam otevre kufr dokoran, chce to asi nejakou hydrauliku. je to velmi uzitecna vec, ale take velmi efektni. mate teda zkusenosti nebo alespon odkaz, kde by se to dalo sehnat na montaz? :shock: dik
briza
0
Ja to na aute mam (Honda Accord Tourer). Je to ale montovane uz ve vyrobe takze ti nepovim kde to sehnat jako dodatecnou montaz. Ovladane je to elektromotorem. Jinak zkusenosti - v katalogu k tomu Honda pravi neco v tom smyslu: "Muzete si myslet, ze je to zbytecnost, ale brzy to budete povazovat za nedilnou soucast vaseho auta". Neco na tom je - obzvlast kdyz ma clovek plne ruce veci, ktere chce dat do kufru, volna ruka zadna a kvuli vode (blate, snehu, ...) na zem ty veci davat nechce. To tlacitko na klici mezi dvema prsty zmackne vzdy.
0
* je ta, že v USA to měly už před 20 lety Lincolny např.. nebo cadillacy. To sou novinky co...I když některým jen poodjelo (nadzvedlo) se po zmáčknutí tlačítka víko kufru, nadzvednout dekl ste musely samy. Ale na tu dobu....
Já jsem to viděl akorát na autosalonu při akci na Vectře a u sedanů třeba MB S a 7er,osobní zkušenost nemám.
Toto stejné(dodělávku) hledal jeden člen na autorevue a pokud vím,tak zatím nic nenašel.
Toto stejné(dodělávku) hledal jeden člen na autorevue a pokud vím,tak zatím nic nenašel.
to je hrozny, v cechach se neda nic sehnat, kdyz clovek neco potrebuje alespon trochu neco nekonvencniho.. ale vzdyt se daji dokonce i prestavet dvere na vertikalni otevirani!! a tohle ne? myslim si, ze je to opravdu uzitecny a taky dost efektni.. budu jeste hledat a dam vam vedet zatim cuzz 😉
Tak si můžeš aspoň nechat přestavět víko kufru na horizontální otvírání, ať je to trochu nekonvenční 😁
diky brizo! presne tohle jsem myslel! super prriklad vyuziti! jinak gratuluji a tise zavidim, ze to na aute mas 😊, ale melo by se to dat nekde sehnat, nebo si zalozim firmu, ktera tohle bude vyrabet 😁
Viděl jsem SUV myslím Lexus, kde se to zjevně samo taky zavíralo z plně otevřené polohy, pěkně pomalu a elegantně jako střecha na kabrioletu. 😊
Tato blbost by se mi taky líbila v opačném směru práce s nákladem, naložíte plné ruce a není čím zavřít. 😊
Ale zase ten vztek, až se to vykaká...těžko říct, časem to beztak bude všude.
Tato blbost by se mi taky líbila v opačném směru práce s nákladem, naložíte plné ruce a není čím zavřít. 😊
Ale zase ten vztek, až se to vykaká...těžko říct, časem to beztak bude všude.
ja neznaly takychto vymozenosti som im to na autosalone v MB GL zavrel rucne. sice som sa cudoval preco bolo treba k tomu tolko namahy v aute za neviemkolko milionov ale potom mi to predsa len doslo >😁 inak fakt skvela vec >😁
Co když prší a spěchám? Nebyl by ze mne hastrman, než se elektrické dveře otevřou? Musí to být přece podstatně pomalejší, než když to vezmu rukou. Tuším že v testu pažouta 1007 na to nadávali u samočinných posuvných dveří. Prší, sněží, vítr, mokromokrofšudefšude.
Tím to vůbec neodsuzuju, pěkná vychytávka.
Tím to vůbec neodsuzuju, pěkná vychytávka.
Trva to tak 8 - 10 s od zavrenych do uplne otevrenych (a naopak). Je to ale dalkove ovladani se stejnym dosahem jako odemykani takze kdyz zacnes otevirat uz pri prichodu k autu jsi celkem v klidu. Nez polozis veci do mokra na zem, otevres ruzne kufr a znovu je (ted uz mokre) posbiras je to zhruba nastejno.
Ono to ale funguje obema smery (alespon na tom mem Accordu). Ten motor to otevira i zavira. Proste s temi dvermi mavas jen mackanim na tlacitka na klicku. Vse muzes delat i rucne. Takova drobna vychytavka je, ze kdyz ty dvere rucne zaviras a dostatecne se do toho neopres tak pokud ty dvere dojedou alespon na cca 1-2 cm skviru motor zareaguje a dokonci to zavirani za tebe.
Zdravím Tě, i já by jsem o takovou šikovnou vymoženost stál.Tak kdybys našel firmu, která by to prováděla, rád se připojím.Mám Škodu Superb a na dálk.ovladači je i otevírání kufru, tak by to bylo možná i snažší.Pokud se podaří výrobce najít napiš mi mail a třeba když nás bude víc bude sleva >😁 : michael.b@seznam.cz
Manik v kvadru, s rukama *.. od kufru, asi nic moc. Takze se mi to zda jako docela dobry. Jen by me zajimalo, kdyz ten system bude na treba X5, Q7 apod, tak se budou vrata otvirat nad dva metry, coz muze treba v podzemnich garazich byt problem (aspon v tech nasich 8-s ). Da se treba to otvirani zastavit?
Yastevit se da, jednou jsem to videl u masserati, trva to asi 5 sekud, nez se to otevre, a kdzy to zmacknes behem tehle chvile, tak se to prestane otevirat, navic je to otevirani setrne, tzn kdyz by to natazilo do zdi, nervalo by se to dal, ale zastavilo by se to, navic si myslim, ze nase podzemni gaaraze jsou dost vysoke >2.2metru ..