14 komentářů
0
přes internet a s 84 měsíci bez nehody je bezkonkurečně nejlevnější triglav (bonus 60 😖, navíc mají za tu cenu velmi dobré limity (50/50 milionů kč). u české pojišťovny jsem platil skoro 2x tolik... tak jsem řek' "dost, už žádné falešně drahé pojistky!" 😉
Přejít do diskuze
Mam Fabii 1,9TDi 😉 pojistka tedy 1850cm a více.U České jsem měl platit 7100kč 😢 a tak jsem si našel na internetu www.top-pojisteni.cz a pojistil auto u nich u Wusternot.Zaplatil jsem 3540kč >😁 ,a to je rozdíl.Musím podotknout že se to vyplatí lidem co bydlí v menších městech,zohlednují trvalé bydliště.Bez nehody 48měsíců.Važně spokojen,pošlou vše dom,doporučuji.Dal jsem České pojištovně 6týdenní výpověd a poslali vše co měli tak doufam že mam klid. 😉 stačí mrknout :-! .
PP.
Mají tam chyby ve výpočtech, tedy alespoň u Allianzu. Když vypočítám povinné ručení na jedno auto na stránkách Allianzu, tak mi to vyhodí částku 4.640,- Kč a na těchto stránkách to vyhazuje sumu 5.156,- Kč, tedy 516,- Kč rozdíl. U druhého auta už mám rozdíl jen 1,- Kč, tedy Allianz 2.682,- Kč a tyto stránky 2.683,- Kč. Ostatní pojišťovny jsem nezkoumal.
Alianz dává,pokud auto pojišťujete on-line přímo z jejich stránek "zvláštní obchodní slevu 15%".
Nevím jak tuto slevu poskytuje i dalším on-line pojišťovatelům,ale kdysi když jsem to propočítával,tak u jiných společností tato sleva chyběla (nebo nebyla tak vysoká).
Takže doporučuju vyzkoušet výpočet přímo na stránkách www.allianz.cz,já jsem takto před časem pojistil auto za cenu které tehdy byl schopen konkurovat jen Triglav.
S vyřízením jsem byl spokojen,po vypsání formuláře jsem dostal číslo konta na které jsem vzápětí zaplatil pojistné a na to jsem dotal mailem přístupové heslo,abych si z jejich webu mohl vytisknout prozatímní potvrzení o pojistce,se kterým jsem mohl hned jezdit.Zanedlouho jsem pak poštou dostal pojistku,zelenou kartu,etc.
A pojistku jsem měl bez prostředníků a u renomované pojišťovny. 😉
Samozřejmě,že ne pro všechny to bude takto výhodné jako tehdy pro mě,pokud má někdo 20 a bydlí v Praze,tak pro něho patrně Allianz tak výhodný nebude.
Alianz dává,pokud auto pojišťujete on-line přímo z jejich stránek "zvláštní obchodní slevu 15%".
Nevím jak tuto slevu poskytuje i dalším on-line pojišťovatelům,ale kdysi když jsem to propočítával,tak u jiných společností tato sleva chyběla (nebo nebyla tak vysoká).
Takže doporučuju vyzkoušet výpočet přímo na stránkách www.allianz.cz,já jsem takto před časem pojistil auto za cenu které tehdy byl schopen konkurovat jen Triglav.
S vyřízením jsem byl spokojen,po vypsání formuláře jsem dostal číslo konta na které jsem vzápětí zaplatil pojistné a na to jsem dotal mailem přístupové heslo,abych si z jejich webu mohl vytisknout prozatímní potvrzení o pojistce,se kterým jsem mohl hned jezdit.Zanedlouho jsem pak poštou dostal pojistku,zelenou kartu,etc.
A pojistku jsem měl bez prostředníků a u renomované pojišťovny. 😉
Samozřejmě,že ne pro všechny to bude takto výhodné jako tehdy pro mě,pokud má někdo 20 a bydlí v Praze,tak pro něho patrně Allianz tak výhodný nebude.
no a ja mam 2,5D a plati i s pojištěním čelního skla 4900,-ročně...sklo na 15000,- a nulovej bonus.... 😃
No podle mne je ta tabulka s maximálním bonusem 60% a je to pojištěno u Triglavu. Takže pokud máte max. bonus a vypočtete si to u Triglavu tak by částka měla být stejná. Pokud ale nemáte maximální bonus tak bude částka vyšší. A u Triglavu co vím je při uzavření přes internet sleva na první roční platbu 10 %.
Nedávno jsem měl za stěračem nabídku [odkaz] a hledím na ty ceny, protože na příští rok mám i s bonusem od Kooperativy do 1850 ccm lehce přes 4000 Kč a tady nabízejí za 2131,- :shock: Máte s touto agenturou zkušenosti.
Nedávno jsem měl za stěračem nabídku [odkaz] a hledím na ty ceny, protože na příští rok mám i s bonusem od Kooperativy do 1850 ccm lehce přes 4000 Kč a tady nabízejí za 2131,- :shock: Máte s touto agenturou zkušenosti.
Bob a Bobek
To jo,ale u povinneho ruceni lde hlavne o cenu,kryti a poskytovane minimum je +/- u vsech pojistoven stejne. Tady mi vychazi nejlepe TRIGLAV.
povinne-ruceni.com nabizi jen 4 pojistovny undefinedwww.pojisteni-vozidel.czundefin… jichmaji vsech osm.....
Bob a Bobek
zkuste spis
[odkaz]
je to jeste levnejsi. Sam jsem sjednaval pred rokem (TRIGLAV) a bylo to na 2000ccm za 7tis a to jeste lepsi limity. Navic k tomu byla asist.karta,kterou jsem dokonce i jednou vyuzil a OK.
[odkaz]
je to jeste levnejsi. Sam jsem sjednaval pred rokem (TRIGLAV) a bylo to na 2000ccm za 7tis a to jeste lepsi limity. Navic k tomu byla asist.karta,kterou jsem dokonce i jednou vyuzil a OK.
Ja to radsi resim osobne, uz 2x se mi podarilo dohodnout docela dobre podminky (maximalni bonus, i kdyz jsem na nej nemel tak uplne narok) 😉 Je fakt, ze slo o 2,5l+ a tak jsem pro ne urcite zajimavy zakaznik 😄
Saab
Mají tam chyby ve výpočtech, tedy alespoň u Allianzu. Když vypočítám povinné ručení na jedno auto na stránkách Allianzu, tak mi to vyhodí částku 4.640,- Kč a na těchto stránkách to vyhazuje sumu 5.156,- Kč, tedy 516,- Kč rozdíl. U druhého auta už mám rozdíl jen 1,- Kč, tedy Allianz 2.682,- Kč a tyto stránky 2.683,- Kč. Ostatní pojišťovny jsem nezkoumal.
VYzkoušel jsem vyřídit si povinné ručení přes internet konkrétně na www.pojiste-vozidel.cz a musím říct že jsem byl spokojen jak z rychlostí tak s kvalitou a přehledností stránek a proto bych je vám chtěl vřele doporučit!!!!!!