Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

17 komentářů

focusII 05 detto. bez otocenia klucika nesvietia. peugeot 307SW 03 taktiez.
Už v roce 1996 měla Marea všechno, kromě houkačkya autorádia jenom na klíček. Ani parkovačky bez zvláštní polohy klíčku nešly. Zase to mělo výhodu, že se nemohlo stát, že bych zapoměl vypnout světla.
Mam Focuse 02 a bez klicku mi zadni brzdovky nesviti...a je mi to uplne sumak 😁
Harous. vazne blbej dotaz, proste brzdovky musi svitit u vsech aut i bez klicku v zapalovani

Koukam ze ten dotaz az tak blbej nebyl... Jinak taky nechapu k cemu by to melo bejt dobry... Ani nevim jak je to u myho auta. Vzhledem k tomu ze bez klicku nejezdim me to zatim netrapilo... 😉
lucas.
No mne to tiez nesvieti, a nejak moc ma to popravde ani netrapi :roll:
Diky vsem, jedna se o Citroen Saxo, jinak vsechny ostatni auta,kteryma jezdim sviti bez klicku. Takze muzu byt klidny
Citroën Xantia 96 až po otočení.
U obou VW sviti po seslapnuti, u citroenu az po otoceni klickem.
RRAAFF1
Bigduck: To se teda pleteš, např: Vectra, Laguna, citroen XM... se rozsvítí až tehdy, když otočíš klíčkem v zapalování.

Pouze škodárny svítí hned a možná ještě něco.

A upřímně nevím, k čemu je dobrý aby to svítilo hned.
pokud vim tak treba u vsech peugotu sviti brzdovky az po oteceni klickem.. (pred chvili potvrzeno na 206 😄 a co vim tak sem se s tim setkal uz i u jinejch aut... takze povinnost aby to svitilo i bez tam asi neni...
Potvrzuji, že existují auta, jimž brzdovky svítí až po otočení klíčkem v zapal. skříňce. Sice teď přesně neřeknu, která, ale uvědomuji si, že mne to rovněž (nemile) překvapilo.
Mě je jasný že by to tak mělo fungovat, ale u nějakých aut to tak prostě není. A teď nevím jestli to bylo u embecka, 105 nebo u 11 renaulta...
Harous. vazne blbej dotaz, proste brzdovky musi svitit u vsech aut i bez klicku v zapalovani
Asi blbej dotaz, ale neni to auto od auta??? Nebo posledni kdo to nemel byla Schade 120???
brzdovky musi svitit vzdy, nesmi to nijak souviset se zapalovanim :!:
prosim
Zdar, je mozne, ze kdyz nemam klicek v zapalovani a seslapnu brzdu, tak se mi nerozsvit brzdove svetla??? Mel jsem za to, ze brzdove svetla se rozsviti vzdy kdyz slapnu na brzdu, bez ohledu na to jestli je klic v zapalovani ci ne. dik