Novinky
Tak designově to špatné není, kvalita zpracování také jistě nebude špatná, takže zbývá otazník jen u spolehlivosti.
Problémem, aspoň podle pár fotek, asi bude pro větší lidi šířka středové konzoli. Ale spíše je to tím, že sedadla jsou pro focení posunuta hodně dopředu.
Problémem, aspoň podle pár fotek, asi bude pro větší lidi šířka středové konzoli. Ale spíše je to tím, že sedadla jsou pro focení posunuta hodně dopředu.
z počátku jsem si myslel jak budou vyrábět rowera tak jak byl jen z levnějších materiálů jak se na čínu sluší. Pak jsem na některých mulách začal vídat vzhled, kterej jsem si vyložil jako przni**lský počin roweru a nakonec z toho vyšlo toho a jsem víc než mile překvapen. Jen doufám, že tam zůstane spolehlivost roweru a ne číny
V souvislosti s nešťastným koncem tradiční britské automobilky mi při vzpomínce bývá vždycky smutno. proč jen to takhle muselo dopadnout... 😢 ale dost nostalgie, přestaňme spojovat tohoto číňana s Roverem a podívejme se na něj jako na další z mnoha čínských pokusů o auto střední třídy. Z vnějšku nevypadá až tak zle, interiér po čínsku nevkusný. nebudu hodnotit bezpečnost, jízdní vlastnosti ani smrad v interiéru. každopádně pro čínského motoristu auto jako hrom... >😒] za evropu (a většinu diskutujících) bych jen vzkázal - děkujeme nechceme. Pro mne je jedinou čínskou značkou, kterou bych si jakž-takž uměl představit v Evropě Brillance. Samozřejmě poté, co by splnily bezpečnostní požadavky na moderní vůz...
Jako celek to nevypadá špatně, i když Rover to už bohužel nikdy nebude. V první vteřině mě nenapadlo nic jiného než že vidim EOS a C5.
Z venku takové neurážející (to může být plus)... ale uvnitř to je pěkný paskvil... světlý interiér, hliník, dřevo, startreckovská přístrojovka... a to všechno dohromady, no au! ;-\
no nevim panove, zatim se jim porad jeste smejem, ale za pet let, maximalne, mozna evropu ten smich prejde😒
Ale klid, posledni leta jsme si na mnohe zvykli a kdyz to neco hodi...