Novinky
0
Jo, uz mam aj ja o tom oficialne potvrdenu info, co ma samozrejme testi 😄
Přejít do diskuze
AS Lipsko .o) a myslim, že ho uvidíš s takovou pravděpodobností s jakou bude Honda vystavovat v BA 😉 je to vážně krásný auto :yes:
ticho mlady, lebo Ti v piatok to Tvoje auto dam do poriadku 😄 Ale nie vazne, v prvom rade su tie fotky dost zle a v druhom rade digitalne upravene, takze to nie je ono... Najdi si fotky z autosalonu na ceskom hondaclub, tam je to o inom.
Zo vseobecneho dizajnerskeho hladiska (lebo pocity sa nikomu nedaju vyhovorit 😄 a to ani nechcem) by som sa len prel prave o tie blatniky. Prave to, ze neboli vystupene v starsej verzii 7G, ktoru ma ja, robili kola dost male. Opticky kola robia male praveze previsy, predny, ale hlavne zadny na zdnom kole. Ono je to ale nesvar vacsiny limuzin od strednej triedy vyssie, ze zadne kolo vyzera male (hlavne RWD maju vyhodu, ze si mozu na prednom dovolit kratucky previs). Vystupene blatniky naopak tento dizajn eliminuju. Tuto na fotkach vyzeraju az moz masivne, to je fakt...
Rozhodne bude ale este dolezitejsie, ako to bude vyzerat nazivo... Ja dufam, ze bude uz vystaveny v BA na autosalone, to by ma potesilo...
Zo vseobecneho dizajnerskeho hladiska (lebo pocity sa nikomu nedaju vyhovorit 😄 a to ani nechcem) by som sa len prel prave o tie blatniky. Prave to, ze neboli vystupene v starsej verzii 7G, ktoru ma ja, robili kola dost male. Opticky kola robia male praveze previsy, predny, ale hlavne zadny na zdnom kole. Ono je to ale nesvar vacsiny limuzin od strednej triedy vyssie, ze zadne kolo vyzera male (hlavne RWD maju vyhodu, ze si mozu na prednom dovolit kratucky previs). Vystupene blatniky naopak tento dizajn eliminuju. Tuto na fotkach vyzeraju az moz masivne, to je fakt...
Rozhodne bude ale este dolezitejsie, ako to bude vyzerat nazivo... Ja dufam, ze bude uz vystaveny v BA na autosalone, to by ma potesilo...
Tak to si pis, ze nie je... Zrovna tato ma celkom reputaciu, aj ked samozejme - ziadne take ocenenie este nic neznaemna. V porote je ale dost vela dost uznavanych dizajnerov a nehodnotia sa len auta, ale rozne odvetvia...
fakt si ho videl na zivo? Kde, ak sa smiem spytat. V BA zacina autosalon tusim 16.4. a ak si ho naozaj videl, mohlo by to znamenat, ze naozaj bude predstaveny pre Slovensko uz tam... To by bolo fajn, moc rad ho uvidim na zivo...
Ja sa neviem rozhodnut co sa tyka dizajnu. Na prvy pohlad mi pripada vyslovene odpudivo (nehnevajte sa za to na mna), neskor prichadzam na celkom zaujimave detaily. Ale to ze pri 18kach v tomto Sportpackete vyzeraju kolesa stale male oproti neuveritelne nabubralym blatnikom im neodpustim. :no😒br />
Verim ze jazdit bude dobre, ale chyba mi pri nej ten japonsky styl. Citim len ze ide o velke pohodlne usadle auto a to neviem ci Accordu dokazem odpustit 😐
Verim ze jazdit bude dobre, ale chyba mi pri nej ten japonsky styl. Citim len ze ide o velke pohodlne usadle auto a to neviem ci Accordu dokazem odpustit 😐
Včera jsem ho viděl naživo... plížil se výstavním areálem v bílé krémové barvě... Nádherný, ostře řezaný.. Sedan pro někoho, kdo i přes svoje postavení a věk ještě nevzdal ryzí lásku k autům, motorům a ostrým tvarům... :yes:
No... není RED DOT DIZAJN AWARD něco jako ČESKÝ SLAVÍK... tzn... má na míle daleko k realitě?? >😒]
Pěknej design, hlavě kombi se povedlo. Všimli ste si zakončení okénka zadních bočních dveří, schválně vynechali klasický sloupek a tim pádem splývá se zadnim oknem, skoro to působí jako by auto mělo jen tři boční okna 😄 Základní motorizace jsou pěkný, ale chtělo by to doplnit nabídku o nějakou ostřejší verzi ve smyslu Type-R... 😉
parta dizajnerov na brigadu??? No tak to brigadnici dostali za ACCORD TOURER RED DOT DIZAJN AWARD, takze asi budu celkom sikovni mladi chlapci >😁. Inak tie fotky su teda nic moc, ale ACCORD s tym SPORTPACKETOM bude vyzerat nenormalne dobre, to som si skoro isty. Interier v novom ACCO aspon podla fotiek nie len ze je dobry na Japoncov, nebude teda prilis zaostavat za AUDI ci MB C-klasse, o BMW 3er sa nebavme... Myslim, ze sa v celku budu nervnozne skrabat na hlave.
Poslední pěkná a sportovní Honda byla Honda Civic 92 - 95 VTi. Taky jsem jednu měl a říkal jsem si, že budu doživotně Hondistou. Jenže pak u Hondy z.d.e.c.h.l.i dyzajnéři a začla produkovat podivnosti. Jak říkal s oblibou jeden známý - dokonalost Hondy celé roky končila u plynového pedálu a to, jak to auto vypadá, na to už v Hondě zapomínali. Poslední roky se zdá, že už asi zase najali pár dyzajnérů na brigádu a lepší se to. Poslední Civic je fajn. Předposlední a poslední Accord taky ujde, ale není to, co to bývalo. 😒 Snad jen za ten interiér v novém Akordu zaslouží jedničku s hvězdičkou - na to, že jsou to Žaponci. Snad se jednou k Hondě vrátím... Konec středečního výlevu.
nezaskodi si pozriet tento odkaz
[odkaz]%C3%BCsentrie… />v pravom hornom rohu je odkaz na vybavu, ceny v Rakusku a predbezne technicke parametre
Accord vyzera nadherne interier aj exterier, o technickej vyspelosti nehovoriac ci uz motor, podvozok alebo ostatne technicke vymozenosti.
Velka skoda, ze Accord uz asi nebude typickym rodinnym autom a kombicko zvlast- vacsia vaha, mala velkost batozinoveho priestoru, nizka uzitocna nosnost + 0 doajzdova reserva.
[odkaz]%C3%BCsentrie… />v pravom hornom rohu je odkaz na vybavu, ceny v Rakusku a predbezne technicke parametre
Accord vyzera nadherne interier aj exterier, o technickej vyspelosti nehovoriac ci uz motor, podvozok alebo ostatne technicke vymozenosti.
Velka skoda, ze Accord uz asi nebude typickym rodinnym autom a kombicko zvlast- vacsia vaha, mala velkost batozinoveho priestoru, nizka uzitocna nosnost + 0 doajzdova reserva.