Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
sargis
0
Alfam to asi rovnako pristane na zakrutenych talianskych horskych cestach ako aj niekde na bulvari v neonovym mestach...
Hory
Alfu sem taky měl a spolehlivost víc než šílená... :no😒br />
Tak snad se polepšej, ikdyž Amíci berou auto jako hodně spotřební zboží...
Tak snad se polepšej, ikdyž Amíci berou auto jako hodně spotřební zboží...
Ty si už mal auto každej značky, že? A všetko boli šialené šroty...
Ach jo, Klaudie, Klaudie, kde ty na to chodíš? Auto mám druhý, měl sem 4 roky starou 147 (r. v. 2001, 100 000 km) a po neustálých návštěvách servisu (téměř každý měsíc) a investice 150.000 za rok a půl mého vlastnictví (servis v aut. síti, byl sem blbec, teď bych jí prodal daleko dřív) šla holka z domu.
Design úžasnej, to Italové uměj, kvalita (z mé osobní zkušenosti) naprosto nedostatečná! Takže A2 rok výroby byl 2001 ne ´85, ju? Jestli máte Alfy a šlapou Vám, pak Vám gratuluju a určitě nepřeju, aby se Vám sr.ly jako mně-nic příjemnýho pro peněženku.
Tak, Klaudie, teď jsem vlastníkem 2. auta (je nové, ojetinu už žádnou a Itala už ani novýho!) a několik let budu, takže určitě se ode mě nedočteš, že jsem měl každý auto-to na vysvětlenou.
P.S.: Mít šrot není žádná výhra a tím bych se určitě nechlubil... :-!
Design úžasnej, to Italové uměj, kvalita (z mé osobní zkušenosti) naprosto nedostatečná! Takže A2 rok výroby byl 2001 ne ´85, ju? Jestli máte Alfy a šlapou Vám, pak Vám gratuluju a určitě nepřeju, aby se Vám sr.ly jako mně-nic příjemnýho pro peněženku.
Tak, Klaudie, teď jsem vlastníkem 2. auta (je nové, ojetinu už žádnou a Itala už ani novýho!) a několik let budu, takže určitě se ode mě nedočteš, že jsem měl každý auto-to na vysvětlenou.
P.S.: Mít šrot není žádná výhra a tím bych se určitě nechlubil... :-!
Andy
Bez fabriky v US nebo Mexiku nemaji sanci, pokud nechteji prodavat jen luxusni kousky, ktery celkovyma prodejema, jejichz zvyseni je zrejme hlavnim cilem tohoto (prvniho) kroku, moc nepohne. Ve spotrebnejsich kategoriich je to v US ale daleko tuzsi boj, nez na starym kontinente... No, good luck alfa!
Pisu o sportovych autach a o 3 modeloch okrem 8C...cize podla mna to bude Brera, Spider a 8C cabrio...