Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

13 komentářů

Místo kombíka by se mi taky líbilo něco sedminístnýho.Poraďte prosím.
Přesně jak píše IJK, když je tam napsáno Nur fur handler oder e😜ort, tak raději ruce pryč..

Ovšem u tohoto konkrétního vozu je to jasné, píšou tam, že má najeto nějakých 230 tisíc km.. 😉
I_J_K
U inzerátů, kde prodejce výslovně píše Nur Handler oder E😜ort bych byl zvlášť opatrný - to jsou auta, u kterých není ochotný nést jakoukoliv záruku a to má zpravidla dobrý (tedy pro něj) důvod. Typické je to u tureckýchbazarníků, prodávajících německáauta dotažená z Itálie apod.

Naopak, u aut se zárukou když deklaruješ e😜ort, je šance že ti ještě sleví. A pokud to auto nabízejí se zárukou, tak je na místě předsi jen nezanedbatelně větší důvěra v jeho stav.
Zrovna jsem se jen tak kouk přes mobile.de a našel jsem docela pěknýho Espace.Jenom má dost najeto.Nevíte někdo co vydrží motory

2,2dCi Od Renaultu?

[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
Jinak za 12000EUR uz se daji sehnat i sestikvaltova Mondea 2.0 TDCI z pozdejsich roku vyroby kde uz jsou mensi problemy se vstriky. Ale i tak je nejlepsi motor pro standardni Mondeo 2.5V6.
Technicky je jednoznacne nejlepsi volba v teto kategorii Mondeo, protoze je nejsolidneji udelana. C5tka neni spatny auto, ale je treba se pripravit na tisic a jednu blbost, ktera se na tom vysype. Nejsou to zasadni veci, vetsinou elektrika, ale i tak to nastve. Laguna je na tom jeste podstatne hure, tam navic odchazeji i pomerne drahe veci.

Pro neprilis narocneho ridice jako rodinny kombik je to Mondeo vicemene bez konkurence.
RRAAFF1
snapjack: No šance na nový model Vectry caravan za tuto cenu je téměř mizivá. Lagunou jsem taky chvíli jezdil(chvilku-byla půjčená) ( ne kombi), byl to rok 1997. Je pohodlná, poměrně slušný vnitřní prostor, motor 2,0 8v nic moc. Ale ty asi myslíš zase tu novější, předpokládám však, že dobré vlastnosti(např. prostornost) převzala a k tomu dala něco navíc. Ovšem těch prvních ročníků bych se bál kvůli spolehlivosti.

Passat-bacha na přední nápravu, Mondeo je fajn, ovšem zase na začátku výroby pozor na TDCI - díky špatné naftě se kazily, jinak by měly být OK.

Jinak mnohdy je lepší koupit starší model z posledních ročníků výroby než zcela první modely novějších modelových řad.

Stejně tak bych raději poslední Vectru B než první série Vectru C, která měla takyna počátku pár chyb s elektronikou.

Jinak nabízí se taky nějakej japonec nebo za ty prachy by se mohl sehnat i Fiat Stilo combi.
Tahlecta co jsi poslal je fakt moc hezká ,ale je to ještě ten starší model.

Jinak bych chtěl určitě kombíka.A co říkáš na Lagunu? Ta se dá sehnat levně se špičkovou výbavou. Jenom jsem slyšel že není moc kvalitně zpracovaná.

Taky se mi docela líbí Mondeo nebo Passat. Všechny samozřejmě kombi.
RRAAFF1
A to nemáš aspoň nějakou blžší představu? Třeba pár aut, co se ti líbí, takhle je jich nekonečně mnoho.

Jinak do C5 bych volil HDI.

Co se týká mé zkušenosti, tak pozitivní mám s Vectrou-za tuto cenu se dá sehnat 2002 skoro v plné výbavě(xenony, auto klima, 4 bagy, kůže...). Do Vectry jsou dobré 2,2 108Kw, 2,2DTI, 1,8 Z18XE.

Nebrat 2,0DTI. U 2,2 108KW skontrolat funkci klimatizace.

Tato je moc hezká😒br />
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
A jaký motor je nejlepší pro Ulysse a jaký pro C5 :?: Dík
A co Citröen C5 - konfortní, za ty peníze by mohl být i lépe vybavený ročník 2002. Není to sporťák, ale pro rodinné ježdění dost dobrá volba.
tak kup třeba Fiat ulysse v novym kabátě kamarad ho ma a nemuze si ho vynachvalit a tak si myslim ze kdyz natrefis na seriozniho obchodnika tak neprohloupis ani ty
Prosím poraďte, jaké auto dovézt pro rodinu. Buď nějakýho kombíka nebo MPV, nebo cokoliv jiného.Od roku 2001 a aby to mělo najeto tak do 130 000 Km.A taky aby bylo komfortní na cestování s dobrou výbavou. Díky :roll: