taky tohle teď řeším, zda ještě čekat a nebo větší výhody než třeba 30-50 000 už nebudou. já osobně myslím, že dolu už nepůjdou. Prodávají se slevami ty skladovky a pak už jim přijde míň aut a míň vyrobí a ceny půjdou zas nahoru...
Hele, možný je všechno. Odpověd nikdo nezná, ale výrobci moc slevnovat nebudou - radši omezí výrobu.
Po zkušenostech se 3mi novými Fordy koupi nového auta nedoporučuji. Vem auto 0,5-2 roky staré a budeš spokojený a zaplatíš polovinu. U všech nových Fordů jsem měl problémy a Ford je nebyl schopen rozumně odstranit. První Ford šel z domu po 3letech pro neschopnost odstranit závadu s ročním nákladem 55tis.Kč/rok. Druhé auto se opravovalo ve 4leté záruce skoro 4roky a roční náklad byl 90tis.Kč/rok a poslední mám 2 roky, je už kvalitou lepší, ale kdybych ho teď prodal (stáří 2roky, najeto 60000km), tak bude roční náklad 254tis.Kč/rok. U předchozích aut, která jsem kupoval 3 roky stará byly náklady cca 10-30tis.Kč/rok. Náklady vycházejí z poklesu ceny a nákladů na provoz a opravy.
A co se týče, cen, tak záleží na průběhu krize, ale pokud dojde k zabrždění ekonomiky, tak lidé nebudou mít peníze na nakupování,tím nebudou mít obchody na plyty svých zaměstnanců a budou propouštět a takhle to půjde ve spirále, automobilky budou omezovat výrobu, vyprodávat sklady, rušit výrobu vozů které se nekupujou atd. Takže nejnižší ceny budou v tomto roce, kdy se budou vyprodávat sklady a firmy půjdou na nejnižší marži, jen aby se výrobků zbavili. Pak přide druhá vlna, že lidi nebudou mít na splácení půjček a banky budou konfiskovat majetek a budou se ho snažit prodat. To se týče i aut, takže budou levné nové ojetiny. Pak dojde na nemovitosti, lidi se budou stěhovat zpět do starých paneláků a domy budou prodávat. Ale hodně pod cenou, protože nebude, kdo by je koupil. Naopak stoupne cena služeb a energíí, stát ještě více přesune náklady na občany. Tak si to přeber.
A co se týče, cen, tak záleží na průběhu krize, ale pokud dojde k zabrždění ekonomiky, tak lidé nebudou mít peníze na nakupování,tím nebudou mít obchody na plyty svých zaměstnanců a budou propouštět a takhle to půjde ve spirále, automobilky budou omezovat výrobu, vyprodávat sklady, rušit výrobu vozů které se nekupujou atd. Takže nejnižší ceny budou v tomto roce, kdy se budou vyprodávat sklady a firmy půjdou na nejnižší marži, jen aby se výrobků zbavili. Pak přide druhá vlna, že lidi nebudou mít na splácení půjček a banky budou konfiskovat majetek a budou se ho snažit prodat. To se týče i aut, takže budou levné nové ojetiny. Pak dojde na nemovitosti, lidi se budou stěhovat zpět do starých paneláků a domy budou prodávat. Ale hodně pod cenou, protože nebude, kdo by je koupil. Naopak stoupne cena služeb a energíí, stát ještě více přesune náklady na občany. Tak si to přeber.
Planuju na tenhle rok koupi auta. Konkretne se mi libi nejvic Ford Focus II 1.6TI-VCT. Problem sou penize... Mam vyuzit slev, dokud jsou.. nebo pockat na dalsi?
Pokud bych bral hned tak: 369tis za 5dv s uverem 200tis...
Nebo pockat do konce roku/ledna pristiho a koupit FoFo za hotovy (ale kdovijakou cenou)?
Nevite jak se bude trh vyvijet? Ted je krize, ceny sou dole.. nepujdou za rok zase nahoru?
Pokud bych bral hned tak: 369tis za 5dv s uverem 200tis...
Nebo pockat do konce roku/ledna pristiho a koupit FoFo za hotovy (ale kdovijakou cenou)?
Nevite jak se bude trh vyvijet? Ted je krize, ceny sou dole.. nepujdou za rok zase nahoru?
Myslím, že dnes sa oplatí kúpit auto, lebo ti vyjde predajca v ústrety.