Novinky
T613
Zaměstnanec musí, chtíc nechtíc, firmu reprezentovat. Takže cena je většinou vodítkem, ne měřítkem.
pallas
cena je argument. Tak sa na to pozeraj. Nie seriozny alebo neseriozny - kupis zamestnancovi Passata, alebo auto podobnej velkosti a vlastnosti za polovicu?
T613
Nemusela, spíš by ho mohla doplňovat.. a kryla by se dle mně jen u modelu nahrazující X-type. Ale jestli by vůbec měla naději na úspěch..
Hory
No to ten svět upadá a upadá... Šikmovočci koupili Jaguara, Rovera a kdo ví, kde to skončí??? Tomíci musej bejt pěkně nasraný, stačí, že jim Chelsea koupil Rusák!!! >😒]
Pekelná Micinka
Jestli to je tak jak říkáš, tak tu vyvstává další problém. Pokud by Tata chtěla na trh přijít i s Rovery, pak se část produkce bude krýt s Jaguarem. Mě osobně by to tedy nevadilo, ale pokud by Jaguar byl v pozici jako AM u Fordu, pak by to měl Rover těžký. Jedině, že by se jasně stanovili pravidla a Rover by měl portfolio jako měl před zánikem, tedy od "200" do "75" a Jaguar by měl výsadu sportovních kupé a základní model by měl stejnou cílovku jako "75".
Pekelná Micinka
Ať se snažím jak chci, tak já v tom vidím inspiraci Passatem a to víc než je zdrávo, tedy duchovní minimálně. Ale ty přední světla nevokecaj... Ale narozdíl od Passatu je celkovej dojem slabej a neumím si představit, že by v našich končinách dal někdo seriozní tomuhle přednost.
T613
Dobrá otázka, ale byla by to dobrá startovní pozice pro případný mainstream. Spíše to bude jen zbožné přání ;-\
Ja Prvni
Tak s tím nedělejte tajnosti: Roewe je jen obchodní značka, pod kterou uvádí Nanjing a SAIC na trh auto, ketré vzniklo na výrobním zařízení a s použitím know-how nakoupenýho od automobilky MG-Rover, která je "v administraci". (To je jako u nás "konkurz")
Značku samotnou ale mezi tím vlastní indická Tata, která ji koupila v balíku s Jaguarem a s Land Roverem.
Takže můj odhad je, že co nevidět se na trhu objeví znovu Rovery, nebo Roveři? 😄
Ale to už jen můj odhad. Možná zbožné přání?
Značku samotnou ale mezi tím vlastní indická Tata, která ji koupila v balíku s Jaguarem a s Land Roverem.
Takže můj odhad je, že co nevidět se na trhu objeví znovu Rovery, nebo Roveři? 😄
Ale to už jen můj odhad. Možná zbožné přání?
QuinGaller
Nevypada uplne spatne ale... Je to naastupce Roveru a elegance se naak vytratila, je tam moznaa tak naznak kulatych svetel predchudcu, ale sem moc zklamenej. Saam maam Rovera 75,sice je to deset let stary model,ale maa v sobe naaboj elegance a netuctovosti .Tusil sem ze "zčiinštění" roveru bude znamenat konec te dlouhé tradice krasnych vozu.
Tak jeste ChinaMobile do evropy a pak TATA koupii Ferrari a bude hotovo.
Tak jeste ChinaMobile do evropy a pak TATA koupii Ferrari a bude hotovo.
Ja Prvni
Což je na Číňany úspěch.
😄
A když sledujete cesty značky: Tata koupila Land Rovera, s ním i značku Rover... a ještě nedávno Rover prodával Tatu Indicu jako Rover City - a nebylo to vůbec špatný auto - tak se, myslím, můžeme relativně brzo těšit... na Rovera!
A nějaký Roewe nám může být ukradený...
😄
😄
A když sledujete cesty značky: Tata koupila Land Rovera, s ním i značku Rover... a ještě nedávno Rover prodával Tatu Indicu jako Rover City - a nebylo to vůbec špatný auto - tak se, myslím, můžeme relativně brzo těšit... na Rovera!
A nějaký Roewe nám může být ukradený...
😄
Hory
No, proti Ssangyongu je to mistrovskej kousek(kdo proboha vymyslel design SY? Jak by řek Topolánek: "Obrovsek sh.t!"). Proti běžný produkci je to ale dost ošklivý kačátko...
Číňani by se měli držet pěstování rejže a komunismu! 😒
Číňani by se měli držet pěstování rejže a komunismu! 😒
Homer J
Především ze předu mi to připadá, že se Číňani snažili o kombinaci italské jemnosti a německé robustnosti. No výsledek se moc nepovedl. Ale na to už jsme od SAIC, vlastníka Ssang Yongu zvykli. Ještěže se to jmenuje Roewe a ne Rover.
Beekey
No, tak ten koncept pol fakt pekny... ale na tomot aute je vidiet, ze je to cinske... zial
Capajevko
tak koncept ma zaujal viac ako seria... mal iskru tu sa opat nezapre cinske plagiatorstvo.. neviem preco mi to zpredu pripomina VW a zozadu lexus... ;-\
Je škoda že Rover takto dopadol... 😒