Novinky
patko
0
Podla sa do prevozu moze dotat nielen 500 kusov Citroenu Berlinga , ale aj viac....
Zaujimala by ma spotreba elektriny, sposob dobijania, doba dobijania, pocet moznych nabiti, hmotnost auta. Takto sa vyjadrit neviem. Samotny fakt, ze dojazd je max. 100km je skor negativum. Inak, Berlingo na elektrinu nie je novinka.
Preco 100 km nestaci? Na rozvazku posty po meste plne staci. Nikde nie je napisane, ze auto spravi viac jak sto km denne, a tiez, ze bude jazdit do uplneho vybitia a potom pojde na kabel. Moze pol hodinu jazdit, potom povedzme 20 minut stat a dobijat sa, a zase jazdit. Takto sa denna davka kilometrov moze zvysit.
Inak Peugeot na elektrinu ako taky nie je ziadna novinka. Na individualne zelanie sa k nam vozil elektricky P106, ale sucasnu ponuku nepoznam.
Inak Peugeot na elektrinu ako taky nie je ziadna novinka. Na individualne zelanie sa k nam vozil elektricky P106, ale sucasnu ponuku nepoznam.
Ja o Citroene, Ty o Peugeote. Ano, nie len Citroen robil elektromobily. A pisal niekto, ze 100km nestaci? Precitaj si co pisem, potom reaguj. Reagujes, ale prepac (v dobrom), totalne mimo mojich viet. ;-\ 😉
"100km je skor negativum" - cim je teda negaivum ak je to dostatocna vzdialenost?
A ten Citroen ci Peugeot - asi nevies o tom, ze su spolu v koncerne PSA a niektore auta maju technicky prakticky totozne. Ak Ti nesedi P106 tak O.K., dal sa kupit aj pod menom Citroen Saxo.
Mimo si skor ty jak ja.
A ten Citroen ci Peugeot - asi nevies o tom, ze su spolu v koncerne PSA a niektore auta maju technicky prakticky totozne. Ak Ti nesedi P106 tak O.K., dal sa kupit aj pod menom Citroen Saxo.
Mimo si skor ty jak ja.
Fakt nechapem zmysel, vysvetlovat mi, co maju spolocne Peugeot a Citroen. Nikto o tom nepise, tak neviem, preco to tu tahas. To teraz mam pisat aj ja vsetko co viem o PSA, aj ked je to mimo temy? Fakt nerozumiem. Nechces mi tu napisat napr. mena zakladatelov? Ja som ich nikde neuviedol, tak mozno pocitis silnu potrebu aj tu. A este mi napis ich vitazov COTY, sucasny vyrobny program a cojaviemco.....
Prepac, ale ak Ty vies jediny udaj k autu len ten, ze ma dojazd 100km, tak mas pocit, ze je to WAU? Ja teda nie.
8-s :no:
Prepac, ale ak Ty vies jediny udaj k autu len ten, ze ma dojazd 100km, tak mas pocit, ze je to WAU? Ja teda nie.
8-s :no:
>😁 povedz volovi ze je vol, urazi sa >😁
Danielov tien evidentne zostal...
Netrap sa mojimi potrebami ked pisem o autach. Zrejme ta viac bavi prezentovat svoju dusevnu uroven ako pisat vecne o danej teme. Sorry, ze som na tvoje prispevky vobec reagoval...
Danielov tien evidentne zostal...
Netrap sa mojimi potrebami ked pisem o autach. Zrejme ta viac bavi prezentovat svoju dusevnu uroven ako pisat vecne o danej teme. Sorry, ze som na tvoje prispevky vobec reagoval...
Myslim, ze ty auta budou hodne zajimava, protoze pohon doda Venturi Automobiles ([odkaz] ktera v teto oblasti opravdu umi...