9385 komentářů
0
na kolik myslíte, že jde přečipovat je to vlastně ten samý motor jako v Superbu!
0
motor jiste pujde chipnout, ale v Octavii se nedela.
0
Nevim o tom, ze by byl v Octavii nabizen tento motor.Maximalne PD 74 kw a ten co vim jde na cca 130 HP
0
no, pokud vyjde Hufuv pokus, tak bude znama cesta z PD 74kW na tech 160k/400Nm 😄
Jel jsem SuperB TDI 96kW, plně naložen, no tah nic moc, o chlup míň než 1,8T, no provoz bude levnější... Oproti 2,8 chlastá o dost méně.
Lidi má Octavia 1,9TDi 66kW stejný typ turba jako 81kW verze? Někdo mě tvrdí že lopatky turba se natáčí pouze u verze 81kW a někdo tvrdí že je to stejné. CHIP tunning 66kW obnáší pouze výměnu jednotky nebo i turba? Není to za 15.000Kč drahé když se v té jednotce defakto přehraje pouze EPROMka?
Diky za odpovědi.
Diky za odpovědi.
Ano. Čiptuning je opravdu moc drahý. SW je přece povetšinou zdarma, tak proč ho najednou tak přeplácet!!! Správná cena by se měla pohybovat kolem 250Kč včetně práce a záruky ;o)
No tak se hned nerozčiluj. Ja nemyslel zadarmo (250Kč) ale tak třeba 5.000,- Ja nevím jestli je ta úprava jednotky nějak náročnější nebo jestli jde opravdu pouze o přehrání EPROM. Nicméně můj dotaz byl hlavně zaměřen na to TURBO. Je stejné jak u 66kW TDi tak u 81kW TDi? Poked je stejne tak bych věřil že se motor nebude ničit chip-tuningem, ale pokud jsou turba rozdílná a nachipujou to na 84,5kW viz WWW.CIMBU.CZ tak nevim nevim. Ale teď mě vyvstala ještě jedna otázka. Mam model 2002 a přešel jsem na QG1 což jsou proměnlivé servisní intervaly (u TDi až 50.000km výměna oleje) no a pokud mě vymění jednotku tak ty informace v ní uložené o opotřebení oleje se stratí nebo to tam zkopírujou také? Kdo ví ať mě prosím odpoví.
Dík Zdenek.
Dík Zdenek.
Jen tak mimochodem: dneska většinou každá automobilka při provádění záručních či servisních prohlídek taky dost často přehraje software řídící jednotky za nějaký lepší a novější, který jim samozřejmě dodává výrobce...
Do paměti řídící jednotky se neukládají informace o opotřebení, ale ukládají se tam "provozní informace" - tedy jak často motor točíš, kolikrát se sepne ABS, jak rychle jezdíš atp. a z toho se vyhodnocuje vhodnost či nevhodnost provedení servisních úkonů. A tohle se ukládá do jiné paměti, než je uložen program ECU, takže by se to vymazat nemělo.
Do paměti řídící jednotky se neukládají informace o opotřebení, ale ukládají se tam "provozní informace" - tedy jak často motor točíš, kolikrát se sepne ABS, jak rychle jezdíš atp. a z toho se vyhodnocuje vhodnost či nevhodnost provedení servisních úkonů. A tohle se ukládá do jiné paměti, než je uložen program ECU, takže by se to vymazat nemělo.
nasrot> kde na ty viny chodis ??? Tosnekde vycetl a ted delas chytryho ???? Od tebe bych si fakt nechal poradit ....
a na který kraviny konkrétně? Nemám pocit, že bych napsal nějakou hovadinu - na to, jak je olej "starý" či ne bys buď potřeboval další čidlo (což by bylo zbytečně drahé) nebo použiješ stávajících a jen upravíš program. A s tím přehráváním SW v servisech je to taky fakt - když si koupíš nějaký SW do počítače, tak na ně taky dneska máš "Service Packy", protože to není hned z výroby úplně dokonalé a tak je to s každým SW a mnohdy i HW (viz Polo a brzdy...)
co to placas za kraviny ??? A kde jsi to prosimte videl ze by autoservis upgradoval sw v ECU ???????
A kdes to ty neviděl?
No myslim, ze by to teoreticky slo. Ale rozhodne se to nedela. Cerpam z odpovedi znameho v autor. servise Skoda.
Prosím Tě nechci Tě urážet ale "slez ze stromu" poněvadž kraviny plácáš Ty! Proč by servis neupgradoval jednotku pokud je "vychytanější verze sw" není přece nic jednoduššího než upgradovat chyby sw v ECU bez vědomí médií a hlavně zákazníka. To platílo vždy a všude.
No jistě svatá pravda. Jinak ty čidla pro opotřebení oleje jsou pospána celkemm pěkně v těch "DVOJLISTECH" co vychází jako příloha časopisu automobil nebo čeho a má to každý autosalon Škoda. Jde o to že v datovém poli ECU je zaznamenáno jak je po určitém množství spáleného paliva znehodnocen olej. Záleží samozřejmě na stylu jízdy.
Zdenál
Zdenál
nasrot> zkusim ti to popsat, treba pochopis, co a jak. Videls nekdy rozebranou "ridici jednotku" ? Tusis, kolik takovych "ridicich jednotech" v aute muze byt ? Priklad - jedna ridi motormanagement. Druha obhospodaruje napr. ABS a veci s tim spojene vcetne zajisteni komunikace s tou "motorovou" jednotkou, kvuliv ASR, EDS, MSR a ESP. Proc jsou dve ? No protoze kdyz odejde jedna (ridici ABS), tak aby to auto jeste jelo. Navic, cim slozitejsi veci jsou, tim snadneji se mohou pokazit. Jednu takovou nefunkcni ABS jednotku jsem zazil napr. v Omeze, dokazalo ji poblbnout jedine spalene cidlo (no jo, vlaastne jeste rikali, ze je "utopena", ona v ty Omeze byla nejak moc nizko a kdyz se projelo vetsi kaluzi, tak bylo asi nestesti hotovo). No a kdyz jsme u tej jednotky ridici motormanagement, tak ta ma (nebo muze mit) nekolik ruznych podob. Zminoval ses o tzv. UpGrade SW v teto jednotce - ono to asi nebude tak jednoduche, jak si predstavujes. V zasade by jiste slo takovy SW menit (i kdyz si ani zdaleka nejsem jist, ze k tomu postacuje diagnosticka zasuvka v aute). Ovsem dam priklad - u treba Octavie TDI se do jednotek do konkretnich pameti ukladaly ridici datove mapy o velikosti myslim 512 kB. V novejsich jednotkach jsou mapy "jemnejsi" a velikost pameti se zvedla na 1024 kB. Jak bys prosimte chtel provest takovy UpGrade SW ? Nehlede na to, ze kazdy typ jednotky (i kdyz jsou na prvni pohled stejne a pracuji ve stejnem aute, napr. prave Octavia TDI 66kW) muze mit odlisne pozadavky na akcni cleny, ktere jsou samosebou sladeny prave s konkretni jednotkou a konkretnimi daty v ni. Takze takovy tvuj UpGrade by spovial nejen v prehrani software, ale mozna ve vymene cele jednotky vcetne X akcnich clenu.
K tem promennym servisnim intervalum - to je velmi velmi jednoduche. Vpodstate je implementovano o par datovych map vic, kde velicinami jsou teplota oleje, otacky motoru, ujeta vzdalenost a odpovidajici "soucinitel zatizeni oleje". Cim vic auto tocis zastudena, davas mu studeny starty, tim vic na internim "counteru" naskakuje. Naopak, kdyz jezdis poklidne se zahratym motorem na dlouhe vzdalenosti, pribyva to pomalu. No a kdyz na counteru naskoci urcita hodnota, na palubce se rozsviti "OIL" ci "SERVICE" ... jak proste, mily Watsone, ze ? Takze ve finale muzes s dieselam najet na jednu olejovou napln 50 tkm, ale take 10 tkm.
K tem promennym servisnim intervalum - to je velmi velmi jednoduche. Vpodstate je implementovano o par datovych map vic, kde velicinami jsou teplota oleje, otacky motoru, ujeta vzdalenost a odpovidajici "soucinitel zatizeni oleje". Cim vic auto tocis zastudena, davas mu studeny starty, tim vic na internim "counteru" naskakuje. Naopak, kdyz jezdis poklidne se zahratym motorem na dlouhe vzdalenosti, pribyva to pomalu. No a kdyz na counteru naskoci urcita hodnota, na palubce se rozsviti "OIL" ci "SERVICE" ... jak proste, mily Watsone, ze ? Takze ve finale muzes s dieselam najet na jednu olejovou napln 50 tkm, ale take 10 tkm.
OK. Vyčerpavajíci odpověď. Díky za ni 😄 Ale opravdu tady někdo nevý na co jsem se ptal původně? 1) Je turbo u verze 1,9TDi/66kW a 1,9TDi/81kw konstrukčně stejné? Mají obě proměnlivou geometrii lopatek nebo ne? Někdo mě tvrdí jo a někdo ne?
2) Při CHIP-tunningu se přehraje i vnitřní "counter" jednotky opotřebení oleje¨do jednotky která se tam dá potom?
Dík.
2) Při CHIP-tunningu se přehraje i vnitřní "counter" jednotky opotřebení oleje¨do jednotky která se tam dá potom?
Dík.
turbo u 1,9 TDi s 81 kW má proměnlivou geometrie lopatek a kromě toho se liší od slabšího 66 Kw tím, že má mezichladič stlačeného vzduchu - intercooler. A pak také samozřejmě cenou - asi + 60 tisíc Kč, která je de facto i určená vyšší úrovní vnitřního vybavení dražšího modelu.
1. Od počátku výroby mělo TDI 90PS klasické turbo s bypassem a TDI 110 VTG. Každopádně, cca 1/2 roku zpět mají i modely TDI 90PS to stejné VTG turbo jako TDI 110PS. Však se podívej dozadu za kryt motoru a musíš to hned poznat. Tak stejně tento model TDI 90 s VTG má řídící jednotku BOSCH 0 281 010 129. Ty verze ještě s klasickým turbem mají jednotky 0 281 010 127 a 0 281 010 181.
2. Chiptuning nemá s prom. servisním intervalem nic společného. Prom. ser. interval je velice jednoduchá věc spočívající na několika faktorech. Asice každá řídící jednotka motoru umí vypočítat na základě dávky paliva, otáček motoru a teploty chlad. kapaliny tvz. "index zatížení". Teď auta s aktivovaným prom. ser. intervalem, tuto funkci realizují v centrální řídící jednotce, což je defakto přístrojová deska, která na základě udání kvality oleje, onoho indexu zatížení od motorové jednotky a počtu najetých km od poslední výměny, neustále dopočítává kilometrový průběh, stejně tak, jako pal. počítač na základě prům. spotřeby a množství paliva v nádrži neustále dopočítává dojezd. Konkrétně u těch dieselů s prom. ser. intervalem tak nějak průměrně hlásí počítač nutnost výměnu oleje okolo cca 35tkm.
2. Chiptuning nemá s prom. servisním intervalem nic společného. Prom. ser. interval je velice jednoduchá věc spočívající na několika faktorech. Asice každá řídící jednotka motoru umí vypočítat na základě dávky paliva, otáček motoru a teploty chlad. kapaliny tvz. "index zatížení". Teď auta s aktivovaným prom. ser. intervalem, tuto funkci realizují v centrální řídící jednotce, což je defakto přístrojová deska, která na základě udání kvality oleje, onoho indexu zatížení od motorové jednotky a počtu najetých km od poslední výměny, neustále dopočítává kilometrový průběh, stejně tak, jako pal. počítač na základě prům. spotřeby a množství paliva v nádrži neustále dopočítává dojezd. Konkrétně u těch dieselů s prom. ser. intervalem tak nějak průměrně hlásí počítač nutnost výměnu oleje okolo cca 35tkm.
Michale takze tvrdis ze 90PS oktavka ma tech 90PS omezenych defacto ciste jen nastavenim ECU? Neco jako 74kW -> 96kW PD !?!?
To s tim turbem je napsano i v prospektu Skodovky (technicke udaje Skoda Octavia). Kdyz jsem ji kupoval, tak mne potesilo ze ma take VTG.
Když je tomu tak (stejné turbo (a všechno) v motoru u 66kW i 81kW), proč se 66kW nedá přečipovat stejně jako 81kW (na 103kW)? Je to snad převodovkou? Podle mě má 66kW jen jinak zpřevodovaný 2-hý rychlostní stupeň.
Jaké jsou tedy další rozdíly mezi 66 a 81kW TDI, když ne turbo?
Jaké jsou tedy další rozdíly mezi 66 a 81kW TDI, když ne turbo?
No zrejme uz to bude tak, jeste co rekne Michal. Tak stejne je to u jiz zminovaneho 74kW PD ktery je HW to same jako 96kW v Passatu.. jedinej rozdil je ve spojce a prevodovce zda ktera utahne vetsi mk...
A jaký je rozdíl motoru TDI 66kW a TDI 110kW v Boře?
Předně TDI 110kW je PD (čerpadlo-tryska), tedy jiná technologie vstřiku. Jinými slovy z 66kW neuděláš 110kW 😄
Zasvěceně ale odpovědět neumím, ideálně třebas ATX to určitě bude vědět.
Zasvěceně ale odpovědět neumím, ideálně třebas ATX to určitě bude vědět.
Tak to je věc, myslel jsem, že mechanický PD systém je méně výkonný než turbo hnané výfukovými plyny, ale asi nee. OTÁZKA PAK STOJÍ TAK, PROČ NEJDE SÉRIOVÁ TDI66KW NACHIPOVAT STEJNĚ VYSOKO JAKO SÉRIOVÁ 81KW?
"Tak to je věc, myslel jsem, že mechanický PD systém je méně výkonný než turbo hnané výfukovými plyny, ale asi nee" Tomu asi nerozumím? PD je systém vstřikování, kdežto turbo je zařízení určené k přeplňování vzduchem. Ale k věci. TDI 66kW není možné chiptuningem přivést k hodnotám TDI81 kW po chiptuningu, byť v případě použití stejné motorové techniky. Problém je ten, že orig. řídící jednotka takovou možnost nedovolí a tak stejně transplantovat SW z 81kW do jednotky z 66kW není možné díky vazbám jednotky na orig. SW. Jediná varinta jak dostat TDI 66kW na parametry TDI 81kW+chiptuning je za splnění následujících podmínek tato: a) musí jít o model 2002 s řídící jednotkou 0 281 010 129 b) nutnost použití nové řídící jednotky z TDI 81 kW c) přizpůsobit novou jednotku veškerému kódovaní původní jednotky d) provést chiptuning v nové jednotce. P.S. Problém je, že úplně nová jednotka na TDI 81kW stojí v servisní síti cca 35tkč. Mám zde na stole k dispozici 3 takové, úplně nové jednotky. Tímto hledám zájemce o zdokumentovaný upgrade Octávie TDI 66kW (model 2002) na TDI 81kW+chiptuning, tedy 103kW. V případě prokázáných pozitivních výsledků, zájemce zaplatí za tuto upgade+chiptuning operaci 27.000,- s DPH včetně všech měření a nové řídící jednotky. kontakt: info@chiptuning.cz
Je to přesně tak, HW stejné, výkon pořešen pouze SW. Poprvé jsem toto u VW zaregistroval u oněch TDI PD 74kW, 85kW, a 96kW. Cca před 2 měsící u Transportera 2.5 TDI a teď v posledním měsící 3 Octávie TDI 66kW. Asi je to řešení kvůli emisím (VTG rychle naběhne) a jednoduchosti logistiky a dodavatelsk😲dběratelských vztahů. Na druhou stranu ideální pro zákazníky!!!
jojo presne to jsem si myslel.. pro zachovani vyroby tohodle ne-PD motoru aspon snizit naklady tzn.. stejnej motor 😉
Prosím tě kam přesně se mám podívat na boku toho motoru. Teď jsem měl sundanej ten plastovej kryt na motoře a pátral jsem všude možně, ale ty čísla nikde nevidím. Turbo jsem viděl velice špatně. Je dost schované. Je to napsané na tom turbu, nebo na ECU. Poraď kde to mám hledat. jinak ze ŠKODOVKY mě odpověděli toto: "Vážený pane Součku,
děkujeme za Váš email.
K Vašemu dotazu Vám sděluji, že v případě motoru vozu Octavia 1.9TDI/66kW
záleží rovněž, zda-li se jedná o verzi EU-2 (turbo s klapkou - "by-passem")
a nebo o verzi EU-3, kde má turbo proměnlivou geometrii. Tato geometrie však
není shodná s geometrií turba motoru 1.9TDI/81kW.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Ondřej Tomšů
Služby zákazníkům
Ondrej Tomsu
Customer Care - Internet
SkodaAuto a.s.
293 60 Mlada Boleslav
Czech Republic
[odkaz]"
Tak s toho nejsem taky moudrej.
Dík Zdenál
děkujeme za Váš email.
K Vašemu dotazu Vám sděluji, že v případě motoru vozu Octavia 1.9TDI/66kW
záleží rovněž, zda-li se jedná o verzi EU-2 (turbo s klapkou - "by-passem")
a nebo o verzi EU-3, kde má turbo proměnlivou geometrii. Tato geometrie však
není shodná s geometrií turba motoru 1.9TDI/81kW.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Ondřej Tomšů
Služby zákazníkům
Ondrej Tomsu
Customer Care - Internet
SkodaAuto a.s.
293 60 Mlada Boleslav
Czech Republic
[odkaz]"
Tak s toho nejsem taky moudrej.
Dík Zdenál
Jestli to splňuje Euro 2 nebo Euro 3, tak to bys měl poznat z velkého techničáku, kde je to napsané někde v poznámce.
Je dost dobře možné, že v TP u Škodovek není uvedeno "Euro X", ale jen nějaká jiná norma, prostě je to tam zapsáno jinak... Já to kdysi ověřoval ve Škodě, tady mám nějaké telefony, tak v případě nouze tam zavolejte: 0326811111,
0326816111 - odd. Mladá Boleslav
0326816111 - odd. Mladá Boleslav
1. U těchto motorů jde o VTG turbo Garrett VNT 15 u všech modelů. Čili, žádné rozdíly u TDI 66kW a TDI 81kW nejsou!!!
2. Na turbo se podívej s poza krycího plastu vzadu směrem do středu auta. VTG turbo má asi 2x širší turbínovou část oproti kompresorvé a tyčinka ac. regulace vede kolmo ze středu turbodmychadla. Kdežto klasické bypass turbo má turbínovou a komresorovou část přibližně stejně širokou, a tyčinka ac. regulace vede šikmo k bypassu.
3. Pokud by jsi měl mít VTG turbo, bude tvoje jednotka nést označení Bosch 0 281 010 129.
4. Pokud to chceš vědět úplně rychle a přesně, podívej se na 3 písmena na krytu rozv. řemene na nálepce před číslem motoru a napiš mi je sem nebo na info@chiptuning.cz.
2. Na turbo se podívej s poza krycího plastu vzadu směrem do středu auta. VTG turbo má asi 2x širší turbínovou část oproti kompresorvé a tyčinka ac. regulace vede kolmo ze středu turbodmychadla. Kdežto klasické bypass turbo má turbínovou a komresorovou část přibližně stejně širokou, a tyčinka ac. regulace vede šikmo k bypassu.
3. Pokud by jsi měl mít VTG turbo, bude tvoje jednotka nést označení Bosch 0 281 010 129.
4. Pokud to chceš vědět úplně rychle a přesně, podívej se na 3 písmena na krytu rozv. řemene na nálepce před číslem motoru a napiš mi je sem nebo na info@chiptuning.cz.
Hele, k tomu VTG... Moc to nesleduji, ale
nedelali se 66kW TDi puvodne bez VTG (bez ovladani nastaveni lopatek turbiny)?
Takze ted jsou to "uplne stejne" motory, pouze soft
je jiny a prodavaji se za odlisnou cenu? No jo, kseft je kseft...
nedelali se 66kW TDi puvodne bez VTG (bez ovladani nastaveni lopatek turbiny)?
Takze ted jsou to "uplne stejne" motory, pouze soft
je jiny a prodavaji se za odlisnou cenu? No jo, kseft je kseft...
Donedávna ano.
Koukám, že je tu každý odborník, viz ultimativní výroky bez konkrétních informací ("do nedávna", ale do kdy? 😄
Zeptat se v MB přímo, uvidím... Dle www.skoda-auto.cz/…via/techdata.asp?m… má Octavia Elegance 1.9 TDI 81 kW 5-stup. odlišné zpřevodování než zbývající 3 modely TDI, je to historický údaj anebo se to vážně liší... Uvidíme.
Zeptat se v MB přímo, uvidím... Dle www.skoda-auto.cz/…via/techdata.asp?m… má Octavia Elegance 1.9 TDI 81 kW 5-stup. odlišné zpřevodování než zbývající 3 modely TDI, je to historický údaj anebo se to vážně liší... Uvidíme.
Ale ambite 😒 Ja se jen ptal na fakt, JESTLI
kdysi byly OC TDi 66kW bez VTG. Nezajima mne odkdy/do kdy.
Slo pouze o fakt... Co tvuj prispevek prinesl pro mne noveho?
A vubec... proc na tu tvou blbost reaguju...
kdysi byly OC TDi 66kW bez VTG. Nezajima mne odkdy/do kdy.
Slo pouze o fakt... Co tvuj prispevek prinesl pro mne noveho?
A vubec... proc na tu tvou blbost reaguju...
CITACE: "Ale ambite 😒 Ja se jen ptal na fakt, JESTLI kdysi byly OC TDi 66kW bez VTG. Nezajima mne odkdy/do kdy. Slo pouze o fakt... Co tvuj prispevek prinesl pro mne noveho?
A vubec... proc na tu tvou blbost reaguju..."
Bobe, Oktávky 66TDI byly jiné turbem, na německých autech [VW] je to ale už od 1999 myslím že stejné a u nás se možná jen doprodávaly ty turba ve slabších Oktávkách 66kW. Že by to na turbu nebylo vzhledově poznat? 😄
Kdo si ale myslí, že 66 a 81kW TDI je stejné, ať si zkontroluje vstřikovací aparát a další věci.
Btw, pěkné fotky, i když ne Octávek jsou www.gxtuning.com/galerie.htm - Kdopak máte něco od LEVa, přiznejte se?
A vubec... proc na tu tvou blbost reaguju..."
Bobe, Oktávky 66TDI byly jiné turbem, na německých autech [VW] je to ale už od 1999 myslím že stejné a u nás se možná jen doprodávaly ty turba ve slabších Oktávkách 66kW. Že by to na turbu nebylo vzhledově poznat? 😄
Kdo si ale myslí, že 66 a 81kW TDI je stejné, ať si zkontroluje vstřikovací aparát a další věci.
Btw, pěkné fotky, i když ne Octávek jsou www.gxtuning.com/galerie.htm - Kdopak máte něco od LEVa, přiznejte se?
😄))))
What is "vstřikovací aparát"? Probůh! Pak že já jsem teoretik... Komiku komiku...
BTW, jak si představuješ jeho kontrolu???
What is "vstřikovací aparát"? Probůh! Pak že já jsem teoretik... Komiku komiku...
BTW, jak si představuješ jeho kontrolu???
Ale klídek. Nemá cenu se rozepisovat o věcech, na které se odpovídá ANO nebo NE. Snad se z boleslavi něco dozvíš. Do nedávna = cca 1 kvartál nazad.
...pokračování... má Octavia Elegance 1.9 TDI 81 kW 5-stup. odlišné zpřevodování než zbývající 3 modely TDI, je to historický údaj anebo se to vážně liší... Uvidíme.
nejde sem zadat backslash.
/12345
nejde sem zadat backslash.
/12345
Řídících jednotek je mnoho, o počtu jsme se nebavili (mimochodem, nejlíp umístěné je prý má ještě spolu s nějakými čerpadly či čím nová Vectra nafťák - hned za chladičem, takže stačí malá dobře mířená rána na předek a hned je to prý škoda za půl melounu). Tedy, stejně jako se vyrábějí náhradní díly na starší typy aut, tak se dělá i SW na starší modely tudíž kompatibilní s elektronikou daného modelu. Informaci o tom, že se SW běžně přehrává (ne jen na škodovkách) mám za a) ze školy a za b) z Česany.
K oleji: popsals nepoměrně složitěji to, co jsem již napsal níže - je to dělané softwarem ne hardwarem.
K oleji: popsals nepoměrně složitěji to, co jsem již napsal níže - je to dělané softwarem ne hardwarem.
Má také 6ti kvalt samozřejmě, že zatím není zveřejněná! 81 kW má jiné turbo, má natáčení lopatek, 96 kW jew PD a natáčení lopatek,
74 kw je jen PD a normální turbo, vždyť je to logické!
Co to ten huf zkouší?
74 kw je jen PD a normální turbo, vždyť je to logické!
Co to ten huf zkouší?
Houby. Logické je, že kdo nic neví, tomu logika nijak nepomůže ;o)
Všechny PD mají VTG. PD 150PS má větší turbo a olejový chladič (olej/vzduch namísto výměníku olej/chladící kapalina), zatímco 100 a 130PS maji turbo stejné.
TDI 110PS má jen VTG a TDI 90PS mělo donedávna normální turbo, ale vím o minimálně jednom novém TDI 90PS, které má z fabriky VTG (!!!).
Toto je sice nelogické, nicméně realita.
Všechny PD mají VTG. PD 150PS má větší turbo a olejový chladič (olej/vzduch namísto výměníku olej/chladící kapalina), zatímco 100 a 130PS maji turbo stejné.
TDI 110PS má jen VTG a TDI 90PS mělo donedávna normální turbo, ale vím o minimálně jednom novém TDI 90PS, které má z fabriky VTG (!!!).
Toto je sice nelogické, nicméně realita.
Zdar lidi. Možná to bude hloupá otázka, ale nesetkali jste se někdo s tím, že při určitých otáčkách (většinou cca 1400rpm + 40km/h) při rozjíždění auta, vám něco zarezonuje hlubokým "zadrnčením" buď v pravých dveřích nebo kde? Mám 1,9TDi m.r. 2002 Už jsem prošel všechno ve dveřích a na nic jsem nepřišel. Mám podezření že to dělá tapecirung předních pravých dveří jak je přišroubovanej na těch plastovejch distančních sloupcích. Protože se to projevuje hlavně na špatné silnici. No nevím, ale hrozně rád bych uvítal nějakou radu vzešlou ze stejné zkušenosti.
Předem moc dík.
Zdenek.
Předem moc dík.
Zdenek.
Nazdar hosi mali ste uz podobny problem,ze vam stierace zacali ist akoby tazsie a sem tam zastali a az po chvili dobehli do zakladnej polohy? Zacalo mi to znicoho nic blbnut a neviem kde by to mohlo byt ci v elektrike, alebo nieco s mech.
Zrezlý stěrače - když jsme měli služební koktávku TDi 66 kW kombík, najeto 70tis. ale vypadala docela slušně, tak jednou jsme nutně potřebovali pro někoho dojet, průtrž jak na záchodě, stěrače setřeli jednou, podruhý a potřetí už jim to šlo ztuha a pak už vůbec. Ten motorek má teplotní pojistku, takže když mají stěrače větší odpor, tak postě nestírají. Druhý den se to nechávalo spravit a jediné, co jsem se dozvěděl,bylo, že prostě zrezl ten klikový mechanismus a tím pádem to ten motorek už neutáh... To by se jeden divil, jakých hovadin jsou u VW schopní.
Jednou jsme jeli 15 let starym SAABem 900. Byl celej dost shnilej, 15 let služby u moře bylo znát. Začlo pršet, stírače přestaly stírat. Rozebrali jsme všechny ty převody a překvapení - všechno bylo skoro jako nové, všechny šloubky šly lehce povolit, nide žádná koroze. Oprava snadná, jenom se tam uvolnilo jeno kolečko, nebo kladka, nebo co to bylo. Tak nějak to vypadá, když se nešetří na materiálech, ať to stojí, co to stojí.
rozdělat a vyčistit hřídele stěračů, za hodinu není co řešit. Také jsem žil v domění že to není možný udělat špatně, ale PAL Magneton mě vyvedl z omylu (zlaté české ruce..)...
Tak sa mi blizi vymena brzdovych kotucov a rozmyslam nad nejakou alternativou k originalnym. Vo svete motoru 20/2002 bol test kotucov Auto Prima HPR (ak si dobre pamatam nazov...) za cca 4500Kc par pre Octaviu. Tvrdili, ze so seriovymi brzdovymi segmentami mali o 20% lepsi brzdny ucinok? Co si o tom myslite? Alebo, vie niekto doporucit nejake solidne kotuce, ale za rozumnu cenu?Dik, Marcel
Ferodo "2000" + sportovní kotouče ferodo. Sám HPR mám a příště už ne. Půjdu do Ferod...
to Hufnagl: Já myslel, že sis je chválil. Už jsou zvlněný nebo blbě udělaný a měníš destičky po dvou tisících km? Zajímá mě to, asi taky půjdu do jinejch brzd, až s novejma kolama ovšem.
OK, dik. Vedel by si uviest aj cenovu relaciu? Nejak som sa na i-nete nedopatral. A tiez by ma zaujimalo, preco su tie AutoPrima na...Marcel
Akurát, že autá s predĺženými intervalmi majú navyše snímač hladiny a teploty oleja (hladiny, nie iba tlaku) a sníma sa aj otvorenie kapoty motora. Rovnako je nevyhnutný aj snímač opotrebenia brzdového obloženia.
Pánové, nejezdil jste někdo se střešním boxem? Jak se tak dívám na to co mám vzít letos na dovolenou (děti rostou + nafukovací člun) už se to do kombíka nevleze. Jedu Octávkou na 3 týdny dolů do Itálie zhruba 2200km (po dálnici cca 130-170Km/h)počítám box tak cca 300l (ať je to i v zimě na lyže). Jak se s tím jede? dík LN
O boxu na střeše člověk skoro neví, ani to moc nehučí, ani to moc nezvedá spotřebu. Jedině když máš liftback, tak se málo otvírá kufr. Nevim, v kolika se to urve ze střechy, 220 to vydrží a víc jsem si netrouf 😄
Box mám asi 6 let a o žádných problémech za celou dobu nevím. Jízda s boxem 170km/hod OK. Na autě mám na střeše pevné lyžiny na které dám 2 příčníky a na ty teprve chytnu box. Někdy s boxem jezdím dokonce raději, protože je strakatý a nedá se přehlédnout. Když tam v Itálii dáš před cestou zpět dvoje mokré plavky a nějakou tu nošenou ponožku, necháš to den na slunci zavřený, tak pak přes hranice převezeš i herák...
Kolik kladek se mění u výměny rozvodového řemenu u TDI 90k na 90000km? Na faktuře máme kladku napínací a dvě kladky převodní.
ma se menit remen + napinaci kladka. O prevodnich kladkach slysim poprve a rozhodne nejsou predepsane k vymene.
Fijo, vždy je lepší vyměnit všechno, co se točí na dráze rozv. řemene. Velkým problémem těchto TDI motorů byla v určitém období hlavně vodní pumpa, umístěná na dráhu rozv. řemenu, která se zadřela, řemen přeskočil a bylo po motoru. Spousta mechaniků, doporučuje tuto pumpu vyměnit spolu s rozv. řemenem. (cca 2500,-).
hm, na draze rozvodaku se toci asi 6 ruznych hejblatek ... nejsem si jisty, ale zrovna vodni pumpa by snad mela byt pohanena jinem remenem nez rozvodovym, ne ? Anebo si to pletu s benzinovym motorem 1.6 ?
Koukal jsem na vstřikovací trysky (1,9 TDi) a jedna z nich je taková větší a vede z ní nějaký vodič. Nevíte proč je větší než ostatní? Pokud je to vstřikování řízeno elektronicky tak jaktože k ostatním tryskám nevedou žádné dráty? Nebo je to řízeno nějakým obtokem přímo v čerpadle? Díky za případné odpovědi.
Jasně, toto je vstřik s čidlem délky zdvihu, na základě kterého dostává řídící jednotka informaci o množství vstřiku, a o počátku vstřiku vůči natočení klik. hřídele, čili o předvstřiku. Veškerá el. regulace (předvstřik, dávka) probíhá v čerpadle.
Lidi nevíte kde je schovaná řídící jednotka u OCTAVIE modelový rok 2002?
pod cernym krytem steracu cca ve prostred vozu, nutno odmontovat levy (mensi) sterac (levy z pohledu zepredu) a oddelat cerny kryt, jde o hlinikovou krabicku, akorat nevim, na co to potrebujes ?😄
Ale jen jsem se chtěl prostě podivat kde to je. Přemýšlím o CHIPnuti a na WWW.CIMBU.cz píšou že to měnijou kus za kus tak jsem se chtěl kouknout jak by to bylo složitý vyndta. A propo nema někdo s touto firmou zkušenosti?
Vyndat ECU je otázka 2-5 minut. Zkušenost praktickou s CIMBU sice nemám, jen se ví, že se kamarádí s autosalony a dělí se s nimi o zisk, původ většiny jeho softwarů je s velkou pravděpodobností pravděpodobně od firmy LEV s.r.o. alias GX Tuning, přičemž on sám (Mr. Cimbu, jak se podepisuje do emailu) nic neřekne, některé čipy má "levně", jiné má drahé v porovnání třeba s Kerscher (např. na Oktávky TDI).
Pravda je, že výměnu ECU kus za kus nedoporučuje více lidí, říci exaktně proč ale neumím. Pokud se vymění celá jednotka, je třeba sladit pomocí PINu všechny jednotky dohromady (nutno znát anebo zjistit pin řídící jednotky, je přiložen u klíčku). Ve skutečnosti nevím přesně, co to obnáší vyměnit celou ECU (co je nutno sladit), ale od MR2002 jsou tuším všechny jednotky nějak spojeny kódem, třeba to někdo více vysvětlí.
Pravda je, že výměnu ECU kus za kus nedoporučuje více lidí, říci exaktně proč ale neumím. Pokud se vymění celá jednotka, je třeba sladit pomocí PINu všechny jednotky dohromady (nutno znát anebo zjistit pin řídící jednotky, je přiložen u klíčku). Ve skutečnosti nevím přesně, co to obnáší vyměnit celou ECU (co je nutno sladit), ale od MR2002 jsou tuším všechny jednotky nějak spojeny kódem, třeba to někdo více vysvětlí.
Napiš sem do fóra svůj email, pošlu Ti fotku, kde a jak to vypadá 😄
Lidi hledal jsem něco na toto téma v oddělení felicií, ale nenašel jsem nic. Zeptám se teda tady. Otec koupil do JZD felicii PICKUP 1,9D a už ho to vypeklo když vypnul teplý motor tak nešel nastartovat. Kontrolka žhavení se nerozsvítí. Pokud se to nechá vystydnout tak je to OK. Nějaký manik mu poradil ať vymění čidlo pro žhavení za čidlo pro benziňák, a nebo ať ho natvrdo spojí. To čidlo má 4 kontakty. Na co jsou? Funguje to čidlo jako termostat nebo je to nějaká teplotně závislá dioda či co?
Vytahnout konektor čidla, pak to žhaví při každém, i teplém startu! Seřídit to asi nejde a výměna čidla byla na nic. Neřešil bych to nijak jinak a ani jiný způsob řešení neznám. Snad seřízení vstřiku?
A tím že ten konektor odpojím nasimuluji nízkou teplotu motoru nebo co? Pokud je v tom nějaký odporový teploměr tak spíš naopak ne? Při rozpojení to bude dávat nekonečný odpor což je hoooodně vysoká teplota motoru. To jsem z toho jelen 😃
Ano, motor se bude jevit jako studený a žhavit to bude stále, nespekuluj a vyzkoušej to. Už si nepamatuji, zda to je čidlo chl. kapaliny nebo čeho, ale prostě to po odpojení žhavilo stále a nějaký vliv na jízdu (např. dávkování paliva) jsem nepozoroval a když jsem s tím musel jezdit, měl jsem to trvale rozpjeno. V té době řekli v servisu - neřešitelné. Možná nyní po 5 letech by snad mohli mít recept?
Výměnný způsob je krásná věc, ale CIMBU je věc jiná. Mám osobní zkušenost s touto firmou a jediné co Ti povím je - NEBRAT. Pošli mi svůj e-mail a já Ti pošlu všechny zkušenosti, neboť mi připadá unfair psát, jak špatná firma to je veřejně....
hakka> O tve zkusenosti s CIMBU sem prosim napis. Myslim, ze je to jednim z ucelu teto diskuse - podelit se s ostatnimi s dobrymi i spatnymi zkusenostmi. Z tveho prikladu se muzou poucit jini a na druhou stranu jej nikdo nemusi brat jako bernou minci...
Zkratka me, a myslim ze nejenom me, to docela zajima 😄
Zkratka me, a myslim ze nejenom me, to docela zajima 😄
Nevíte někdo, kde by se dala v okolí Prahy levně sehnat škrtící klapka na 1.6 55kW? Může být klidně i starší, takže nějaký dobrý vrakoviště...? V servisu za výměnu chtěj 14tis. což jim dát nechci. Díky.
Co máš se škrtící klapkou? Já s ní mám na Felicii 1.6 taky problém (škubání při nízkých otáčkách). Někdy prý je na ní špatně nasazeno gumové hrdlo sání, pak to přisává špinavý vzduch, zanese se a nepracuje správně. To není ale můj případ. Mě to dělá po výměně řídící jednotky za "tuningovou" (od Cimbu). Při seřizování VAGem to hlásí nějakou chybu škrtící klapky a nejde to nastavit.
Mně na ní odešla elektronická část. V podstatě vůbec nereaguje a tudíž nedrží volnoběch a motor okamžitě zhasíná. Jinak tam mám jinou vačku a řídící jednotku taky přeprogramovanou a až do teď bez problémů. Naštěstí jsem jí včera sehnal na jednom vrakovišti, takže žádný cpaní tisícovek do chřtánu škodováckýho servisu nebude 😊
Pravdepodobne na Autokomplex😒br />
Nevite prosim jake turba se pouzivaji na Octaviich (zajima me jak TurboDehet tak 1.8 20v turbo) a kde by se dalo zjistit jake maji parametry ?? Chci zvazit jestli by se to dalo pouzit v mem aute. Dik
Nevite prosim jake turba se pouzivaji na Octaviich (zajima me jak TurboDehet tak 1.8 20v turbo) a kde by se dalo zjistit jake maji parametry ?? Chci zvazit jestli by se to dalo pouzit v mem aute. Dik
Nevite zda toto jde dodelat do Octavie?
www.skoda-auto.cz/…/octaviaspring/i… />
[odkaz] images/270/spring_07.jpg (bez mezer)
www.skoda-auto.cz/…/octaviaspring/i… />
[odkaz] images/270/spring_07.jpg (bez mezer)
Jaktože ABT na VW bora má dle nich klasické zvýšení výkonu 2.0 MPI 85 kw lehce na 103 kw ?? To znamená průlom v tuningu jelikož tento výkonný parametr za tuto cenu kdyby se tímto zvýšila Fabie 2,.0 stala by se sní F1 103kw ve Fabii v benzínové podobě a ještě z dvoulitru je myslím dobrý žihadlo co pojede i 210 na rovince(200jede i bez chipu) a 230 pojede s klesání v pohodě a ta dynamika lehce vezme i 20vTurbo a RS se bude lehce za zády držet
Hufe že by jsi už nešel do skleníku ( MYslím auto bez fólií To je pohodička to soukromí a jak to auto hned dostane hezčí nádech a hlavně teď se můžeš milovat i na náměstí Dáš na přední sklo slunečné dešku a je to 😃)))) Na kolik tě to vyšlo samole*** ?
Vitej Karasku, uz jsi nam tu schazel... Jo OCTAVIE,
zapomel ses zeptat, o kolik se Hufovi zvedla
maximalka, kdyz si tam dal ty folie. Nebo tobe
to snad nejezdi rychleji? Tak to bys s tim mel
neco udelat. Takhle mrhat vykonem...
zapomel ses zeptat, o kolik se Hufovi zvedla
maximalka, kdyz si tam dal ty folie. Nebo tobe
to snad nejezdi rychleji? Tak to bys s tim mel
neco udelat. Takhle mrhat vykonem...
Samolepič Huf?
Neví někdo, zda ta firma vyrábějící okna pro Škodu nedělá okna s pokovením uvnitř skla (tedy jako originálny), pokovení zevnitř je údajně citlivé na omak a odření.
Neví někdo, zda ta firma vyrábějící okna pro Škodu nedělá okna s pokovením uvnitř skla (tedy jako originálny), pokovení zevnitř je údajně citlivé na omak a odření.
Zdravim vsechny,
uvazujeme o koupi octavie, muzete mi nekdo prosim vas popsat jake pouzivate zabezpeceni?
dik
MacD
uvazujeme o koupi octavie, muzete mi nekdo prosim vas popsat jake pouzivate zabezpeceni?
dik
MacD
Oktávky od MR2002 mají již nějaký Safe (jeden šroubek navíc a podkovička) proti vyloupnutí zámku a také nemají zámek u spolujezdce, to jen na okraj. Pokud se už ten zámek vyloupne, stačí šroubovákem pohnout a sjedou i okna (pokud tam není alarm, tak...). O zabezpečení je jiná rubrika, zabezpečení je kapitola sama pro sebe.
Ja mam v OCTAVII GSM PAGER. Ten zavola v pripade otevreni dveri ci kufru na az 3tel. cisla, az na 3 cisla posle SMS. Vy muzete pomoci SMS zasilanych do auta napr. Chcipnout motor, lokalizovat polohu automobilu, zjistit v jakem stavu jsou dverni zamky (1/0) a pod. kousky. Vice se o tom dozvite na WWW.ZETRON.CZ
macdriver> No ja mam krome alarmu a zamykani radici paky hlavne havarijni pojisteni (a lepsi zamky - MR 2002) Ono kdyz ti dneska nekdo chce ukrast auto, tak ti ho ukradne, i kdyz s tim zamykanim radicky se to pry da jen odtahnout.
Holt jsou to * a hlavne se mi zda, ze vyrobce to nijak zvlast nezajima, oni aspon prodaji vic aut. Vzdyt zabezpeceni pres palubni pocitac by slo udelat stokrat lip nez je, to at mi nikdo nerika.
Holt jsou to * a hlavne se mi zda, ze vyrobce to nijak zvlast nezajima, oni aspon prodaji vic aut. Vzdyt zabezpeceni pres palubni pocitac by slo udelat stokrat lip nez je, to at mi nikdo nerika.
včera mě můj známý nechal ukázat novou IBIZU No řeknu vám paráda a krása (a to jsem si chtěl koupit OCTAVII classic 1.675kw) Měl jsem asi 14 dní do rozhodnutí ale toto co jsem viděl předčilo mé očekávání. V noci to vypadá jako kdyby jel před vámi VIPER zadní svítilny a celá záď má tak fascinující tvar že i známý byl unešen když toto auto potkal v noci na dálnici. Já jsem plně rozhodnutý jít do SEAT IBIZA 1.9 TDI 96kw ne že bych na to měl to nemám mám jen zhruba 380 000kč ale počkám manželka řekla že mohu a auto se koupí jakmile bude k dodání Je to novinka a na tento motor se čeká několik měsíce Dopředu xenony zadní bodové lampy. Já si myslím že tímto jsou OCTAVIE a FABIE ztraceny tento model je v koncernu VW OOOO SEAT jeden z nejlepších modelů . A Ty motory nádhera
Vaše škodovky mají tak zastaralou motorizaci že se musím smát 😃) Dávat dnes auto střední třídy s TDI 66 81kw vždy´t to jsou motory z roku 96 respektive 1997 !§! To není možné co z vás dělá VW srandu vždyť SEAT dává i do malé IBIZI( FABIE ) TDI 96kw což mě vyhovuje a proto končím se škodou A vsaď te se že tento motor nikdy nebude ani ve škodovce Vždyť SUPERB má 96kw ale jen 285 NM nebo něco kolem ale ne plnohodnotných 310NM jako VW a SEAT
Neni nahodou IQ96 (TDI96) OCTAVIE?
ten tvuj zastaraly TDI 66kW ma nejnizsi spotrebu ze vsech koncernovych TDI 😄 tak se zase moc nesmej 😊
To ale celkem nic nemění na tom, že ty motory už v podstatě zastaralé jsou (vzhledem k novým TDI-PD), stejně tak je pravdou, že do Škodovek se cpou motory, které v koncernu snad mají na skladě a potřebují se jich zbavit, nebo to tak aspoň vypadá. Ohánět se cenou asi nemá smysl, je to pouze marketing. Pravdou je, že s novými motory se asi čeká na náběh nástupce Octavie, nicméně i to je pouze obchod. Ach jo. Klidně by mohli do Octávií dávat PD 74kW (zatím jen 4x4), 96kW i 110kW. A 96kW do Fabie. Co myslíte ?
Kdybych si mohl vybrat, volím 81kW a ne 74kW PD. Na druhé straně 110kW PD je dobrý. Novy 16V PD bude jistě skvělý.
Já bych volil asi stejně 74kW PD. Jezdil jsem s TDI 66 i 81 (Octavia), s PD 74kW (Fabia), 85kW (Bora, ale ta měla navíc chip, cca. 104kW) a 96kW (Superb). Když porovnám 81 TDI a 74 PD, asi bych opravdu zvolil PD. Dojem ale může být subjektivní, způsobený vyšší hmotností Octavie.
Pokud jezdíš s neupraveným 74kW TDI PD, tak Ti jistě neuniklo, že nad 3.500ot už vůbec nejede. Čip, KN a jiné čidlo sání udělají v této charakteristice radikální změnu, ale pokud se budeme bavit o standardních verzích, tak TDI PD 74kW je dietní až běda. Díky SW... 😲(((((
Prosímtě přečti si po sobě co jsi napsal "Ohánět se cenou asi nemá smysl, je to pouze marketing." Nechci Tě nijak urážet, ale právě o tom to je. A je pouze na svobodném rozhodnutí zákazníka zda-li marketingu podlehne nebo ne? Nebo ne?
No a co jsem asi napsal ? Jasně že o tom to je a kdyby sis to pořádně přečetl, přišel bys na to taky. Já to vím a nelíbí se mi to. To ale asi taky vše, co s tím můžu udělat.
.....no ono Time všechno je jenom obchod, marketimg je pouze obchodní strategie. Kdybych to vzal do důsledků, dneska je marketingově vyhnaná cena špičkových dieslů oproti benzinovým motorům tak extremně, že je ta úspora hodně relativní, ale prestižní je mít na víku štítek s tou nejdražší motorizací. Jinak si těžko zdůvodnit, že si někdo koupí auto za dvojnásobek základu se špičkovým dieslem a pak se všude ohání hospodárností a ekonomikou 😃...........a za dva roky to stejně prodá.
"SUPERB má 96kw ale jen 285 NM nebo něco kolem ale ne plnohodnotných 310NM" - nemůže to být tím, že Ibiza bude lehčí? Anebo je jen jinak nachipován ten motor? To by pak znamenalo, že už to nepůjde zas tolik zvednout, ne?
Vidím že jste amatéři Jak tu kdosi psal. Když nevěříš podívej se na www.skoda-auto.cz do sekce SUPERB Ano jediná škoda jako slaboučký bratříček(nevlastní) koncernu VW má 96kw ale točák nemá ! 310 NM ale slabě pod 300 Nm je to *295* == 1.TDI 96kw 295Nm toto jsou parametry. Z toho plyne další ponaučení Proč to dali do SUEPRBU ? Jediná odpověď snad si nemyslí škodovka že dostane plnohodnotné silné TDI.
Já mám objednané auto IBIZA 1.9 TDI 96kw 310Nm Takže než jsem se rozhodl pro TDI studoval jsem parametry a kvalitu TDI koncernu VW a proto si tu dovolím infotmovat naše "děti" co sem chodí rozumovat.(cca 14dní www čtení a porovnávání)
TDI 81kw s 235NM je mnohem Agilnější stroj o proti TDI 74kw a 240NM 5Nm je o silných TDI naprosto zanedbatelné a nepozorovatelné. A teď zase informace pro děti porovnání je jednoduché TDI 81kw/ 4100 zato TDI 74kw má při těchto otáčkách zhruba 68kw !!! za druhé u tdi 74kw to nejede zhruba od 3800 otáček už jen velmi slabě zato TDi 81kw jede velmi silně do 4000 a točí i pod plynem k červenému kdežto 74 to nemá ráda jelikož má max výkon už při 4000 a dál jí to klesá takže do červeného se dostat už je spíš čekání kdežto 81kw to nedělá problém
Ked sa objavila Fabia s motorom TDI 74 kW, jazdil som prave na Golfe TDI 81 kW. Dojednal som si skusobnu jazdu s Fabiou, do ktorej som presadol bezprostredne z Golfu. Trochu som ju poprehanal a bol som prekvapeny. Fabia bola taka cipernejsia a ochotnejsie zrychlovala. Je pravda, ze to bolo vykupene trochu vyssim hlukom motora, ktory mal taky ostrejsi chod. Ale aj napriek vykonovemu handicapu som bol milo prekvapeny.
TDI96> jejda ty ses vemeno jak krava .... tady pises, ze 5Nm je PRD, ale 15Nm u TDI 96kW je HROZNE MOC 😃))) No to podle toho, jak se ti to hodi do kramu. Mezi nama, mohli dat do SuperB 96kW/285 Nm z Passata, ze ... ale to je jedno. Ty asi neznas kompletni TDI nabidku koncernu VW, jinak bys drzel ... usta a radeji cerpal vedomosti od zkusenejsich. Ale s tema "detma" jsi me pobavil 😉
Holt ve VW uz davno rozhodli, ze Seat bude vyjadrovat sportovni image.Nova Ibiza je toho dukazem(to vsek jisteho TDI96 neopravnuje aby tady placal takove nesmysly).Zcela evidentne je postavena proti Alfe147.Prohlednete ji na www.seat.cz, ta podoba je zrejma i v interieru.K tomu kvalitni VW motory,precizni zpracovani a Alfa bude mit co delat se silnou konkurenci.Mimochodem jeste strucne ke kvalite ital.aut😒br />
Pred tydnem jsem byl s kamaradem v brnenskem salonu(IBC) prohlizet Alfu.Ta kvalita je stale uboha.Auta na showroomu vypadala jako by byla bourana a spravena, cili nikoli jako nove vozy!
Kdyz jsme se ptali prodejce, tak na to odvetil, ze uz to jsou nejake posledni ,,skladove kusy,,?? 😲((((
Na tech autech, jednalo se o 156, temer nic nelicovalo, na nekterych mistech byly na laku vybouleninky,potahove latky v interieru vypadaly jako ty pytle v zakladni verzi Fabie.Tvrdim, ze krome krasneho designu neni o co stat.kamil*
Pred tydnem jsem byl s kamaradem v brnenskem salonu(IBC) prohlizet Alfu.Ta kvalita je stale uboha.Auta na showroomu vypadala jako by byla bourana a spravena, cili nikoli jako nove vozy!
Kdyz jsme se ptali prodejce, tak na to odvetil, ze uz to jsou nejake posledni ,,skladove kusy,,?? 😲((((
Na tech autech, jednalo se o 156, temer nic nelicovalo, na nekterych mistech byly na laku vybouleninky,potahove latky v interieru vypadaly jako ty pytle v zakladni verzi Fabie.Tvrdim, ze krome krasneho designu neni o co stat.kamil*
tak jsem zodpověděl vaše otázky pokud budou dálší vyhovím ale jen TDi s pozdravem TDI96
Omlouvám se předem poníženě, za svou neinformovanost, ale chtěl bych Vás, Ó nejvyšší, požádat o vysvětlení faktu, proč také Audi A4 1,9TDI 96kW má onen ubohoučký krouťák jako český podřadný Superb. Také bych Vás chtěl požádat o vysvětlení rozdílu v mechanické konstrukci motorů 1,9TDI PD obecně. Proč má každý jiný výkon a jiný krouťák. Tam asi musí být jiné materiály nebo co....😃)
TO ALL: omlouvám se za svůj příspěvek, ale opravdu se těším na odpověď páně TDI96...😃)
TO ALL: omlouvám se za svůj příspěvek, ale opravdu se těším na odpověď páně TDI96...😃)
Zdravim vsetkych. Pred tyzdnom mi po 60tkm menili rozvodak a odvtedy sa zvysila hlucnost motora pri cca 1600-2100 ot. Ma to teraz taky neprijemny plechovy zvuk. Vo vyssich otackach je zvuk normalny, ako bol predtym. Samozrejme to idem vybavit do servisu, ale zaujimal by ma aj vas nazor, ci sa to uz niekomu stalo a co to moze byt. Dik, Marcel.
Pokud mas na mysli zvuk jako kdyz o sebe rezonuji kovove tycinky hledal bych to v palivovem filtru. Ten pokud se opira o jakesi trubicky co kolem neho prochazeji tak to rezonuje v tech otackach co jsi popisoval. Me to delalo jako nove auto. Poku d Ti menily rozvodak je docela mozne ze s tim filtrem pohnuli. Zkus ho proste nasilim odehnout smerem k pravemu blatniku (kdyz stojis proti motoru).
Zdenál
Zdenál
Děkuji za otázku . Jsem připraven na ni odpověďet ve slohovém utvaru který snad pochopíte. s pozdravem TDI96. Zde je má odborná výkladní práce:
Ano další otázka o TDI ano proč má Audi A4 TDI 96kw 285 NM Velmi lehá odpověď. Po nastudování strategie VW group jakožto koncernu VW OOOO Škoda Sat je jednoznažná TDI-pd v objemovém obsahu 1.9 je taková TDI 74kw (240 a 250 NM ano jsou tu dva motory s 240NM a 250Nm 240Nm je pro vozy malé až střední třídy př.(Fabia Ibiza Polo no a samozřejmně pro chudičkou škodu ve všech verzích) a 250NM je pro vozy střední třídy Passat A4 atd.. a vyšší. TDI 96kw je 310Nm a 285 Nm ten slabší je určen pouze ! pro vozy do velikosti nižší třídy (a zase pro všedchny vozy slaboučké škody tzv i pro SuperB který je vyšší třída.) proto má A4 jakožto zástupce nižší třídy tento výkon. Jinak jsem uvedl strategii tuto pro ty co to nepochopily slabší verze TDI-Pd 240Nm a 285Nm Tyto slabší verze jsou určeny výhradně pro Škodu (a pro vozy nižší třídy a malé vozy) A ty silnější jen pro VW OOOO a Seat (dle velikosti auta) s pozdravem TDI96 😄 = z toho plyne je to tak škoda je jedinná ochuzena!§ Pokud budou další otázky velmi rád odpovím s pozdravem TDI96 Ale jen otázky o TDI motorech jiné jsem nestudoval
ve zkratce : TDI (74) 96kw (a jejich slabší točáky jsou určeny jen pro vozy škoda Jiné značky koncernu mají vždy všechny varianty(ale podle velikosti auta) toto je nejstručnější odpověď pro ty co předešlé vysvětlení se jim nechtělo číst.
Bohužel musím konstatovat, že Vaše odpověď mě neuspokojila, neboť já jsem se ptal na rozdíly v konstrukci motorů 1,9TDI PD. Vaše spekulace o marketingové politice VW GROUP jsou sice krásné, ale nevěřím tomu, že o ni něco víte. Proto opakuji svůj dotaz: jaký je rozdíl v konstrukci motorů??? je nějaký rozdíl mezi motorem s výkonem 74 a 96kW??? TO ALL: Znovu se omouvám, ale tohle mě opravdu baví 😃)
TDI96> ja bych se paneuciteli chtel zeptat, proc ma treba TDI-PD 96kW tocak 285 Nm i 310 Nm, a naopak, jak je mozne, ze TDI-PD 96kW/310 Nm ma stejny tocak, jako TDI-PD 110kW/310 Nm ? Jak je to mozne ??? Ha ?
Poradi nekdo? stava se mi, ze pri otevreni levych prednich dveri se vzdy nerozsviti svetlo v boku dveri a tim padem nejde ani bzucak na svetla. Neprijemna vec! Nekdy se to po nekolika sekundach rozsviti, nekdy ne. Stropni svetlo vsak funguje. Ma to nejakej druhej spinac v zamku, nebo to jde z computeru ? Dik, spoustu veci si radeji udelam sam, nez v servisu.
Vzdyt jsou prazdniny! Mel by bejt na letnim tabore nebo u babicky na vsi. Nebo ze by meli internet i doma a tatinek mu za vysvedceni ukazal, jak se pripojit? 😄))(Vsimli jste si, jak tu na MC od prvniho dne prazdnin klesl provoz?)
Obdobný jako je v leonu příjde do RS.
Jak se dá levně pořídit klima do Octavie má to být tak za 11 000 Kč a trochu práce!
Tempomat je prý v každé škodovce stačí jen koupit páčku a aktivovat ho v palubním počítači.
má nekdo další informace?
Jak se dá levně pořídit klima do Octavie má to být tak za 11 000 Kč a trochu práce!
Tempomat je prý v každé škodovce stačí jen koupit páčku a aktivovat ho v palubním počítači.
má nekdo další informace?
"Tempomat je prý v každé škodovce" - v každé tedy ne, jen tam, kde je elektronický plyn, např. starší 1.8 Turbo mají mechanický plyn apod.
Pokud jde o klimu v Octavii, už jsem to asi někde psal, ale ta lennost, že pane "a"? Tak se podívejte na www.pandora.cz/…ess_fulltext.php?dota… />
Hned první příspěvek obsahuje rozpočet😒br />
Je to jednoduche.
Dily 😒br />
1. topeni, rozdilne pro klimatronic a manual 1800,-
2. trubky (3 ks) , rozdilne podle motoru 2000,-
3. kompresor , stejny pro vsechny motory 1500,-
4. chladic, stejny pro vsechny motory 2500,-
5. sahara na 2 ventilatory, stejna pro vsechny motory 1500,-
6. druhy ventilator + drzak, stejny pro vsechny motory 800,-
7. drzak kompresoru, rozdilne podle motoru 3500,- 7000,- na nekterych motorech uz je
8. remen alternatoru, rozdilne podle motoru 500,-
9. ovladani, rozdilne pro klimatronic a manual ?
10. RJ klimatizace, rozdilna podle motoru 400,-
11. cidlo venkovni teploty 100,-
12. cidlo tlaku, vetsinou uz je na trubce 100,-
13. naplneni do 1500,-
Pokud jde o klimu v Octavii, už jsem to asi někde psal, ale ta lennost, že pane "a"? Tak se podívejte na www.pandora.cz/…ess_fulltext.php?dota… />
Hned první příspěvek obsahuje rozpočet😒br />
Je to jednoduche.
Dily 😒br />
1. topeni, rozdilne pro klimatronic a manual 1800,-
2. trubky (3 ks) , rozdilne podle motoru 2000,-
3. kompresor , stejny pro vsechny motory 1500,-
4. chladic, stejny pro vsechny motory 2500,-
5. sahara na 2 ventilatory, stejna pro vsechny motory 1500,-
6. druhy ventilator + drzak, stejny pro vsechny motory 800,-
7. drzak kompresoru, rozdilne podle motoru 3500,- 7000,- na nekterych motorech uz je
8. remen alternatoru, rozdilne podle motoru 500,-
9. ovladani, rozdilne pro klimatronic a manual ?
10. RJ klimatizace, rozdilna podle motoru 400,-
11. cidlo venkovni teploty 100,-
12. cidlo tlaku, vetsinou uz je na trubce 100,-
13. naplneni do 1500,-
[odkaz] - obsahuje návod s postupem na montáž klimy do Octavie, na předchozím odkazu jsou všechny související připomínky apod...
Má někdo zkušenosti co by jste hodnotili lépe Berlingo v 2l HDi a nebo Octavii TDi 66kW?
Co pohodlí, hluk, prostor spotřeba jízní výkony, cena atd.
Zdá se mi že ve všem berlingo Octávku překonává!
Co pohodlí, hluk, prostor spotřeba jízní výkony, cena atd.
Zdá se mi že ve všem berlingo Octávku překonává!
Uz to tady ATX psal a HUF to ma v aute ze PD 74 a 96kW jsou hardwarove totozne a parametry jsou omezeny pouze ECU... takze chip nebo jinou jednotku 😄
BTW: Otazka pro ATX, jaktoze teda nestaci chip do 74kW tak aby mela stejny parametry? Co je jinyho v jednotce z pašíka?
BTW: Otazka pro ATX, jaktoze teda nestaci chip do 74kW tak aby mela stejny parametry? Co je jinyho v jednotce z pašíka?
Cau lidi, chci koupit Octavii combi - tak 2-3 roky starou. Poradte mi na co si mam dat bacha? Co tam muze byt po trech letech spatne?
Ktery motor je tam v pomeru vykon/spotreba/cena nejlepsi?
Diky
Ktery motor je tam v pomeru vykon/spotreba/cena nejlepsi?
Diky
To nekupuj vezmi si raději Berlingo zvláště na delší cesty je pohodlnější a prostornější.
Srovnáš-li napří octavii TDi 66kw a 2.0 HDi do takových 130 je berlingo nebo Partner svižnější. pak už má větší odpor vzduchu ale přes 170 km/h stejně pojedeš všude!
Ale hlavně Berlingo je tišší a levnější a jízda s ním tolik neunavuje spotřebou jsou oba vozy srovnatelné. U Berlinga navíc odpadá problém při odpočtu DPH
Srovnáš-li napří octavii TDi 66kw a 2.0 HDi do takových 130 je berlingo nebo Partner svižnější. pak už má větší odpor vzduchu ale přes 170 km/h stejně pojedeš všude!
Ale hlavně Berlingo je tišší a levnější a jízda s ním tolik neunavuje spotřebou jsou oba vozy srovnatelné. U Berlinga navíc odpadá problém při odpočtu DPH
Hele, blbče, proč se Ti líbí mít ošklivou, vysokou a slabou dodávku? Pochop, že ostatní nejsou ochotní zajít tak daleko, aby ve strachu ze zcizení motorového vozidla koupili záměrně bastarda, kterého nikdo nechce 😄)))
V metle a na větších kolech to auto vypadá perfektně. A to osatenín posuď až se svezeš! Dokud jsem to neučinil také jsem smýšlel podobně!Jestli jezdíš Octávkou do TDi 66Kw tak budeš v šoku a velmi mile překvapen! Fakt zkuste si to než koupíte OCtávku nebo nedej bože fabii s kterou se to dá cenově srovnávat nenajdete jeden parametr horší! pokud ano uveďte!
Jo jo. Někomu se líbí Lada 2110, jinému Daewoo, tak proč bys nemohl mít rád Berlingo? V pohodě. Jen to všem tak nevnucuj. BTW, HDI 66kW je zdechlina, které příliš nepomůže ani čip. Holt absence intercooleru musí jít znát ;o)
Kdybych neznal fiju, tak mi tak komický nepříjdeš, ale když ho poslouchám, jak na Berlingo pořád nadává a přidám k tomu své dojmy z této dodávky, tak se prostě divím, kam až může sahat hranice lidského vkusu...
Ale jako dodávka pro řemeslníky nebo pro zelináře může plnit svůj účel skvěle, to je jasná věc.
Kdybych neznal fiju, tak mi tak komický nepříjdeš, ale když ho poslouchám, jak na Berlingo pořád nadává a přidám k tomu své dojmy z této dodávky, tak se prostě divím, kam až může sahat hranice lidského vkusu...
Ale jako dodávka pro řemeslníky nebo pro zelináře může plnit svůj účel skvěle, to je jasná věc.
muzu uvest vice parametru, kde Berlingo 2.0HDi proti Octavii 1.9TDI/66kW zaostava ? Tak zaprve - spotreba. Zadruhe - dynamicke vlastnosti, jak pri zrychleni, tak v maximalce. Zatreti - horsi stabilita v zatackach s "default" pneu a koly - Berlingo ma 14" kola. Zactvrte - umisteni nahradniho kola. Kdo mel defekt na Berlingu, vi, ze je neradno dostat ho na zablacene ceste, pac kolo je umisteno pod autem a neni nijak kryto, takze je spinave a navic si clovek musi pod auto lehnout, aby kolo vytahnul - takze se zamaze jako to prasatko. Zadalsi - umisteni hrdla nadrze - uz se mi stalo, ze jsem na benzince chtel tankovat, klicem jsem si odemykal vicko nadrze a spolujezdec se rozhodl vystoupit - ty posuvne dvere mi malem usekly prsty ...
Dalsi vec - interier. Ty tvrde plasty v Berlingu mi nejak nesedi. Tim zatim koncim ...
Dalsi vec - interier. Ty tvrde plasty v Berlingu mi nejak nesedi. Tim zatim koncim ...
Prečo blbče (?!), Berlingo aj Partner poskytuju uplne iny zivotny priestor aj pre dlhanov a o pristupe na predne, ale hlavne zadne sedadla /posuvne dvere/ a batozinak sa moze hociakej limuzine len snivat. Pravda je, ze je to skatula. No ale vsetko ma svoje. Jazdi sa s tym nad ocakavanie dobre. Urcity cas som s tym jazdil, ale bol to benzin 1.4, kde by sa zislo par kW a Nm navyse, co sa asi neda povedat o 2.0 HDI. Vseobecne vsak tieto auta maju vyssiu spotrebu. Reprezentacna limuzina to neni, ale pre rodinu v pohode.
Jistě. Pokud je pro Tebe životní prostor prioritou, pak ano. Ještě mohu doporučit postarší Karosu LC 735 - dálkové provedení se sklápěcími sedadly. To je panečku prostor! Dát na ni větší kola a metalízu... Paráda! 😄))
Jazzman> zavazadelnik je sice velky, ale jak jsem uz psal, ne zcela prakticky. Dlouhe predmety proste prevazet moc nelze.
hele, "a" je asi dalsi prezdivka TDI96/IQ96/OCTAVIE. Uroven prispevku tomu alespon nasvedcuje, byt uz odpadlo samovolne zapinani CAPS-LOCKu 😄
mily a> s Berlingem 1,4, 1.9D a 2.0HDi mam jiste osobni (nekolikadesetitisicove v radu kilometru) zkusenosti. Takze mi pripada, zes nikdy nejel v Octavii a Berlingo znas jen z reklamy jako "poradny kocar". Jo, HDi 2.0 uz trosku jede, ale proti Octavii porad hur. Navic se spotrebou zhruba v prumeru o 1-2 litry vyssi (diky aerodynamickemu odporu). Reseni zavazadloveho prostoru u Berlinga je taky "zvlastni", protoze maximalni delka po sklopeni sedadel je vyrazne kratsi, nez delka v Octavii (proste motokaru v Berlingu neprevezu, v Octavii bez problemu).
mily a> s Berlingem 1,4, 1.9D a 2.0HDi mam jiste osobni (nekolikadesetitisicove v radu kilometru) zkusenosti. Takze mi pripada, zes nikdy nejel v Octavii a Berlingo znas jen z reklamy jako "poradny kocar". Jo, HDi 2.0 uz trosku jede, ale proti Octavii porad hur. Navic se spotrebou zhruba v prumeru o 1-2 litry vyssi (diky aerodynamickemu odporu). Reseni zavazadloveho prostoru u Berlinga je taky "zvlastni", protoze maximalni delka po sklopeni sedadel je vyrazne kratsi, nez delka v Octavii (proste motokaru v Berlingu neprevezu, v Octavii bez problemu).
jo a s tim odpoctem DPH - bavime se o rodinnem voze, nebo o autu k podnikani ? Pac u vozu pro OSOBNI potrebu odpocet DPH nemuzes uplatnit .... ty ses fakt vemeno 😃
Proc se tady objevuji clanky ktere nesouvisi s Octavkama a jeste se navzajem osocuji pisatele do vemen a podobne. To me vazne sere. Toto tema prece zni jasne ne? Odbornici pres Citroen nect se odeberou na nejaky CHAT pro Citroenare. Ale to by musel byt pro tuto mensinu zrizen ze? 😃) Mne by zajimalo jakym zpusobem funguje ASR u OCTAVIE. Pokud se vam nekomu (lidem pres Octavie) chce, prosim o nejake informace. Dik Zdenál.
ASR pracuje na principu omezení MK motoru. Porovnává otáčky hnací nápravy pomocí čidel ABS a pakliže se neshodují s předprogramovanými algoritmy (včetně zrychlování, zatáčení apod.) "sundá nohu z plynu". Vždy ale bude trochu přidávat, aby se motor nezadusil. Jde tedy o "omezení prokluzu" a ne o jeho eliminaci.
Jen pro doplnění. ASR je prakticky přídavný modul ABS. Stejně tak ESP je přídavný modul k ABS+ASR. EDS, na které jsem minule zapomněl, je u VW nedílnou součástí ASR a zvyšuje jeho účinnost tím, že pokud nemají L a P hnané kolo při záběru zhruba stejné otáčky, tak tuto skutečnost (zjištěnou rovněž indukčními čidly ABS) vyřeší přibržděním více se protáčejícího kola. Tím pádem diferenciál přenese MK na kolo nepřibržděné. Velkou úlohu v této regulaci rovněž hraje řídící algoritmus celé operace, ale to je na další kapitolku...
Ale Hufiku, nase oblibene tema a tve ASR... 😃) Chtel bych videt, k cemu by ti bylo ASR bez EDS? 😄 Nekde si precti, jak funguje... 😃)
BTW, otázka zněla ASR a navíc jsem se o EDS v zápětí zmínil. Pokud si na to troufáš, zkus mi popsat princip regulačního algoritmu ASR a hlavně EDS. Těším se ;o)
Vis Hufe, uz jsme to tu jednou rezebirali, ale hledat se mi to nechce. Jen jsem tim chtel rict, ze ASR bez EDS je na nic! A uz si tu jednou vytahoval, ze ti ASR funguje bez EDS, coz je absolutni kravina, protoze by ti pak bylo EDS uplne k nicemu a cele by se to minulo ucinnkem!
Jsi tak chytrý... Škoda jen, že Tvá "fakta" jsou v rozporu s realitou. Jsi jako malé dítě, které si myslí, že má pravdu a přitom ví * (a navíc má hlavu barta) 😄))
EDS prostě s funkci ASR přímo svázáno není. Byla by to hloupost, protože by zbytečne brzdilo, i když by se obě kola protáčela + - shodnými otáčkami. Tento jev samozřejmě nenastane pokaždé, ale tvrdit kvůli tomu, že je nezávislost EDS a ASR kravina, je hloupost a ukazuješ nám ostatním, kolik toho víš... Být Tebou, raději mlčím. ;o)
Tvůj fanoušek HUFor
EDS prostě s funkci ASR přímo svázáno není. Byla by to hloupost, protože by zbytečne brzdilo, i když by se obě kola protáčela + - shodnými otáčkami. Tento jev samozřejmě nenastane pokaždé, ale tvrdit kvůli tomu, že je nezávislost EDS a ASR kravina, je hloupost a ukazuješ nám ostatním, kolik toho víš... Být Tebou, raději mlčím. ;o)
Tvůj fanoušek HUFor
v TDI 66kW je intercooler ?
Mam čerstvě Octavii 1.6 74kW a chystám se na servisní prohlídku po 30ti tisících km. Dále potřebuju opravit nějaké maličkosti, které samozřejmě nechci řešit výměnou za nové, jak někde praktikujou. Tak kam ?? Jaký máte zkušenosti a koli vás to tak stojí ???
Soustava ASR (Antriebs-Schlupf-Regelung) automaticky reguluje velikost skluzu na jednom nebo několika hnacích kolech při rozjezdu či zrychlení. Zaznamená-li ASR prokluzování, dojde k přibrzdění prokluzujícího kola, popřípadě ještě k ubrání plynu. Na ledu nebo na štěrku se řidič vozidla vybaveného ASR může plynule rozjet i s tzv. "těžkou nohou na plynu". Automobil je rovněž stabilnější v zatáčkách projížděných "pod plynem". Systém ASR mohou mít pouze ty vozy, které jsou vybavené systémem ABS.
Kdo z nas je nevzdelan? 😉
ASR je tam hlavne preto, aby sa brzdy prilis neprehrievali, ked pribrzduju presmykujuce koleso. Takze sa uberie plyn a zabiju sa dve muchy jednou ranou. Klesne spotreba a setri sa aj brzdove oblozenie. A k tomu sa aj lahsie pohnete.
ace2> Ja mam z motora 1,8T uplne opacny dojem. Na 110 kW je az neuveritelne usporny a zaroven tichy. Jedine, co pocut je turbo. Ale ani to nie je zvuk neprijemny. Skor naopak. Aha, sorry. Myslel som, ze to patrilo pre 1,8T.
ace2> Ja mam z motora 1,8T uplne opacny dojem. Na 110 kW je az neuveritelne usporny a zaroven tichy. Jedine, co pocut je turbo. Ale ani to nie je zvuk neprijemny. Skor naopak. Aha, sorry. Myslel som, ze to patrilo pre 1,8T.
Panove (a damy) jsem PEVNE rozhodnuty koupit si octovku octovitou skodovackou kombikovatou a mam na to cca 230.000.- Tj cca 1,8, 3-4 roky stara jetina... Co na tom muze byt spatneho a na co si dat bacha - jizdni vlastnosti me moc neberou, prelejzam z auta co jsem skoro tlacil, takze..... diky 😊
Jo s tou 1.8 budeš mooooc spokojenej 😄 Máme jí ve firmě, naštěstí mám Fabii combi i když 1.4. pořád je méně hlučná než tenhle VW paskvil. IMHO je to jeden z nejhorších motoru v kterým jsem jel, co do pocitu z jízdy. Pravda vede 2.0 od Chryslera, ten je na tom ještě hůře.
Jinak motor je liný, neskutečně, ale opravdu neskutečně hlučný a má velkou spotřebu (na 1.😄 Zkus s Octavkou s tímhle motorem udělat testovací jízdu na dálnici, nebo rychlostní komunikace a zkus chvilku držet rychlost, řekněme 130 km/h jestli se ti bude zdát, že je motor tichý, tak te považuju za flegmatika 😄 Ne tohle není zrovna štastný motor. Jinak 210 jede po rovině pořád... jestli ti jde tedy o maximálku.
Jinak motor je liný, neskutečně, ale opravdu neskutečně hlučný a má velkou spotřebu (na 1.😄 Zkus s Octavkou s tímhle motorem udělat testovací jízdu na dálnici, nebo rychlostní komunikace a zkus chvilku držet rychlost, řekněme 130 km/h jestli se ti bude zdát, že je motor tichý, tak te považuju za flegmatika 😄 Ne tohle není zrovna štastný motor. Jinak 210 jede po rovině pořád... jestli ti jde tedy o maximálku.
Ace2 má úplnou pravdu. 1.8 20V je paskvil. Taky jsem měl tu "čest" v něm jezdit. Vznikl jako ekonomická varianta 20V turba, které je, jak jistě víš, dost slušný motor.
Tím pádem říkám: 20V turbo nebo TDI 110PS. Pokud budeš při nákupu šetřit na motoru, budeš pak při ježdění permanentně nasraný, že jsi šetřil na špatném místě. Věř mi. BTW, 20V turbo i 110PS TDI můžu jen a jen doporučit!
Tím pádem říkám: 20V turbo nebo TDI 110PS. Pokud budeš při nákupu šetřit na motoru, budeš pak při ježdění permanentně nasraný, že jsi šetřil na špatném místě. Věř mi. BTW, 20V turbo i 110PS TDI můžu jen a jen doporučit!
😄)) panove, uz vas nekdy predjelo nadherne zlute facko s cernym pruhem na prednich dverich? Tak to jsem byl ja... 170 (podle stopek 155) po rovine to slapalo velmi slusne 😄)) Ale ted vazne - potrebuju slusne velke rodinne auto, neminim v tom litat 200 (OK, 150-160 yo), aby se to dalo slusne predelat na LPG a Octovka mi v tomhle vychazi docela slusne... Jestli motor vydava nejaky zvuk me netankuje, hlavne kdyz se v tom necitim klaustrofobicky a nevypada to jako traktor.
tak co na tom muze byt spatneho? Od ktereho roku se tam jiz davaji lepsi zamky? Kde to muze byt po trech/ctyrech letech spatne?
tak co na tom muze byt spatneho? Od ktereho roku se tam jiz davaji lepsi zamky? Kde to muze byt po trech/ctyrech letech spatne?
commander> vim, ze prestavba na plyn existuje pro 1.6/55kW. Ale zda je i pro 1.8 20V, to si nejsem jist. Abys pak nenadaval, ze musis toho zrouta zivit benzinem ... kdyz uz chces prostor a nesejde ti na dynamice, tak si porid kombika SDI, nedo TDI, kdyz chces aspon trochu dynamiky. Ovsem budou se pohybovat odhadem kolem 300-350 tisic, ve stari 3-4 roky ...
Možná opět pozdvihnu všechny TDičkáře, ale 1,8T je jednoznačně to nejlepší, v čem jsem zatím jezdil. Ve všech parametrech: spotřeba, pružnost, hlučnost........TDi ve všech verzích je sice úspornější, ale příliš strmá křivka kroutícího momentu způsobuje sice mohutnou akceleraci z nízkých otáček , ale ta taky stejně " mohutně" vadne . A ta cena........ 1,8V bez turba je díky 5 ventilové technice laděný hodně do otáček, takže se to jeví napřed jako hodně líné. pak to zase jede ale hodně točí = hlučí a žere. Na druhou stranu kombíků s 1,8T moc nenajdeš, s 1,8 20V taky ne. Většina kombíků je určitě na dieslech. 1,6 74 KW je podle mě lepší volba než ta 1,8 bez turba. Na co si dát pozor ?? POkud je auto prokazatelně servisováno ( podle servisní knížky ) není se moc čeho bát, bude ve stavu úměrném k počtu najetých km.
Asi jo. 20Vt je fakt dobrý. Jen k tomu vadnutí u TDI bych poznamenal, že to jde pěkně spravit 😄 Proti výchozímu stavu tak o 100%.
Hufe, až budeš mít k dispozici krouťák přes 200 v podstatě kdykoliv, tak se ozvi.....jo a spravit jdou pochopitelně i křivky 1,8T, ale proč bych to dělal 😃)
DIM> Huf ten kroutak pes 200 Nm ma skoro furt - odhaduju tak od 1500 do 4000 .... Kdyz mas maximum kolem 300 Nm, tak mit z nej 2/3 neni problem ... 😄 A az bude mit Huf Pasikovskou chipnutou jednotku se vsim vsudy, bude jeho Fabka asi ve zrychleni lepsi nez 1.8T original .... pry 160k/400Nm ...
To DIMovi raději ani neříkej. BTW, s KN a bez KATu i 170PS a 420NM (prognóza - po implantaci bude i měření).
Usínáš na vavřínech. 20V turbo není mekka výkonowa. Nezapomínej, že s ním občas jezdím. Pokud by to byla verze 210PS, pak bych asi o čipu moc neuvažoval (i když...) 😄
Těch 150PS v Oktávce je dobých, ale 190 po čipu je jinde. Brzo bude v naší taky, tak poreferuju.
BTW, spíš dobře? Mně to připadá, žes dnes moc nespal...
Těch 150PS v Oktávce je dobých, ale 190 po čipu je jinde. Brzo bude v naší taky, tak poreferuju.
BTW, spíš dobře? Mně to připadá, žes dnes moc nespal...
Octavka combi 1.9 SDI sa pokial viem nerobi, ale ked uz o tom pises, jazdil si v Octavke 1.9 SDI? Da sa v tom aj nieco predbehnut,alebo to ide len z kopca? Stale sa prebera len TDI, TDredI, TredDI, benz. 1.6, 1.8 a viac, tak neviem ci to SDI je az taky lenoch, ze skoda reci, alebo sa v nom nikto nevozil. A este nieco, predajca mi tvrdil, ze vraj SDI je modernejsi ako TDI (66kW). Je na tom nieco pravdy?
"Od ktereho roku se tam jiz davaji lepsi zamky" - od MR2002, zamek je jen na dverich ridice (opatren SAFE systemem - jeden sroubek navic a podkova proti vyloupnuti) a jeden na kufru.
"Pokud budeš při nákupu šetřit na motoru, budeš pak při ježdění permanentně nasraný, že jsi šetřil na špatném místě." - ne každý je takový závodník, ani 1.6 a 2.0 MPI nejede špatně.
Věř mi. BTW, 20V turbo i 110PS TDI můžu jen a jen doporučit! - a podle kolika zkušeností (tisíc km) s TDI 110PS?
Věř mi. BTW, 20V turbo i 110PS TDI můžu jen a jen doporučit! - a podle kolika zkušeností (tisíc km) s TDI 110PS?
20V turbo ... 80.000km
110PS TDI ... 3.000km
Má Fabia TDI PD ... 60.000km
90PS TDI 5.000km
To jsou jen vlastní zkušenosti. Z blízkého okolí mohu přihodit asi milion km na TDI 110PS rovněž velmi pozitivně hodnocených ;o)
110PS TDI ... 3.000km
Má Fabia TDI PD ... 60.000km
90PS TDI 5.000km
To jsou jen vlastní zkušenosti. Z blízkého okolí mohu přihodit asi milion km na TDI 110PS rovněž velmi pozitivně hodnocených ;o)
"Jinak 210 jede po rovině pořád... jestli ti jde tedy o maximálku." - 1.8 20V bez turba jezdí 210 km/h v pohodě nebo jenom z kopce? A kolik při této rychlosti chlastá?
Dle muzea na www.skoda-auto.cz/…/archive_detail.…
jede 1.8 20V 92kW maximálně 201 km/h, máte někdo jiné zkušenosti? Chipovat se tento atmosférický motor 1.8 20V 92kW moc nedá, maximálně do 100 kW.
Údajně ty první kusy (1996) byly velmi žíznivé a pak se to nějak spravilo, nevím, co je na tom pravdy...
jede 1.8 20V 92kW maximálně 201 km/h, máte někdo jiné zkušenosti? Chipovat se tento atmosférický motor 1.8 20V 92kW moc nedá, maximálně do 100 kW.
Údajně ty první kusy (1996) byly velmi žíznivé a pak se to nějak spravilo, nevím, co je na tom pravdy...
1.8 20V bez turba se delaly ve dvou variantach, v roce 1997 se neco modifikovalo - tocak i vykon zustaly, ale v trosku jinych otackach, udajne se pak kosmeticky snizila spotreba, ale 1.8T stejne zere vyrazne (nejmin o litr) min.
Tachometru neveř. Ten ti při 200 km / hod může proměřovat +- 20 Km/h. Rozhodující je ujetá vzdálenost za určitý čas. Zkus si to změřit a budeš překvapený....možná v reálu nepojedeš ani 195.
Než uděláč takovou volovinu!!!
Zkus si Berkingo je mnohem levnější!
A na svezení a všechny další srovnání lepší!
Jezdil jsem do teď všemi Škodovkami a lituji že jsem nezkusil Berlingo dříve!
Považoval jsem to za blbost jezdit "Dodávkou" ovšem než jsem náhodou zkusil!
Stačí 10 km a budeš hovořit jinak!
Nebo utratit cca 1000 Kč za půjčení vozu na jeden den to se vyplatí před koupí by to měl udělat každý prospekty a dny strávené v servisu kecama jsou k ničenu nejlepší je vlastní zkušenost!
to berlingo vůbec nemusíš brát ale zkus si půjčit jiné vozy určitě se to přad koupí vyplatí a je to zanedbatelná položka!
Zkus si Berkingo je mnohem levnější!
A na svezení a všechny další srovnání lepší!
Jezdil jsem do teď všemi Škodovkami a lituji že jsem nezkusil Berlingo dříve!
Považoval jsem to za blbost jezdit "Dodávkou" ovšem než jsem náhodou zkusil!
Stačí 10 km a budeš hovořit jinak!
Nebo utratit cca 1000 Kč za půjčení vozu na jeden den to se vyplatí před koupí by to měl udělat každý prospekty a dny strávené v servisu kecama jsou k ničenu nejlepší je vlastní zkušenost!
to berlingo vůbec nemusíš brát ale zkus si půjčit jiné vozy určitě se to přad koupí vyplatí a je to zanedbatelná položka!
a> titulek - sedi na tebe. Prestan mlit viny o Berlingu a Skodovkach, pac asi stale musis jezdit vyhradne na zadnich sedadlech, kvuliva vejsce a veku. Tudiz tomu rozumis mnohem min, nez koza petrzeli.
trochu opozdene ale prece..tak kdo byl na bohemce?? ja jo a nelituju...byla tam totiz octavka z nemecka...ta zluta co ma asi 350PS.. 😊)) takze pohodicka.. a nakonec sme sni a este s jednim bavem meli takovej malej cannonball..😊) (este ze vsude bylo dost cajtu.. v nasi 1.8 - ten motor je fakt zatracene hlucnej..😞( - bysme asi jenom tezko stihali..) ale nemec byl srab a za mestem na prvnim odpocivadle vzadal.. jinak pro neverici co nevidet budou fota..😊) cao
Někdo mi TU ŠLAPE NA ČEST PERFEKTNÍHO MOTORU 1.6 mpi GTI !!!§§§ A Ace2 To si nenechá líbit 1.6 je naprostá bomba. spotřeba ve městě (ví huf) jezdím pořád a mám 7,1-7,2 l/100km Dále Je to brutální když to sešlápnu a to potom mnohdy namyšlený pán v 20vTurbu jen kouká A k tomu jede i 194 (jen dálnice a jen u Humpolce jinde sem ani tak moc daleko nebyl takže snad tyto letní prázdniny trhnu rekord zkusím 200. !! Ale musíte mít I JINÉ VĚCI ABY AUTO JELO JAKO JSOU PNEUMATIKYse závodním plynem a kategorie V 240 km/h Což napomáhá maximálce a dobrý olej Pak je i 1.6MPI POSTRACH přeplňovaných TDI i benziňáků !!!
Zajímavé je, že Berlingo má téměř identické parametry jako Octavia TDI 66 kW. Výkon stejný krouťák také, hmotnost Berlinga je na spodní hranici hmotnosti Octavie akorát Cx a čelní plocha bude asi horší, vzhledm k většímu oběmu motoru se dá předpokládat lepší průběh toč. momentu.
a> deci objemu neudela zadny rozdil, tocak je u Octavie vyssi a s prubehem ... kazdy posoudi sam. Cx vsak je rozhodujici, od cca 80km/h vys je to hlavni zalezitost ...
tak naky fota octavky riechert z realu a konecne i my sou na adrese [odkaz] az koks12.jpg snad se to tam vejde.. tech 250kw je na predohraba podleme uz az moc... ale zavod (foto😄 byl skvelej, nastesti ta 406 ve predu dost brzdila a tak sme stihali... 😊)
[odkaz] To je blbost 250kw 😃 NELZE !!! a jaktože nemá sportovní vzduchový filtr ??? U takového tuningu? ale má jen obyč (možná větší umělohmotný vzuchový čtverec) který je k nerozeznání od orig. DÁLE TOHLE JE BLBOST NEBOˇT JÁ MÁM NEJSILNĚJŠÍ OCTAVII (NAMÝCH STRÁNKÁCH WWW.VOLNY.CZ/LUCASM SEKCE PORSCHE a ta má něco kolem 180kw a píšou že to sotva přenese na silnici co by dělalo TOHLE !!!!!!!!!a taky jede 250 !!!
tu octavie: 😊)))))))))) co dodat..... pokud se ptash co 250kw udela s predohrabem tak ja to i videl na vlastni voci😊) pokud te o ni zajima vic tak se podivej na jejich oficialni stranky... ps: zdravim tvy porše!! 😊)
vždyť NA JAKÝKOLIV VÝKON OD 150 KW JE POTŘEBA 4X4 !!!!! A NA 250KW UŽ JE TO PODMÍNKA JE TO SRANDOVNÍ NEVĚŘÍM TO NELZE PŘENÉST NA SILNICI A TAKY TO VYDŘÍ TAK 50 000KM SPOJKA JEN 15000 PŘI ŘÁDĚNÍ
promin octavie!! vlastne mas pravdu!! ted na to koukam (10) a ten motor vypada opravdu totalne seriove!! nemas nahodou nekde foto tvyho vytuneniho motoru porše??
😃)))))))))))
Hehehehehe, tak tohle mě fakt dostalo!!! Hahaha 😃)))) ... jojo, od 150 kW 4x4 ... hmm, nevšim jsem si, že by tátovejch BMW 210 kW bylo na 4x4 a to už vůbec nemluvim třeba o MB, Porsche, Maserati, Ferrari nebo Lamborghini, že? 😃)
Ty vole, choď sem častějc, fakt tady chybíš 😃.
Hehehehehe, tak tohle mě fakt dostalo!!! Hahaha 😃)))) ... jojo, od 150 kW 4x4 ... hmm, nevšim jsem si, že by tátovejch BMW 210 kW bylo na 4x4 a to už vůbec nemluvim třeba o MB, Porsche, Maserati, Ferrari nebo Lamborghini, že? 😃)
Ty vole, choď sem častějc, fakt tady chybíš 😃.
OCTAVIE> Trikrat podtrzena jednicka, konecne zase prispevek, jak ma byt 😄))
Jen tak dal, Octavie! Ja si myslim, ze 4x4 by potreboval i tvuj GTI special, aby ses konecne mohl rozjizdet bez pruhrabu 😊
Jen tak dal, Octavie! Ja si myslim, ze 4x4 by potreboval i tvuj GTI special, aby ses konecne mohl rozjizdet bez pruhrabu 😊
vis Octavie, to mas tak. Ty umis jezdit jen digitalne (polohy brdy a plynu jen "0" nebo "1"), ale my ostattni to zvladame analogove - tudiz se umime bez pruhrabu rozjet i smotorem o vykonu pres 200k, byt nemame ctyrkolku 😄 Ono staci si uvedomit, ze v nizsich otackach mas treba jen 20% vykonu a pritom ma to auto jiste odpovidajici pneu schopne vykon na cestu prenest 😄
Si rypnem - meral niekto tej oktavke vykon na brzde? Kto z vas je schopny rozonat 250PS a 250kW na ceste, obe idu ako z praku, hrabu ako o zivot atd. Napisat si nejake cislo moze hocikto (OCTAVIE ma 1.6 55kW s minimalne 65kW). Ako to teda je s realnostou toho vykonu?
Hmm fakt je ze je tam zrejme original filtr v boxu (mozna KN vlozka), ale nechapu proc tam neni poradnej KN hribek ...
Pořádnej hříbek? Copak do tohoto (pohled v celé kráse na to auto 😄 www.drumandbass.cz/…images/koks3.jpg to má nějaký smysl?! 😃
matuS
jazzman> sdi je tak modernejsi od tdi ako je modernejsi MPI od FSI 😊
Jakou máte zkušenost s tímhle motorem, spotřeba, jizdní vlastnosti apod. Mam jednu nabídku v téhle verzi a rád bych slyšel nějakou fundovanou radu. Díky.
Kámoš jí má, nijak to nešetří, po dálnici jezdí běžně kolem dvou set, max z toho dostal 234 z kopce. Teď má najeto 90 tisíc a měnili mu převodovku - únava materiálu. Opravu kompletně platila Škodovka, on jen práci a náplně.
Na to, že s tím permanentně jezdí kolem 6-6,5 tisíce otáček, to vydrželo poměrně dlouho .. jinak s tím neměl zatím problém ... spotřebu má při svym stylu od 6,5 do 12 litrů ...
Na to, že s tím permanentně jezdí kolem 6-6,5 tisíce otáček, to vydrželo poměrně dlouho .. jinak s tím neměl zatím problém ... spotřebu má při svym stylu od 6,5 do 12 litrů ...
hele, a znáš ty vůbec někoho, kdo jezdí decentně?
No jistě - já, tatík, máti, pár kamarádů ... jenže z těch většinou neplynou zajímavý historky, víš co 😃
Tvoje rodiče neznám, ale z toho, co tady píšeš o sobě, jasně vyplývá, že jsi úplnej vzor decentní jízdy ;o). Jinak rodiče a obecně starší ročníky nepodceňovat. Když jsem přivezl domů pyšných 205 koní v STčku, předváděl jsem to bráchovi a závěr byl jednoznačnej: nepůjčovat tátovi, pokud teda chci aby auto i tatík přežili první zatáčku.
A tatík jezdí taky decentně. Krotí 286 kobyl v 540ce a ze svých průměrných - dřívějších 140 km/h na dálnici se vypracoval až na 170, občas 200, místy i 210 km/h 😃).
Máti jezdí kolem 150ti a dost ... nervózně 😄.
Máti jezdí kolem 150ti a dost ... nervózně 😄.
A co je to to ST?
Tohle je konference o Octaviích a nevím o tom, že by nějaká Octávka měla 205 koní?
Mrkn2te se ale na tohle, AllRoad Octavie 4x4, to stoji za to: www.sweb.cz/octaviaoffroad
A neméně zajímavé počteníčko, skoro reklamní vnadidlo, najde zájemce tady: [odkaz]
Tohle je konference o Octaviích a nevím o tom, že by nějaká Octávka měla 205 koní?
Mrkn2te se ale na tohle, AllRoad Octavie 4x4, to stoji za to: www.sweb.cz/octaviaoffroad
A neméně zajímavé počteníčko, skoro reklamní vnadidlo, najde zájemce tady: [odkaz]
Mam ji (sluzebni) cca rok a neco, najeto cca 85tis. Myslim, ze ji taky moc nesterim, protoze vetsinou hodne specham. Takze na dalnici se drzim kolem 10 litru pri rychlosti 160-180 km/hod. 200 to jede mozna z kopce 😄 (Teda pokud nebudeme brat v potaz udaje tacho). Mam v ni klimu a ani to neni moc poznat na vykonu. Dokaze jet i usporne za cca 6litru. Jinak zadna hitparada ale na bezne jezdeni (zduraznuji bezne) staci. Zatim jsem s ni nemel zadny problem a reklamaci. Jen mi ted mezi garanckama sezrala cca 1,5 litru oleje. Predtim jsem mel 1.6MPI 55kW, jezdil jsem s ni stejne (o neco pomaleji) a i pri 200tis jsem nemusel olej doplnovat. Pokud Te zajima i neco dalsiho, ozvi se.
Tak nevím, 234km/h v 74kW? A to auto bylo v záruce? Tak proč by si měl platit práci za opravui převodovky? Anebo to v záruce nebylo a proč by Škodovka platila převodovku? Nebo levota? A jak se pozná únava materiálu, špatně to řadilo nebo těžko řadilo?
A liší se převodovky nějak výrazně mechanicky v 1.6, 1.8 a 1.9? Nemyslím zpřevodováním.
A liší se převodovky nějak výrazně mechanicky v 1.6, 1.8 a 1.9? Nemyslím zpřevodováním.
Mám to jako info z druhý ruky. 234 km/h z kopce v omezovači. Běžně s tou károu ale jezdí po dálnici 200-220 i s třema lidma na palubě - toho jsem byl svědkem. Do kopce samozřejmě zpomaluje, ale rovinky a nakloněný roviny pohoda.
S tou převodovkou .. jel po dálnici rychlostí asi 170 km/h a začal ztrácet výkon. Nemohl se pořádně rozjet. Dojel s vypětím sil posledních 20 kiláků domů do Prahy a ráno měl pod autem louži a byl bez oleje. Po odtahu na Jarov, při kterym jsem si málem uškvařil spojku, zjistili, že se mu uvolnily nýty na krytu převodovky, prorazily kryt, olejovou vanu a nějak pochroumaly převodovku a diferák. Auto je tři roky starý, najeto 90 tisíc, ale opravu platila Škodovka, že prý jde o "předčasnou" únavu materiálu .. Vyjednal to přímo servis, takže kámoš platil jen pár tisíc a ostatní cálovala Škodovka.
Stačí?
S tou převodovkou .. jel po dálnici rychlostí asi 170 km/h a začal ztrácet výkon. Nemohl se pořádně rozjet. Dojel s vypětím sil posledních 20 kiláků domů do Prahy a ráno měl pod autem louži a byl bez oleje. Po odtahu na Jarov, při kterym jsem si málem uškvařil spojku, zjistili, že se mu uvolnily nýty na krytu převodovky, prorazily kryt, olejovou vanu a nějak pochroumaly převodovku a diferák. Auto je tři roky starý, najeto 90 tisíc, ale opravu platila Škodovka, že prý jde o "předčasnou" únavu materiálu .. Vyjednal to přímo servis, takže kámoš platil jen pár tisíc a ostatní cálovala Škodovka.
Stačí?
"Běžně s tou károu ale jezdí po dálnici 200-220 i s třema lidma na palubě - toho jsem byl svědkem"
- 222 km/h ztěží z 1.8T na plný kotel (s 3ma lidma), měřeno samozřejmě ne přes tacho, ale přesně (PP, GPS), že by on měl tak velkou odchylku tacho? Tomuhle teda nevěřím, dokud to neuvidím, tedy reálné rychlosti 220 km/h s 3 ma lidma na rovině v autě 1.6 😄
"že se mu uvolnily nýty na krytu převodovky" - samy nebo někde vzal spodkem o silnici? Spíše to bude tak, že servis to napíše na auto, které je ještě v záruce a dostane práci zaplacenou 2x, jednou od Škodovky a podruhé od zákazníka.
- 222 km/h ztěží z 1.8T na plný kotel (s 3ma lidma), měřeno samozřejmě ne přes tacho, ale přesně (PP, GPS), že by on měl tak velkou odchylku tacho? Tomuhle teda nevěřím, dokud to neuvidím, tedy reálné rychlosti 220 km/h s 3 ma lidma na rovině v autě 1.6 😄
"že se mu uvolnily nýty na krytu převodovky" - samy nebo někde vzal spodkem o silnici? Spíše to bude tak, že servis to napíše na auto, které je ještě v záruce a dostane práci zaplacenou 2x, jednou od Škodovky a podruhé od zákazníka.
ambit> jo, to je presne ta praxe, ktera se praktikuje. Navenek vypadas skvele, ale ve skutecnosti na tom vydelas a Skodovka to zaplati ...
Hele, človíčku, nejsi Ty náhodou darda? Svojí úporností, pastováním jinejch textů apod. mi ho velmi připomínáš ..
Nehodlám se dohadovat o odchylkách tacho .. když ten člověk udělal se mnou na palubě Brno-Praha za 52 minut s tímhle autem, tak vím, o čem mluvím. A zkus mě obvinit, že jsem lhář! Nemám zapotřebí si tady vytahovat triko a ještě s cizím autem.
Jeho předchozí auta jezdila úplně stejně ... felda 190, fáčko 180 a oboje byly úplně sériový. Jak říká on, záleží, jak to zajedeš ... a jak říkám, nešetří to vůbec, takže na dálnici drží permanentně 6-6,5 tisíce otáček.
O tý opravě se nehádám. Dostal novej gearbox v ceně cca 80K, plus diferák, zadáčo a jak si to ten servis udělá je mi úplně jedno. Ty nejty se mu uvolnily sami .. občas škrtnul, ale to se stane každýmu, zvlášť u Oktávky.
Nehodlám se dohadovat o odchylkách tacho .. když ten člověk udělal se mnou na palubě Brno-Praha za 52 minut s tímhle autem, tak vím, o čem mluvím. A zkus mě obvinit, že jsem lhář! Nemám zapotřebí si tady vytahovat triko a ještě s cizím autem.
Jeho předchozí auta jezdila úplně stejně ... felda 190, fáčko 180 a oboje byly úplně sériový. Jak říká on, záleží, jak to zajedeš ... a jak říkám, nešetří to vůbec, takže na dálnici drží permanentně 6-6,5 tisíce otáček.
O tý opravě se nehádám. Dostal novej gearbox v ceně cca 80K, plus diferák, zadáčo a jak si to ten servis udělá je mi úplně jedno. Ty nejty se mu uvolnily sami .. občas škrtnul, ale to se stane každýmu, zvlášť u Oktávky.
Oprava, Brno-Praha za 57 minut..
Brno-Pha je 200 km tak to asi muselo jet prumernou rychlosti 210 km/h a hlavne nikde nespomalovat. Jeste nekomu tady jezdi 1.6 Octavie po D1 220 km? To by byl dobry argument pro prodejce. To by stalo zato popsat, jak se to zajizdi, aby to takto jelo, nebo aby Felicie jela 180. Asi je neco pravdy na prispevku č.5040
Me se libi www.sweb.cz/…octaviaoffroad/.
Me se libi www.sweb.cz/…octaviaoffroad/.
Jó jó, občas se člověk sekne. Mám dojem, že za rok a něco na tomhle fóru je to moje první hrubka 😄; narozdíl od jiných jedinců tady.
Tohle bylo v únoru, sucho, jasno, neděle ráno, z Brna se vyjíždělo v 10.05 a v 11:02 jsme projížděli kolem cedule Praha. Byla to dost šílená jízda, nesnášim huntování aut, takže sledovat ručičku otáčkoměru, jak neustále koketuje s červenou lajnou nebyl nic moc pohled.
Jak zajíždět? Podle jeho slov ... prvních 500 km normálně a pak to točit, pořád držet motor přes pět tisíc, naložit tomu na dálnici plnej knedlik, často řadit, pořád vytáčet, aby si to správně sedlo a nezlenivělo to ..
Věř nebo ne, ta jeho oktávka občas budí dojem, že je tam jinej motor .. sám jsem tomu nevěřil 😄
Tohle bylo v únoru, sucho, jasno, neděle ráno, z Brna se vyjíždělo v 10.05 a v 11:02 jsme projížděli kolem cedule Praha. Byla to dost šílená jízda, nesnášim huntování aut, takže sledovat ručičku otáčkoměru, jak neustále koketuje s červenou lajnou nebyl nic moc pohled.
Jak zajíždět? Podle jeho slov ... prvních 500 km normálně a pak to točit, pořád držet motor přes pět tisíc, naložit tomu na dálnici plnej knedlik, často řadit, pořád vytáčet, aby si to správně sedlo a nezlenivělo to ..
Věř nebo ne, ta jeho oktávka občas budí dojem, že je tam jinej motor .. sám jsem tomu nevěřil 😄
Ericu, ty nejty se uvolnily samY a ne sami. Zdá se že ty to auto důvěrně znáš (když píšeš,že občas škrtnul). Tak co myslíš Ericu, že 1.6ka je dost dobrá volba? Protože 220 TDIčko asi nejede. Škrtnul- to se na oktávce děje také, právě na předchozím odkazu na ten Český allroad je tam ochrana motoru a převodovky, ale žádné názory k tomu od zdejších.
Už je to tady PÁNOVÉ :: A MÁM 1 ROK V * S CELÝM AUTEM nikdy jsem nebyl sprostý ale toto co se mi dnes stalo šulíci v mazdě 626 modrá(policie tajná) mě dnes sekli když jsem předjížděl přes plnou a přes přechod pro chodce Nikoho jsem neohrozil Jak se za mnou hnali !! Bylo to u Nemocnice směr na Příluk Dohnali mě u benzínky Benzina (nemělo cenu jim dál ujíždět když je pak semafor !! ten šulík mi vypsal SLOVY !!!!! 3BLOČKY PO 500 KČ (TRVALO MU TO ASI 8 MINUT VŠUDE MUSEL NAPSAT JMÉNO ´UDAJE ATD.. !!! TAKOVÁ BLBOST JEN BLBÉ PŘEDJÍŽDĚNÍ A 1500 KČ já mu říkal ať to tolik nezvedá Ale hádat se nebudu Co TO ZNAMENÁ NO JEDINÉ V KARTĚ JE VÁŽNÝ HŘÍCH A PO DRUHÉM MI MOHOU SEBRAT ŘIDIČÁK??? JE TO TAK????????? CO TE´D MÁM DĚLAT ??
Když jezdíš jako prase, tak se nediv. O zápisu do knihy řidiče nic nevím, ale většině lidí to policajti říkaj 😄. Mně taky naměřili ve městě 147, ale platil jsem jen tři kila 😃. Je to individuální .. kdybys neměl tak pekelnej tuning na svym autě, možná by Tě nechali odjet za míň 😃))
Ridicak ty muzou sebrat jen pokud spachas dva zavazne prestupky, pri nichz dostanes pokutu vetsi nez 2000Kc, coz jsou asi jen dva pripady a to je nehoda nebo alkohol, jinak nikdy vetsi pokutu nedostanes a to ani za rychlost. Takze za rychlost Ti ridicak sebrat nemuzou!
mracek> ale za predjizdeni nepovolenou rychlosti pres plnou na prechodu pro chodce uz jo ... zalezi na tom, jak je prestupek zaznamenan ...
fija-prave ze ne, u nas je ted takovy kocourkov, ze pokud by si je 200km/h po Vaclavaku, tak Ti policajti muzou dat jen 2000Kc pokuty a to se do registru nepise!
mracek> ale muzou 😄 Pokud soudruh prislusnik usoudi, ze tvuj prestupek byl zvlaste nebezpecny (a nikde neni urceno, ktere ze to jsou), pak ti muze klido pido odmitnout ulozit BLOKOVOU pokutu, ale naopak preda prestupek k prosetreni a doreseni mistne prislusnemu obecnimu uradu (dle mista bydliste pachatele prestupku). A s tou vysi pokuty to taky neni jiste - za jizdu na cervenou dostanes zaznam a pokuta je myslim 2000 ...
fija- ridicak Ti muzou doopravdy sebrat jen za minimalne 2 vazne prestupky, pri kterych dostanes pokutu vyssi nez 2000Kc, coz Ti podle sazebniku policie CR hrozi jen pokud mas nehodu nebo jsi pod vlivem alkoholu!
mracek> sazebnik neni verejny, jde o doporuceni. A druha vec, na miste muzes dotat 2000, ale policista nemusi prestupek resit pouze ulozenim blokove pokuty, muze ho taky postoupit k reseni "pred komisi", kde je pak treba ocekavat vyssi sazby.
sNAD SI NEMYSLÍ ŽE CELÝ ROK !! A KTOMU O PRÁZDNINÁCH BUDU JEZDIT 50 / 90 KM/H !!!!TO NEJDE VYDRŽET MĚ ČEKAJ TĚŽKÝ ČASY!
pokutu dám pro nevěřící na net !! zítra Jinak MĚ ASI BUDE STAČIT I OCTAVIA 1.0 mpi JINÁČ TO SE TAKTO SE SVOJÍ 1.6GTI NEDÁ 😒
Vždyť v noci já jezdím kolem 160 ve městě (dokonce jsem minule potkal HUFA viď.. 😃 Ale toto kdyby mě takto chytli tak tento přestupek + 160km/h ve městě je jasný ortel ?????
DOUFÁM ŽE TENTO PŘESTUPEK NEBYL (VÁŽNÝ A NEPOČÍTÁ SE TO ??? ALE NEVÍM
Jo OCTAVIE, ja radim jezdit porad stejne, vzdyt te chytli poprve, takze nez te chytnou podruhe, bude to trvat nejmin dva roky, do ty doby to bude promlceny 😄 No a kdyz to nahodou nevyjde, tak ti jen seberou papiry (neznam nikoho, komu by je obecni urad sebral, davaji obvykle jen pokutu) a bude na cestach o jednoho magora min 😄
Jo a na ten 1.6GTI motor mám důkaz že to není obyč. 1.6 55kw taky to dám na net zítra (je to zhruba výkon 68 kw a točák něco kolem 146 NM. to budete koukat Proč (napovím Je to poddimenzovaný motor s výkonem udávaným 55kw kvůli tomu aby nekonkuroval a byl sporadicky slabší NEŽ 1.9 TDI 66KW VYPADALO BY TO BLBĚ I V CENOVÉ POLITICE KDYBY NAPSALI PRAVDIVÝ UDAJ KTERÝ TENTO MOTOR DOSAHUJE PŘI PŘEMĚŘENÍ A ZA TU CENU MÍT MNOHEM DYNAMIČTĚJŠÍ 1.6 než TDI 66kw by se neoplatilo TDI kupovat Leda tak po ujetí (v 1.6 aspoň 100 000km po tom už TDI bude získávat na ceně vzhledem k cenám rozdílu Nafta a N95) (Mě to žere 7,2 a to jezdím jak prase (teda jezdil jsem už teda asi nebudu)a když to nehoním je to kolem 5,6 a na dálnici pod plným plynem Praha Brno 9,8 (pořád kolem 170 km/h)
OCTAVIE> jo, to TDI je fakt na***, ono teda po ty dalnici udrzi 190 kopec nekopec a vezme tak pod 8 litru, ale s tvym GTI se teda fakt rovnat nemuze ...
to AmBit: co lezes do soukromi?? 😊)) a vubec!! videls snad motorovou vybavu tyhle skody 105GTi 😊)) ?? ma aspon 35kw!!!!!!!
koks > a ma taky ta 105GTi v pneu zavodni plyn? Jestli jo, tak ma alespon 105kW. Proc myslis, ze ma oznaceni 105??????!!!!!!!!! PROTOZE BY RUSACI NESNESLI, ABY NAKA SKODOVKA BYLA SILNEJSI NEZ JEJICH LADY, TAK SE PAPIROVE UVADEL MNOHEM MENSI VYKON U TE NASI S105.
Poraďte ! Mam TDi 66kW, (32.000 km) při prvni vyměně mi servis doporučil Shell Helix ultra diesel 5W30, souhlasil jsem. Včery jsem byl na dalši výměně a přes moje upozornění tam dali Shell Helix plus 10W40. Mám tuto skutečnost jít reklamovat, nebo tam zase dát tu plnou syntetiku až při další výměně. Dík všem. Auto asi budu mít hodně dlouho, jezdím tak 20.000 km ročně.
kasli na to, s novym autem to nevadi, priste dej zase plnou syntetiku. Jen az bude slabsi baterie a velke mrazy, tak je plna syntetika lepsi na startovani a rychlejsi zaolejovani motoru pri studenym startu. A ma pravdepodobne vyssi odolnost pri vysoke zatezi (kdybys jel v horku moc rcyhle atd.)
Jo díky moc. Já právě jezdím hodně Německo a na cestách nehodlám trávit moc času, tak když to na dálnici jede tak jedu taky co to dá 4200 ot/190-200 km/h. Do toho servisu jsem volal, tak se kroutili, ale vymění to! Tak budu klidnější. Ještě jednou dík, asi by to takovej průser nebyl, ale když to bez keců vymění... PS: u výměny budu raději osobně !
To na to se tě měli alespoň zeptat. Ja bych to šel reklamovat, ale pochybuju že to uznaj. Požaduj každopádně slevu z dalších služeb!!!
No, tak teď mi kámoš s 1.6/74 volal .. minulý týden oprava převodovky a včera mu na dálnici vběhnul pod kola pes ... roztřískanej nárazník a nalomená haubna ... 😒(( ...
Chudak pes 😞((
To bezpochyby 😒, nejspíš další oběť obdarování za výzo .. kde jinde by se pes na dálnici vzal ... lidi, co tam takhle to zvíře vyhodí, bych zastřelil .. 😒
ES - ja som na dialnici takmer zrazil jazveca, pes je dost rozsirenejsie zviera, takze to mohol byt iba nejaky zaletnik z blizkej dediny. Ale chudak je aj tak (a nielen ten pes, smolu mali obaja)
jojo, pes na dalnici => nejaka svine ho chudacka vyhodila z auta, chtela se ho zbavit a nemela ani ubohejch 200 Kc na veterinare ... chudak pes, na auto ser, pokud se nikomu nic nestalo ...
Jemu se nic nestalo. Auto má škodu cca 20 táců, ta haubna na tom není tak zle. Pes chudák, o tom není sporu, ať už byl vyhozenej nebo odněkud z okolních vesnic.
Kolega shani do Oct Combi takovy ty mrizky nad zadni sedadla. Treba kdyz vezete v kufru psa nebo tchyni... Nevite kde to sehnat?
Octaviáne, ty máš tuto úpravu na Octavii - 1,6 MPI 55 kW - 69 kW? Viz www.sportmotor.cz/motor/b16.htm
Nebo nějakou jinou?
Nebo nějakou jinou?
Mate nekdo na Octavce distanční podložky pro rozšíření rozchodu kol (napr. na kolech 195/65 R15), kolik cm podlozku a jak to celkove hodnotite? Zajimam se o zkusenosti z provozu (praxe)
Kolik mate cm (1,5, 2cm), na kolik to prislo, kde jste to koupili a co jizdni vlastnosti, stalo to za to? A co zvysene opotrebeni naprav?
Kolik mate cm (1,5, 2cm), na kolik to prislo, kde jste to koupili a co jizdni vlastnosti, stalo to za to? A co zvysene opotrebeni naprav?
To ES: Sorry, ale pak ma tvuj kamos vzdy "mimoradna auta". Sef ma RSko a i na jare (nebylo tolik uzavirek) a jizde "co to da" od nulteho kilometru po exit Svitavy 1:06 ve 2 lidech. Ja mam tu 1.6i a rekord 1:17. Vim casy jsou relativni, strasne zalezi na provozu. Podle PP 180 tacho odpovida 173 real. 200 tacho se to rozjede leda na hodne dlouhe rovince nebo z kopce 😄 Ver mi, jezdim s tim denne a dalnici D1 asi 2x tydnne.
No, na vlastní kůži vím, že do 180ti to má jakž takž dynamiku. Dvě kila tam dojou celkem v pohodě, na 210-220 už se to chvíli šplhá, ale pak drží.
Já mám svůj nejlepší čas Brno - Praha za 1:09 s 1.8-16V 406kou, za nejlepší výkon pořád považuju cestu Hranice na Moravě - Praha za dvě hodiny. Podotýkám, že víc jak 180 se svým drahouškem nejezdím, neb ho mám rád ... i když už jsem ho dotrápil až na 210 v mezní situaci .. 😄 ...
Já mám svůj nejlepší čas Brno - Praha za 1:09 s 1.8-16V 406kou, za nejlepší výkon pořád považuju cestu Hranice na Moravě - Praha za dvě hodiny. Podotýkám, že víc jak 180 se svým drahouškem nejezdím, neb ho mám rád ... i když už jsem ho dotrápil až na 210 v mezní situaci .. 😄 ...
Ja mam octavia RS a Brno-Praha mam nejlip za 1:05 - a to sem to nesetril... maximalka podle tachometru 250km/hod a sedelo to krasne jak pribity i do zatacek a hluk uplne v pohode...do 200km/hod to tahne jak sileny, pak uz je to horsi, ale porad to jede slusne 😃...
octaviaRS> No mi to taky sedi, ale ve vysich rychlostech uz mi vadi aerodynamicky hluk. Tys delal nejake upravy a nebo sis jeste nezvykl na normalni krasne tichy chod, ze se ti ten hluk nezda rusivy?
Taky mas RSko? Mam ji zatim bez uprav, ale chystam se neco s ni provest. Mas nejake tipy??Motor je az extremne tichy, trochu ho slyset by mi nekdy nevadilo (mel jsem driv omegu 3.0 MV6 a ta mela ve vysich otackach nadherny hluboky zvuk) Aerodynamicky hluk pres 200km/h je opravdu znat, ale co s tim nadelam??
Ty mas 1.6i 75kW, co se prodava od 2001, nebo nejakou starsi s jinymi vykony? Prave proto si rikam, ze to kouzlo, jak to zajet, aby 1.6 jela 220 a vice, by stalo za to zdokumentovat. Ta silnice pri te jizde 220km/h byla asi uplne prazdna a zadne pribrzdovani, jinak to asi neni ani mozne?
Eric pise, ze si odmontoval K&N Kit primeho sani, zajimalo by me, z jakeho konkretne to bylo duvodu (hluk) a co s tim kitem jsi potom udelal?
Eric pise, ze si odmontoval K&N Kit primeho sani, zajimalo by me, z jakeho konkretne to bylo duvodu (hluk) a co s tim kitem jsi potom udelal?
Mam 1.6i, vyroba duben 2001. Od 0 km (resp. bylo tam 13km) s ni jezdim jen ja. Setril jsem ji do cca 1500 pak jsem ji postupne zacal protahovat. Ted ma cca 83tis. Tahnout zacina az kolem 38OO ot/min. Tahne az k cervenym. Brali jsme motoricky stejne dve oct zaroven, ta druha je ale combajn. Nicmene parametry (rychlost, spotreba) jsou skoro stejne a 220, byt tacho, taky jedine z kopce. Navic nad 5tis otacek je v aute uz dost kraval. Pripoustim, ze urcitou cast vykonu bere AC a ted v lete i gumy (mam 205 misto 195).
Kit jsem odmontoval, protože došlo k výměně aut s mým tatíkem, kterýmu vadil ten hluk. Navíc jsem byl psychicky podpořen články o tom, jak je KN škodlivé. Pak jsem to tam už nedával, ačkoli jsme si auta zase vyměnili zpátky, protože šlo auto do servisu a dostal jsem nový plastový box ..
Filtr mám v krabici na chajdě, stejně jako přírubu a všechno, co Michal ATX vytvořil ..
Filtr mám v krabici na chajdě, stejně jako přírubu a všechno, co Michal ATX vytvořil ..
Battes> Nevim jak ty s tvou 1,6i, ale tvuj sef ma bud😒br />
1. dietni RSko
2. smulu na velky provoz nebo mnozstvi uzavirek
3. hruzu z opravdu rychle jizdy
Zkratka a dobre uvest s RSkem Brno-Praha (cedule cedule) jako rekord (pises "co to da") 1:06 neni, jak bych tak rekl, nic moc. Nerikam, ze to jezdim casto rychleji, ale kdyz obcas specham a je prazdno... (a to jeste nejedu, co to da 😄
1. dietni RSko
2. smulu na velky provoz nebo mnozstvi uzavirek
3. hruzu z opravdu rychle jizdy
Zkratka a dobre uvest s RSkem Brno-Praha (cedule cedule) jako rekord (pises "co to da") 1:06 neni, jak bych tak rekl, nic moc. Nerikam, ze to jezdim casto rychleji, ale kdyz obcas specham a je prazdno... (a to jeste nejedu, co to da 😄
Howarde, Praha-Brno je rekodr asi 49 minut, prumerna rychlost dle PP pres 240 km/h, ale to nebylo ve Skodovce, je to na rekordy.sergej.cz. Battes to uvedl jen jako priklad k tomu, ze nekdo v o polovinu slabsim aute (1.6 75kw) jezdi rychleji, tedy prumernou rychlosti 220km.
ambit> No budes se mozna divit, ale 220 prumerka s 132 kW udelat jde celkem v pohode (samozrejme pokud neni provoz). V 1,6 75 kW dost pochybuju, ale ja nic takoveho preci nerikal 😊
Howard> 220 realne, nebo podle PP ? Prumer realnych 220 se mi ani v RSku nechce verit ... jsem totiz skeptik a myslim si, ze realnych 220 je tacho 250 - a to udrzet furt ... je i v RSku kumst, ony jsou pak i ty mirne zatacky na dalnici D1 celkem ostre ... 😉 No ale mozny to je, kdyz mas dalnici sam pro sebe a ses "very brave heart - or mad" 😃)
fija> Realnych 220 v RSku (alespon v mem) rozhodne neni 250 tacho. To mi potvrdili zeleni muzici, kdyz mi namerili 225 a ja mel na tacho okolo 230-235, takze pomerne presne, az jsem se divil a mel z nich nakonec radost 😄
S PP a merenim rychlosti si nejak nehraju. Jinak 220 real lze na prazdne dalnici celkem v pohode dosahnout, nezapomen, ze i kdyz obcas zpomalujes (napr. na D1 musis pod 200 v nekterych zatackach a pred horizonty, ovsem na dalnici Rozvadov-Plzen zadne takove misto nenajdes), pak to zase dohonis rychlejsi jizdou na rovinkach, kterych je vic (230-240 tacho se celkem da 😊
Samozrejme tu mluvim o pripadech, kdy specham a neni velky provoz. Takova jizda je narcnejsi na koncentraci, i kdyz zase vic adrenalinova. Rozhodne ne vsak "co to da", protoze dalo by to jeste vic a ja jezdim tak, abych se citil stale bezpecne.
S PP a merenim rychlosti si nejak nehraju. Jinak 220 real lze na prazdne dalnici celkem v pohode dosahnout, nezapomen, ze i kdyz obcas zpomalujes (napr. na D1 musis pod 200 v nekterych zatackach a pred horizonty, ovsem na dalnici Rozvadov-Plzen zadne takove misto nenajdes), pak to zase dohonis rychlejsi jizdou na rovinkach, kterych je vic (230-240 tacho se celkem da 😊
Samozrejme tu mluvim o pripadech, kdy specham a neni velky provoz. Takova jizda je narcnejsi na koncentraci, i kdyz zase vic adrenalinova. Rozhodne ne vsak "co to da", protoze dalo by to jeste vic a ja jezdim tak, abych se citil stale bezpecne.
nhuz mi radar zmeril 80 km/h tahco jako 74 km/h real. Tak bych cekal, ze 160 km/h tacho bude 148 km/h real atd .... ale treba je to jinak ?
No ja mám dojem, že môj tachometer ukazuje o 4 km viacej pri 60 ale aj pri 80 kilometrovej rýchlosti. Možno sa tá odchýlka tak prudko nezväčšuje. Pri maximálke je to po prepočte cez otáčky zhruba 8 km/h.
Diamant> Mam podobny dojem, ze odchylka tacho se nijak drasticky nezvetsuje s vyssi rychlosti. Ovsem presne promerene to nemam a na pokusy nemam chut ni cas 😞
Odchylka se s rychlostí samozřejmě zvyšuje a to lineárně. Udává se v procentech a při dvojnásobném nárůstu rychlosti má dvojnásobnou velikost. Ověřeno nesčetnými měřeními časopisu Automobil (revue) - tady to snad nikdo nečte? U každého testovaného auta je tabulka - kde jsou vidět i tyto hodnoty. Lineárnost samozřejmě berte v uvozovkách - odchylka cca +-2% při dvojnásobném zvýšení rychlosti se objevuje. U škodovek je trend jasný - obrovská vata na stranu bezpečnosti. Prakticky u všech nově testovaných modelů je odchylka 10%, takže některé zde uvedené výroky o přesnosti jsou mi podezřelé. Moje Octávka je asi hodně optimistická. Zkusil jsem si ověřit přesnost u těch digitálních tabulí v obcích (Rakousko)a při 55km/h tacho tabule přeblikávala mezi 47 - 48km/h. Také ukazatel stavu paliva má asi škodovka hodně optimistický - u mne o 7l.
to: plancius nepleť si pojem přesnost měření rychlosti a ukazatel paliva. To uý se tu jednou rozebíralo, tedy asi ve fabiích. Nádrž je zhruba a 7-10 l větší než se udává využitelný objem pro zákazníka, z hlediska toho, že plastová nádrž nejde odkalovat-vypouště tak aby se nikdy v podstatě nestalo to aby jsi vysál palivo z vodou a tím bordelem co tam zůstává až ze dna, to by se ti mohlo * a potom ucpat vstřikování. Tedy ono se to může stát, pokud budeš takový magor a pojedeš a pojedeš pokud se ti auto nazastaví bez benzínu a potom by jsi teprve zjistil skutečný objem nádrže. Navíc musíš počítat s tím, že se objem nádrže mění podle venkovní teploty. Takže např. u Fabie se udává objem nádrže 45 l a na to je nastaven i PP ale ve skutečnosti je něco kolem 55 L
U Octavie je udávaný objem nádrže 55 l. Při tankování, jakmile palubní počítač ukáže úplnou nulu naberu max. 48 l do plné.
plancius> Hmm, to je sice pekne, ale me osobni zkusenosti rikaji neco jineho. Takze mam verit, co nekdo napise nebo co si sam overim?
Co si vyberu asi tusis, ze 😊
Co si vyberu asi tusis, ze 😊
Kam na to chodite? Prumer 220 km/ h. To jezdite lip nez F1 na Le Mans? Pripomina mi to kdyz nekdo rika ze ve Skode 120 jel 190 km/ h. RS mozna nejaky ten vykon ma, ale takovy delo na to aby jsi mel prumer 220 neni. To bys to Brno musel zvladnout do 48 minut.
Ach jo. Bavime se o necem co nelze takto porovnavat. Parametr D1 Praha Brno ma spoustu promenych (provoz - ten hlavne, uzavirky, pocasi...). To E_S: Jestli budes mit, resp. tvuj kamos zajem, muzeme to nekde prubnout a porovnat ty dve 1.6. Ovsem udaje co udavam ja, mam overeny jeste na dalsich 3 motoricky stejnych Oct. Takze jsem dost skeptik. A k udajum tacho taky. At to tvuj kamos rozjede treba na tech 200, drzi rychlost, zresetuje PP a pak at pocka co mu to hodi. Melo by to byt kolem 180-185 km/h. Tim bych toto tema uzavrel 😊
Vzhledem k tomu, že jezdí každý týden Pha - Blava, by to možná šlo, navíc se tomuhle nikdy nebránil 😄. Zeptám se ho, až mu spraví čumák a bude mít lepší náladu 😉
Mozna bude lepsi u cedule Brno zresetovat PP, jet naplno a za ceduli Praha zastavit a precist cas jizdy, kilometry a prumernou rychlost, za predpokladu, ze ma predepsana kola, by to vse melo mit dostatecnou vypovidaci hodnotu. Nejlepsi je to srovnat auto proti autu, na dalnici za nuloveho provozu a bude se videt hned, kdo vyhraje (mozna ten, kdo pojede na Shell V Power), tak pak dejte hosi vedet, jak jste dopadli.
Fakt dobrý. Lidi mějte rozum. Při vší úctě k Vám - mít pravomoc, tak Vás zavřu jen za ty kecy a nehodlám zkoumat jestli ty blbosti v praxi za provozu fakt děláte.
Ad2: Ty historky o skvěle zajetém autě mají dle mne jednu zásadní trhlinu. Připusťme, že motor lze zajet tak, že má vyšší výkon než deklarovaný. Z čeho ovšem automaticky odvozujete větší max. rychlost? Ta je o max. otáčkách motoru. Vyšší výkon Vám v zásadě pomůže jen v tom, že se auto k max. otáčkám probojuje rychleji. Převody máte pořád stejný!!! Větší výkon Vám s hranicí max. otáček pohne nepatrně. Vlastní zkušenost mi potvrzuje, že maximálka běžných aut na nejvyšší rychlostní stupeň leží v blízkosti max. otáček motoru. Nedávno jsem prolézal jeden dobrý německý web o tuningu TDi motorů. Byly tam jasné údaje o vlastnostech aut před a po tuningu. Jestliže měl motor po tuningu o 30 koní více, tak maximálka auta byla max. o 5 km/k vyšší. (většinou ovšem skoro stejná) Punkt.
Ad2: Ty historky o skvěle zajetém autě mají dle mne jednu zásadní trhlinu. Připusťme, že motor lze zajet tak, že má vyšší výkon než deklarovaný. Z čeho ovšem automaticky odvozujete větší max. rychlost? Ta je o max. otáčkách motoru. Vyšší výkon Vám v zásadě pomůže jen v tom, že se auto k max. otáčkám probojuje rychleji. Převody máte pořád stejný!!! Větší výkon Vám s hranicí max. otáček pohne nepatrně. Vlastní zkušenost mi potvrzuje, že maximálka běžných aut na nejvyšší rychlostní stupeň leží v blízkosti max. otáček motoru. Nedávno jsem prolézal jeden dobrý německý web o tuningu TDi motorů. Byly tam jasné údaje o vlastnostech aut před a po tuningu. Jestliže měl motor po tuningu o 30 koní více, tak maximálka auta byla max. o 5 km/k vyšší. (většinou ovšem skoro stejná) Punkt.
plancius> No jo, ja tak nejezdim casto, spise jen velmi zridka. A vzdycky za velmi maleho provozu (nejlepsi je to v nedeli brzo rano). Proc jsem reagoval bylo, ze nekdo jel RSkem Brno-Praha "co to da" a dosahl urciteho casu. Ja dosahl lepsiho a "co to da" jsem nejel. To jsem si totiz dovolil nenom chvilicku na vyzkouseni maximalky na kvalitnejsi dalnici. Ja vlastne "co to da" nejezdim nikdy, vzdycky si nechavam nejakou (nekdy mensi) rezervu.
Nedavno jsem jel z Prahy do Brna se svou RSkou a lehce jsem si zazavodil s TDickem... musim uznat, ze tyhle auta jezdi fakt skvele...do 180km/h mu to slapalo fakt nadherne, potom uz to bylo slabsi, ale to je asi pochopitelne 😃 Akorat nevim, jak je to s hlucnosti? Ma nekdo zkusenosti pri takhle vysokych rychlostech? A co spotreba?? Ja mel prumer kolem 11l/100km...
Ja mám TDi 66kW a jezdím hodně Německo, dle mých zkušeností je motor nejvíc hlučný při 160 km/h ( ale není to vůbec strašné ). Po 160ti to ještě ztichne. Jede mi to max.200, pak asi zapracuje omezovač (asi 4300ot). Maximalní průměrnou spotřebu za celou jízdu 650 km Winterthur - K. Vary ( přes Německo pořád 180-200 km/h byl svátek, žádný kamióny - omezení dodržuju! cca. 5.15 hodin ) jsem měl 6,8l/100 km (Plný auto ). PS : Nejhorší cesta Cheb - K.Vary, 40 km cca 50 minut. To byla největší spotřeba, jinak se vždy vejdu do 5,6 l/100 km
Uz jsem se jednou ptal. To fakt nikdo nemate tu ochranou mrizku za zadni sedadla do kombiku?
Mřížky, sítě a podobný věci nabízí Mikra, tam si možná vybereš. www.mikra.cz já mám od nich takový ty různý síťky na ptákoviny do kufru. Tom B.
Cau, jiz pred dlouhou dobou jsem vymenil na aute standard za sportovni podvozek a vali se mi doma original tlumice, pruziny a stabilizator na Octavku 1.8T (MR 2001). Je na tom najeto uplne nic, tak 1500 km. Pokud by mel nekdo zajem, za 5000 Kc je to vsechno jeho. Email: flare@flare.cz
Na kolik se dostane TDi 96kW přečipováním bude to v klidu těch 110 kW a co motor 110 kW na kolik se ten dostane přečipováním?
No, tak za hodku vyrazim do Teplic a vecer pojedu zpet a pokud to pujde zkusim nejaky ten cas zmerit. Moc si od toho ale ted neslibuju vzhledem k uzavirkam a patecnimu provozu 😒 Rozhodne se nehodlam(ani nikoho jineho) zabit. Schvalne ale nekde testnu tu maximalku. Jeste jsem ji od rozpoutani tohoto tematu nemohl ozkouset neb jsem mel na strese nosice. Tak uvidime.... Vecer (v noci) vam sem dam vedet. BttS
No vzhledem k provozu neni treba diskutovat o case, cca 1😁0 (Pha-Bm), ale ta maximalka. Ano z kopce se to rozjede na 210 tacho, ale dle PP je to cca 192 km/h a staci sebemensi kopecek a jde to dolu 😒 Zdarec, jdu si uzivat vikendu.
Diamant
plancius> Krivky výkonu a prevodové pomery mi jasne napovedajú, že výrobca sa snaží voliť prevody tak, aby vozidlo dosiahlo maximálnu rýchlosť v oblasti maxima výkonu. Takže ak sam zvýši max. výkon, tak stúpne aj max. rýchlosť. Ale žiadne zázraky by som nečakal. U motorov s výkonom okolo 75 kW znamená nárast o 10 kW zvýšenie maximálky približne o 10 km/h.
Lidi poraďte co si mám koupit za letní gumy na OCTAVII - letní aby nehučely a byly za rozumnej peníz. Nejsem žádnej závodník a po dálnici cca 150km/h. Předem dík za radu.
Z levných asi české Barum a jinak bych volil Good Year najede se na nich podstatně více takže cena se srovná vždy bych bral něco dobrého na vodu!
Barum i Matador jsou levna a kdyz si pustis radio, ani hluk neuslysis - takze bych volil z tohoto. Viz auto.idnes.cz
A co taklhle Good Year Eagle Ventura za 2890,- určitě jsou lepší než Barum a lepší a ohóóódně tišší než Matador Aquila. Ty Matadory jsem minulý týden sundal ze služební 2,0 vydržely mrchy jenom 20tkm, sice nutno podotknout, že velký šéf jezdí jako prase, ale i tak, původní Continentaly vydržely 37tkm a navíc ty Aquily hučely po ojetí jako když jede tank po silnici na ogumovaných pásech, že to při jízdě po městě moc ani nepřehlušilo normálně puštěné rádio. A ceny - Aquily ve Véčku stály o rovných 20 korun českých méně před rokem než ty GY v Háčku minulý týden.
Diamant
A o aky motor sa jednalo? Myslim tych 192/210 km/h.
Lidi jde "dodelat" tempomat do Octavie 1,9TDi/66kW. Modelovy rok 2002. Jaky je potreba zasah a co by me to stalo. Predem diky. Nabidky muzete posilat i na soukr mail zsoucek@volny.cz
Pokud se ti zadaří tak tě to budu stát cca. 1800 Kč za páčku s tlačítky tempomatu.
A neco do kapsy někomu kdo to zapojí a odblokuje v počítači!
A neco do kapsy někomu kdo to zapojí a odblokuje v počítači!
Lidi v navodu pisou ze pokud je motor zahraty na provozni teplotu tak kontrolka zhaveni nesviti. Me se ale rozsvecuje pokazde, ale dela to tak uz jako nove auto. Mam to rok. Prosim kdo ma take TDi at napise jak se mu to chova. Dik.
Ja mám TDi 1,5 roku a teď si nevzpomínám, že bych v návodu něco takového četl, ale ta kontrolka mi svítí při každém žhavení, i když je motor teplý. Třeba jen nachvilku, ale rozsvítí se. Myslím, že je to v pořádku.
Myslim, ze v lete kdyz neni potreba zhavit, tak se kontrolka rozsvecuje jako kontrola zhaveni, ne jeho aktivace.
kontrolka zhaveni se rozsviti pokazde, ale kdyz je teply motor, tak zhasne driv nez pri studenem motoru
mám 1,9 Tdi 81 Kw, kontrolka se rosvítí nakrátko pokaždé při startování, i v létě i při teplém motoru.
P.S. včera jsem byl na serveru www.carsurvey.com, zajímavé počteníčko, doporučuji všem.
P.S. včera jsem byl na serveru www.carsurvey.com, zajímavé počteníčko, doporučuji všem.
No tak jsem si to tu pročítal víc. Někteří z vás by mohli psát sci- fi. Z Prahy do Brna je cca 200 km. Když to jedeš dýl než hodinu, tak nemůžeš mít průměr víc než 200!!!!! Vy snad ani neumíte počítat!!!!! Taky by jste si měli přečíst pár publikací o motorech, zpřevodování a točivém momentu. Plácáte pátý přes devátý. Jen informativně, kolik otáček máte na otáčkoměru, když teda dle vašich slov jedete s RS 250 km/ hod? A ten šoumen co jel s 1.6 234 km/hod. To vylít mimo silnici a padal ze skály, nebo co? Doporučuju Vám stát rovnejma nohama na zemi a než napíšete ty úplný kraviny, tak se trochu zamyslet!!! Jinak je to docela zábavný počtení, místy bych to popsal něco jako vtipnější vyhrává...
Milý Franku Bulitte s Mustangem Fastback GT, tu story o 1.6 a 234 km/h jsem si nevymyslel, ale jen odečetl z tachometru oktávky. Ale proč to vlastně říkám ... 😄
to ES: Otázka je, jak mu ten tachometr ukazoval. 1,6 má maximálku 190 a že by to jelo 44 km/h přes maximálku...? BTW jak jsi z toho analogovýho rychloměru v tom fofru poznal, že to neni třeba jenom 233,5?
A kolik točil motor? Tipuju tak 6700....
Moc se mi nezdá, že by na to měl ten motor sílu a množství točáku. Odpor vzduchu při týhle rychlosti sebere 95% výkonu.
Moc se mi nezdá, že by na to měl ten motor sílu a množství točáku. Odpor vzduchu při týhle rychlosti sebere 95% výkonu.
Motor stál na červený lajně, resp. kousek za, zhruba 6600 - odhadem ... jak jsem řekl, týhle rychlosti to auto dosáhlo na pár vteřin z kopce! Při normální jízdě je ale schopný držet tacho 200-220, na rovinkách udělá 215-220 i s třema lidma na palubě.
Hele, tohle mě nebaví, majitel toho auta tohle po mě čte, ohromně se u toho baví a dál jezdí těmahle rychlostma. Nehodlám už to tady dál rozebírat, protože mi nikdo nevěří. Fajn .. nevěřte 😉 ..
Hele, tohle mě nebaví, majitel toho auta tohle po mě čte, ohromně se u toho baví a dál jezdí těmahle rychlostma. Nehodlám už to tady dál rozebírat, protože mi nikdo nevěří. Fajn .. nevěřte 😉 ..
😃 No jasně, nebo taky 233,91, viď? Myslím, že už fakt, že to jelo 230, plus mínus nějaký drobný, je celkem hustý ... 😄
To ES: I kdyby to v reálu bylo jenom 200, nechtěl bych v tom sedět 😄)) Připomíná mi to jednoho bývalýho kolegu, kterýmu ve feldě 1,3/50 kW naměřili úředně 174 km/h.
Ono to taky nic příjemnýho nebylo. Tomuhle člověkovi nejvíc naměřili 185 a na tachu měl něco kolem 190-195 😄.
Jinej známej asi před 4 rokama jel se svojí škodou 120L čtyřkvaltem po dálnici a naměřili mu úředně - má dodnes fotku! - 172 km/h ... buď je to montáž nebo měl motor na střeše, to už je fakt neuvěřitelný 😄.
Jinej známej asi před 4 rokama jel se svojí škodou 120L čtyřkvaltem po dálnici a naměřili mu úředně - má dodnes fotku! - 172 km/h ... buď je to montáž nebo měl motor na střeše, to už je fakt neuvěřitelný 😄.
Jo na Simsonovi co ma maximalku 60 jsem jel taky jednou 90. Ale bylo to 12% klesani...
Na kole jsem ten samej kopec dolu jel 80. Kdyz to budem brat takhle, tak i Trabant udela 150.
Na kole jsem ten samej kopec dolu jel 80. Kdyz to budem brat takhle, tak i Trabant udela 150.
A netáhlo toho s tou stodvacítkou něco na laně? 😄) Já si pamatuju, jak jsme kdysi dávno byli s kamarádem, co měl žigula, na horách. Potvora ruská nechtěla naskočit a tak jsme přivázali lano a stopovali, aby nás někdo roztáhnul. Zastavilo takový nějaký veliký bávo, chlap nacouval, ani nevystoupil, přivázali jsme lano a jelo se. Žigul měl odpich jako nikdy před tim 😄
To mi pripomina ten starej vtip o tom, kdo ma nejrychlejsi stihacku ... Znate? Rus vytahne Mig23
a vyleti. Komentator " .... Rus zrychluje, doshuje rychlosti 2 Mach, nyni meni geometrii kridel, dosahuje rychlosti 2,5 Mach ..." Vzlitne Amik v nejakym super extra stroji a na let hned po nem se pripravuji Cesi se cmelakem. Protoze vidi, ze nemaji sanci, privazou cmelaka lanem za Amikovu stihacku. Po startu komentator: "American startuje a co to vidime? Cesi necekali a startuji ihned za nim. American dosahuje rychlosti 2,5 Mach a Cesi stale za nim. Kdo by to rekl, s vrtulovaym strojem! American meni geometrii kridel a dosahuje rychlosti 2,5 Mach ... Cesi se stale drzi. American zrychluje ke 3 Mach a Cesi prekvapive v pohode v zavesu za nim... az teprve nyni meni Cesi geometrii kridel ..."
a vyleti. Komentator " .... Rus zrychluje, doshuje rychlosti 2 Mach, nyni meni geometrii kridel, dosahuje rychlosti 2,5 Mach ..." Vzlitne Amik v nejakym super extra stroji a na let hned po nem se pripravuji Cesi se cmelakem. Protoze vidi, ze nemaji sanci, privazou cmelaka lanem za Amikovu stihacku. Po startu komentator: "American startuje a co to vidime? Cesi necekali a startuji ihned za nim. American dosahuje rychlosti 2,5 Mach a Cesi stale za nim. Kdo by to rekl, s vrtulovaym strojem! American meni geometrii kridel a dosahuje rychlosti 2,5 Mach ... Cesi se stale drzi. American zrychluje ke 3 Mach a Cesi prekvapive v pohode v zavesu za nim... az teprve nyni meni Cesi geometrii kridel ..."
Geometrie se mění, jen s tím rozdílem že ne u křídel, ale u přední nápravy např. při brždění z rychlostí, na který to auto není konstruovaný.
Taky kotouče asi neví která bije. A co třeba gumy? Podívejte se na to písmenko na konci údaje 195/ 65 R13 91 ?? T je do 190, H do 210 V do 240. Kdo z vas tam ma V? uz jste videli prasknout gumu pri 220 km/ h? Já jo a ty dva lidi v tom aute byli na místě.....
Taky kotouče asi neví která bije. A co třeba gumy? Podívejte se na to písmenko na konci údaje 195/ 65 R13 91 ?? T je do 190, H do 210 V do 240. Kdo z vas tam ma V? uz jste videli prasknout gumu pri 220 km/ h? Já jo a ty dva lidi v tom aute byli na místě.....
...........250 nejede jenom RS ale i můj kombík 😃 Ale cestovat se tak fakt nedá, kolik to točí se dá lehce odvodit........
OK, tak naposledy .. dohaduj se tady jak chceš, já jen říkám, co jsem viděl. Když nevěříš (a ostatní taky), je mi to jedno 😄.
a) kolega má gumy kategorie V, tacho do 240
b) viděl jsem gumu prasklou ve 185 na otcovým bávu a jediný, co to udělalo, byl rachot, kterej ho upozornil, takže brzdil do pravýho pruhu na dálnici asi 500 metrů .. jinak to prej trošku táhlo doleva, ale nijak dramaticky ..
a) kolega má gumy kategorie V, tacho do 240
b) viděl jsem gumu prasklou ve 185 na otcovým bávu a jediný, co to udělalo, byl rachot, kterej ho upozornil, takže brzdil do pravýho pruhu na dálnici asi 500 metrů .. jinak to prej trošku táhlo doleva, ale nijak dramaticky ..
Taky mi praskla pneu při 150-170 ( nevím přesně). Žádná tragédie se nekonala, naklonilo se to a za mlaskání pneu sem v pohodě zastavil. Ovšem 220 už by mohlo být horší.
Nepiste o defekte, ale o prasknutej gume. Ja som videl manika, ktoremu praskla iba pri dialnicnych 130 a to auto islo parkrat cez strechu (Seat Cordoba, ziadna dodavka). Takze tie rozpravania o prasknutiach v 180+ berem ako rozpravky alebo chvalenkarstvo.
por.Bullit> Ach jo, ty asi budes, Hufovymi slovy, tezky pripad komika. Takze😒br />
1. Kotouce a ostatni jsou na RS konstruovany na velke rychlosti (prumer myslim 312 cm - vnitrne chlazene, zpevnena karoserie...)
2. Gumy - 205/50/17 W (tedy do 270) a to se musis divat i na hmotnostni kategorii (pokud je vyssi, nez odpovida tvemu autu, gumy vydrzi jeste vic). Zkratka tady nemej vubec strach, mimochodem ATX tu uz kdysi davno popisoval, jak se gumy testuji (tedy ze museji vydrzet plne zatizeni nekolik hodin pri jejich max. konstrukcni rychlosti)
Hrozne rad bych s tebou v necem souhlasil, ale zatim jsi mi bohuzel nedal prilezitost. Ovsem libi se mi tvuj sebejisty styl vystupovani 😄
1. Kotouce a ostatni jsou na RS konstruovany na velke rychlosti (prumer myslim 312 cm - vnitrne chlazene, zpevnena karoserie...)
2. Gumy - 205/50/17 W (tedy do 270) a to se musis divat i na hmotnostni kategorii (pokud je vyssi, nez odpovida tvemu autu, gumy vydrzi jeste vic). Zkratka tady nemej vubec strach, mimochodem ATX tu uz kdysi davno popisoval, jak se gumy testuji (tedy ze museji vydrzet plne zatizeni nekolik hodin pri jejich max. konstrukcni rychlosti)
Hrozne rad bych s tebou v necem souhlasil, ale zatim jsi mi bohuzel nedal prilezitost. Ovsem libi se mi tvuj sebejisty styl vystupovani 😄
Viados:
1. Jsem poprskal výbuchem smíchu monitor
2. Spadnul jsem v křečích někam pod stůl....
Dost dobrej vtip
1. Jsem poprskal výbuchem smíchu monitor
2. Spadnul jsem v křečích někam pod stůl....
Dost dobrej vtip
Ericu to máš štěstí, že Huf je někde na Hawai, hned by tě totiž asi sjel. Mě totiž nevěřil, že s naší služební 2,0 jeli v dojčlandech ve třech z mírnýho klesání 220 tacho a potom ve dvou 230 tacho v tom klesání před Prahou od Brna. A ty tady píšeš o ještě více s jednašestkou, čoveče nebyl to Octavián s jeho GT 1,6 ?
por.Bullit - Pokud neveris, ze RSka jede 250km/hod, klidne te svezu... V nejprudsich stoupanich na dalnici ta moje jezdi max. 220km/hod, v klesanich 250 naprosto v pohode (jel jsem sam). Na rovince se da jet tak 240 km/h... Doporucoval bych ti se v tom svezt, a pak zmenis nazor... jinak s tou 1.6kou to je fakt k pousmati...P.
2 por.Bullit - nedoporucuji ti se v tom vozit, jsou to auta pro rovinare. Pred kazdou je treba radne brzdit, aby jsi za ni mohl pokracovat po silnici 😄
Rekl bych, ze je to celkem normalni pred zatackou brzdit... pokud teda nejdes jak snek. P.
Nebo pokud to podvozek auta nezvladne a holt musis jet do zatacky jako snek 😄 Ale jo Praha - Brno a zpet je vhodna trasa pro tyto automobily. Alespon nebrzdi provoz na silnicich, kde je to sama zatacka 😄 A.
Amigos> Pri vetsich rychlostech je RSkovy podvozek naprosto v poradku. Jeho slabiny se dle meho projevuji pouze pri sportovnejsi jizde a prudkych zmenach (kdyz si napr. hraju v Buchlovskych horach apod.), plynule zatacky zvlada krasne - zkratka na dalnici si clovek nemuze stezovat.
Nerikam, ze RS nejede 250, ale ze se neda do Brna udrzet prumer 220 km/ h. Verim tomu ze RS da z kopce 250, ale na to abys udrzel prumer 220 musis jet 250 75% cesty, kdyz te chvilema nekdo zbrzdi na 120. nebo i min.
por.Bullit> A ja rikam, ze prumer 220 se udrzet da docela v klidu, musi na to byt jen provoz a nedostatek uzavirek. Na jinych cestach jsem zvladl (v Cesku napr. Rozvadov - Plzen) uz i vetsi a nejsem pritom zadny zavodnik (rikam pouze, co jsem zazil, zadna teorie 😄 Jestli chces, klidne te nekdy svezu - napr. kdyz jsem v pondeli potencionalni tchyni, ktera v Hyundai sveho manzela krici uz pri 160, vezl chvilemi 220 tacho na D1 (Brno-Pha), byla naprosto v pohode a prijemne prekvapena svym pocitem bezpeci (no jo, Allways 😊
octaviaRS: když budu hodně optimistický, tak RSko pojede maximálně necelých 240 skutečných (na to stačí motor)... ale 250 ani ve snu (možná na tachometru - škodovky byly poměrně známé svou 12% odchylkou tachometru), jelikož na to nemá převodovku - pokud má na V. omezovač na 6250, jak píše DIM, tak s originálními pneu max. 243 z kopce s větrem v zádech...
Nasrot: Omezovac zapina pri 7000ot/min... Dnes jsem toto nameril: pri 180km/hod toci petka 4500ot./min, pri 220km/hod toci petka 5500ot/min. pri 250km/hod cca 6300ot/min...P.
On tam není na pětku omezovač dřív než na menší rychlosti, aby se to neuvařilo?? Většinou by to tak být mělo - např. na Carině máme omezovač do IV. na 7250 a na V. je na 6250. Tak jako tak, ten motor na 250 (skutečných) po rovině za bezvětří v oktávce stejně nemá.
ladao> Tých 220 tacho na 2,0 ti verím. Kamoš z blavy ma viezol na Fabii 2,0 rýchlosťou 215 tacho. Bolo to po diaľnici po rovinke alebo úplne nenápadné stúpanie. Prepočítali sme to cez otáčky a bolo to asi 200 naozaj. Ale že by 1,6-ka išla ešte viacej a má o 10 kW menej a menší točivý moment, to sa mi nechce veriť. Ani náhodou.
Diamante: těch 220 je úplně v pohodě. Ta Octavia 2,0 má maximálku 198 a když tomu přičteš + úchylku tachometru u koncernu VW tak je to v normě a i těch 230 jsem akceptoval. S podporou větru a klesání proč ne ? Maximálka pro účely stanovení se přece měří na rovině a v bezvětří a několikrát v obou směrech. Jenže Huf se do mě obul, co si to vymýšlím atd. atd.
Kdyz uz se tu otiras o Hufa... Copak s nim asi je?
Zabil se pri tom mereni, nebo nas jen pozoruje?
Potkali jste ho od te doby v nejake rubrice/nazivo?
Nebo zeby do jeho arzenalu rozsekanych aut pribylo
dalsi (po Octavii a Meganu i Fabie)?
Zabil se pri tom mereni, nebo nas jen pozoruje?
Potkali jste ho od te doby v nejake rubrice/nazivo?
Nebo zeby do jeho arzenalu rozsekanych aut pribylo
dalsi (po Octavii a Meganu i Fabie)?
Nasrot: No, kdybys dukladneji cetl muj prispevek, tak jsem psal, ze po rovine jede max. kolem 240 km/h. 250 pouze kdyz jedu z kopce. Nicmene je to porad uplne pohodova jizda a auto je stabilni. Mel jsem driv opel omega MV6 a s tou uz jsem se bal jezdit takhle rychle... P.
nasrot> Taky si nemyslim, ze RS pojede 250 skutecnych, ale 245 bych si u sveho tipl jako moznych (aspon tak to odhaduju podle odchylky, kterou mi zeleni muzici potvrdili). Konstrukcni rychlost ma 235 a to je rychlost, kterou by melo dosahnout kazde bez ohledu, jak se o nej staras (tim narazim na mereni maximalky fabrikou, ktere se tu uz kdysi popisovalo). Co se vykonu motoru tyce, ten se od udavanych hodnot vyrobce tez lisi (je to zase prumer z mnoha mereni) a taktez zavisi na danem kousku, zajeti a udrzbe. Zkratka muzes mit dve naprosto jina auta stejne znacky, kterym ublizilo ci prospelo zachazeni s nimi.
S tim omezovacem jsi naprosto vedle.
S tim omezovacem jsi naprosto vedle.
octaviaRS> Bud jeste nemas RSko zajete nebo mas jiny obvod kol nebo ti jinak zkresluje tacho, protoze mne to jezdi vic (MR 2002, cca 30 tkm). Jo jeste me napadlo, ze bys mohl tankovat Natural 95, to se taky projevi na snizeni vykonu (ja v Cesku zasadne Shell V-Power Racing 😊
Mam tam 205/50 R17. Ale je fakt, ze motor ma najeto hodne malo a tankuju 95. Opravdu je to tak veliky rozdil kdyz vezmu Power Racing? P.
octaviaRS> Rozdil N98 a V-Power Racing sam moc nepoznam (je to spis o pocitu), ale chci auticku davat to nejlepsi 😄 Jinak jsem byl nucen uz asi trikrat (coz za rok jezdeni neni tak moc) vzit N95 a na dalnici jsem ubytek vykonu poznal (i kdyz neni nijak propastny). Zkratka na udrzbe auta (olej, prohlidky atd.) nechci setrit, mam ho totiz rad 😄
Nebudeš potřebovat na V-power racing jiný svíčky. Teda ne že bych se v tom snad vyznal to snad ne. Ale někde na MC v minulosti proběhla debata, že když se použije V-power racing na standardních svíčkách tak spíš výkon poklesne a je potřeba koupit jiné. Nebo to bylo na www.autorevue.cz ? Už nevím, ale tuším, že po použití V-power racingu klesl výkon o 5%. Nicméně netuším, co jsou to standardní svíčky, snad ty předepsané výrobcem. Zkus se na to někde zeptat, já ti k tomu těžko něco víc povím.
to Howard,ace2: Jestli nechceš šetřit, zakup Denso Iridium power, tyhle svíčky mají údajně garanci na 100 tis. ujetých kilometrů. Jedna ale stojí 650,- Kč.
Howard> Nekdy ho teda vyzkousim, taky mam auticko rad. Vcera jsem ho ale docela potrapil na dalnici z Podebrad do Phy. Mel jsi pravdu, (podle tachometru) se na rovine opravdu da jet max. 260km/hod...
por.Bullit> Mne smesny pripadas ty a nevim, cim to asi bude. Ja totiz neteorizuju, ale 260 tacho s RSkem jsem jel (po rovine). Ze to bude rozdilne od realu vim a nijak mi to zily netrha.
to octaviaRS: hledam na netu vykonovou charakteristiku te "Rychle strely jmene Skoda Octavia RS". Nemel by jsi nejakou vhodnou adresu? A.
Mrkni na moju stránku [odkaz] a je tam aj 1,8T/132 kW. Mám spravené už aj Superby, ale akosi sa mi nedarí dostať sa k stránke. Neviem kam som dal heslo.
Zdar lidi, mam nabidku od jednoho chlapika na XENONY do OCTAVIE. Nemate nekdo zkusenost s montazi? Jsou nejake problemy pri montazi na co dat bacha. Ma nekdo odzkouseno jake to je sviceni? Predem diky za kazdou radu a informaci. Mejte se. Zdenál.
Chtel jsem si je na svou octavku taky dat, ale v servisu mi to rozmluvili, ze pry nemam automatickou regulaci vysky svetel a ze bych mohl oslnovat protijedouci auta... Nevim, nejsem odbornik, ale tak nejak mi to vysvetlovali...P.
octaviaRS> Holt sis xenony mel objednat hned z fabriky (stoji za to 😊, dodatecna montaz se nevyplati. Pokud se nemylim (coz je vzdycky mozne), je z vyhlasky povinne mit vzdycky s xenony dynamicke nastavovani jejich vysky.
NO TEN CHLAPIK Z Mlade Boleslavi za ne chce 8000Kc. Jsou to 2ks celych svetel a ridici jednotky. Nevim co to je za ridici jednotky. Tu dinamiku nastavovani to nema. Tvrdi ze se to nastavi normalne podle toho jak je zatizene auto tak jak jsem zvykli tim potenciometrem. No asi by to pri nejakem zhoupnuti auta mohlo oslnit, ale to udela i H4ka ne? Ale pri STK to auto asi nezatezujou co?
Hruby omyl.---- Samotne Xenony s dynamickym nastavovanim jeste potrebuji cidla na predni na zadni napravu.Ty potrebuji spolupracovat s ridici jednotkou ABS typ II/2002(Caglieri)- pak teprve muze podle el.velicin reagovat dynamika ve svetlometu(neni to nic jineho,nez male,ale tezke zavazi v elmagnet.civce).To vsechno Vam musi vymenit(a pridat ostrikovac svetlometu,paklize jej nemate). Je to predpis,do takove montaze se opravdu mechanikum moc nechce,je to spousta mereni a stelovani.Cena se rozhodne vysplha nad 25.000 Kc.
Uz jsem to jednou napsal,ze si to muzete nechat nekym sikovnym namontovat(pozor na uraz vysokym napetim),ale na STK nejsou (vetsinou)blbci,a techniku na to premereni rozhodne maji. Vcetne pocitacu a vysledku,ktery uz dostavate ve forme grafu,tabulek a konecneho zaveru.
Podminky provozovani STK se natolik zprisnily,ze ten,kdo atest dostal,musel investovat hodne do vybaveni a nestojite mu za to,aby o to sve povoleni prisel. Navic nas vsechny ceka povinna registrace(mimo nove auta),takze tomu neujdete.
Omlouvam se za mozna trosku drsnejsi ton,ale uvedomte si,ze Vy mozna levneji uvidite,ten druhy uz uvidi jen ta Vase svetla(naposledy).Vsechny vozy se schvalenymi Xenonovymi vybojkami musi mit tuto dynamickou regulaci sklonu svetel POVINNE.
Uz jsem to jednou napsal,ze si to muzete nechat nekym sikovnym namontovat(pozor na uraz vysokym napetim),ale na STK nejsou (vetsinou)blbci,a techniku na to premereni rozhodne maji. Vcetne pocitacu a vysledku,ktery uz dostavate ve forme grafu,tabulek a konecneho zaveru.
Podminky provozovani STK se natolik zprisnily,ze ten,kdo atest dostal,musel investovat hodne do vybaveni a nestojite mu za to,aby o to sve povoleni prisel. Navic nas vsechny ceka povinna registrace(mimo nove auta),takze tomu neujdete.
Omlouvam se za mozna trosku drsnejsi ton,ale uvedomte si,ze Vy mozna levneji uvidite,ten druhy uz uvidi jen ta Vase svetla(naposledy).Vsechny vozy se schvalenymi Xenonovymi vybojkami musi mit tuto dynamickou regulaci sklonu svetel POVINNE.
To HonzaP: jen malinká poznámka: sice nás čeká povinná registrace aut, ale to je doslova a do písmene fraška, stejně jako všechny technické prohlídky. A na leckteré STK jsou vážně pěkní blbci. Vyřizuju tyhle věci okolo aut celkem často, takže vím, o čem mluvím 😞(
to oddie > ja verim,ze registrace muze byt fraska,dokonce i STK.Pak je to na svedomi toho dotycneho.
U nas na Magistratu vysel naprosto jasny prikaz konec s benevolenci,probihaji dost drsny kontroly a zavady nejen III typu(to by bylo pochopitelne),ale i II.typu musi byt doreseny do urceneho data.Pokud nejsou,auto se trvale vyradi z provozu.Zakon maji na sve strane a prodejci aut je samozrejme jeste podpori.
Ovsem nedelam si iluze,ze stale neplati "za penize v Praze dum".Ale horsi se to,kdysi stacilo poslat auto na STK chlapa s petikilem a bylo.
Dnes se objednam na casovku a pul hodiny mi auto meri,napojuje na pocitac.(A to se 10 let zname,velmi dobre).Pracuje a jen tak letmo odpovida,ze mu prijde komise se soudnim znalcem,znalec z metrologie a to jen proto,ze tam zase nekdo poslal anonymni list s udanim,jak je to mezi nami narodnim sportem.
U nas na Magistratu vysel naprosto jasny prikaz konec s benevolenci,probihaji dost drsny kontroly a zavady nejen III typu(to by bylo pochopitelne),ale i II.typu musi byt doreseny do urceneho data.Pokud nejsou,auto se trvale vyradi z provozu.Zakon maji na sve strane a prodejci aut je samozrejme jeste podpori.
Ovsem nedelam si iluze,ze stale neplati "za penize v Praze dum".Ale horsi se to,kdysi stacilo poslat auto na STK chlapa s petikilem a bylo.
Dnes se objednam na casovku a pul hodiny mi auto meri,napojuje na pocitac.(A to se 10 let zname,velmi dobre).Pracuje a jen tak letmo odpovida,ze mu prijde komise se soudnim znalcem,znalec z metrologie a to jen proto,ze tam zase nekdo poslal anonymni list s udanim,jak je to mezi nami narodnim sportem.
HonzaP: svědomí? Svědomí koho? Víš, ony všechny tyhle čachry okolo STK, registrací apod. jsou jen a jen důsledkem svinské a stupidní politiky našich milých zákonodárců. Nechci to tu příliš rozepisovat, už toho bylo dost popsáno v jiných rubrikách, např. Dovoz káry... Např. s takovým Profem, by sis o tom určitě taky pěkně pokecal, if zájem. A mimochodem, odkud jsi, když píšeš " u nás na Magistrátu..."?
V servisu je to hruza penez,mimo servis zase chybi raruka,ze to projde i pozdeji pres STK.
Opravdu je nutno montovat sensory na predni a zadni napravu a aktivni prvky k regulaci osvetleni.Xenony sviti pri rezimu potkavacek i dalkovych svetel,halogen je tam jen na prisviceni mrtvych uhlu a pro rezim svetelne houkacky.
Navic se musi primontovat ostrikovac svetlometu(levne za 1500 Kc,s vymenou narazniku a lakem i 5x tolik) a modul ABS II/2002.Jenom takto vybavena Oktavka oslnovat nebude,a to stoji bohuzel prachy.
Nasel jsem spoustu nabidek k montazi jenom Xenon vybojek,ale to sviti,kde ma zrovna chut.
Opravdu je nutno montovat sensory na predni a zadni napravu a aktivni prvky k regulaci osvetleni.Xenony sviti pri rezimu potkavacek i dalkovych svetel,halogen je tam jen na prisviceni mrtvych uhlu a pro rezim svetelne houkacky.
Navic se musi primontovat ostrikovac svetlometu(levne za 1500 Kc,s vymenou narazniku a lakem i 5x tolik) a modul ABS II/2002.Jenom takto vybavena Oktavka oslnovat nebude,a to stoji bohuzel prachy.
Nasel jsem spoustu nabidek k montazi jenom Xenon vybojek,ale to sviti,kde ma zrovna chut.
Ahojte
V soucasne dobe do teto rubriky pisi pouze jako pesi, nebot mi cca pred mesicem ukradli Octavii Combi TDi 4x4(mor a cholera na azbuky!!!) 😒((. Ale k veci. Znamy prodava Octavii TDi 81KW kratkou L&K za 380kkc, najeto 62kkm, rv. 05/1999, v plne vybave nebouranou, garazovanou,servisovanou(dolozeno servisnimi knizkami a fakturami,prvni majitel), vypada moc pekne. Poradte, je to dobra cena ? Oktavky znam, uz budu mit treti (pokud vse dobre dopadne), ale poradte, na co si mam dat pozor.
Predem vsem dekuji za pripadne rady a navrhy, zdravi pesak Waters.
V soucasne dobe do teto rubriky pisi pouze jako pesi, nebot mi cca pred mesicem ukradli Octavii Combi TDi 4x4(mor a cholera na azbuky!!!) 😒((. Ale k veci. Znamy prodava Octavii TDi 81KW kratkou L&K za 380kkc, najeto 62kkm, rv. 05/1999, v plne vybave nebouranou, garazovanou,servisovanou(dolozeno servisnimi knizkami a fakturami,prvni majitel), vypada moc pekne. Poradte, je to dobra cena ? Oktavky znam, uz budu mit treti (pokud vse dobre dopadne), ale poradte, na co si mam dat pozor.
Predem vsem dekuji za pripadne rady a navrhy, zdravi pesak Waters.
waters> jedine, co by som ti mohol poradit, je aby si si daval pozor aby ti ju neukradli.
ale to je dobre blba rada. sorry.
preco chces zasa skodovku, ked sa tak lahko otvaraju a kradnu?
ale to je dobre blba rada. sorry.
preco chces zasa skodovku, ked sa tak lahko otvaraju a kradnu?
On chce zase Skodovku,protoze maji servis za kazdou vrbou,zmineny servis stoji polovinu toho,kolik u jinych aut(moje zena ma Seat Ibizu a plati jak mourovata - moje srazena srna na dalnici si vyzadala novy naraznik,levy reflektor,levy predni blatnik,to vse v metalickem laku - i s praci 15.000 Kc....Protoze je tam znam,ptal jsem se kolik by to stalo u te male Ibizy?? .....45.000 Kc.).
Ze se Skodovky kradou,s tim uz musi majitel pocitat predem.V te sve nemam nic k ukradeni,zadne zamky,jen kus plechu pod zaslepkami,Alarm se sirenou DOVNITR auta,zamykani zpatecky.
No a Sherlog se mi uz jistojiste prinejmensim na pojistnem zaplatil.(Mam 2 auta a tak mi dali jakousi slevu).
Pres dvere se uz do novych Skodovek nelze dostat bez hrube sily,ale zatim ma KAZDE auto jeste bocni sklo nebo sibr.
Ale fantazii se meze nekladou,u nas v okoli nema NIJAK zajistenou Oktavii alespon 10 lidi.
A nemam rad uvahy na tema vykradani Skodovek.Ten muj druhy vuz si o vykradeni rika daleko vice.Pokud si Vas vytipujou,mate smulu,a muzete mit jakoukoliv znacku auta.V tom to neni.
Ze se Skodovky kradou,s tim uz musi majitel pocitat predem.V te sve nemam nic k ukradeni,zadne zamky,jen kus plechu pod zaslepkami,Alarm se sirenou DOVNITR auta,zamykani zpatecky.
No a Sherlog se mi uz jistojiste prinejmensim na pojistnem zaplatil.(Mam 2 auta a tak mi dali jakousi slevu).
Pres dvere se uz do novych Skodovek nelze dostat bez hrube sily,ale zatim ma KAZDE auto jeste bocni sklo nebo sibr.
Ale fantazii se meze nekladou,u nas v okoli nema NIJAK zajistenou Oktavii alespon 10 lidi.
A nemam rad uvahy na tema vykradani Skodovek.Ten muj druhy vuz si o vykradeni rika daleko vice.Pokud si Vas vytipujou,mate smulu,a muzete mit jakoukoliv znacku auta.V tom to neni.
Zdravim Waterse, celou tu tvoji story znam, TDi66kW+PJ pak OC4x4 TDiPD 74kW cipnute od Cimbu na 101Kw, jestli muzes - naznac jak jsi mel auto zajisteny, jestli to ukradli v noci nebo ve dne. Jinak samozrejme uprimnou soustrast. 110PS TDi 62kkm je tak prave zajety a s cipem to urcite nebude spatny svezeni.
Ahoj, diky za ucast ...
Zajisteno bylo Constructem(Zamykani radici paky), nemel jsem alarm, protoze na houkani kazdej dneska s..e. Floydi tvrdili, ze auto s Constructem nejde jen tak jednoduse ukrast, asi ho museli odtahnout, ci odvezt na lane pomoci druheho auta. Ukradeno bylo patrne v noci, na pomerne frekventovane ulici. Co se holt da delat 😒 .
Zajisteno bylo Constructem(Zamykani radici paky), nemel jsem alarm, protoze na houkani kazdej dneska s..e. Floydi tvrdili, ze auto s Constructem nejde jen tak jednoduse ukrast, asi ho museli odtahnout, ci odvezt na lane pomoci druheho auta. Ukradeno bylo patrne v noci, na pomerne frekventovane ulici. Co se holt da delat 😒 .
tak ti nevím BoBe_ nějak o něm nejsou zprávy, nevyskytuje se nikde v žádných rubrikách kam chodil (tedy asi). Buď odletěl na Hawai nebo ztratil stopky a hledá je. Konec srandy. Je to tady bez něj nějaký divný. S ním je to někdy o nervy a o život, ale bez něj tady zase néní ta pravá internetová sranda. Ale každej si má právo odpočinout i od svých oponentů a to platí oboustranně.
Jo k ty rychlosti. Presne jak to tu napsal kolega prede mnou. Meri se na rovine v useku cca 1 km v obou smerech a cely dvakrat, pak se z toho dela prumer. Pokud si chcete zmerit tacho, je tu jednoduchy recept. Kilometrovniky na D1 jsou relativne presne stejne daleko od sebe, kdyz letite 180 km/ h tak ujedete 3 km/ minuta.
Pri 240 je 4 km / minuta. Staci mit presny stopky a volnou dalnici. Idealni je merit na useku 10 km a vice - mensi odchylka.
Pri 240 je 4 km / minuta. Staci mit presny stopky a volnou dalnici. Idealni je merit na useku 10 km a vice - mensi odchylka.
Proč si myslíte, že ostatní auta mají tachometr přesnější ?? Omezovač zapíná pod hranicí 7000 ot ať jedeš třeba i na zpátečku, podle tachometru jede i můj ne RS kombík 220 kdykoliv, další nárust rychlosti už je ale velmi vlažný, z kopce jsem tam v Německu těch asi 250 měl ( asi proto, že tam už číslice nejsou). ...........Teď budu jak Octavie : byl jsem projet kolegovu BMV 3Coupé, a někde u Kroměříže nás dojelo střibrné Mitsubishi Evolution a i když jse to vydusil na podlahu, to auto se kolem jen tak mihlo 😃) Nebyl to HUF ???
Kdysi, když byla oktávka fungl nová, tak v kompletním testu v časopise Automobil uváděli i odchylky tachometru, přičemž ty v průměru vyšly těsně pod maximální hranicí, která je 12%, což tam taky uváděli jako zrovna nepříznivou záležitost. Jak je to teď, nevím.
Nevíte kde se dají sehnat?
nad ním by mohl být pěkně velkej kufr zvláště u motoru 1,4!
Mám dost "velký" problém-aspoň z mojeho pohledu...Došla mi baterka v klíči(dálka k centrálu/imobilizeru) a nechce se mi k vůli tomu do servisu.Jak se dostanu do toho abych mohl vyměnit tu vybitou b.??Dík
Umíš si nastavit hodinky? Pokud jo zvládneš rozdělat i DO. Mala napověda: Návod k obsluze vozu.
No tak moc děkuji...😒 Teda,pokud by to byla takova prkotina tak se nani neptam !!V navodu nic neni a rozdělat jsem to zkoušel,ale nějak se mi to nedaři se tam dovnitř dostat.No,a zničit to nechci.Tak že pokud to někdo z Vás dělal a měl úspěch tak,radu sem.Díky.Pavel Jo ,je to klíč který má v sobě dvě tlačítka-není "zalamovací" .
Je to jednoduché. Ten klíč se skládá ze dvou částí. Musíš zatlačit na opačné straně než jsou ta dvě tlačítka a to v místě, kde je takový malý výřez (těsně nad škodováckým znakem) a současně tahat ven (rozpojit na dvě části). V ruce ti zůstanou dvě části. Na té s dvěma tlačítky jsou pak dvě packy, které opatrně povolíš a jseš u baterky.
Jo jo,tak to mne také napadlo,jenže to nechce povolit...,a urvat to nechci.No,pokusím se ještě jednou,"do třetice všeho špatného..." Ale jinak děkuji.Pavel
V návodu se tuším píše, že máte navštívit prodejce vozu.
Co to zkusit takto? Měření výkonu motoru na PC by bylo možné realizovat zcela jednoduše pomocí snímače otáček měřit zrychlení motoru při akceleraci možná by to šlo vylepšit zvednutím na hever a zařazením nejvyššího kvaltu.
Mělo by to být za pár haléřů není na to někde nějaký soft plus návod na rozumný snímač otáček?
Mělo by to být za pár haléřů není na to někde nějaký soft plus návod na rozumný snímač otáček?
Opravdu funguje přihlášení podle před předchozího příspěvku, čehož jsem využil, protože si nemohu vzpomenout na své heslo (měl jsem zde velmi dávno pouze jediný dotaz). Nyní přicházím opět z dotazem. Nevíte někdo proč Škoda potažmo VW nepokračuje s výrobou dalších dvouventil. motorů s proměnlivou délkou sání, jak tomu bylo u motoru zmíněného v titulku? (nebo se mýlím?) Pokud vím tak se soustředuje na čtyřventil. techniku. Ptám se, protože bych chtěl koupit ojetou oktávku s uvedeným motorem a mám strach, že se neosvědčil (třeba z hlediska životnosti) a proto již nové motory na této bázy nevznikají. Jinak se mi zdá, že při stejných parametrech výkonu a snad i spotřeby táhne lépe od spodu, tak je mi to divné. Díky za odpovědi. Mario
V časopisu AUTOHIT č.16 srovnávají Golfa 1,6 8v 75kw(stejný jako 74kw)a Fiat Stilo 1,6 16v. Golf díky dvouventilové technice motoru s proměnlivou délkou sání táhne pěkně odspodu na rozdíl od Stila, které má zátah až od 3000ot.
Další se dočteš v AUTOHITU. Já jsem se svojí 74kw spokojen, že by se tento motor neosvedčil bych netvrdil jen vývoj jde pořád dopředu. Na 16v v Octavii si budeme určitě muset nějakou chvíli počkat, když i do Golfa se ještě dává 8v.
Jen by mě zajímalo, jak je to se spotřebou u 16v.
Další se dočteš v AUTOHITU. Já jsem se svojí 74kw spokojen, že by se tento motor neosvedčil bych netvrdil jen vývoj jde pořád dopředu. Na 16v v Octavii si budeme určitě muset nějakou chvíli počkat, když i do Golfa se ještě dává 8v.
Jen by mě zajímalo, jak je to se spotřebou u 16v.
Jaký je motorový rozdíl v mezi těmito vozy (vyjma výbavy/podvozku)?
Dle ŠKODY jediný rozdíl v řídící jednotce motoru (jen soft nebo i hware, nevím?) a zcela nepatrně ve stálém zpřevodování, RS 3,647 a 1.8T 3,684.
Oba motory mají proměnlivé sání a časování ventilů (což neměly první verze 1.8T), turbo chlazené vodou, olejový "chladič" nebo spíše ohřívač (u olej. filtru) a převodové stupně jsou shodné: 3,30/1,94/1,31/1,03/0,84 [3,06].
Převod. se liší u 4x4 verzí: 3,78/2,06/1,36/1,03/0,84 [3,60] a stálý převod 3,938.
Suma sumárum, úpravou ECU, max. výměnou ř.j. lze dosáhnout stejného výkonu i z Ambientu 1.8T, jako z přechipovaného RS (cca do 155kW) a max. rychlosti o malý chlup nižší, o to rychleji by mohla Ambient akcelerovat do kopce?
Uvítám vaše názory do diskuse na výše uvedené.
Dle ŠKODY jediný rozdíl v řídící jednotce motoru (jen soft nebo i hware, nevím?) a zcela nepatrně ve stálém zpřevodování, RS 3,647 a 1.8T 3,684.
Oba motory mají proměnlivé sání a časování ventilů (což neměly první verze 1.8T), turbo chlazené vodou, olejový "chladič" nebo spíše ohřívač (u olej. filtru) a převodové stupně jsou shodné: 3,30/1,94/1,31/1,03/0,84 [3,06].
Převod. se liší u 4x4 verzí: 3,78/2,06/1,36/1,03/0,84 [3,60] a stálý převod 3,938.
Suma sumárum, úpravou ECU, max. výměnou ř.j. lze dosáhnout stejného výkonu i z Ambientu 1.8T, jako z přechipovaného RS (cca do 155kW) a max. rychlosti o malý chlup nižší, o to rychleji by mohla Ambient akcelerovat do kopce?
Uvítám vaše názory do diskuse na výše uvedené.
vpel=ambit=darda
Tedy "a" (anonyme), ty jsi to napsal do vsech rubrik koukam, ty jsi fakt inteligent, prozrad mi, to jsi vypotil tuhle blbinu sam pri sve onanii pred monitorem nebo ti to nekdo poseptal, povidej? 😁
Misto odpovedi na otazku co jsem cekal ze tady bude tady nejaky masturbant "A", co se stydi podepsat exceluje, Hochu, nechces jit na nejaky chat, tam se take nemusis prihlasovat.
Ale tu tvou IP bych se mohl zjistit, know how, tak co ty na to Ty jeden anonymni srabicku? Souhlasis s tim? 😁
--------------------------------------… />
K tem dotazum na TDI - kazde VW TDi jde zvysit zhruba o 23-27 PS, alespon viz zde: [odkaz] a kdo uvadi u TDI vic tak asi prehani (podle toho testu). Ale jaktoze tohle chytre "A" nevi 😁
Misto odpovedi na otazku co jsem cekal ze tady bude tady nejaky masturbant "A", co se stydi podepsat exceluje, Hochu, nechces jit na nejaky chat, tam se take nemusis prihlasovat.
Ale tu tvou IP bych se mohl zjistit, know how, tak co ty na to Ty jeden anonymni srabicku? Souhlasis s tim? 😁
--------------------------------------… />
K tem dotazum na TDI - kazde VW TDi jde zvysit zhruba o 23-27 PS, alespon viz zde: [odkaz] a kdo uvadi u TDI vic tak asi prehani (podle toho testu). Ale jaktoze tohle chytre "A" nevi 😁
Diamant
.. je konecne tu. A k tomu 6 stupnova prevodovka. A to vsetko od modelu Ambiente.
Paráda na kolik to jde přečipovat a co verze 110 kW?
Na 220V, proc jsou vzdy prispevky pod "a" jednou tak prudce inteligentni, podruhe detinske a potreti jakoby od Velkeho bratra? Aha, AAAAnonymní pokec jak na to a tak-to je nova rubrika, Lidi, to se neumite podepsat ani prezdivkou? Jsem pro, aby se zde zobrazovaly IP adresy prispevatelu a zablokovalo se konto "A" nebo kazde dalsi anonymni a co Vy?
A motor 96kW pujde realne zvysit o 25 koniku.
V nejakem nemeckem cas. bylo srovnani chiptuning firem, precetl jsem si jen resume. Vetsina vykonu byla nadsazena, takze to jest muj nazor.
A motor 96kW pujde realne zvysit o 25 koniku.
V nejakem nemeckem cas. bylo srovnani chiptuning firem, precetl jsem si jen resume. Vetsina vykonu byla nadsazena, takze to jest muj nazor.
Když švihnete o zem klíči baterka je témněř vždycky v p--i, a nejenom ona hledá kde je působnosti zóna, v servisu myslí on i ona na krávu, vola nebo na muflona. Ne vždy lze říci o vašem klíči, že baterie je to co je právě v p--i Ne vždy to co chybí je právě ona, jsou i jiné díly než je ona! Při jejich schánění myslete ovšem spíše na ufona!
Tak teď se nedivím,že nejste schopni nic kloudného vypotit než "a"... 😁)))) Ve slyšné společnosti nemají komunikující strany žádné předsudky a jak se kdysi v jisté písni pělo "...stůj si ,za svou pravdou!..."Tak že,nechápujak někdo ("a" neni schopen vypotit jednoduchý nick ).
Pavel
Pavel
Prosím o radu, kde v Praze dělají autofolie za rozumný peníz s dobrou kvalitou. DÍKY!
No,myslím že o tom psali v ňakým časáku...,je to fy GlassGrand 02 52962861-0602 343331 ul.Jinonická 329 Pha.5(areál Motorlet-Walter).Sám o tom uvažuji,je to dost dobré.Jsou zabarvené-čiré.Je nutno se 3 dny předem objednat.(Ideal je bezpeč.+sluneční f.).Jo cena je (v době od kdy mám kontakt r.99 - 1m2= 1235,-KčNejsem žádný reklamní agent...!Pokud máte info o tom to "zabezpečení",tak se ozvěte.DíkyPavel
Glass Garant (www.glassgarant.cz), ale jsou pekelně drahý, na 406ku to chtěli dělat za 8500.
Mám fólie od JK Studio (www.jkstudio.cz) za 4500 a je to skvělý 😄 ..
Mám fólie od JK Studio (www.jkstudio.cz) za 4500 a je to skvělý 😄 ..
O o,tak to je fakt síla,to jsem nečekal.to Hufnagl děkuji,takový člověk asi neví zač je "chleba" vezdejší... Ono na každého jednou dojde,né žebych to někomu přál.Za ty kecy si,ale nic jinýho nezaslouží.pavel
Ve středu mi vykradli oktavu přes zamek u kufru. Koupil jsem alarm a chci ho namontovat. Potřeboval bych vedět funkci jednotlivých vodičů ve 23ti pinovém konektoru do řídící jednotky centrálního zamykání. Předpokládám že jsou tam svedeny kabely od ŘJ jednotlivých dveří a čidel otevření dveří. Může nekdo pomoci? Je to model 2002. Diky.
Nazdárek kluci, chtěl bych požádat o radu. Chci znížit svou Octavii 1,8T, ale na trhu je tolik prodejců a firem, že je těžké se v tom vyznat. Které pružiny jsou podle Vás nejlepší (kolik mm, jaká firma..). V první fázi chci pouze pružiny, protože mám nové tlumiče a nechce se mi teď investovat moc peněz. Děkuji za všechny Vaše názory.
Vcera mi pocas jazdy zacala blikat na Octavii TDI/66kW kontrolka zhavenia. Odvtedy vzdy asi 30s po nastartovani zacne blikat. Auto inak jazdi normalne. Vie niekto, co to znamena? Dik, Marcel
U Astry se blikáním kontrolky žhavení po nastartování signalizuje nějaká porucha, podle délky a frekvence blikání. "Chytrá knížka" to popisuje i s chybami, a myslím si, že servis by to mohl i po telefonu určit. Pokud budou ochotní. Tom B.
Problém je ten to,pokud vylomíte krytku se zámkem(ve dveřích),tak se odkryjí nějaké kontakty a pokud víte kterého se dotknout tak se Vám podaří otevřít dveře.Aspoň tak to se mi dostali do mojí okt.rv 2001.A byla 3týdny stará 😞( To to není návod,ale popis co mi udělali...,krom toho že trochu ohli /promáčkly plech kolem klik.Ono asi nejlepčí bude mít "zavařené" zámky všech dveří a otevírat to dálkou.Pavel
No,jak jsem se tady dávno ptal,jak na klíč(výměna bat.),tak budu asi muset ject do servisu.Neb baterku jsem sice úspěšně vyměnil,ale teď zase nefungije dálka.Musím tedy otevírat jak bych ji neměl.😞(Jo jo marfy pracuje a funguje ...,bohužel.Pavel
Cafte, nedavno sa mi zacalo ozyvat divne rezonovanie niekde spod strechy na pravej zadnej strane.
Robi to len ked je auto studene, ked nan zasvieti slnko a vyhreje sa je pokoj. Nestretli ste sa s tym niekto? Co by mohlo rezonovat pod strechou?
Dik Milos
Robi to len ked je auto studene, ked nan zasvieti slnko a vyhreje sa je pokoj. Nestretli ste sa s tym niekto? Co by mohlo rezonovat pod strechou?
Dik Milos
Hmm,máš v autě šíbr?Mohlo by to být nějaké uvolněné elektrovedení,ale nevím njsem odborník.PavelP.S.Skus když je auto studené nastartovat a podívat se do motorového prostoru zda není příčina tam a ty to zvuky se nepřenášejí do interiéru.
O tom jsem četl v guestbooku na Skoda Auto a odkazali ho na kmenovy servis, ocividne je to pomerne bezna vec 😒 ...
Hluboke rezonancni tony nekde z prave strany dveri zadnich, se mi ozyvaji kdyz treba na trojku po nerovne vozovce tocim cca 1500rpm. Uz jsem prohledl vsechny mozne tahla apod. ve dverich jestli se neopiraji o plech apod. ale nic jsem nenasel. Nesetkal se nekdo se stejnym problemem u TDi 66kW? Mam model 2002. Diky Zdenal.
Mam pocit, že je to v záruce?, tak bych jim to hodil na hlavu.Vím ,že to není ani náhodou podobný problém, ale já, mněl na své Oktávce rv.2001-model 2001.Ten to problém😜ři odemčení vozu, zůstaly zablokovány zadní levé dveře(ve výbavě centrál/imob.+dálkové ovl.), a to opětovně.A ani omylem nebylo možné je otevřít.Tak jsem musel sjet do servisu, kde mi "vyresetovali" nějakou diagnostiku dveřního zámku.To to se opakovalo 5x !!Na poslední 5. návštěvě servisu jsem byl jiš dost vytočen a auto tam zůstalo čt/pá až do pondělí !Celá elektro instatace "prý" byla přeměřena...No, jiš to je opraveno, ale nic moc u nového auta.😞To to uvádím pro ostatní, aby chtěli hned někoho z "mateřského" závodu.U mne pak tam byli, tak mi to bylo zděleno.Pavel
Už tady někdo kdysi zmiňoval proti rezonaci zámku namazat veškeré díly zvenku MB sprayem. Mě to tedy proti rezonanci pomohlo, i když jenom částečně a na chvílku. V servisu mi kdysi takto rozdělali a něco dotahovali ve dveřích v rámci záruky, ale pomohlo to tak na 2 dny.
MB spray je prosim tě co?
to jsem tomu tedy dal - velká ostuda. asi jsem se spletl - spray na mazání - koupeno v Baumaxu asi za 150,- Kč, žlutá nálepka s modrými písmeny, označení si už asi nepamatuji přesně, byla to dvě písmena....něco jako HB..nebo tak podobně...promiň
Ahoj vseci, stala sa mi taka neprijemna vec, na dialnici som zistil ze mi moje 66kw tdi nad 170km za hodinu mierne trha, vlatne ubera apridava samo a viac z neho uz nedostanem, stretli ste sa s tym niekdo? Doteraz robilo bez problemov 190.
corin> myslim, ze som na svojom tdi zacal pozorovat to iste. Preto by som ta poprosil, az ten problem vyriesis, napis sem, v com bol pes zakopany 😉Dik, Marcel
Corin> Tak mne to robilo to iste a bolo to cidlo mnozstva nasavaneho vzduchu (nachadza sa v sani za filtrom). Servis bol dost ustretovy, najskor tam pokusne dali nove a az ked sme overili, ze to pomohlo, som to cidlo platil. Na Slovensku stoji cca 16000Sk, takze palka 😞( Marcel
O tomto problému jsem už slyšel, údajně se samovolně otevírá klapka obtokového ventilu přeplňování. Neudrží se při větším tlaku turbodmychadla a sama se pootevírá. Jen by mě zajímalo jak to ten servis vyzkouší, nevíš kde se dá u nás jezdit normálně 190?
na D1 v pohode 😄 Hele zavolej Michalovi ATX on zrejme nema time tady resit debaty, ale tenhle problem urcite na 99% bude znat! Ale vetsina problemu s turbem zacina u LMM cidla tak uvidime, tatikovi 50tkm pomalu odchazel vykon, az z toho mel SDI 😊
Měl jsem možnost řídit Octavii RS a musím říct že jede fakt docela dobře. Jen spodek se mi zdál takovej pozvolnější asi kuli abnormálnímu utlumení zvuku motoru.To je však bohužel dnes běžné u všech nových aut. Ale podvozek je bezkonkurenční stejně jako bohatá výbava.Za ty prachy bez konkurence. Jen ještě ty nešťastné stupnice tacho a otáček. Je to jednak blbě psaný kolem dokola(jako u všech Octavií nov.masky),ale hlavně ta světlá stupnice.Jde to obtížně odečítat.Když už chtěli udělat změnu,což je chválihodné,tak měli udělat světle celou plochu přístrojů.Jinak nic proti a jako celek bezva!!!!!
"...musím říct že jede fakt docela dobře. Jen spodek se mi zdál takovej pozvolnější asi kuli abnormálnímu utlumení zvuku motoru.To je však bohužel dnes běžné u všech nových aut. ..."Co tím myslíš "spodek"?
Spodek je slaby do 2500 ot./min, od 2500 - 6000 uz je to OK a v 7000 vypina velmi citlive omezovac, to je fakt parada!! Mam to celkem dlouze zprevodovane 1st - 70km/hod, 2st - 120km/hod, 3st - 175km/hod... (mel jsem omegu 3.0MV6 a tam byl omezovac desnej, ale zase mela skvely zvuk), RSka ma zvuk silene utlumeny, to je pravda. Na tachometr jsem si do dneska poradne nezvykl, tak ten se jim fakt nepovedl...(tak na nej radsi ani nekoukam 😉) ) nejlepsi je na tomhle aute spotreba, protoze dostat se pres 10 litru uz znamena jezdit jako "prase"...
Kámoš měl půjčený RSo na víkend na testování a měl průměr 17 litrů, ve městě dokonce 21 .. a to jako prase nejezdil 😄 .. Záleží hodně na noze, to bezesporu 😄 ..
eric_singer> Tak jasne, kdyz to budu brat porad na plny "kotel", tak budu mit i 25 l/100, treba pri 250km/hod na dalnici to taky vezme kolem 20... Na dlouhych cestach se ale skoro vzdy dostanu pod 10l/100km a nemyslim, ze zrovna brzdim provoz 😉) Pri predpisove jizde (tak jsem jel jenom jednou a je to "nechutny a nudny") jsem mel 6.7l/100km...
Myslím,že o spotřebě při jízdě pro potěchu se na spotřebu fakt nedá koukat.Jednou jsem měl možnost jezdit s BMW 330 Ci auto a to má měřák okamžitý spotřeby. Ten ukazoval jen minimum nebo přes 30l/100 km. Ale co stálo to za to a jelo to fakt na jedničku.
gtr.gtr> Merak okamzity spotreby radsi pri ostre jizde ani nesleduju, to bych se musel "zblaznit" 😉 Jo, 330 bych si taky nechal libit, ale za ty penize... to si budu radsi hyckat svou RSku 😄 I kdyz ja bych radsi alfa 156 GTA, to je fakt radost z jizdy...
to octavia RS:Jasně 330Ci stojí hromadu peněz.Vůbec se mi z ní nechtělo vystoupit.Ale ten rozdíl v ceně v porovnání s RSem je obrovskej.Já bych si ty ušetřený prachy vrazil do tuningu toho RSa.Chtělo by to lepší sound vejfuku a koupil bych si jiný kola.Možná bych investoval i pár dalších koníků pod kapotu,slyšel jsem,že v německu "uměj" dostat z tý 1,8 až 300 koní.Pak by to bylo absolutní pošušňáníčko!!!!!
gtr.gtr> Rozdil v cene je asi dvojnasobny a troufam si tvrdit,ze 2x lepsi 330 neni? Vyfuk to chce kazdopadne a kola tam mam 17 palcovy a nestezuju si 😉) A 300 koni by se mi libilo, jenze chudak motor...a co cena takovy upravy?
to octavia RS:Cenu té úpravy si nepomatuju.Bude to asi drahé.Jak dlouho vydrží motor to nevím,ale nemyslím,že by to bylo nějak tragické.
Vždycky každá úprava a výdrž komponent v zásadě záleží na řidiči. Např. Beneti udělali oktávku na 260 koní, pokud se nepletu a garantují motor na 150.000 km při normálním ježdění. Jak je to s tim žlutým démonem s 250 kW netuším, záleží na použitých součástech, zpracování atd., ovšem řekl bych, že 1.8čka s 250 kW moc velkou životnost mít nebude, max tak 100.000 km .. můžu se ovšem mýlit. A cena týhle úpravy? No, radši bych to nechtěl vědět ...
Mrkni na😒br />
www.rsportscars.com/…cars/octavia_rs.… tam to máš komplet 😄, jestli je to ta úprava, o který jste mluvili ... od Reicherta ...
Mrkni na😒br />
www.rsportscars.com/…cars/octavia_rs.… tam to máš komplet 😄, jestli je to ta úprava, o který jste mluvili ... od Reicherta ...
Tak třeba úprava motoru RS na 243kW u Dahlback racing stojí 21223 EUR ...
vice info na www.audituning.cz
vice info na www.audituning.cz
Nemáte někdo informaci, kolik otáček mají různé motory při rychlosti 100 km/h ? Předpokládám dle TACHO (či měřenou), standartní obutí - prostě koupené auto. Speciálně mám zájem o motor 1,6 75kW a 1,8 110 kW, ale spíš přemýšlím o té 1,6.
Dík za každý podnět a myšlenku k tomu motoru.
Dík za každý podnět a myšlenku k tomu motoru.
Proč tě to tak zajímá? Jinak vypočteno z údajů na www.skoda-auto.cz (výsledky jsou jen orintační, bez uvažování skluzu apod.)😒br />
na IV. rych. stupeň při 100km/h😒br />
1,6/75kW: 3660ot./min.
1,8/110kW: 3170ot./min.
na V. rych. stupeň při 100km/h😒br />
1,6/75kW: 3020ot./min.
1,8/110kW: 2590ot./min.
Jestli chceš, tak ti pošlu tabulku z excelu, co jsem si k tomu udělal.
na IV. rych. stupeň při 100km/h😒br />
1,6/75kW: 3660ot./min.
1,8/110kW: 3170ot./min.
na V. rych. stupeň při 100km/h😒br />
1,6/75kW: 3020ot./min.
1,8/110kW: 2590ot./min.
Jestli chceš, tak ti pošlu tabulku z excelu, co jsem si k tomu udělal.
Mám v tabulce výkon a moment nějakých motorů k jeho otáčkám. Chci se na to ještě podívat vzhledem k průběhu otáček vůči rychlosti auta. Jinak bych jistě rád koupil 1,8T, ale peníze budou tak na tu 1,6.
Četli jste dnešní MF Dnes? Podle ní je uveřejněná fotografie (retuše) tady na Auto.cz již hotová věc. Nevím, kde to MF vzala. Oficiálně od Škodovky určitě ne!
Ono fotka a retuš je dost zásadní rozdíl. Tohle dělal nějakej mazal - když gumoval zadní dvere kupe, tak zapoměl upravit okna. Zajímavý že to někdo dokáže zbaštit. Podle mě to udělala sama škodovka - ukáže že ta nová je hnusná a tak si myslí, že ještě nějak překlepe ty dva roky bez ztráty prodeje tý starý. to je dost pošahaná logika.
Lidi jena OCTAVII ta antena i pro GSM? Mam namysli jestli ma konektor pro Hands Free sadu. Mam model 2002.
Zdendále, tyhle tvoje otázky odpoví každej dealer 😃 To na co se ptáš je mimoř.výb.a jmenuje se to Příprava pro GSM I a stojí to okolo 1990 Kč při koupi nového vozu (je to duální anténa a duální kabel k anténě nebo dvojitý kabel k anténě, to si nejsem tak docela jistý, stejně jako tím, zda je v anténě jen zesilovač pro rádio nebo i zesilovač pro GSM, ví někdo??).
to all: Dokáže někdo vysvětlit, jak funguje elektronická uzávěrka diferenciálu na Oktávii? Dík.
2 tomcat- uz jsme to tu s Hufem nekde psali... 😄 Ridici jednotka EDS dostava signal od snimacu ABS, vyhodnocuje rozdil otaceni prednich kol a pokud se lisi(podle predem danych udaju), tak se kolo, ktere se otaci vice nez to druhe pribrzdi a tim padem se vice prida kolu druhemu!
Jaká by byla vaše volba: Octavia Combi Elegance 1,9 Tdi 81 kW nebo 1,8 T 110 kW?
BTW kdy přijde do Octávky 1,9 96 kW? Neví někdo zaručenou informaci?
BTW kdy přijde do Octávky 1,9 96 kW? Neví někdo zaručenou informaci?
Já mám 1,8T a je určitě nejlepší co do motoru ze všech nabízených. Oproti 1,9TDI je 1,8T pružnější, tišší, rychlejší ...a o něco levnější. Náklady na palivo jsou však lepší u TDi........
Ahoj, taky bych Vas Octavisty rad pozadal, abyste uhybali rychleji jedoucim vozidlum. Ignorace majitelu Octavii je nebetycna...
Jakým rychleji jedoucím vozům tady Zlínsko ovládá 1.6MPI GTI (ale když pojedu mimo okres budu se snažit těm pomalejším vyhýbat)
ps: zlepšil jsem půběh a tah motoru Jezdím na Castrol RS version 10w-60 !! sehnal jsem ho levně !! stál 4l/kanystr jen 999kč !!! ANo za tento nejklepší olej pro vysoce výkoné sportovní auta byl slevněný o cca900kč a žádný starý nový kanistr vyrobený v roce 2002
4L za 999 to je opravdu zadarmo, ale do jakého auta? Že by to nějak zvýšilo výkon pochybuji, co to máš za auto?
petr> nestacil ti tuning, co mas teraz?
matuS> petanek ma asi stale skubajici "skoro-RS" oktavku a chtel by jezdit aspon 260 km/h, nebo jeste lip, litat nizko nad silnici. Ovsem bez navstevy Brna, radne reklamaci a jeste s vracenyma penezma ...
Kdyz ono to ostatnim tunerum fungovalo naprosto OK, takze problem je spis v blbem cipu. Tenhle pujde pryc tak jak tak. Jeden, co ma upr. RS, mu to skube skoro stejne, ale nevadi mu to (rekl bych, ze podobne poskozenych je daleko vice, ale drzi hubu a krok a nenapadne je se vzbourit, sehnali to prece tak hypervyhodne... jeste aby po upravci neco chteli, to by si nedovolili).
No to je prave vono, vy si myslite ze jedete desne sportovne, nekoukate do zrcadel a pak bud neuhybate, nebo rovnou skacete do pangejtu😃 Fakt ale vetsina Octavii proste neuhyba, nohu skoro az na silnici a nechapou, ze to auto za nima je fakt rychlejsi (o dost)😄
😃) este lepsi varianta😃)
Nebuď srab a předjeď je, co by uhýbaly. Di po nich jak slepice po flusu. To chce adrenalin nejlépe před protijedoucím kamionem. Ukaž to těm Ochcávkám. Buď tvrdej a jeď co to dá, ať viděj co je správná sportovní jízda. Ale dršku si radši nabí sám.
a buď si udělej nick nebo sem nelez. Není to tak těžký nějakej vykoumat.Jestli na nic nepřijdeš tak tam napiš jméno svý káry,teda jestli nějakou máš.
a je ***
Sám si ***, Hufe. Stejný pako jako HABBA. Chčiju ti na prsa, magore.
Hmm, projevy inteligence jsou ruzne... uz chapu vseobecnou averzi vuci "a"... 😃 Ridil vubec "a" nekdy nejake auto?? Takovym snad ani by nemeli davat ridicaky...
Sám jsem *** a ne Ty, všemocný a chytrý HUFe. Právě jsem to zjistil. Jsem fakt hloupý člověk. Blbec. Vždycky, když se sem přihlásím pod nickem "a" a heslem "a", cítím takové příjemné lechtání v rozkroku a stávám se na něm závislý.
no tak 50 na 50: 206 1.6 xs a nebo 330 Ci, s 206 sem o krapitek pomalejsi a linejsi a toci me kdyz se vythujete😃) jde o to, (ve meste je to Ok) kdyz clovek jede po dalnici, octavista ho zbrzdi (neuhne i kdyz jede vyrazne pomaleji) a pak na to slapne, aby teda tomu malymu sraci ukazal😄 kdyz jedu tim druhym, tak pro zmenu neuhnete jen tak z principu (asi teda)😃) no a v globale me strasne vytacite😃
no ale abych neprudil😄 mel jsem pucenou octavku 1.9 4 x 4 combi a musim rict, ze me celkem mile prekvapila. docela hezky svezeni... (ale daval sem si pozor abych vcas uhybal rychleji jedoucim vozidlum, vedom si sve nedokonalosti)😃)
To je od tebe hezke, ze jsi tak ohleduplny 😄 Nicmene, pokud vim, tak u 330 mas omezovac na 250?? 😉 zatimco ja ne, takze abys nebyl nekdy prekvapeny az na tebe blikne oktavka, abys uhnul 😃) Jinak mas pravdu, ze na dalnici jezdi spoustu lidi jak prasata a neuhnou, ale to nejsou jen oktavky...
Nemáš šanci. 330i je o dost výkonější a navíc nemá omezovač, jak se domníváš. I kdyby ho měla, tak by ses nechytal. Snad s čipem...
octaviars> ved rsko 250 nejde, a aj keby si mal cipom zvacseny vykon, tak to nepojde viac ako 260 a to by bolo trapne blikanie, keby si sa len tak zvolna doplazil k 330i 😄
a na 330 nesiahaj, po m3 je to najlepsi a najkrajsi baworak. (no, odhliadnuc od m5) 😉
a na 330 nesiahaj, po m3 je to najlepsi a najkrajsi baworak. (no, odhliadnuc od m5) 😉
RS jede tachometrově 250-260 v pohodě i bez čipu. Je to ale dost naivní údaj.
BTW, podle mně je nejpěknější E31, pokud možno od ladičské firmy AC Schnitzer.
BTW, podle mně je nejpěknější E31, pokud možno od ladičské firmy AC Schnitzer.
huf, oktaviars> RS jede tachometrově 250-260 v pohodě i bez čipu. Je to ale dost naivní údaj.
ved prave, tachometrovo je to o nicom. ale gratulujem oktaviirs k 6.9s, to je naozaj velmi slusne cislo!! skus este 0-400m
jo, ja by som ale tiez pred evom radsej zobral M3. ale velmi by som vahal ci nezobrat nissan skyline gtr. to auto ma prakticky neobmedzene moznosti. podobne ako toyota supra. akurat skyline gtr ma pohon vsetkych 4roch kolies kym supra len zadok a to pri 600ps moze byt problem 😄
ved prave, tachometrovo je to o nicom. ale gratulujem oktaviirs k 6.9s, to je naozaj velmi slusne cislo!! skus este 0-400m
jo, ja by som ale tiez pred evom radsej zobral M3. ale velmi by som vahal ci nezobrat nissan skyline gtr. to auto ma prakticky neobmedzene moznosti. podobne ako toyota supra. akurat skyline gtr ma pohon vsetkych 4roch kolies kym supra len zadok a to pri 600ps moze byt problem 😄
OK, nikdo nerika, ze BMW 330 je spatny, taky se mi moooc libi a chtel bych ho, ale za tu cenu... Moje RSka ma po uprave cca 210 koni a max. rychlost podle tachometru skoro 270km/h... a z 0-100 jsem nameril 6.9s, takze jsem na tom o trosicku hur, ale neni to tak strasny, nehlede na to, ze me to stalo pulku nez 330!!! 😃 Sice mam jen skodovku, no ale na image si zase tolik nepotrpim 😉))
270 km/h tacho? Kolik pri tom toci? U koho jsi delal upravu na 210 koniku, muzes popsat detailneji?
Neco malo pres 6500ot/min... Ty ciferniky jsou tam desne neprehledny... znamy ze servisu mi to vezl do Ml. Boleslavi... (technicky te uprave moc nerozumim, v tomto smeru jsem opravdu laik...) Ale maximalka pred upravou byla podle tacho skoro 260 a zrychleni pred upravou jsem meril na letisti a prumer vysel 7.7s, takze zase tak moc se to neprojevilo...je fakt, ze je to poznat, ale nic brutalniho to neni 😃
Takze CIMBU pan Janda? A nejaky papir, fakturu nemas nebo to fakturoval dealer? Neskube ti to treba? Uprava CIMBU nezveda moc vykon (dle inf. z webu), spise trochu tocivy moment, ale jsou bezne upravy pro 1.8T RS az na 154/155kW (za stejny peniz), ale chce to, abys mel puvodni seriovy chip. Jak jsi celkove spokojen?
Fakturoval to dealer. Ale z CIMBU to nebylo? Mne tvrdil, ze tam ma znamyho chlapika ve fabrice, ktery to dela... a jsem s tim maximalne spokojeny, jezdi to naaadherne...😃)
Pravda je ze maximalni rychlost u 330 a Rs muze byt +/- obdobna, nicmene chovani auta pri takove celkem uz extremni rychlosti je naprosto odlisne, nehlede na pruznost motoru, micmene pokud na me bliknes pri 180 tak ti stejne ujedu (no neujedu, protoze se prede mnou bude mrcasit nejakej pankac s Octavii 1.6)😄. Pravda je ze u rocniku, kterej mam ja (2000) je omezovac na 250, no jo, ale gde na nasich silnicich se da jet 250, aby ti tam nvjel kamion, vikendak nebo Octavista?
No ale abych pravdu rek, stejne bych moooc chtel Evo7, ale podle nazoru lidi (v klubiku na auto.cz) to neni na normalni jezdeni... coz je skoda...
Ja bych bral spis M3 nez Evo7... ale jinak jsem byl prekvapen, jak je RSka i pri 250 stabilni... to treba omega MV6 na tom byla mnohem hur...Jenze mas pravdu, ze se u nas tolik jezdit stejne neda, protoze lidi moc do zpetnyho zrcatka nekoukaji... takze sice v pruznosti motoru jsi na tom o kapku lepe, ale moc daleko by si mi neujel 😃 Takze nestaci pak vlastne oktavka 1.6 ????
neee Octavku 1.6 nebrat😃 chmm za temer tri ctvrte milose bych vymyslel neco lepcesiho, ted me nic nenapadada - noo treba A3? nebo nova mrnava alfa? No a ktomu Evu7 ono je to o dost levnejsi nez takova M3 a hlavne je to ctyrkolka. Kdyz mas RS, neprudej te typci co si na ni hrajou? to sem vzdycky celkem pobavenej, kdyz se nejakej TD snazi tvarit jako Rs😃 No ale to sme se dostali uplne nekam jinam nez sem mel v planu... Takze zacnete vy Octavisti konecne uhybat?😃) vyjimku tvori RSka, kterejch je stejne malo a obcas jim to i jede😄
To spis nez A3 radsi tu alfu 147... I kdyz jezdil jsem s S3 a ta nebyla vubec spatna...ale ta cena, hruza!
Tak ty "pseudoRS" me ani moc neprudej, kdyz si nekdo mysli, ze mu to lip pojede, tak at... 😉 i kdyz takova oplastovana 1.4 nebo 1.6 ve stylu "supersportovnich aut" jsou nekdy k zasmani 😃) To mas pravdu... 😃) A ty zasadne neuhybaji, souhlasim!!!
Tak ty "pseudoRS" me ani moc neprudej, kdyz si nekdo mysli, ze mu to lip pojede, tak at... 😉 i kdyz takova oplastovana 1.4 nebo 1.6 ve stylu "supersportovnich aut" jsou nekdy k zasmani 😃) To mas pravdu... 😃) A ty zasadne neuhybaji, souhlasim!!!
Dobrý den všem zúčastněným. Mám dotaz. Dnes ráno jsem jel do práce (Octavia, ročník 97) a chtěl jsem si setřít skla. Stěrače šly zničehonic velice pomalu a bylo jedno, jakou rychlost jsem zvolil. Volal jsem do servisu, kde mi řekli, že by bylo dobré vyměnit motorek + náhon. (cena motorku cca. 5.000,-Kč a náhonu cca. 2.000,-Kč – což mě uzemnilo). Dotaz zní, zda někdo netušíte, čím by to mohlo být?? Zda je skutečně nutné měnit motorek i náhon a jestliže ano, zda se to dá pořídit levněji...?? Díky za informaci.
jak tak koukám, asi tu jsem se žádostí o radu špatně........
hele mam dojem, ze ten problem vyresis kvalitni vazelinou na vsechny kyvne dily. Motorkem to myslim nebude 😄 A pokud zabrousis do historie tohohle tematu, mam dojem, ze uz se to tam jednou probiralo ...
ten motorek a ty tahla nejdou opravit - musis to vymenit
PS. žádný promazávání nepomůže.....
kde jste na to prisli, kluci ? Teda na to, ze to nepomuze promazat ...
Nám se to na provizorní oktávce podobného roku taky stalo (už jsem to tu kdysi popisoval). Motorek není třeba měnit, neboť má tepelnou pojistku (tedy nepustí větší výkon, než může, aby se nerozbil). U nás to byla zarezlá táhla, která (už si nepamatuju) snad stačila odrezit, ale myslím, že se na nich nic neměnilo...
to fija: ještě jednou díky za radu i za tip - byla to opravdu totálně zaschlá (a už částečně zadřená) hřídelka na stěrači před řidičem...., nevěřil bych, jak to dokázalo zatuhnout (abych to dostal od sebe, tak muselo přijít na řadu kladivo se svěrákem, opravdu to bylo jak zatavený) Motorek je OK. Takže jsem dle Tvé rady vše rozebral a promazal a běhá to jako zamlada...... 😊) Díky a měj se prima.
supr, myslel jsem si to. Pruser starsich Oktavek je v tom, ze maji jiny "kryti" mechanismu steracu nez novejsi (od MR2000 myslim). Proto to "kryti" asi fabrika zmenila - puvodne v tom plastu byly jen "pricky" a bylo videt pod nej, pozdeji (u me MR2000) uz je plast plny, takze se teoreticky prach a voda (nejvetsi to nepratele lozisek, a to zvlaste kluznych) uz k mechanismu kyvajicimu steraci nedostanou ....
ano, asi máš pravdu - něco v podobném duchu mi naznačoval i technik v servisu...., navíc pak dodal, že se to týkalo všech aut této kategorie v koncernu v určitém roce výroby....
U nas pred domem stoji nova Octavia 1.9 TDI 4x4 (neni to kombi) cervene D a I. Ma peti stupnovou prevodovku. Ptal jsem se majitele, "obvinil jsem ho", ze si to jen tak prelepil, ale on mi rekl, ze tak to koupil u dealera auto Papousek...Na webu Skodovky jsem vsak nenasel zadnou informaci, ze by se takova vyrabela (snad jsem se dival dobre). Mate nekdo podrobnejsi info?
Proboha, kde se vzal ten odborník Péťa ve všech rubrikách, který čtu. To je už vážně k nevydržení! Nejde mu aspoň zablokovat přístup z jeho compu? Co to pořád mele všude k tuningu, o který se začal zajímat před 14 dny? Už mě to fakt nebaví probírat se jeho příspěvky, kde na to bere čas, když opravuje to svoje čipturbo?
Pro mě je to neuvěřitelný jak to mohli pustit do světa....no nechápu. A jak se jede s tou 1,4 16V s 55 kw? Co je lepší 1,4 16V nebo 1,6 55kw? Má někdo zkušenost s nejlevnějšíma Octávkama?
zkousel jsem to, je to pohodove auto, pohodovejsi nez S120, kterou v mnoha rodinach (i mych rodicu) nahrazuje. Pro dva lidi naprosto vpohode, maximalka taky ujde, jen to neni na zavodeni - ale 90% ridicu zavodit nepotrebuje ...
věřím, že na úrovni Fabie 1,0 to bude. Nicméně slabý motor v těžkém autě asi dost trpí a dlouho nevydrží.
trpi kazdy motor, ktery je prevazne namahan ve vysokych otackach. Pokud chce nekdo s MPIckem zavodit, bude se ho snazit honit do otacek. Nejenze to nepomuze, ale opravdu to povede k tomu, ze motor "dlouho nevydrzi"...
Tahle debata mně připomíná kamaráda,který má Š 105 L po dědovi a než by jel třeba 20 km do sousedního města,radši jede vlakem, "protože chce aby mu to auto ještě nějakou dobu vydrželo" 😃))))))))))))))))) hahahahahahaha
Na Octavii 1.8 20V (1997) mám najeto 125tis km a nějakou dobu cítím při přejezdu hrbolaté silnice rány zepředu. Nejde to do volantu, je to jenom slyšet. Napadá mě, jestli to nebudou stabilizátory. Máte s tím někdo zkušenost, popř. nakolik příjde oprava?
Já jsem nechal měnit při 120 tis. km všechny tlumiče. Ale může to být od všeho něco. 1,4 44kw není rozhodně vysokootáčkový motor !!! Táhne velmi pěkně od spodu a točit ho nemá moc smysl.
Jak muzes rict, ze 44kW motor v oktavce tahne velmi pekne od spodu... To leda ze si to myslel ironicky... S cim to porovnavas?? Kolik si v tom najezdil? Da se s tim vubec predjet treba nakladak do mirneho kopce???
octaviaRS> DIM myslel Fabii, pokud vim, ma pro sebe Octavii a pro manzelku Fabii (pokud si to dobre pamatuju) ...
Jo, Fijo, pamatuješ si to moc dobře 😃 Myslel jsem Fabku 1.4 44 KW. Motor je pro to auto a moje potřeby dostačující a v podstatě splnil moje představy o 44 KW. Co mi u Fabky trochu vadí je poměrně vysoká úroveň hluku z výduchů ventilátorů. To z Octávky neznám. Někde se to tam řeže nebo co. Ale jede to solidně a do města si to rád půjčuju.............
Dnes potvrzeno od prodejce. Octavia 1,9 96 Kw bude. A to na přelomu roku. Jen aby nebyla přemrštěná cena.
to fija: Přeji hezký den, ještě jednou si dovolím požádat o radu. Včera ráno jsem při startu zaslechl odlišný zvuk palivového čerpadla. Najednou mělo hluboký tón a bylo velice slyšitelné. Nicméně jsem do práce dojel v pohodě. Odpoledne jsem dorazil domu, čerpadlo sice také hučelo ale jelo to. V garáži jsem pak zkusil opět nastartovat a čerpadlo už ani neškrtlo..... Dnes ráno jsem zkusil co to udělá. Čerpadlo opět bručelo, nicméně jsem nastartoval. K mému překvapení, když jsem dojel do práce, tak ten hluboký zvuk již nebyl slyšet (zvuková kulisa byla taková na jakou jsem zvyklej) a auto v pohodě startovalo.
Je možné, že se mi (i když nevím jak) mohla dostat do benzínu nějaká nečistota a mělo to vliv na funkci čerpadla?? Nebo ten zvuk avizuje poruchu čerpadla? (ale jak říkám – po dnešním příjezdu do práce to přestalo) Díky moc za názor.
Je možné, že se mi (i když nevím jak) mohla dostat do benzínu nějaká nečistota a mělo to vliv na funkci čerpadla?? Nebo ten zvuk avizuje poruchu čerpadla? (ale jak říkám – po dnešním příjezdu do práce to přestalo) Díky moc za názor.
xy.1806> diky za zdvorilou zadost, neprehanej to, nebo si o sobe zacnu myslet, ze jsem odbornik 😉
Nepises, co mas presne za motor, nicmene tipuju, ze to byde 1.6/55kW nebo 1.8/20V, spis to prvni. Popisovany problem neznam, mam TDI, ale stale vlaastnim i benzinoveho Golfa 1.8 a jestli je to skutecne palivove cerpadlo (pozor, jsou dve, podavaci a hlavni), tak to myslim neni zpusobeno benzinem (nebo nejakymi necistotami v nem). Spis by se "zadiral nebo pridiral" elektromotorek v tom kterem cerpadle. Pozna se to tak, ze se cerpadlo vymontuje a necha se zmerit lak, ktery je schopno vyvinout. Existuje pro kazdy motor urcita mezni hranice, kterou kdyz cerpadlo nepresahne, tak se musi vymenit/opravit.
Nepises, co mas presne za motor, nicmene tipuju, ze to byde 1.6/55kW nebo 1.8/20V, spis to prvni. Popisovany problem neznam, mam TDI, ale stale vlaastnim i benzinoveho Golfa 1.8 a jestli je to skutecne palivove cerpadlo (pozor, jsou dve, podavaci a hlavni), tak to myslim neni zpusobeno benzinem (nebo nejakymi necistotami v nem). Spis by se "zadiral nebo pridiral" elektromotorek v tom kterem cerpadle. Pozna se to tak, ze se cerpadlo vymontuje a necha se zmerit lak, ktery je schopno vyvinout. Existuje pro kazdy motor urcita mezni hranice, kterou kdyz cerpadlo nepresahne, tak se musi vymenit/opravit.
to fija: 😊) trefa, 20ventil – s tím čerpadlem jsem zjišťoval co a jak – dle servisu tam je jenom jedno čerpadlo a jediný co, tak mi „nabídli“, že ho vyměnění za nové. Vzhledem k tomu, že mi to ale přestalo dělat, tak uvidím co bude (i když jezdit s tímto pocitem není zrovna nejlepší). Příští týden mám jet do Mnichova, tak jsem sám zvědav.... 😊) Jinak jsem si snažil vzpomenout, co se s autem dělo a vychází mi to, že jsem možná natankoval v jedný čerpačce u Máchova jezera „něco divnýho“. Ale jak jsem říkal, nyní vše běží jak má, čerpadlo slyšet není, tak s tím servisem počkám..... V každém případě díky moc za tip. AHOJ
Male shrnuti po 45000km pro informaci ostatnim. Mam 1.6/55kW. PP ukazuje spotrebu o 0.05 l/100km mensi. Pocital jsem to tak, ze jsem litry od pump delil kilometrama z tachometru. Tady je slabina, protoze tachometr ukazuje asi o 5% (!) vic, nez jsou kilometrovniky na dalnici. U radaru na zacatku vesnice jsem si overoval presnost rychlomeru. Rucicka ukazovala 60, PP 54, radar 53. Dlouhodoba spotreba je 6.5. Z 80% je tam dalnice povolenou rychlosti. Zadnou vaznou poruchu jsem nemel: vrzalo sedadlo - namazali, pohoda, vrzaly zadni dvere - namazali, utahli, oblepili paskou, pohoda, Vrzou a rachtaj' predni dvere - utahujou, mazou, oblepujou a nepomaha (pry to tak uz musi byt 😒( ). Na prednim skle jsou videt prasklinky pod zpetnym zrcatkem. Zkusil jsem to reklamovat a poslali me do haje. Ja videl pnuti, oni videli kaminky 😒. Nedavno si me "svolali" a vymenili ridici jednotku ABS. Preventivne. Mozna to tak nevyznelo, ale jsem DOST spokojenej uzivatel, jen co s tema rachtajicima dverma?
serídit dveřní zámky... Testni jiný servis. Já mám na Octávce už skoro 100kkm a jsem velmi spokojený. Závady: servo klapky Climatronicu, 3 cestný ventil k turbu, porézní vana. Na vše 75% kulance, platil jsem v podstatě jen práci. Nic nerachotí, nevrže, vše chodí tak jak má.
mam TDI, najeto 71 tkm, stari tri roky. Mam to prechipovane a mam tam KN kit, spotreba dle PP zhruba 3,8, v realu o 0,3-0,5l/100km vic. Jsem spokojeny, ze zavad pouze odesel (v zaruce) motorek zamku kufru a vyhrivani leveho zpetneho zrcatka. Vadi mi lak, je strasne mekky a lehce se do nej delaji ryhy a skrabance. No a ted mi hrozne vadi, ze mi u celopozinkovaneho auta rezaveji (je to sedan) listy v oknech zadnich dveri. Takove ty cerne bazmeky, aby se daly stahovat zadni okynka. Zacalo to letos, takze na prohlidce po 75tkm na to upozornim a doufam, ze to uvedou do poradku v ramci zaruky na karoserii. U Fabie uz je to vychytany, tam jsou tu listy z plastu, nechapu, proc jsou u Octavie z kovu ... ?
No a dal zacinam mit dojem, ze tlumice (zvlaste zadni) uz taky nejsou co byvaly ... ale jinak jsem taky hodne spokojeny 😄
No a dal zacinam mit dojem, ze tlumice (zvlaste zadni) uz taky nejsou co byvaly ... ale jinak jsem taky hodne spokojeny 😄
Jo. Skrabnout do laku je uplna hracka. To zvladne i male dite. 😄 Zrezlych cernych sloupku v oknech jsem si vsimnul v bazarech na ojetinach. Takze mne byl problem znam dlouho pred tim, nez jsem se rozhodl koupit novy auto. Vedela o nem i Skodovka a udelala s tim neco? Uz se tesim. Rozuzleni za dva roky.
Lidi ma jeden skromny dotaz na uzivatele Octavek 1,9TDi/66kW. Kolik vam prosim vas zere oleje. Ted tam mam SHEL HELIX Diesel Ultra X a pripada mi ze tento olej to zere vice. Predtim jsem tam mel SHEL HELIX Diesel plus (nebo tak nejak) presel jsem na prodlouzene intervaly a proto ten Ultra X. Najel jsem na nej ted asi 10.000km a doplnoval jsem cca 0,3l. Je to normalni? Vim ze Skodovka uvadi az 1l na 1000km. Mam najeto celkove 40.200km Diky za pripadne informace.
zdenal> mi nezere vubec, lepe receno, vejde se to do 1 litru mezi servisnimi intervaly 15tkm. Jestli to je 0 nebo 1l, ti nereknu. Ale 3 deci na 10tkm je tezka pohoda, nevim, co resis ...
já mam 1,9/66 kW a ještě nikdy jsem do toho nedolejval. Možná proto, že chodim na pravidelný prohlídky.
zdravicko Josi! Ozvi se nekdy, uz ses dlouho neukazal na motokarach. A ja taky jeste nedolival ..
Hey FIJO kam chodis na motokary? Ja jezdim taky dost casto dokonce i zavody 😊
hey smarty, no ruzne. Breclav, Modrice, M-Palac, Radotin, Hlucin, Sosnova ... proc ?
Na cem jezdis zavody ? na acku, cecku, honde ?
Na cem jezdis zavody ? na acku, cecku, honde ?
nazdar kluci, na me octavii mi odešlo přední ložisko a když jsem přijel do servisu řekli mi, že výměna stojí něco kolem 5000,-Kč. Zdá se mi to moc, můžete napsat svoje zkušenosti.Děkuji ZB
cháchá 😄 a pak že jsou náhradní díly na evropská auta levné 😄 pardon, to bylo škodolibé ;o) Mě byla měněna obě přední ložiska i s roztrhanýma těsněníma (levé odešlo totiž totálně během 300 km - z kuliček byly válečky 😄 ) na Corolle ve 215000km i s prací (1 den) za 10600 Kč (jedno ložisko je za rovné 3000 s DPH). Takže oproti různým argumentům novinářů je to na oktávku moc, ovšem řekl bych, že skutečnosti to odpovídat může, pokud na nich máš najeto hodně km (odhadem přes 170tis. - jinak jsou to ložiska méně kvalitní a tedy podstatně levnější a cena je pak přemrštěná - auto se ve škodovce počítá na životnost 200tis. km). Jinak - ještě bych vyměnil rovnou obě kvůli jejich rovnoměrnému zatížení, aby ti to nové neodešlo moc brzo znovu.
To je blbost. Mě ho měnili na Octavii 20V turbu někdy v červnu 99. Bylo to ještě v záruce, ale stejně jsem se ptal, na kolik by to vyšlo a cena byla kolem 2tisíc i s prací.
zb> prednim loziskem myslis lozisko v naboji predniho kola ? Na to lozisko by se mi zdalo 5000 prilis, odhadl bych tu cenu max. lehce na 1000 Kc, s praci max. 2000. No ale mozna ve tvem servise maji jiny ceny ... ?
Zdarec,
nejak to tady umrelo. 😞
Nevite jak sundat bez poskozeni laku zadni stitek s oznacenim motorizace. (Chci tam misto 1.4 dat RS - treba to pak lip pojede). 😊
Diky za odpoved
nejak to tady umrelo. 😞
Nevite jak sundat bez poskozeni laku zadni stitek s oznacenim motorizace. (Chci tam misto 1.4 dat RS - treba to pak lip pojede). 😊
Diky za odpoved
Viete mi poradit nejaku spolahlivu firmu v Bratislave (a okoli) kde by mi urobili tuning na Octaviu 1,9 TDi 81 KW ??