Novinky
...no,krásně jsi to napsal.Ještě si jednou zkus ten jejich výrobek koupit,nejlépe z Maďarska a budeš vyléčený natrvalo, budeš víc v realitě....sice líbivý design, ale jinak děs...jedno z aut doma je i tohle a brzy půjde...jinak reklamy nikdo nikoho nenutí sledovat,číst,PR akce-to je co? To může být i tenhle šlánek o Suzuki,když dojde na věc...
To souhlasím a ať to tu rozhýbu: kdyby bylo ještě alespoň tak kvalitní,nebo dosahovale nekvality škody,nic v tom nehrkotalo(všude) jako třeba ve té škodě,pak jim dávám tisíc palců :yes: ale z osobní zkušenosti musím dát jeden :no: a nazdar.Spíš úsměvné:si od nás koupil loni pán ojetou fabii a když jsem ho vez na úřad v suzuki zařídit nějaké papíry,tak mi povídá-mám pocit,že se zbavujete toho lepšího auta.Musel jsem mu dát zapravdu,byť fabia byla stará a ojetá,suzuki téměř nové.No co,chyby děláme proto,abychom je neopakovali. 😉
Sice dost nechápu,co kdo má stále za problém,že se dělají naftové motry s přímým vstřikováním,ale což,dělají a basta.A lidé mají co virtuálně řešit...Osobně bych tohle auto nekoupil,byť by tam byl sebelepší motor od Hondy,neb ta má proklatě dobré motory,ani s motorem od BMW...jedna zkušenost se Suzuki stačila a nikdy více,byť je to auto krásné,ale to je poslední dobou každé Suzuki.Takže: děkuji,stačí honda,mazda,toyota,nebo i škoda,ale suzuki už nikdy ani zadarmo. :-! :no:
teda doufam, ze toho uz moc, respektive vubec nic, nepredelaj.. byla by to skoda, pac toto je vyslovene nadhera, myslim, ze bmw, audi atd. muzou zavidet 😄 jenom, aby interier nevyznel prilis levne.. koukali jsme na sx4, ale uvnitr to velmi, velmi zklamalo.. skoda 😐
tak to je bomba! Už mě dlouho žádný auto nedostalo tak jako toto.
Sice si musím trochu rejpnout - z boku je to jako Chrysler 300c přepilovaný designérem Mazdy 6, ale to nic nemění na to že to auto chci! a chci a chci a chci!!!
A nebudu mít 😢
Sice si musím trochu rejpnout - z boku je to jako Chrysler 300c přepilovaný designérem Mazdy 6, ale to nic nemění na to že to auto chci! a chci a chci a chci!!!
A nebudu mít 😢
jj, tohle je moc povedeny😉)) PS. napiste nekdo do Nosovic, at to ´zkopcej´, je to "docela" pekny....
a lze jí přát, aby tenhle koncept dotáhla v co nejreálnější podobě do realizace. Nakonec, vždycky to byla sympatická firma, která kromě kvalitních motorek (dle mínění znalců) dělá pěkná, sportovní a přitom cenově velmi příznivá auta. Předchozí Swift se mi líbil, současný je sice zcela úplně jiný, ale je stejně kouzelný, nový Splash strčí do kapsy řadu velikostně podobných korejských a románských vzorů a Grand Vitara je zase poslední skutečný menší off-road, který korejskou konkurenci (zejmena KIA) strčí do kapsy vším a co je asi nejzajímavější - i cenou. Je strašně příjemné napsat něco k autům a automobilce, která si na nic nehraje, neotravuje vlezlou reklamou, nabubřelými PR akcemi, ale přitom ji člověk vnímá a sleduje s uspokojením její vývoj a rozvoj, aniž by třeba byl vlastníkem nějakého jejich produktu.....
Presne tak, hned ma napadlo ze to auto ma originalny dizajn.To ma zaujalo hned >😁 :yes: :yes: :yes:
Jeden z nejkrásnějších konceptů co jsem kdy viděl.Pokuď by se prodávala v Evropě ve verzi pohonu všech kol,nebudu nic jiného řešit.Navíc jednu Suzuki doma už má😄 (SV 1000 S)
Naprosty suhlas. Nemuselo by to skoncit podobne, ako ked sa o vyssie triedy pokusa Fiat. Toto auto vyzera dobre a za dobru cenu by bolo fajn alternativou prilis velkym sedanom ako Mondeo-Passat, a zaroven by pritiahlo aj zakaznikov edanov od Focusu, Astry, Jetty. Suzi vie robit fajn auta, a toto by mohlo vyjst. Ako pri Kii Ceed, dizajn nie je nicim prevratnym a vsetko sme uz kdesi videli, ale je europsky a vyzera "trvanlivo".
krasne auto... aspon na fotkach vyzera skvele... keby to takto dali do seriovej vyroby tak maju zarobene 😄 k tomu nejaky hybrid a je to super
Spis mi ukaz jedinou automobilku, ktera jde dnes svym smerem? A i kdyby bylo tve prirovnani berne, nakombinovat to vsechno, co jsi ted napsal, to uz je umeni...
Konečně se Suzuki pouští i do výsostných vod střední třídy. Sice se nedá očekávat, že by v Evropě nějak zamíchalo rozdanými kartami, ale minimálně by přineslo zpestření trhu :yes😒br />
Navíc kdyby se prodávalo jako současné modely za příznivou cenu, tak by to nemuselo být špatné.
chtelo by to vpredu trochu vetsi "tlamu", pridat jeste dalsi alespon dva pary svetelnych krouzku, vzadu vic pruhledne svitilny a ten ponton karoserie z bocniho pohledu jeste robustnejsi...no a AudiPeugeotoBMWMazdoChrysler bude na svete 😄
Ale jinak je to moc hezké auto...!