0
Díky. Na N6021 to fungovalo bez problémů. Dal jsem si teď přehrát firmware na na N6131 - nahráli mi tam znovu verzi 3.70. A zatím to funguje! Měl jsem zatím jenom asi 5 tleefonátů ale nevypadnul ani jeden. Ještě zajímavost: NOkia PC suite (pro synchronizaci MT s počítačem atd.) je stejná pro N6021 i pro N3161.
Přejít do diskuze
covece a koukals, jestli je tvuj telefon ma podporu "z fabriky" ? V seznamu ho nevidim jako podporovyn typ.. Tim padem bych v tom videl hlavni zadrhel. Osobne nemam jeste zkusenosti, ale z toho duvodu, ze seznam oficialne podporovanych telefonu je znacne orezan, jsem uz zajistil N6021. Nechci to riskovat. Proto to takto, podle me, e😜licitne uvadeji a co jsem se ptal, je lepsi kdyz tlf splnuje vsechny predpoklady tedy ma "svuj" adapter/Podporu Bluetooth/Vyčítání tel.seznamu SIM/Doporučená nejnižší verze firmware
. Co se tyce pouzivani adapteru, teoreticky by melo fungovat, ale sichruji se. Zkousels jak funguje N6021 bez adapteru? Fungovalo to. Docela by me to zajimalo, protoze jsem si BT handsfree taky objednal a jsem na to zvedavej.
. Co se tyce pouzivani adapteru, teoreticky by melo fungovat, ale sichruji se. Zkousels jak funguje N6021 bez adapteru? Fungovalo to. Docela by me to zajimalo, protoze jsem si BT handsfree taky objednal a jsem na to zvedavej.
Mám velké trápení. Pomzte mi někdo apsoň vlídným slovem. Před měsícem jsem dostal služebnmí Octavii s tovární přípravou na "BT HF telefon GSM II". S N 6230i to fungovalo dobře. S N6021 to fungovalo dobře. Jenomže jsem si koupil N6131 - 😢 a je to špatný, moc špatný ... Odpojuje se mi telefon při každém druhém hovoru. A za chvíli se zase sám přihlásí. Používám ho jenom přes BT, adaptér na tu tovární sadu nedělají a ani dělat nebudou. Může to dělat tyhle trable proto, že to je "moc nový telefon" na "starší model BT v autě" ? V manuálu k autu se dokonce píše, že se nesmí používat BT telefonování "bez adaptéru" protože to "může poškodit elektroniku v autě". Nemáte s tím nekdo zkušenost?
CK-7W mi s N6670 pomerne spolehlive slape pres BT. Jedinej problem, je, ze kdyz jsem pres BT pripojenej s HF, tak zaroven nemuzu pouzivat BT spojeni s notebookem na GPRS. Obcas surfuju na miste spolujezdce nebo v totalni zacpe, za jizdy normalne ne... 😊. Jo, a zapomente na slicovany plasty, nevim, jestli je to servisem, ale u Avansis mi ted nejak nesedi plast kolem radici paky (cudlik mam vedle paky) a trochu mi poskrabali okraje plastu, jak se snazili dostat nekam pod palubku.
To DIM: Ujišťuji tě že v titěrných pinech to není. Jsou zcela stejné jako u Nokie 6230 bez (i) a ta ten problém nemá. Je to softwarová záležitost.
........taky mě štvalo, že jakýkoliv kontakt s telefonem v držáku vypne zvuk u rádia na několik sekund.........řešil jsem to překopáním profilu PAGER tak, že jsem zrušil všechny tóny výstrahy, zvuk kláves a nechal jen zvonění.......A přejmenoval jsem ten profil na " POMALU, DIME " 😃
Stejně ale někdy při přejezdu nějaké nerovnosti telefon v držáku poskočí tak, že se rádio přepne do PHONE ........a zase chvíli nehraje. Do toho HF se ale asi nastavit nic nedá...........
Skvělé je ovládání hlasitosti.
Stejně ale někdy při přejezdu nějaké nerovnosti telefon v držáku poskočí tak, že se rádio přepne do PHONE ........a zase chvíli nehraje. Do toho HF se ale asi nastavit nic nedá...........
Skvělé je ovládání hlasitosti.
Jo , brázdiči, to znám . Někdy když telefon vyndávám , tak se objeví hláška, " AKTIVOVAT PŘENOS DAT POMOCÍ USB ? " Jsou tam možnosti ano-ne, ale nic tu hlášku nezruší. Jen to tam šoupnout na ty kontakty ještě jednou a nebo vypnout, pokud to jde. Podle mě je ale problém s příliš titěrnými připojovacími piny v konektoru, při vyndávání se tam zřejmě může vytvořit nějaký falešný signál, a telefon si pak myslí, že je napojený na USB kabel a proto tvrdošíjně požaduje komunikaci přes USB. Myslím, že podobnou reakci vyvolaly třeba i drobné v kapse, kde jsme měl i telefon..........
To omicron: Je to drobná softwarová chyba, ketrá bude zcela jistě brzy odstraněna v rámci nového firmwaru v telefonu. Přístroj občas po vyndání z HF sady hlásí hlášku "připojit pomocí USB" a zrušit se to dá jedině vložením a opětovným vyndáním z HF sady či vyndáním baterky z telefonu.
Ježimarjá, do tohoto se zrovna chystám, tzn. kombinace Nokia 6230i s CK-7W a držákem pro kabel. propojení !!! Nestraš mě a informuj o jaký problém se jedná !
To swe: hmmmm, docela zajímavý poznatek.... >😁
Pokud máš totiž N6230i (platí pouze pro íčko!), tak na trhu v současnosti není bezproblémová sada, tj. sada která funguje vždy a všem.
Před 3 týdny jsme vybavovali jednu firmu 53 kusy telefonů Nokia 6230i s firmwarem 3.30 a bluetooth HF sadou Parrot CK-3100 také s novým firmwarem. U této firmy panuje veliká spokojenost a bude brát ještě několik dalších kousků. Parrot má hlavně jednu obrovskou výhodu v tom, že si ji může člověk sám velmi jednoduše upgradovat pomocí bluetooth na nový firmware, podporující novější modely telefonů.
pokud vím tak má Nokia 6230i problémy pouze v originál sadě CK-7W a to pokud se požívá připojení přes kabel. Ve spojení s bluetooth chodí bezproblémově.
Pokud máš totiž N6230i (platí pouze pro íčko!), tak na trhu v současnosti není bezproblémová sada, tj. sada která funguje vždy a všem.
Před 3 týdny jsme vybavovali jednu firmu 53 kusy telefonů Nokia 6230i s firmwarem 3.30 a bluetooth HF sadou Parrot CK-3100 také s novým firmwarem. U této firmy panuje veliká spokojenost a bude brát ještě několik dalších kousků. Parrot má hlavně jednu obrovskou výhodu v tom, že si ji může člověk sám velmi jednoduše upgradovat pomocí bluetooth na nový firmware, podporující novější modely telefonů.
pokud vím tak má Nokia 6230i problémy pouze v originál sadě CK-7W a to pokud se požívá připojení přes kabel. Ve spojení s bluetooth chodí bezproblémově.
Dotaz, co máš za telefon? Pokud máš totiž N6230i (platí pouze pro íčko!), tak na trhu v současnosti není bezproblémová sada, tj. sada která funguje vždy a všem.
to Brázdič: No mně to až tak nevadí, stejně se mi nelíbilo, jak to svítilo (neladilo to s ostatními budíky). Kvalita hovoru stojí za prd zejména když je mobil v tašce v kufru 😁
To spitfire: To je pech. My máme přibližně 1 reklamaci na 60ks a podsvícení ještě nikdy neodešlo. Většinou je problém s kvalitou hovoru.