Nechci moc kritizovat, ale tabulku s cenami Kangoo Storia tam máte dvakrát tu stejnou. Hádám, že v druhé by měly být údaje a ceny KSE😜ress, ale je tam chybička.
Jinak se mi zdá, že palubní deska působí až příliš užitkově pro civilní verzi. Jednoduchá, ale zároveň maličko... nepřitažlivá.
Ondrej Lanik, Auto.cz
0
Diky, je to opraveno.
0
njn, ale v jednoduchosti je sila... Me prave zaujala.... ale vec nazoru...
0
Sedni si do něj Michale a projeď se. Budeš vším překvapen.
Komfortem,jízdními vlastnostmi,dílenským zpracováním a použitými materiály,praktičností, využitelností.
Tak jako první generace Kangoo ukázala konkurenci nový rozměr, nové Kangoo je opět prvotřídním průkopníkem ve své třídě. :yes:
Klaudius
0
Skúsil som. Na Scénic síce nemá, ale má k nemu už hodne blízko, čo sa ovládania a jazdy týka. Jednoduchšie tvary a materiály sú vecou účelu, dá sa na to vpohode zvyknúť.
0
Taky nezapomeň Klaudie, že Kangoo je hlavně a především dělník, pracant, makáč. Žádnej uhlazenej leštič silnic stavěnej pro pohodlí posádky na dlouhé vzdálenosti.
Z toho pohledu posunul laťku zase výš. :yes:
Klaudius
0
Ja som si nevšimol, že by som Kangoo kritizoval. Alebo konštatovanie, že na Scénic nemá berieš ako kritiku? 😉 Povedal by som, že už to porovnanie so Scénicom je pre Kangoo pocta, vzhľadom na to, že je to v prvom rade pracant. 😄
Emel
0
Průkopníkem čeho? IMO je to model na rozhraní mezi Dacii a Renaultem. Tím nemyslím nic špatného, Dacia je pro běžné racionálně uvažující lidi určitě zajímavé auto. Pokud si můžu tipnout... Kangoo přesvědčí prostorem, uspokojí provedením a výkony, vyvolá mírné rozpaky ohledně bezpečnosti a nadchne cenou.
Klaudius
0
Čo máš s tou bezpečnosťou?
0
Asi myslel bezpečnej sex.
Ale k tomu Kangoo nepotřebuje!!!
Ronault.
0
Mezi náma, v takovém Kangoo to nemusí být špatné, místa tam bude dost >😒] A pokud jsou i v Kangoo rychlosklopné sedačky, tak by měl Renault myslet i na bezpečnost při sexu v jeho vozech >😁 :-!
Ronault.
0
Pokud se nepletu a že se nepletu, tak Kangoo je nejbezpečnější vůz v ochraně dětí.
Blue Sun
0
Milé Vel Satis, mluvil jsem o tom, jak působí vzhledově. O ničem jiném.
Jinak si troufám tvrdit, že průkopníky jsou PSA dvojčata.
patko
0
Nové Kangoo sa vydarilo , ze ???
0
Tak pánové včera jsem ho prubnul,105 konovku 6 kvalt a je to paráda.Hned jsem si ho objednal.Za tu cenu nic lepšího není.
Jinak se mi zdá, že palubní deska působí až příliš užitkově pro civilní verzi. Jednoduchá, ale zároveň maličko... nepřitažlivá.
Komfortem,jízdními vlastnostmi,dílenským zpracováním a použitými materiály,praktičností, využitelností.
Tak jako první generace Kangoo ukázala konkurenci nový rozměr, nové Kangoo je opět prvotřídním průkopníkem ve své třídě. :yes:
Z toho pohledu posunul laťku zase výš. :yes:
Ale k tomu Kangoo nepotřebuje!!!
Jinak si troufám tvrdit, že průkopníky jsou PSA dvojčata.