Novinky
Infiniti predviedlo IMHO velmi podarenu evoluciu predchadzajucej fx45, ktora bola proste krasna! :yes: [odkaz]
velmi dobre video >😁 :yes:
inac FX50 sa mi tiez moc paci, podla mna jedno z najkrajsich aut v triede. musim oponovat Baracudovi - ten profil sa mi vidi lepsi a vyvazenejsi ako X6. "coupe" styl predsa nemoze mat velku r i t ! preto sa mi vidi rozlozenie proporcii z profilu ovela lepsie na FX50 a ten predok a velka kapota tam musia byt 😄
inac FX50 sa mi tiez moc paci, podla mna jedno z najkrajsich aut v triede. musim oponovat Baracudovi - ten profil sa mi vidi lepsi a vyvazenejsi ako X6. "coupe" styl predsa nemoze mat velku r i t ! preto sa mi vidi rozlozenie proporcii z profilu ovela lepsie na FX50 a ten predok a velka kapota tam musia byt 😄
Kluci od Nissanu se vytahli je to proste třida posledni dobou (kromě usedle Tidy) sama bomba Z-350,Qashqai,nove Murano,GT-R, a ted FX 50 jen tak dal jenom by ty skvosty mohli byt levnější
Tady dávám foto na porovnání, jak pár cm rozhodne o dojmu z vozu. X6 [odkaz] vs FX50 [odkaz]
Jo prodeje, že by modrobílá vrtule 😉