Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Suzuki Kizashi – začátek cesty do střední třídy

Japonská automobilka se chce vydat do boje s konkurenci ve střední třídě a připravuje zcela nový model, který bude vycházet z konceptů pojmenovaných Kizashi.
Zpět na článek
14. 3. 2008 12:53
neregistrovaný "HádejKdo"
14. 3. 2008 14:22
anonym
neregistrovaný "HádejKdo"
14. 3. 2008 12:53
ASIAN GAME
Auto je hezké, ale jako vždy tam jde cítit ten asijský dech. Ta reklama je spíš jak na nějakou novou videohru, kterou budou prodávat za pár týdnů na tržnici.
Rozbalit vlákno
1
anonym
14. 3. 2008 14:22
Re: Suzuki
Na americké strední škole predstavuje ucitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska.

Hodina zacíná a ucitelka ríká:
"Uvidíme, jak ovládáte kulturní historii Ameriky."
"Kdo rekl: 'Dejte mi svobodu nebo me zabte!'?"
Hrobové ticho ve tríde, jen Suzuki zvedne ruku: "Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborne Suzuki, a kdo rekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout.´?" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Ucitelka se podívá na žáky a ríká: "Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi *, zasraný Japoncíku!" "Kdo to rekl?" zvolá
ucitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: Generál McArthur 1942 na Guadalcanalu, a Lee Iacocca 1982 pri valné hromade firmy Chrysler." Trída je zcela ticho jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!" Ucitelka kricí:"Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v prubehu obeda, Tokio 1991."
Jeden ze studentu se postaví a otrávene rekne:"Vyhul mi!" Ucitelka hystericky:"A dost! Jméno!" Suzuki bez mrknutí oka:"Bill Clinton Monice Levinské, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentu se postaví a zarve: "Suzuki je hromada sracek!"
A Suzuki opet klidne:"Valentino Rossi pri Velké cene motocyklu v Brazílii 2002." Trída zcela propadne hysterii, ucitelka upadá do bezvedomí, dvere se otevrou a vejde reditel: "*, takový bordel jsem ješte nevidel!!" Suzuki:"Vladimír Špidla ministru financí pri predložení
státního rozpoctu, Praha 2003."